KELA- ja muiden kuten työttömyystukien väärinkäytökset

Veroviraston sivuilla oli kohta jossa kehotettiin ilmiantamaan mahdollinen verovilpin tekijä.

Ei ollenkaan ihme jos ilmiantomahdollisuus lisättäisi myös tukilaitostenkin sivuille.

Jos vastaavaa tulisi alkaisin metsästämällä metsästää matujen ajamien premium bemari, audi ja muiden maastoautojen omistajatietoja, ja tarkistuttamaan onko premium autot joilla matut järjestään ajavat todella niiden oman työn kautta saavutettuja, vaan vain suomalaisilta tukiluukkujen kautta varastettuja verovaroja.

YLE MOT kertoi osassa "Maahanmuuton hinta", kuinka 8-lapsiselle perheelle annetaan 156.000 euroa vuoden aikana erilaisin etuuksin, mutta samaan hengenvetoon myös että kantasuomalainenkin nainen jolla on sama määrä lapsilukua on pätevöitynyt vastaavaan summaan.
1
Ilmoita


16 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Stasi. Naapurit vakoilemaan toisiaan.
1 VASTAUS:
Lähinnä ihmetyttää kuinka "digitalisaatio" on havaittu päättäjiemme keskuudessa vasta nyt.

Omalla kohdallani digitalisaatio on ollut olemassa jo 1980 luvulta alkaen.

Oli digitaalikellot käsissä, autojen mittaristot digitaalisia, radiot, stereot, ajotietokoneet autoissa (ei kuitenkaan "itä-autoissa"= Detroitista itään)

Autoissa oli ajotietokoneet alkaen ritari ässän jenkkiautosta heti 1970 luvun lopulla.

Missä ihmeen saunantakana suomen päättäjät ovat nämä vuosikymmenet eläneet?

Kuinka ne ovat huomanneet digitaalisuuden VASTA NYT?

Kaikki valvonta ja holhous on todella helppo järjestää, ja sellaiseksi ettei kukaan ilmiantaja jää ilmiannetulle kiinni. Digitaalisuutta voi käyttää kansan hyväksi tai kansaa vastaan. Suomi on valinnut käyttämisen kansalaisten haitaksi ja varallisuuden heikentämiseen. (Liikennekameroilla ja sakoilla rahat pois.)

Kun maksat sakkoja 100€, on sinun pitänyt jo tuottaa 300€ jotta saat tuon satasen käteesi. Näin kerätään valtiolle kaikki. JA MIKSI? Antaakseen rahat Kreikalle ja muille loisille?

Tervetuloa Stasi ja DDR.
+Lisää kommentti
"Jos vastaavaa tulisi alkaisin metsästämällä metsästää matujen ajamien premium bemari, audi ja muiden maastoautojen omistajatietoja, ja tarkistuttamaan onko premium autot joilla matut järjestään ajavat todella niiden oman työn kautta saavutettuja, vaan vain suomalaisilta tukiluukkujen kautta varastettuja verovaroja."

Itseäkin ihmetyttää että näin keskituloisena kokoaikatyöläisenä ei ole varaa ko. Bemareihin ja Audeihin sekä katumaastureihin, joita näkee jokaisella m-tulijalla täällä omalla asuinalueella "Suomen Monacossa" eli Turun Halisissa - "Sata kansallisuutta eikä yksikään maksa veroja". No ei nyt ihan tuo tunnettu läppä pidä paikkansa, mutta kuitenkin autojen puolelta meno kuin Monacossa. Pizzerioiden ja Kebabravintolojenkin määräkään ei selitä tai korreloi menestystä, jolla jokainen ajaa ökysti.
1
Ilmoita
Korkea verotus, vuokrat, hinnat, matalat palkat ja eläkkeet ovat varastamista.

KLEPTOKRATIA (”varkaiden valta”) viittaa hallintoon, joka on niin korruptoitunut, että varastaminen on institutionalisoitu. Kleptokratiassa lähes kaikki hallituksen mekanismit on tarkoitettu verottamaan kansaa, jotta kleptokraatit saisivat lisää varoja ja että ”hallitus” pysyisi vallassa. Kleptokraatit käyttävät usein rahanpesua ja salaisia pankkitilejä peittääkseen laittomat tulonsa.

Hallituksemme yrittää ulospäin muulle maailmalle näyttää oikeusvaltion julkisivua.

Kleptokratiat ovat yleensä diktatuureja, koska demokratia tekisi kleptokraattien toiminnasta vaikeampaa tai mahdotonta. Taloudellisesti kleptokratiat menestyvät yleensä erittäin huonosti korruptioon menevien varojen takia, joten ne ovat usein epäpäteviä ja levottomia valtioita. Usein kleptokratia ei edes yritä ylläpitää vähäisintäkään oikeusvaltion julkisivua.

Kaivostoiminta, metsät, järvet
Kleptokratiat voivat saada varoja toimintaansa myös väärinkäyttämällä luonnonvaroja. Esimerkiksi timanteista, mineraaleista ja joskus myös öljystä tulevat varat menevät korruptoituneelle johdolle tai sen apureille. Usein myös kehitysavun väärinkäyttö on kehitysmaakleptokratioiden tunnusmerkki.
Ilmoita
Jo monta vuotta olen ihmetellyt noita Bemareita, Audeja sun muita kalliita autoja matujen alla. Itselläni ei aikanaan keskipalkkaisena ollut koskaan niihin varaa, puhumattakaan nyt vanhana. Eläke on on juuri niin korkea ( n 1700€ brutto), että on kaiken tuen ulkopuolella näin vanhana sitten. Eli olisi kannattanut olla matalapalkkaisten, niin asumisen ym maksaisi yhteiskunta isolta osin.
1
Ilmoita
Syynä saattaa olla että tuo 13.000€ kuukaudessa maahantunkevalle käteen vuosisummasta jättää auton ostamista varten 78.000€. Tuo toinen puoli etuuksista vuositasolla jää ruokaan, bilettämiseen ja muuhun humppaan.
Omalla kohdallani ruokaan jää sellainen 200€ kuukaudessa jos sitäkään.
Epäterveellinen ruokailu saa painon nousemaan ja vie ennenaikaiseen kuolemaan.
Kantasuomalainen ei todellakaan ole samalla viivalla etuuksien kanssa ulkomaalaistulijoihin suhteutettuna.
1
Ilmoita
Sitä juuri vihreät ajavatkin takaa, että kantis joutuu syömään lihottavasti joutuakseen äkkiä hautaan. Se nopeuttaa heidän tavoitteitaan vaihtaa väriä. Enkä tarkoita poliittista väriä.
1 VASTAUS:
Ainoastaan suomalainen ja suomalaisilla geeneillä varustetut ovat valmiita taistelemaan kuin leijonanaaraat, loppuun asti. Jos tulisi sota tai vastaava, ei olisi uusgeenimutaatioista juuri omaa kansakuntaansa suojelemaan.
Nynnyt jättivät jo naisensa taakseen ja pakenivat kuin rotat.
Nuo rotat kun siittävät uuden jälkikansan on kyseinen kansa tahdottomina ja ilman omaa identiteettiä toisten vietävissä ja alistettavissa kenen milloinkin tahdon alaisiksi.
Tulevaisuudessa ei esi-isiemme Suomea ole enää. On vain jonkun muun käskyjätoteuttava lammaslauma joka menee teuraalle ilman mitään vastarintaa.
+Lisää kommentti
En vihaa "turvapaikahakijoita"; vihaan; koska valtio VARASTAA omaisuuteni heille ja muille pummeille (virkamiehet). "Eduskunnassa muhii miljardikaappaus." Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata." Ja varkaus toteutettiin lailla 444/2012. No TE nuoret, jotka haluatte antaa Suomen rahalliset verovarat pakolaisille ; LUOPUKAA ilmaisesta koulutuksestanne ja terveydenhuollostanne. (älkää vaatiko näitä rahoja vanhemmiltanne, vaan HANKIKAA nuo rahat itse). Eli olisi säädettävä laki, joka määrää nille jotka katsovat Suomelle eli VERONMAKSAJILLA olevan ylimääräistä näiden "hotelli-ihmisten" elättämiseen 10 % korkemamman veroprosentin; koska sen verran homma tulee maksamaan! Eli vaikka nuoren opintorahastakin otettaisiin 10 % "solidaarisuusveroa" maahantunkeutumisen kustannusten hoitoon ... vanhuksilta ON JO otettu se päivän toinen kroonikkovaippa! HUS HUS nyt menet keräämään tyhjiä pulloja 100e/päivä ja lahjoitat ne valtiolle maahantunkeutumisen kustannusten hoitoon!

Miksi muuten PÄÄTTÄJÄMME eivät osallistu tähän kustannukseen; nostivat juuri palkkojaan useilla prosenteilla; samalla kun huonontavat työväestön olosuhteita?

Jos "päättäjämme" ITSE omilla varoillaan huolehtisivat näistä kustannuksista kansan ei tarvitsisi nousta kapinaan!

Mutta ensimmäiset LAIT "turvapaikanhakijoiden" oikeuksien kaventamiseksi on jo esitelty; koska päättäjät TIETÄVÄT, että seuraavaksi käydään heidänkin rahapussillaan.

Tavalliselta kansalta EI voida enää ilman kapinaa ottaa enempää, koska heidän IHMISOIKEUTENSAKIN on jo viety : Finnlex (julkinen lakitietokannat)...Suomen perustuslaki 118 § ..."Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset ...syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa."

Eikö Suomen kansalaisilla sitten ole oikeutta PYSYÄ HENGISSÄ? Maahantunkeutumisen miljardikustannusten takia jo KELA leikkaa hengissäpysymisen kannalta välttämättöminen lääkkeiden korvauksia! Esim. kilpirauhaslääkityksen korvaus poistui KOKONAAN (koskee "vain " 15 %) suomalaisista tämä "solidaarisuusvero" näille tulijoille; joiden sairauksien hoito korvataan 100 %. Pitääkö tähänkin laittaa 10 % solidaarisuusvero SUOMALAISILLE ja maksaa vain 90 % ... jos ei itse pysty loppuja laittamaan kuolkoon?

Toinen vielä räikeämpi esimrkki on hammashuolto ; tulijoille MAKSUTON ; oman maan väestölle kompensoidaan enää muutamakymmenen prosenttia !

Onko siis oikeudenmukaista, että oman maan kansalaisilta otetaan, jotta muille voidaan antaa ENEMMÄN; kuin yhdellekkään oman maan vähäosaiselle?

Miten autamme Suomen "pakolaisia". Yrittäjäsanomat 2014 7 000 - 10 000 yrittäjää on muuttanut Suomesta Viroon!

Muutto on tapahtunut, koska Suomen hallitukset VAINOAA näitä "pakolaisia" ... ovat mm. VARASTANEET heiltä 1,6 - 3 MILJARDIA euroa (laki 444/2012 ; todisteet kimmoleaks.fi ); vieneet IHMISOIKEUDET (PL 118 §) ja näillä yhdessä perustuslaillisen omaisuudensuojan !

Kun työtätekevät ja veroja maksavat yrittäjät muutavat pakolaiseksi pois Suomesta hallitusten VAINOA on "verot" silti maksettava tai leikattava... maahanmuutajilta pois etuudet, joita EI ole kantaväestöllä; opintorahaa ja tukea leikataan (verotetaan) rajusti ; ilmainen terveydenhuolto lakkautetaan .... onko Suomi sitten enää HYVINVOINTIVALTIO .... ne sairaat joilla on vakuutus hoidetaan; muiden annetaan KUOLLA !

Haluatko antaa kuoleman suomalaisille vanhukselle; jotta maahantunkeutujat saavat KAIKEN ilmaiseksi ?

Suomessa ei enää ole oikeudenmukaisuutta, jos oman maan kansalasia on jopa 10 000 lähtenyt "pakolaiseksi" IHMISOIKEUKSIEN lakkauttamisen seurauksena heidän kohdalla (laki 444/2012 ja PL 118 §).

Meidän "päättäjät" tietävät, että jos vielä 100 000 yrittäjää lähtee omaisuutensa kanssa edes HEIDÄN palkkojaan ei enää "valtio" pysty maksamaan.

Onko puntit sitten tasan, kun maahantunkeutumisen kustannusten hoitamiseksi on KUOLLUT yhtä monta Suomen kansalaista kun "pakolaisia" on tullut ? (ei lääkkeitä; ei riittävää hoitoa; ei kunnollista ruokaa ...)

Suvakki on ihminen joka haluaa "auttaa" muita TOISTEN; ei omalla omaisuudellaan!

En ole nähnyt yhtään suvakkia, joka olisi antanut KOKO omaisuutensa pois ja eläisi sosiaalihuollon varassa (minimitoimeentulo) näiden "hädänalaisten" auttamiseksi!
Tai matkustaisi Afrikkaan auttamaan; jottei heidän tarvitse lähteä "vaeltamaan."

Pitää laittaa TÄYSIN julkiseksi jokaisen veroeuron reitti täällä suomineidon lanteilla ; silloin jokainen tajuaa mistä on kyse.

Nyt asioita (verovarojen käyttöä per asukas) PIILOTELLAAN erilaisilla järjestelyillä. Mm. "yhdistyksille" annetaan rahaa, ja ne sitten jakavat ne "anonyymisti" eteenpäin.

Suomi EI voi enää ottaa prosentuaalisesti enempää veroja; koska kuilu naapurimaihin kuten Viro on jo nyt "houkutellut" (PL 118 §:n ja lain 444/2012) ohessa 10 000 veronmaksjaa Suomesta sinne.
3 VASTAUSTA:
Hyvin sanottu tuo:

"Suvakki on ihminen joka haluaa "auttaa" muita TOISTEN, ei omalla omaisuudellaan!"
Suvakki on hyvin usein ihminen joka hyötyy itse tästä ilmaisesta rajattomasta tarjonnasta elämällä matun kumppanina. Eli suvakin ei todellakaan tarvitse luopua omistaan vaan ottaa vastaan yhteiskunnan tarjoama ilmainen ylenpalttinen täysihoito.
however kirjoitti:
Suvakki on hyvin usein ihminen joka hyötyy itse tästä ilmaisesta rajattomasta tarjonnasta elämällä matun kumppanina. Eli suvakin ei todellakaan tarvitse luopua omistaan vaan ottaa vastaan yhteiskunnan tarjoama ilmainen ylenpalttinen täysihoito.
Katselin televisiosta kuinka "90 days fiancee" ohjelmassa tuli ilmi, että valkoinen nainen joka Amerikkaan toi itsensä kanssa avioon jamaikalaisen mustan miehen, ja mies avasi samana hääpäivänä Tinder tilin ja alkoi etsiä muuta nais seuraa. Nainen joka toi miehen halusi erota heti, mutta joutuu jokatapauksessa itse vastata miehen elatuksesta seuraavat 10 vuotta.
Amerikassa osataan kuinka loisten kanssa pitää sääntöjä laatia.
Ei tuossa enää muureja tarvita kun laittavat naiset myös maksajiksi tekojensa kanssa.
+Lisää kommentti
Eilen yöllä noin kello 00:00 paikkeilla ajeli lauma matuja Audi A8 mallisella luksusautolla itäkeskuksen tuntumissä nastarenkaat rapisten.
Kuski näytti lähinnä Iranilaiselta enemmän kuin somalilta.
1 VASTAUS:
Huumerahoilla liisattu.
+Lisää kommentti
Verovirasto voi kysyä yleltä panama listaa, niin sieltä selviää suurimmat verovilpin tekijät.
Ilmoita
Kunnon natsimeininki jo päällä suomessa! Mahtavaa! Koska aletaan rakentamaan niitä leirejä?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

KELA- ja muiden kuten työttömyystukien väärinkäytökset

Veroviraston sivuilla oli kohta jossa kehotettiin ilmiantamaan mahdollinen verovilpin tekijä.

Ei ollenkaan ihme jos ilmiantomahdollisuus lisättäisi myös tukilaitostenkin sivuille.

Jos vastaavaa tulisi alkaisin metsästämällä metsästää matujen ajamien premium bemari, audi ja muiden maastoautojen omistajatietoja, ja tarkistuttamaan onko premium autot joilla matut järjestään ajavat todella niiden oman työn kautta saavutettuja, vaan vain suomalaisilta tukiluukkujen kautta varastettuja verovaroja.

YLE MOT kertoi osassa "Maahanmuuton hinta", kuinka 8-lapsiselle perheelle annetaan 156.000 euroa vuoden aikana erilaisin etuuksin, mutta samaan hengenvetoon myös että kantasuomalainenkin nainen jolla on sama määrä lapsilukua on pätevöitynyt vastaavaan summaan.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta