Kuntien rahoittaminen, on veroparatiisirikollisuuden rahoittamista.

Anonyymi

Katsokaa nyt tätäkin, yhden kunnan veroparatiisyrityksien mainonta ja niille annettevat varat mm. Kemijoen rantojen pilaamiseen, veroparatiisirikkaiden luksusasuntojen rakentamisella:

http://tervola.fi/auta-tervolaa-erottumaan-edukseen-ja-voita-tervola-aiheinen-yllatyspaketti/

Kunnista on tehty, järjestäytyneen veroparatiisirikollisten, toinen aste, valtion ja eduskunnan yksipuoluejärjestelmän ym valtaapitävien läpimädän korruption rahoittamisessa, Suomen kansalaisten, eli ihmisten ja luonnon kustannuksella.

9

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Annettavat varat , korjaus.

      Jos tuo ei ole korruptiota, demokratian ja oikeusvaltio-periaatteen, kansalaisten ihmis-kansalaisoikeuksien, eli aidon oikeusturvan vastaista toimintaa, niin mikä sitten.

      Veroparatiisi-kuntaministeri äärioikeistodemari Kiuru, on korruptiopäällikkönä, eduskunnan läpeensä korruptoidussa yksipuoluejärjestelmässä, jakamassa miljardeja, suoraan veroparatiiseihin ja korruption syventämiseen, ihmisten oikeusturvan, terveyksien ja henkien kustannuksella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16710789/kieltaydymme-aanestamasta---se-on-todellinen--uhkakuva-korruptipoliitikoille-jonka-me-toteutamme

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

      Siinäpähän sitten "puoliväli-riihessä", muistelevat mitä tulikaan luvatuksi puolelle miljoonalle 800€/kk orjuuseläkeläiselle äänestäjälle ja minkälainen aito oikeusturva, kaikissa Pohjoismaissa ja aidoissa EU-demokratioissa on.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16706316/quothyvinvointialuequot-nimitys-koyhien-pahoinpitelemista-ja-pilkkaamista

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16668210/koronan-riskiryhmat-800ekk-sairauselakelaiset-heitteilla-ilman-tukea-valtiolta-koronan-torjuntaan

    • Anonyymi

      Sana: "kunta", kuulostaa monen aikuiskansalaisen mielessä, siltä hyvinvointivaltiolta, mikä joskus kauan sitten, Suomessakin oli ja josta ei ole enää mitään jäljellä.

      Siksi korruptiopoliitikot, korostavat ja jakavat isosti miljardeja "kunnille", tietoisina siitä, ettei niiden miljardien, ole tarkoituskaan päätyä kuntalaisista köyhimpien tukemiseen, saati muuhun demokratian ja oikeusvaltion kannalta tärkeään, joka parantaisi heikoimpaan asemaan jätettyjen oloa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

      Veroparatiisi-sotemiljardien jaon ja kuntien korruptio-veroparatiisiyrityksien rahoittamisen sijasta, Suomen hallituksen / eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, on nyt herättävä hätätilanteeseen, joka on alkanut näkymään kuolintilastoissa, köyhyyseläkeläisten ennenaikaisina kuolemina Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16716021/sote-tyontekijat-kertokaa-koyhyyselakelaisten-koyhyyteen-tappamisista

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16715985/suomen-hallituksen-on-kokoonnuttava--hataistuntoon-800ekk-koyhyyselakelaisten-oikeusturva-puuttuu

    • Anonyymi

      Kuntavaaliboikotti varmistui - hallitus on jakamassa lisää, vastikkeettomia "koronatukia", ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, eli suoraan veroparatiiseihin, kuten laiton ex-äärioikeistohallitus PetosPersKokKe.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

      Lupaukset aidoista sairaus-kansaneläkkeiden päivityksistä, 2021-luvulle, unohtuivat samoin tein, kun vaaliäänet oli valehtelemalla otettu. Nyt ei oteta. Kuntavaaliboikotti tulee olemaan, tärkeä keino estää eduskunnan korruptiota. Emme äänestä, ennen kuin 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET = aito oikeusturva toteutetaan.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912

      Äänestimme nykyistä hallitusta, lupauksilla 1 250€/kk minimieläkkeistä, eli aidosta oikeusturvasta sairaus-kansaneläkeläisille: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan". Mitään eivät ole asian eteen tehneet, tuli käytännössä eläkeleikkaus, nololla viisikymppisellä, joka ei riitä kompensoimaan, edes murto-osaa kohonneista elinkustannuksista, ja lukuisista eriarvoisuus- ja pakkomaksuista, kuten 400€ vuodessa KALLIIMMAT, bussien matkamaksut Tre:ella, köyhimmille sairauseläkeläisille, kuin rikkaille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

    • Anonyymi

      Tuossa siis kysytään ideoita uuden houkuttelevan etätyö asuinalueen kehittämisen vastanneiden kesken, siis mitä korruptiota on rakentaa uusia asuntoja Kemijoen rantaan? Korruptiota on se jos siellä kähmitään, varastamaan. Lahjotaan, mutta ainakin noiden linkkien mukaan kyse on ilmeisesti etätyöläisille kiinnostavien jokinäkymä asuntojen rakentamisesta, joten nyt kateelliset suut suppuun. Ne etä työläiset voi tuoda verorahaa tai viedä jos ovat sosiali pummeja.

    • Anonyymi

      Vakavinta yhteiskunnallista ongelmaa, sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa pakottamista ja jättämistä, 800€/kk orjuuseläkkeitä, ei korjata tulojensiirroilla kunnille, eli kuntien kautta veroparatiisiyrityksille.

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/771a5299-adc2-4de6-a3c4-0b8d8d3082fa

      Hallitus / eduskunta voitelevat korruptio-suhteitaan - kansalaisista haavoittuvimmat jätetty heitteille, pahan pandemian keskellä, ilman aitoa oikeusturvaa, Suomessa 2021.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

      Äänestämättä jättäminen jo kuntavaaleissa, on ainut keino antaa palautetta ja herätellä korruptiopäättäjien huomiota.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16316713/poikkeuslain-ehdot-eivat-tayty-suomessa--1-250ekk-minimielake-ehtona-saksassa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      SoiniKatainenHilloahojen EU-tukipaketin VALEvastustamisella, korruptiopäättäjät eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, ajavat sitä järjetöntä tukipakettia lävitse. Eivät ole edes yrittäneet puolittaa sitä, saati kohtuullistaa, Suomen valtion ja kansalaisten maksukyvyn ylittävää, rikkaiden EU-valtioiden tukemispakettia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16956086/eun-korruptoituneimmat-ja-piittaamattomimmat-paattajat-loytyvat-suomesta

      Äänestämisestä kieltäytyminen, jo kuntavaaleissa, on ainut todellinen keino, vastustaa järjetöntä Suomen valtion ja kansalaisten hyväksikäyttöä, upporikkaiden EU-valtioiden tukipakettina.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16934740/eu-quottukipaketinquotvastustajien-enemmisto-ei-aanesta-petosperskokoomusta-koskaan-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

    • Anonyymi

      Kuntien miljardirahoitukset, päätyvät suoraan äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisirikollisuuteen, veroparatiisi-pörssikeinottelijoille veroparatiisiyrityksineen, niin sotessa, kuin muutenkin, eivät tarvitseville kansalaisille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa

      Tätä varten oikeus-sivistysvaltioissa, aidoissa demokratioissa, ovat mm.
      1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, kansalaisten perusoikeuksien turvana ja demokratian tunnusmerkkeinä. Suomessa tällaista puskuria, veroparatiisiyrityksien mielivaltaista rahastamista vastaan, ei ole olemassakaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16900631/kuntien-rahoitus-menee-veroparatiisiyrityksille-ei-tarvitseville-ihmisille

      Ääri-uusliberalistinen hallitus/eduskunta, erittäin korruptoituneessa ylimielisyydessään ja välinpitämättömyydessään, yhdessä EK-medioitten radiohiljaisuuden kanssa, isosta, korjaamattomasta köyhyysongelmasta, 800€/kk orjuuseläkeläisten hyväksikäyttämisestä ihmiskaupan välineinä, tekevät hiljaista kansanmurhaa, joka nähdään sosiaalipornona ek-medioitten räikeissä otsikoissa, joka päivä kun jälleen uusi "poikkeustapaus", kansalaisten pahoinvoinnista, eriarvoistetussa yhteiskunnassa, pulpahtaa esiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

      Sopii kysyä, mikä valtio (Usa) hyötyy eniten, Suomen kansan kahtiajaosta, entisen "kansantietoisuuden" , enkä nyt tarkoita nationalismia, vaan myönteistä yhteisyyttä, joka Suomessa ennen näkyi, ihmisistä välittämisenä ja edes jonkin näköisenä kansalaisoikeuksina, murtamisesta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935679/aanestamatta-jattaminen-on-ihmisoikeus-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan-ja-kunnat

      Suomi ei ehtinyt koskaan, kypsyä aidoksi demokratiaksi ja oikeusvaltioksi, kun äärioikeiston järjestäytynyt veroparatiisirikollisuus, Usa:n ym johdolla, ryhtyi kahtia jakamaan tätä suhteellisen nuorta kansakuntaa.
      Kuinka pitkään ääri-uusliberalistinen hallitus / eduskunta, EK-medioineen, aikovat jatkaa ihmisten oikeusturvan puuttumisesta, piittaamattomuutta ja ylimielistä vaikenemista, radiohiljaisuutta ?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9164
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2688
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      145
      2467
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1316
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1310
    Aihe