Aihe

Viruksesta valehtelu on ollut härskiä koko ajan.

Anonyymi

Amerikkalaiset ovat viimeiset yli 50 vuotta saaneet valehdella mitä tahansa ilman rajaa, saadakseen suurta taloushyötyä. EU ja Suomi sen mukana ovat aina kaikin keinoin tukeneet valehtelijarosvoa omien kanslaisten terveyden ja hyvinvoinnin kustannuksella. Nytkin amerikkalaiset ovat valehdelleet viruksesta härskisti koko ajan, ja Euroopan sekä Suomen syöpäkasvaimet rahan vallan palvojat ovat tjälleen kerran lähteneet tukemaan valehtelijaa konsojen rosvoamisessa virus- ja rokotehuijauksilla. Vaikka todisteita on pilvin pimein laboratorioviruksen avulla tehdystä valtaisasta huijauksesta, eivät suomaliset ilmiesesti koskaan opi ajattelemaan omilla aivoillaan, vaan uskovat sokeasti itseään huijaavia rikollisia.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ennen pandemiaa tiedejulkaisut kertoivat tutkijoiden huolesta, kuinka niille jotka osaavat, on jopa liian helppoa valmistaa uusia täsmäviruksia mitä erilaisimpiin tarkoituksiin. Tarvitaan vain huippuaboratorio, minne hankitaan eri puolilta maailmaa kaikista mahdollisista eläimistä viruksia, joista irroitetaan RNA-paloja ja muita osia uusien rakennuspalikoiksi. Kun palasia yhdistellään toisiin viruksiin, tai virusten osiin, saadaan uusia viruksia haluttuihin tarkoituksiin. Vaikka koko ihmiskunnan hävittämiseen.

   Syy miksi tiedejulkaisuissa kerrotiin laboratoriviruksista toistuvasti, oli tutkijoiden koko ajan suuremmaksi kasvanut huoli siitä, että jos maailman päättäjät eivät yhdessä ryhdy ehkäisemään tämän äärimmäistä vaaraa aiheuttavan tietotaidon päätymistä rikollisten käsiin, tulee niin väistämättä ennen pitkää tapahtumaan.

   Ja nyt tapahtuu juuri sitä mistä vastuulliset tutkjat maailmaa varoitttivat yli vuosikymmenen ajan. Joku riittävän rikas ja osaava rikollinen taho tekee valmistamallaan viruksella rahaa tehokkaammin kuin koskaan on tehty. EU on tilannut ensihätään 300 mijoonaa rokotetta ja koko maailma miljardeja. Yksin tämän vuodenvaihteen saldo Covid-19 rokotteiden tilauksissa on helposti 30-40 mrd $. Ja, sama toistuu, toistuu, toistuu, toistuu...

   Nyt riehuvan viruksen valmistajalle on ihan sama vaikka sen tehovaikutus jossain joskus hiipuisikin. Ei tarvitse edes epäillä, eikö laboratoriosta löydy lisää vastaavia joilla sama rahastus voi jatkua loputtomiin. Suuri epäilys on, että eräs Gates on vähintää osallisena tässä, jos ei jopa ole itse pääpiru.

   YLE:n v. 2017 maailman tiedejulkaisuista koostama juttu kannattaa lukea ajatuksen kanssa, niin ei tarvitse epäillä, eikö yllä kirjoitettu ole se kaikkein todennäköisin totuus.

   https://yle.fi/uutiset/3-9716674

  • Anonyymi

   Mutta amerikkalistutkijathan todistivat, että virus on täynyt syntyä luonnossa, koska siinä on jonkin villieläimen viruksesta löyderty RNA-pala. Ei kait sitä laboratoriossa ole voitu siihen laittaa?

  • Anonyymi

   Tällä palstalla ollaan suistumassa tähän "puhdas Suomi" vs "likainen jenkkilä" vastakkainasetteluun...mikä ainakin omasta mielestäni on täysin väärä tapa nähdä tilanne...itseasiassa aika monestakin eri syystä.

   Me ollaan täällä Suomessa tosiasiassa velkaa jenkeille aika paljosta...ilman jenkkilää ei meille Suomeen ehkä ikinä olisi syntynyt omaa tasavaltaa.

   Ne vapauden ideat ja ajatukset on nimenomaan tullut sieltäpäin...ne perustuslailliset vapaudet joista sinä nautit vielä tänäkin päivänä...ja joita nimenomaan tuo Eurostoliitto uhkaa!

   https://tinaturner18.files.wordpress.com/2020/12/image-76.png

   Mutta...se mitä jenkeissä on nyt meneillään ei tosiasiassa liity terveyteen mitenkään...niinkuin moni lääkäri siellä on jo todennut...

   https://mega.nz/file/GOxSnQrD#jmjPBrduSVZTfw104gIrwZGf81UgKCoe8fXk8IILo0E

   Vaan kyseessä on tietoisesti poliittisesti aikaansaatu kriisi...jonka tarkoituksena on vapauden tuhoaminen...aivan kuten täälläkin!

   https://tinaturner18.files.wordpress.com/2020/12/image-13.png

   Tuota PCR-testiä on muuten ihan tietoisesti vääristelty...

   https://tinaturner18.files.wordpress.com/2020/12/image-104.png

   Tämä perustuu ihan testin kehittäjän omiin lausuntoihin.

   https://www.youtube.com/watch?v=Xc0Kysti6Kc

   Mutta...ajanmittaan kun vapaus on tukahdutettu jenkeissä tulee myös pikku Suomen vuoro...ja meillä sitä vapauden alasajoa tulee nimenomaan ajamaan tuo Eurostoliitto...johon me ollaan velkavankeudessa...

   https://tinaturner18.files.wordpress.com/2020/12/image-10.png

   eikä me tosiasiassa enää tässä vaiheessa voida maksaa edes velan korkoja takaisin!

   https://tinaturner18.files.wordpress.com/2020/12/image-116.png

   Ainoastaan Jumala voi enää meidät vapaiksi lunastaa...koska meillä ei enää ole omaa rahaa!

   https://tinaturner18.files.wordpress.com/2020/12/image-112.png

   Tää on todella vakaa tilanne...mutta en kyllä ollenkaan tykkää tuosta "saastaiset jenkit" vs "puhdas Suomi" vastakkainasettelusta...kuules...kyllä ihan samassa veneessä ollaan ja samoille kavereille velkavankeudessa kanssa!

   https://tinaturner18.files.wordpress.com/2020/12/image-12.png

   Mutta...on vaan helppoa ajatella asioita tuolta hyvin nurinkuriselta näkökannalta...että sieltä "suuresta maailmasta" tulee meille vaan pahoja asioita...eikä kyllä ollenkaan pidä paikkaansa...vaan ihan samassa venessä ollaan oltu aina sitten Koiviston Konklaavin.

   https://www.youtube.com/watch?v=jjWF2Bs5sUA

   Tiedoksi vaan sinulle!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   609
   29578
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20895
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14061
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10877
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   85
   8010