Viruksesta valehtelu on ollut härskiä koko ajan.

Anonyymi

Amerikkalaiset ovat viimeiset yli 50 vuotta saaneet valehdella mitä tahansa ilman rajaa, saadakseen suurta taloushyötyä. EU ja Suomi sen mukana ovat aina kaikin keinoin tukeneet valehtelijarosvoa omien kanslaisten terveyden ja hyvinvoinnin kustannuksella. Nytkin amerikkalaiset ovat valehdelleet viruksesta härskisti koko ajan, ja Euroopan sekä Suomen syöpäkasvaimet rahan vallan palvojat ovat tjälleen kerran lähteneet tukemaan valehtelijaa konsojen rosvoamisessa virus- ja rokotehuijauksilla. Vaikka todisteita on pilvin pimein laboratorioviruksen avulla tehdystä valtaisasta huijauksesta, eivät suomaliset ilmiesesti koskaan opi ajattelemaan omilla aivoillaan, vaan uskovat sokeasti itseään huijaavia rikollisia.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ennen pandemiaa tiedejulkaisut kertoivat tutkijoiden huolesta, kuinka niille jotka osaavat, on jopa liian helppoa valmistaa uusia täsmäviruksia mitä erilaisimpiin tarkoituksiin. Tarvitaan vain huippuaboratorio, minne hankitaan eri puolilta maailmaa kaikista mahdollisista eläimistä viruksia, joista irroitetaan RNA-paloja ja muita osia uusien rakennuspalikoiksi. Kun palasia yhdistellään toisiin viruksiin, tai virusten osiin, saadaan uusia viruksia haluttuihin tarkoituksiin. Vaikka koko ihmiskunnan hävittämiseen.

      Syy miksi tiedejulkaisuissa kerrotiin laboratoriviruksista toistuvasti, oli tutkijoiden koko ajan suuremmaksi kasvanut huoli siitä, että jos maailman päättäjät eivät yhdessä ryhdy ehkäisemään tämän äärimmäistä vaaraa aiheuttavan tietotaidon päätymistä rikollisten käsiin, tulee niin väistämättä ennen pitkää tapahtumaan.

      Ja nyt tapahtuu juuri sitä mistä vastuulliset tutkjat maailmaa varoitttivat yli vuosikymmenen ajan. Joku riittävän rikas ja osaava rikollinen taho tekee valmistamallaan viruksella rahaa tehokkaammin kuin koskaan on tehty. EU on tilannut ensihätään 300 mijoonaa rokotetta ja koko maailma miljardeja. Yksin tämän vuodenvaihteen saldo Covid-19 rokotteiden tilauksissa on helposti 30-40 mrd $. Ja, sama toistuu, toistuu, toistuu, toistuu...

      Nyt riehuvan viruksen valmistajalle on ihan sama vaikka sen tehovaikutus jossain joskus hiipuisikin. Ei tarvitse edes epäillä, eikö laboratoriosta löydy lisää vastaavia joilla sama rahastus voi jatkua loputtomiin. Suuri epäilys on, että eräs Gates on vähintää osallisena tässä, jos ei jopa ole itse pääpiru.

      YLE:n v. 2017 maailman tiedejulkaisuista koostama juttu kannattaa lukea ajatuksen kanssa, niin ei tarvitse epäillä, eikö yllä kirjoitettu ole se kaikkein todennäköisin totuus.

      https://yle.fi/uutiset/3-9716674

    • Anonyymi

      Mutta amerikkalistutkijathan todistivat, että virus on täynyt syntyä luonnossa, koska siinä on jonkin villieläimen viruksesta löyderty RNA-pala. Ei kait sitä laboratoriossa ole voitu siihen laittaa?

    • Anonyymi

      Tällä palstalla ollaan suistumassa tähän "puhdas Suomi" vs "likainen jenkkilä" vastakkainasetteluun...mikä ainakin omasta mielestäni on täysin väärä tapa nähdä tilanne...itseasiassa aika monestakin eri syystä.

      Me ollaan täällä Suomessa tosiasiassa velkaa jenkeille aika paljosta...ilman jenkkilää ei meille Suomeen ehkä ikinä olisi syntynyt omaa tasavaltaa.

      Ne vapauden ideat ja ajatukset on nimenomaan tullut sieltäpäin...ne perustuslailliset vapaudet joista sinä nautit vielä tänäkin päivänä...ja joita nimenomaan tuo Eurostoliitto uhkaa!

      https://tinaturner18.files.wordpress.com/2020/12/image-76.png

      Mutta...se mitä jenkeissä on nyt meneillään ei tosiasiassa liity terveyteen mitenkään...niinkuin moni lääkäri siellä on jo todennut...

      https://mega.nz/file/GOxSnQrD#jmjPBrduSVZTfw104gIrwZGf81UgKCoe8fXk8IILo0E

      Vaan kyseessä on tietoisesti poliittisesti aikaansaatu kriisi...jonka tarkoituksena on vapauden tuhoaminen...aivan kuten täälläkin!

      https://tinaturner18.files.wordpress.com/2020/12/image-13.png

      Tuota PCR-testiä on muuten ihan tietoisesti vääristelty...

      https://tinaturner18.files.wordpress.com/2020/12/image-104.png

      Tämä perustuu ihan testin kehittäjän omiin lausuntoihin.

      https://www.youtube.com/watch?v=Xc0Kysti6Kc

      Mutta...ajanmittaan kun vapaus on tukahdutettu jenkeissä tulee myös pikku Suomen vuoro...ja meillä sitä vapauden alasajoa tulee nimenomaan ajamaan tuo Eurostoliitto...johon me ollaan velkavankeudessa...

      https://tinaturner18.files.wordpress.com/2020/12/image-10.png

      eikä me tosiasiassa enää tässä vaiheessa voida maksaa edes velan korkoja takaisin!

      https://tinaturner18.files.wordpress.com/2020/12/image-116.png

      Ainoastaan Jumala voi enää meidät vapaiksi lunastaa...koska meillä ei enää ole omaa rahaa!

      https://tinaturner18.files.wordpress.com/2020/12/image-112.png

      Tää on todella vakaa tilanne...mutta en kyllä ollenkaan tykkää tuosta "saastaiset jenkit" vs "puhdas Suomi" vastakkainasettelusta...kuules...kyllä ihan samassa veneessä ollaan ja samoille kavereille velkavankeudessa kanssa!

      https://tinaturner18.files.wordpress.com/2020/12/image-12.png

      Mutta...on vaan helppoa ajatella asioita tuolta hyvin nurinkuriselta näkökannalta...että sieltä "suuresta maailmasta" tulee meille vaan pahoja asioita...eikä kyllä ollenkaan pidä paikkaansa...vaan ihan samassa venessä ollaan oltu aina sitten Koiviston Konklaavin.

      https://www.youtube.com/watch?v=jjWF2Bs5sUA

      Tiedoksi vaan sinulle!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2152
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      174
      1691
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1567
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1368
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1352
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      290
      1207
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1079
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1043
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1042
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      902
    Aihe