Veroparatiisi-media-kulttuuri-taide-ym ökytukia, "solidaarisuuden" verukkeella

Anonyymi-ap

Keskuudessamme on vuosikymmenet, elänyt ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-uraohjus-pörssikeinottelijoiden joukko, joille valtiolta on herutettu ökytukia, niin yritys-maataloustukina, kuin mm. taiteen-kulttuurin-median-tapahtumien-koronan-ties minkä verukkeella, käytännössä omien, runsaasti rahaa vaativien elämäntapojensa ja lentomatkailun, "jännissä kehitysmaissa" rahoittamiseen, ulkomailla Veroparatiisi-YK:n pahan tahdon lähettiläinä ramppaamiseen, hiilijalanjäljen kasvattamiseen lentomatkailulla.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17259897/yle-syo-poydassasi

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16898508/miljoonia-tienanneet-quotartistitquot-kerjuulla-koyhyyteen-pakotettujen-kustannuksella

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17645731/munamies-aloitti-haukkumalla-lapsettomat-yksinasuvat-quotvastuuttomiksiquot-#comment-117662032


EK-medioissa kulttuuri-taide-media-ym ökytukiaan, jälleen puolustamaan aktivoituneet, vuosikymmenet niillä rikastuneet, eivät tunne ahneudelleen rajoja. Nyt on otettu jo "sain lapsena piiskaa" - avautumiset ja vanha, tuttu "solidaarisuuden" hokeminen käyttöön, ökyelämäntapojen jatkon suojelemiseksi.

Sitä solidaarisuutta, noilta ökyrikkailta uraohjuksilta, perintö-verosuunnittelijoilta, osake-vakuutuskuoritaiteilijoilta, pörssikeinottelija-taide-media-kulttuuri-ym alojen vaurailta sisäpiireiltä, ei oman kansamme, koko ajan kovempaa köyhyyttä, osattomuutta, eriarvoistamista ym taloudellista, fyysistä, seksuaalista ja henkistä väkivaltaa, aidosti kokeville, ole koskaan herunut minkäänlaista, vain ylimielistä rallattelua näyttämöillä, missä tuet ja viini virtaavat.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

https://keskustelu.suomi24.fi/t/14666594/ylen-veroja-maksetaan-veroparatiisiin

Jos ei kertoilu piiskan saannista heruta tukiahanoja, niin sitten alkaa uskonnolla hanojen avaaminen, Teekutsuliike-valtion ihailu, tuohusten sytyttely, kun tunnetusti yhteydet mm. biljoonavarallisuuksia verokeitaissa jemmaavaan ortodoksikirkkoon, löytyvät myös korruptiopoliitikko-pörssirikollisten lähi- ja sisäpiireistä. Ortodoksikirkko by the way, ei osallistu mitenkään yhteiskunnan rahoittamiseen, vain verovapaa surffailu verokeitaissa, kelpaa sille porukalle.

24

442

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oli täysin eri asia, joskus viime vuosisadan puolella, kuin kaikilla oli pulaa kaikesta, käyttää myös valtiota, eri aloille pyrkivien tukemiseen, mutta vuosikymmenten loisiminen ökytuilla, niiden veltto ahnehtiminen, sisäpiirien rakentelu, ökytukien keräämiseen pörssikeinotteluun verokeitaissa, perintö- ja verosuunnittelun, osake-vakuutuskuoririkollisuuden ym lisäksi, ei ole enää mitenkään perusteltavissa, millään kulttuuri-taide-media-jne elämänmuodoilla, saati pahan tahdon lähettilyydellä, vaikka olisi kuinka tullut piiskaa lapsena, tai "solidaarisuutta", vieraitten kansojen köyhiä kohtaan, oman kansamme äärimmäiseen köyhyyteen, syrjäytettyjen, eriarvoistettujen, köyhyyteen oikeusturvattomaksi, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan orjiksi, pahoinpideltyjen kustannuksella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17702555/quotlapsiuurastajiaquot-ek-medioissa-esittavia--kulttuuri-mediatuki-porssikeinottelija-okyja

      Esim nuo EK-Yle:ssä populistiporvarismi-sovinistisia "kohudokkareita" toistelevat, ties mitä mainituista tuista nauttivia RantalaMilonoffia, eivät oman kansamme eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjen, ennenaikaiset kuolemat, voisi vähempää kiinnostaa, mutta kun kaltaisensa öky-yrittäjä-verosuunnittelija kyseessä, niin valjastetaan koko verovaroilla ylläpidettävä, yksityistetty mediatalo, rummuttamaan "tekijöitä", ettei tukien virtaaminen verokeitaisiin, vaan pääsisi ehtymään, että voisi esitellä luksusasuntoja ja kehuskella ahneudella jatkossakin.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16962985/ennenaikaisesti-koyhyyteen-tapetut-orjuuselakelaiset---sanokaa-heidan-nimensa

      https://www.ts.fi/uutiset/4879034

      "Kulttuuri- ja taidealat", jotka eivät tunne alkeellistakaan, konkreettista myötätuntoa edes, ja osoita sitä teoilla ja työllä, oman kansamme köyhyyteen syrjäytettyjä kohtaan, eivät ole tukiaan ansainneet, eivät minkäänlaisia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17645731/munamies-aloitti-haukkumalla-lapsettomat-yksinasuvat-quotvastuuttomiksiquot-#comment-117662032

    • Anonyymi

      Ökyrikkaat perintö-verosuunnittelija-pörssikeinottelijat, joiden elämäntapoja korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, verovaroillamme rahoittavat, voisivat vähän hillitä ahneuttaan ja olla ottamatta nokkiinsa, kun ihan syystä ja asiasta arvostellaan.

      Tämäkin keskustelu on näköjään siirretty, ihan toisen otsikon alle, kun oli maailman menoa-palstalla, että näin sitä kansalaisten "sananvapauksia", väärinkäytetään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      AktiivileikkuriKorruptioPurraTrump / PetosKokPersRkpKeSdpjne ovat olleet YKSIMIELISESTI hyväksymässä, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisten, osake-vakuutuskuoriin verokeitaissa, vastikkeettomien yritys-maatalous-media-kulttuuri-ym tukien jakamisen, joten täysin vääristä syistä kitisee niistä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17766105/ek-yleisradio-valeuutisoi-180en-takuuelaketta-900eksi-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17711489/veroparatiisi-media-kulttuuri-taide-ym-okytukia-quotsolidaarisuudenquot-verukkeella

      Ökyrikkaiden elämäntapojen rahoittaminen "kulttuuri- ja mediann" verukkeella, pörssikeinottelemisen verokeitaissa, tuleekin loppua, mutta täysin eri syistä, kuin mitä RasismikorttimaahanmuutonlisääjäPurraTrump, korruptiovaalikikkailee.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea#comment-117661324

    • Anonyymi

      EK-Ylessä jälleen meneillään, tukienkerjääminen ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelija-osake-vakuutuskuoriin, median-taiteen-kulttuurin-ym verukkeella, eli rikkaiden elämäntapoihin rahastuksen mainostaminen, jo ihmishenkien hinnalla Suomessa. Ei voi hyväksyä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16898508/miljoonia-tienanneet-quotartistitquot-kerjuulla-koyhyyteen-pakotettujen-kustannuksella

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833541/petoskokpersujen-piti-lakkauttaa-ek-yleisradio-ja-poistaa-jattirahoitus

      Aidoissa oikeus-sivistysvaltioissa, demokratioissa, ENSIN tulevat kaikkien kansalaisten aito oikeusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, eli ne 2000€/kk minimieläkkeet eläkeläisväestölle ym tärkeimmät oikeus-sivistysvaltion ja demokratian asiat ja vasta sen jälkeen katsotaan, onko varaa tukea, varsinkaan ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelija-osake-vakuutuskuori-elämäntapoja ja harrastuksia, kulttuurin-median- taiteen ym verukkeella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17870490/suomi-ei-tarvitse-quotpolitiikan-supertahtiaquot-vaan-2000ekk-minimielakkeet

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ihan on kuulemma yrityksien-maatilojen-median- ja kulttuurin, yhteistä eetosta ilmassa, kun EK-ÄärioikeistoYle mainostelee, VeroparatiisiPellervon valetutkimusten, eli lobbausten mainontaa, 25 000:n rasismikortti-maahanmuuttajan maahantuontia per vuosi, "valtiouden taloudella", vaikka yksikään euro, joka noille veroparatiisiyrityksille päätyy, ei päädy valtiolle, vaan menee suoraan pörssirikollisuuteen verokeitaisiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17890941/ek-ylen-kayttama-pellervon-quottaloustutkintaquot-porssirikollisten-lobbaustutkimusta

      Valtion velkoja jos haluttaisiin maksaa, laitettaisiin jokainen veroparatiisiyritys, välittömästi verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen, lakkautettaisiin verokeitaisiin osake-vakuutuskuoririkollisuuteen, pörssirikollisuuteen päätyvät tuet kokonaan.

    • Anonyymi

      Yön pimeydessä suuret bussit, liukuvat jo 20 uuteen maahanmuuttokeskukseen, kun rasismikorttia nöyristelevien takia, PetosKokPersRkpkd moninkertaistavat maahanmuuttoa, ulkomaisen hetkellisen halpatyövoiman tuontia, veroparatiisiyrityksien yritys-maatalous-media-kulttuuri-korona- ym "yhteisen eetoksen"-pörssirikollisuuteen menevien tukien rahastusta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17891746/aarifasisti-ek-yle-paheksuu-ryostamiaan-koyhia-tekopyhyydessaan#comment-121376075

      Arvatkaa kansalaiset keiden harteille, tuo maahantuotu ulkomainen hetkellinen halpatyövoima jätetään, kun pörssirikolliset ovat tuillaan syöneet mahansa täyteen ja näkyy vain takavalot, kun luistavat vastuutaan verokeitaisiin. Niinpä.

    • Anonyymi

      Lainvastainen Neonatsihallitus koettaa, jakamalla vastikkeettomia yritys-maatalous-korona-media-kulttuuri-ym tukia, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisille, osake-vakuutuskuoriiin verokeitaisiin, kosiskella ek-medioissaan, kaiken ilmaiseksi saanutta ja siskoja hakkaamalla haalinutta, kultalusikkakerhoa puolelleen. Keskiluokankin mökit, tilat, talot, metsät ym pakkolunastuksessa, jos eivät ymmärrä puolustaa haavoittuvimpia, alkaen eläkeläisköyhyyteen pakotetuista. Näin se menee, joko uskotte mitä teille sanotaan ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17939350/aarioikeisto-ek-yle-vaaristelee-neonatsien-uhkien-kohteita

      Superrikkaat ulkomaiset verovälttelijät, jotka ovat löytäneet Suomesta veroparatiisin itselleen, eivät suinkaan ole minkään rasismin kohteina, vaan rahan perässä Suomessa, ilmaisten, vastikkeettomien yritys-maatalous-korona-kulttuuri-media-ym tukien.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17874884/aarifasisti-ek-yleisradiossa-anarkokapitalisti-ehnroth-mainostaa-ihmiskauppaa

      Eikä näytä rasismikortti huolettavan EK-Yleä, kun jostain oudosta ja tuntemattomasta syystä, pitää yksityispalstoja pörssirikollisille EK-äärioikeistomediassa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18031411/kaviko-petoskokpersrkpkdn-korruptiowahlroos-nygardin-raiskaamosaarella

      Ek-medioissa "kiitetään" nettomaksajakansaa, ryöstettyä Suomen kansaa, aina jo torsaina aloitettavalla, vihaväkivallan tuuttamisella otsikoissa, joissa pörssirikolliset ja niiden rasismikortti-maahanmuutetut, räkyttävät köyhyyteen pakotetulle Suomen kansalle, minkä keuhkoistaan irti saavat. Kiitoksen sanaa ei näy ruokkijoille ja elättäjille, jotka niitä verokeitaisiin lihottavat.

    • Anonyymi

      Laitosteatteribisnes paisutettu liian isoksi. Täysin tarpeettomia monumentteja, ei voi enää perustella millään taiteella ja kulttuurilla, kun kansalla ei ole edes tarvetta niille, saati varaa käydä.

    • Anonyymi

      Miljoonia urillaan verokeitaisiin tienanneille, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisille, joiden omien sanojenkin mukaan, elämä on mennyt "helposti ja hienosti", muiden kansalaisten terveyksien ja elämien kustannuksella, maksetuilla ökytuilla taiteen, kulttuurin, ym nimissä verokeitaisiin, on aika tullut laittaa stoppi. Opetelkoot tulemaan toimeen kerrankin omillaan.

      Vaalilupauksissa todettu, massiiviseksi paisutettujen teatterimonumenttien, yksityisten miljonääri-artistien, ym taiteen ja kulttuurin pörssirikollisille, alas ajamisen aloittaminen, katsotaan pitääkö nuokaan lupaukset.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ökyrikkaat pörssiperillisjulkkikset, hoilaavat jälleen äärifasisti-Teekutsukirkkojen mineraateista, julistaen eriarvoisuutta, kansan kahtiajakoa ja ihmisarvon- ja oikeuksien viemisen ilojuhlaa pörssirikollisille.

      https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/6378397

      Mitä ylimilitarisoidumpi, kovempi poliisivaltio, sitä turvattomampi se kaikille tavallisille kansalaisille on. Suomen kansa on jaettu jyrkästi kahtia, koko ajan enemmän.

    • Anonyymi

      Ökyrikkaat pörssiperillisjulkkikset, hoilaavat jälleen Teekutsu-äärifasistikirkkojen mineraateista, eriarvoistamisen, kansan kahtiajaon, köyhyyteen pahoinpitelemisen sanomaansa.

      https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/6378397

      Mitä enemmän pörssirikollisuutta, ylimilitarisoimista, äärifasistisempaa, kovaa poliisivaltiota, sitä turvattomampi kaikille tavallisille kansalaisille, sitä enemmän levottomuutta, pörssirikollisten käytännön väkivaltajoukkojen toimesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2784
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2624
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1835
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1749
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1659
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1262
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      76
      1086
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    Aihe