Allekirjoita vetoomus vetyautojen myynnin lopettamisesta.

Anonyymi

"Tarvitsen apuasi kiitos!
Voitko auttaa minua allekirjoittamalla tämän vetoomuksen?

https://chng.it/Hd2m2bjB

Olen jo tehnyt useita valituksia Hyundai-sivulla Facebookissa ja myös Instagramissa ja lähetin myös monia viestejä, ja he katsovat eivätkä vastaa. Mieheni ja minä menimme henkilökohtaisesti Roseville Hyundaihin, josta ostimme auton, mutta he sanoivat, että tämä ei ole heidän ongelmansa, että he myyvät vain autoja ja että jos haluan palauttaa auton, minun on maksettava loput 21 täyttä leasingmaksua. , He kohtelivat meitä erittäin huonosti, emmekä koskaan palaa sinne. Mieheni soitti Hyundain asiakaspalveluun ja raportoi kaiken ja he sanoivat soittavansa takaisin 5 viikon kuluttua, tämä on absurdia! Hyundai petti minut täysin, olen ollut heidän asiakkaansa 7 vuotta enkä ole koskaan tarvinnut tällaista apua heiltä, ja pelkään kuinka kauheaa Hyundain asiakaspalvelu on. "

"Lopeta vetykäyttöisten autojen myynti!

Nämä yritykset myyvät enemmän vetykäyttöisiä autoja kuin huoltoasemat pystyvät käsittelemään. Vuokrasin Hyundai Nexon marraskuussa 2020 ja Rosevillen Hyundai CA -jälleenmyyjät. Minulle kerrottiin, että tämäntyyppisellä polttoaineella ei olisi ongelmia, koska Sacramenton alueella oli 3 asemaa, ja että uusia investointeja tehdään uusien asemien asentamiseksi, mutta näin ei tapahdu. Sen lisäksi, että asemia ei enää ole, olemassa olevilla on jatkuvasti ongelmia, kuten: vedyn puute ja syöttöpumput ovat aina rikki ja offline-tilassa sekä ongelma, että syksyllä, talvella tai kun lämpötila on kylmä, pumppujen syöttöjohdot jäätyvät auton tankkauksen aikana ja meidän on odotettava 15 tai 20 minuuttia, jotta se irrotetaan autosta. Nämä ongelmat ovat saaneet minut useaan otteeseen perumaan työpaikkoja ja joskus jouduin odottamaan huoltoasemalla jopa 3 tuntia, koska kun katsoin nettisivuilta ennen kuin menin sinne, se osoitti, että se toimii ja saapuessani se oli t ja minulla ei ollut vetyä palata. Myös jälleenmyyjien pitäisi olla vastuussa kaikista näistä haitoista, sillä he jatkavat autojensa myyntiä vetyllä normaalisti välittämättä tarjonnan kysynnästä ja asiakkaidensa kohtaamista ongelmista. "

https://www.facebook.com/groups/H2Owners/posts/2801019713529709/

Minä kävin jo allekirjoittamassa vetoomuksen ihan vain myötätunnosta.

;-)

9

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Minun on ratkaistava tämä tilanne! Tarvitsen auton töihin ja se seisoo autotallissa ja maksan lyhennyksiä! Tämän on loputtava! Tämä on ratkaistava! Ei ole reilua, että me kuluttajat joudumme kärsimään näistä seurauksista, ehkä huonosti lasketun hankkeen vuoksi tai siitä syystä, että toimivaltaiset elimet eivät valvoneet, että vetyasemia on jatkuvasti toimitettava ja että laitteet toimivat aina täydellisesti, jos näin tapahtuu. ei tapahtua. Uskon todella, että ratkaisun pitäisi alkaa tämän tyyppisten autojen myynnin lopettamisesta, minkä jälkeen autonvalmistajat esittävät yhdessä vetyasemien edustajien kanssa lopullisen ratkaisun ongelmaan ennen kuin myydään lisää näitä autoja markkinoille. . Ja uskon myös, että meidän kaikkien, tämän tilanteen uhreiksi joutuneiden asiakkaiden, pitäisi saada korvausta aiheutuneista vahingoista ja että voimme irtisanoa sopimuksemme pankkien kanssa ilman, että siitä rangaistaan ​​ja luottoluokitus ei vaikuta. "

      https://www.facebook.com/groups/H2Owners/posts/2799153973716283/

    • Anonyymi

      Täällä Suomessa asuvana voisi ekax allekirjoittaa manifestin Lidlin ilmaislatausasemia vastaan! Ja onko niitä vielä muillakin kaupan aloilla?
      Sähköautoilija syö pöydässäsi!

    • Anonyymi

      Prismassa yritin kassalla tinkiä maidon hinnasta 13 senttiä pois.
      Kassa ei suostunut alennukseen.
      Uhkasin kassaa irtisanomisella, ellei alennusta tipu.
      Jonossa takanani ollut mies puhui minulle törkeyksiä henkilökunnan kiusaamisesta ja jonon seisottamisesta tarpeettomasti.

      Sitten tuli vartija ja siisti minut syrjään vasten minun tahtoani ja ostokset jäi tekemättä.

      Nyt odottelen oikeuskäsittelyä, jossa puidaan syytettä, että minä olisin muka vastustanut vartijaa ja jotain täysin ulkopuolista miestä väkivaltaisesti.
      Lisäksi pöydällä on lasku kuulemma minun rikkomasta poliisiautosta.

    • Anonyymi

      Miettikää että kun Suomeenkin saadaan muutama vetytankkausasema ja vielä jopa valtio tukemaan suurella summalla vetyautojen ostoa verorahoilla, jolloin ihmiset ostaisivat jo kohtuullisesti vetyautoja, niin vetytankkausasemat ruuhkautuvat tai itse vety loppuu kesken asemilta plus joskus jopa rikki.... ei kyllä sitten naurata kun leasing sopimus ei anna palauttaa autoa. On vain itkettävä ja maksettava.

      Mutta kun ei täällä Suomessa ole polttoaine loppu asemilta eikä juurikaan jonoja, niin aika hankalaa aidosti ymmärtää kuinka turhattavaa jonottaminen ja polttoaineen loppuminen on...

      • Anonyymi

        Toivottavasti Arkadianmäellä on senverran järkeviä kansanedustajia etteivät hyväksy valtion tukia vedyn jakeluasemille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti Arkadianmäellä on senverran järkeviä kansanedustajia etteivät hyväksy valtion tukia vedyn jakeluasemille.

        Kansanedustajat ovat yhtä tietämättömiä vedystä kuten kansakin, joten sieltä taholta voi odottaa mitä tahansa. Vetyintoilijat uskovat että jossain on joku vetyhana josta vetyä vain saadaan, niin helppoa se on.


    • Anonyymi

      Tässä se ongelma nimittäin on. On helppo johtaa harhaan tietämättömiä autoilijoita vetyautojen nopealla tankkauksella jos on jo muutenkin valmiiksi täyssähköauto vastainen mieliala. Menee varmasti myös monet poliitikotkin vipuun kun ei tiedä vetyautojen huonoja kalliita puolia. Luullaan vain että se on yhtä helppoa ja "halpaa" kuin polttomoottori autoillu kunnes oikean elämän ikävät kokemukset avaa lopulta silmät.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17250653/uskallatko-suositella-vetyautoa-ystavallesi-

      Ja ei ne autokauppiaat halua totuutta kertoa vaan kiertelevät taitavasti niitä ikäviä kysymyksiä sillä heidän tehtävänään on saada vetyauto myytyä ja provikka omaan taskuun, jolloin ei kovin paljoa paina jos asiakas ei ole puolen vuoden päästä vetyautoiluun tyytyväinen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17111198/vetyautoilu-on-kallista-valehtelua-varoita-ystaviasi-ajoissa-

      Vetyhypettäjät kannattavat todellisuudessa kallista ja hankalaa autoilua. Ja väitän että nimenomaan netissä helppo kannattaa että MUUT ostavat vetyauton sillä itse tietävät kyllä vetyautojen huonot puolet jolloin jättävät itse sen ostamatta oikeassa elämässä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272076/alle-01-ostaa-todellisuudessa-vetyauton-suomessa-

    • Anonyymi

      Ja lisää allekirjoituksia kaivataan:

      "Polttokennoajoneuvojen omistajille hyvitetään rahat tai heille annetaan mahdollisuus reiluun ajoneuvokauppaan.
      Joe Price aloitti tämän vetoomuksen Toyota Motor Companylle ja

      Hei moottoriajoneuvoyritykset. Minulle on tullut mieleen, että näitä vetypolttokennoajoneuvoja myydään kovaa tahtia, erityisesti Toyotalta. Nämä vetypolttoaineasemat ovat olleet erittäin epäluotettavia, ja olen melko varma, että nämä autoyhtiöt ovat tienneet, että tämä on ollut ongelma (kuten kiinnitin siihen heidän huomionsa), mutta myyvät näitä ajoneuvoja eivätkä varoita ihmisiä riskeistä. he todella ottavat, kuten eivät minun kanssani. Haluan, että kaikille polttokennoajoneuvojen omistajille maksetaan rahat takaisin tai ainakin on yhtäläinen arvokauppa, jotta he saavat ainakin luotettavamman auton. Arvostan ajoneuvon mukana tulevia etuja, mutta se ei ole sen arvoista, ja rehellisesti sanottuna monet polttokennojen omistajat ovat sanoneet saman asian. Minun kaltaiset ihmiset myöhästyvät töistä, kokouksista, koulusta ja joutuivat jopa perumaan tapahtumia ja muita aktiviteetteja, koska emme yksinkertaisesti voineet luottaa siihen, että nämä huoltoasemat pysyisivät toiminnassa. Luotan siihen, että minulla on autoni töissä, ja koska olen itsenäinen urakoitsija, jos minulla ei ole polttoainetta autossani, en voi työskennellä. Jos työskentelisin työssä, joka edellyttäisi minun matkustamista päivittäin, se olisi lähes mahdotonta, koska voin polttaa ajoneuvoani ohralla. Jos emme voi työskennellä, kuinka voimme maksaa autolaskumme? Meillä on muita laskuja, ja meidän on tehtävä töitä, jotta myös ne laskut maksettaisiin. Tämä on karkaamassa hallinnasta, eikä näitä ajoneuvoja tarvitse myydä, jos Sacramenton alueen kolme huoltoasemaa ovat jatkuvasti alas ja käynnissä. Toyota, Honda ja Hyundai, korjaa tilanteemme. "

      https://www.change.org/p/toyota-motor-company-fuel-cell-vehicle-owners-to-be-refunded-or-given-the-option-of-a-fair-vehicle-trade?utm_content=cl_sharecopy_31900759_en-US:3&recruiter=1251509908&recruited_by_id=cefd52f0-857c-11ec-9742-431c6fc6c1be&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=psf_combo_share_initial&utm_term=psf_combo_share_message&share_bandit_exp=initial-31900759-en-US&fbclid=IwAR3v5MrgL-B7bfZGnpjw-6U2is9YEiDqTugx11bw7C1OKhAhNeloE3GCM0Y

    • Anonyymi

      Lisäävätkö sähkökriisit allekirjoituksia?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      143
      10396
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      55
      2973
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2809
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1689
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1606
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      82
      1368
    Aihe