Vetyautojen ostajat kokeneet tulleensa HUIJATUKSI ja nostaneet oikeuskanteen.

Anonyymi-ap

Tässä on monipuolisesti kerrottu miksi vetyauton ostajat ovat todella pettyneitä ja kokeneet tulleensa HUIJATUKSI. Artikkeli kannattaa lukea ajatuksella ja ajan kanssa, jotta sen ydinsanoma aukeaa lukijalle. Muutama lainaus pitkästä artikkelista.

"Asiat eivät ole menneet niin. Kuten varhaiset käyttäjät huomasivat, Mirai ei ollut ihanteellinen tulevaisuus, jonka niin monet halusivat sen olevan. Itse asiassa murenevan infrastruktuurin ja alenemisen vuoksi jotkut omistajat vaativat Toyotaa ostamaan takaisin – ja jopa nostavat oikeuteen kokemuksestaan. Nykyään monet heistä ovat raivoissaan ja kokevat olevansa petetyksi ostaessaan auton, jonka he katsoivat sisältävän valtavasti potentiaalia, mutta eivät koskaan saaneet tarvittavaa tankkausinfrastruktuuria sen tukemiseksi. "

"Tämä ei taida olla uusi valitus omistajilta. Löydät uutisia, jotka kattavat vuosien takaiset puutteen kaikki näkökohdat: tankkauspaikkojen puutteesta offline-asemiin ja jopa polttoainepulaan. Tosiasia on, että infrastruktuuri ei ole parantunut tarpeeksi, ja nyt kaikki omistajista yrityksiin ovat vihdoin kyllästyneet."

"Shell Hydrogen, saman yrityksen osajoukko, joka jakelee öljypolttoainetuotteita perinteisiin kaasuautoihin, vetäytyi vetypelistä aiemmin helmikuussa . Yhtiö mainitsi perustelukseen "vedyn toimitushäiriöt ja muut ulkoiset markkinatekijät". Se on sittemmin sulkenut kolme asemaansa ja luopunut kaikista suunnitelmista rakentaa lisää Yhdysvaltoihin. Sulkemisen jälkeen San Franciscossa ei ollut vetyasemia kaupungin rajoissa ja Sacramentossa vain yksi asema kaikkien vetyajoa käyttävien asukkaiden jaettavaksi.

Seuraavaksi lähin tankkauspaikka? Kuusikymmentäviisi mailin päässä mailia. Tämä tarkoittaa, että kulutat 30–50 % säiliöstä (60–100 dollaria vetyä) sekä työmatka-aikaa vain auton tankkaamiseen.
Toyota Mirai FCEV:n vetysarja

Jason Ingber, asianajaja, joka on auttanut monia omistajia käynnistämään meneillään olevan oikeudenkäynnin Toyotaa vastaan ​​Miraista, kertoi InsideEVsille, että hän uskoo, että jälleenmyyjät esittivät vedyn saatavuuden väärin alusta alkaen.

Myyjät tarkoittaisivat tarkoituksella vedyn olevan helposti saatavilla, hän sanoi. Ostajat – joista monilla ei ollut aavistustakaan, mitä vetykäyttöinen auto on, kun he kävelivät liikkeelle – lähtivät pöydästä avainten kanssa uuteen Miraihin ja odottivat tankaavansa yhtä helposti kuin millä tahansa muulla huoltoasemalla. Mutta se ei yksinkertaisesti ollut niin monen kohdalla.

”Olen rehellinen, en tehnyt asianmukaista tutkimusta enkä todella ymmärtänyt täyttymisen aiheuttamia kamppailuja. Jälleenmyyjä vähätteli tilannetta valtavasti", kirjoitti eräs Mirain omistaja Redditissä . "Ei puhuttu asemien kaatumisesta, polttoainepulasta, pitkistä jonoista jne. Eniten mainittiin suositus tankata aina kun olet lähellä asemaa."

Omistajat huomasivat nopeasti, että Miraista tulisi heidän henkilökohtainen ahdistushelvetti. Jos ajattelit olla huolissasi siitä, pääsisikö sähköautosi seuraavalle pysäkille, Mirai-omistajat kokivat saman tunteen, mutta vahvistuivat. Tason 1 matkalaturille on helppo löytää ylimääräinen 110 voltin pistorasia. Mutta ylimääräinen vetytankkausasema? Ei tule tapahtumaan.
2021 Toyota Mirai

Toyotan kunniaksi, omistajat tiedostavat, että autonvalmistaja yrittää löytää ratkaisuja polttoaineen syöttöongelmiinsa. Autovalmistaja tarjoaa kaasukäyttöisiä lainaajia ja polttoainekorvauksia auttaakseen tasoittamaan kipua, jota ne tuntevat, jotka eivät voi käyttää autoaan. Ongelmana on, että laina-autot ja korvaukset voivat tehdä niin paljon vain, kun infrastruktuuri heikkenee edelleen.

Kirjoitushetkellä Alternative Fuels Data Centerin mukaan valtakunnallisesti on 52 vetytankkausasemaa. Huipussaan vuonna 2023 ADFC sanoo , että toiminnassa oli 59 vähittäiskaupan vetyasemaa. Kolme tällä hetkellä luetelluista paikoista on Shellin operoima, mikä tarkoittaa, että 17 % kaikista vetyn tankkausasemista on joko suljettu tai suljetaan alle vuoden kuluttua. Tosiasia on, että infrastruktuuri ei ole parantunut tarpeeksi. Kaikki omistajista yrityksiin ovat vihdoin kyllästyneet.

"Mielestäni on tullut selväksi alan edustajille ja poliittisille päättäjille, että meidän osavaltiona olisi pitänyt lähestyä vetyautojen käyttöönottoa eri tavalla alusta alkaen", sanoi Greg Cane, California Hydrogen Car Owners Associationin perustajajäsen. ”Otimme asemat käyttöön liian hitaasti tekniikalla, joka oli vielä kehittymässä. Mitä tulee teknologian haasteisiin, asiat kehittyvät nopeasti… uusilla nestemäisten vetyasemien käyttöaika on paljon suurempi kuin vanhoilla asemilla.”

https://insideevs-com.translate.goog/news/708375/toyota-mirai-hydrogen-stations-close/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=wapp

3

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      159
      2518
    2. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      196
      1601
    3. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      170
      1555
    4. 79
      1291
    5. Kirkon kuoronjohtajalle varoitus

      Oulun hiippakunnan oratoriokuoro johtaja on saanut varoituksen. Lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä naiskuorolais
      Luterilaisuus
      28
      1005
    6. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      281
      911
    7. Miljonääri-Miehensä palkalla elelijä-Sirpa Selänne kertoo: lapsemme eivät osoita mieltä!

      Miksi osoittaisivatkaan kun saavat kaiken isin miljoonilla? Luontoakaan ei kannata suojella niin kovin kun isin autotal
      Julkkikset
      46
      897
    8. Muistatteko itsenne vuonna 1986?

      Millainen olit, mitä haaveilit? Ovatko haaveet toteutuneet, jäänyt vajaaksi vai oletko jopa saanut enemmän mitä olisit t
      Sinkut
      176
      837
    9. Miksi et mies halua

      Seksiä minun kanssa?
      Ikävä
      76
      792
    10. Et vastannut vielä

      Herättikö jokin tunteesi uudelleen vai mistä nyt tuulee?
      Ikävä
      62
      766
    Aihe