IHMISET!

Tämän asian ajatellut

Kysyn teiltä tätä asiaa ensin. - Miksi teitä kiinnostaa joku mielikuvitus juttu, jota sanotte jälleensyntymäksi?

Ettekö ole kuulleet Jeesuksen varoituksesta, kun Hän sanoi: "Katsokaa, ettei teitä kukaan eksytä".

Huomaatteko, Hän käski itse pitää huolen siitä, ettei joudu eksytetyksi.

Ja Hän sanoi: "Te eksytte, kun te ette tunne kirjoituksia".

Ja mitkä on ne kirjoitukset, jotka meillä on tunnettava, ettemme eksyisi?

Onko jokainen teistä "jälleensyntymään" uskova laittanu sen jutun koetukselle, ja tunnetteko te tosikirjoitukset, ettette eksyisi, vai suhtaudutteko tosiasiaan niin, ettei sillä ole mitään väliä, mikä se on?

Ja ettekö ole eksyttäjästä, joka on tuhansien juonien mestari, joka varmasti varmasti pystyy naruttamaan varomattoman ja totuutta tuntemattoman ihmistaimen tullenmennen, jos ihminen antaa humpuukihommien hurmata sielunsa.

Jeesus, joka puhui totta, kertoi vain siitä, että Hän herättää ihmisen viimeisenä päivänä, eikä sen jälkeen olla täällä maanpäällä, eikä mennä edes naimisiin, vaan silloin ollaan, kuin enkelit taivaassa.

Silloin ymmärretään puhumattomia asioita, sekä kuullaan puhumatta.

SE tarkoittaa, että näemme toisen ajatukset jo kaukaa ja samalla tavalla voimme hänelle vastata. Kaikki tapahtuu ns. telepaattisesti, ja paljon hienommin, kuin täällä edes tajuamme.

Kaikki kommunikointi tapahtuu täydellisen rakkauden kautta, eikä enää ole kipua ja surua oleva.

Ja se teidän uskomanne karma, on loppunut Jeesuksessa Kristuksessa, ja ihmiset saisivat olla täydellisen vapaita entisistä virheistään, niinkuin lapset ovat, Kun ihmiset ottavat Jeesuksen vastaan. Mutta muu maailma ei anna sen tapahtua, koska he eivät tunne Jeesusta, ja jopa vihaavatkin Häntä, joka paljasti heidän sielunsa valheet, ja halusi rikkoa heidän tyhmän ylpeytensä, ja vaatii heitä tänäkin päivänä parannuksen tekoon.

Joten tehkää tekin parannus, ja lopettakaa se eksyttäjäpirujen keksimä hömppäjuttu jälleensyntymisestä.

Vai ettekö ole vielä saaneet tarpeeksenne, kun teitä on vedetty huulesta humpuukin perään, niin että teillä on vaikeuksia enää erottaa, mikä on totta, ja mikä ei ole.

Tämän pitäisi olla selvää tekstiä, enkä puheitani peru.

22

907

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Painajainen

      Kysyn teiltä tätä asiaa ensin. - Miksi teitä kiinnostaa joku mielikuvitus juttu, jota sanotte jälleensyntymäksi?

      ***

      Siksi, että muistan edellisen elämäni loppuvaiheet ja oman edellisen kuolemani, näin siitä jatkuvasti painajaisia lapsena. Tästä syystä jälleensyntymä on minulle täyttä totta. Ymmärrän, että ihminen jolla ei vastaavia kokemuksia ole, ajattelee toisin.

      • -Q-

        Minäkin muistan elämiäni, mutta mitään mahdollisesti MIELIKUVITUKSEN puolelle menevää Jeesusta en ole koskaan nähnyt missään.

        Joo, arvaan että sieltä seuraavaksi tulee että edelliset elämät ovat demoneista lähtöisin; sitäkin sietää miettiä että minkä takia k-uskovaiset näkevät niitä demoneita, mutta muut eivät?

        Millainen seura, sellainen olet. Jos siis k-uskovainen on jatkuvasti demonien seurassa, se selittää minkä takia heillä on jatkuvasti myös niin pirun PAHA OLLA... Jonka olen päätellyt heidän viesteistään. Tuollakin toisessa ketjussa joku sanoi kirkuvansa Jeesusta apuun, mutta tämä ei tule.


    • goosh

      "Ja ettekö ole eksyttäjästä, joka on tuhansien juonien mestari, joka varmasti varmasti pystyy naruttamaan varomattoman ja totuutta tuntemattoman ihmistaimen tullenmennen, jos ihminen antaa humpuukihommien hurmata sielunsa."

      Niinpä. Ehkäpä sinäkin olet eksyttäjän vallassa. Mistäs sinä sen voit tietää? Huumeistakin tulee aluksi hyvä olo, mutta myöhemmin ne tuhoavat koko elämän. Ehkä sinäkin elät nyt vain valheellisista hyvänolon tunnetta... ja kohta heräät karmeaan todellisuuteen.

      Pidä varasi!

    • Mielikuvitushenkilö

      Jeesus muistaakseni sanoi, että "lopun aikoina" eksyttäjät tulevat HÄNEN nimissään ja sanovat, että: Jeesus on täällä ja Jeesus on siellä!

      Me, emme voi olla siis eksyttäjiä koska emme mainosta itseämme Jeesuksen välityksellä.

      Kyllä niitä eksyttäjiä täytyy sitten etsiä sieltä "uskovaisten" joukoista.

      Kovasti paistaa kaltaistesi kirjoituksista ahdistus, tekstinne suorastaan huutavat sisäisiä ristiriitojanne. Selvästikkään ette ole vielä soposoinussa maailman ja itsenne kanssa. Mutta ei hätää mitään! ;-)

      "Siperia" opettaa ja ei pidä vaan antaa periksi. Kyllä sieltä ahdistuksenkin suosta noustaan!

      En tiedä tuleeko yllätyksenä mutta me emme mitenkään vihaa Jeesusta, pikemminkin päinvastoin.

      Toinen asia minkä kaltaistesi kirjoituksista voi löytää on hyvin voimakas projisointi. Suomeksi sanottuna te siirrätte omat henkilökohtaiset ongelmanne muihin ihmisiin, ettekä näe hirttä omassa silmässänne. Muistat kai raamatusta tämän kohdan?

      "Kuinka näet roskan veljesi silmässä, mutta et näe hirttä omassa silmässäsi?"

      Yksi harhakäsityksistänne on myös se, että luulette, että me jälleensyntymään ja karmaan uskovat emme tietäisi raamatun kirjoituksia. Monet meistä ovat syventyneet hyvinkin ahkerasti raamattuun.

      Jeesus arvosteli aikansa "eliittiuskovaisia" ja kulki tavallisen kansan parissa. Meidän ajassamme on myös omat "eliittiuskovaisemme", mikään ei ole muuttunut, eikä varmasti Jeesuksen suhtautuminenkaan heihin. Nykypäivämme "eliittiuskovaiset" ovat valta-asemassa lahkoissa ja seurakunnissa ja he höynäyttävätkin usein herkkäuskoisia nuoria ihmisiä. Täällä netissä heitä ei näe kuitenkaan kirjoittelemassa vaan tämän "lähetystyön" he sälyttävätkin juuri nuorille uskoon tulleille henkilöille.

      Meillä reinkarnaatioon ja karmaan uskovilla tämäkään asia ei ole mitenkään outoa. Ymmärrämme, että osa ihmisistä ei ole vielä niin kokeneita sieluja ja heidän "osansa" onkin olla välillä kiihkouskovaisia ja jopa harhaanjohtajia. Me uskomme, että mekin olemme edellisissä elämissämme sortuneet kaikenlaisiin "ylilyönteihin" emmekä ole oikeasti yhtään muita parempia. Voisimme sanoa jopa, että meidänkin uskon mukaan olemme kaikki todellakin yhtä syntisiä.

      Meidän silmissä sinäkin olet vielä matkalla kohti korkeampaa ymmärrystä mutta tällä hetkellä et ole vielä ihan niin pitkällä kuin täällä olevat jo kokeneemmat sielut.

      Me olemme ns. "henkisiä etsijiä" ja meidän metodimme on todellakin koetella kaikki. Raamatussakin sanotaan, että koetelkaa kaikki ja pitäkää se mikä hyvää on.

      Nähdäkseni usein vasta sitten kun ihminen on tutkiskellut ja pohdiskellut näitä henkisiä ja hengellsiä juttuja jo vuosikymmenten ajan, alamme vasta hahmottaa miten asiat voisivat todennäköisimmin olla. Vanhemmilla sieluilla esiintyy jonkin verram edellisten elämien muistamistakin vaikka usein ne ovatkin vain "sumuisia" muistikuvia. Hyvin harvoin edellisten elämien muistamisesta on kuitenkaan mitään todellista hyötyä ja me olemme nyt kaikkien elämiemme summa ja kaikki edellisten elämien viisaudet ovat syöpyneet meihin syvälle. Meidän ei siis tarvitsekkaan muistaa milloin ja missä me viisautemme opimme, me vain sen jossain joskus opimme ja sillä ei nyt enää ole niinkään väliä, pääasia on se, että sen silloin joskus opimme.

      Ei ole mitään tarvetta käännyttää sinua mihinkään mutta koska "eksyit" tälle palstalle, niin päätin vähän sinulle näistä asioista kertoa, koska olet ihan yhtä arvokas ihminen kuin kaikki muutkin täällä. Ok, ehkä tämän elämäsi juttuna onkin olla uskis, ei siinä ole mitään väärää eikä pahaa meidän mielestämme. Mekin olemme täällä vielä matkalla ja paljon on oppimista jäljellä. Meille taivas onkin juuri siinä, että oppiminen ei lopu koskaan, enkä nyt tarkoita mitään maallista koulua vaan elämänkoulua joka sisältää ihan kaiken olemassa olevan ja Jumalankin tuntemisen.

      Miten sellainen, joka ei tunne vielä edes itseään, voisi mitenkään tietää paljon mitään mistään muustakaan?

      Maailma onkin juuri seikkailu omaan itseen ja sitä kautta Jumalan tuntemukseen, koska meissä kaikissa on Jumalan "siemen".

      Osa ei tietysti halua, jaksa tai huvita kuitenkaan lähteä itsetutkiskelun tielle ja mielummin ottaakin saatavansa "valmiilta pöydältä". Tässäkään ei ole mitään väärää. Olemme kaikki erilaisia ja onneksi niin!

      Toisetkin musisoivat mielummin kuin maalaavat tauluja, toiset taas hoitavat puutarhaa ja toiset korjailevat autoja. Jokaiselle riittää siis jotain mikä tekee täällä meistä kaikista ainutlaatuisia yksilöitä.

      Sitten on niitä, jotka eivät näytä tekevän yhtikäs mitään ja toiset jopa "hukkaavat" elämänsä kaikenlaiseen turhaan, kuten alkoholiin tms.

      Tämäkään ei meitä karmaan ja jälleensyntymään uskovia pahemmin mihinkään suuntaan hätkäytä. Näin se elämämme vain menee: Välillä hyvin ja välillä ei niin hyvin. Kaikkea tätä kuitenkin tarvitsemme, että oppisimme niin maan perusteellisesti ja hyvin.

      Itse lähestyn kovaa vauhtia keski-ikää ja en usko vieläkään oppineeni maailmasta paljoakaan. Me "etsijät" pyrimmekin sopivaan nöyryyteen kaikessa, myös siihen, että emme rupea kuvittelemaan olevamme jo kaikki tietäviä besserwissereitä. Lupaan kääntyä heti sinun uskoosi jos sen hyväksi totean. Valitettavasti kirjoituksesi eivät ainakaan toistaiseksi ole vielä pahemmin vakuuttaneet.

      ;-)

      • Sen tähden kirjoitin

        Tänne, kun huomasin "karma" sanan. Ja käsitän sen sisällön olevan pelkkä syyn ja seurauksen loputon prosessi. Sitä käytetään mielestäni sillä periaatteella, että kun otsa jyksähtää puuhun, niin mitä me siitä opimme. Siis kiertäkäämme puu, ettei otsa siihen jyksähdä seuraavalla kerralla.

        Ja kun näemme jonkun toisen olevan menossa kohti sitä puuta otsaansa jyksäyttämään, niin juoksemme väliin ja estämme häntä otsaansa siihen lyömästä, ja siten "tienaamme" itsellemme parempaa karmaa.

        Eikö se jotenkin näin mene se teidän paremman karman hankkiminen?

        Tai jos olen väärässä, voisitko vähän jelpata, mutta puhu totta, ettei sulle tule harhaanviejän karmaa.heh.

        Muuten kirjoituksesi oli joiltakin osin pahasti harhassa ja siitä paistaa kaltaistesi väärät tiedot.

        Sanot,"me emme voi olla eksyttäjiä koska emme mainosta itseämme Jeesuksen välityksellä".

        Tästä näkee, ettet edes tiedä eksyttäjä hengistä mitään.
        Sinunko mielestäsi eksyttäjä pyrkii toimimaan vain uskovien kautta. Olet pahasti väärässä.

        Piru pyrkii tuhoamaan uskossa olevan ihmisen uskon kaikin keinoin, jopa uuvuttamalla raskaan taakan alle ja masentamalla kaikilla vastuksilla ja ikävyyksillä.
        Ja sitä erehdyit pitämään sen merkkinä, että uskossa oleva olisikin eksytetty.

        Siis sinulla on täysin harhainen käsitys tosiasioista. Ja tämä on tosi.

        Senpä tähden minä kehoitan sinuakin ottamaan äkkiä ja välittömästi avunhuuto "puhelu" Jeesukselle, ja että Hän antaisi sinun sydämeesi pohjattoman nälän Jumalan sanaa kohtaan, niin että oppisit näkemään, mistä on kysymys ja saisit nähdä, mikä on se Totuus, josta Jeesus ja apostolit puhuivat.

        Ja vai sinun mielestäsi pitää olla sopusoinnussa jopa maailman kanssa. Voi! Näetkö mikä kompromismien orja sinä olet? Ethän sinä sillä lailla löydä mistään totuutta esille.

        Etkö näe, kuinka Jeesus ja apostolit pieksettiin ja tapettiin, kun he eivät tehneet komromismeja maailman kanssa.

        Luuletko, ettei he olleet masentuneita ja kipeitä, kun pieksettiin luut poikki, vaikka he julistivat Hyvää sanomaa Jeesuksesta. Mutta masennuksesta huolimatta he jatkoivat, vaikka tiesivät, että heidät tapettaisiin.

        Ja väität, ettette vihaa Jeesusta. Kunpa tietäisit, mistä puhut. Esim. tämä kun minä sanoin teidän karma juttua eksytykseksi, ja kehoitin kääntymään Jeesuksen puoleen, sinähän et muuta puhunutkaan, kuin vietiäni vastaan, suositellen ovelasti minulle hyvin pehmeää kompromismia, ja vetosit sen hirren ottamiseen omasta silmästä.

        Juuri noin menettelee eksyttäjä, ja eksyttää monta.
        Minulla ei ole ollut yhtään mitään harhakäsitystä teidän Raamatun tuntemisestanne. Tämäkin on sinun eksytetty käsityksesi.

        Ja minä en ole mikään "eliittiuskovainen". Miksi sinä muuten käyttäisit tuommoisia ala-arvoisia vihjailuja jostain halveksittavasta, kuin hyökätäksesi huonosti peitetyllä vihalla Jeesusta ja Hänen sanomaansa tuovia ihmisiä kohtaan.

        Ja lopuksi sanot erittäin ateistisen mielipiteesi, ettei kirjoitukseni ole vielä ainakaan pahemmin vaikuttanut ja sitten vasta käännyt, kun sen hyväksi toteat.

        Oletpa melkoinen mato, mutta koukkuun semmoinenkin joutuu. Nyt taidat olla vain eksyttäjän koukussa, etkä vielä osaa etsiä siitä pois pääsyä, kun sinuun on ruiskutettu harhainen ja hypnoottinen kuvitelma jostain jälleensyntymisen ja karman sekasotkusta.

        Elämän yksinkertainen tosiasia löytyy Jeesuksen varpaiden juuresta ja se on tosi, ja se on ainoa, joka ei pala tulessakaan. Ja se on Pyhä. Ja se on kirkkaus.

        Kaikki muu on pimeyttä ja harhaa. Joten anna Jeesuksen puhua sinulle, äläkä usko omia juttujasi.


      • Imagenary friend
        Sen tähden kirjoitin kirjoitti:

        Tänne, kun huomasin "karma" sanan. Ja käsitän sen sisällön olevan pelkkä syyn ja seurauksen loputon prosessi. Sitä käytetään mielestäni sillä periaatteella, että kun otsa jyksähtää puuhun, niin mitä me siitä opimme. Siis kiertäkäämme puu, ettei otsa siihen jyksähdä seuraavalla kerralla.

        Ja kun näemme jonkun toisen olevan menossa kohti sitä puuta otsaansa jyksäyttämään, niin juoksemme väliin ja estämme häntä otsaansa siihen lyömästä, ja siten "tienaamme" itsellemme parempaa karmaa.

        Eikö se jotenkin näin mene se teidän paremman karman hankkiminen?

        Tai jos olen väärässä, voisitko vähän jelpata, mutta puhu totta, ettei sulle tule harhaanviejän karmaa.heh.

        Muuten kirjoituksesi oli joiltakin osin pahasti harhassa ja siitä paistaa kaltaistesi väärät tiedot.

        Sanot,"me emme voi olla eksyttäjiä koska emme mainosta itseämme Jeesuksen välityksellä".

        Tästä näkee, ettet edes tiedä eksyttäjä hengistä mitään.
        Sinunko mielestäsi eksyttäjä pyrkii toimimaan vain uskovien kautta. Olet pahasti väärässä.

        Piru pyrkii tuhoamaan uskossa olevan ihmisen uskon kaikin keinoin, jopa uuvuttamalla raskaan taakan alle ja masentamalla kaikilla vastuksilla ja ikävyyksillä.
        Ja sitä erehdyit pitämään sen merkkinä, että uskossa oleva olisikin eksytetty.

        Siis sinulla on täysin harhainen käsitys tosiasioista. Ja tämä on tosi.

        Senpä tähden minä kehoitan sinuakin ottamaan äkkiä ja välittömästi avunhuuto "puhelu" Jeesukselle, ja että Hän antaisi sinun sydämeesi pohjattoman nälän Jumalan sanaa kohtaan, niin että oppisit näkemään, mistä on kysymys ja saisit nähdä, mikä on se Totuus, josta Jeesus ja apostolit puhuivat.

        Ja vai sinun mielestäsi pitää olla sopusoinnussa jopa maailman kanssa. Voi! Näetkö mikä kompromismien orja sinä olet? Ethän sinä sillä lailla löydä mistään totuutta esille.

        Etkö näe, kuinka Jeesus ja apostolit pieksettiin ja tapettiin, kun he eivät tehneet komromismeja maailman kanssa.

        Luuletko, ettei he olleet masentuneita ja kipeitä, kun pieksettiin luut poikki, vaikka he julistivat Hyvää sanomaa Jeesuksesta. Mutta masennuksesta huolimatta he jatkoivat, vaikka tiesivät, että heidät tapettaisiin.

        Ja väität, ettette vihaa Jeesusta. Kunpa tietäisit, mistä puhut. Esim. tämä kun minä sanoin teidän karma juttua eksytykseksi, ja kehoitin kääntymään Jeesuksen puoleen, sinähän et muuta puhunutkaan, kuin vietiäni vastaan, suositellen ovelasti minulle hyvin pehmeää kompromismia, ja vetosit sen hirren ottamiseen omasta silmästä.

        Juuri noin menettelee eksyttäjä, ja eksyttää monta.
        Minulla ei ole ollut yhtään mitään harhakäsitystä teidän Raamatun tuntemisestanne. Tämäkin on sinun eksytetty käsityksesi.

        Ja minä en ole mikään "eliittiuskovainen". Miksi sinä muuten käyttäisit tuommoisia ala-arvoisia vihjailuja jostain halveksittavasta, kuin hyökätäksesi huonosti peitetyllä vihalla Jeesusta ja Hänen sanomaansa tuovia ihmisiä kohtaan.

        Ja lopuksi sanot erittäin ateistisen mielipiteesi, ettei kirjoitukseni ole vielä ainakaan pahemmin vaikuttanut ja sitten vasta käännyt, kun sen hyväksi toteat.

        Oletpa melkoinen mato, mutta koukkuun semmoinenkin joutuu. Nyt taidat olla vain eksyttäjän koukussa, etkä vielä osaa etsiä siitä pois pääsyä, kun sinuun on ruiskutettu harhainen ja hypnoottinen kuvitelma jostain jälleensyntymisen ja karman sekasotkusta.

        Elämän yksinkertainen tosiasia löytyy Jeesuksen varpaiden juuresta ja se on tosi, ja se on ainoa, joka ei pala tulessakaan. Ja se on Pyhä. Ja se on kirkkaus.

        Kaikki muu on pimeyttä ja harhaa. Joten anna Jeesuksen puhua sinulle, äläkä usko omia juttujasi.

        Karma tarkoittaa eräänlaista taitamattomien tekojen aiheuttamaa velkaa.

        Itse en usko mihinkään "positiiviseen" karmaan, eihän maallinen velkakaan ole positiivinen: Maksettava se vaan on!

        Hyvillä teoilla emme voi pedata itsellemme mitään "etuja" sillä hyvän teon salaisuus on antamisen autuus. Se hyvä olo, joka hyvää tekoa seuraa , on se "palkinto". Siinä kaikki. Onkin viisaus, että an autuampaa antaa kuin ottaa.

        Hyvillä teoilla sovitamme myös ennenkaikkea karmavelkaamme eli hyvillä teoillamme maksemma velkaa. ;-)

        Se, mitä sinulle nyt kirjoitan on täysin rehellisen etsintäni satoa.

        Minun näkemyksiäni saakin vapaasti pilkata. Totuus, joka ei kestä kritiikkiä, jopa suoranaista pilkkaa, ei ole kovinkaan kestävää.

        Mitä tulee "eksytykseen" niin kaikkihan me täällä aina välillä sorrumme tietämöttömyydessämme toistemme eksyttämisen. Itse olen niitä ihmisiä, jotka ovat 99% rehellsiä. Se yksi prosentti jätetään sitten valkoiselle valheelle.

        Maailman ja itsensä kanssa voi elää tosiaankin harmoniassa. Se on oikeastaan ainoa todellinen tie. Tätä maailmaa ei pitäisi karsastaa sillä Jumalahan itsekkin ensin maailman luotuaan totesi, että maailma on hyvä.

        "Eksyttäjä" voi toimia ihan samoin uskovaisena tai ateistinakin. En tunne olevani mikään eksyttäjä ja harhaanjohtaja, siinä minulla on puhdas omatunto puolellani.

        Jatkan tosiaankin vain "omia" juttujani ja jos Jeesus voi tässä etsinnässäni minua jotenkin auttaa niin mikä ettei?

        Jäädään vaan sitten venaileen...

        ;-)


      • -Q-
        Imagenary friend kirjoitti:

        Karma tarkoittaa eräänlaista taitamattomien tekojen aiheuttamaa velkaa.

        Itse en usko mihinkään "positiiviseen" karmaan, eihän maallinen velkakaan ole positiivinen: Maksettava se vaan on!

        Hyvillä teoilla emme voi pedata itsellemme mitään "etuja" sillä hyvän teon salaisuus on antamisen autuus. Se hyvä olo, joka hyvää tekoa seuraa , on se "palkinto". Siinä kaikki. Onkin viisaus, että an autuampaa antaa kuin ottaa.

        Hyvillä teoilla sovitamme myös ennenkaikkea karmavelkaamme eli hyvillä teoillamme maksemma velkaa. ;-)

        Se, mitä sinulle nyt kirjoitan on täysin rehellisen etsintäni satoa.

        Minun näkemyksiäni saakin vapaasti pilkata. Totuus, joka ei kestä kritiikkiä, jopa suoranaista pilkkaa, ei ole kovinkaan kestävää.

        Mitä tulee "eksytykseen" niin kaikkihan me täällä aina välillä sorrumme tietämöttömyydessämme toistemme eksyttämisen. Itse olen niitä ihmisiä, jotka ovat 99% rehellsiä. Se yksi prosentti jätetään sitten valkoiselle valheelle.

        Maailman ja itsensä kanssa voi elää tosiaankin harmoniassa. Se on oikeastaan ainoa todellinen tie. Tätä maailmaa ei pitäisi karsastaa sillä Jumalahan itsekkin ensin maailman luotuaan totesi, että maailma on hyvä.

        "Eksyttäjä" voi toimia ihan samoin uskovaisena tai ateistinakin. En tunne olevani mikään eksyttäjä ja harhaanjohtaja, siinä minulla on puhdas omatunto puolellani.

        Jatkan tosiaankin vain "omia" juttujani ja jos Jeesus voi tässä etsinnässäni minua jotenkin auttaa niin mikä ettei?

        Jäädään vaan sitten venaileen...

        ;-)

        >Hyvillä teoilla emme voi pedata itsellemme mitään "etuja" sillä hyvän teon salaisuus on antamisen autuus. Se hyvä olo, joka hyvää tekoa seuraa , on se "palkinto". Siinä kaikki. Onkin viisaus, että an autuampaa antaa kuin ottaa.

        Voisikohan olla että tämä on taustalla siinä kristillisessä ajattelussa että hyvillä teoilla ei pääse taivaaseen. Minustakin on tuntunut hieman erikoiselta että mukamas voisi maksella karmaansa duunailemalla kaikenlaista "hyvää" - itseasiassa se tuntuu kamalan itsekkäältä ajatukselta että teenpä tässä nyt hyvää että ei vahingossakaan tarvitse kärsiä menneistä pahoista teoista. Hyi semmoista!

        Olen yrittänyt ehkä joidenkin mielestä risteyttää k-uskoa ja reinkarnaatio-oppia, kun tuolla muualla olen jaellut yhtä mielenkiintoista osoitetta jossa on etsitty tähän ko. oppiin kuuluvia seikkoja Jeesuksen sanomisista. Siellähän joku näemmä oli todennut että "paskaa", mutta perusteluja en taida jaksaa vaatia. Olkoon hän sen paskansa kanssa mitä mieltä tykkää.

        Mutta se mitä ja mahdollisesti muutama muukin tässä enemminkin ehkä on kiinnostunut löytämään on ALKUPERÄINEN k-usko, josta tätä reinkarnaation totuutta ei oltu vielä salailtu ja piiloteltu. Jos sitä ei niin ilmiselvästi käykään aina Jeesuksen puheista kiinni, niin jälkikäteen suoritetun sensuurin ohella tulee myös muistaa se mahdollisuus että Jeesuksen aikana tai porukoissa reinkarnaatio- ja karma-oppi olivat niin luonnollisia asioita ettei niistä tarvinnut erikseen saarnata...!

        Se Jeesuksen keskeinen ajatus ennemminkin sitten, Buddhan tavoin, liittyi siihen miten oravanpyörästä pääsee pois.

        (Imagenary, kuulostat tutulta, olemmeko kenties nettituttuja...? xD)


      • Mr. G
        -Q- kirjoitti:

        >Hyvillä teoilla emme voi pedata itsellemme mitään "etuja" sillä hyvän teon salaisuus on antamisen autuus. Se hyvä olo, joka hyvää tekoa seuraa , on se "palkinto". Siinä kaikki. Onkin viisaus, että an autuampaa antaa kuin ottaa.

        Voisikohan olla että tämä on taustalla siinä kristillisessä ajattelussa että hyvillä teoilla ei pääse taivaaseen. Minustakin on tuntunut hieman erikoiselta että mukamas voisi maksella karmaansa duunailemalla kaikenlaista "hyvää" - itseasiassa se tuntuu kamalan itsekkäältä ajatukselta että teenpä tässä nyt hyvää että ei vahingossakaan tarvitse kärsiä menneistä pahoista teoista. Hyi semmoista!

        Olen yrittänyt ehkä joidenkin mielestä risteyttää k-uskoa ja reinkarnaatio-oppia, kun tuolla muualla olen jaellut yhtä mielenkiintoista osoitetta jossa on etsitty tähän ko. oppiin kuuluvia seikkoja Jeesuksen sanomisista. Siellähän joku näemmä oli todennut että "paskaa", mutta perusteluja en taida jaksaa vaatia. Olkoon hän sen paskansa kanssa mitä mieltä tykkää.

        Mutta se mitä ja mahdollisesti muutama muukin tässä enemminkin ehkä on kiinnostunut löytämään on ALKUPERÄINEN k-usko, josta tätä reinkarnaation totuutta ei oltu vielä salailtu ja piiloteltu. Jos sitä ei niin ilmiselvästi käykään aina Jeesuksen puheista kiinni, niin jälkikäteen suoritetun sensuurin ohella tulee myös muistaa se mahdollisuus että Jeesuksen aikana tai porukoissa reinkarnaatio- ja karma-oppi olivat niin luonnollisia asioita ettei niistä tarvinnut erikseen saarnata...!

        Se Jeesuksen keskeinen ajatus ennemminkin sitten, Buddhan tavoin, liittyi siihen miten oravanpyörästä pääsee pois.

        (Imagenary, kuulostat tutulta, olemmeko kenties nettituttuja...? xD)

        Joo, no mulla nousee aina karvat pystyyn kun kuulen puhuttavan "positiivisesta" karmasta, kun sellaista ei ole olemassakaan.

        Juu, minäpä teen tässä paljon hyviä tekoja, että suraavassa elämässäni olenkin sitten Brunein sulttaani!

        Naurettavaa!

        Kyllä tämä siellä kristinuskossakin on mutta vaaditaan mystikko selittämään tämä asia, niin että ihmiset siitä jotain tajuavat.

        Itse en arvosta "hyväntekijöitä" sen enempää kuin muitakaan ihmisiä siitä syystä, että he todennäkoisesti ovat vain tässä elämässään hyvää tekemällä "suorittamassa" edellisten elämiensä karmaa.

        Eihän sitä vankilassa istuvaa rikollistakaan ihailla siitä, että on siellä vankilassa sovittamassa rikostaan. Tosin onhan niitäkin jotka ihailevat murhamiehiäkin. Maailma osaa olla välillä hullu paikka!

        Ainahan näitä vanhoja juttuja voidaan pohdiskella, että miten mahtoi olla, tiesivätkö reinkarnaation vai eivät? Uskoisin että sieltä idästäpäin olisi levinnyt tietämystä myös tänne länteenkin monen sadan vuoden aikana ennen Jeesusta: Eihän sieltä nyt kovin pitkää matkaa ole, kun ei ole meriäkään välissä.

        Antaa näiden "paskottelijoiden" paskottaa!

        Välillä ei tiedä pitäisikö itkeä vaiko nauraa kun lueskelee näitä jutuja täällä. Suurin osa näyttäs olevan vielä alle parikymppisiä penskoja. Pitää vaan pitää mielessä, että tässä on taas aika "etsintänsä" alussa oleva henkilö, joka ei vielä ole ehtinyt paljoa maailmasta oppia. Omasta mielestäänhän nää "nykynuoret" luulee vissiin tietävänsä alle parikymppisinä jo kaikesta kaiken.

        Kyllähän ne voi kaikenlaisia tieteellistä pikku "näppärää" paljon tietääkkin mutta se todellinen viisaus, joka kertyy vaan elämää elettäessä, vielä loistaa poissaolollaan. Osalla on vielä ihan selvästi rankkaa, jonka huomaa kyllä heidän kirjoituksistaan, mutta meiltä vanhoilta "kuusyseiltähän" voi aina kysästä vähän neuvoja!

        ;-)


      • -Q-
        Mr. G kirjoitti:

        Joo, no mulla nousee aina karvat pystyyn kun kuulen puhuttavan "positiivisesta" karmasta, kun sellaista ei ole olemassakaan.

        Juu, minäpä teen tässä paljon hyviä tekoja, että suraavassa elämässäni olenkin sitten Brunein sulttaani!

        Naurettavaa!

        Kyllä tämä siellä kristinuskossakin on mutta vaaditaan mystikko selittämään tämä asia, niin että ihmiset siitä jotain tajuavat.

        Itse en arvosta "hyväntekijöitä" sen enempää kuin muitakaan ihmisiä siitä syystä, että he todennäkoisesti ovat vain tässä elämässään hyvää tekemällä "suorittamassa" edellisten elämiensä karmaa.

        Eihän sitä vankilassa istuvaa rikollistakaan ihailla siitä, että on siellä vankilassa sovittamassa rikostaan. Tosin onhan niitäkin jotka ihailevat murhamiehiäkin. Maailma osaa olla välillä hullu paikka!

        Ainahan näitä vanhoja juttuja voidaan pohdiskella, että miten mahtoi olla, tiesivätkö reinkarnaation vai eivät? Uskoisin että sieltä idästäpäin olisi levinnyt tietämystä myös tänne länteenkin monen sadan vuoden aikana ennen Jeesusta: Eihän sieltä nyt kovin pitkää matkaa ole, kun ei ole meriäkään välissä.

        Antaa näiden "paskottelijoiden" paskottaa!

        Välillä ei tiedä pitäisikö itkeä vaiko nauraa kun lueskelee näitä jutuja täällä. Suurin osa näyttäs olevan vielä alle parikymppisiä penskoja. Pitää vaan pitää mielessä, että tässä on taas aika "etsintänsä" alussa oleva henkilö, joka ei vielä ole ehtinyt paljoa maailmasta oppia. Omasta mielestäänhän nää "nykynuoret" luulee vissiin tietävänsä alle parikymppisinä jo kaikesta kaiken.

        Kyllähän ne voi kaikenlaisia tieteellistä pikku "näppärää" paljon tietääkkin mutta se todellinen viisaus, joka kertyy vaan elämää elettäessä, vielä loistaa poissaolollaan. Osalla on vielä ihan selvästi rankkaa, jonka huomaa kyllä heidän kirjoituksistaan, mutta meiltä vanhoilta "kuusyseiltähän" voi aina kysästä vähän neuvoja!

        ;-)

        Mutta hieman vähemmällä huomiolle on mielestäni jäänyt se seikka, että ihminen saattaa olla hyvin kirjava kokonaisuus jossa yksi osa on pitkälle kehittynyt ja toinen sitten vielä aivan rääpäleen asteella. Ehkäpä toisinaan käy niinkin että ihminen on jo errrrittäin kehittynyt, mutta syystä tai toisesta on umpisokea jollekin ihan itsestäänselvälle asialle.

        Lähinnä tulee mieleen muuankin selvänäkijä, joka näkee vaikka mitä, mutta niin vain ilmoittaa tomerana kuvalehdessä että mitään reinkarnaatiota ei sitten olekaan -kele nääs joo! (No, tästä on kyllä jo vuosia kun hänen juttujaan luin. Tiedä sitten mitä ajattelee nykyään.)

        Ja eihän se tietysti kenestäkään himpskatin kehittynyttä vielä välttämättä teekään että reinkarnaatioon "uskoo", tai vaikka "tietäisikin".

        Meitsi alkaa olla jotenkin aika väsähtänyt kaikkeen henkistelyyn, pitäisiköhän taas ottaa loma... :P


      • -G-
        -Q- kirjoitti:

        Mutta hieman vähemmällä huomiolle on mielestäni jäänyt se seikka, että ihminen saattaa olla hyvin kirjava kokonaisuus jossa yksi osa on pitkälle kehittynyt ja toinen sitten vielä aivan rääpäleen asteella. Ehkäpä toisinaan käy niinkin että ihminen on jo errrrittäin kehittynyt, mutta syystä tai toisesta on umpisokea jollekin ihan itsestäänselvälle asialle.

        Lähinnä tulee mieleen muuankin selvänäkijä, joka näkee vaikka mitä, mutta niin vain ilmoittaa tomerana kuvalehdessä että mitään reinkarnaatiota ei sitten olekaan -kele nääs joo! (No, tästä on kyllä jo vuosia kun hänen juttujaan luin. Tiedä sitten mitä ajattelee nykyään.)

        Ja eihän se tietysti kenestäkään himpskatin kehittynyttä vielä välttämättä teekään että reinkarnaatioon "uskoo", tai vaikka "tietäisikin".

        Meitsi alkaa olla jotenkin aika väsähtänyt kaikkeen henkistelyyn, pitäisiköhän taas ottaa loma... :P

        Jossainhan on aina kehittämisen varaa, vaikka olis jo kuinka pitkälle kehittynyt sielu tahansa. Sen takiahan tässä nyt sitten yritetään tulla nykyisissä olosuhteissa ja tämän nykyisen persoonan kanssa niin kovasti toimeen. Mitä vaikeempaa on rakastaa tätä ruumistaan ja elämäänsä, sitä suurempi opetus tähän elämäämme on haudattuna.

        Ei kai sekään vielä ole mikään merkki "henkisyydestä", että uskoo karmaan ja reinkarnaatioon. Nää nyyeitzeritkin on pelkkiä poppareita lähes kaikki tyynni. Sitten on meitä hevareita! ;-)

        Liika "henkistely" tosiaankin alkaa väkisinkin jossain vaiheessa puuduttamaan. Jotkut uskikset kyllä tuntuu jaksavan kuin Duracell-puput konsanaan. On ne ihme porukkaa! ;-9


      • Enpä oo ennen kuullutkaan
        -G- kirjoitti:

        Jossainhan on aina kehittämisen varaa, vaikka olis jo kuinka pitkälle kehittynyt sielu tahansa. Sen takiahan tässä nyt sitten yritetään tulla nykyisissä olosuhteissa ja tämän nykyisen persoonan kanssa niin kovasti toimeen. Mitä vaikeempaa on rakastaa tätä ruumistaan ja elämäänsä, sitä suurempi opetus tähän elämäämme on haudattuna.

        Ei kai sekään vielä ole mikään merkki "henkisyydestä", että uskoo karmaan ja reinkarnaatioon. Nää nyyeitzeritkin on pelkkiä poppareita lähes kaikki tyynni. Sitten on meitä hevareita! ;-)

        Liika "henkistely" tosiaankin alkaa väkisinkin jossain vaiheessa puuduttamaan. Jotkut uskikset kyllä tuntuu jaksavan kuin Duracell-puput konsanaan. On ne ihme porukkaa! ;-9

        "Uskikset on Durasel pupuja", ja ihme porukkaa. Todella hauskasti kuvattu ja siinä ei varmasti tullut sulle huonoa karmaa.

        Uskon jopa Jeesuksenkin hymyilevän kuvauksellesi.

        Se voima tulee ylhäältä, niin Raamatussa sanotaan.
        Omissa voimissaan ihminen ei kauan jaksa. Yksi motiivi jaksamiseen on siinä, että todella Herra on antanut joillekin uskovaisille murheen vastaan tulevien ihmisten sielujen tilasta ja Hän myös antaa voiman joka päivälle, viedä sanomaa kaduille ja aitovierille, ettei yksikään hukkuisi.

        Ja yksi motiivi on myös se, kun saa tuntea Jeesuksen, on sydän täynnä puhdasta rakkautta ja toivoa jokaisen ihmisen kohdalla, Ja myös auttamisen halua ihan konkreettisesti, jos vain siihen on pienikin mahdollisuus.

        Sen olen itsessänikin huomannu. Ja se on suoraan Jumalan sydämeltä. Se "Jaakobin paini" mullakin on itseni kanssa, mutta turva on Jeesuksessa. Semmoinen ihmeellinen rauha ja varmuus, vaikka maailman kiireet ja vaatimukset koittaa repiä sisimmän kappaleiksi ja runnoa sieltä rauhan pois ja istuttaa tilalle vain katkeruuden ohdakkeita ja pettymyksiä.

        Ota sinäkin taivaan antama "Duracel lataus". Äläkä luovu siitä. Jos tuntuu, että akut tyhjenee, Jeesus kyllä antaa virtaa, niin että sitä riittää maailman ääriin.


      • -Q-
        -G- kirjoitti:

        Jossainhan on aina kehittämisen varaa, vaikka olis jo kuinka pitkälle kehittynyt sielu tahansa. Sen takiahan tässä nyt sitten yritetään tulla nykyisissä olosuhteissa ja tämän nykyisen persoonan kanssa niin kovasti toimeen. Mitä vaikeempaa on rakastaa tätä ruumistaan ja elämäänsä, sitä suurempi opetus tähän elämäämme on haudattuna.

        Ei kai sekään vielä ole mikään merkki "henkisyydestä", että uskoo karmaan ja reinkarnaatioon. Nää nyyeitzeritkin on pelkkiä poppareita lähes kaikki tyynni. Sitten on meitä hevareita! ;-)

        Liika "henkistely" tosiaankin alkaa väkisinkin jossain vaiheessa puuduttamaan. Jotkut uskikset kyllä tuntuu jaksavan kuin Duracell-puput konsanaan. On ne ihme porukkaa! ;-9

        Jos yhtään osaan mieltää mitä uskovaisen päässä tapahtuu, niin se energiahan saa voimansa ennenkaikkea VARMUUDEN tunteesta. Tällaisen varmuuden tunteen saa aikaiseksi kun on löytänyt kohteen johon voi mielestään luottaa 100 %:sti. Jeesus on hyvä kohde, koska Jeesus ei kävele tuolla tiellä vastaan ja monota kaaliin. Jeesus ei petä. Jeesus ei kiusaa. Jeesus ei petä kovassakaan menossa...

        Itsellänihän on tämä yksi henkiopasviritys, ja jos minä oikeen riivaannun häntä pohdiskelemaan, niin tuollaisia em. kaltaisia fiiliksiä voi tulla. On se niin helppo rakastaa sellaista olentoa jonka kanssa et joudu elämään ihan normaalia päivittäistä arkea.

        Ei tämä nyt ole mitään piruilua kenellekään, sillä minulla on oma lehmä ojassa todella rähmällään. Olen sen tässä pikkuhiljaa tajunnut. Eikä tämä tunteilun hölmöys tarkoita sitä etteikö jotain henkiopastani tai Jeesusta olisi olemassakaan. Se vain pitäisi aina muistaa että ulkopuolisesta se VOI tuntua aika oudolta ja rasittavaltakin että joku keuhkoaa jostain gurustaan ad infinitum.

        Itselläni on niin paljon älyllisiä intressejä ja tieteellis-tyyppistä skeptisismiä, kuitenkin, itsessäni etten osaa ihan tosissani heittäytyä minkään varmuuden varaan täysin. Ne ovat vaan semmoisia hetkiä jolloin on ajasta ikuisuudessa, joiden aikana on niin pirun varma ja onnessaan ja pupuna puputtaa.

        Ehkäpä se on ihan terve meininki että aikansa kutakin. En minä ainakaan jaksaisi joka päivä riemuita ja ilovirsiä veisata. Alkaisi hävettää ja tympiä ja rasittaa. :P


      • Ganda
        Enpä oo ennen kuullutkaan kirjoitti:

        "Uskikset on Durasel pupuja", ja ihme porukkaa. Todella hauskasti kuvattu ja siinä ei varmasti tullut sulle huonoa karmaa.

        Uskon jopa Jeesuksenkin hymyilevän kuvauksellesi.

        Se voima tulee ylhäältä, niin Raamatussa sanotaan.
        Omissa voimissaan ihminen ei kauan jaksa. Yksi motiivi jaksamiseen on siinä, että todella Herra on antanut joillekin uskovaisille murheen vastaan tulevien ihmisten sielujen tilasta ja Hän myös antaa voiman joka päivälle, viedä sanomaa kaduille ja aitovierille, ettei yksikään hukkuisi.

        Ja yksi motiivi on myös se, kun saa tuntea Jeesuksen, on sydän täynnä puhdasta rakkautta ja toivoa jokaisen ihmisen kohdalla, Ja myös auttamisen halua ihan konkreettisesti, jos vain siihen on pienikin mahdollisuus.

        Sen olen itsessänikin huomannu. Ja se on suoraan Jumalan sydämeltä. Se "Jaakobin paini" mullakin on itseni kanssa, mutta turva on Jeesuksessa. Semmoinen ihmeellinen rauha ja varmuus, vaikka maailman kiireet ja vaatimukset koittaa repiä sisimmän kappaleiksi ja runnoa sieltä rauhan pois ja istuttaa tilalle vain katkeruuden ohdakkeita ja pettymyksiä.

        Ota sinäkin taivaan antama "Duracel lataus". Äläkä luovu siitä. Jos tuntuu, että akut tyhjenee, Jeesus kyllä antaa virtaa, niin että sitä riittää maailman ääriin.

        >> "Uskikset on Durasel pupuja", ja ihme porukkaa. Todella hauskasti kuvattu ja siinä ei varmasti tullut sulle huonoa karmaa.

        Uskon jopa Jeesuksenkin hymyilevän kuvauksellesi.


      • Niittyleinikki
        Sen tähden kirjoitin kirjoitti:

        Tänne, kun huomasin "karma" sanan. Ja käsitän sen sisällön olevan pelkkä syyn ja seurauksen loputon prosessi. Sitä käytetään mielestäni sillä periaatteella, että kun otsa jyksähtää puuhun, niin mitä me siitä opimme. Siis kiertäkäämme puu, ettei otsa siihen jyksähdä seuraavalla kerralla.

        Ja kun näemme jonkun toisen olevan menossa kohti sitä puuta otsaansa jyksäyttämään, niin juoksemme väliin ja estämme häntä otsaansa siihen lyömästä, ja siten "tienaamme" itsellemme parempaa karmaa.

        Eikö se jotenkin näin mene se teidän paremman karman hankkiminen?

        Tai jos olen väärässä, voisitko vähän jelpata, mutta puhu totta, ettei sulle tule harhaanviejän karmaa.heh.

        Muuten kirjoituksesi oli joiltakin osin pahasti harhassa ja siitä paistaa kaltaistesi väärät tiedot.

        Sanot,"me emme voi olla eksyttäjiä koska emme mainosta itseämme Jeesuksen välityksellä".

        Tästä näkee, ettet edes tiedä eksyttäjä hengistä mitään.
        Sinunko mielestäsi eksyttäjä pyrkii toimimaan vain uskovien kautta. Olet pahasti väärässä.

        Piru pyrkii tuhoamaan uskossa olevan ihmisen uskon kaikin keinoin, jopa uuvuttamalla raskaan taakan alle ja masentamalla kaikilla vastuksilla ja ikävyyksillä.
        Ja sitä erehdyit pitämään sen merkkinä, että uskossa oleva olisikin eksytetty.

        Siis sinulla on täysin harhainen käsitys tosiasioista. Ja tämä on tosi.

        Senpä tähden minä kehoitan sinuakin ottamaan äkkiä ja välittömästi avunhuuto "puhelu" Jeesukselle, ja että Hän antaisi sinun sydämeesi pohjattoman nälän Jumalan sanaa kohtaan, niin että oppisit näkemään, mistä on kysymys ja saisit nähdä, mikä on se Totuus, josta Jeesus ja apostolit puhuivat.

        Ja vai sinun mielestäsi pitää olla sopusoinnussa jopa maailman kanssa. Voi! Näetkö mikä kompromismien orja sinä olet? Ethän sinä sillä lailla löydä mistään totuutta esille.

        Etkö näe, kuinka Jeesus ja apostolit pieksettiin ja tapettiin, kun he eivät tehneet komromismeja maailman kanssa.

        Luuletko, ettei he olleet masentuneita ja kipeitä, kun pieksettiin luut poikki, vaikka he julistivat Hyvää sanomaa Jeesuksesta. Mutta masennuksesta huolimatta he jatkoivat, vaikka tiesivät, että heidät tapettaisiin.

        Ja väität, ettette vihaa Jeesusta. Kunpa tietäisit, mistä puhut. Esim. tämä kun minä sanoin teidän karma juttua eksytykseksi, ja kehoitin kääntymään Jeesuksen puoleen, sinähän et muuta puhunutkaan, kuin vietiäni vastaan, suositellen ovelasti minulle hyvin pehmeää kompromismia, ja vetosit sen hirren ottamiseen omasta silmästä.

        Juuri noin menettelee eksyttäjä, ja eksyttää monta.
        Minulla ei ole ollut yhtään mitään harhakäsitystä teidän Raamatun tuntemisestanne. Tämäkin on sinun eksytetty käsityksesi.

        Ja minä en ole mikään "eliittiuskovainen". Miksi sinä muuten käyttäisit tuommoisia ala-arvoisia vihjailuja jostain halveksittavasta, kuin hyökätäksesi huonosti peitetyllä vihalla Jeesusta ja Hänen sanomaansa tuovia ihmisiä kohtaan.

        Ja lopuksi sanot erittäin ateistisen mielipiteesi, ettei kirjoitukseni ole vielä ainakaan pahemmin vaikuttanut ja sitten vasta käännyt, kun sen hyväksi toteat.

        Oletpa melkoinen mato, mutta koukkuun semmoinenkin joutuu. Nyt taidat olla vain eksyttäjän koukussa, etkä vielä osaa etsiä siitä pois pääsyä, kun sinuun on ruiskutettu harhainen ja hypnoottinen kuvitelma jostain jälleensyntymisen ja karman sekasotkusta.

        Elämän yksinkertainen tosiasia löytyy Jeesuksen varpaiden juuresta ja se on tosi, ja se on ainoa, joka ei pala tulessakaan. Ja se on Pyhä. Ja se on kirkkaus.

        Kaikki muu on pimeyttä ja harhaa. Joten anna Jeesuksen puhua sinulle, äläkä usko omia juttujasi.

        Heh. Sinähän luit "Mielikuvitushenkilön" tekstiä kuin piru raamattua. Väänsit sen täysin päälaelleen etkä ymmärtänyt siitä mitään.Hyvästä kauniista rakkaudellisesta tekstistä.

        Joten kuka on harhan vallassa?
        En usko että VOIT tietää mitään Jeesuksesta, Jumalasta ja raamatustakaan jos et pysty ymmärtämään lähimmäisen selkeätä tekstiä edes suht´koht oikein. Edes niitä osia joissa viitattiin raamattuun ja Jeesukseen.

        Mutta ei se mitään. Aika aikaa kutakin.


      • ...
        -Q- kirjoitti:

        >Hyvillä teoilla emme voi pedata itsellemme mitään "etuja" sillä hyvän teon salaisuus on antamisen autuus. Se hyvä olo, joka hyvää tekoa seuraa , on se "palkinto". Siinä kaikki. Onkin viisaus, että an autuampaa antaa kuin ottaa.

        Voisikohan olla että tämä on taustalla siinä kristillisessä ajattelussa että hyvillä teoilla ei pääse taivaaseen. Minustakin on tuntunut hieman erikoiselta että mukamas voisi maksella karmaansa duunailemalla kaikenlaista "hyvää" - itseasiassa se tuntuu kamalan itsekkäältä ajatukselta että teenpä tässä nyt hyvää että ei vahingossakaan tarvitse kärsiä menneistä pahoista teoista. Hyi semmoista!

        Olen yrittänyt ehkä joidenkin mielestä risteyttää k-uskoa ja reinkarnaatio-oppia, kun tuolla muualla olen jaellut yhtä mielenkiintoista osoitetta jossa on etsitty tähän ko. oppiin kuuluvia seikkoja Jeesuksen sanomisista. Siellähän joku näemmä oli todennut että "paskaa", mutta perusteluja en taida jaksaa vaatia. Olkoon hän sen paskansa kanssa mitä mieltä tykkää.

        Mutta se mitä ja mahdollisesti muutama muukin tässä enemminkin ehkä on kiinnostunut löytämään on ALKUPERÄINEN k-usko, josta tätä reinkarnaation totuutta ei oltu vielä salailtu ja piiloteltu. Jos sitä ei niin ilmiselvästi käykään aina Jeesuksen puheista kiinni, niin jälkikäteen suoritetun sensuurin ohella tulee myös muistaa se mahdollisuus että Jeesuksen aikana tai porukoissa reinkarnaatio- ja karma-oppi olivat niin luonnollisia asioita ettei niistä tarvinnut erikseen saarnata...!

        Se Jeesuksen keskeinen ajatus ennemminkin sitten, Buddhan tavoin, liittyi siihen miten oravanpyörästä pääsee pois.

        (Imagenary, kuulostat tutulta, olemmeko kenties nettituttuja...? xD)

        hyvillä teoilla ON merkitystä, jos ne kumpuavat EPÄITSEKKYYDESTÄ - ne pienet, huomaamattomat ja täydellisen empaattiset ja epäitsekkäät teot ovat loppupeleissä kaikkein merkittävimpiä.

        Jos sensijaan teemme niitä oma etumme silmälläpitäen, ne ovat nollan arvoisia. Pahimmillaan se on pelkkää tekopyhyyttä.


      • Qadesha
        Ganda kirjoitti:

        >> "Uskikset on Durasel pupuja", ja ihme porukkaa. Todella hauskasti kuvattu ja siinä ei varmasti tullut sulle huonoa karmaa.

        Uskon jopa Jeesuksenkin hymyilevän kuvauksellesi.

        Tulee mieleen, että kääntyessään Jumalan puoleen sitä noin niinkuin kääntyy kohti OMAA SISINTÄÄN. Ja kääntyessään Jeesuksen puoleen käyttää Jeesusta välikappaleena, jolloin Jeesuksen OMA SISIN on sitten se Jumala jolle halutaan viesti osoittaa.

        Jos sitä pitää itseään niin kehnona ja kurjana ettei tunne kykenevänsä olemaan itse suoraan Jumalan välikappale, niin sitten pitää tietysti kierrättää se yhteys Jumalaan jonkun sellaisen ihmisen kautta jota pystyy pitämään esikuvana ja itseään parempana ihmisenä. Eihän siinä sinällään mitään väärää ole; ongelmat syntyvät vain siitä että välikappalistit eli Jeesuksen ystävät usein tapaavat hämmentyä siitä että joku toinen käyttää jotakuta toista välikappaletta, tai jättää sen kokonaan väliin ja yrittää itse luoda suoran yhteyden Jumalaan.

        Eri gurut ovat vähänkuin joku Sonera ja Elisa ja mitä näitä onkaan, jotka mahdollistavat sen että pääsemme Internettiin. Voihan se olla aika vaikea homma jättää ne välistä pois ja olla itse oma puhelinyhtiönsä, heh heh. Mutta yhtä kunnioitettavaa kuin on ottaa yhteyttä yhteydentarjoajiin on sekin että haluaa itse suoran yhteyden, niin vaikeaa kuin se onkin.


      • Ganda
        Qadesha kirjoitti:

        Tulee mieleen, että kääntyessään Jumalan puoleen sitä noin niinkuin kääntyy kohti OMAA SISINTÄÄN. Ja kääntyessään Jeesuksen puoleen käyttää Jeesusta välikappaleena, jolloin Jeesuksen OMA SISIN on sitten se Jumala jolle halutaan viesti osoittaa.

        Jos sitä pitää itseään niin kehnona ja kurjana ettei tunne kykenevänsä olemaan itse suoraan Jumalan välikappale, niin sitten pitää tietysti kierrättää se yhteys Jumalaan jonkun sellaisen ihmisen kautta jota pystyy pitämään esikuvana ja itseään parempana ihmisenä. Eihän siinä sinällään mitään väärää ole; ongelmat syntyvät vain siitä että välikappalistit eli Jeesuksen ystävät usein tapaavat hämmentyä siitä että joku toinen käyttää jotakuta toista välikappaletta, tai jättää sen kokonaan väliin ja yrittää itse luoda suoran yhteyden Jumalaan.

        Eri gurut ovat vähänkuin joku Sonera ja Elisa ja mitä näitä onkaan, jotka mahdollistavat sen että pääsemme Internettiin. Voihan se olla aika vaikea homma jättää ne välistä pois ja olla itse oma puhelinyhtiönsä, heh heh. Mutta yhtä kunnioitettavaa kuin on ottaa yhteyttä yhteydentarjoajiin on sekin että haluaa itse suoran yhteyden, niin vaikeaa kuin se onkin.

        >>Tulee mieleen, että kääntyessään Jumalan puoleen sitä noin niinkuin kääntyy kohti OMAA SISINTÄÄN. Ja kääntyessään Jeesuksen puoleen käyttää Jeesusta välikappaleena, jolloin Jeesuksen OMA SISIN on sitten se Jumala jolle halutaan viesti osoittaa. >Jos sitä pitää itseään niin kehnona ja kurjana ettei tunne kykenevänsä olemaan itse suoraan Jumalan välikappale, niin sitten pitää tietysti kierrättää se yhteys Jumalaan jonkun sellaisen ihmisen kautta jota pystyy pitämään esikuvana ja itseään parempana ihmisenä. Eihän siinä sinällään mitään väärää ole; ongelmat syntyvät vain siitä että välikappalistit eli Jeesuksen ystävät usein tapaavat hämmentyä siitä että joku toinen käyttää jotakuta toista välikappaletta, tai jättää sen kokonaan väliin ja yrittää itse luoda suoran yhteyden Jumalaan.


    • ihmiseksi syntynyt

      Kaikki mielenkiintoinen kiinnostaa. Etkö voi hyväksyä sitä. Vähän suvaitsevaisuutta, kiitos.

      Kuka täällä nyt ei olisi Jeesuksesta kuullut? Sen opetukset on hyviä,mutta kristittyjen teot ei.

      Oletko todella niin ahdasmielinen, että vain sinun totuutesi on ainoa oikea totuus?

      • Huomasitko?

        Tottakait ihmistä kaikki mielenkiintoinen kiinnostaa, niin kauan kuin meissä maallista elämää on ja sen jälkeen suorastaan ällistymme sitä, kuinka kaikki on silmänräpäyksessä sanoinkuvaamattoman paljon enemmän, kuin kiinnostavaa.

        Ja jos pyydät minua suvaitsemaan valheellista oppia, niin minun on sanottava, että kiitos ei.

        Ja huomaatko, kuinka sinä olet torjunut Jeesuksen sillä verukkeella, kun jotkut itseään kristityksi sanovat ovat paljastuneet Jeesuksen seuraajan vastaiseksi.

        Miksi sinä leimaat heti kaikki semmoisiksi?
        Sullakin on lupa olla ihminen ja rehellinen ja viisas sellainen.

        Onko Jumalan totuus sinun mielestäsi joku liberaali ja kompromismeja eksytyksen kanssa tekevä ja jotain kauppaa käyvä lurjustelija, joka vihjaa suupielestään, ettei se nyt niin vakavaa ole.

        Luulisin sinun viimeistään jo omista teksteistäsi huomanneen, että nyt ei ihan kaikki tainnu mennä putkeen.


    • ...

      Koska olen jo kerran kuollut, niin tässä pari juttua hihhuleille, niin kristityille kuin muillekin:

      Ensimmäisenä todettakoon, että tämä maailma ei ole todellinen kotimme. Olemme tulleet Jumalan luota ja palaamme sinne. Olemme täällä vapaaehtoisina, ja olemme olleet olemassa jo ennen syntymäämme tähän maailmaan. Vain ruumiimme sai alkunsa hedelmöityksessä.

      Toiseksi todettakoon, että oppi jälleensyntymästä pitää paikkaansa, mutta ei kuitenkaan täysin sellaisena mitä idän uskonnot opettavat. Lähimpänä totuutta on juutalaisten käsitys gilgul haneshamotista. Jälleensyntymä tulee ymmärtää siinä valossa, että Taivas on todellinen kotimme ja olemme täällä vain käymässä; ei niin, että tämä maailma olisi todellinen kotimme ja olisimme vain käymässä Taivaassa. Olemme kaikki täällä vapaaehtoisina, palaamme kaikki lopulta Kotiin, ja jos niin haluamme tai jos meillä on tarvetta, voimme palata tänne takaisin.

      Kolmanneksi todettakoon, että oppi paholaisesta, joka esiintyy niin itäisissä kuin läntisissäkin uskonnoissa, on täyttä potaskaa. Ensinnäkin se ei ole looginen ja toiseksi se ei ole mielekäs. Miksi Jumala, joka on Rakkaus, sallisi jonkin kosmisen gangsterin tehdä pahojaan rankaisematta maailman tapista maailman toiseen tappiin, mutta rankaisisi välittömästi omia lapsiaan ajallisista rikoksista ikuisella kidutuksella? Paholainen ei ole mitään muuta kuin symboli: symboli tälle meidän omalle elukan ruumiillemme, joka on biologisesti syntynyt ja jolla on elukan vietit ja vaistot. Niiden voittaminen on yksi tehtävistämme täällä maan päällä.

      Tuo, mitä kirjoitat: "Silloin ymmärretään puhumattomia asioita, sekä kuullaan puhumatta; SE tarkoittaa, että näemme toisen ajatukset jo kaukaa ja samalla tavalla voimme hänelle vastata. [K]aikki tapahtuu ns. telepaattisesti, ja paljon hienommin, kuin täällä edes tajuamme. [K]aikki kommunikointi tapahtuu täydellisen rakkauden kautta, eikä enää ole kipua ja surua oleva" pitää toki kokemukseni mukaan sanasta sanaan paikkaansa - sillä olemmehan tulleet Taivaan kodista tänne Maan päälle kokemaan, mitä on elää epätäydellisessä maailmassa ja erossa Jumalasta.

      Kyllä, paras tapa sovittaa karma on anteeksianto. Juuri siksi Herran rukouksessa onkin rivi "ja anna meille meidän syntimme (velkamme) anteeksi niinkuin mekin anteeksi annamme niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet (velallisillemme)". Juuri siksi anteeksianto on niin tärkeää. Ettei meidän tarvitsisi palata tänne murheen laaksoon vain pelkästään polttamaan pois ylimääräistä syntivelkaamme eli karmaa.

      Koko maailmankaikkeuden perustuslaki on rakkauden kaksoiskäsky ja kultainen sääntö. Nämä ovat yhteisiä kaikille tosille uskonnoille ja niissä ovat kaikkien uskontojen kaikki lait ja profeetat. Ja niiden oppiminen sekä noudattaminen niin teoriassa kuin käytännössä on se tehtävä, miksi ylipäänsä olemme täällä.

      • Qadesha

        Minulle tuli tässä sellainen oivallus että oikeastaanhan tämä maanpäällinen elämä täällä on täysin verrattavissa työpaikkaan. Voi kysyä että onko elämä jotenkin todellisempaa työssä vai kotona; onko ihminen oma itsensä ollessaan työpaikallaan vai ollessaan kotonaan läheistensä parissa?

        Töissä meillä on yleensä jonkinlainen rooli päällä. Joudumme uppoamaan monenlaisiin ongelmoisiin, ja työ saattaa olla hyvin stressaavaa ja turhauttavaakin. Nykypäivänä on melkeinpä itku kurkussa työn takia aika monellakin...

        Vieläkin rankempaa on tämä elämä täällä noin yleensä, mutta kun se on meneillään, se tuntuu niin peevelin todelliselta ja konkreettiselta, että se "kotielämä" siellä jossakin tuppaa unohtumaan ja alkaa tuntua ettei muuta olekaan kuin työtä, työtä ja työtä. Ja että kotona käydään vain kääntymässä.

        Ankeaa, mutta pelkkä vaihe joka aikanaan päättyy. Tai vaihtoehtoisesti voi opetella riemuitsemaan siitä että saa olla täällä, saa tapella vastusten kanssa ja saa kokea monta moninaista juttua joista ei ole toivoa/pelkoa kotona.


    • Mestarin matkassa

      Mmhh... kirjoituksesi vaikuttaa siltä, että olet aika ahdistunut ja peloissasi. Se on aivan luonnollista. Kun ihminen kokee kriisin, tai kokee olevansa yksin tässä maailmassa hän haluaa turvapaikan. Toki se tuo turvan tunteen. Mutta nyt on oltava tarkkana. Moni ihminen nimittäin heittää kaiken vastuun elämässään Jumalalle.Jumalan on vastattava rukouksiini minun haluamallani tavalla. Rukoillaan "Jumala, ota syntini pois" "Tee minusta parempi ihminen" "Ota viinanhimoni pois". Näin me salakavalasti siirrämme vastuun pois itsestämme.
      Erona on se, että voi pyytää Jumalalta VOIMIA lopettaa viinanjuonti.
      Jumala ei ole taikuri, Jumaluus asuu meissä kaikissa olennoissa kuten Sinussa, Minussa, Jeesuksessa, Buddhassa jne. Kaksinaisuus, eli erottelu sinun ja minun välillä on harhaa, se luo kärsimystä. Lähde etsimään vastausta omasta sisimmästäsi. Onnellisuus ja rauha eivät tule pyytämällä, ne tulevat kuunnellen hiljaa sisintään, kohtelemalla muita kuin itseään.

      Vielä eri uskonnoista, miksi on monia uskontoja?
      Siksi koska on erilaisia ihmisiä! JOtkut pitävät puurosta maidolla, toiset mansikoilla. Kaikilla on kuitenkin yhteinen, punainen lanka.
      Vertauskuvana voit kuvitella tynnyriä joka on täynnä vettä, tämä vesi on Itse, Jumaluus, Maailmankaikkeus. Tynnyriin porataan reikiä jotka kuvastavat eri uskontoja, eikö kaikista rei'istä tulekin samaa vettä? Kaikkien uskontojen tavoitehan on sama, tulla Jumalan kuvaksi, valaistua, saavuttaa ikuinen rauha. Se, että ihmiset käyttävät eri polkuja saavuttaakseen se, ei tee heistä harhauskoisia. Voisi sanoa, että ei ole olemassa uskontoja, on vain eri tapoja saavuttaa rauha.
      Muiden ihmisten syyttely ja oman uskonsa jalustalle nostaminen on lopulta uuvuttavaa. "Sinä teet väärin, minä oikein" -toitottelu ei koskaan tuo pysyvää onnellisuutta.

      Eräs samurai tuli vanhan mestarin luokse ja pyysi häntä kertomaan mikä on Taivas ja mikä on Helvetti. Mestari tuhahti "-Sinulleko minä sen kertoisin, häivy silmistäni!". Samurai vihastui ja vaistomaisesti veti miekan tupestaan. Mestari sanoi "-Tämä on Helvetti." Samurai vaipui maahan ja pyyteli anteeksi. Mestari sanoi "Ja tämä on Taivas".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe