Sipilöiden Veron-kierto selvitettävä perusteellise

panamalaiset.julki

...sti. Juha Sipilällä on miljoonaomaisuus, josta hän ei maksa senttiäkään veroja samaan aikaan, kun tavalliset suomalaiset maksvat pienistäkin pääomasummista joka vuosi verot täysimääräisinä.
Enää ei riitä, että sipilöiden rahat on "vakuutuskuorissa" vaan on selvitettävä juurta jaksaen, maksavatko nämä veronkiertäjät veroja "kuoristaan" lainkaan.
Asialle on pantava oikeisto-YLE, jotta tieto voidaan levittää ennen kunnallisvaaleja kansalaisille.
Myös sipilän muijjan pimeät tulot ja niiden verottomuusperusteet on selvitettävä.

Nythän on käynyt niin, että kähmintä on kuin venäjällä. Oikeisto-ylen ohjelmia sensuroidaan tai palautetaan esitteille, kun niistä on ensin saksittu veronkiertoa koskevat osuudet. Vai onko kyse panamanveikoista, joilla on runsaasti toistensa suojelijoita


PANAMA-lista tässä

Juha Sipilä

Petteri Orpo

Eero Heinäluoma

Olli-Pekka Heinonen

Sirkka Hämäläinen

Jyrki Katainen

Sixten Korkman

Johannes Koroma

Paula Lehtomäki

Erkki Liikanen

Paavo Lipponen

Sauli Niinistö

Jorma Ollila

Alexander Stubb

Ulf Sundqvist

Christoffer Taxell

Teija Tiilikainen

Jutta Urpilainen

Björn Wahlroos

Matti Vanhala

Matti Vanhanen

Täälä lisää

http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=24708.0

102

704

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nyt.ei.pimitellä

      Sipilän väitetään maksavan "panama"-rahoistaan veroa vasta jossain vaiheessa kun niitä nostaa. Minusta oikeisto-YLEn on selvitettävä kaikille kansalaisille, kuinka tällainen vuositasolla pääomatuloista veroja maksamatta -touhu lopulta hoidetaan, että verot tulevat maksettua. Niin kauan kuin julkista selvitystä ei tehdä, homma haisee siltä, että em. lista mafia suojelee toinen toisiaan.

      Em mafia on ollut halukas salailemaan muutakin:
      http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3455821-suurituloisimpien-todellinen-veroprosentti-alle-20

      • SelvitysVaaditaan

        Sipilän säätiö on toinen keino kiertää veroja, Sipilän vaimohan saa säätiöstään satoja tuhansia euroja vuodessa tuloja.


      • tottaon

        Se oli oikein se: kolme iloista rosvoa: Juha, Petteri ja Timo
        Ei mitään syytä poistaa mistään


      • Näinköhännähdään

        Varmaan "puolueeton ja ammattimainen/rehellinen" Atte Jääskeläinen on joukkoineen valmistelemassa Ylellä lisäohjelmaa paljastuksista?


      • kjkiuyt

        ipilällä on miljoonaomaisuus, josta hän ei maksa senttiäkään veroja samaan aikaan, kun tavalliset suomalaiset maksvat pienistäkin pääomasummista


      • sinä.maksata
        kjkiuyt kirjoitti:

        ipilällä on miljoonaomaisuus, josta hän ei maksa senttiäkään veroja samaan aikaan, kun tavalliset suomalaiset maksvat pienistäkin pääomasummista

        ja sen muijja nostaa säätiöstä satoja tuhansia palkkiota eikä sekään maksa veroja.

        Vitumoisia verokiertäjiä


      • vatuli
        Näinköhännähdään kirjoitti:

        Varmaan "puolueeton ja ammattimainen/rehellinen" Atte Jääskeläinen on joukkoineen valmistelemassa Ylellä lisäohjelmaa paljastuksista?

        Atte vatuloi


      • SipilöityVarallisuus

        Yle: Sipilän aiemmin omistamat yhtiöt saaneet julkista rahaa yli 30 miljoonaa euroa – useita konkursseja
        https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/ylen-selvitys-sipilan-aiemmin-omistamat-yhtiot-saaneet-julkista-rahaa-yli-30-miljoonaa-euroa/6475636
        "Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) on saanut aiemmin omistamiinsa yhtiöihin tuntuvasti julkista rahaa, kertoo Ylen selvitys.

        Ennen poliitikon uraansa Juha Sipilä oli enkelisijoittaja, joka laittoi miljoonia euroja villeihin yritysideoihin. Sijoittajana Sipilä luotti kotiseutunsa yrityksiin, jotka saivat valtiolta miljoonia.
        https://yle.fi/uutiset/3-9656605

        Sipilän aiemmin omistamat yhtiöt ovat saaneet yhteiskunnan tukia vähintään yli 30 miljoonaa euroa!

        Ylen mukaan lähes kaikista Sipilän aiemmin omistamista yhtiöistä löytyy rahoittajana tai osakkaana jokin julkinen toimija. Julkinen rahoitus ei ole poikkeuksellista Suomessa, mutta Sipilän sijoitusten kohdalla julkisen rahan rooli on ollut poikkeuksellisen merkittävässä osassa, Yle uutisoi.

        Yle kertoo, että Sipilän aiemmin omistamat yhtiöt ovat saaneet julkista rahaa vähintään yli 30 miljoonaa euroa. Yhtiöt ovat saaneet lainoja, sijoituksia ja tukia Finnveralta, Tekesiltä, Suomen itsenäisyyden juhlarahastolta Sitralta sekä alueellisilta ely- ja TE-keskuksilta.

        Yle kertoo keskittyneensä selvityksessään pk-yrityksiin, joissa Sipilä on ollut merkittävä vallankäyttäjä suuren omistusosuuden tai hallitusjäsenyyksiensä kautta.

        .

        Seura-lehden aiemmin julkaiseman uutisen mukaan myös Sipilän vaurastumisen taustalla Solitra-kaupoissa oli valtionyhtiö Ruukilta lainatut rahat.

        Vuonna 1996 Juha Sipilästä tuli rikas mies.

        Kempeleläinen diplomi-insinööri myi osuutensa taajuussuodattimia valmistaneessa ADC Solitrassa yhdysvaltalaiselle ostajalle. Sipilä teki kaupassa nykyrahassa mitattuna yli 12 miljoonan euron myyntivoiton.

        Solitran Juha Sipilä sai haltuunsa sen omistaneelta valtionyhtiö Rautaruukilta lainaamiensa 30 miljoonan markan avulla, joiden avulla hän tienasi voittoa velan takaisinmaksun jälkeen 70 miljoonaa markkaa myytyään valtionyhtiön velkarahan avulla ostamansa firman yhdysvaltalaiselle ostajalle 100 miljoonalla markalla. Lainan Sipilälle myönsivät Rautaruukin hallituksen keskustapuolueen jäsenet. Sitä ei tiedetä oliko Solitralle katsottu ostaja jo valmiiksi ennen järjestelyjä.

        Valtionyhtiö Rautaruukki myi Sipilän holdingyhtiölle enemmistöomistuksensa Solitra Oy:stä, jonka toimitusjohtajana Sipilä toimi ja jonka vähemmistöomistaja hän oli. Rahat, yli 30 miljoonaa markkaa, Sipilälle tähän kauppaan lainasi Rautaruukki itse. Lisää rahaa pöytään toi sykemittarivalmistaja Polar Electro, josta tuli Solitran vähemmistöomistaja. Runsas vuosi myöhemmin Sipilä viimeisteli kaupat myymällä omistuksensa lähes nelinkertaisella hinnalla yhdysvaltalaiselle ADC Telecommunicationsille.

        Sipilän rikastumisesta voi olla monta mieltä: ehkä valtionyhtiö teki erityisen huonot kaupat tai Sipilä erityisen hyvät. Ainakaan Rautaruukista poliittista vastuuta kantaneiden hallintoneuvoston puheenjohtajan Paavo Väyrysen (kesk) tai silloisen kauppa- ja teollisuusministerin Seppo Kääriäisen (kesk) ei tarvinnut ottaa vastuuta kasvavan yhtiön myymisestä ulkomaille.

        Juha Sipilästä tuli miljonääri valtion tuella ja härskeillä tutunkaupoilla
        https://seura.fi/asiat/seuran-selvitys-juha-sipilasta-tuli-miljonaari-valtion-tuella-ja-harskeilla-tutunkaupoilla/

        .

        Siis: Juha Sipilä lainasi valtiolta valtionyhtiö Rautaruukin kautta kepukaveriensa avustuksella 30 miljoonaa markkaa rahaa jolla loi 100 miljoonan markan eli 16 miljoonan euron omaisuutensa. Sen jälkeen hän on saanut valtion lainarahalla luomansa omaisuuden kasvattamiseen sijoitusyhtiöissä yli 30 miljoonaa euroa valtiontukia.

        Valtio auttanut näin ollen Juha Sipilän rikastumista/vaurastumista 16 miljoonalla 30 miljoonalla eurolla eli yhteensä ainakin noin 46-50 miljoonalla eurolla!

        Ehdottomia sosiaalitukiloisien Suomen kuninkaallisia Björn "250 000e/vuodessa" Wahlroosin ja Suomen rikkaimman miehen Antti "300 000e/vuodessa" Herlinin kanssa.

        Se on paljon rahaa.

        Ylen Kotimaan kasvot -ohjelmassa marraskuussa 1997 Sipilä totesi, että ”summa on oikeastaan liian paljon yhdelle ihmiselle”.

        Sipilästä tuli sijoittaja ja omistusyhtiöitä kertyi vuosien varrella kymmeniä. Seuran mukaan omaisuus kertyi veronmaksajien ja "hyvien veljien" tuella."
        Lisää asiasta:
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15245796/sipilan-tie-miljonaariksi
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/14883546/seura-juha-sipilasta-tuli-miljonaari-valtiota-rah
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15243006/sipilasta-miljonaari-harskeilla-teoilla
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/14296628/kepulesta-miljonaari-sipila-on-veroluikuri


      • Kaskassss
        kjkiuyt kirjoitti:

        ipilällä on miljoonaomaisuus, josta hän ei maksa senttiäkään veroja samaan aikaan, kun tavalliset suomalaiset maksvat pienistäkin pääomasummista

        Jokainen suomalainen voi ihan vapaasti ja laillisesti hankkia kyseisiä vakuutuskuoria. Kyse ei ole veronkierrosta. Ne ovat olleet kaikkien viimeaikaisten hallitusten hyväksymiä säästämisen ja kansankapitalismin edistämiseksi.
        Jos käytäntöä halutaan muuttaa niin asian henkilöiminen on todella typerää.


    • 480923h

      Ottakaa kateelliset selvää asioista enne kuin meuhkaatte.

      • oikeisto-yle.selvittää

      • käännetänplussal
        oikeisto-yle.selvittää kirjoitti:

        Se on juuri Oikeisto-YLEN tehtävä ! Ei meidän kansalaisten !

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14603188/sipila-kielsi-ylen-motin-vakuutuskuoriuutisoinni

        Ehkä tämän huijjarin jauhot eivät ole puhtaat "vakuutus"-pussissa !

        Toimitusjohtajien palkat kohtuuttomat
        http://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005313251.html

        Tässä porrvari ruikuttaa vuodesta toiseen samasta asiasta, vaikka asialle on yksinkertainen ratkaisu: KIRISTETÄÄN NÄIDEN KONNIEN VEROTUSTA.

        Oikeistohallituksella on nyt värisuora, ei muuta kuin tuumasta toimeen, niin kostuu pikkuisen veronmaksajienkin kukkaro. Ja sitä enemmän mitä enemmän nostavat, eli muutetaankin asia positiiviseksi, ruikutuksen sijaan


      • kallen.koneest
        käännetänplussal kirjoitti:

        Toimitusjohtajien palkat kohtuuttomat
        http://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005313251.html

        Tässä porrvari ruikuttaa vuodesta toiseen samasta asiasta, vaikka asialle on yksinkertainen ratkaisu: KIRISTETÄÄN NÄIDEN KONNIEN VEROTUSTA.

        Oikeistohallituksella on nyt värisuora, ei muuta kuin tuumasta toimeen, niin kostuu pikkuisen veronmaksajienkin kukkaro. Ja sitä enemmän mitä enemmän nostavat, eli muutetaankin asia positiiviseksi, ruikutuksen sijaan

        Tämä SIPILÄN sakki (ja nuo panamalistalaiset) ovat juuri osa sitä globalisti-MAFIAA, joille löytyy suojelijoita ympäri maapalloa, eikä näillä roistoillla totisesti enää ole sinun etusi mielessään eikä muidenkaan maailmalla. Tässä räikein esimerkki globalistimafian meiningistä:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15381298/saudi-arabian-aikomus-teloittaa-nais-aktivisti-on


    • omaisuusvero

      Suomessa ei ole enää omaisuusveroa. Ei tavallisilla tallaajillakaan.

      Pääomatuloista maksetaan kyllä veroa ja niin maksaa Sipiläkin. Sitten kun niitä saa, ei ennen.

      • 45kl98

        Pääomatulovero on 30 % ja isommista 33 %.


      • jk78kl

        Tuon verran veroa menee esim. listattujen yhtiöiden maksamasta osingosta. Sitä ennen yhtiö on maksanut jo 20 % yhteisöveron.

        Jos yhtiö jakaa 1 e osinkoa, niin se joutuu ensin maksamaan 0.25 e veroa. Osingon saaja maksaa sitten vielä 0.30 e tai 0.33 e. Yhteensä verottaja saa 0.58 e.


      • 34jk76

        Osingon saaja saa käteensä 0.67 e.

        Onko iso vääryys tässä.


      • sinähän.maksat

        >>Suomessa ei ole enää omaisuusveroa. Ei tavallisilla tallaajillakaan.<<

        Edellinen väite Täyttä paskaa !!!

        Rikkalta poistettu nk varallisuusvero on korvattu sosialisoimalla se rupusakille KIINTEISTÖVERON nimikkeellä.
        Kun kaikki maksavat, rikkaiden ei tarvitse maksaa.

        Varallisuusveron keräysraja meni 280 000 euron paikkeilla ja sen ylimenevästä osasta rikkaat maksoivat varallisuusveroa. Tämä siis on nyt "sosialisoitu" rupusakin kiinteistöveroksi. Tyypillinen kiinteistövero vanhasta okt:sta postikorttitontilla (500m2) on pk-seudulla noin 1500 euroa vuodessa .

        Rikkaille tämä kokoomuksen läpi viemä veromuutos oli jättipotti.


      • muutoksen.tuulet

        Kertynyttä varallisuuden määrää ei siis enää millään tavoin tilastoida, se kannattaa edellisestä kommentista huomioida. Sen sijaan, varallisuuden tuotto on tuloa ja se pitäisi näkyä verotuksessa ja Sipilöiden kohdalla näin ei käy. Toinen ääripää tässä salakähmäisyydessä on Jorma Ollila, jonka tulot viime verotiedoissa olivat toiseksi suurimmat mutta Ollilan tulojen lähde jätettiin ylenkin kanavalla täysin kertomatta. Tulokärkeä kyllä esiteltiin mutta oikein silmiinpistävää oli se, että toiseksi eniten tuloja saaneen tulolähteestä ei mainittu sanallakaan.

        Ylesradiota on johdettu jo parikymmentä vuotta kokoomuslaisen pääjohtajan toimesta ja tulokset ja uutisointilinjan muutokset alkavat nyt näkyä "kirkkaina".
        Olkaa varuillanne niiden kanssa, sillä niillä on ollut tapana maksattaa juonensa.
        Sinulla.


      • UskomatonPuhallus
        45kl98 kirjoitti:

        Pääomatulovero on 30 % ja isommista 33 %.

        Käytännössä kukaan ei maksa pääomatuloistaan verotuksen mukaista 30% tai 34% pääomaveroa, vaan suurin osa pääomatuloista on täysin verottomia. Osakesäästäjien keskusliitto on laskenut että kaikkien osinkojen 3% tasavero toisi nykyistä enemmän pääomaverotuloja, tämä kertoo totuuden siitä että pääomaverotus on Suomessa kokonaisuudessaan alle 3%!!!


      • SamalleViivalle
        jk78kl kirjoitti:

        Tuon verran veroa menee esim. listattujen yhtiöiden maksamasta osingosta. Sitä ennen yhtiö on maksanut jo 20 % yhteisöveron.

        Jos yhtiö jakaa 1 e osinkoa, niin se joutuu ensin maksamaan 0.25 e veroa. Osingon saaja maksaa sitten vielä 0.30 e tai 0.33 e. Yhteensä verottaja saa 0.58 e.

        Yrityksen veroja ja omistavan yksityishenkilön veroja on turha koplata yhteen. Yritys on yritys ja henkilö henkilö, joka maksaa henkilöverotuksen mukaan. Kaikkien henkilökohtaisten tulojen tulisi olla samalla yhtäläisellä veroprogressiolla verotettuja niin työn ansiotulojen, pääomatulojen, osinkojen kuin bonustenkin. Ja ilman täysin verottomia tai alemmin verotettuja etuoikeutettuja tuloja, joita suurin osa pääomatuloista on.


      • OmistajaX
        muutoksen.tuulet kirjoitti:

        Kertynyttä varallisuuden määrää ei siis enää millään tavoin tilastoida, se kannattaa edellisestä kommentista huomioida. Sen sijaan, varallisuuden tuotto on tuloa ja se pitäisi näkyä verotuksessa ja Sipilöiden kohdalla näin ei käy. Toinen ääripää tässä salakähmäisyydessä on Jorma Ollila, jonka tulot viime verotiedoissa olivat toiseksi suurimmat mutta Ollilan tulojen lähde jätettiin ylenkin kanavalla täysin kertomatta. Tulokärkeä kyllä esiteltiin mutta oikein silmiinpistävää oli se, että toiseksi eniten tuloja saaneen tulolähteestä ei mainittu sanallakaan.

        Ylesradiota on johdettu jo parikymmentä vuotta kokoomuslaisen pääjohtajan toimesta ja tulokset ja uutisointilinjan muutokset alkavat nyt näkyä "kirkkaina".
        Olkaa varuillanne niiden kanssa, sillä niillä on ollut tapana maksattaa juonensa.
        Sinulla.

        "Kertynyttä varallisuuden määrää ei siis enää millään tavoin tilastoida, se kannattaa edellisestä kommentista huomioida. Sen sijaan, varallisuuden tuotto on tuloa ja se pitäisi näkyä verotuksessa ja Sipilöiden kohdalla näin ei käy. Toinen ääripää tässä salakähmäisyydessä on Jorma Ollila, jonka tulot viime verotiedoissa olivat toiseksi suurimmat mutta Ollilan tulojen lähde jätettiin ylenkin kanavalla täysin kertomatta. Tulokärkeä kyllä esiteltiin mutta oikein silmiinpistävää oli se, että toiseksi eniten tuloja saaneen tulolähteestä ei mainittu sanallakaan.

        Ylesradiota on johdettu jo parikymmentä vuotta kokoomuslaisen pääjohtajan toimesta ja tulokset ja uutisointilinjan muutokset alkavat nyt näkyä "kirkkaina".
        Olkaa varuillanne niiden kanssa, sillä niillä on ollut tapana maksattaa juonensa.
        Sinulla".

        Arvostus Ylen johtaja Atte Jääskeläiseen ja pääministeri Juha Sipilään on nyt täysi nolla”.


      • eri.vero
        45kl98 kirjoitti:

        Pääomatulovero on 30 % ja isommista 33 %.

        Pääomatulo ei ole omaisuusvero.


      • ryöstöverotus
        jk78kl kirjoitti:

        Tuon verran veroa menee esim. listattujen yhtiöiden maksamasta osingosta. Sitä ennen yhtiö on maksanut jo 20 % yhteisöveron.

        Jos yhtiö jakaa 1 e osinkoa, niin se joutuu ensin maksamaan 0.25 e veroa. Osingon saaja maksaa sitten vielä 0.30 e tai 0.33 e. Yhteensä verottaja saa 0.58 e.

        Kuvitellaan, että henkilön x yritys tekee 100 000€ vuodessa tulosta, ensin 24 000€ arvonlisäveroa->vapaa pääoma 76 000€->15200€ yhteisövero->60 800€ vapaa pääoma->18240€ pääomaveroja-> sadastatuhannesta jää 42 800€-> verot =57,2%, kohtuutonta.


      • höpönlöpöä
        ryöstöverotus kirjoitti:

        Kuvitellaan, että henkilön x yritys tekee 100 000€ vuodessa tulosta, ensin 24 000€ arvonlisäveroa->vapaa pääoma 76 000€->15200€ yhteisövero->60 800€ vapaa pääoma->18240€ pääomaveroja-> sadastatuhannesta jää 42 800€-> verot =57,2%, kohtuutonta.

        Arvonlisäveron maksavat asiakkaat.


      • PuurotVellitSekaisin
        ryöstöverotus kirjoitti:

        Kuvitellaan, että henkilön x yritys tekee 100 000€ vuodessa tulosta, ensin 24 000€ arvonlisäveroa->vapaa pääoma 76 000€->15200€ yhteisövero->60 800€ vapaa pääoma->18240€ pääomaveroja-> sadastatuhannesta jää 42 800€-> verot =57,2%, kohtuutonta.

        Nyt sekoitetaan yritys ja sen omistajan henkilöverotus, ne on kaksi eri asiaa. Samalla tietenkin myös arvonlisävero jonka maksaa asiakas.


      • Maalaisloinen

        Kanataako huoltovarmuden nimissä tukeA jotain elinkeinoa miljardeilla vuodeata toiseen.

        Olen pksseudulla pienipalkkainen .
        Täällä asumien kallista . Matkat työpaikalle pitkät ja kalliit.
        Vapaaikaa ei oaljon aina pitää olla töissä .
        Polttotuut kalliita .
        Asuminen kallista. Kalliimpaakuinmaalais loisilla.

        En saa mitään tukiaisia töissä käymiskuluihihin ja muihin ylisuuriin kulihin.

        Maalais losisetsen kun nostaa t ilaa kohden noin 70 000€ tilaakohden verotonta tukea jonka kansalaiset makaksavat verovaroin .
        Lisäksi maksavat ruuastaanmataloustukea joka kuukausi 100'€
        Elikkä perunakilon hinta todellisuudessa o. Non noin 30€


      • Kwjjwhwywwyywywhwhhh
        sinähän.maksat kirjoitti:

        >>Suomessa ei ole enää omaisuusveroa. Ei tavallisilla tallaajillakaan.<<

        Edellinen väite Täyttä paskaa !!!

        Rikkalta poistettu nk varallisuusvero on korvattu sosialisoimalla se rupusakille KIINTEISTÖVERON nimikkeellä.
        Kun kaikki maksavat, rikkaiden ei tarvitse maksaa.

        Varallisuusveron keräysraja meni 280 000 euron paikkeilla ja sen ylimenevästä osasta rikkaat maksoivat varallisuusveroa. Tämä siis on nyt "sosialisoitu" rupusakin kiinteistöveroksi. Tyypillinen kiinteistövero vanhasta okt:sta postikorttitontilla (500m2) on pk-seudulla noin 1500 euroa vuodessa .

        Rikkaille tämä kokoomuksen läpi viemä veromuutos oli jättipotti.

        Hyvä mielipide


    • hyvävelivaltio

      Sipilä ja Stubb ajoivat innolla omistajien nimet salaavaa hallintarekisteriä, mutta kansa haluaa äänestää silti Keskustaa ja Kokoomusta. Eduskunta tilasi kalusteitakin virolaiselta yritykseltä, minkä omistajat Yle on salannut.

      • soini.myisinutkin

        Arvaaappas pari kertaa, miksi keskusta-oikeistolaiset porrrvarimme halusivat "hallintarekistereitä" ? No sinä ja monet muut jo juonittelun tietävätkin mutta
        tiesitkös näiden juonittelijoiden metkuista tämän :

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14087468/miljonaarien-lukumaara-38-n-kasvussa-suomessa

        Ne pelaavat nyt aika röykeästi omaan pussiinsa kun SINÄ olet niiden takuumiehenä ja maksajana. Avoimen piikin periaattelle. Tämä on nyt mahdollista,
        PETOS-soinin tuella.....

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14002076/timo-soinin--historialliset---vaalipetokset-


      • RehellistäVaiEi

        Äänestääkö ja kannattaako kansa oikeasti Keskustaa ja Kokoomusta, valtamedian gallupit tekevä Taloustutkimus Oy on kokoomusmoguli Eero Lehden omistama ja Tieto Oy -vaalijärjestelmäkin on rahamafian omistuksessa mm. Goldman Sachsin????


      • minä.enainakaan
        RehellistäVaiEi kirjoitti:

        Äänestääkö ja kannattaako kansa oikeasti Keskustaa ja Kokoomusta, valtamedian gallupit tekevä Taloustutkimus Oy on kokoomusmoguli Eero Lehden omistama ja Tieto Oy -vaalijärjestelmäkin on rahamafian omistuksessa mm. Goldman Sachsin????

        Kun Sipilä sanoo, että "leikkaukset on tehty", on kyseessä pelkkä kuntavaalipropaganda. Ken lankeaa?


    • toteaja-

      ei tarvi selvittää. tämä on ihan yleinen käytäntö muualla maailmassa.
      Miksi Suomen pitäisi toimia toisin kuin loput maailmasta

      • kateus.vie.k.v

        Ansiosidonnaisella loisiva demari ei voi sietää, että joku menestyy.


      • SamalleViivalle
        kateus.vie.k.v kirjoitti:

        Ansiosidonnaisella loisiva demari ei voi sietää, että joku menestyy.

        Jokainen voi menestyä vapaasti ja samoilla ehdoilla, kunhan tulo- ja verotiedot ovat julkisia ja veroja maksetaan henkilöverotuksessa määrättyjen veroprosenttien ja maksukyvyn mukaan tasapuolisesti. Mieluiten progressiivinen kaikille henkilötuloille yhtäläinen verotus. Siis työn ansiotuloille, pääomatuloille, optioille ja bonuksille sama progressiivinen veroasteikko ilman verottomia tai alemmin verotettuja etuoikeutettuja henkilötuloja. Näin Suomi saadaan kuntoon.
        Näin taataan kaille sama mahdollisuus menestyä, nyt jotkut eivät siedä menestysmahdollisuutta kaikille, vain pääomatulojen saajille, joiden tulot suurelta osin täysin verovapaita siis loisijatuloja.


      • veronkierto.pop
        kateus.vie.k.v kirjoitti:

        Ansiosidonnaisella loisiva demari ei voi sietää, että joku menestyy.

        >>Ansiosidonnaisella loisiva demari ei voi sietää, että joku menestyy. <<

        Niin, veronkierrolla menestyy varmasti, senhän todisti Trumpin usassa. Kaveri ei uskaltanut julkaista verotietojaan.


      • haluatko.maksa

        noo ei tarvi ei, kun paskahousut suostuvat maksamaan muidenkin velat


      • muutos.puhaltaa
        haluatko.maksa kirjoitti:

        noo ei tarvi ei, kun paskahousut suostuvat maksamaan muidenkin velat

        Seuraavaksi oikeistohallitus tulee käymään ASUMISTUKIEN kimppuun ja arvannette varmaan, että asumistuet eivät tule ainakaan nousemaan.
        Mitäs luulet, jos totaalisesti toiseen suuntaan?
        Mutta kuntavaalien jälkeen.
        Muista äänestää persesutia ja kokoomusta.


      • Kaskassss
        muutos.puhaltaa kirjoitti:

        Seuraavaksi oikeistohallitus tulee käymään ASUMISTUKIEN kimppuun ja arvannette varmaan, että asumistuet eivät tule ainakaan nousemaan.
        Mitäs luulet, jos totaalisesti toiseen suuntaan?
        Mutta kuntavaalien jälkeen.
        Muista äänestää persesutia ja kokoomusta.

        Asumistuet ovat pitkälti tukea PK-seudun kiinteistösijoittajille. Se nostaa mm vuokratasoa niillekin jotka tukea eivät saa.


    • TGrhFHV

      Jos lista pitää todellisuudessa paikkansa, nyt käsitän miksi mm. seuraavat ovat edelleen eu:n puolustajia, vaikka vihjeitä on vähän muustakin.
      Juha Sipilä

      "Sirkka Hämäläinen
      Sixten Korkman
      Sauli Niinistö
      Matti Vanhanen"

      Pressaksi yrittävät, vaikka on eu:n kannattajia.

      • pesä.pallotmuga

        Mut nyt pitäs alkaa todenteolla selvittää tätä meidän kusettajien veronkiertoa.

        On se kumma, ettei siitä saaha selkoa. Pitääkö ottaa mukaan pesäpallomailoja, seuraavaan valehtelutilaisuuteen


    • onko.huuhaata

      Mikä se tuo lista oikein on? Mistä se on saatu? Kuka sen on pannut jakeluun? Jos se on huuhaata, niin miksei kukaan nosta siitä rähinää?

      • VEROPARATIISITKIINNIVAS1

      • uskaltavatko.haastaa

        >>, niin miksei kukaan nosta siitä rähinää? <<

        Se on se kuuluisa Panama-lista, jonka oikeisto-YLE välittömästi vaikeni mutta ei tuo mv-lehti.

        Listalla olevat henkilöthän voisivat nostaa kanteen lehteä vastaan "herjauksesta" mutta arvaatko, miksi eivät nosta ?

        Eivät nosta koska ovat sillä listalla ja siis niitä kuuluisia veronkiertäjiä.
        joita oikeisto-YLE suojelee.


    • 2000KansaneläkeVas
    • Fakdasipi

      Haavemaa, kaikki päättyi kyyneliin
      haavemaa, harha-askel turha niin
      kestävää hetken huuma tuonut ei
      tieni tää eronpäiviin vei
      haavemaa, mielestäin pois heitin sen
      luona Antin maa on rakkauden

    • kiitosMVkeskustelijat

      ilmankos Suomi on sidottu
      kun sitojat hyötyvät siitä itse henkilökohtaisesti


      Ilmankos Suomea sidotaan väkisin unioniin

      kansa köyhtyy ja vastustaa
      ja rikkaat rikastuu ja kannattaa

      VOI HELVETTI
      eikä se jäsenyys ja rahan piilottelu tuo yhtään lisää työtä
      vaan päinvastoin

      verot kerätään pienyrityksiltä ja pienituloisilta kansalaisilta

      valuutan suunta on vahvasti menovoittoinen
      pois suomesta

      Kiitos MV- lehti
      sanon taas, että se lehti on kuin raikas tuulahdus
      ummehtuneessa kryptassa
      ja valo pimeässä tunnelissa


      voi helvetti,
      tässä valossa
      sipilän toimet ovat vieläkin röyhkeämpiä
      miten hatussa se kehtaa!

    • kokohallintoPOIS

      sipilä on suomen trumppi
      ja muut istuvat ministerit ovat sen
      berlus-koneja

      oikea herrakerho
      jakelemassa itselleen osuuksia

      • kohta.salaavat

        Taas kähmivät, hallintorekistereiden kimpussa


      • kuijjarit

        ja jakavat SOTE-lopputilejä


    • uppia

      pitäkääs tätä ylhäällä

    • miten-maa

      on vakkansa valinnut. joka puolue mina-ensin on mukana. jos peruskansalainen noin toimii,linna kai heti odottaa....nyt vain iloitaan ja naitaan.
      miksi nain?

      • Totuuskomissio

        Seura lehti uutisoi alunperin tuon Sipilän "vakuutuskuorista", vaikutti selvältä veronkierrolta jutun perusteella. Kovin kauan kesti kuulla, jotta Sipilä on puuttunut Mot ohjelmaankin.

        Kyllähän tuon ukon toimet pitäisi tutkia ja lukuisten muidenkin poliitikkojen, jotka ovat tietenkin myös rahapiirien marionetteja, sehän näkyy päätöksissä joita tehdään.

        Kaikki yksityistetään ja vauhdilla. Valtionyhtiöt vaihtaa omistajia ja varmaan lopulta tällä menolla pohjavedetkin kaupataan jonkun miljönäärin tulojen maksinointiin.

        Suomen kansan pitäisi tajuta, että meillä on muiluttajia käyttämässä liian suurta päätösvaltaa, tämä maa pumpataan kuiviin kansallisvarojen suhteen ja maksajiksi valikoituu orjien tasolla oleva kansanosa.


      • NoinSeOn

        MOT-ohjelma teki päivänselvän virheen. Väitti että Sipilä oli saanot osinkoja eikä ollut maksanut niistä veroja. Mutta fakta oli että Sipilä ei ollut saanut osinkoja.

        Sadoilla tuhansilla suomalaisilla on kasvuosuustyyppisiä sijoitusrahastoja. Niissä ei makseta vuosittain tuottoja vaan se lisätään pääomaan ja voitto realisoituu vasta kun rahasto-osuuksia myydään, ja verot maksetaan silloin. Eli Sipilän kohdallakin on kyse hyvin tavallisesta sijoitusmuodosta. Kyllä MOTin tekijöidenkin piti tuo tietää mutta oli tullut poliittinen mustamääräyskäsky.

        Mutta ymmärrän hyvin että sieltä leipäjonosta katsellen nämä asiat eivät ole selviä.


      • naukujathiljaa
        Totuuskomissio kirjoitti:

        Seura lehti uutisoi alunperin tuon Sipilän "vakuutuskuorista", vaikutti selvältä veronkierrolta jutun perusteella. Kovin kauan kesti kuulla, jotta Sipilä on puuttunut Mot ohjelmaankin.

        Kyllähän tuon ukon toimet pitäisi tutkia ja lukuisten muidenkin poliitikkojen, jotka ovat tietenkin myös rahapiirien marionetteja, sehän näkyy päätöksissä joita tehdään.

        Kaikki yksityistetään ja vauhdilla. Valtionyhtiöt vaihtaa omistajia ja varmaan lopulta tällä menolla pohjavedetkin kaupataan jonkun miljönäärin tulojen maksinointiin.

        Suomen kansan pitäisi tajuta, että meillä on muiluttajia käyttämässä liian suurta päätösvaltaa, tämä maa pumpataan kuiviin kansallisvarojen suhteen ja maksajiksi valikoituu orjien tasolla oleva kansanosa.

        Osingoista menee suoraan päältä vero ennen osingonmaksua. Loput maksetaan osakkeen omistajalle.


    • Kansantribuunin

      Plebeijit eivät myöskään hyväksy, että punaista pipoa käytetään ilman trikoloria väärissä yhteyksissä ilman kypärää.

    • Maantäyttö

      Mutta miten päästä taivaaseen? Kameleja kutistamalla? Neulansilmiä suurentamalla? Ei ihme että hermostuttaa, kun ihan kaikkea ei voi "järjestellä"

    • Eisipilit

      Kierrä veroja, ne säästää hyvän tekeväisyyteen

    • johantuontietääerkkikin

      Ei Suomessa mitään tehdä sen selvittämiseksi.
      Ajatuskin pois.

    • savvc

      Eikös ne kansalaisten verotiedot justiin julkistettu? Tarkistakaa nyt mitä mikin on maksanut ja verratkaa sitten itse maksamiinne. Voi olla, että hämmästys on aika suuri. Kyllä sellainen, joka maksa ei yhteiskunnalle, vaan on sieltä ottamassa ja sitä kynimässä, niin kannattas pitää suunsa kiinni verojen maksusta jä mennä nurkkaan häpiemään.

    • niitäkö.äänestit
      • heYNhw7S

        Herkkähipiäisiä toimittajat ovat. Itse nälvivät ketä haluavat mutta kun itseä hieman arvostellaan niin järkyttyvät niin että joutuvat sairaslomalle.


    • ei.lomalle.vaan

      Juha Sipilä kertoi oikeisto-ylen toimittajalle viime lauantaina, että hänen veronkiertoprojektinsa löytyy netistä hänen blogistaan.

      Nyt toimittajat penkomaan ja kertomaan meille, maksaako tämä koijjari suomeen veroja !
      Nyt ei paeta sairaslomille vaan faktat tiskiin.

    • sensuurikuolee

      Kukaan ei voi väittää että Panama olisi perattu ja uutiositu, sitä ei itseaisassa käsitelty Suomessa ollenakan, eikä esiin tulltu nime nimeä. Puhe oli jostain noin 10-40 suomalaisesta, Nordean luomien yhtiöiden määrää en muista. Asiaa ei vaan enää käsitelty eikä rahoitus tarkastus iskenyt Nordeaan,miksi ei? Tämä kertoo mielestäni niin asiasta kun mediastakin kaiken tarpeellisen, oli lista Tiitisen tai Panaman niin se salataan kansalta, syystä että?? Aiva oikein jokainen voi miettiä YLE:n hyötyä, mitä virkaa on "medialla" jonka toiminan rahoittaa kansa, mutta sanelee päättäjät? Pääministeri ja Jääskeläinene ovat edelleen virassa koska YLE on YLE.

    • ei.rosvoille.ei

      No niin oikeisto-paskiaiset sielä ylessä, alkakaahan kertomaan meille miten ja milloin sipiän mafia maksaa veroja. Nythän ne koijjarit eivät maksa, vaan nostelevat meidän verorahoja.
      Veromarkkojamme ei pitäisi lahjoitella rosvoille !

    • saataanko.selevä

      joko tillerin ruubeni on parantunut

      että saatas selevyyttä

    • AHNEETPASKAT

      Nyt ovat tekemässä sellaista uudistusta ettei isoja sakkoja enää olisi mahdollista määrätä,... kuka niitä on voinut saada?? Ahneet suurituloiset joille ei mikään riitä!! YLLÄTYS YLLÄTYS ETTÄ TUOLLAISTA SUUNNITTELEVAT!

    • Paljon_tekemistä

      On se lautakasa masankin juttu yhä selvittämättä, ja paljon muutakin hämärää. Kansan pitäisi tuo roska sakki hakea ulos eduskunnasta samantein lopullisesti ja pysyvästi.

    • Ihminensusitoiselle

      Tutkimus vahvistaa epäilyjä: Alkuihminen oli kannibaali

    • ..Sipilän YLE GATE jatkuu. Miksi YLE:ssä voi olla kepu johtaja, joka huolehtii keskustapuolueen julkisuuskuvasta, tai suojelee pääministeriä omilta teoiltaan?
      Onko näin nopeasti unohdettu kaksi toimittajaa jotka erosivat Sipilän painostuksen vuoksi. Toimittajat ilmoittivat, että heitä painostettiin, Stiller jopa sai varoituksen, joka älyttömästi peruttiin.
      Sipilän törkeä käytös jatkuu. hallitus on kaadettava, uudet vaalit suomeen...

    • porvarivallankaappausko
    • VerovuodotTukkoonVasL
    • RAUHAEINATOLLEVAS
    • Valtakunnanoikeus

      Tämä ketju pidettävä ylhäällä, kunnes Sipilän korruptioasiat ja verotukset on avattu kansalle.

    • VERO-LUIKURIT

      Sipilä ja Berner ovat SUOMEN SUURIMMAT VERONKIERTÄJÄT, pois heti VIROISTAAN

    • StopFasisminFinland
    • TeekutsuliikeBoikotissa

      Lukeeko äärioikeiston porvarihallitus MUSTAA RAAMATTUA, kun omaa kansaamme murhataan jo metsiin, kaduille, ylihinnoiteltuihin, mätiin vuokrmurjuihin ?

      Eivätkö SipiläOrpoSoiniKataiset Teekutsuineen, muista mitä raamattu sanoo: "Sen minkä te teette, yhdellekään näistä vähimmistäni, sen te teette minulle" - väitetään Jeesus-nimisen henkilön sanoneen.

      Miten on Suomen veroparatiisihallitus, teidän mustien enkelienne kuvat Floridasta ja Cayman saarilta, ovat hämärine riitteineen, kyllä kansalaisten tiedossa.

    • VALTAKUNNANOIKEUS

      Suomessa on LAITON veroparatiisi-äärioikeistohallitus, jota kukaan EI koskaan, ole edes äänestänyt.

      Suomen Erdogan, veroparatiisi-äärioikeiston presidentti Niinistö, tekee laittomia ja järjettömän hintaisia hävittäjäkauppoja- ym sotabisneksiä, entisten opiskelukavereidensa (Konkurssilentoyhtiö Air Finlandin perustajat), jotka ovat nykyisin Usa:n kansalaisia.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3949865-rauhankasvatusinstituutin-riikka-jalonen-rauhaa-on-rakennettava-jatkuvasti

      Kyseisiä laittomia hävittäjä- ja nyttemmin myös Ranskan militarismin rahoittamisia, Suomen kansalaisten terveyksien ja henkien kustannuksella, pitäisi jo rikostutkia ja syyttää VALTAKUNNANOIKEUDESSA.

      Niinistö toimii kuin Erdogan - kuvittelee keskinkertaisen juristikoulutuksensa ansiosta, olevansa Suomen perustuslain ja muiden Suomen lakien yläpuolella.

      Pienemmästäkin on otettu VALTAKUNNANOIKEUS käyttöön Suomessa.

    • sfesgdrh

      Samalla voisi tutkia perussuoamalaisen puolueen hämäriä rahastosotkuja missä puoluetukia ja puolueen nuorisotukia siirrellään rahastoihin jonka käyttöoikeudet ovat Putkosella ja Niikolla.

      • clfjgu

        Aivan.


    • ESTÄKÄÄVEROPARATIISISOTE
    • VEROPARATIISITKIINNIVAS1

      Usa:n kansalaisten, Air Finland-Konkurssilentoyhtiön perustajien, laittoman hallituksen ja FloridaNiinistön, junailemat hävittäjäkaupat, tulee perua Valtakunnanoikeudessa.

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001644448.html

      Ei enää yhtään leikkauksia, ei enää yhtään köyhien pahoinpitelyä ja kurjistamista.

    • KekkkonenK

      Iltapaskhat ja naistenlehdet lässyttivät täyttä (pestyä) sontaa Sipilästä & akasta ennen vaaleja. Miten tulee muka kieron pelin poliitiikan ulkopuolelta ja on muka rehellinen ...... HAH HAH
      Ja totuus täytyi silloin jo olla toimittelijoiden tiedossa, mutta se salattiin täysin!!!
      Oliko ne lehtijutut Sipilä-Bernerin, KEPU, ostamia mainoksia???
      .
      Totuus on nyt paljastunut kaikille: Sipilä, KEPU, on kaikkein pahin peto, joka ikinä on politiikkaan ilmestynyt.

      • ktfy

        Asiaa kirjoitat.


    • dfgjhsg

      nosto

    • ÄÄNESTÄMMEJOVASL
    • dkjfi

      Hyvä aloitus.

    • nbf

      Asiaa.

    • JaskaPontti

      Sipilän miljoonia on Luxenbourgin pankkiholveissa makaamassa.
      Sipilä käytti silloista pankin sijoutusneuvojaa.Rätti ja Lumppukauppias A.Berneriä bulvaanina.
      Näin sitten Sipilä palkitsi Bernerin ministerinviralla.
      Bernerin toimien jäljet on nähty.Kohta on kaikki liikenteeseen viittaavat ulostettu.

    • Kuka.erehtyi.eniten

      Eduskunnan oikeusasiamies selvitti vakuuskuoriasian ja antoi Sipilälle puhtaat paperit joulukuun-tammikuun vaihteessa kolme ja puoli vuotta sitten.

      • yojfg

        Linkki "tietoosi", muutoin mutua.


    • JaskaPontti

      Sipilän vakuuskori.Sehän on se kuuluisa vatulointikori.
      Siitä nostetaan aina viikon vatuloinnit.
      Nyt on menossa helpot irtisanomisvatuloinnit.

    • RosvotVallassa

      Sipilöiden rosvoeliitti on luonut lansäädännön niin, että tuottavatpa sijoitukset voittoa kuinka paljon tahansa, ei veroa tarvitse maksaa mikäli tuotto uudelleensijoitetaan. Näin rikkaat voivat kasvattaa omaisuuttaan rajattomasti ilman veroa, mikäli on palkkatyö jolla elää leveästi. Kuten Pääministerin pesti.

      Jos duunari sijoittaa esim. joka toisen kukauden palkkatulot, on sijoitettavistakin rahoista maksettava aina vero. Sijoitustuotot ovat verovapaata tuloa aina kun ne jälleensijoitetaan, mutta palkkatulo ei ole verovapaata, vaikka se sijoitetaan. Ei mitään järkeä, eikä tasa-arvoa. Rikkaat vallanpitäjä-sijoittajat ovat vapauttaneet itse itsensä veroista, ja ovat kiristäneet työväestön verotusta koko ajan.

    • rikkaatrikastuu
      • VihaKASVAA

        Tiedän. Asun maaseudulla ja olen pysynyt hengissä tekemällä pätkätöitä silloin kun niitä olen saanut. Auto on vanha rämä, jonka katsastus on aina taistelun takana. Tilillä ei koskaan yli 1 000 €, vaika kuinka pihtaisi. Lähes aina alle 500 €. Ensi kesänä pitäsi uusia jätevesisysteemi, kun perinteiset kaksi betonirengankaivoa peräkkäin ei kelpaa. Remontin hinta 5000 - 8000 €.

        Edessä on häätö pois kotoa, jos en jotain radikaalia keksi.

        Onko vaikeaa kuvitella mitä haluaisin Sipilälle ja muille hänen kaltaisilleen päättäjille tehdä? ...Joka päivä.


    • raskas.päivätuloss
    • EI_ole_omaisuusveroa

      > Juha Sipilällä on miljoonaomaisuus, josta hän ei maksa senttiäkään veroja

      Suomessa EI ole omaisuusveroa.
      Vain tuotosta 30%

    • BernerilläTäysiTuki

      Sipilä puolustaa Berneriä: " Bernerillä on täysi tukeni" .

      Berner ei riko suomalaisia lakeja Intiassa tapahtuvalla Vallila-työvoiman käytöllä.
      Berner ei riko suomalaisia lajeja istumalla hallituksessa ja Ruotsin SEB-pankissa yhtä aikaa.
      .

    • nyton.korkeaaika

      Sipilä saa kohta potkut ministerin pallilta oli on jälleen tavallinen rupujätkä, jonka POLIISI voi nyt ottaa talteen ja haastateltavaksi, maksamattomista veroista !

    • Anonyymi

      Omaisuusvero eli varallisuusvero poistettiin 2005. Ei sitä maksa tavalliset suomalaisetkaan pienistä pääomistaan.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8366
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe