Alkoholin suurkulutus ja demonit?

kristitty__

En itse käytä alkoholia juuri lainkaan, mutta kaverini kertoi, että kerran nuorempana hän joi kesälomareissulla muutamana peräkkäisenä päivänä alkoholia ja alkoi kokea jotain outoa.

Hän näki mielessään kasvoja, joiden ilmeet muuttuivat koko ajan samalla kun hän katsoi niitä. Ne alkoivat näyttää vihaisilta. Yöllä kun hän yritti nukkua, hän oli kuullut kuin supinaa sängyn alta ja huoneen nurkista. Ässät kuulemma sihahtelivat, mutta supinasta ei saanut selvää.

Hän rupesi olemaan vihan täyttämä, ei voinut sietää joitain tiettyjä ihmisiä, tunsi väkivaltaisia mielitekoja, puhui sadistisia juttuja, tunsi vahingoniloa. Hän halusi myös kuunnella ns. satanistista hevimusiikkia ja etsi tietoa saatanasta netistä.

Vähitellen, kun hän toipui ryyppäämisestä, oireet poistuivat.

Silloin, kun kaverini kertoi tämän minulle, en vielä ollut uskossa. Jos olisin jo silloin ollut uskossa, olisin kysellyt häneltä enemmän ja tarkemmin kokemuksestaan. Nyt minua kiinnostaisi, mutta en enää kehtaa ottaa asiaa esille. Minulle jäi vaikutelma, ettei kaverini halua muistella koko asiaa.

Mitäs luulette, liittyykö runsaaseen alkoholin käyttöön demoneita, pimeyden henkivaltoja? Alkavatko ne houkutella alkoholinkäyttäjää yhä syvemmälle pimeyteen?

23

798

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mielestäni on juuri aivan päinvastoin. Alkoholivankilassa oleva ihminen ei näe henkistä tilannettaan vaan on sitoutunut vain materiaan ja hedonismiin. Voi heitä!

      Todellinen, henkistynyt ja spirituaalinen ihminen hylkää alkoholin kauhistuttavana materiaaliseen yhteiskuntaan sitovana elementtinä ja ottaa vastaan todellisuuden henkistymisen sellaisena kuin se on, aivan kuten druidiveljeskunnassamme ihmiset tekevät.

      Se kyllä pitää paikkansa että sadistisuudet, pikapanot, väkivaltaiset mieliteot, katseen keskittäminen pelkästään rahaan ja muu sellainen kuuluu alkoholinkäyttöön kuin nyrkki silmään.

      Alkoholisti ei kuuntele myöskään henkistä musiikkia. Alkoholistille musiikki tulee olla tyypilliseen tapaan maallista ja liittyä romanttiseen rakkauteen, rahaan, mukavaan elämään, akoholinkäytön mukaviin puoliin ja tietysti seksiin, jotta sontasepon reaaliarki unohtuisi. Ykkössuosikkeja alkoholisteille ovat kevyt Rock, kuten Scorpions tai sitten joku "rento" ja "kapinallinen" Snoop dogg, tai Keishan kaltainen bilehilemusiikki. Pyritään välttämään mahdollisimman paljon henkisiä arvoja ja kuvaamaan autoja, rahaa, kaulakoruja, kuumia pimuja jne. Se on sitä onnellista elämää :D

      Raitistuttuani olen itse alkanut kuuntelemaan Gorgorothia, Mayhemia, Thy Antichristia, Emperoria ja muita paljon henkisempiä ja filosofisempia bändejä.

    • Tajusin juuri, että alkoholinkäyttäjät ja muut materiaalisella tasolla olevat ihmiset tietysti automaattisesti leimaavat minut saatananpalvojaksi ja jatkavat onnellisina Keshan kuuntelua helpottuneena toistellen: "En ainakaan ole yhtä paha kuin tuo".

      Tilanne on mielestäni aivan päinvastoin. Kesha on sitä todellista saatananpalvontaa, Black Metallissakin sitä toki on, mutta usein se on vain pintakuori, metafora, jonka alla on monimutkainen shamanistinen maailmankuva, josta "satanismi" on vain vertauskuvallinen, yksinkertaistettu vertailu. Oikeastaan olen vähän black Metallin saatana-sidonnaisuutta vastaan kuten Burzum: se on keinotekoinen kapina jonkin "tuontipahuuden" varjolla.

      Jeesusta en halveksu. Vaikka hänkin muutti veden viiniksi jotta alkoholistien irstailut pystyivät jatkumaan (mitä en suoraan sanottuna ymmärrä), selvästi hän ymmärtää henkistymisen prosessit aivan eri syvyydellä kuin keskivertojamppa.

      • Lisää.näitä

        Hilpeä Suntio naputti piippuaan huolestuneena koomassa makaavan sontasepon matalaan otsaan. Tutkien intensiivisesti matalan otsan muotoja, kuin etsiäkseen jotain piirrettä, jolla erottaisi sontasepon jo otsan nähtyään...Oli syyskuun varhainen iltana ja vain satunnaisia tinnerin haistelijoita oli talutettu ensiapupoliklinikan huomaamattomasta sivuovesta sairaalan alempiin, katseilta suojattuihin, äänieristettyihin kerroksiin. Illan ehtiessään pidemmälle olivat ensimmäiset parantumattomat, tuskasta voihkivat,haimatulehduspotilaat kärrätty suureen saliin, jossa 1hoitsu esitteli sikariportaan jälkikasvulle karmeimpia , avohaavaisia, keltaisia, mustelmia täynnä olevia maksapotilaita. Tapa, jolla parempiosaiset olivat kasvattaneet valikoidusta jälkipolvestaan raittiita sukupolvien ajan, osa lapsistaan ei saanut tätä oppia isien todetessa jo varhain lapsen kasvaneen kieroon. Tänä yönä erityiskohtelu oli valittu Kaleville, jota kunta oli elättänyt vuosikausia, maksaen hammashoidon, lonkkaleikkauksen ja asunnon palvelutalossa, mutta Kalevi oli kiittänyt kuntalaisia ryyppäämällä viikkotolkulla, sontien asuntonsa parketilattiat, varastellen lähimarketista ja rietastellen seurakuntasisarten kanssa aiheuttaen pahennusta sekä kaiken pahimpana myymällä alkoholia ja tupakkaa alaikäisille.
        Olipa kehdannut kysyä pidättämään tulleilta konstaapeleilta laskien housunsa , että selviäisikö tästä reissusta perseellä.
        Oli siis selviö,että Hilpeän Suntion käpyterapia odottaisi...
        Hilpeä Suntio istutti jo keltaisen Kalevin saaviin samalla kun 1hoitsu sujautti kumikäsinein kävyn Kalevin perseeseen.
        Sontasepon suuhun istutettiin ratti ja alettiin pumppaamaan sahtia Kalevin ahnaaseen kitaan. Hilpeä Suntio nostatti tunnelmaa siemaillen paksuja siivuja pöytäviinapullostaan Kalevin silmien mulkoillessa kauhistuneena paisuvaa pötsiään ja kävyn kiristäessä otettaan sontasepon perseestä. Koululaiset lauloivat Hilpeän Suntion johtamana Suvivirttä 1hoitsun yhtyessä lauluun enkelimäisellä äänellään. Kalevin silmät pullistuivat ulos kuopistaan, pötsin venyessä leukaan saakka kunnes kimakka äänivallin rikkova paineaalto järisytti sairaalaa perustuksia myöten, kävyn lentäessä perseestä ääntä nopeammin imaisten perässään alipaineella Kalevin sisuskalut maalaten salin peräseinälle upean freskon, elämän kaikilla väreillä, mitä Kalevi ikänään oli syönyt ja juonut.
        Lapset katsoivat järkyttyneenä sontasepon kohtaloa tietäen etteivät koskaan ryyppäisi.
        Sen tunsi sisällään myös asdfh32, joka tajusi olevansa seuraavana vuorossa käpyterapiaan....


    • Raju alkoholin käyttö voi joillakin aiheuttaa ongelmia mielenterveydessä. Ja vaikka alkoholin käytön lopettaisikin sen jälkeen tuho on jo tapahtunut. Kyllähän se hidastuu tai kokonaan loppuukin ettei lisaa vahinkoa tule. Osa voi olla ihan ok kunnossa alkoholismin jälkeen mutta ei enään ikinä pysty juomaan pisaraakaan alkoholia koska sama meno alkaisi uudestaan vaikka kuinka kuuluttaisi kaikille olevansa parantunut yms lässytystä. Todellisuudessa ongelma vain kytee pinnan alla odottaen milloin juoppo alkaa juomaan joita esim seurakunnat ja raittiuskerhot on täynnä vaikka luulevatkin olevansa jotenkin parantuneita

    • hiljainen.kostaja-

      Alkoholidemoni eli alkoholipiru tykkää sotkusta eli jää kummittelemaan likaiseen asuntoon pahentamaan krapulaa, mutta kun pitää asunnon siistinä ja järjestelee sen fengshui -opin mukaisesti, niin energia eli Qi pääsee virtaamaan ja alkoholipiru lähtee virtauksien mukana ulos avoimesta parvekkeen ikkunasta ja krapula helpottuu välittömästi lähes 10 prosenttia.

      Jos olet toimintakyvyn menettänyt tai muten vaan laiska juoppo, etkä pysty siivoamaan, niin ainoa keino vaimentaa alkoholipiruja on ajaa ne vaatekaappiin ja naulata se tiiviisti kiinni. Jotkut ovat pahassa krapulassa jopabyrittänyt ampua niitä haulikolla ja muilla asseilla, mutta ampuminen ei toimi alkoholipirun kar

      Menestysta alkoholipirujen metsästykseen. Sitä tarvitaan näin sunnuntaina.

    • jakakaa.pliis
      • Yhtä kiihkoileva kannanotto kuin eliitin haaveilema hapa työvoima ja rodunjalostus sekä sotaseppojen elämän kurjistaminen.


    • kristitty__

      Asdfh32 ja muut "sontasepoiksi" itseään nimittävät, jos haluatte vapautua alkoholin tuhoavasta vallasta sekä muista pahan valloista , jotka eivät ole totuudesta, lopullisesti (myös iankaikkisuus huomioiden), vastaus on Jeesus Kristus.

      Jeesus on Jumalan ainoa Poika, joka syntyi ihmiseksi, sovitti ihmisten synnit ristinkuolemallaan ja nousi kuolleista!

    • mies_kellarista

      Ainoastaan saatana edustaa todellisuutta.

    • Mielestäni kummatkin edellä olevat mielipiteet sisältävät räikeitä väärinkäsityksiä. En kaipaa vapautusta alkoholista, koska en juo alkoholia. Myöskään saatana yksin ei voi edustaa todellisuutta. Benemoth, Azazel ja monet muut manifestoitumat ovat vahvasti läsnä myös luciferin manaamisessa. Itse en harrasta Luciferin manaamista, mutta tätä kai satanistit harjoittaa. Tai mistä minä tiedän, en tunne yhtäkään.

      • kristitty__

        Pyydän anteeksi väärinkäsitystäni. Hienoa, ettet käytä alkoholia.

        Jeesus on totuus.


      • saatana_on_herra
        kristitty__ kirjoitti:

        Pyydän anteeksi väärinkäsitystäni. Hienoa, ettet käytä alkoholia.

        Jeesus on totuus.

        Jeesus on todellisuudessa Saatana.


      • kristitty__
        saatana_on_herra kirjoitti:

        Jeesus on todellisuudessa Saatana.

        Jeesus on Jumala. Saatana on luotu, enkeli, langennut sellainen. Saatana on valheen isä. Olet uskonut Saatanan valheen.

        Tule totuuteen Jeesuksen luo. Jos olet otollinen, tulet. Jos et, et tule.

        Jolla on korvat, kuulkoon!


    • Lucifer luotiin ensin, heti sen jälkeen Belial. Belial tosin heitettiin ensimmäisenä maan päälle.

      • Relaavähän

        Ilmeisesti lääkkeet ja alkoholi ovat sotkeneet pääsi lopullisesti.
        Kirjoituksesi eivät hauskoja, eivät asiallisia, eivät mielenkiintoisia, ainoastaan sairaan sekakäyttäjän aivoituksia, joista voisi kirjoittaa vasemmalla kädellä diagnoosin bibo/paranoidisilla piirteillä.


      • En edelleenkään käytä lääkkeitä, alkoholia, huumeita tai muuta sellaista. Eivät nämä ole mitään sairaita aivoituksia, vaan lainauksia Salomonin vähäisemmästä avaimesta:

        "The Sixty-eighth Spirit is
        Belial. He is a Mighty and a Powerful King, and
        was created next after LUCIFER. He appeareth in
        the Form of Two Beautiful Angels sitting in a
        Chariot of Fire. "

        Vähän hei asiallisuutta, heti kun henkisiä asioita aletaan puimaan, alkoholisti älähtää. Helpompaa on jatkaa ilman niitä.


    • Mörköfantasia

      Demonit on hellareiden satuja...

    • Eikä ole. Varhaisimmat kuvaukset demoneista esiintyivät jo muinaisilla sumerilaisille, hellarius syntyi... en jaksa googlettaa, mutta joskus vuonna 1900.

      Se on kyllä ymmärtääkseni totta että ei demoneja "silleen" vaeltele ja tanssi talojen yllä, vaan ne täytyy manata erikseen esiin tarkasti määrätyillä rituaaleilla. Itse emme druidiveljeskunnassa harrasta tätä, ja onneksi suurin osa teineistä ei osaa tehdä tätä sinne päinkään. Mutta aina löytyy joitakin hulluja, joilla on tarpeeksi latinankielen taitoja ja haluja yms. tätä varten. EN tosin ymmärrä... yhtä järkevää olisi yrittää lekalla lyödä lentopommia eri puolilta ihan vain katsoakseen, mitä tapahtuu.

    • Kokemuss

      Tottahan se on. Ihmisen mieli on kummallinen, jos elimistöön tuupataan sinne sopimatonta ainetta tarpeeksi.
      Olen itse sen kokenut aikoinaan, kun konkurssin jälkeiseen pahaanoloon huitasin vain viikonpäivät viinaa ja kaljaa olematta sekuntiakaan selvänä seitsemässä vuorokaudessa.
      Taulut seinillä alkoivat puhumaan, rapuissa liikkui outoja ihmisiä, ovea yritettiin räplätä auki y.m.s. Niin ja radio mukamas soitteli jotain outoa sävellystä, vaikka oli moneen kertaan kiinni laitettu ja töpseli seinästä pois.
      Sairaalareissuhan siitä tuli. Jonkun napin ne siellä antoivat ja sälli himaan. Kaikki oli ohi muutamassa tunnissa, eikä ole sen jälkeen onneksi tarvinnut enää moisten asioitten kanssa painiskella. Aika karmaiseva kokemus kuitenkin. Huh, huh, ei tuntunut hyvältä, ei ollenkaan.
      Mutta jos ihmisen pää on saatava sekasin, niin kyllä se näköjään onnistuu ihan alkon tuotteilla, ei siihen tarvii mitään muita aineita, niin ja myös keskioluella.

    • tonttujen.lahtaaja

      Oottekos nähn yt tonttuja? esim semmosia torvimusiikkia soittavia ja piirileikkejöä tanssivia vittumaisia tonttuja, joskus saattavat nauraa ilkikurisesti ja ilkkua¨. Kai ne odottavat, että kuolee ryyppäämisen siihen nämä tontut olisivat varmasti tyytyväisiä

      • Anonyymi

        Vanha ketju mutta olen nähnyt, krapulassa, juuri kuvailemiasi tonttuja. Juoksivat pitkin seiniä ka olin täysin hereillä!! Tästä on 20 vuotta aikaa muttei koskaan unohdu.


    • Jouluallerginen

      Delirium tilassa totisesti näin aikoinani tonttuja , piirileikeissä tanssivat hurjaa vauhtia avaruudessa ja sängyn reunalla , ilkkuivat ja lauloivat, odottivat helvettiin joutumistani.Delirium tremens sai minut raittiiksi. Alkoholistin delirium tremens on aidon tuntuinen helvetti maan päällä -kokemus. Miksi kaikilla samat näyt? Pelottavaa?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      98
      1906
    2. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      238
      1552
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1030
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      78
      925
    5. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      83
      857
    6. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      7
      815
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      10
      755
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      741
    9. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      55
      714
    10. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      38
      709
    Aihe