Hengittäminen lopetettava

epistä_myös

Yksi ihminen uloshengittää vuodessa n. 1000 kiloa hiilidioksidia. https://www.tiede.fi/artikkeli/kysy/paljonko_hiilidioksidia_ihmiskeho_tuottaa_vuodessa . 300.000 - 500.000 litraa = noin 1.000 kiloa max. Kerro tämä 7,6 miljardilla, saat max. 7,6 biljoonaa kiloa. Tuossa artikkelissa sanotaan, ettei tätä ole laskettu mukaan hiilidioksimittareihin. Mutta ennen ei olekaan ollut maapallolla näin paljon ihmisiä.

Ihmisen aiheuttamat hiilidioksidipäästöt vuonna 2017 ovat arviolta 41 miljardia tonnia (http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201711132200528990_ul.shtml). Siis ilman hengittämistä.
Korjatkaa, jos laskin väärin.

13

335

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • epistä_myös

      Minusta tuossa Tiede -lehden artikkelissa on pilkkuvirhe, autonkäytön pitäisi vastata 3,7 ihmistä vuodessa eikä 47:ää.

    • OnkoMeitäLiikaa

      Ihmiset tuottavat noin 7.6 miljardiatonnia. Suomen kivihiili tuottaa noin 5 miljoonaa tonnia CO2 päästöjä.
      Jos kaikki kivihiilen polttaminen lopetetaan Suomessa päästöt vähenevät suhteessa koko maailman ihmisten päästöihin 0.06%. Helpompaa olisi rajoittaa ihmisten syntyvyyttä....

    • HittoLinkolaonoikeassa

      Autot polttomoottoreineen, lentoliikenne,laivat varustamoineen, teollisuus ja varsinkin kivihiili ja rakennusteollisuus sementti laasteineen ovat merkittäviä ympäristö ja ilmastotuhoaajia. Näiden verotusta pitäisi ankarasti kiristää josta taas seuraisi uusi hulpea lama ja taantuma ja näin ilmastokin säästyisi koska olisi työttömyyttä eikä ihmisten tarvitsi hyöriä kulutukseen perustuvaan yhteiskunnan ylläpitämiseen.
      Myös turismi lentoliikenteineen on suuri saastuttaja. Näitä kuuluisi verottaa ankaralla kädellä. Polttonesteiden ja ylipäätänsä fossiili polttoaineiden hinnat on korotettava niin ettei tavikset kykene ostaan polttonesteitä yksityiautoiluunsa. Metroa pitäisi suosia ja sähköisiä joukkoliikenne välineitä.

      • dfgjhjghhhf

        Minä en kerta kaikkiaan usko, että ihminen aiheuttaa tämän ilmaston lämpenemisen. Joskus kuluneina vuosisatoina on saastutettu paljon enemmän (teollisuus, lämmitys ym.). Maapallolla nyt vain on omat syklinsä ja vaikka mitä tehtäisiin, ei niihin voi vaikuttaa. Etelänapamanner on ollut sula, nyt se on taas sulamassa, samoin Siperia ja Grönlanti. Sulamisessa vapautuu metaania, mikä todella kiihdyttää lämpenemistä.


    • oikeatasiat-inhimkehiin

      Tuo kaikkiaan tarkoittaa,ettei meitä ihmisiä enää tarvita.Siksi ne tuottaa robotteja lapsiakin hoitamaan päiväkoteihin.Kohta ne vaihtelevat toinen toisiltaan koneistoja.Kolisuttavat tai suristavat pitkin poikin.Tämä ihmiselo oli turhake.Joku kuvitteli,että bisekset lisäävät tuottoa.Siksi näitä härpäkkeitä tuotetaan,että joku rikastuu.Mihin?Ihminen on kohta ohitettu eikä nämä peltipellet mania tarvitse.Ne käyvät kauppaa muttereistaan.Virtuaali metsissä kaikki on peltipellen nähtävissä .Kun kouraiset virtuaalia siitä ei jää pellenkään käteen mitään.
      On aika tehdä täysikäännös ja ihmiset ihmisiksi.Äidit hoitelemaan aidolla tavalla lastensa kanssa.Miten se peltipelle suhautuisi vaikka tähän meetuuttiin vai mikä kummajainen se oli.Peltikäpälä kolisuttaa toista peltiä.
      -Voi maailma tahdon ulos.

    • epistä_myös

      Aloin miettiä, miten otsonikato vaikuttaa jäätiköitten sulamiseen, ne otsonikerroksen reiät kun ovat napa-alueitten päällä.

      Yritin lukea yhtä tutkimusta ( ,https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&ved=0ahUKEwiZs92_rvrYAhXOZVAKHYwaDg8QFghSMAU&url=http://www.mdpi.com/2073-4433/5/3/518/pdf&usg=AOvVaw3mGWDCXnuHAus2JVtera2M ) Atmospheric Ozone and Methane in a Changing Climate, mutta oli vähän vaikea päätellä muuta kuin että kaikki vaikuttaa kaikkeen.

      Tunteehan sen ihollaan, että kirkas auringonpaiste suorastaan pistelee ihoa.

    • Hiljaa!!!!!!!!!!!!!!

    • kusetuskos

      Kyllä se on et ihminen tai siis ihmiset on lopetettava jos meinataan maapallo säästää, tosin ihmettelen mikä sen jääkauden aikoinaan aiheutti kun ei ollut autoja tehtaita, mutta joku ilmastohörhö varmaan osaa selittää??

    • eikunhalvempisisäänhengi

      Verotuloja hengittämisestä.Eivät vielä ole huomanneet.Siitähän kertyisi valtavat rahavirrat jonnekkin paratiisin kautta kierrätettäväksi .

      • Anonyymi

        Ihmisillä pitää olla oikeus kuolemiseen. Ei meitä ole syytä väkisin hengissä pitää. Sairauksien ja epidemioiden täytyy antaa tappaa vapaasti. Suurin saastuttaja on ihminen kun hengitys tuottaa hiilidioksidia. Viherpiipertäjien pitää muistaa tämä, paras viherikkö roikkuu hirressä, on muutakin elämää kuin me ihmiset, se uusi elämä odottaa vuoroaan


    • Anonyymi

      Ihminen on suuri bakteeri pesäke ja tautien kirjo on laajan laatuinen!!

    • Anonyymi

      Pentti Linkola, idolini, oli oikeassa julistuksessaan ihmisten osuudesta maapallon pilaamiseen ja kuinka ihmisten määrää olisi radikaalisti saatava vähenemään maapallolta. Te, jotka ette ole tutustuneet Linkolan ajatuksiin ja kirjoihin suosittelen lukemaan niin huomaatte Linkolan olleen monessa asiassa oikeassa, Pentti Linkola eli niin kuin hän opetti.

    • Anonyymi

      Elokapina-porukka voisi vaikka tehdäkin noin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      68
      6783
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4400
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2813
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1091
    Aihe