Sukupuolen tutkimus Turun yliopistossa

Tiede_elää_professori

"Virassa oleva apulaisprofessori on järjestänyt yliopiston tiloissa ja yliopiston ajalla henkilökunnalle suolakiderituaalin, jonka tarkoituksena on ollut kohentaa tulehtuneita henkilösuhteita".

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ts-yliopiston-sukupuolentutkimuksen-laitoksella-jarjestettiin-new-age-rituaali-negatiivista-energiaa-yritettiin-karkottaa-suolakiteilla/7344588

Turun Sanomien mukaan rituaali on tapahtunut sijoittamalla henkilökunnan työhuoneisiin suolakiteitä, jotka apulaisprofessorin mielestä ovat karkottaneet työtiloista negatiivista energiaa.

Kiteiden säilytysastiat on taiteltu origamitekniikalla henkilökunnan talkoissa.

Toteutustapa oli valitettavasti huonosti valittu eikä edusta Åbo Akademiin linjauksia. Asianomaisille tämä on tehty selväksi. Enempää emme asiaa julkisuudessa kommentoi, lehdelle kerrotaan.

25

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Turakainen

      Eih, tässähän on kyseessä se että MTV kiihottaa New Age kansanryhmää vastaan uskonnon perustella, valtakunnansyyttäjän alainen juttu: 'Menettely sananvapausrikosasioissa, YLEINEN OHJE, Voimassa 1.7.2017 - toistaiseksi': https://www.valtakunnansyyttajanvirasto.fi/fi/index/julkaisutjaohjeet/valtakunnansyyttajanyleisetohjeet/syyteharkinta/menettelysananvapausrikosasioissa.html melkoinen huumoripläjäs tuo(kin).

      Paljonkohan kyseinen sukupuolentutimus"tiede" -hörhöily maksaa vuodessa. Tämmöistä Suomen yliopistoissa puuhastellaan: https://blogs.helsinki.fi/hilma-verkosto/pa-svenska/ "HILMA
      Sukupuolentutkimuksen valtakunnallinen verkosto", "Hilma on kahdeksan nais- ja sukupuolentutkimuksen yksikön ja -yhteisön muodostama yliopistoverkosto, jonka tavoitteena on sukupuolentutkimuksen valtakunnallisen opetuksen kehittäminen ja toteuttaminen ja tiedonvälityksen parantaminen."

      Perskarvatutkimuskin olisi tärkeämpää.

      • Tutkimus_kehittyy

        Mutta tiesitkö, ettei ole vain tyttö ja poika sukupuolia ? Tämä sukupuolitutkimus on löytänyt meistä, jopa 22 sukupuolta.

        Maapallo on pyöreä, eikä pannukakku, ei ole vain miestä ja naista, vaan 22 välimuotoa niistä.


      • Turakainen
        Tutkimus_kehittyy kirjoitti:

        Mutta tiesitkö, ettei ole vain tyttö ja poika sukupuolia ? Tämä sukupuolitutkimus on löytänyt meistä, jopa 22 sukupuolta.

        Maapallo on pyöreä, eikä pannukakku, ei ole vain miestä ja naista, vaan 22 välimuotoa niistä.

        Niinpä, kahden sukupuolen lisäksi on "löydetty"/määritelty 20 synnynnäistä vikaa.

        Lisää verovarojen tärvelemistä täällä: https://thl.fi/fi/web/sukupuolten-tasa-arvo/sukupuoli/sukupuolen-moninaisuus "Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Sukupuolen moninaisuus"


      • Tutkimus_kehittyy kirjoitti:

        Mutta tiesitkö, ettei ole vain tyttö ja poika sukupuolia ? Tämä sukupuolitutkimus on löytänyt meistä, jopa 22 sukupuolta.

        Maapallo on pyöreä, eikä pannukakku, ei ole vain miestä ja naista, vaan 22 välimuotoa niistä.

        Suku-kahdeskymmenes kahdes-osia eikä -puolia.


      • minkkilaukku kirjoitti:

        Suku-kahdeskymmenes kahdes-osia eikä -puolia.

        Vai kahdeskymmenes toinenko se pitäs sanova?!?!?


    • epätieteellistä

      Naistutkimus? Joku New Age lahkon juttu?

    • PelkoPois

      Feminismi on sairaus, joka tuhoaa jopa yliopiston. On surkeaa, että julkisia varoja käytetään tieteen vastaiseen puoskarointiin yliopistoissa. Rehtorit ovat menettäneet tilanteen hallinnan, mutta eivät uskalla hoitaa virkaansa äärimmäisen agressiivisten femakkojen suuntaan.

    • PelleilySeis

      Sukupuolen "tutkimus" on siirrettävä teinisirkukseen epäonnistuneiden temppujen varoittavaksi esimerkiksi.

    • Kokeilkaa_ihmeessä

      Karkea merisuola toimii. Meillä muija kiuketteli ja levittelin merisuolaa pitkin kämpää, joha rauhottu ja nyt on niin lempeä.

      • Parikysymystä

        Imikö merisuola negatiivisen vihaenergian itseensä? olitteko samaan aikaan kristallina nyyeitsissä intuitiivisesti värähdellen yksisarvisen biorytmin kanssa resonoiden?


    • Sukupuoli on aika äkkiä tutkittu ku kattoo housuihin.

      • viisaampaa_muualla

        Muistaakseni Unkari oli se maa jossa koko tällainen höpötutkimuslaitos yliopistosta lopetettiin


      • säästyyverorahat
        viisaampaa_muualla kirjoitti:

        Muistaakseni Unkari oli se maa jossa koko tällainen höpötutkimuslaitos yliopistosta lopetettiin

        Niin joutaisi lopettaa Suomestakin, ja newage hihhulit pakkohoitoon.


      • Hullu_maailma

        Ei se silti kerro, vaikka olisi munat, koska aivot sanoo, että nyt munat on tullut väärää kehoon. Sitten mennään pygologille ja kerrotaan, että mulla on väärät vehkeet ja haluan lausunnon, että näin on.

        Lausunnon kanssa mennään kirurgille ja pyydetään uudet vehkeet haarojen väliin.

        Muutaman vuoden päästä alkaa sama rulianssi, jotta saadaan omat vehkeet takas.


    • Suolalla_pystyy

      hurujuttujen mukaan karkoittamaan kummituksia.

      Tehoaakohan se laitoksella kummitteleviin virkaheittoihin professoreihin?

    • persusussu

      Tämä translaki-keskustelu Essayahin vaalitentissä otti korvaan:

      Juontaja Kirsi Heikel huomautti, että jotkut eivät halua tehdä fyysisiä muutoksia kehoonsa mutta HALUAVAT juridiseksi sukupuolekseen sen, jonka KOKEVAT omakseen.

      Essayah: ”Ei sukupuoli voi olla ilmoitusasia, eihän meillä pituus tai paino tai silmien värikään ole ilmoitusasia. Kyllä se on fysiologinen fakta.”

      Essayah’lta penättiin kantaa siihen, olisiko translain uudistus este hallitukseen menemiselle.

      ”Jos sellaista translakia ollaan Suomeen tekemässä, jossa alaikäisille aletaan tekemään näitä hoitoja, tai jos on sellainen tilanne, että sukupuolesta tulee ilmoitusasia, niin ei, ei Kd voi tällaista hyväksyä.”

      Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan sukupuoli on moninainen ilmiö, jonka osia ovat
      1. biologisen (eli fysiologisen) ohella
      2. sosiaalinen sukupuoli,
      3. juridinen sukupuoli sekä
      4. sukupuoli-identiteetti.

      Muutosta lobbaavien keskeiset tavoitteet ovat, että sukupuolen juridinen vahvistaminen perustuisi omalle ilmoitukselle, ei vaatisi todistusta lisääntymiskyvyttömyydestä (eli niin sanottu pakkosterilisaatiovaatimus poistuisi) ja olisi mahdollista myös alaikäisille.

      ///

      Todennäköisesti translakia ajaa vihervasemmisto-feminatsit. Sama porukka aivopesee poikansa pitämään prinsessamekkoa ja kampaa pojalle saparot. Eliitin transagenda etenee. Ja sitten artoahtaaja ja seijasiivooja äänestävät näitä, kun kuvittelevat, että köyhän asiallahan sosialistit ja kommunistit ovat...

      • islamOK

        Tämä mainitsemasi vihervasemmisto-feminatsit-poppoo on myös se, joka haluaa Suomeen paljon kehitysmaamuslimeja ja nimenomaan miespuolisia hyväkuntoisia. Olivat aivan lääpällään, kun Suomeen tuli v 2015 syyrialaisten lasten ja naisten sijasta yli 30000 irakilaista muslimisotilaskarkuria.

        Siis todella pimeää väkeä tuo porukka! Katsokaa nyt feministien vaalilistaltakin millaista kampelaa on tarjolla eduskuntaan! Huh!


      • EiOlePakkoa

        "niin sanottu pakkosterilisaatiovaatimus " on todellakin niin sanottu.
        Yhtään sterilisaatiota ei ole raportoitu suoritetun transsukupuolisuuden perusteella.


    • NytRyhtiäJaPoisVaan

      Harhaoppeja, politiikkaa, epätasa-arvoa ja vääristelyä. Siinä kiteytettynä sukupuolentutkimus (ent. naistutkimus). Miten tällaisen "solun" voidaan antaa toimia yliopistossa ja sen statuksen alla?

      • Suolahiukkasissa_totuus

        Haitelemalla merisuolaa ja me kaikki olemme taas yhtä mieltä.


    • KUKA-TUON-MAKSAA

      EI KAI VAAN VERONMAKSAJAT ?

      Yliopistot ovat nykyään perseestä.

    • Sukupuolentutkimus. Pissa- ja kakkaleikit yliopistolla.

    • Turakainen

      Tämä suolajuttu saattaa siiis olla jatkoa aiemmalle vedätykselle: https://www.suomenuutiset.fi/turun-yliopistossa-rasistinen-vainoriita-sukupuolentutkijat-sattivat-toisiaan-mielikuvituksellisin-termein-homonationalistista-gangsterismia-ajallista-rotuerottelua/ etenkin kun osui näin lähelle aprilllipäivää.

      Mutta kummatkin saattavat olla "hybridivaikuttamista", psykologista manipulointia, pyrkimyksdellä aikaansaada harhakäsitys siitä että _kaikki_ onkin OK, slllä jutut olivat olivatkin vain vitsiä. Mutta nuo sukupuolen"tutkimus" ja nais"tutkimus" eivät ole vitsiä, ne ovat olemassa yliopistoissa, THL:ssä, ja missävielä. Valtavasti verorahoja tärvellään joka vuosi siihen että femakkomaistereita saadaan "työllistettyä".

      Järjellinen "tasa-arvo" -tutkimus olisi tärkeä tutkimuskohde mutta sekin on valjastettu tähän sukupuolihörhöilyyn. Ihan lainvoimalla runnotaan luonnon, biologian ja järjen vastaisiä väitteitä ihmisten nieltäväksi.

      Termi "tasa-arvo" pitäisikin kokoaan poistaa käytöstä koska se luo ajitajuisesti sellaisen harhakäsityksen että todellisuudessa olisi, tai voisi olla olemassa, vastakkaisten sukupuolten kesken tasa-arvo. Sen sijaan pitäisi tutkia missä kaikkialla eri sukupuolten vahvuudet ovat ja edistää heidän toiminta-mahdolisuuksia kohdennetusti niissä. Naisethan ovat tunnetusti eteviä synnyttämään ja hoitamaan lapsia, siivoamisessa, pyykinpesussa, ruuanlaitossa, ja jotkin heistä miesten viihdytttämisessä, mutta tutkimuksen avulla voisi löytyä jiotakin ennestään tuntemattomia osaamisalueita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      197
      3164
    2. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      96
      1738
    3. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      91
      1396
    4. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      194
      1268
    5. Huomenna taitaa

      Päästä selvittelee ja kyselee vähän asiota. Sun verisukulaisten kanssa🤣 naiselle
      Ikävä
      18
      1023
    6. En mä mies tiedä

      Missä mennään, mitä me toisillemme ollaan. Pyörit mielessä, mutta kuitenkin pelkään jotain. Pelkään myös sitä, että olin
      Ikävä
      25
      992
    7. Jokos olet nainen

      Päässyt sinuiksi tämän palstan kanssa ja huomannut miten turhaa tänne on mitään kirjoitella. Yhteys meillä kyllä löytyy
      Ikävä
      91
      968
    8. Menikö sulla

      Jutut liian pitkälle?
      Ikävä
      45
      965
    9. Rehellisesti vieläkö toivot

      Että löydämme yhteyden uudelleen välillemme vai onko nykyinen tilanne hyvä? Tietäisitpä kuinka paljon olen kaivannut sin
      Ikävä
      44
      960
    10. Okei, mä ymmärrän...

      Et halua mitään. Mutta mikä juttu tää oli? Sun taholta? 49 vuotiaalle.
      Ikävä
      11
      952
    Aihe