Rinne solvasi eilisessä HS:n vaalitentissä Trumpia

fgdfdgdfgdf

SDP:n Rinne solvasi eilisessä Helsingin Sanomien puheenjohtajavaalitentissä avoimesti USA:n presidenttiä, haukkuen Trumpia käsittämättömäksi ja täysin arvaamattomaksi päätöksissään. Jälleen yksi osoitus siitä, kuinka vaarallista olisi Suomelle saada tuollaisia sammakoita suustaan päästävä pääministeri johtamaan maata. Ei menisi kauan, kun Suomen hyvät välit USA:han olisi tärvelty moisen hölmöläisen takia. Asialla olisi mitä suurin negatiivinen markitys myös maamme turvallisuudelle, kun välien pilaamisen takia olisi selvää, ettei tarvittaessa ainakaan USA:n suunnalta olisi mitään apuja luvassa suhteiden pilaamisen jälkeen.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xxxgxxgg

      Rinne luottaa siihen, että USA:n seuraava presidentti on vasemmistolainen.

      • Bmkjgh

        Ennen sitä ehtii tapahtua paljon.


      • jhjhhjhjh

        USA:n presidentiksi tuskin tulee ihan heti ketään vasemmistolaista. Siellä demokraatitkin ovat oikeammalla kuin yksikään Suomen eduskuntapuolueista.


      • Yksi syy voi olla tietenkin, että Antti aloitti kaukaaviisaasti tulevien hävittäjäkauppojen pohjustamisen Ruotsin hyväksi.Suomen demarit vaikka kusevat omille nilkoille, jos Ruotsin sisar/veljespuolue niin pyytää.


    • tutkimuksen.mukaan

      Trump: Putinin peräsuolen jatke.

    • Kenen mielestä Trump EI OLISI arvaamaton ja impulssiivinen?

      Yksi esimerkki on se, miten Trumpin hallinnossa käy pyöröovi vinhempaa vauhtia kuin koskaan toisen maailmansodan jälkeen. Viimeisenä kenkää sai kotimaan turvallisuuden ministeri Kristjen Nielsen, jonka Trump itse nimitti tehtävään vain vähän yli vuosi sitten, jolloin hänen edeltäjänsä sai Trumpilta potkut.

      • werwerwerwer

        Kysymys on Suomen mahdollisesti tulevasta pääministeristä, jonka tehtävänä on varmistaa Suomen turvallisuus ja ylläpitää hyviä suhteita ulkovaltoihin, eikä tärvellä niitä. Siinä asemassa olevan henkilön tulee osata pitää tuollaiset mölyt mahassaan.


      • werwerwerwer kirjoitti:

        Kysymys on Suomen mahdollisesti tulevasta pääministeristä, jonka tehtävänä on varmistaa Suomen turvallisuus ja ylläpitää hyviä suhteita ulkovaltoihin, eikä tärvellä niitä. Siinä asemassa olevan henkilön tulee osata pitää tuollaiset mölyt mahassaan.

        Kun 1980-luvulla pääministerinä ei voinut toimia kukaan, joka ei jokaisessa ulkopolitiikkaa koskevassa puheenvuorossaan muistanut mainita "Hyviä ja luottamuksellisia suhteita rauhantahtoiseen Neuvostoliittoon", niin nytkö pääministerinä voi olla vain henkilö, joka muistaa mainita aina "Presidentti Trumpin pitkäjänteisen työn sopimuspohjaisen maailmanjärjestyksen vahvistamiseksi", vaikka se on täyttä puppua?

        Yhdysvaltojen arvaamttomuus on realiteetti, joka on erinomaisen tärkeä ottaa huomioon. Siksihän monet EU -johtajat puhuvat EU-maiden puolustusyhteistyön tiivistämisestä. Miksi EU rakentaa omaa Galileo-paikannusjärjestelmää vaikka käytössä on toimiva amerikkalainen?

        Myös tulevissa hävittäjäkaupoissa pitää ottaa huomioon se, että Suomen tulevien koneiden huolto ja toiminta ei ole sellaisen maan varassa, jolla voi olla kokonaan toisenlaiset intressit kuin Suomen ilmatilan turvaaminen.


    • VeiVei

      Trump on jo käytännössä varmistanut myös seuraavat 4 vuotta. Hänen suosionsa kasvaa koko ajan.

    • AnttiRinne

      halajaakin Kremlin isännän makuuhuoneseen.

    • totuuksiasanotaan

      Turha aloitus, myös Sauli Niinistö piti Trumppia sopimattomana presidentksi. Antti Rine on oikeassa Trumpin suhteen, totuus on uskallettava sanoa, emme tarvitse valehtelevia ja teeskenteleviä porvaripääministereitä.

    • meilläONunelma

      rinne joutuu arizoonaan,vankilaan!

    • Seniilirinne

      Ihme rupikonnan kurnutusta tuon Antti Rinteen puheet. Mies päästelee tuon tuosta jos jonkinmoista sammkkoa suustaan. Konnien kutupuuhat näemmä alkaneet etuajassa... No mut konnahan Antti onkin kun rötöslistaa katsoo. Ja että tästäkö häiskästä vielä joskus pääministeri... Ei missää nimessä! Hän on jo nyt rispaanuttanut turvaköyttämme puolustukseen liittyvässä politiikassa. Suorastaan antanut toista päätä Trumpin lyhennettäväksi ja miltei päästänyt Putinin nyhertämään linkkuveitsensä kanssa lisärispaa köyteen.

    • Kovin_huolestunut

      Onko Rinne Venäjän kätyri? Tippui Ay-pampun palkka niin ottaa nyt sitten Kremlistä hyybaa taskuun... Vielä 80-luvullahan sosiaalidemokraattien johto halusi ja puhui julkisuudessa avoimesti Suomen liittämisestä Neuvostolittoon.

    • Antti parka yrittää käyttäytyä kuin "valtiomies" ikään.Tosi hänen julkisuuteen antamat lausunnot eivät tätä tue. Esim. tv:ssä tuskin Nato meitä ottaisi liittoon, kysyttäessä demarien linjausta Nato jäsenyyden kannasta.Yhtä vaarallinen ulostulo, kuin Sipilän aikoinaan tv:ssä antama "pakolaiskutsu".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      378
      1925
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      49
      1627
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      208
      1310
    4. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      84
      1076
    5. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      69
      965
    6. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      938
    7. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      48
      792
    8. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      105
      743
    9. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      257
      726
    10. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      46
      670
    Aihe