Dinosauruksista on tehty oikein hyvää bisnestä.

Tiede kertoo että dinot ovat pikkulintujen esi- isiä evoluution seurauksena.
Ajatus olisi hauska mutta koska kyse on tieteestä niin naaman kuuluu olla vakavana kuin petolinnun perse.

Ilkeät salaliittoteoreetikot epäilevät ettei dinoja ole ollut olemassakaan. Sanovat että kaivausjäänteet ovat valetta. Nauravat roikaleet selitykselle että taivaalta putosi suuri kivi joka tappoi ne mutta jätti muut eloon.
Tiedä sitten.

Minäkin ryhdyin asiaa pohtimaan ja löysin ainakin yhden merkillisyyden.
Suurin dino oli Dreadnoughtus joka painoi 60 000 kg. Toiset ukkelit sanovat että eipäs kun Argentinosaurus oli suurempi 100 000 kg:n painollaan ja 35 m:n pituudellaan. Emme nyt puutu tähän riitaan.

Nämä mollukat olivat kuitenkin kasvissyöjiä ja liikkuivat valtavissa laumoissa. Tuumailin että yhden otuksen piti syödä ehkä 10 000 kg puiden lehtiä päivässä elääkseen. Oli siinä skutsi parturoituna näiden päivämarssin jälkeen.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sekin on jännä että ennen 1800-lukua mitään niin sanottuja todisteita näistä dinosauruksista ei ollut (mytologiaa lukuunottamatta, ja sen kutsuminen todisteeksi on...noh). Se oli vasta joskus Darwinin aikoihin kun mitään fossiileita edes alettiin löytää. Liekö kyseessä ollut rapparien salalitto nakertaa aikansa kristillistä maailmankatsomusta?

      Luulis nyt että aikaisempina vuosisatoina edes joku olisi niihin törmännyt...mutta ei.

      • Anonyymi

        Jos olisit viitsinyt tutustua asiaan, niin tietäisit että väitteesi ei pidä paikkaansa. Tyypilliseen salkkatitapaan kommenttisi on tietysti kirjoitettu siihen tyyliin että tietoa muka on, vaikka selvästi ei ole.


    • Oma näkemykseni on että nämä niinsanotut "dinosaurukset" ovat olleet raamatussa mainittuja lohikäärmeitä joita eli ennen vedenpaisumusta. Tutkija Pekka Reinikainen on sanonut että ilma oli ennen vedenpaisumusta lämpimämpää ja nykyiset mannerjäätiköt muodostuvat vasta vedenpaisumuksen yhteydessä noin 4500 vuotta sitten.

      Ennen vedenpaisumusta siperiassa eli mammutteja, ja etelämanner oli vihertävää metsää. Jostain syystä ilmakehä oheni vedenpaisumuksessa ja nykyiset öljyvarannot muodostuivat eliöiden tiivistyessä vesimassojen alle maaperään.

      Uskovat on ajaneet tietokoneella mallinnuksia pallomaan vedenpaisumuksesta ja tietokone laskelmat osoittivat että siinä tilanteessa muodostuisi navoille laajat jäätiköt. Myös suomi oli vielä ajanlaskumme aikoihin jäätikön peitossa, ja luonollinen paluu vedenpaisumusta edeltävään tilaan on kaiken aikaa käynnissä mannerjäiden sulaessa.

      Kyse ei ole ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta, vaan luonnollisesta paluusta vedenpaisumusta edeltäneeseen tilaan jolloin maailmassa ei ollut jäätiköitä.

      • Anonyymi

        Kommenttisi on hieno esimerkki ns auktoriteettihämäyksestä, jossa jollekin komentille uskottavuutta kertomalla sen olevan esim tutkijan ym toteama.

        Pekka Reinikainen ei kuitenkaan ole tutkija, tai ei ainakaan sellaiselta alalta, että hänellä olisi todellista asiantuntemusta esim geologiasta yms, joissa tutkitaan maapallon historiaa yms. Pekka on lääkäri, eikä se pätevöitä häntä muilla aloilla kuin sillä. Jos lukee hänen kirjoituksiaan, niin tuntuu olevan aika pahoja aukkoja esim fysiikan tuntemuksessa.

        Tuo väite vedenpaisumuksen aiheuttamista jäätiköistä ja tietokonemallinnuksista on sen verran hurja, että olisi oikeasti kiinnostavaa lukea asiasta. Mistä löytyy? Olisi myös mukavaa vihdoinkin nähdä jotain todisteita maailmanlaajuisesta vedenpaisumuksesta. Ei vaan tunnu löytyvän.


      • Anonyymi

        Pekka ei ole mikään tutkija vaan idiootti joka ei ymmärrä asioista edes mistä puhuu.
        Me tiedämme faktaksi tieteellisistä todisteista että vedenpaisumusta ei ole koskaan tapahtunut.


    • Darwin totesi että papukaijojen nokat voivat muuttua hänen elinaikanaan. Hän todisti tämän lukuisin piirroksin joita kaverinsa tekivät.

      Päättelipä siksi että olemme alunperin olleet liejuryömijöitä joista kehittyikin yllättäen apina joista tuli ihminen.
      Tiede on tästä samaa mieltä koska perusteet olivat vankat.

      Evoluutio kehittyy huimaa vauhtia. Ehkä jo ensi kesänä apinat Korkeasaaressa esiintyvät solmioissa?

      Pidän evoluutiota hyvin epäilyttävänä teoriana. Toinen mahdollisuus on että meidät ihmiset on jalostettu. Tätä en pitäisi uskonnollisuutena koska kloonaukset eri variaatioin ovat jo nyt täysin totta. Meille ei edes kerrota minkälaisia hirviöitä on jo nyt "jalostettu".
      Astumme kuitenkin perimmäisten kysymyksien äärille mihin vastauksia emme tule koskaan saamaan.

      Uskotteko todella että maailman valtaapitävät kertovat massoille mitä he tietävät?

      • Anonyymi

        Sinun kommenttisi ovat aina tuollaisia säälittäviä olkiukkoiluita, joissa vääristelet tai yksinkertaistat rankasti asioita ja väität asioiden olevan jotain sellaista, jota ei alunperin ole väitettykään.

        Mitä jos yrittäisit päästä eroon edes alkeellisimmista argumentointivirheistä? Muuten kommenttiesi uskottavuus on melko lähelle 0.


      • Anonyymi

        Evoluutio on kuitenkin tieteellisesti todistettua faktaa, ei ihme että et siitä mitään ymmärrä.


    • Mitäs herrat pidätte tästä ajattelustani?

      On selviö että ennen meidän sivilisaatiotamme on ollut muinaisia hyvin kehittyneitä kulttuureja jotka ovat tuhoutuneet.. Jälkiä heistä on runsaasti ja pyydän katselemaan edes pienen hetken tätä kuvakavalkadia:
      https://www.youtube.com/watch?v=T8LMiigMtIc

      Näitä ei voine torjua horjuvaisen ajatteluni mahdollisilla virheellisyyksillä koska ne ovat todellisuutta.

      Olisiko mahdollista että muinaiset maamme asukkaat olivat sukupuuton partaalla ja päättivät jalostaa itsestään nykyihmisen?

      • Anonyymi

        Kun mennään tuohon niin eihän sen ole tarvinnut edes olla muinainen Maan asukas, vaan muinainen Maahan tullut ulkoavaruuden asukas.

        Tuosta jalostuksesta, jos siis sivistyksiä on saattunut olla esim. jossain 20000-30000 vuotta sitten haarukassa ei se vielä tarkoita että se miljoona vuotta aiemmin tapahtunut evoluutio olisi sitten ollut tapahtumatta.

        Ts. kenties ketään ei jalostettu, evoluutio oli mitä oli, meillä vain oli myös sivistys 20000v sitten joka tuhosi itsensä lähes viimeiseen mieheen ja naiseen toimittaen itsensä takaisin kivikauteen.

        Skenaario joka olisi voinut jo tapahtua meillekin, ja saattaa tapahtua huomenna.

        Kivikauteen päädytään myös ilman omia toimia jos isompi kivi kolahtaa tonttiin tms.


    • Anonyymi

      On puhuttu vain evoluutiosta tai uskonnon värittämästä luomisopista jotka kummatkin vaikuttavat hieman epäilyttäviltä.
      Natsi heitti peliin kolmannen näkökannan.

      • Kiitos.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5678
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3485
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1875
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1473
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1360
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe