Maailman helpoin työ, palloagentti.

Anonyymi

Litteän maan todellisuuteen heränneet ovat todisteiden kera osoittaneet lukemattomia huijauksia, fysikaalisia mahdottomuuksia ja naurettavia kömmähdyksiä, joita pallovaleen ylläpitämiseksi on tehty.
Tässä vaiheessa kuvaan astuu virallisen totuuden papisto joka keksii lennosta selityksiä LMTH:den osoittamiin kohteisiin.
Esimerkki. Flätteri x osoittaa Nashan oman arkiston videosta z todisteen, jossa apöllö 11:n miehistö on jo poistumaisillaan kuusta. Miehistö on sisällä (kodittoman pahviasumuksessa jota kutsutaan huipputeknologiaksi jota ei enää tänä päivänä osata rakentaa)( maa-kuu-maa välin aluksen laskentateho oli vanhan taskulaskimen tehoa, nyt kuulemma tarvitaan supertietokone samaan työhön) lunarlanderissa, kamera kuvaa landeria ja kuvan oikeaan reunaan mahtuu juuri ja juuri kuuluisa yhdysvaltain lippu. Lippu heiluu iloisesti kokonaiset 8 kertaa.
Virallisen totuuden papisto tulee hätiin. Samasta tapahtumasta julkaistaan sheivattu versio, jossa näkymästä on leikattu aavistus pois, juuri riittävästi, että lippu peittyy.
Papisto tietää, että originaalivideo on jo netissä eikä siitä riesasta päästä eroon, jolloin alkaa salaliittoteoriahuutelu joka suuntaan. Samaan aikaan papisto antaa selityksen, että landerin sisällä oltiin juuri tekemässä paineentasausta ja tämä aiheutti lipun heilumisen.
Tällä menetelmällä huijausta ylläpitävä papisto toimii aina.
Pitää muistaa, että virallisen totuuden edustajat eivät koskaan ikinä voi tunnustaa kuukäyntiä huijaukseksi, eivät koskaan. Kyseinen huijaus on Too big to Fail.
Koko korttitalo romahtaa, jos tunnustetaan kuuhuijaus.

Palloagentin työstä maailman helpoimman tekee se, että yksityiset ihmiset tutkivat kaikkia julkaistuja materiaaleja ja löytäessään epäkohdan, papiston on helppo keksiä vastine jokaiseen yksittäiseen osoitettuun huijaukseen.
Lähtökohtaisesti ihmiset massana uskovat virastojen rehellisyyteen ( joka itsessään on eriskummallista, mieti cia, fbi, kgb, militaryt) joten salaliittoteoreetikkohörhöfoliohattujen havaintojen peittämiseksi palautuslyönti voi olla miten naurettava tahansa.
Tilanne on sama, kuin pelaisit seinää vastaan tennistä. Et koskaan voi voittaa seinää pelissä. Se palauttaa aina yhtä lujaa takaisin.
Flätteripiireissä ollaankin havahduttu siihen tosiasiaan, ettei kannata jäädä tuhlaamaan ruutia edestakaiseen pallotteluun vaan havaittaessa jotain huijauksen osoittavaa, laita todisteet näkyville ja poistu.
On jokaisen yksilön oman ajattelun varassa, kumpaa uskoo, virallista totuutta vai voittoatavoittelematonta yksilöä joka tuo todisteen esille massiivisesta huijauksesta.
Pallohuijaus on ihmiskunnan suurin huijaus. Mikään kustannus ei ole liian iso sen peittämiseen, rahaa saa aina "painettua" lisää. Resurssit ovat huijareilla. Aivopesty massa on huijareiden puolella. Tilanne on sama kuin toisinajattelijalla itä-saksassa.
Et voi voittaa sotaa, mutta yksittäisillä todisteilla pystyt pala palalta herättelemään ihmisiä.
Totuus näet tulee aina esiin, ennemmin eli myöhemmin.
Keep it Flat. Peace.

56

<50

  Vastaukset

  • Palloistien paniikki pahenee. 😎

   • Kyllä on maailmanympäripurjehtija ihmeissään, että miten sitä sitten päätyikään takaisin lähtöpaikkaan. Vai kiersikö vaan "pizzan" reunoja myöten.


   • Niin kauan, kuin syyspäivä tasauksena Austraaliassa päivä kestää 12 tuntia, ei litteä ma voi olla mahdollinen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin kauan, kuin syyspäivä tasauksena Austraaliassa päivä kestää 12 tuntia, ei litteä ma voi olla mahdollinen.

    Ja perustelut sattumalta jäivät esittämättä. Näitä yhden virkkeen tiedemiehiä on palstat pullollaan.
    Kirjoitetaan kaikkea kapasiteettiaan käyttäen yksi perustelematon kiekaisu.
    99% palloismin kannattajista on juuri näitä papukaijoja.
    Onneksi on muutamia pallopäitäkin jotka eivät alennu moiseen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä on maailmanympäripurjehtija ihmeissään, että miten sitä sitten päätyikään takaisin lähtöpaikkaan. Vai kiersikö vaan "pizzan" reunoja myöten.

    Katsopa tunnetut maailmanympäripurjehdusten reitit litteän maan kartalla.
    Hups. Onnistuikin ihan nätisti.
    Ellei viitsi tutkia ja aivot ovat BB-talon tasoa, niin älä osallistu debattiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin kauan, kuin syyspäivä tasauksena Austraaliassa päivä kestää 12 tuntia, ei litteä ma voi olla mahdollinen.

    Aurinko liikkuu litteänmaan yläpuolella syksyllä ulompaa rataa ja valaisee enemmän maailmamme reuna-alueita kunnes joulukuussa kierros tapahtuu kauriin kääntöpiirillä australian läheisyydessä josta alkaa taas kesää kohti lähesstyä litteänmaan keskus alueita.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aurinko liikkuu litteänmaan yläpuolella syksyllä ulompaa rataa ja valaisee enemmän maailmamme reuna-alueita kunnes joulukuussa kierros tapahtuu kauriin kääntöpiirillä australian läheisyydessä josta alkaa taas kesää kohti lähesstyä litteänmaan keskus alueita.

    Esittämässäsi mallissa olisi kahdenlaisia havainnoitsijoita; niitä jotka on kehän sisäpuolella, ja niitä jotka on kehän ulkopuolella.

    Yksinkertaisella ajatusmallilla pystyy havaitsemaan etteivät nämä kaksi joukkoa näe Aurinkoa samalla tapaa; se olisi absoluuttinen mahdottomuus.

    Miksi kaikkialla kuitenkin Aurinko käyttäytyy aina samalla tapaa?


   • Pallopäät yrittävät jo epätoivoisesti todistella pallomaatansa väärennetyillä almanakoilla, cgi pallomaakuvilla joissa mantereiden koot vaihtelevat, maalauksilla väitetyistä avaruuden kohteista, jne.
    Tiede lehtikin on oikeastaan viihdyttävä taidelehti, vaikka tiedän että maa on litteä, niin selailen joskus kirjastossa kyseistä lehteä ihan vaan koska haluan ihailla lehdessä olevia maalauksia, taiteilijoiden näkemyksiä väitetyistä väitetyn avaruuden kohteista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pallopäät yrittävät jo epätoivoisesti todistella pallomaatansa väärennetyillä almanakoilla, cgi pallomaakuvilla joissa mantereiden koot vaihtelevat, maalauksilla väitetyistä avaruuden kohteista, jne.
    Tiede lehtikin on oikeastaan viihdyttävä taidelehti, vaikka tiedän että maa on litteä, niin selailen joskus kirjastossa kyseistä lehteä ihan vaan koska haluan ihailla lehdessä olevia maalauksia, taiteilijoiden näkemyksiä väitetyistä väitetyn avaruuden kohteista.

    No sano mitä sanot, mutta on se Jumalan luoma maapallo kaunis avaruudesta. Täällä me kaikki asumme :)
    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/97/The_Earth_seen_from_Apollo_17.jpg/1280px-The_Earth_seen_from_Apollo_17.jpg


  • Muutama ajatus mitä tuosta jonkun laittamasta tajunnanvirrasta heräsi:

   - Littareilla on kuulemma aina paljon todisteita kaikesta.

   - Niitä huhuttuja todisteita ei koskaan näköjään kuitenkaan mihinkään laiteta. Tässäkin viestissä aloittaja väittää, että todisteet on jossain julkaistu ja sitten poistuttu, mutta käytännössä vaikuttaa siltä että on levitelty vaan isot määrät höpöjuttuja. Nyttenkin ne "todisteet" jää aloittajalta mainitsematta.

   - Eikö sinun pitänyt oman viestisi pohjalta laittaa todisteesi tänne ja poistua? Et varmaan viitsinyt, kun ei oikeasti litteästä maasta ole mitään aitoja todisteita. :)

   - NASA:n arkistossa on kuulemma video z, flättäri x:n löytämänä.

   - Niihin videoihin ei tietenkään voida linkittää. Eli nyt jää sekä videot, että flättäri x tuntemattomiksi. Vai onko videoita enemmän ja niitä videoita löytäneitä flättäreitä myös paljon? Miksi niistä piti edes mainita, jos kerran niitä et osannut tarkentaa?

   - Muuten, se on NASA, ei nasha. Lisäks aloittajalle voisi kertoa, että englannin kielessä ei ole ö-kirjainta. Sen takia Apöllöstä puhuminen on hiukan koomista. En tiedä mitä kuvittelet saavuttavasi tekemällä tarkoituksellisia kirjoitusvirheitä teksteihisi? Keskustelun lyöminen läskiksi heti alkumetreillä on kyllä aika lapsellista ja kertoo asiasisällön puutteesta, jonka seurauksena aloittaja haluaa tehdä asiasta pelleilyä. :)

   - Kovasti on puhetta jostain papistosta. Voisitko mainita keitä nämä papit ovat ja millä perusteella heidät mainitaan papeiksi, jos kerran niitä on. Näin saataisiin täsmennystä asioihin ja vähemmän epäselviä höpinöitä.

   - Tuo seinävertaus onkin hyvä vertaus. Eli littarit ovat vähän niinkuin pelaajia, jotka pelaavat tennistä seinää vastaan.
   Seinä, eli totuus pysyy, mutta litarit heiluvat niinkuin heinämiehet ja pompottelevat kunnes kyllästyvät ja lopulta pakenevat paikalta, kun eivät enää pysty argumentoimaan.

   En ole vielä törmännyt yhteenkään littariväitteeseen joka kestäisi yhtään lähempää asiallista tarkastelua. Paljon on tässä sinä aikana kun asiaa olen seurannut tapahtunut ja littarivalheet ovat muuttaneet muotoaan paljon, mutta edelleen perusvalhe tuntuu pysyvän.
   En tiedä kuinka kauan jaksatte pompotella, mutta mielestäni kannattaisi jo myöntää että olitte väärässä maan muodosta.

   Ei sinua kukaan tuomitse jos myönnät oman erehtyväisyytesi niinkuin muutkin ihmiset. Mutta jos tietoisesti pidät kiinni valheista, niin se on aidosti ongelma.

   • "Muutama ajatus mitä tuosta jonkun laittamasta tajunnanvirrasta heräsi:"

    Haaveilet vain omaavasi yhtä tehokkaan prossun. Saat olla kade, ei se mikään häpeä ole.

    "- Littareilla on kuulemma aina paljon todisteita kaikesta."

    Näin on.

    "- Niitä huhuttuja todisteita ei koskaan näköjään kuitenkaan mihinkään laiteta. Tässäkin viestissä aloittaja väittää, että todisteet on jossain julkaistu ja sitten poistuttu, mutta käytännössä vaikuttaa siltä että on levitelty vaan isot määrät höpöjuttuja. Nyttenkin ne "todisteet" jää aloittajalta mainitsematta."

    Valehtelet. Kyseinen avaus käsittelee sitä minkälaiseksi pallo vs lätty keskustelu on mennyt. Tämän avauksen ei ole tarkoituskaan olla yksittäisen todisteen tuonti framille. Olet yksi harvoista joka heittääntyy tyhmäksi nyt.

    "- Eikö sinun pitänyt oman viestisi pohjalta laittaa todisteesi tänne ja poistua? Et varmaan viitsinyt, kun ei oikeasti litteästä maasta ole mitään aitoja todisteita. :)"

    Avaus käsitteli kokoajan enemmän suosiota saavaa lähestymistapaa eikä ollut ensimmäinen kyseisen tavan avaus. Seuraavat luultavasti itsekin teen drop and leave-periaatteella. Semmoisen avauksen saamat reaktiot avaavat muiden lukijoiden silmiä paremmin kuin satojen kommenttien debatit, syistä jotka avauksesta ja kommentistasi on nähtävissä.

    "- NASA:n arkistossa on kuulemma video z, flättäri x:n löytämänä.

    - Niihin videoihin ei tietenkään voida linkittää. Eli nyt jää sekä videot, että flättäri x tuntemattomiksi. Vai onko videoita enemmän ja niitä videoita löytäneitä flättäreitä myös paljon? Miksi niistä piti edes mainita, jos kerran niitä et osannut tarkentaa?"

    Kyseinen video toki on. Otin sen esimerkiksi, koska sai nashalta mainitsemani reaktiot. Se miksi en sitä linkittänyt on ihan viitseliäisyyden puutetta. Minun pitäisi se taas etsiä muualta, kun nasha kävi sen editoimassa arkistossaan sen perusteella, että flätteri sen kaikille, myös nashalle sormella osoitti. Se on erinomainen esimerkki seinätenniksestä jota ei flätteri voi voittaa. Parempi on siis drop and leave.

    "- Muuten, se on NASA, ei nasha."

    Avaruusjärjestön esoteerinen nimi on nasha. Eksoteerinen nimi on nasa.
    Osaan hepreaa ja englantia lähes äidinkielen tasolla.

    " Lisäks aloittajalle voisi kertoa, että englannin kielessä ei ole ö-kirjainta. Sen takia Apöllöstä puhuminen on hiukan koomista. En tiedä mitä kuvittelet saavuttavasi tekemällä tarkoituksellisia kirjoitusvirheitä teksteihisi? Keskustelun lyöminen läskiksi heti alkumetreillä on kyllä aika lapsellista ja kertoo asiasisällön puutteesta, jonka seurauksena aloittaja haluaa tehdä asiasta pelleilyä. :)"

    Tietty kepeys on aina paikallaan. Se, että sinä loukkaannut tiedeuskovaisten puolesta, kun jumalten nimet väärin kirjoitetaan, kertoo vain sinun uskonnostasi.
    Minulla ei ole mitään kunnioitusta äpöllö, eyröpä, mörkyri, venyys, mäyrs, nöptönös, jooreinus, jöpötter eikä varsinkaan satiaisnusta kohtaan.
    Ei ole minun vikani, että uskontosi ylipapit nimeävät kiertotähdet ja avaruussukellusveneensä epäjumalien nimillä, joita en käytä. Hyvin nähtävästi osaat yhdistää äpöllön jumalhahmoosi.

    "- Kovasti on puhetta jostain papistosta. Voisitko mainita keitä nämä papit ovat ja millä perusteella heidät mainitaan papeiksi, jos kerran niitä on. Näin saataisiin täsmennystä asioihin ja vähemmän epäselviä höpinöitä."

    Tiedeyhteisöön soluttautunut vapaamuurariklikki joka agitoi pallovaletta, yrittää syöttää kosmologiaa oikeaksi tieteeksi, piilottelee kuuhuijausta, tieteen kansantajuistajat, kuten näyttelijä Bill Nye, tähtitieteilijä NdGT ja niin edelleen.

    "- Tuo seinävertaus onkin hyvä vertaus. Eli littarit ovat vähän niinkuin pelaajia, jotka pelaavat tennistä seinää vastaan."

    Kiitos. Tiedän. Olen pohtinut asiaa.

    "Seinä, eli totuus pysyy, mutta litarit heiluvat niinkuin heinämiehet ja pompottelevat kunnes kyllästyvät ja lopulta pakenevat paikalta, kun eivät enää pysty argumentoimaan."

    Seinä ei ole totuus vaan hegemonia siitä mitä nyt on pidettävä totuutena, jotta saa nimeä ja julkisuutta.
    Totuus ei muutu sen mukaan kuka on vallassa.

    "En ole vielä törmännyt yhteenkään littariväitteeseen joka kestäisi yhtään lähempää asiallista tarkastelua. "

    Jos olet asiaa tutkinut, olet joutunut jo satoja kertoja toteamaan, että miksi pallopapisto tästäkin valehteli. Jos taas olet energiasyöppö joka ei aiokaan itse tutkia vaan saa hyvää oloa ollessaan hegemonian puolella, on keskustelumme täysin turhaa. Tämä on viimeinen ketju, jossa debatoin palloistien kanssa ja vaihdan metodeja. Hegemonian halailu näkyy suurimmalle osalle antavan riittävästi.

    "En tiedä kuinka kauan jaksatte"
    Loppuu tähän ketjuun. Littutodisteita tippuu tästä lähtien ilman seliseliä.
    Saatte keskenänne pallouskovaiset itkien ihailla tiedeuskontonne taiteilijoiden piirroksia ja haaveilla mars ja kuu retkistä jotka EIVÄT KOSKAAN TOTEUDU.
    Aina annetaa uusi vuosiluku teille odotettavaksi. Uutena mausteena nykyään on "epäonnistuneet" raketit ja yksityiset efortit. Kaikki samaa soopaa jolla teidät pidetään odottamaassa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Muutama ajatus mitä tuosta jonkun laittamasta tajunnanvirrasta heräsi:"

    Haaveilet vain omaavasi yhtä tehokkaan prossun. Saat olla kade, ei se mikään häpeä ole.

    "- Littareilla on kuulemma aina paljon todisteita kaikesta."

    Näin on.

    "- Niitä huhuttuja todisteita ei koskaan näköjään kuitenkaan mihinkään laiteta. Tässäkin viestissä aloittaja väittää, että todisteet on jossain julkaistu ja sitten poistuttu, mutta käytännössä vaikuttaa siltä että on levitelty vaan isot määrät höpöjuttuja. Nyttenkin ne "todisteet" jää aloittajalta mainitsematta."

    Valehtelet. Kyseinen avaus käsittelee sitä minkälaiseksi pallo vs lätty keskustelu on mennyt. Tämän avauksen ei ole tarkoituskaan olla yksittäisen todisteen tuonti framille. Olet yksi harvoista joka heittääntyy tyhmäksi nyt.

    "- Eikö sinun pitänyt oman viestisi pohjalta laittaa todisteesi tänne ja poistua? Et varmaan viitsinyt, kun ei oikeasti litteästä maasta ole mitään aitoja todisteita. :)"

    Avaus käsitteli kokoajan enemmän suosiota saavaa lähestymistapaa eikä ollut ensimmäinen kyseisen tavan avaus. Seuraavat luultavasti itsekin teen drop and leave-periaatteella. Semmoisen avauksen saamat reaktiot avaavat muiden lukijoiden silmiä paremmin kuin satojen kommenttien debatit, syistä jotka avauksesta ja kommentistasi on nähtävissä.

    "- NASA:n arkistossa on kuulemma video z, flättäri x:n löytämänä.

    - Niihin videoihin ei tietenkään voida linkittää. Eli nyt jää sekä videot, että flättäri x tuntemattomiksi. Vai onko videoita enemmän ja niitä videoita löytäneitä flättäreitä myös paljon? Miksi niistä piti edes mainita, jos kerran niitä et osannut tarkentaa?"

    Kyseinen video toki on. Otin sen esimerkiksi, koska sai nashalta mainitsemani reaktiot. Se miksi en sitä linkittänyt on ihan viitseliäisyyden puutetta. Minun pitäisi se taas etsiä muualta, kun nasha kävi sen editoimassa arkistossaan sen perusteella, että flätteri sen kaikille, myös nashalle sormella osoitti. Se on erinomainen esimerkki seinätenniksestä jota ei flätteri voi voittaa. Parempi on siis drop and leave.

    "- Muuten, se on NASA, ei nasha."

    Avaruusjärjestön esoteerinen nimi on nasha. Eksoteerinen nimi on nasa.
    Osaan hepreaa ja englantia lähes äidinkielen tasolla.

    " Lisäks aloittajalle voisi kertoa, että englannin kielessä ei ole ö-kirjainta. Sen takia Apöllöstä puhuminen on hiukan koomista. En tiedä mitä kuvittelet saavuttavasi tekemällä tarkoituksellisia kirjoitusvirheitä teksteihisi? Keskustelun lyöminen läskiksi heti alkumetreillä on kyllä aika lapsellista ja kertoo asiasisällön puutteesta, jonka seurauksena aloittaja haluaa tehdä asiasta pelleilyä. :)"

    Tietty kepeys on aina paikallaan. Se, että sinä loukkaannut tiedeuskovaisten puolesta, kun jumalten nimet väärin kirjoitetaan, kertoo vain sinun uskonnostasi.
    Minulla ei ole mitään kunnioitusta äpöllö, eyröpä, mörkyri, venyys, mäyrs, nöptönös, jooreinus, jöpötter eikä varsinkaan satiaisnusta kohtaan.
    Ei ole minun vikani, että uskontosi ylipapit nimeävät kiertotähdet ja avaruussukellusveneensä epäjumalien nimillä, joita en käytä. Hyvin nähtävästi osaat yhdistää äpöllön jumalhahmoosi.

    "- Kovasti on puhetta jostain papistosta. Voisitko mainita keitä nämä papit ovat ja millä perusteella heidät mainitaan papeiksi, jos kerran niitä on. Näin saataisiin täsmennystä asioihin ja vähemmän epäselviä höpinöitä."

    Tiedeyhteisöön soluttautunut vapaamuurariklikki joka agitoi pallovaletta, yrittää syöttää kosmologiaa oikeaksi tieteeksi, piilottelee kuuhuijausta, tieteen kansantajuistajat, kuten näyttelijä Bill Nye, tähtitieteilijä NdGT ja niin edelleen.

    "- Tuo seinävertaus onkin hyvä vertaus. Eli littarit ovat vähän niinkuin pelaajia, jotka pelaavat tennistä seinää vastaan."

    Kiitos. Tiedän. Olen pohtinut asiaa.

    "Seinä, eli totuus pysyy, mutta litarit heiluvat niinkuin heinämiehet ja pompottelevat kunnes kyllästyvät ja lopulta pakenevat paikalta, kun eivät enää pysty argumentoimaan."

    Seinä ei ole totuus vaan hegemonia siitä mitä nyt on pidettävä totuutena, jotta saa nimeä ja julkisuutta.
    Totuus ei muutu sen mukaan kuka on vallassa.

    "En ole vielä törmännyt yhteenkään littariväitteeseen joka kestäisi yhtään lähempää asiallista tarkastelua. "

    Jos olet asiaa tutkinut, olet joutunut jo satoja kertoja toteamaan, että miksi pallopapisto tästäkin valehteli. Jos taas olet energiasyöppö joka ei aiokaan itse tutkia vaan saa hyvää oloa ollessaan hegemonian puolella, on keskustelumme täysin turhaa. Tämä on viimeinen ketju, jossa debatoin palloistien kanssa ja vaihdan metodeja. Hegemonian halailu näkyy suurimmalle osalle antavan riittävästi.

    "En tiedä kuinka kauan jaksatte"
    Loppuu tähän ketjuun. Littutodisteita tippuu tästä lähtien ilman seliseliä.
    Saatte keskenänne pallouskovaiset itkien ihailla tiedeuskontonne taiteilijoiden piirroksia ja haaveilla mars ja kuu retkistä jotka EIVÄT KOSKAAN TOTEUDU.
    Aina annetaa uusi vuosiluku teille odotettavaksi. Uutena mausteena nykyään on "epäonnistuneet" raketit ja yksityiset efortit. Kaikki samaa soopaa jolla teidät pidetään odottamaassa.

    "Haaveilet vain omaavasi yhtä tehokkaan prossun. Saat olla kade, ei se mikään häpeä ole."

    Kuule hyvä mies, ei minulla ole syytä kadehtia mitään sinulla olevaa. Ole ihan rauhassa vaan. :)

    "Valehtelet. Kyseinen avaus käsittelee sitä minkälaiseksi pallo vs lätty keskustelu on mennyt. Tämän avauksen ei ole tarkoituskaan olla yksittäisen todisteen tuonti framille. Olet yksi harvoista joka heittääntyy tyhmäksi nyt."

    No, pahoittelut jos se ei ollut ketjusi tarkoitus. Onko seuraava mestarisuunnitelmasi siis jatkossa huudella kaikenlaista puskista ja sitten jättää lukematta mitä sinulle vastataan ja juosta sen sijaan karkuun, ennenkun seinä kimmottaa pallon takaisin?

    "Avaus käsitteli kokoajan enemmän suosiota saavaa lähestymistapaa eikä ollut ensimmäinen kyseisen tavan avaus. Seuraavat luultavasti itsekin teen drop and leave-periaatteella. Semmoisen avauksen saamat reaktiot avaavat muiden lukijoiden silmiä paremmin kuin satojen kommenttien debatit, syistä jotka avauksesta ja kommentistasi on nähtävissä."

    Olen jo huomannut sinut trollailijaksi. Tapasi on usein lähinnä kehua itseäsi ja haukkua muita. Laitoit avauksessasi "esimerkkejä" laittamatta esimerkkejä. Ihan turhaa puuhaa jos sinulla ei omien sanojesi mukaan ole viitseliäisyyttä tehdä hommiasi kunnolla.

    "Kyseinen video toki on. Otin sen esimerkiksi, koska sai nashalta mainitsemani reaktiot. Se miksi en sitä linkittänyt on ihan viitseliäisyyden puutetta. Minun pitäisi se taas etsiä muualta, kun nasha kävi sen editoimassa arkistossaan sen perusteella, että flätteri sen kaikille, myös nashalle sormella osoitti. Se on erinomainen esimerkki seinätenniksestä jota ei flätteri voi voittaa. Parempi on siis drop and leave."

    No droppaa se videosi nyt sitten tänne ja häivy, niinkuin sanoit tekeväsi. Eiköhän se video tulla katsomaan ja väitteesi sitten tulla todistamaan höpönlöpöksi, niinkuin aiemmatkin väitteesi.

    "Avaruusjärjestön esoteerinen nimi on nasha. Eksoteerinen nimi on nasa.
    Osaan hepreaa ja englantia lähes äidinkielen tasolla."

    Aijaa. Missähän on lähde tälle väitteellesi salatusta tiedosta koskien NASAa? Vähintään joku salattu paperi pitää löytää, jotta tässä olisi mitään järkeä. Vai kekseitkö tämänkin jutun taas itse?

    "Tietty kepeys on aina paikallaan. .. "äpöllö, eyröpä, mörkyri, venyys, mäyrs, nöptönös, jooreinus, jöpötter eikä varsinkaan satiaisnusta "

    En minä loukkaannu. Ihmettelen vaan touhujasi. Onhan tuollaisten kirjoittelu nyt aika eriskummallista puuhailua sinulta, joka kehut itseäsi kielten ymmärtäjänä.

    Planeetat nyt on vuosituhansia tunnettu noilla nimillä ja sitä nimeämisperiaatetta on sitten jatkettu. En minä arvosta niitä epäjumalia, enkä palvo planeettoja. Niillä nyt vaan on tuollaiset nimet. Voit toki jatkossa puhua asioista millä nimellä huvittaa, mutta voi olla että kukaan ei saa jutuistasi selvää.

    "Tiedeyhteisöön soluttautunut vapaamuurariklikki joka agitoi pallovaletta, yrittää syöttää kosmologiaa oikeaksi tieteeksi, piilottelee kuuhuijausta, tieteen kansantajuistajat, kuten näyttelijä Bill Nye, tähtitieteilijä NdGT ja niin edelleen."

    Koittaisit keksiä jotain vähemmän pöhköä kun litteän maan kieltäminen, mitä se klikki mahdollisesti agitoisi, niin jutuillasi voisi olla edes hiukan enemmän uskottavuutta.

    "Seinä ei ole totuus vaan hegemonia siitä mitä nyt on pidettävä totuutena, jotta saa nimeä ja julkisuutta. Totuus ei muutu sen mukaan kuka on vallassa."

    Ehdottomasti maa ei ole litteä. Pompottelet ihan turhaan taas. :)

    "Jos olet asiaa tutkinut, olet joutunut jo satoja kertoja toteamaan, että miksi pallopapisto tästäkin valehteli. Jos taas olet energiasyöppö joka ei aiokaan itse tutkia vaan saa hyvää oloa ollessaan hegemonian puolella, on keskustelumme täysin turhaa. Tämä on viimeinen ketju, jossa debatoin palloistien kanssa ja vaihdan metodeja. Hegemonian halailu näkyy suurimmalle osalle antavan riittävästi."

    Jep, olen käynyt läpi lukuisia littariväitteitä, myös sinun ylläpitämäsi facebooksivun tuottamia - ja huomannut väitteesi huonoiksi, niinkuin monen muunkin eri litteätahon väitteet. Ihan henkilökohtaisesti olen niitä tarkistellut.

    "Loppuu tähän ketjuun. Littutodisteita tippuu tästä lähtien ilman seliseliä.
    ..."

    Aloitatko nyt siis jonkun massiivisen trolliketjukampanjan, missä huutelet kaikenlaista kuuntelematta muita?


   • "Kuule hyvä mies, ei minulla ole syytä kadehtia mitään sinulla olevaa. Ole ihan rauhassa vaan. :)"

    Se olikin vitsi. Kyllä teksteistä ihmisen luontokin nopeasti selviää ja pidän sinua ihan mukavana tyyppinä.

    "No, pahoittelut jos se ei ollut ketjusi tarkoitus. Onko seuraava mestarisuunnitelmasi siis jatkossa huudella kaikenlaista puskista ja sitten jättää lukematta mitä sinulle vastataan ja juosta sen sijaan karkuun, ennenkun seinä kimmottaa pallon takaisin?"

    Ei se ole karkuun juoksua. Nyt on vain priorisoitava mihin energiaansa uhraa.
    Ihmisten pinna lukea satojen reaktioiden ketjuja on kadonnutta kaunista aikaa.
    Itse nautin pitkistä debateista, jossa välillä leimahtelee ja välillä tehdään rauha.
    Sivistynyt ihminen pystyy kunnioittamaan toista vaikka asiasta olisi räikeäkin näkemysero. Katsotaan mihin päädyn. Riippuu myös aika paljon siitä mille Suomessa on tilausta.

    "Olen jo huomannut sinut trollailijaksi. Tapasi on usein lähinnä kehua itseäsi ja haukkua muita. Laitoit avauksessasi "esimerkkejä" laittamatta esimerkkejä. Ihan turhaa puuhaa jos sinulla ei omien sanojesi mukaan ole viitseliäisyyttä tehdä hommiasi kunnolla."

    Haukut väärää puuta. Älä taas vetoa samaan. Avauksen motiivin tiedät.

    "No droppaa se videosi nyt sitten tänne ja häivy, niinkuin sanoit tekeväsi. Eiköhän se video tulla katsomaan ja väitteesi sitten tulla todistamaan höpönlöpöksi, niinkuin aiemmatkin väitteesi."

    En tähän ketjuun, kuten olen monesti sanonut.
    Yksikään pallopää ei ole debunkannut yhtäkään todistettani.

    "Aijaa. Missähän on lähde tälle väitteellesi salatusta tiedosta koskien NASAa? Vähintään joku salattu paperi pitää löytää, jotta tässä olisi mitään järkeä. Vai kekseitkö tämänkin jutun taas itse?"

    Toiset meistä ovat edelläkävijöitä ja toiset meistä ovat perässähiihtäjiä, jotka lukevat edelläkävijöiden papereita. Kaikesta ei ole vielä paperia.
    Toki nashaa on tutkittu ja paperiakin löytyy.
    Epäilen, että sinä olet perässähiihtäjiä.

    "En minä loukkaannu. Ihmettelen vaan touhujasi. Onhan tuollaisten kirjoittelu nyt aika eriskummallista puuhailua sinulta, joka kehut itseäsi kielten ymmärtäjänä."

    Saat ihmetellä ihan vapaasti. Ehkä ymmärryksesi lisääntyy, kun täytät kolmekymmentä.

    "Planeetat nyt on vuosituhansia tunnettu noilla nimillä ja sitä nimeämisperiaatetta on sitten jatkettu.
    En minä arvosta niitä epäjumalia, enkä palvo planeettoja. Niillä nyt vaan on tuollaiset nimet. Voit toki jatkossa puhua asioista millä nimellä huvittaa, mutta voi olla että kukaan ei saa jutuistasi selvää."

    Ne saavat selvää joiden on tarkoituskin. En kirjoita niille jotka heittäytyvät tyhmäksi.

    "Koittaisit keksiä jotain vähemmän pöhköä kun litteän maan kieltäminen, mitä se klikki mahdollisesti agitoisi, niin jutuillasi voisi olla edes hiukan enemmän uskottavuutta."

    Litteän maan todellisuus ei ole uskon asia. Sen kieltäminen vaatii uskoa pallopapiston valheisiin.

    "Ehdottomasti maa ei ole litteä. Pompottelet ihan turhaan taas. :)"

    Litteä on litteä.

    "Jep, olen käynyt läpi lukuisia littariväitteitä, myös sinun ylläpitämäsi facebooksivun tuottamia - ja huomannut väitteesi huonoiksi, niinkuin monen muunkin eri litteätahon väitteet. Ihan henkilökohtaisesti olen niitä tarkistellut."

    En ole fakebookissa. Erehdyt henkilöstä. Kenen sivuista puhut?

    "Aloitatko nyt siis jonkun massiivisen trolliketjukampanjan, missä huutelet kaikenlaista kuuntelematta muita?"

    En trollaile. Teen hyvin harkittuja avauksia joita pallerotrollit saavat yrittää debunkata parhaalla kyvyllään. Pallopäiden parasta antia on pastettaa virallisen totuuden sivuilta papiston vastineita. Lukijat tästä näkevät, kuka on asioita pohtinut ja kuka pelkästään rakastaa olla hegemonian puolella.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Kuule hyvä mies, ei minulla ole syytä kadehtia mitään sinulla olevaa. Ole ihan rauhassa vaan. :)"

    Se olikin vitsi. Kyllä teksteistä ihmisen luontokin nopeasti selviää ja pidän sinua ihan mukavana tyyppinä.

    "No, pahoittelut jos se ei ollut ketjusi tarkoitus. Onko seuraava mestarisuunnitelmasi siis jatkossa huudella kaikenlaista puskista ja sitten jättää lukematta mitä sinulle vastataan ja juosta sen sijaan karkuun, ennenkun seinä kimmottaa pallon takaisin?"

    Ei se ole karkuun juoksua. Nyt on vain priorisoitava mihin energiaansa uhraa.
    Ihmisten pinna lukea satojen reaktioiden ketjuja on kadonnutta kaunista aikaa.
    Itse nautin pitkistä debateista, jossa välillä leimahtelee ja välillä tehdään rauha.
    Sivistynyt ihminen pystyy kunnioittamaan toista vaikka asiasta olisi räikeäkin näkemysero. Katsotaan mihin päädyn. Riippuu myös aika paljon siitä mille Suomessa on tilausta.

    "Olen jo huomannut sinut trollailijaksi. Tapasi on usein lähinnä kehua itseäsi ja haukkua muita. Laitoit avauksessasi "esimerkkejä" laittamatta esimerkkejä. Ihan turhaa puuhaa jos sinulla ei omien sanojesi mukaan ole viitseliäisyyttä tehdä hommiasi kunnolla."

    Haukut väärää puuta. Älä taas vetoa samaan. Avauksen motiivin tiedät.

    "No droppaa se videosi nyt sitten tänne ja häivy, niinkuin sanoit tekeväsi. Eiköhän se video tulla katsomaan ja väitteesi sitten tulla todistamaan höpönlöpöksi, niinkuin aiemmatkin väitteesi."

    En tähän ketjuun, kuten olen monesti sanonut.
    Yksikään pallopää ei ole debunkannut yhtäkään todistettani.

    "Aijaa. Missähän on lähde tälle väitteellesi salatusta tiedosta koskien NASAa? Vähintään joku salattu paperi pitää löytää, jotta tässä olisi mitään järkeä. Vai kekseitkö tämänkin jutun taas itse?"

    Toiset meistä ovat edelläkävijöitä ja toiset meistä ovat perässähiihtäjiä, jotka lukevat edelläkävijöiden papereita. Kaikesta ei ole vielä paperia.
    Toki nashaa on tutkittu ja paperiakin löytyy.
    Epäilen, että sinä olet perässähiihtäjiä.

    "En minä loukkaannu. Ihmettelen vaan touhujasi. Onhan tuollaisten kirjoittelu nyt aika eriskummallista puuhailua sinulta, joka kehut itseäsi kielten ymmärtäjänä."

    Saat ihmetellä ihan vapaasti. Ehkä ymmärryksesi lisääntyy, kun täytät kolmekymmentä.

    "Planeetat nyt on vuosituhansia tunnettu noilla nimillä ja sitä nimeämisperiaatetta on sitten jatkettu.
    En minä arvosta niitä epäjumalia, enkä palvo planeettoja. Niillä nyt vaan on tuollaiset nimet. Voit toki jatkossa puhua asioista millä nimellä huvittaa, mutta voi olla että kukaan ei saa jutuistasi selvää."

    Ne saavat selvää joiden on tarkoituskin. En kirjoita niille jotka heittäytyvät tyhmäksi.

    "Koittaisit keksiä jotain vähemmän pöhköä kun litteän maan kieltäminen, mitä se klikki mahdollisesti agitoisi, niin jutuillasi voisi olla edes hiukan enemmän uskottavuutta."

    Litteän maan todellisuus ei ole uskon asia. Sen kieltäminen vaatii uskoa pallopapiston valheisiin.

    "Ehdottomasti maa ei ole litteä. Pompottelet ihan turhaan taas. :)"

    Litteä on litteä.

    "Jep, olen käynyt läpi lukuisia littariväitteitä, myös sinun ylläpitämäsi facebooksivun tuottamia - ja huomannut väitteesi huonoiksi, niinkuin monen muunkin eri litteätahon väitteet. Ihan henkilökohtaisesti olen niitä tarkistellut."

    En ole fakebookissa. Erehdyt henkilöstä. Kenen sivuista puhut?

    "Aloitatko nyt siis jonkun massiivisen trolliketjukampanjan, missä huutelet kaikenlaista kuuntelematta muita?"

    En trollaile. Teen hyvin harkittuja avauksia joita pallerotrollit saavat yrittää debunkata parhaalla kyvyllään. Pallopäiden parasta antia on pastettaa virallisen totuuden sivuilta papiston vastineita. Lukijat tästä näkevät, kuka on asioita pohtinut ja kuka pelkästään rakastaa olla hegemonian puolella.

    En jaksa copypastea kaikkea tähän uudestaan. Vastaan erillisenä viestinä:

    No, hyvä että huumori vielä taittuu.

    Tällaisesta asiasta keskustelu vaatii tiettyä kärsivällisyyttä henkilöiltä jotka siihen osallistuvat. Tässä on luettelo hengen hedelmistä:
    "Mutta Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen." Et voi omaa toimintaasi määritellä sen perusteella mille Suomessa on tilausta.

    Vaikka joku on eri mieltä, niin ei se tarkoita että kyseinen ihminen olisi sinun vihollisesi ja että sinun tulisi aggressiivisesti hyökätä häntä vastaan.

    Jotenkin sait sen kuulostamaan siltä, että olet itsekin perässähiihtäjä, joka lukee NASAn vanhoja papereita...

    "Ehkä ymmärryksesi lisääntyy, kun täytät kolmekymmentä."

    Ei kannattaisi lähteä arvailemaan, jos on näinkin hyvä mahdollisuus arvata väärin puutteellisten tietojesi perusteella...

    Ideana ei ole lukea satoja viestejä, vaan sinä luet sen viestin johon olet vastaamassa ja muistat miten keskustelu on edennyt sitä ennen. Tarvitsetko oppitunnin internetfoorumin käytöstä? Yksittäinen viestisi ei ole mikään troolialus, joka kerää miljoonasaaliin ja vaikuttaa kansakuntiin, vaan nettikeskustelunkin lähtökohtana sinä edelleen keskustelet yksittäisen ihmisen kanssa myös internetissä ja joku muu saattaa ehkä lukea viestin jälkikäteen.

    Minulla ei myöskään ole mitään ongelmia nähdä litteää maata vaan hölmönä ja epäuskottavana salaliittoteoriana. Kuvittelet ilmeisesti niitä juttuja jostain syystä paljon uskottavampana kuin mitä ne onkaan. Se on kuitenkin edelleen vaan iso kasa meemikuvia, huonosti tehtyjä videoita ilman kunnollista asiasisältöä ja epävarmoja ihmisiä, jotka koittavat esittää varmempia kun ovatkaan.
    Ehkä et ole tottunut internetin käyttäjä? Internetin kyky vääristellä asioita on lähes rajaton. Vaaditaan hyvää medialukutaitoa jotta huomaa väärän tiedon, jota tehdään ihan kokonaisten valtioiden maksettuina kampanjoina, joiden tarkoitus on sekottaa vieraiden valtioiden ihmiset ja viedä heidän kykynsä toimia. Se on nähty jo niin monta kertaa kuinka ihmiset ovat lamaantuneet totaalisesti ja ruvenneet toimimaan peräti itselleen (ja muille) vihamielisellä tavalla kääntyessään uskomaan salaliittoihin. Tarkoitus on kohdistaa vieraan valtion heikkoihin lenkkeihin, jotka hyväuskoisuudessaan alkavat levittämään roskatietoa epävakauttaen omaa ympäristöänsä. Tämä tuntuu toimivan Suomessa erityisen hyvin.

    "En ole fakebookissa. Erehdyt henkilöstä. Kenen sivuista puhut?"

    Jos et ole, niin sitten et ole. Aggressiivinen ja ajoittain vihamielisen kuuloinen keskustelutapasi vaan vaikuttaa hitusen samanlaiselta kun eräällä siellä olevalla.

    Kukaan täällä ei pastea mitään miltään ihmeen papistolta saatuja vastineita. Ihan samalla tavalla kun sinäkin, niin me muutkin kirjoitetaan nämä viestit ihan oikeasti.
    Sinun pitää ymmärtää, että me olemme tasavertaisia ihmisiä. Et ole minua parempi, enkä minä ole sinua parempi. Et saa antaa itsekkyydelle valtaa tällä tavalla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    En jaksa copypastea kaikkea tähän uudestaan. Vastaan erillisenä viestinä:

    No, hyvä että huumori vielä taittuu.

    Tällaisesta asiasta keskustelu vaatii tiettyä kärsivällisyyttä henkilöiltä jotka siihen osallistuvat. Tässä on luettelo hengen hedelmistä:
    "Mutta Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen." Et voi omaa toimintaasi määritellä sen perusteella mille Suomessa on tilausta.

    Vaikka joku on eri mieltä, niin ei se tarkoita että kyseinen ihminen olisi sinun vihollisesi ja että sinun tulisi aggressiivisesti hyökätä häntä vastaan.

    Jotenkin sait sen kuulostamaan siltä, että olet itsekin perässähiihtäjä, joka lukee NASAn vanhoja papereita...

    "Ehkä ymmärryksesi lisääntyy, kun täytät kolmekymmentä."

    Ei kannattaisi lähteä arvailemaan, jos on näinkin hyvä mahdollisuus arvata väärin puutteellisten tietojesi perusteella...

    Ideana ei ole lukea satoja viestejä, vaan sinä luet sen viestin johon olet vastaamassa ja muistat miten keskustelu on edennyt sitä ennen. Tarvitsetko oppitunnin internetfoorumin käytöstä? Yksittäinen viestisi ei ole mikään troolialus, joka kerää miljoonasaaliin ja vaikuttaa kansakuntiin, vaan nettikeskustelunkin lähtökohtana sinä edelleen keskustelet yksittäisen ihmisen kanssa myös internetissä ja joku muu saattaa ehkä lukea viestin jälkikäteen.

    Minulla ei myöskään ole mitään ongelmia nähdä litteää maata vaan hölmönä ja epäuskottavana salaliittoteoriana. Kuvittelet ilmeisesti niitä juttuja jostain syystä paljon uskottavampana kuin mitä ne onkaan. Se on kuitenkin edelleen vaan iso kasa meemikuvia, huonosti tehtyjä videoita ilman kunnollista asiasisältöä ja epävarmoja ihmisiä, jotka koittavat esittää varmempia kun ovatkaan.
    Ehkä et ole tottunut internetin käyttäjä? Internetin kyky vääristellä asioita on lähes rajaton. Vaaditaan hyvää medialukutaitoa jotta huomaa väärän tiedon, jota tehdään ihan kokonaisten valtioiden maksettuina kampanjoina, joiden tarkoitus on sekottaa vieraiden valtioiden ihmiset ja viedä heidän kykynsä toimia. Se on nähty jo niin monta kertaa kuinka ihmiset ovat lamaantuneet totaalisesti ja ruvenneet toimimaan peräti itselleen (ja muille) vihamielisellä tavalla kääntyessään uskomaan salaliittoihin. Tarkoitus on kohdistaa vieraan valtion heikkoihin lenkkeihin, jotka hyväuskoisuudessaan alkavat levittämään roskatietoa epävakauttaen omaa ympäristöänsä. Tämä tuntuu toimivan Suomessa erityisen hyvin.

    "En ole fakebookissa. Erehdyt henkilöstä. Kenen sivuista puhut?"

    Jos et ole, niin sitten et ole. Aggressiivinen ja ajoittain vihamielisen kuuloinen keskustelutapasi vaan vaikuttaa hitusen samanlaiselta kun eräällä siellä olevalla.

    Kukaan täällä ei pastea mitään miltään ihmeen papistolta saatuja vastineita. Ihan samalla tavalla kun sinäkin, niin me muutkin kirjoitetaan nämä viestit ihan oikeasti.
    Sinun pitää ymmärtää, että me olemme tasavertaisia ihmisiä. Et ole minua parempi, enkä minä ole sinua parempi. Et saa antaa itsekkyydelle valtaa tällä tavalla.

    Ja näin jälkikäteen omaa kommenttiani lukiessani tulen siihen tulokseen, että minulla on myös paljon kasvamista hengen hedelmien suhteen. Herra mua siinä auttakoon.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja näin jälkikäteen omaa kommenttiani lukiessani tulen siihen tulokseen, että minulla on myös paljon kasvamista hengen hedelmien suhteen. Herra mua siinä auttakoon.

    Olen aivan samaa mieltä ettei kyse ole mistään paremmuudesta.
    Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.
    Ivallinen tyyli pitkissä ketjuissa saa toisenkin alentumaan samaan.
    Väittäisin kuitenkin, että ylimielisyys kumpuaa kaveriltasi fätiltä.
    Jos asiaa mietitään ihan kaupankäynnin lähtökohdista, niin en saa ajatustani myytyä olemalla ilkeä.
    Siksi varmasti valtaosa teistä pallopäistä provoileekin meitä littupäitä.
    On niin tuhannen kertaa nähtyä, että pallopää on tuomionsa tehnyt kuulematta asiaa ensin.

    Jokainen voi parantaa juoksuaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Muutama ajatus mitä tuosta jonkun laittamasta tajunnanvirrasta heräsi:"

    Haaveilet vain omaavasi yhtä tehokkaan prossun. Saat olla kade, ei se mikään häpeä ole.

    "- Littareilla on kuulemma aina paljon todisteita kaikesta."

    Näin on.

    "- Niitä huhuttuja todisteita ei koskaan näköjään kuitenkaan mihinkään laiteta. Tässäkin viestissä aloittaja väittää, että todisteet on jossain julkaistu ja sitten poistuttu, mutta käytännössä vaikuttaa siltä että on levitelty vaan isot määrät höpöjuttuja. Nyttenkin ne "todisteet" jää aloittajalta mainitsematta."

    Valehtelet. Kyseinen avaus käsittelee sitä minkälaiseksi pallo vs lätty keskustelu on mennyt. Tämän avauksen ei ole tarkoituskaan olla yksittäisen todisteen tuonti framille. Olet yksi harvoista joka heittääntyy tyhmäksi nyt.

    "- Eikö sinun pitänyt oman viestisi pohjalta laittaa todisteesi tänne ja poistua? Et varmaan viitsinyt, kun ei oikeasti litteästä maasta ole mitään aitoja todisteita. :)"

    Avaus käsitteli kokoajan enemmän suosiota saavaa lähestymistapaa eikä ollut ensimmäinen kyseisen tavan avaus. Seuraavat luultavasti itsekin teen drop and leave-periaatteella. Semmoisen avauksen saamat reaktiot avaavat muiden lukijoiden silmiä paremmin kuin satojen kommenttien debatit, syistä jotka avauksesta ja kommentistasi on nähtävissä.

    "- NASA:n arkistossa on kuulemma video z, flättäri x:n löytämänä.

    - Niihin videoihin ei tietenkään voida linkittää. Eli nyt jää sekä videot, että flättäri x tuntemattomiksi. Vai onko videoita enemmän ja niitä videoita löytäneitä flättäreitä myös paljon? Miksi niistä piti edes mainita, jos kerran niitä et osannut tarkentaa?"

    Kyseinen video toki on. Otin sen esimerkiksi, koska sai nashalta mainitsemani reaktiot. Se miksi en sitä linkittänyt on ihan viitseliäisyyden puutetta. Minun pitäisi se taas etsiä muualta, kun nasha kävi sen editoimassa arkistossaan sen perusteella, että flätteri sen kaikille, myös nashalle sormella osoitti. Se on erinomainen esimerkki seinätenniksestä jota ei flätteri voi voittaa. Parempi on siis drop and leave.

    "- Muuten, se on NASA, ei nasha."

    Avaruusjärjestön esoteerinen nimi on nasha. Eksoteerinen nimi on nasa.
    Osaan hepreaa ja englantia lähes äidinkielen tasolla.

    " Lisäks aloittajalle voisi kertoa, että englannin kielessä ei ole ö-kirjainta. Sen takia Apöllöstä puhuminen on hiukan koomista. En tiedä mitä kuvittelet saavuttavasi tekemällä tarkoituksellisia kirjoitusvirheitä teksteihisi? Keskustelun lyöminen läskiksi heti alkumetreillä on kyllä aika lapsellista ja kertoo asiasisällön puutteesta, jonka seurauksena aloittaja haluaa tehdä asiasta pelleilyä. :)"

    Tietty kepeys on aina paikallaan. Se, että sinä loukkaannut tiedeuskovaisten puolesta, kun jumalten nimet väärin kirjoitetaan, kertoo vain sinun uskonnostasi.
    Minulla ei ole mitään kunnioitusta äpöllö, eyröpä, mörkyri, venyys, mäyrs, nöptönös, jooreinus, jöpötter eikä varsinkaan satiaisnusta kohtaan.
    Ei ole minun vikani, että uskontosi ylipapit nimeävät kiertotähdet ja avaruussukellusveneensä epäjumalien nimillä, joita en käytä. Hyvin nähtävästi osaat yhdistää äpöllön jumalhahmoosi.

    "- Kovasti on puhetta jostain papistosta. Voisitko mainita keitä nämä papit ovat ja millä perusteella heidät mainitaan papeiksi, jos kerran niitä on. Näin saataisiin täsmennystä asioihin ja vähemmän epäselviä höpinöitä."

    Tiedeyhteisöön soluttautunut vapaamuurariklikki joka agitoi pallovaletta, yrittää syöttää kosmologiaa oikeaksi tieteeksi, piilottelee kuuhuijausta, tieteen kansantajuistajat, kuten näyttelijä Bill Nye, tähtitieteilijä NdGT ja niin edelleen.

    "- Tuo seinävertaus onkin hyvä vertaus. Eli littarit ovat vähän niinkuin pelaajia, jotka pelaavat tennistä seinää vastaan."

    Kiitos. Tiedän. Olen pohtinut asiaa.

    "Seinä, eli totuus pysyy, mutta litarit heiluvat niinkuin heinämiehet ja pompottelevat kunnes kyllästyvät ja lopulta pakenevat paikalta, kun eivät enää pysty argumentoimaan."

    Seinä ei ole totuus vaan hegemonia siitä mitä nyt on pidettävä totuutena, jotta saa nimeä ja julkisuutta.
    Totuus ei muutu sen mukaan kuka on vallassa.

    "En ole vielä törmännyt yhteenkään littariväitteeseen joka kestäisi yhtään lähempää asiallista tarkastelua. "

    Jos olet asiaa tutkinut, olet joutunut jo satoja kertoja toteamaan, että miksi pallopapisto tästäkin valehteli. Jos taas olet energiasyöppö joka ei aiokaan itse tutkia vaan saa hyvää oloa ollessaan hegemonian puolella, on keskustelumme täysin turhaa. Tämä on viimeinen ketju, jossa debatoin palloistien kanssa ja vaihdan metodeja. Hegemonian halailu näkyy suurimmalle osalle antavan riittävästi.

    "En tiedä kuinka kauan jaksatte"
    Loppuu tähän ketjuun. Littutodisteita tippuu tästä lähtien ilman seliseliä.
    Saatte keskenänne pallouskovaiset itkien ihailla tiedeuskontonne taiteilijoiden piirroksia ja haaveilla mars ja kuu retkistä jotka EIVÄT KOSKAAN TOTEUDU.
    Aina annetaa uusi vuosiluku teille odotettavaksi. Uutena mausteena nykyään on "epäonnistuneet" raketit ja yksityiset efortit. Kaikki samaa soopaa jolla teidät pidetään odottamaassa.

    Jopas on harhaista, huh.huh

    "Kyseinen video toki on. Otin sen esimerkiksi, koska sai nashalta mainitsemani reaktiot. Se miksi en sitä linkittänyt on ihan viitseliäisyyden puutetta. Minun pitäisi se taas etsiä muualta, kun nasha kävi sen editoimassa arkistossaan sen perusteella, että flätteri sen kaikille, myös nashalle sormella osoitti"


  • >"Flätteripiireissä ollaankin havahduttu siihen tosiasiaan, ettei kannata jäädä tuhlaamaan ruutia edestakaiseen pallotteluun vaan havaittaessa jotain huijauksen osoittavaa, laita todisteet näkyville ja poistu."

   - Jäi vähän vajaaksi tuo neuvo. Puuttuu loppuosa: "Samoin, kun pallomaan todisteet laitetaan näkyville, älä jää pallottelemaan, vaan poistu."

   - Eli juuri näin, avaa uusi ketju ja jätä vähin äänin vanha ketju, jossa olet jäänyt pompottelemaan, mokannut itsesi ja jäänyt alakynteen.
   .

   • Voinet kertoa, miten postaa ja poistu-metodissa joku voi jäädä, huom jäädä pompottelemaan tai vieläpä alakynteen?
    Nyt kiinnostaa minkä runomitan pallopää tähän keksii.


   • " Eli juuri näin, avaa uusi ketju ja jätä vähin äänin vanha ketju, jossa olet jäänyt pompottelemaan, mokannut itsesi ja jäänyt alakynteen."

    Juuri näinhän olet toiminut lukuisissa avauksissa. Ne mihin et uskalla vastata, sivuutat. Rekkinä näet jokaikisen sinulle tulleen vastauksen mutta esimerkiksi minut kommenttejani pelkäät.
    Et tietysti tätä mutta yksittäisaiheketjuissa.
    Pelkäät, kun fiksuna kaverina näet, että olen oikeassa.
    Ikäsi olet ollut analyyttinen ja nyt aivoissasi on yhtäaikaa kaksi totuutta samasta aiheesta. Sehän ei voi olla totta. Toinen on valhe. Pelkäät tuurilla tyhjästä syntyneen, tuurilla avaruudessa kieppuvan pallon olevan valetta.
    Valetta se onkin. Syyt miksi sinulle valehdeltiin, jätän itsesi löydettäväksi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    " Eli juuri näin, avaa uusi ketju ja jätä vähin äänin vanha ketju, jossa olet jäänyt pompottelemaan, mokannut itsesi ja jäänyt alakynteen."

    Juuri näinhän olet toiminut lukuisissa avauksissa. Ne mihin et uskalla vastata, sivuutat. Rekkinä näet jokaikisen sinulle tulleen vastauksen mutta esimerkiksi minut kommenttejani pelkäät.
    Et tietysti tätä mutta yksittäisaiheketjuissa.
    Pelkäät, kun fiksuna kaverina näet, että olen oikeassa.
    Ikäsi olet ollut analyyttinen ja nyt aivoissasi on yhtäaikaa kaksi totuutta samasta aiheesta. Sehän ei voi olla totta. Toinen on valhe. Pelkäät tuurilla tyhjästä syntyneen, tuurilla avaruudessa kieppuvan pallon olevan valetta.
    Valetta se onkin. Syyt miksi sinulle valehdeltiin, jätän itsesi löydettäväksi.

    Asiallisiin kommentteihisi vastaan aina.

    Mutta millaista vastausta odotat esimerkiksi tällaiseen teokseesi:

    "Tämä oksennus jota todisteiksi väität on niin ylimielistä pascaa ... että harvoin näkee noin kuvottavaa toisten älykkyyden aliarviointia.
    Olet kyllä erittäin hieno esimerkki omaan älyynsä lopullisesti kompastuvasta hölmöstä. Luuletko ihan oikeasti, että sinä olet ensimmäinen ja ainoa tuota samaa kehäpäätelmäolkiukkokyhäelmää käyttänyt? ...
    Nyt, kun olet virallisesti julistautunut maailman viisaimmista viisaimmaksi ja mielestäsi jauhottanut kaikki ajattelijat, ... Odottelen mielenkiinnolla ylimaallisen älykkyytesi purskahdusta."

    Tekniikkasi on alakynnestä käsin painaa niin paksua juttua, että siihen ei voi muuta kuin sivuuttaa olankohautuksella - jotta voit sitten rehvastella olleesi oikeassa kun kaveri pelkää eikä uskalla vastata.

    Tai kuten Pohjantähdessä otat minun laskuesimerkkini, vaihdat siihen virheellisen luvun ja huudat muutamassa postissa peräjälkeen, että virhe! virhe! virhe! Sitten poistut paikalta.

    Semmoista se on.


   • Fat_Earth kirjoitti:

    Asiallisiin kommentteihisi vastaan aina.

    Mutta millaista vastausta odotat esimerkiksi tällaiseen teokseesi:

    "Tämä oksennus jota todisteiksi väität on niin ylimielistä pascaa ... että harvoin näkee noin kuvottavaa toisten älykkyyden aliarviointia.
    Olet kyllä erittäin hieno esimerkki omaan älyynsä lopullisesti kompastuvasta hölmöstä. Luuletko ihan oikeasti, että sinä olet ensimmäinen ja ainoa tuota samaa kehäpäätelmäolkiukkokyhäelmää käyttänyt? ...
    Nyt, kun olet virallisesti julistautunut maailman viisaimmista viisaimmaksi ja mielestäsi jauhottanut kaikki ajattelijat, ... Odottelen mielenkiinnolla ylimaallisen älykkyytesi purskahdusta."

    Tekniikkasi on alakynnestä käsin painaa niin paksua juttua, että siihen ei voi muuta kuin sivuuttaa olankohautuksella - jotta voit sitten rehvastella olleesi oikeassa kun kaveri pelkää eikä uskalla vastata.

    Tai kuten Pohjantähdessä otat minun laskuesimerkkini, vaihdat siihen virheellisen luvun ja huudat muutamassa postissa peräjälkeen, että virhe! virhe! virhe! Sitten poistut paikalta.

    Semmoista se on.

    Tietysti olisit rehellisyyden nimissä voinut mainita, että vastine oli kommenttiisi jossa väitit debunkanneesi Raamatut. Vai oliko se missä loukkasit kaikkien maailman Kristittyjen kunniaa. Jompi kumpi.
    Semmoista pascaa en kuuntele keneltäkään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tietysti olisit rehellisyyden nimissä voinut mainita, että vastine oli kommenttiisi jossa väitit debunkanneesi Raamatut. Vai oliko se missä loukkasit kaikkien maailman Kristittyjen kunniaa. Jompi kumpi.
    Semmoista pascaa en kuuntele keneltäkään.

    Älä vääristele. Väitin debunkanneeni myös Raamatun väärinkäytön koomisen litteän maanne todisteluun. Niinkuin olinkin, ja olit haljeta raivosta. Mutta et kristittyjen puolesta vaan loukatun narsistisen turhamaisuutesi vuoksi - tuossa sitaatissa solvaat vain minun ymmärrystäni ja olettamiasi kuvitelmiani itsestäni.
    .


   • Fat_Earth kirjoitti:

    Älä vääristele. Väitin debunkanneeni myös Raamatun väärinkäytön koomisen litteän maanne todisteluun. Niinkuin olinkin, ja olit haljeta raivosta. Mutta et kristittyjen puolesta vaan loukatun narsistisen turhamaisuutesi vuoksi - tuossa sitaatissa solvaat vain minun ymmärrystäni ja olettamiasi kuvitelmiani itsestäni.
    .

    Jokainenhan voi asian itse tarkistaa ketjusta.
    Törkyilit siinä ketjussa ja eräässä toisessa ketjussa menit vielä paljon pidemmälle solvauksissasi.
    Et sinä mitään ole osoittanut muuta kuin narsistisen turhamaisuutesi, jälleen kerran.


  • Onhan tuo littumaan puolustelu hetken hassua, mutta aika harhaiseksi menee heti kun siirrytään ala-aste-tasolta pois. Ihan jo pelkkä aurinko osoittaa hyvin helposti, että litteän maan malli on pielessä. Vuorten varjot pilvissä, auringon valaisemat pilvien alapuolet, auringon liike jne. Asioita jotka voi havainnoida itse, käytännössä täysin ilmaiseksi.

   Musta tuntuu, ettei kenekään psykoosin kanssa pitäisi leikkiä. Eihän tuollainen littumaata kätkevän salaliiton julistaminen jossain räkäsessä nettifoorumeiden kaatopaikassa, kuten täällä, ole millään tapaa uskottavaa. Etenkin kun se sama tiede, mikä tietokoneet ja internetin mahdollistaa, on se sama minkä päällä käsitys aurinkokunnasta planeettoineenkin lepää. Tiede toimii. Ei siitä voi ottaa perustavanlaatuisia, keskeisiä asioita pois ilman että tuntemamme maailma jatkaisi olemassaoloaan. Fysiikka, lääketiede, optiikka, kemia, geologia ja kaikki muukin olisi mahdotonta jos tieteessä olisi niin perustavanlaatuista vikaa, että maapallo olisikin oikeasti joku helvetin kiekko.

   • "Onhan tuo littumaan puolustelu hetken hassua, mutta aika harhaiseksi menee heti kun siirrytään ala-aste-tasolta pois. Ihan jo pelkkä aurinko osoittaa hyvin helposti, että litteän maan malli on pielessä. Vuorten varjot pilvissä, auringon valaisemat pilvien alapuolet, auringon liike jne. Asioita jotka voi havainnoida itse, käytännössä täysin ilmaiseksi."

    Tässäpä videolla nätisti kokein todistetaan väitteesi pötypuheeksi.
    Kun olet valmis siirymään eteenpäin ala-asteelta, voit ihan ilmaiseksi opiskella lisää. Pallopäät jäävät junnaamaan korkeakoulututkintonsa jälkeen paikallaan.
    Littumaalainen suorittaa samat yliopistot, kuin pallopääkin. Erona on, että litteän maan todellisuuteen herännyt jatkaa uuden opiskelua myös tutkintojen jälkeen.

    https://youtu.be/mWx4poyJqwc
    Tässä tosiaan kokein todistetaan asia. Tämä on oikeaa tiedettä vaikkakin kansantajuistettuna, että pallopääkin ymmärtää. Kuuhuijaus ei ole tiedettä, se on petos.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Onhan tuo littumaan puolustelu hetken hassua, mutta aika harhaiseksi menee heti kun siirrytään ala-aste-tasolta pois. Ihan jo pelkkä aurinko osoittaa hyvin helposti, että litteän maan malli on pielessä. Vuorten varjot pilvissä, auringon valaisemat pilvien alapuolet, auringon liike jne. Asioita jotka voi havainnoida itse, käytännössä täysin ilmaiseksi."

    Tässäpä videolla nätisti kokein todistetaan väitteesi pötypuheeksi.
    Kun olet valmis siirymään eteenpäin ala-asteelta, voit ihan ilmaiseksi opiskella lisää. Pallopäät jäävät junnaamaan korkeakoulututkintonsa jälkeen paikallaan.
    Littumaalainen suorittaa samat yliopistot, kuin pallopääkin. Erona on, että litteän maan todellisuuteen herännyt jatkaa uuden opiskelua myös tutkintojen jälkeen.

    https://youtu.be/mWx4poyJqwc
    Tässä tosiaan kokein todistetaan asia. Tämä on oikeaa tiedettä vaikkakin kansantajuistettuna, että pallopääkin ymmärtää. Kuuhuijaus ei ole tiedettä, se on petos.

    "Littumaalainen suorittaa samat yliopistot, kuin pallopääkin. "
    Tämän lauseen kirjoittajalla ei ole yliopistotason tutkintoa. Kuin- sanan edellä ei käyteä pilkkua. Tieteessä viilataan pilkkuakin kunnes täsmää.


   • Fat_Earth kirjoitti:

    "Littumaalainen suorittaa samat yliopistot, kuin pallopääkin. "
    Tämän lauseen kirjoittajalla ei ole yliopistotason tutkintoa. Kuin- sanan edellä ei käyteä pilkkua. Tieteessä viilataan pilkkuakin kunnes täsmää.

    Ei tieteessä nu*sita pilkkua. Kyseinen penetrointi on ihan oma tapasi purkaa raivoasi. Kun fat tulee johonkin ketjuun hä*simään pilkkuja, niin tietää, että hän on saanut tukkapöllyn jossakin toisessa ketjussa.


   • Tuo onkin ongelma, että milloin tulee raja vastaan, jolloin tiedettä voi alkaa kyseenalaistamaan. Joskus siihen liittyy politiikka (esim. ydinvoimaan liittyvät asiat ovat pienen piirin tiedossa, ilmastonmuutokseeen liittyviä tietoja voidaan vääristellä, jos halutaan suosia jotakin talouden suuntaa ja vastaavasti päästä eroon jostakin yms.). Se, miksi itsestäänselvänä pidettyyn ajatukseen pallonmuotoisesta maasta ja aivan kansantajuisesta opetuksesta liittyen tähtiin ja planeettoihin, on alettu pitää vaarallisena jonkin "pallo-papiston" ajamana harhana , ylittää käsityskykyni.

    Mikä olisi voinut olla motiivi lavastaa kuulento? Rahaa ja vaivaa (valtavat työtuntimäärät) sen ympärillä pyöri jo niin paljon, ettei minusta olisi ollut mikään häpeä myöntää, että ihminen ei nyt vain toistaiseksi kuuhun pysty menemään. Ihmishenkiähän on avaruustoiminnassa menetetty huomattavan paljon.


  • No huh huh.., ei noin pitkiä vuodatuksia jaksa lukea erkkikään....
   Toivon ettei omasta kommentistani tule noin pitkää.

   Pallomaauskoon kuuluu erottamattomasti sokea usko NASAn ja muiden avaruusjärjestöjen "tiedotteisiin" ja niiden oikeellisuuksiin.

   Kuitenkin ne ovat usein sellaisia ettei niitä voi uskoa yllä mainittu erkkikään.

   Uskovatko arvon palloteoreetikot todella että esim. seuraava livevideo olisi oikea:
   https://www.youtube.com/watch?v=Wfcrg83ApLA

   Videolla on tällä hetkellä kunnioitettavat 10 katsojaa.

   • Tämä on juuri niitä asioita missä sitä medialukutaitoa pitäisi nazin ja kumppaneiden opetella. Vaikka video on live, se ei tarkoita että se tulisi livenä avaruudesta.
    Joku vaan näyttää vanhoja videoita kanavallaan "livenä".


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tämä on juuri niitä asioita missä sitä medialukutaitoa pitäisi nazin ja kumppaneiden opetella. Vaikka video on live, se ei tarkoita että se tulisi livenä avaruudesta.
    Joku vaan näyttää vanhoja videoita kanavallaan "livenä".

    Kiitän vastineesta.
    Kysymykseni ei tosin koskenut sitä että esitetäänkö joku live- video oikeasti livenä vaan että onko taltiointi oikeasti kuvattu avaruuteen lähetetystä avoautosta?


   • Nazi kuule, sinä kun oot yllättävän maltillisen oloinen salaliittohörhöilijä, niin pystytkö sanomaan missä kohdin ihan peruskoulutason luonnontieteiden opetus vaihtuu faktasta valheeksi? Kun opetus alkaa esim. matematiikan perusteista ala-asteella, ja jatkuu sitten fysiikan ja kemian kanssa yläasteella, niin missä kohdin perusopetusta ne oikeasti lakkaavatkin toimimasta? Kun kuitenkin laskelmia ihan kokeellisesti todennetaan. Ja etenkin sitten jatko-opintojen ja käytännön työelämänkin parissa samat lainalaisuudet ja laskelmat ovat jokapäiväisiä, niin miten vaikkapa lentokoneet saadaankin lentämään, jos fysiikka on niin perustavanlaatuisesti pielessä, että maa olisikin oikeasti litteä?

    Koska maan muoto ja moni muukin flättäreiden valheeksi väittämä asia voidaan ihan alusta alkaen tarkastaa, jos vain viitsii vähän kerrata peruskoulun oppimäärää ja tarkastaa itse todella monia keskeisiä asioita, joiden myötä voi omin havainnoin varmistua maan muodosta.


   • nazi kirjoitti:

    Kiitän vastineesta.
    Kysymykseni ei tosin koskenut sitä että esitetäänkö joku live- video oikeasti livenä vaan että onko taltiointi oikeasti kuvattu avaruuteen lähetetystä avoautosta?

    Sanoin siksi, koska ihmettelit miksi sillä on vain 10 katsojaa. Siksi koska kyseessä on vanhoja videoita.


   • Arvostan asiallista kysymystäsi.

    Sanayhdistelmästä maltillinen salaliittohörhöilijä olisin toivonut että olisit jättänyt pois viimeisen sanan liitteen / lisäyksen. Tuollainen koetaan loukkaavana enkä usko että se oli tarkoituksesi.

    Kerron siis kysyttäessä hieman historiastani flättäri- pallopää- flättäri tarinan pelkistetysti:

    Alakoulussa oikein nätti naisope jonka tissejä aina katsoin kertoi että Australiassa ihmiset kävelevät päät alaspäin. Pidin opea tärähtäneenä ja olin siis flättäri vaikka tuota nimikettä ei sillon edes tunnettu.

    Sopeuduin kuitenkin myöhemmin kaikkeen opetusohjelmiin kuuluviin asioihin ja vastasin kokeissa juuri niin mitä minulta odotettiin. Tuloksena vain kiitettäviä.

    Laulukokeessa lauloin kerran Jo Tuulet nuo viestin jo toivat; sain kympin. Muut pojat lauloivat että jänis istui maassa ja saivat seiskan....

    Hyväksyin ja sopeuduin täydellisesti opetusohjelmien aivopesuihin koska huomasin että oli täysin turhaa asettua vastahankaan missään asioissa. Näin turvasin hienon koulumestykseni.

    Siirtyessäni työelämään alkoivat kiireet toimeentulon ja perheideni hyvinvointien turvaamisiksi. Aikaa turhille ajatuksille ei todellakaan ollut.
    Katsoin töllöstä jopa avaruuden ihmeitä ja joskus pohdimme lapsien kaa että onko niitä alieneneita joista meidät on jalostettu.

    Eläkkeelle siirryttyäni minulla sitten oli aikaa hankkia minua jo lapsesta saakka kiinnostaviin kysymyksiin.


   • Itse en opetellut koulussa toistamaan, vaan ymmärtämään. Kertotaulunkin opettelin laskemaan, enkä muistamaan ulkoa. Näkökantamme ovat kovin erilaiset kenties juuri tämän eroavaisuuden takia. Teimme koulussa myös monenlaisia kokeita, joten opin ymmärtämään miksi ja miten matematiikan kieli on tieteen kieli.
    Suosittelen tavaamaan vaikkapa yläasteen oppikirjoja sen sijaan, että katselisit videoita YouTubesta. Voit ihan itse havainnoida ja laskea monenlaisia maan muotoon liittyviä asioita. Ei tarvitse olla nimellisesti tiedemies, tai edes korkeakoulututkintoa, vaan tiede on ytimeltään täysin vapaata ja julkista. Kirjastosta saat kaiken tarvittavan tiedon voidaksesi varmistua maan muodosta.


   • nazi kirjoitti:

    Arvostan asiallista kysymystäsi.

    Sanayhdistelmästä maltillinen salaliittohörhöilijä olisin toivonut että olisit jättänyt pois viimeisen sanan liitteen / lisäyksen. Tuollainen koetaan loukkaavana enkä usko että se oli tarkoituksesi.

    Kerron siis kysyttäessä hieman historiastani flättäri- pallopää- flättäri tarinan pelkistetysti:

    Alakoulussa oikein nätti naisope jonka tissejä aina katsoin kertoi että Australiassa ihmiset kävelevät päät alaspäin. Pidin opea tärähtäneenä ja olin siis flättäri vaikka tuota nimikettä ei sillon edes tunnettu.

    Sopeuduin kuitenkin myöhemmin kaikkeen opetusohjelmiin kuuluviin asioihin ja vastasin kokeissa juuri niin mitä minulta odotettiin. Tuloksena vain kiitettäviä.

    Laulukokeessa lauloin kerran Jo Tuulet nuo viestin jo toivat; sain kympin. Muut pojat lauloivat että jänis istui maassa ja saivat seiskan....

    Hyväksyin ja sopeuduin täydellisesti opetusohjelmien aivopesuihin koska huomasin että oli täysin turhaa asettua vastahankaan missään asioissa. Näin turvasin hienon koulumestykseni.

    Siirtyessäni työelämään alkoivat kiireet toimeentulon ja perheideni hyvinvointien turvaamisiksi. Aikaa turhille ajatuksille ei todellakaan ollut.
    Katsoin töllöstä jopa avaruuden ihmeitä ja joskus pohdimme lapsien kaa että onko niitä alieneneita joista meidät on jalostettu.

    Eläkkeelle siirryttyäni minulla sitten oli aikaa hankkia minua jo lapsesta saakka kiinnostaviin kysymyksiin.

    Ny tuulet nuo viestin jo toivat.   • >"Pallomaauskoon kuuluu erottamattomasti sokea usko NASAn ja muiden avaruusjärjestöjen "tiedotteisiin" ja niiden oikeellisuuksiin."

    - Ei ihan niin ole. Ei niihin uskota sokeasti. Kaikkea informaatiota pitää käännellä päässään ja miettiä, onko se mahdollista, loogista ja - nyt se tulee - uskottavaa. Onko se uskottavaa sikäli, että omien aikaisemmin oikeiksi todettujen tietojen perusteella niin voisi olla.
    Jos joku 9-vuotias nassikka kertoo tekevänsä joka vuosi maailmanympärimatkan tarkistaakeen 17 huvilansa kuntoa, niin se vaatii hieman lisäselvitystä. Vähän sama on näissäkin jutuissa. Kun joku tuossa väitti, ettei voi olla, että geosatelliitila on vain yksi ainoa mahdollinen ratakorkeus, niin piruuttani laskin sen. https://ibb.co/YWz3gxk
    Kyllä se niin on kuin avaruusjärjestöt (muutkin kuin se yksi monista, nasa) ja geosatelliitteja ylläpitävät yhteisöt sanoo.

    Ei vain nasa sano niin. Minäkin sanon niin. Ei siksi, että uskon sokeasti, mitä nasa sano, vaan siksi, että laskin sen ja totesin, että se on oikein.
    .


   • nazi kirjoitti:

    Kiitän vastineesta.
    Kysymykseni ei tosin koskenut sitä että esitetäänkö joku live- video oikeasti livenä vaan että onko taltiointi oikeasti kuvattu avaruuteen lähetetystä avoautosta?

    Tuo onko Tesla avaruudessa vai ei olisi kohtuullisen helppoa selvittää.

    Joukkorahoitus kasaan, raketti ja kamera lähettimen kanssa taivaalle. Olisin valmis rahoittamaan tuota myös, ja uskon että vakavasti otettavaa yritystä rahoittaisi muutkin, ei pelkästään Lättäpäät.

    Vastaako kuvattu materiaali meille esitettyä vai ei.

    Saa suorittaa.


  • Pallon pinnalla avaruudessa kukaan ei ole alaspäin, koska avaruudessa ei ole suuntia ylös tai alas. Ja pallon pinnalla kaikki suunnat poispäin pallosta on "ylös", olitpa missä kohtaa palloa tahansa. Eli onko isotissisen opettaja jhieman epätarkasti ilmaisema osoitus maan pallomaisuudesta syy sitten tähän pizzamaa-uskoosi. Kannattaisi ehkä myös oma-alotteisesti joskus selvittää asioita. Tai teepä peräti lomamatka "toiselle" puolelle maailmaa.
   Kun nyt kerran olet eläkkeellä niin aikaakin varmaan olisi. Voisi ns avata silmäsi.

   • Hieman hoipertelevaista oli vastineesi eivätkä olemattomat väittämäsi miltään osin kohdanneet toisiaan. Sanoisin että olivat talonpoikamaisia latteuksia.

    Väittämäsi eivät vakuuta minua siirtymään takaisin palloteoreetikoksi.


   • nazi kirjoitti:

    Hieman hoipertelevaista oli vastineesi eivätkä olemattomat väittämäsi miltään osin kohdanneet toisiaan. Sanoisin että olivat talonpoikamaisia latteuksia.

    Väittämäsi eivät vakuuta minua siirtymään takaisin palloteoreetikoksi.

    Nazi, mikä estää matkustamasta toteamaan asiaa itse?


   • nazi kirjoitti:

    Hieman hoipertelevaista oli vastineesi eivätkä olemattomat väittämäsi miltään osin kohdanneet toisiaan. Sanoisin että olivat talonpoikamaisia latteuksia.

    Väittämäsi eivät vakuuta minua siirtymään takaisin palloteoreetikoksi.

    Jos hetken kuvitttelisit pallomaan todeksi, niin missä asennossa ajattelisit australialaisten Sinuun nähden hiippaileva?. Eivätkö jalkapohjanne osoittaisi toisiaan kohti, vaikka välimatkaa teillä olisi reippaasti yli 10 000 kilometriä? Päänne osoittaisivat suurinpiirein päinvastaisiin suuntiin avaruudessa ajatellen maan olevan osa avaruutta. Australialaiset ja Sinä tuntisitte maan vetovoiman kohti maan keskipistettä sunnilleen yhtä suurina ja fyysien maailman kokisitte jokseenkin samanlaiseksi huolimatta hyvin erilaisista asennoistanne kuvitellusti maan ulkopuolelta katsoen.


  • Nimimerkki "Viktor" ei kun "nazi" on käynyt kyllä Thaimaassa saakka, mutta ei muista miten päin kuu on siellä

  • Tämä salaliittoteoria palstakin on nykyään pelkkää pallopäiden pallomaatrollaus palsta, onneksi meille littareille on tarjolla ainakin useita englanninkielisiä keskustelufoorumeja joista pallopäiden viestit poistetaan, esim. flat earth society :)

   • Todellisuus on helpompi kieltää kun sen kertominen on kielletty?


  • "Pallohuijaus on ihmiskunnan suurin huijaus. Mikään kustannus ei ole liian iso sen peittämiseen, rahaa saa aina "painettua" lisää. Resurssit ovat huijareilla. Aivopesty massa on huijareiden puolella. Tilanne on sama kuin toisinajattelijalla itä-saksassa.
   Et voi voittaa sotaa, mutta yksittäisillä todisteilla pystyt pala palalta herättelemään ihmisiä."

   Raharikkaat eliitin jäsenet ja vapaamuurarit haluavat että uskoisimme palloon. Littarit tekevät tutkimustyötä vapaaehtoisesti ja ilman palkkaa, ja ovat vilpittömästi mitään salaamatta kertoneet meille totuuden. Tänään ulkona meni vartalossani kylmät väreet kun ajattelin että tämä maailma onkin litteä. Meitä onnistuttiin huijaamaan väitteillä pallosta yli 2000 vuoden ajan.

  • Littareiden tutkimustyö: hyvä vitsi!

  • Kaikki toimii niin ajatuksellisesti kuin tarkkoja havaintoja tehden maailmankaikkeudessa, jossa suuremmat (kokoluokissa valtavia eroja) taivaankappaleet kulkevat ja painovoiman/vetovoiman takia pyörivät toistensa ympäri. Ihmisen ja ihmisen ajattelutavan pohjalta valtavan kokoisella maapallolla on keskinäinen vetovoima, mikä aiheuttaa illuusion "litteästä maasta". Maa näyttää ja tuntuu muodoltaan samanlaiselta siitä huolimatta, missä päin maata olemme. Vasta riittävästi siitä erkaannuttuamme lisääntyy painottomuudentunne. Maata kiertäessä keskipakoisvoima ja maan vetovoima ovat yhtä suuria ja siksi avaruusaluksissa leijutaan jo muutaman sadan kilometrin korkeudella ja siksi lukuisat satelliitit pysyvät lähiavaruudessa, ellei jokin hidasta niiden liikettä aiheuttaen putoamisen.

   Kuu kiertää maata ja aiheuttaa vetovoimallaan vuorovesi-ilmiön. Maa pyörii tavalla, että sen sisään voi kuvitella akselin pohjois- ja etelänavan välille. Vastaavan akselin voi kuvitella vaikkapa amerikkalaisen jakapallon sisään, kun pallo oikean heiton jälkeen pyörii "akselin" ympäri, joka menee sen suipponevien kärkien välillä.

   Maan pyörimisliikkeen takia naemme ympäröivän avaruuden näytävän kiertävän maata siten, että pohjoisella pallonpuoliskolla pohjantähti on aina pohjoisessa ja Etelänristi aina etelässä. Kiertosuunta on päinvastainen eri puolilla maata, mikä osaltaan todistaa maan pyöreyden.

   Koska maan pyörimisakseli on kallellaan suhteessa aurinkoon, sen kiertorata näyttää meistä kesällä kulkevan rataa, jossa se keskipäivällä paistaa suoraan ylhäältä Kravun kääntöpiirin kohdallla ja vastaavasti talvella Kauriin käntöpiirin kohdalla. Syksyllä ja keväällä se on kevät- ja syyspäivän tasauksen aikana päiväntasaajalla paistaen keskipäivällä suoraan ylhäältä. Nämä ilmiöt ovat täysin symmetriset eteläisen ja pohjoisen pallonpuoliskon taivaalla, mikä osaltaan osoittaa maan pallomaisen muodon.

   Havainnot aurinkokuntamme muista planeetoista olivat nähtävillä jo satoja vuosia sitten kaukoputkella. Kauempana olevat tähdet ovat eri suuruisia aurinkoja, joista osa on "omaa aurinkoamme"pienempiä ja osa paljon suurempia. Nämä auringot/tähdet muodostavat ainakin osin vetovoimallaan (magneettisuudesta en tiedä koulutuksen puutteen takia) kierteissumuja, galakseja, joista "omaamme" sanomme linnunradaksi. Siinä on miljardeja tähtiä, joia kiertää tuntematon määrä planeettoja, Vastaavasti nfäitä linnunrataa muistuttavia kierteisgalakseja on miljardeja, jotka ilman tehokasta teleskooppia näyttävät tähdiltä.

   Tämän kaiken voi nähdä Jumalan ihmeellisenä työnä, jossa maan merkitys Hänen suunnitelmilleen on aivan keskeinen huolimatta suhteellisen pienestä fyysisestä koosta. Tänne maahan tuli Jumala/Jumalan Poika , Jeesus Kristus etsimään ja pelastamaan ihmisiä yhteyteensä, mikä osoittaa, minkä arvon Jumala luomalleen Maalle antaa ja etenkin siellä asuville ihmisille.

   • Oikaiskaa, jos tuli virheitä (en ole näitä niin tarkasti opetellut ja olen hajamielinen)!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oikaiskaa, jos tuli virheitä (en ole näitä niin tarkasti opetellut ja olen hajamielinen)!

    Palloväitteet kulminoituvat kaikki painovoimaan.
    Kukaan ei tosin osaa selittää mitä se on ja mistä tuo voima saa energiansa.

    Kaikki pallojästipäät hokevat vain gravity, gravity mutta suu menee suppuun kysyttäesssä että selitä painovoima.
    Sitten niillä välähtää! Pudottavat esineen maahan ja huudahtavat voitonriemuisesti:
    - Kato! Tossa näät painovoiman!

    Voi pyhä yksinkertaisuus.....


   • Anonyymi kirjoitti:

    Palloväitteet kulminoituvat kaikki painovoimaan.
    Kukaan ei tosin osaa selittää mitä se on ja mistä tuo voima saa energiansa.

    Kaikki pallojästipäät hokevat vain gravity, gravity mutta suu menee suppuun kysyttäesssä että selitä painovoima.
    Sitten niillä välähtää! Pudottavat esineen maahan ja huudahtavat voitonriemuisesti:
    - Kato! Tossa näät painovoiman!

    Voi pyhä yksinkertaisuus.....

    Jonkin asian olemassaolo ei riipu siitä pystyykö tämänhetkinen tiede selittämään sen. Painovoima kyetään havainnoimaan ja on kehitetty laskentakaavat joilla sen suuruus kaikissa olosuhteessa voidaan tarkasti laskea. Lättäpäiden tiheysvoimat ja maalätyn ylöspäinkiihtyvyydet sen sijaan kompastuvat heti kynnyksellä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Palloväitteet kulminoituvat kaikki painovoimaan.
    Kukaan ei tosin osaa selittää mitä se on ja mistä tuo voima saa energiansa.

    Kaikki pallojästipäät hokevat vain gravity, gravity mutta suu menee suppuun kysyttäesssä että selitä painovoima.
    Sitten niillä välähtää! Pudottavat esineen maahan ja huudahtavat voitonriemuisesti:
    - Kato! Tossa näät painovoiman!

    Voi pyhä yksinkertaisuus.....

    Kerro toki ihan omin sanoin tuliko kynttilästä valkeus vuosituhansia sitten vaikka sitä sytyttävä ei osannut sanoa "fotoni" eikä selittää mikä se fotoni edes olisi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Palloväitteet kulminoituvat kaikki painovoimaan.
    Kukaan ei tosin osaa selittää mitä se on ja mistä tuo voima saa energiansa.

    Kaikki pallojästipäät hokevat vain gravity, gravity mutta suu menee suppuun kysyttäesssä että selitä painovoima.
    Sitten niillä välähtää! Pudottavat esineen maahan ja huudahtavat voitonriemuisesti:
    - Kato! Tossa näät painovoiman!

    Voi pyhä yksinkertaisuus.....

    Ei tarvitse tietää kaiken syntymekanismia. Riittää kun sen olemassaolon pystyy havainnoimaan. Painovoiman olemassaolon pystyy havainnoimaan hienosti, eikä litteässä maassa ole kerrassaan yhtään mitään järkevää vastinetta painovoimalle.

    Oikestaan litteässä maassa ei ole järkevää vastinetta käytännössä yhtään millekään. Kaikki jutut on vaan sellasta alakoulutasoista höpsöttelyä ja keskeneräisiä ajatuksia. Jostain syystä littarit lopettavat tarinoisensa kertomisen aina kun koittaa kysyä vähän tarkempia perusteluita. Esimerkiksi sitä etelän ristiä on täällä kyselty jo monta kertaa, eikä kukaan littari ole antanut mitään kunnollista selitystä. Ette vain osaa, koska maa ei ole litteä. :)


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   187
   2180
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   74
   1113
  3. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   117
   1081
  4. Maisa ei ollut onnellinen Jari-Matin kanssa

   Mutta Mikon kanssa kaikki sujuu hienosti ja kumpikin rakastaa toisiaan ♥️
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   628
  5. Martina Puman tapahtumassa Lontoossa

   Hangossa vietetyn viikonlopun jälkeen Martina lensi tänään Lontooseen, missä hän osallistuu saksalaisen Puma-brändin tapahtumaan. Pumahan on saksalain
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   499