Rasisteilta evättävä ihmisoikeudet

Anonyymi

Mielestäni rasisti on pahempi kuin sarjamurhaaja, koska kaikki pahuus pohjautuu rasismiin ja ihmisvihaan. Vaikkei rasisti tappaisi ketään, niin kerrannaisvaikutukset ovat sata kertaa pahempia kuin sarjamurhaajalla, koska rasismi ja natsismi ovat erittäin tarttuvia sairauksia kuin musta surma entisaikoihin. Rasismin kitkemisen tulisi olla aina yhteiskunnassa ensisijainen tavoite, ennen kuin puhutaan mistään muusta asiasta. Sen takia olisi vähintään kohtuullista, että he jotka tietoisesti rasismia harjoittava ja levittävät, eivät olisi ihmisoikeuksien eikä lainsuojan piirissä, vaan täysin "vapaata riistaa".

3

<50

Vastaukset

 • Tuen käymään luonasi sinun ip osoite hallussa jo ja tuttu ilmoittaa sinun osoitteen huomenna kun operaattorilla hommissa. Ps-olet oikeassa olemme murhaajia.

 • Natsit kuoluvat jo 1930 luvulla hävittään sodan ja kaikki natsit karkoitettiin kuuhun. nykyisin on vain kuu-natseja ja niitäkään ei tiedettävästi kovin montaa.

 • Antirasistin ja rasistin erottaa ainoastaan se, että rasisti tietää olevansa rasisti. Onneksi ei ole pakko valita kumpaakaan. Yhtä pahoja ovat omaa kulttuuriaan, kansaansa ja sivistystä vihaavat suvakit. Onneksi Jumala on ja tuomitsee.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  200
  4357
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  32
  1716
 3. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  52
  1677
 4. Tulipolttaaa...

  Liehuletti poltti viimeyönä parakkinsa,eikö pitäisi viiä suletulle.
  Haapavesi
  29
  558
 5. Autogallup

  Millainen on kaivattusi auto. Väri ja merkki?
  Ikävä
  72
  509