Ruotsin radio: Suomi aikoo kotiuttaa lisää ISIS-terroristeja

Anonyymi

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vuosi sitten kerrottiin, että vain ja ainoastaan lapset tuodaan, ei heidän terroristi äitiään.

    • Anonyymi

      30 jesidien kiduttajaa olisi tarjolla.

    • Anonyymi

      Veikkaan että ylen uutisissa aiheesta ei mainita.

    • Anonyymi

      Haaviston on taas laitettava tietovuotajat vaihtoon.

    • Anonyymi

      Ruotsalaisten vastaava minister on todennut, että isisakat laitetaan syytteeseen kurdihallituksen toimesta Syyriassa. Jussi Ilovepekka Tanner taas toteaa ettei esim koillis.Syyriassa ole kunnollista rikoslakia. Tosin ei ole Suomessakaan.

    • Anonyymi

      Kaikilla Suomeen pakolaisena tulevilla on oikeus perheenyhdistämiseen. Näilläkin tulijoilla on perheet , jotka ovat oikeutettuja maahantuloon perheenyhdistämisen kautta.

      • Anonyymi

        Niinpä.Vihreät luovat Suomesta sisäisesti hyvin turvattoman paikan. Outoa ettei sisäministeri Ohisalo ymmärrä tehtäväänsä. Aivan kuin hän tietoisesti pelaisi islamistien pussiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä.Vihreät luovat Suomesta sisäisesti hyvin turvattoman paikan. Outoa ettei sisäministeri Ohisalo ymmärrä tehtäväänsä. Aivan kuin hän tietoisesti pelaisi islamistien pussiin.

        Miksi sinä pelkäät näitä naisia ja lapsia?


      • Nimenomaan. Ei taida mennä kauaakaan ennen kuin kuolleet isit kolkuttelevat täällä Kelan ovia. Ihmelöytymisiä alkaa tapahtumaan kun mummot ja vaarit alkavat tinkaamaan lentolippuja ja sedät ja enot ilmottautuvat migrin ja kelan luukuilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi sinä pelkäät näitä naisia ja lapsia?

        En minä pelkääkkään. Toivon vaan ettei esim sulle käy huonosti.


    • Anonyymi

      Mikään ei ole mustavalkoista. Eikä myöskään tämä asia ratkaistavaksi. Ihmetellä vain täytyy tätä salailua asian ympärillä.

    • Anonyymi

      Miten on edennyt tutkinta näiden naisten osallisuudesta murhiin ja kidutuksiin. Eikös Suomeen tulo edellyttänyt tällaista tutkintaa.

      • Anonyymi

        Koska kansalaisten rahoja on käytetty operaatioon, on kohtuullista, että myös saamme tietää, missä vaiheessa tutkinta on tällä hetkellä. Tutkimatta ei voi jättää.


    • Anonyymi

      Kuolema vastuussa oleville.

    • Anonyymi

      Nämä naiset HYLKÄSIVÄT kotimaansa liittyäkseen raakuuksiin erikoistuneeseen järjestöön. Me tarjoamme tästä heille tunnustuksena hyvätasoisen täysihoidon ja huolettoman huomisen. Lainsäädäntömme mahdollistaa, jopa velvoittaa tähän. Tätä kohtaa koskevaan lakiin ei tule muutosta, mutta se tulee hiertämään monen tavallisen tallaajan oikeudentuntoa ja polarisoi mielipideilmastoa entisestään.

      Terroristijärjestö on aina terroristijärjestö ja suhtautuminen tulisi olla sen mukaisesta. Vaihtoehtona on yleisen mielipiteen muokkautuminen suuntaan, ettei millään ole mitään väliä.

      • Anonyymi

        Eiköhän tule sisällis sota ?


    • Anonyymi

      Vahinko, kun ei ole lakia rangaistuksesta terroristiseen järjestöön kuulumisesta.

    • Anonyymi

      MITÄ ?
      Onko Itku-Antti Kuronen taas lähtenyt "haastattelumatkalle"...?

    • Anonyymi

      Pystyvätkö terroristit rakentamaan valtioita paremmaksi, vihreät? Työllistyvätkö he helposti ja tuleeko heistä yhteiskunnan varoja kuluttavista veronmaksajista peräti yhteiskuntaa rakentavia nettoveronmaksajia, siis he eivät jäisi vain kuluttamaan valtion ja kuntien varoja olemalla esimerkiksi terrorismin kokemusasiantuntijoita. Tosin tämä kaikki edellyttää, että he hylkäävät terrori-ideologiansa. Todennäköisin vaihtoehto näyttää tällä hetkellä siltä, että he eivät hylkää ääri-ideologiaansa vaan he tulevat myös tulevaisuudessa olemaan uhka yhteiskunnalle ja näin he työllistävät valtavasti valvovia viranomaisia ja tätä kautta he kuluttavat yhteisiä verovaroja. Lisäksi he eivät tulle koskaan työllistymään, sillä työllistyminen edellyttäisi yhteiskunnan arvojen hyvöksymistä edes joltain osin vaan he tullevat nauttimaan yhteiskunnan eli käytännössä muiden veronmaksajien tarjoamia Kela-korvauksia ja muita tukia lopun ikäänsä.

    • Anonyymi

      On ymmärrettävää, että kyseisenlaista isoa leiriä on hankala pitää yllä ja kuten uskoa voi, niin isisläinen radikalisoituminen saattaa siellä vain lisääntyä. On ymmärrettävää, että kurdit haluavat jokaisen maan ottavan sieltä kansalaisensa pois, sillä tuskin heillä on minkäänlaisia mahdollisuuksia tutkia leiriläisten osallisuutta rikoksiin. Jokaisen maan, joka sieltä kansalaisensa pois ottaa, tulee selvittää tulijoiden rikollisuus. Ihmetellä täytyy, miksi näistäkään asioista ei puhuta niiden oikeilla nimillä, vaan toimitaan ikäänkuin piilossa. Suomessakin on rahkeet riitettävä siihen, että rikollisuudet todella tutkitaan, miksi tutkintaa ei ole vielä aloitettu.

    • Anonyymi

      Nuo on raakalaismaisia ja sadistisia tappajia ja kiduttajia. Ei suomeen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1831
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1358
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1164
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1115
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1012
    Aihe