Suomen 1300 km maarajan ylitse venäläisiä tuijottaa nyt NATO

Anonyymi

Suomi sinnitteli koko sodanjälkeisen ajan Neuvostoliiton ja Venäjän naapurina ja sen sotavoimien pelossa. Koko tuon ajan itärajan takaa tuijotti monisatamiljoonainen venäläinen sotavoima ja niiden epämääräiset, vaihtuvat johtajat.

Nyt tilanne on muuttunut. Kun venäjän sotavoimat nyt tulevat tekemisen puutteessansa tuijottamaan itärajalta Suomen suuntaan, täältä meiltä tuijottaakin vastaan tuimailmeinen NATO.

Suomi ja suomalaiset saavat lopultakin hiukan hengähtää.

Ikiaikainen idän vihulainen on nyt laitettu niin tiukkoihin nyöreihin ja ketjuihin, että se ei sieltä pääse tänne enää koskaan tulemaan.

13

86

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Alkaa olemaan puntit aika lailla tasan nyt, rajan molemmilla puolilla.

   Enää ryssä ei voi yksipuolisesti uhitella Suomelle, tuoneensa nyt uusia Iskander-patteristoja rajan pintaan.

   Jos jotain sieltä lentää tänne päin, NATO:n ilmasta ammuttavat koston ohjukset tulevat nopeasti Venäjän puolelle rajaa, ja räjähteillään tasaavat tilit vanjan väen kanssa.

  • Anonyymi

   Kun koko sodanjälkeistä aikaa katsoo, niin ulkopoliittisesti katsoen Suomen NATO-jäsenyys on ylivoimaisesti kaikkein merkittävin ja järkevin teko.
   Edes EU-jäsenyys ei tuonut rauhaa idän epävakaita johtajia, hunnilaumoja ja heidän ohjuksiansa vastaan.

   Vain NATO-jäsenyys on sellainen stoppi, että se pitää takanansa Putinin, myös kaikkine ydinaseinensa. Oma Lännestä tuleva ydinasesuojus on tärkeä lisävara Suomelle.

  • Anonyymi

   Olette te natoilijat niin harhaan johdettuja reppanoita. Naton kuluisa 5. artikla EI TAKAA apua muilta mailta. Se on jokaisen maan päätettävissä, auttavatko jäsenmaata hyökkäyksen sattuessa. Siinä vaiheessa moni jättäytyy varmaankin pois. Ne jotka auttavat, lähettävät suunnilleen vanhentuneita aseita jonkin verran kuten Ukrainaan.
   Nato ei ole mikään suoja. Ainoa mikä sillä saavutettiin, on Venäjän viha.
   Ja se on todellinen typeryys 5 miljoonan hyttyskansalle, jolla pisin 1300 km maaraja.

   NATOILIJAT OVAT IDIOOTTEJA. PISTE.

   • Anonyymi

    Lähtihän Suomestakin hulluja Ukrainaan sotimaan, vaikka kumpikaan ei ole Nato-maa.
    Sen se ainakin aiheutti, että Venäjä pitää nyt Suomea vihollisenaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lähtihän Suomestakin hulluja Ukrainaan sotimaan, vaikka kumpikaan ei ole Nato-maa.
    Sen se ainakin aiheutti, että Venäjä pitää nyt Suomea vihollisenaan.

    On kuitenkin hyvä näyttää, että Suomi ei luota Venäjän sanaan. Historia on sen opettanut, ettei kannatakaan. Venäjään ei voi luottaa missään asiassa. Siinä suhteessa se onkin pelkkä vihollinen.

    1980-luku oli vielä pelkkää Neuvostoliiton hännystelyä. Koko aja varottiin, ettei suututeta Venäjää. Siitä tuli se haukkumatermi suomettumisesta, jolla Keski-Euroopan maat pilkkasivat Suomea, ihan ansaitusti.


  • Nato jäsenyys on vakuutus. Palkon mukavampi elellä kun vakuutukset kunnossa..

  • Anonyymi

   >>Naton kuluisa 5. artikla EI TAKAA apua muilta mailta. Se on jokaisen maan päätettävissä, auttavatko jäsenmaata hyökkäyksen sattuessa. >>

   No sittenhän Venäjällä ei ole mitään pelättävää. Voi rauhassa tulla panssariarmeijoineen Suomeen. Vanja voi ilman vastatoimien uhkaa räjäytellä varmuudeksi pieniä, 10...20 kilotonnin ydinräjähteitäkin, tullessaan ja etenemistietä raivatessaan.

   NATO:lta ei tule koko aikana minkäänlaista vastatoimenpidettä.

   Miksi kummassa Venäjä sitten keuhkoaa, että NATO ei saa enää laajeta itään? Tämän etenemisen pysäyttämisekis vuoksi hyökkäsi Ukrainaankin, ja joutui Venäjä samalla itae liriin. Miksi hyökkäsivät, vaaratonta NATO:a vastaan?

  • Anonyymi

   Pari päivää sitten Suomeen saapui vierailulle 257 metriä pitkä USS Kearsarge maihinnousualus. Tämä on yhden tyyppinen helikoptereien lentotukialus.
   https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e0/Kearsarge_ESG.jpg/800px-Kearsarge_ESG.jpg

   Meillä, Suomella on NATO:n jääsenenä lähes 10 lentotukialusta taustatukenamme. Itäisellä naapurillamme ei ole yhden ainoatakaan lentotukialusta. Sellaisia ei Venäjällä osata rakentaa, eikä etenkään operoida niitä maailman merillä.

  • Anonyymi

   Uskaltaakohan nämä NATO joukot perääntyä eli lätkiä käpälämäkeen Venäjän edessä yhtä urheasti kuin Afganistanin? Epäilenpä.

  • Anonyymi

   Nyt ei tarvihe hetkeen studata. Suuri kiitos ulkopoliittiselle johdollemme!

   • Anonyymi

    Te stadilaiset studaatte aina! Vihreitä äänestävät kaupunkilaiset, pelkkiä matuja kauppakeskukset täynnä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Te stadilaiset studaatte aina! Vihreitä äänestävät kaupunkilaiset, pelkkiä matuja kauppakeskukset täynnä.

    Suomalaisten etu on oman maastonsa tunteminen, uskottavan puolustuksen lisäksi. Venäläiset tulisivat hyökätessään tänne tapattamaan itsensä, kuten 1939.

    Helsinkiläisistä siinä ei paljon apua ole. Ne ovat kuin Tuntemattoman Sotilaan uhoavat teinipojat, jotka nostavat päänsä poterosta tullakseen ammutuiksi.


  • Anonyymi

   >>Helsinkiläisistä siinä ei paljon apua ole. Ne ovat kuin Tuntemattoman Sotilaan uhoavat teinipojat, jotka nostavat päänsä poterosta tullakseen ammutuiksi.>>

   Tuntemattomassa helsinkiläisiä sotilaita edustaa Asumaniemi. Ei Asumaniemi tyhmyyttään nostellut päätään ja tullut tapetuksi. Hän pärjää sodan meslskeissä, ja ampuu omatoimisesti useampiakin venäläisiä sotilaita.

   Asumaniemi kuolee aivan kirjan loppuvaiheissa, torjuessaan venäläisen iskuryhmän hyökkäystä. Linnan lyhyesti kuvaama Asumaniemi-hahmo on niin kiinnostava, että siitä on luotu oma Wkipedia-sivukin.
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Asumaniemi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mihin aikaan tulee Marinin eroilmoitus huomenna?

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cc979c9c-c331-42f5-afe6-d30bdb869e3a Yksityiset pikku bileet, taustalla kuuluu: v*ttu tästä tulee hyvä olo. Jau
   Maailman menoa
   482
   6076
  2. Marinin juopotteluvideot on kuvannut sama Autio,

   Joka otti legendaarisen ruisrokkikuvankin. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009012343.html "Videot ovat alkujaan rayharautio-nimiseltä yksityise
   Maailman menoa
   176
   5874
  3. "Bile-Sanna" lempinimen saanut Sanna Marin selittelee: "Tiesin kyllä, että minua kuvataan, mutta..."

   Bile-Sannan bailuvideo on saanut pääministerin myrskyn silmään. Mitä mieltä olet, pitäisikö pääministerin saada olla ihan tavallinen ihminen ja juhlij
   Maailman menoa
   534
   5064
  4. Marinin tiedotustilaisuus täysi floppi

   Ei tajua tai halua vasta toimittajien kysymyksiin, oliko hän kännissä toimintakunnossa pääministerin tehtävien suhteen. Ei tunnu tajuavan tilanteen v
   Maailman menoa
   452
   2425
  5. Jauhojengi äänet lisätty videoon jälkikäteen

   Kylläpäs taas jauhotettiin persupölvästit tässäkin tapauksessa :-D Hyvä läppä tuo kyllä on.
   Maailman menoa
   157
   2202
  6. Some liekeissä! Sanna Marin saa suitsutusta: "Wohooo!!!" "Miten magee pääministeri!" "Hyvä Sanna!"

   Mitäs mieltä sinä olet bilevideo-kohusta? Onko myrsky vesilasissa vai esim. oikea turvallisuusuhka? Lue juttu: https://www.suomi24.fi/viihde/some
   Maailman menoa
   185
   1940
  7. Sanna Marin juhlii ja tanssii villisti julkkisporukassa.

   Videot alkoivat levitä somessa: Sanna Marin juhlii ja tanssii villisti julkkisporukassa. Pääministeri Sanna Marin tanssii ja laulaa useilla videoilla
   Pori
   348
   1880
  8. Uusi shokkipaljastus Marinista: Kiehnäsi ja tanssi intiimisti vieraiden miesten syleissä

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Uusi-shokkipaljastus-Sanna-Marin-kiehnasi-ja-tanssi-intiimisti-vieraiden-miesten-syleissa Villi bileremmi ilmestyi Tea
   Maailman menoa
   393
   1732
  9. No kyllä siinä sanotaan jauhojengi

   Aivan selvästi. Marin on säälittävä, että roikkuu 36v. pääministerin asemassa ja perheenäitinä noissa parikymppisten koksubileissä. Täl on varmaan vak
   Maailman menoa
   62
   1537
  Aihe