Eturintamassa eivät ole huippusotilaat, vaan IHMISKILVET eläkeläisköyhät

Anonyymi-ap

Hakattujen siskojensa selkien taakse, piiloutumaan tottuneet, kaiken ilmaiseksi, siskoja hakkaamalla ja vanhempia harhauttamalla, nimiinsä ottaneet pörssirikollisperilliset, jotka ovat keinottelleet toisten rahoilla, itsensä superrikkaiksi, eivät varmasti astu jalallakaan, mihinkään likaiseen työhön, vaan teettävät sen väkisin heillä, joita hakkaamalla ovat varallisuutensa, laittomasti ja väkivallalla itselleen kahmineet.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/18154094/kansanmurha-elakelaiskoyhyyteen-pahoinpidellyilla-kaynnissa-suomessa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/18155232/suomi-kayttaa-elakelaiskoyhia-ihmiskilpina-venajaa-vastaan-suomessa

Nälkään näännyttäminen, hoitamattomiin sairauksiin, äärimmäiseen köyhyyteen pakottamalla, ei ilmeisesti tappanut riittävän montaa ja nopeasti, pörssirikollisten mielestä, joten hirsiköyttä kiristettiin tiukemmalle.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

Muut oikeusvaltiot ja aidommat demokratiat, ovat laskeneet tarkkaan, että alle 2000€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, ei ole ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia. Suomi on tällä samaisella hetkellä, edelleen noin tuhat euroa/kk, jäljessä tuota aidon taloudellisen oikeusturvan vähimmäistuloa eläkeläisväestölle. Kyllä se on jo kansanmurha, etnistä puhdistusta Suomessa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

31

466

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      Suomen valtio on saanut jo liian monia, useita vakavia varoituksia, eläkeläisväestön puuttuvasta taloudellisesta oikeusturvasta, eikä se ole edelleenkään, reagoinut siihen yhtään mitenkään, vain pahentanut eläkeläisköyhyys hätätilaa, kaikin mahdollisin tavoin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-120813696

      Korruptiopoliitikko-pörssirikollisista näkee, etteivät ne ota vakavasti, ihmiselämien tuhoamisia, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamis-ongelmaa, aidon taloudellisen oikeusturvan, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien puuttumista. Viranomaiset mukana korruptiossa, eivät tee yhtään mitään, vaikka rikoskanteita kansainväliseen oikeuteen ja YK:hon olisi pitänyt jo mennä. Hädänalaiset eivät itse niitä kanteita, kykene tekemään, pitää löytyä vahvempia hartioita, ne tekemään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17837995/eun-rikostutkijat-selvittamaan-valtion-ja-kuntien-isoa-korruptiota-porssirikollisuutta-suomessa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomessa siskojahakkaamalla, ja vanhempia harhauttamalla, kaiken ilmaiseeksi nimiinsä ottamaan, tottuneet pörssirikollisperilliset, käyttävät samaa metodia kehdosta hautaan, heikoimmat ensin vaikka ohuille jäille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18155232/suomi-kayttaa-elakelaiskoyhia-ihmiskilpina-venajaa-vastaan-suomessa

      Raukkamaistahan se on ja taatusti kaikkien lakien vastaista, mutta yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, eivät lakeja tunne saati kunnioita, se on nähty jo niin moneen kertaan.

    • Anonyymi

      Sananvapauksia estetään jatkuvasti, yhtä rajusti kuin Venäjällä. Kirjoitus jossa kerroimme, eläkeläisköyhyyteen pakotettujen, käyttämisestä IHMISKILPINÄ Venäjää vastaan, on estetty näkymästä, eli sensuroitu.

      Tämän ei pitäisi olla mahdollista Suomessa, jossa perustuslakiin on kirjattu, sananvapaudet jokaiselle Suomen kansalaiselle.

    • Anonyymi

      Köyhyys ei ole mikään "identiteetti", vaan rahan puutetta, aidon, ajanmukaisen, taloudellisen oikeusturvan puutetta. Tätä eivät ek-äärifasistiYlen ahneet pörssirikollistoimitukset, halua olla tietävinään, kun on helpompi leikkiä valintoja, joita köyhyyteen pahoinpidellyt ,eivät ole koskaan voineet tehdä, siitä ovat raaka taloudellinen, fyysinen, henkinen ja seksuaalinen väkivalta, pitäneet huolen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18093029/eutanasia-kissantappajaiset-sote--kansanmurhan-oikeuttamista-elakelaiskoyhilla#comment-124132641

    • Anonyymi

      Eläkeläisköyhyyteen pahoinpidellyistä, tehty eturintamajoukkoja.

    • Anonyymi

      Uskaltakaa ihmiset olla heikoimpien ja haavoittuvimpien puolella. Omaa elämää ei kannata tuhlata, pörssirikollisten valitsemien kulissien ja julkisivujen pystyssä pitämiseen, valmiiksi päähän taottujen lauseiden toistelemiseen ja niillä heikoimmassa asemassa olevien lyömiseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-120813696

      Yksilöt eivät ole vastuussa, isosta, korjaamattomasta köyhyysongelmasta, yksilöt eivät valitse joutua väkivallan kohteiksi, sairastua vakavasti, ja jokainen ikääntyy varmasti jos elää.

    • Anonyymi

      Aloittaja voisi helpottaa eläkeläisköyhyyttä perustamalla itse menestyvät korkean teknologian ulkomaankaupan yrityksen, johon palkkaisi kovapalkkaisia, korkeasti koulutettuja ja korkean osaamistason työntekijöitä, jotka kaikki maksaisivat kovista tuloistaan valtavasti nettoverovaroja hyvinvointiyhteiskunnan käyttöön. Tämän yrityksen tuotteilla pitäisi luonnollisesti olla kysyntää maailmalla tulojen saamiseksi Suomeen. Tuollaisia yrityksiä kun olisi paljon Suomessa, niin hyvinvointivaltiota olisi helppo ylläpitää ja nettoverovaroja riittäisi korkeiden eläkkeiden maksuunkin. Pistähän aloittaja toimeksi valittamisen sijaan.

    • Anonyymi

      Rypäleiden pitäisi tipahdella itsekseen köyhän eläkeläisen suuhun eläkeläisen maatessa divaanilla suu auki odotellen seuraavan rypäleen putoamista.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      2000€/kk ajanmukainen, aito, taloudellinen oikeusturva MINIMIELÄKKEET:

      Norja, Islanti, Ruotsi, Tanska, Saksa ym oikeusvaltiot.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18067070/paljonko-ovat-digipudokkaitten-todelliset-maarat-suomessa-

      Jos Suomi aikoo pitää, kasvavan ja koko ajan huonompikuntoisen eläkeläisväestön, asumassa mahdollisimman pitkään, poissa kalliista veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamislaitoksista, ovat nuo 2000€/kk MINIMIELÄKKEET kiireellisesti toteutettava. Eläkerahastoja pörssirikolliset käyttävät sota-sote-ym pörssirikollisuuteen, eikä siihen, mihin ne tarkoitettu, jokaisen Suomen kansalaisen, aitoon, ajanmukaiseen, taloudelliseen oikeusturvan kunnossa pitämiseen.

    • Anonyymi

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010087873.html

      Niille joilla on enemmän kuin liikaa, lainvastainen neonazi-pörssirikollihallitus antaa lisää ja ottaa vastaavasti heiltä, joilla ei mitään ole, mutta kun yksipuoluejärjestelmä eduskunnassa, ei äänestämällä missään korruptiovaaleissa, voi saada muutosta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miksi enemmistö työläisistä äänestää taantumuksellista, rasistisfasistista natsipuoluetta eikä taistelevia edistyksellisiän työväenluokan luokkapuolueita?

      Miksi suurin työläisten ay-liitto on Loimaan liitto, jonka jäsenmäärä kasvaa luokkataistelevien liittojen pienentyessä Akavaa lukuunottamatta?

      Miksi poliittisessa lakossa tarvitaan lakkovahteja etteivät muuta kuin SDP:tä tai Vasemmistoliittoa äänestäneet voi mennä elämänkatsomuksensa mukaisesti töihin?
      Mitä sanovat yleensä hyvin herkkätunteiset demlalaiset perustuslakiasiantuntijat?

      Onko ay-johtajia kritisoiva kansan enemmistö tosiaankin rasistista?

      • Anonyymi

        Varmaankin siksi, kun nykyinen oppositiokin, oli hyväksymässä, täysin laitonta ex-ex-äärioikeistohallitusta ja sen tekemää AutokratiaUsan hyökkäysliittoon pakottamisia, pörssirikollisten hävittäjä-ym sotabisneksien nettomaksattamista kansalla.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

        Eikä rasismikortin taakse, mm. erittäin hälyyttävän eläkeläisköyhien ennenaikaisten, köyhyyteen tappamisten pakeneminen, edesauta äänestysintoa yhtään.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17928171/oppositio-vaistelee-jalleen-elakelaiskoyhyys-kansanmurhaa-rasismikortin-taakse#comment-121892875

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

        Viha kouluttamattomaksi pahoinpideltyjä, vakavan suku-perhe-lähisuhdeväkivallan kokeneita, Suomen eteen ilmaiseksi raatamaan pakotettuja kohtaan, on oppositiopuolueitten heikko kohta.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Nykyinen pörssirikollishallitus, käyttää sitä, että on yksipuoluejärjestelmä, eli nykyinen oppositio, ja ay-liikkeet, hyväksyivät edellä kerrotut laittomuudet, nyt syynä jatkaa laittomuuksia, kansalaisten oikeuksien polkemista. Tästä ei vain keskustella eikä uutisoida ek-medioissa. Pitäisi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Totta.

    • Anonyymi

      AKT:n ym. vasemmistolaisten poliittisesti lakkoilevien ay-järjestöjen eturintamassa lakkoavustusten maksajana on mm. Kojamon, ent.VVO, vähäosaiset eläkeläiset, joilta verottomina nyhdetään kiskurivuokria AKT:n yms. lakkokassaan ottamalla firman voitot verottomina. Parhaimmillaan voittoprosentti on ollut yli 50%.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
      UUSI

      Kanadassa kysytään medioissakin, että kuka ukrainalainen mies tai nainen, joka on saanut jalkansa vaikkapa pohjoismaihin, oven väliin, haluaisi palata puolustamaan kotimaataan sotimaan Ukrainaan, mitä luulette ?

      https://www.cbc.ca/news/world/ukraine-conscription-russia-war-passports-1.7184048

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      687
      5235
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3554
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      156
      3327
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2563
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2399
    6. 261
      1990
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1497
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      100
      1398
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1379
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1160
    Aihe