Puhelinmyynti numeroa ei löydy

mistälöytäänumerot

Olen huomannut ettei esim. enirosta löydy enää puhelinmyyntien numeroita.

On muutaman kerran soittanut mielestäni hämärä kaupustelija, kaupannut ties mitä ihme asioita. Olen sanonut nopeasti ei kiitos ja luuria heti korvaan, sen jälkeen yrittänyt löytää numeroa netistä nähdäkseni oliko kyseinen puhelu oikeasti joltain aidolta yhtiöltä vai huijari.

Mitään näistä numeroista ei kuitenkaan löydy.

Uskaltaako sitä enää edes luottaa puhelimessa tehtäviin myyntitarjouksiin? Olin vuosia sitten itse puhelinmyynnissä ja silloin kyllä näki omankin puhelinnumeron josta soitin, että mille yhtiölle se kuului.

Mistä sitä enää tietää jos joku vaikka oikeasti soittaisi varastaakseen henkilötietosi. Kuitenkin monesti pitää ainaa henkilötiedot jotta sopimus voidaan tehdä...

Se on kuitenkin totta että monesti nämä puhelinmyyjät saavat tarjouksia mitä muualla ei saisi, ilmaisia puheaikoja ja sen sellaisia, mutta ei sitä uskalla lähteä enää mukaan kun ei tiedä mistä oikeasti soitetaan.

tänään soitettiin tälläisetä numerosta, jos joku tietää kenelle kuuluu, kertokaa kiitos!

358456582329

23

10437

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ..............

      Kirjoita numero Googlen hakuriville,ja hae sitä kautta,niin löytyy listoja puhelinmyyjien käyttämistä numeroista.Kokeilin hakea tuota numeroa,ja sekin oli listalla tosin englanninkielisellä.

    • 2werw435

      tänään minulle oli soitettu numerosta 358456582329 mutta en vastaanut, pulen tunnin päästä oli soitettu numerosta 358458777226 ja puhelinmyyjä virolaiskorostuksella tarjos tarjouksia Helsingin Energiasta. kumpaakaan nroa ei löytynyt netista.

    • kiinteistövälittäjä.

      358452304121 numero häiritsee minua,
      taidan tehdä rikosilmoituksen.

    • EnVastaa

      Seuraavat numerot soittaneet, mutta en tiedä, mistä soittavat...

      0167150310
      0458551816

      0207417930
      0207417914
      0207417919

    • 11

      0207417930
      0207417917
      0207417914
      0207417931
      0207417932

      yritellyt jo kuukausia, mutta siinähän pirisee, ei ole ääni päällä

    • http://www.ffp-motor

      LUKEKAA TÄMÄ JA JAKAKAA ETEENPÄIN !!!!
      Sain eilen HUIJAUSPUHELUN !!!! Siinä myytiin uutta sähkösopimusta 8% alella nykyhintaan. Myyjä kyseli ummen ja lammet. Ei tiennyt nykyistä sähkösopimustani eikä osoitettani. Saati edes nimeäni. Lopuksi hän sitten sanoi, että tarkistetaan nyt nämä tiedot. Eli osoite yms tiedot ja lopuksi hän sanoi että tarvii minun SOSIAALITURVATUNNUKSEN. Siinä vaiheessa sanoin ETTEN ANNA MUN SOTUA PUHELIMESSA KELLEKKÄÄN. Myyjä sitten otti ja hermostui ja sanoi ettei tämä sitten onnistu. Mie sanoin että lähetä se tarjous mulle postissa. Myyjä sanoi ettei se onnistu. Johon minä, että ei sitten, haista vittu ja löin luurin kiinni. Että tämmöstä tänään!

      Numero josta soitti oli 358456582329

      • bdd4

        Minulle soitti 0207417919 ja tarjosi Soneran laajakaistaa. Myyjä antoi mielikuvan, että olisi Soneralta. Eihän se numero ole Soneran. Kysyi myös sotu-numeroa. En suosttele ottamaan tarjousta vastaan. Nyt kun tutkin Soneran hintoja, niin vaikutti kovemmalta.

        Pääsääntö voisi olla, että puhelin kiinnin nopeasti jos myyjä on toisella puolella.


      • tamperelainen ___
        bdd4 kirjoitti:

        Minulle soitti 0207417919 ja tarjosi Soneran laajakaistaa. Myyjä antoi mielikuvan, että olisi Soneralta. Eihän se numero ole Soneran. Kysyi myös sotu-numeroa. En suosttele ottamaan tarjousta vastaan. Nyt kun tutkin Soneran hintoja, niin vaikutti kovemmalta.

        Pääsääntö voisi olla, että puhelin kiinnin nopeasti jos myyjä on toisella puolella.

        Tuli puhelut numerosta 0207417916 ja tuosta 0207417919. En päässyt vastaamaan mutta kun laitoin numerot googleen, voi olla että oli hyvä etten vastannut. Siis joku soittaa soneran nimiin puheluita jos ymmärsin oikein???

        Mulla on sm-esto.


    • olkaa varovaisia

      Haluaisin varoittaa mahdollisesta petosyritysestä. Jos taloyhtiö tarjoaa asukkailleen laajakaistan eli kyseessä on taloyhtiölaajakaista vaikkapa Soneralta, niin hitaammat yhteydet (1 Mbit/s, 2 Mbit/s tai jopa 10 Mbit/s) kuuluvat yhtiövastikkeeseen. Sonera voi myydä lisänopeutta.

      http://www.sonera.fi/nettiyhteydet/taloyhtioille/taloyhtiolaajakaista asukkaille/

      Mahdollinen petos tapahtuu siten, että selvitään taloyhtiö, johon on hiljattain saatu taloyhtiölaajakaista. Soitetaan asukkaille ja tarjotaan laajakaistaa, joka jo sisältyy heidän yhtiövastikkeeseensa. Sanotaan myös jokin hinta, esimerkiksi 9,90 e/ kk ensimmäiset 12 kk ja sitten 19,90 e/kk "2-vuotisen sopimuskauden" loppuosaksi. Pakettiin kuuluu wlan-modemi, jonka posti tuo puhelimessa tarjoukseen suostuneelle ja jonka tilaaja itse asennetaa puhelinpistokkeeseen. Tarjouksen hinta on siis 12 x 9,90 12 x 19,90 eli yhteensä 357,60 euroa. Wlan modemi maksaa kaupassa noin 50 euroa.

      Jos asukkaan yhtiövastikkeeseen kuuluu 2 Mbit/s nopeus, niin hän voi silti olla tyytyväinen ostamaansa 10 Mbit/s nopeuteen tai jos huomaa hitauden, niin alistuu kohtaloonsa. On myös mahdollista, että asukas on jo maksanut yhtiövastikkeessaan 10 Mbit/s nopeuden ja modemikin toimii sen mukaan. Silloinkin hän maksaa tyhjästä.

      Miten siten tapahtuu laskutus. Myyjäfirma voi ehdottaa laskun lähettämistä sähköpostilla paperin sijasta. Hälytys, hälytys. Vaaran merkki, Oikea lsähköinen laskutustapa on e-laskun lähettäminen. Myyjäfirma voi myös soiton yhteydessä sanoa lähettävänsä vahvistuksen osttotapahtumasta. Mutta tuleeko sitä koskaan? Kenties laksut tulevat ja halpa wlan modemi, jota maallikkokäyttäjä ei saa koskaan toimimaan.

      Älkää koskaan antako henkilötunnusta puhelimessa kenellekään.

    • 7769658789

      Puhelinmyynti tulisi luvanvaraistaa. Myyjän olisi aina selkeästi ilmoitettava viranomaisen antaman luvan numero, jonka haltijatiedot tuliso voida tarkistaa netistä samaan tapaan kuin PRH:n sivuilta voi tarkistaa yritystiedot.

    • justjoo4

      Puhelinnumero 044-434 7327 ?!!?
      Kyllä on sitten ärsyttävää, kun tulee puheluja numeroista, joista ei löydy tietoa mistään tietokannoista ts. kuka helevetti siellä soittaa - enkä vastaa, jos numeron takaa ei löydy tietoa kenelle kuuluu. Onko jollain tietoa puhelinnumerosta 0444347327 ?!!?

    • justjoo4

      Tänää tuli numerosta 044-434 7327, jonka tietoja ei myöskään löydy mistään...

      • juu-uh

        sama juttu, ihan sama numero. Kun vastasin ei kuulunut mitää, nii painoin punasta. Ärsyttävää, aina saa olla paniikissa kuka siel on >


    • Elämä on...

      Minulle tuli myös soitto tällä palstalla mainitusta numerosta 020 741 7919.
      Kyseli asunko ? osoitteessa, vastasin että kuka kysyy, kertoi olevansa Soneralta.
      Vastasin etten asu (muutin pois yli vuosi sitten).
      Nainen vastasi että ei sitten mitään ja lopetti tylysti puhelun.
      Puhujan puhetyyli veti vahvasti itänaapurimme suuntaan... Että tällaista!

    • cce

      Minulle tuli soitto tänään numerosta 0207417916. Puhelin oli äänettömällä työpaivän takia. Fonectasta ei selvinnyt numeron haltijaa.

      Kysymys. Onko sellainen taho rehellisellä asialla, joka peittelee jälkensä pitämällä puhelinnumeron salaisena.

      Puhelinmyynti salaisesta numerosta tulisi kriminalisoida.

    • Mies Uusimaa

      Minä olen saanut viime aikoina tämmöisistä numeroista puhelut:

      0207417925
      0207417919
      0207417944
      0207417910
      0207417920
      0207417914 Tämä tuli hetki sitten.

      itselläni on Samsung älypuhelin jossa on mahdollisuus laittaa esto puhelinnumeroille ja olen joka kerta laittanut kaikki numerot estoon mitkä tulee näiltä kaupustelijoilta, joten toista kertaa sama numero ei läpi pääse sillä esto toiminto automaattisesti hylkää puhelun ennen kuin puhelin soi vaikka ääni olisi päällä puhelimessa. kätevä ominaisuus. Eston saa päälle kun painaa kyseistä numero loogista jonkin aikaa, ei siis pyyhkäise numeroa vaan painaa sitä sormella niin tulee valikko josta sitten valitsee kohdan mistä saa eston kyseiselle numerolle päälle, jonka jälkeen kyseisen kaupustelija ei pysty enää soittamaan sillä tavoin että pääsisi häiriköimään ja minun puolestani saa sitten siellä soitella turhaan ja turhaan soittelee minulle muutenkin koska ikinä en tule ostamaan näiltä mitään, mutta niin kiukuttaa tämä terrorisointi mitä nämä ns. puhelinkaupustelijat sun muut harjoittavat. Että puhelimiin pitäisi saada pakollisena näkymään kaikista 020-alkuisista numeroista tulevista puhelimista tekstinä tieto keiltä nämä puhelut ovat.

      Älkää antako mitään tietoja itsestänne näille, itse en luota enää yhteenkään näistä kaupustelijoista jotka puhelimen kautta myyvät. Kannattaa itse ostaa tuotteen netistä verkkokaupasta luotettavilta yrityksiltä joilla on myös kiinteitä toimitiloja. On kuin sikaa ostaisi säkissä kun puhelinkaupustelijalta ostaa näkemättä tuotetta.

      Itse olen yrittäjä ja ikinä en tuotteitani ala myymään puhelinmyyntinä. Monet puhelinmyyjät ovat semmoisia ette tajua että ihmisillä on muutakin tekemistä kuin höpöttää heidän kanssa jonninjoutavia.

      Olipa kerran tässä tapaus kun kysyin sitten siltä niin se sitten jankkaa ettei hän myy mitään mutta sitten kuitenkin ilmoittaa että minä tarvitsen antennin häneltä. Johon minä että mitä minä antennilla teen kun ei oo sitä TV:tä edes, jolloin tyypillä meni luukurkkuun. Nykyään kun voi katsoa netistä TV-ohjelmat niin antenni on aika turha silloin kun ei oo TV:tä myöskään. Voi olla että kyseinen tyyppi on käynnyt kotirauhaa rikkomassa ja tutkinnut etukäteen että antenni on puuttunnut. Joten kannattaa seurata myös mitä hiippoja kotienne ympäristössä käy silloin kun teille alkaa tulla näitä puheluita enempi.

      Kyllä tämä Puhelinkaupustelu ym. terrorisointi pitäisi tehdä luvanvaraiseksi ja ainakin olla julkiset puhelinnumero listat puhelinyhtiöiltä kaikkien nähtävillä mistä numeroista nämä häirikkösoittajat soittavat näitä numeroita ja keitä he ovat. Tämmöinen puhelin terrorisointi voidaan katsoa ihmisten kiusaamiseksi ja rikkolisena toimintana kun se on tämmöistä jatkuvaa terrorisointia.

    • ????

      Kuka hullu nykyaikana ostaa mitään puhelinmyyjiltä? Jos joku soittaa minulle, pyydän tarjouksen kirjeitse. Joka kerta asia jää siihen.

    • Caljuri

      Mulle soitettu pari kertaa tosta 0207417919, soitin takasin ni kuuluu vaan "vastaaja on täynnä", ei mitään muuta

    • salaiseenki nroon

      mulla salainen nro ja ei tullu mitää ylimääräsiä soittoja,mut sitte kun osallistuin ylen avausmaaliveikkaukseen mm-futiksessa ni johan alko tulemaan soittoja noista numeroista.ei pysy salassa numero huijareilta jos osallistutte johonki kilpailuihin...

    • kuluttajansuoja

      http://www.telemarkkinointikielto.fi (nopein)
      http://www.kukasoitti.com
      Eniten olen löytänyt tietoa googlaamalla kyseisen numeron.

      Puhelinmyyjiin ei voi luottaa kuluttajansuojan osalta yhtä paljon kuin live-kontaktiin. Kannattaa miettiä, antaako ajantasaisen vai vanhentuneen numeronsa markkinointiin. Esim. sivun ylälaidassa näkyvissä "arvaa neliöiden ja kolmioiden määrä"-tyyppiset kilpailut ovat markkinatietoja varten mm. puhelinmyyjille.

    • puhelinnyybiö

      Numerosta 0207417914 soitellaan jotain rasvaisen pervoja puheluja, oli nimittäin "myyjä" niin lipevä ja ällöttävä minun puheeni päälle huutaja, ettei ole enää mitään rajaa.

    • Joopa2014

      Ihan Soneran on tuo 0207417919. Ei meinannut asiakaspalvelukaan löytää tietoa oman laajakaistapuolensa markkinointinumerosta ilman minuuttien kaivelua.
      Ikävää kun soittelevat salaiseen numeroon numerosta josta saa mitään tietoa.

      • Merkillinen.nimi

        Tuli tuosta numerosta soitto, soitin soneran aspaan josta tiesivät kertoa ettei heiltä ole soitettu minulle. Että sellaista...


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe