AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / THL: Sähkötupakka on HIRVEÄ VAARA!

THL: Sähkötupakka on HIRVEÄ VAARA!

123 Vastausta 6 785 Lukukertaa
Saksalaisen Focus onlinen haastattelema terveysvalistusviraston BZga:n riippuvuusyksikön johtaja Michaela Goecke toteaa sähkötupakan pitkäaikaisen käytön aiheuttavan hapenpuutteen sisäelimissä.

Tuoreen 30 polttajalla tehdyn tutkimuksen mukaan hengitysteissä tapahtuu jo viidessä minuutissa huomattavaa supistumista, sydämen syke nousee ja keuhkoputkien tulehdusriski kasvaa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan sähkötupakkaa ei pitäisi olla markkinoilla eikä sitä pitäisi käyttää. THL:n ylilääkäri Antero Heloma muistuttaa, että sähkötupakan markkinoijat eivät voi väittää, että tuotteet olisivat vaarattomia.

- Sähkötupakassa on pakkasnesteenä käytettävän propyleeniglykolin lisäksi myös ainakin dietyleeniglykolia, nitrosamineja sekä pah-yhdisteitä eli samoja aineita mitä tupakassakin on. Lisäksi niistäkin tuotteista on löytynyt nikotiinia, missä sitä ei pitänyt edes olla, Heloma sanoo.

Focus onlinen tietojen mukaan Saksassa jo yli miljoona ihmistä on siirtynyt sähkötupakkaan. - Ei näistä ole mitään tieteellistä näyttöä. Sähkötupakkaa ei ole esimerkiksi tutkittu, kuten oikeita tupakan korvaustuotteita, joille täytyy tehdä eläinkokeet ja kliiniset kokeet ihmisillä. Sähkötupakka ei sovellu korvaustuotteeksi, vaikka markkinointi ei näitä väitteitä hyväksykään, THL:n ylilääkäri Antero Heloma sanoo.

THL ei pysty nykylainsäädännön turvin sähkötupakkaa kieltämään.
http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2012/01/lehtitieto_sahkotupakka_aiheuttaa_riippuvuutta_ja_uhkaa_sisaelimia_3210511.html

Tupakkalakia ON muutettava radikaalisti, sähkötupakan käyttö ja hallussapito ON kriminalisoitava ja rinnastettava HUUMAUSAINEEN käyttöön! Kuri ja järjestys! THL:n ON saatava suojella kansalaisten terveyttä!
sähkötupakka on vaarattomampaa kuin tupakka, mutta tupakka on kuitenkin sallittua ja sähkötupakkaa yritetään kieltää. eihän tässä ole mitään järkeä, mutta sellaisia ne huumelait on, järjettömiä.
Ne verotulot..
Niinpä verotulot... siellä se kana kusee!
Etkä ymmärtänyt, että sähkötupakka on vaarallisempaa kuin tavallinen tupakka? Lisäksi siinä ei ole mitään normaalitupakoinnin etuja! Ei hilpeää sosiaalista kanssakäymistä työpaikan tupakkapaikalla tupakkamiesten kesken, ei piristävää vaikutusta, ei 4000 ainesosasta koostuvaa miellyttävää, aistikasta tuoksua, ei euforista tunnelmaa, ei palavan tupakan tyylikästä eleganssia, ei upean Zippo-sytkärin miehekästä kilahdusta... Vältä halpoja kopioita!
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012012715135941_ul.shtml

on teillä murheet..näihin verrattuna.
nuo Afrikan nälkäänäkevät eivät nyt okein kiinnosta kansaa... Hoitakoot itse omat ongelmansa.
Jos kerran afrikan tilanne on huono sen takia että satoja vuosia heitä on riistetty ja sorrettu eurooppalaisten ja pohjoisamerikkalaisten toimesta niin kenelle luulet kuuluvan vastuun yrittää korjata tilanne ?

Sama jos minä käyn polttamassa talosi ja naimassa emäntääsi ja jälkikäteen sanon että korjaa itse oma tilanteesi !
Sinää ole ihan patologinen tapaus. Tuon maan alkuperäisasukkaat eivät ole saaneet koskaan eikä missään mitään muuta kuin sekasortoa aikaan. Egyptin loiston aikaan sielläkin asui ihan muuta kansaa.

Kukaan ei ole heidän vaurastumitaan estänyt. Päin vastoin Afrikaan on kannettu ämpärillä rahaa mutta kun kannettu vesi ei kaivossa pysy.
KUMARTAVAT EDELLEEN AURINKOA JUMALANAAN ! JA siksi muslimien jumala ei näe yöllä heidän tekojaan,-kun aurinko laskee !
VOIKO OLLA kaksnaamasempaa uskontoa olemassakaan. Ja HE TEURASTAVAT OMAT perheenjäsenensä, jos joku väittää muuta !!!

ON NIILLÄ SOKEA JUMALA ei voi muuta sanoa , kai se on joku mielipuoli kallo vinossa , ja vähintään puolisokea toinen silmä ummessa kuten oli muhamettikin !!!
"Jos kerran afrikan tilanne on huono sen takia että satoja vuosia heitä on riistetty ja sorrettu eurooppalaisten ja pohjoisamerikkalaisten toimesta niin kenelle luulet kuuluvan vastuun yrittää korjata tilanne ?"

No ei ainakaan minun koska en ole riistänyt itse yhtään afrikkalaista tai ketään muutakaan. Ihme yleistystä taas.
Lähtötilanne: "Paul Keim Guardian-lehden haastattelussa."...

Tilastofakta on tosin se, että tupakka tappaa varmasti maailmalla - vaikka maksaakin hieman (x-miljardia/vuosi), ennen sitä!

Oletko koskaan miettinyt, että eurooppalaiset riistivät hengen "lähes" kaikilta "amerikkalaisilta": tautiensa ja murhaavan ahneutensa, sekä ruutiaseiden muodossa, mutta tupakka on, joka on peräisin ameriikasta, tappanut ja sairastanut jo moninkertaisesti ihmisiä ympäri maailmaa?

Jos ihmiskunta, edes teoriasssa, oppisi pois tavoistaan, niin siihen tarvittaisiin huomattavasti suurempi "llääke", kuin sähkötupakka - Kävisikö Jeesus?
Joo. Siis kuitenkin sähkötupakasta saa vähemmän pienhiukkasia eikä terve tuki hengitysteitä kuten savussa tekee. Pienhiukkaset on suurimpia sydän- ja verisuonisairauksia aiheuttava tekijä ja nyt ei taaskaan ajatella pienemmän harmin tietä, vaan täydellinen off. Jos todellakin olisi lähellekään yhtä vaarallinen kuin tupakka, niin se kyllä mainittaisiin, mutta kun ei ole. Vaaratonta tai haitatonta ei ole tämäkään, mutta jos itse polttaisin, niin heti siirtyisin tuohon.
Pelkästään nikotiini vaikuttaa jo siten, että syke kasvaa. Kyllähän se on ihan varmasti kaikilla tiedossa, että nikotiini ei ole c-vitamiiniin verrattava aine. Tuohon vertailuun pitäisi laittaa vaikkapa nikotiini purukumi ja laastarit... Sitten näkis että mikä on sähkötupakan ja muiden "lääkkeiden" välinen ero.
Jauha baskaa.
THL tietää aina, mikä on kansalle hyväksi - margariini on hyväksi, sikainfluenssarokote on hyväksi jne. THL tietää senkin, mikä on pahasta - eläinrasvat ja karppaus ovat pahasta, rokotevastaisuus on pahasta jne.
En usko sanaankaan mitä THL väittää.
Kyllä siitä terveellistä tulee, kunhan saadaan suuremmalle verolle, kuin tavallinen tupakka. Se on vain vaikeampaa valvoa sitä salakuljetusta, kuin nykytupakan, kun se kulekee vaikkapa kirjekuoressa kartonkipötköjen sijaan.
Tässä on varmasti Euroopan halvin satsi sähkötupakkoja, varsinkin, kun ottaa huomioon, että mukaan tulee 42 nikotiiniliemellä esitäytettyä cartomizeria, eli ei erillistä nestesäiliötä ja höyrystintä eikä siis säiliöiden täyttämistä käsipelillä:
http://www.vipelectroniccigarette.co.uk/vip-ultimate-kit-tobacco-p-61.html

Paketti Englannista tilattuna postikuluineen 83 euroa, ja siinä tulee kaikki tarpeellinen ketjupolttajalle kuukaudeksi ja vähemmän polttavalle kolmeksi kuukaudeksi. Tilaajan ei edes tarvitse rekisteröityä tilaajaksi kuten kaikilla muilla sähkötupakkafirmoilla on tapana.
Minulla kuluu kolme askia viikossa normaalitupakkaa, eli tulisi yli 20 euroa kalliimmaksi siirtyä sähkötupakan käyttäjäksi. Mitä järkeä on yrittää markkinoida tuotetta jonka käyttö tulee kuluttajalle vain entistä, hyväksi havaittua tuotetta kalliimmaksi. Hölmöläisten touhua, sanoo Bwana1, se oikea.
Koska et tarvitse kuin sen yhden sähkötupakkapaketin, jonka jälkeen sinun tarvitsee enää ostaa silloin tällöin e-nesteitä ja ehkä joskus harvoin atomisaattoreita. Se kiinteä kulu kun aloittaa sähkötupakoinnin, eli kun ostaa sen varsinaisen sähkötupakan on n. 20-60€(Yllämainittu on siis paketti johon sisältyy myös e-nesteet)

Poltan normaalisti 30savuketta päivässä, 3kk sitten ostin sähkötupakan jonka jälkeen minulla on mennyt arviolta 60ml(eli n. 20euron edestä) nestettä kolmessa kuukaudessa.

Toisinsanoen, minun tapauksessani tuo laite maksoi itsensä takaisin alle kahdessa viikossa.
Oikeassapa olet, juuri sitä verotusta kun ei ole ja mietinnässä varmaan on miten se tehdään, kaikki joka olisi joyenkin parempaa kuin joku vanha ei voida hyväksyä ennenkuin sille on saatu mätkäistyä kunnon vero ja sitten, johan on sallittua, näin tässä idioottipäättäjien maassa.
Näin se on. Mikä vero sähkötupakalle voitaisiin asettaa? Kiusallinen pulma. Helpompi kieltää kokonaan.
Onhan siinä jo sana sähkö, eikös sen perusteella voi muutaman kymmenenprosenttia lätkäistä, sellainenhan se on maan tapa.
sisuksiinsä kaikkea myrkkyä.Kun ei "latva" pelaa niin koko kroppa saa saa kärsiä.
Ehdottomasti sähkörööki on kiellettävä ja kriminalisoitava sen käyttö!!
Itselleni sillä ei ole enää väliä, koska pääsin sen avulla helposti eroon röökistä, jota kerkesin poltella 40 vuotta. Enää en höyryttele edes sähköröökiä:D
Joten kansanterveys kunniaan ja sähköröökit laittomiksi. Muuten loppuu 600 miljoonan verotulot valtiolta.
Se suorastaan huutaa.
Säkötupakka on joka tapauksessa vähemmän vaaallisempi mitä savuava tupakki. Ihmisten pitää perustaa rinnakkainen hallintojärjestelmä nykyisen rinnalle missä sähkötupakka ei ole kieletty. Toinen hallinto ei voi määrätä toista hallintoa muuten kuin aseellisesti.
Kaikki nautinnonhaluiset yhdessä salatupakalle, olkoon vaikka mikä laki.
Onko tutkittu sitä miksi yleensä halutaan imeä savua onko se jokin rintaruokinnan jäänne ?

Ehkä jokinlainen aromitutti voisi korvata tupakan ?
Kyse ei ole samanlaisesta tarpeesta kuin makeannälkä. Makeiset toki vievät makeannälän samoin kuin tupakka vie nikotiinin tarpeen.

Tupakointia voitaisiin verrata vaikkapa uskonnollisuuteen. Ne jotka uskovat Jumalaan, he kuuluvat omaan porukkaan ja he pitävät omista huolta. Ne jotka tupakoivat, he ovat ystävällisiä niitä kohtaan jotka tupakoivat myös, etenkin jos tulevat pitämään seuraa toiselle tupakkatauon ajaksi. Tupakoijat pelkäävät tupakoimattomien tuomintaa ja vihaa ja tämän vuoksi he viihtyvät ennemmin tupakoivien seurassa kuin tupakoimattomien koska tupakoimaton ajattelee tupakoimisen olevan paha tapa ja tätä kautta tupakoiva näyttää huonoa esimerkkiä muille. Tästä seuraa näkemys että tupakoiva ihminen on paha tai huono ihminen kun hän näyttää huonoa esimerkkiä.

Ihminen alkaa polttamaan tupakkaa jos hänen kaverinsa polttavat. Nämä kaverit ottavat usein mallia vanhemmista ihmisistä. Ihminen oppii parhaiten olemalla avoin ja tutustumalla uusiin asioihin sekä uusiin ihmisiin. Monet oppivat ottamalla muista esimerkkiä. Lapset eivät ole tyhmiä joten he ymmärtävät että tupakka kiellettäisiin lailla jos se olisi ihan aikuisten oikeasti vaarallista. Ja koska aikuiset valehtelevat asioista, kuten vaikkapa joulupukista tai Jeesuksesta, ei aikuisten sanaan kannata luottaa vaan kannattaa itse tutkia maailmaa. Näin meillä on maailma joka on täynnä valheita missä jokainen ihminen haluaa kostaa muille oman pahan olonsa jotta muillakin menisi yhtä huonosti elämässä.

Valtio ei varmastikaan halua ihmisten lopettavan tupakointia koska he saavat suuret verotulot tupakasta sekä suuret säästöt kun ihmiset kuolevat pois ennen eläkeikää.

Useimmille kyse tupakoinnissa on pikemminkin tavasta josta on vaikea luopua kuin itse nikotiinin tarpeesta. Ne joille nikotiini on se suurin riippuvuus tupakoinnissa, heille sopii nikotiinipurukumi tai vastaavat tuotteet. Sähkötupakka saattaisi sopia niille jotka ovat enemmänkin tämän tavan orja. Itse käyn mielelläni ulkona tupakalla ja tupakointi on se yksi syy miksi käydä välillä ulkona! :D

Kuulostaa hullulta ja kyllähän tämä tapa pitäisi korvata vaikka liikunnalla.
Turkkilaiset saunat uimahalleissa on kiellettävä,koska siellä on hengitettävää höyryä.
Uima-altaassa sukellettaessa ei saa hengittää,koska se vie loputkin ilmat keuhkoista.
Miksi ei ole varoituslappuja uimahallin ovella?
Tästä voisi kuunnella käyttäjien kokemuksia. THL:ään en nyt heti luottaisi.
Tuo uutinen sähkötupakan vaarallisuudesta on taas sitä kömpelöä propagandaa jolla koitetaan saada asiasta tietämättömät painostamaan sähkötupakoitsijoita.

Fakta 1: Propyleeniglykolia käytetään myös elintarviketeollisuudessa ja lääketeollisuudessa. Jokainen meistä tuota hirvittävää pakkasnestettä vetää sisuksiinsa.

Fakta 2: Kaikki sähkötupakoissa käytettävät nesteet eivät ole tuota propyleeniglykolia vaan myös vegane glyserolia käytettään. Tuotakin ainetta on ruoka- ja lääketeollisuudessa, kosmetiikassa ja lähes kaikessa mitä kuluttajat käyttävät päivittäin.

Fakta 3: Nitrosamiineja ja pah-yhdisteitä on myös nikotiinipurukumissa, inhalaattoreissa ja muissa apteekin nikotiinituotteissa. Ja about saman verran.

Fakta 4: Sähkötupakka ei ole niin yksiselitteinen. On olemassa laitteita ja nesteitä. Sitten noita halpoja all-in-one juttuja. Kiinnostaa tietää millä sähkötupakkalaitteella ja nesteellä on tuo kyseinen tutkimus tehty?
Euroopassa ja Usassa on monia e-neste valmistajia jotka käyttävät vain omien maidensa terveysviranomaisten hyväksymiä ainesosia.
Suomalaiset varmaan sitten niin erilaisia anatomialtaan että se mikä on turvalliseksi todettu esim. Usassa ja Engalnnissa onkin meille helvetin vaarallista.

Fakta5: Suomi on aina ollut ja tulee varmaan aina olemaan kaiken kieltävä virkamies diktatuuri. Suomen virkamiehillä on yleisesti ukko-yli-jumala kompelksi ja he haluavat kontrolloida kaikkea, ihan kaikkea. Se mitä ei voida kontrolloida tällä hetkellä, sen he haluavat kieltää.

Ja missä on tuon uutisoidun tutkimuksen alkuperäinen lähde josta näkee tutkimuksen tulokset mustaa valkoisella, miten tutkimus tehtiin, kuinka kauan tuota tutkimusta tehtiin, millä laitteella ja nesteellä, kuka sen rahoitti ja tilasi.

Niin ja tuot propyleeniglykolia on muuten tutkittu jo 1940 luvulta lähtien ja sitä on käytetty mm. sairaaloiden huoneilman desinfiointiin, sillä kun on höyryn muodossa desinfioiva vaikutus ja toimii hyvin bakteereja ja viruksia vastaan.

Ja tässä vielä tästä hirveästä pakkasnesteestä:
http://en.wikipedia.org/wiki/Propylene_glycol
Juu mut ei ne vedä sitä savuna keuhkoihin. Siitä kai tuossa oli kyse.
Mitähän myrkkyä (teatterisavu) näyttelijät vetää jopa työnsä puolesta keuhkoihinsa..... no siitä en tiedä mutta epäilisin olevan samaa höyryä kuin jota sähkötupakoitsijat vetävät. Kuka tietää niin voisi kertoa.
Teatterisavu saadaan aikaiseksi nimenomaan propyleeniglykolilla, sama juttu rockbändien savukoneiden savun eli höyryn kanssa.
Totta ja voin kertoa kokemuksesta että savukoneiden "savu" ei todellakaan ole mitään harmitonta kun sitä vaikkapa vartin hengittää sisäänsä. Monet muusikot saavat siitä kaikenlaisia oireita eikä varsinkaan astmaatikot siedä sitä ollenkaan.

Ja sen hengittämisestä pitäisi vielä maksaa?
Terveydelle haitalliset vaikutukset
Suurin osa propyleeniglykolista siirtyy savuun sellaisissa määrissä, että se ärsyttää silmiä ja hengitysteitä. Sitä on myös savukkeen tulipään savussa, joten sekä tupakoijat että lähellä olevat altistuvat sille.

Altistumista propyleeniglykolille pidetään mahdollisena terveyshaittana edellä mainittujen ärsytystä aiheuttavien ominaisuuksien lisäksi myös siksi, että se muodostaa haitallisia aineita palaessaan. Eräs näistä haitallisista yhdisteistä on propyleenioksidi, jonka johtava kansainvälinen syöväntutkimuslaitos IARC (International Agency for Research on Cancer) on luokitellut ihmisille mahdollisesti syöpää aiheuttavaksi aineeksi.

Toistaiseksi propyleeniglykolin vaikutusta tupakkariippuvuuteen ei ole tutkittu. Propyleeniglykoli kuitenkin tekee savusta pehmeämpää ja siten paremmin siedettävää. Tupakkayhtiöt valmistavat näin savukkeita, jotka ovat miellyttävämpiä ja joita on helpompi polttaa, ja jotka siten ovat kuluttajille houkuttelevampia. Tämä vahvistaa tupakointitottumusta, mikä lopulta voi johtaa siihen, että tupakoijat altistuvat suuremmassa määrin tupakansavun myrkyllisille aineille.
Jos lopetatte tupakoinnin ja alkoholin nauttimisen on valtion nostettava ALVia ym, muita veroja.

Hah, kohta tulee tupakka/alkoholivero kaikkien maksettavaksi, vähän kuin tuo YLE-vero.
Tulee tupakka tehtaille armon-isku.. valtiolta verotuloja pois todella paljon.
Siellä varmaan on jo laskettu menetyksiä..=)))
ja noita klykoleja on mm. Lihan pehmennys aineena.

Urheilu kiellettävä.. Se nostaa ykettä jne..
Ahhaa se siitä senkin terveellisyydestä. Tupakoisijoille ei jää muuta terveelistä vaihtoehtoa kuin ilmatupakka.
Totuus taitaa olla että ei sinne keuhkoihin mikään muu ole terveellsitä kun happi.
Jokainen itse vastaa omasta turvallisuudesta !
Paitsi tämäpä tässä juuri, tupakointi vahingoittaa ympärilläolevia - sähkötupakka ei.

Passiiviset tupakoijat eivät valitse että he haluavat vetää keuhkoihinsa sitä savua. Siksi myös kannattaisin tätä sähkötupakkaoperaatiota. Mutta ei valtio sitä hyväksy, eivät he ajattele ihmisten parasta vaan nimenomaan sitä R-A-H-A-A.

Yhtälailla tupakoijat aiheuttavat normitumpeillaan keuhkoihinsa oireita, mikä sen erilaisempaa sähkötumpissa? Se, että tupakanvastaiset kanssaihmiset voivat elää terveemmin, ja samoin tupakoijat päästä normitupakasta helpommin eroon.

Ei mee logiikka yksiin tässä.
ei verotulot vastaa tupakasta aiheutuvia kansantauti menoja ! onko tämä vaikea ymmärtää, ei tupakointia ei verotuloja, no problems ....
Kysyisin sulta joka niin vastustat sähkötupakkaa,että mikä susta maallikko järjellä tekee siitä Huumausaineen?Siinä kun sattuu olemaan paljon VÄHEMMÄN haitallisia aineita kuin normi tupakassa ja nuuskassa!Eikä tule edes niitä savu haittoja edes naapureille saati vieressä oleville!Eiköhän se ole käyttäjien oma asia jos haluaa sitä kautta vähentää oikean tupakan polttoa!Kohta varmaan kielletään Nikotiini purkan aiheuttamat Pierutkin saasteellisina päästöinä jos te valittajat saisitte päättää??Äly ei ole yleistä!!!!
eräs pösilö yrittää vaikuttaa tuulimyllyihin. Ehdotan, että kahvi, tee, vilja, sokerit ja niihin rinnastettavat aineet sekä kaikki ruoka on kriminalisoitava ja kiellettävä vaarallisina ihmisille. Suvun jatkaminen sairauksien pelossa on myös rangaistava elin-kautisella. Lisäaineet ja hengittäminen on kriminalisoitava ja elämä yleensä. Tuossa on samahenkisyyttä aloittajan kanssa. Ai niin... ei kuitenkaan saisi kriminalisoida niitä juttuja joita itse teen... Voi Hyvää Päivää ja Aamen.
Ihmeen nopeasti kyseinen tutkimus laitos on alkanut arvostelemaan sähkötupakan haitoista,ja Kuitenkin kyseinen laitos ANTAA LAITTAA PANDEMRIX PIIKKEJÄ ITSE IHMISIIN TUTKIMATTA!KYSE ON IHAN VALTION PROPAGANDASTA ,ETTEI VEROTULOT LASKE!
Niistä aiheutuvia menoja ei pystytä kattamaan niistä saatavilla verotuloilla, tomppeli ... eli turha jauhaa verotuloista

Valtio vaan voittaa, jos tupakointi kielletään
Valtio voisi nostaa tupakkaveroa roimasti niin saisi lisää tarvitsemaansa verotuloa samoin viinaan veroa lisää roppakaupalla koska ne ei ole kenellekkään välttämättömiä vaan terveyttä haittaavia ja jopa kuolemaa aiheuttavia aineita.
Samoin voisi toimia makeisten, roskaruoan, ns. "virvoitus"juomien, elokuvien, netin ja TV:n osalta. Eivät välttämättömiä aiheuttavat terveysongelmia riippuvuuksia.
niinhän nyt tehdäänkin ...
Mulla menee keuhkot tukkoon kun muija suihkuttelee dödöä kainaloihinsa, samoin löylyvesiin lisättävistä aromiaineista, suitsukkeista, pakokaasuista ja monista aromivahvisteista joita hengitän.
Nämä varsinkin tulisi kieltää. Hajusteet, hiuslakat jne. Jostain syystä nämä tukkivat hengityksen paljon pahemmin, kuin tupakansavu. Vaarallisia. Ei tarvitse kuin mennä kerrostalon käytävään, kun henki jo meinaa tikahtua, saati sitten kaupungin keskustaan, varsinkin johonkin tavarataloon. Kaupoissakin pakko aina kiertää kaukaa hajuste/shampoo jne hyllyväli. Ei sitä lemua kestä.
Valkosipuli on kiellettävä. Kauhee löyhkä.
Imekää tupakoimattomat ihan mitä haluatte,
täähän on tupakoivien ja siitä eroon haluavien oma juttu..
Voiskohan siihen ladata THC:ä?
alan miehet testanneet jo senkin. Ei kuulemma onnistu, sähkötupakassa syntyvä kuumuus ei riitä höyrystämään THC:tä. No, eiköhän joku tee-se-itse-insinööri kohta kehittele siihenkin sopivan ratkaisun, kuumempana käyvän höyrystimen.
Voi, maailmalla nuorten keskuudessa muoti-ilmiö esim Briteissä pössytellään baareissa nikotiininestettä johon on lisätty muutama tippa hamppuöljyä. Myös muut huumeet toimivat sähkötupakasta, thaimaalaisten jaba-piipusta kiinalaiset alunperin ovat keksineet koko sähkötupakan idean. Ei ihme että suomiviranomainen tahtoisi kieltää koko laitteen, mutta kun ei siinä vaan ole mitään laitonta ; )
Internet pitää kieltää kaikilta koska jotkut on pahiksia siellä, tai käyttävät internettiä pahis asioihin! ehdottomasti kielettevä tai ainakin rajoittaa nettiselailua kaikilta ja verottaa
etkös juuri puhunut huumeista ... ha ha ha
Parvekenaapurin suupieleen mieluummin sähkötupakka kun tavallinen. Ei tarvitse pitää parvekeovea ja ikkunoita savun takia kiinni.
Monia edullisia sähkösavukkeita tarjolla maailmalla.

http://www.google.fi/search?q=electric+tobacco&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:fi:unofficial&client=firefox-a

Siellä niitä ei ole vielä todettu vaarallisiksi.
onpas todettu vaarallisiksi, kaikki suomeksi tehdyt tutkimustulokset ovat käännöksiä ulkomailta, nitä ei ole tutkittu Suomessa ....
Kannatan jokaisen henkilön itsemääräämisoikeutta omaan kehoonsa.
Jos haluaa sähköröökiä vetää niin antaa mennä, siitä ei ole sivullisille vaaraa joten turha alkaa kieltämään.

Juttelin kerran lääkärin kanssa ja lekuri totesi että kannattaa lopettaa se tupakan poltto, saat ainakin viisi vuotta lisää elinaikaa. Kysyin että mihin tarvitsen nuo viisi vuotta? Ei osannut lääkäri sanoa.
Meistä jokainen kuolee, ennemmin tai myöhemmin. itse aioin nauttia elämästäni, joka on siis minun oma elämäni, sillä tavalla kuin siitä itse vain osaan nauttia. Jos siihen kuuluu aamuisin tupakka ja kuppi kahvia, illalla pari lasia viiniä ja lisää tupakkaa niin niiden kieltäjät voivat ostaa vaikka sakset ja juosta niihin!
Tupakkaa en ole tosin nyt poltellut kun kokeilin tuota sähkötupakkia. Siitä nautin pikkasen enemmän, aromaterapiaa!

Joten te kaikenkieltäjät ja kuolemaa pelkäävät kynäkaulat, katsokaapa peiliin, sieltä näkyy naama joka ei elä ikuisesti joten nauttikaa elämästä! Ja antakaa prkl muidenkin nauttia!
Kun omin kustannuksin ja elämästäsi iloiten hankit tahallasi aikanaan sen keuhkosyövän, maksathan myös sen hoitokustannukset omasta pussistasi?
Moneen kertaan tupakoitsija sen lyhyen "hoidon" on jo maksanut. Ja säästyy ne valmiiksi maksetut eläkkeet, niitä ei röökaajalle tartte maksaa, ainakaan niin pitkään kuin muille. Tupakka on yhteiskunnalle kannattavaa. Siksi sähkötupakoita kielletään kun niillä pääsee helposti eroon tupakasta.
samaisen lääkärin kollega kirurgi, ihmetteli kun jalka ei luutunut, ( tupakointi ei myönnetty ) ... ja kas juokse itse saksiisi, ihan vapaasti .... niin juoksi tämäkin potilas keppien kanssa ikuisesti !
Tuoksukynttilät on myös kiellettävä. Kynttilöiden pienhiukkaspäästöt ovat todella suuri terveysriski.
hhhoijaa äly älä jätä
mie en saaa syyä leipää jugrttia voita namia suklaata limua sipsejä enkä polta ees röökiä enkä juo viinaa en olutta en viinejä ei sa ottaa mitään missä humaltumisen riski mie en saa ssyyyää mitään en karkkia purkkaa en sipsejä
kaikki tappaaaaaaa
tottta liikaa nautittuna
Nyt riitti. Minä alan polttelemaan sanomalehtiä. Käärin ne tapettiliisterillä sätkiksi. Tulitikkuja tuskin voivat kieltää.
http://www.gardenguides.com/93584-plants-produce-nicotine.html

Perunat kieltoon, ettei tupakoitsijat ala syömään tai polttamaan niitä.
Sähkötupakka on oikeasti vaarallista. Ainakin jos asiaa joutuu tarkastelemaan lääkeyhtiön tupakanvieroitustuotteiden markkinoinnin kannalta. Virhe on tapahtunut siinä, että sähkötupakan on tuonut joku muu kuin lääkeyhtiö markkinoille. Näinollen THLn on lääkeyhtiöiden äänitorvena otettava tällainen kanta. Ehkä jossain vaiheessa lääkeyhtiötkin lanseeraavat omat sähkötupakkansa, jotka täyttävät standardin tämätuojase. Hinta n. 800€ kipale.
Entäs Haaviston boytoy- hommat? Ruskea aukko ja parasiitit, siinä vasta riski, ja maan päämiehelle??

Parasites kill:

http://www.ehow.com/about_5035267_foods-kill-intestinal-parasites.html
Sähkötupakka on vaarallinen,mutta nikotiini inhalaattori,nikotiinipurukumi,pastillit,laastarit eivät ole vaarallisia.Lääketehtaat ovat huomanneet,että sähkötupakka onkin suositumpi kuin heidän tuotteensa ja nyt sähkötupakan takia heidän tuotteensa ei käy kaupaksi,vaikka mainoksiin on tuhlattu miljoonia euroja. Mikä neuvoksi? Äkkiä lääketehtaat suunnittelemaan omaa sähkötupakkaa edullisempaan hintaan,niin vielä ehditte rahan jaolle.
Tupakkayhtiöt palkanneet porukkaa vain tonkimaan kaiken mahdollisen paskan mitä sähkötupakka voisi teoriassa aiheuttaa.

Eiköhän se nyt ole ihan selvä juttu että tavallinen tupakka on paljon vaarallisempaa terveydelle joka tapauksessa.

Se juttuhan on siinä, että sähkötupakkaa polttamalla monet pääsevät eroon tavallisesta tupakasta, jonka jälkeen sähkötupakan käyttö on myös helpompi lopettaa.

Ei se ole sen kummempi kuin mikään muukaan tupakasta vieroittautumiseen tarkoitettu tuote. Suurin ero löytyy tietysti siitä, että sähkötupakka itseasiassa toimii hyvin monella ihmisellä, toisinkuin nicorette-tuotteet.
ei ihmiset tyhmiä ole enää nykyään, kiitos internetin.. kaikki jotka tonkin uutisen on lukenu, on ihan varmasti googlettanut et mite se asia oikeesti on :D
vittu mitä paskaa sulle myös , eiköhän ole helpompaa perustaa sähkötupakka firma rinnalle, paljonko maksaa 30ml pakkasneste huoltoasemalla, ha h haaa , kovemmat on kertoimet sähkötupakalla ....
www.greensmoke.co.uk Ja toimii. Ja varmasti ei oo terveellistä. Ja varmasti vähemmän haitallista ku esim Smart Green, jota poltin noin puoltoista askia per päivä, ennen kuin siirryin sähkömalliin. Kuolema on väistämätön, mut mm. hajuaisti herkistyi jo tunneissa ja sen myötä tietty makuaisti. Vireystaso kohentui ja mitä muita "lieveilmiöitä" tuosta tupakan jättämisestä nyt onkaan...
bensan hinnassa voidaan ottaa taas ylim. veroa jos tupakointi vähenee. Vuoden vaihteessa varmaan jo ennakoitiin sähkötupakoinnin alkamista suomen maalla. Kaikki mitä THL tai joku muu tuotteesta kertoilee on kaikki pelkkiä mielipiteitä asiasta, kenelläkään ei ole mitään käytännön kokemusta, siis pitkäaikaista.
totta, ei pitkäaikaista tutkimusta (olisko jo kaikki dead)
Eikä kun ajoneuvvo vero nousee loppuvuodesta...
Tupakoitsijalle tupakka tai sen korvike ei ole koskaan liian vaarallista, kuolema on kaukana.

Tupakoitsijat aivan tieten tahtoen ja vaarat tietäen haluavat lyhentää elinpäiviensä määrää.

Jos tupakoitsija olisi aidosti terveydestään huolissaan hän lopettaisi tupakoinnin tänään.

Antaa palaa vaan, meillä muilla on täällä väljempää!
"Antaa palaa vaan, meillä muilla on täällä väljempää!". Ehkä. Tai sitten seuraavana päivänä paiskaudut ylinopeutta ajavan rattijuopon tuulilasia vasten suojatiellä ja Tervattomat Keuhkot painuvat kasaan kuin munankuoret kun rintakehä murskautuu. Ja pappi sai taas kahvia juodakseen.
"Ei näistä ole mitään tieteellistä näyttöä. Sähkötupakkaa ei ole esimerkiksi tutkittu"

reeps ^^ eli koko toi hurja vaarallisuus uutinen on siis turha uutisankka??
Sähkötupakan ja tavallisen tupakan ero on siinä,että tavalliseen kuolee ja sähkötupakka elää sairastamalla.
Yleensä teen päin vastoin kun thl käskee.
Margariinin sijaan voita. Ei sikapiikkejä. Ja terveenä pysyy. Tosin enpä nyt taida tämän takia sähkötupakkaa alkaa käyttämään:)
Voiko sähkötupakista saada vahingossa kuolettavan sähköiskun?
Voi saada, sähkötupakkaa käyttämällä myös lentävät vaaleanpunaiset elefantit kuolee sukupuuttoon, pieru muuttuu rakennuslaastiksi ja maapallon otsonikerros putoaa itä mereen tuhoten kaikki delfiinit karbian mereltä.

Ei näistä ole mitään tieteellistä näyttöä. Sähkötupakkaa ei ole esimerkiksi tutkittu.
säälittävät addiktit vetää mitä vaan myrkkyä sisäänsä, vaikka uhallaan! voi pojat! hahahahahahahahahahahahahaha.. kuolkaa myrkkysotkuihinne, ja kärsikää ennen sitä sietämättömistä oireista, räkimisestä, hengenahdistuksesta, huonosta yleiskunnosta, syövästä.. muahhahahahahaha! joku jossain rikastuu teidänkin tyhmyydellänne!
Aluksi sanotaan, että tupakka on hyväksi. Vuosien päästä se ei olekaan. Kohta sitä polttavia aletaan jo halveksimaan ja tupakointi kielletään. Sitten kun yrittää lopettaa korvaalilla tuotteilla, nekin kielletään.
Kyllähän sähkötupakka tekee huonoa korvaushoidoille (kalliita), joita THL tietysti puolustaa. Rahan haju leijuu ilmassa kun tuota THL:n lausuntoa lukee. Ja lopuksi: ei THL:llä ole mitään kokemusta sähkötupakasta, ja mitä siihen tulee, heillä ei ole aikomustakaan selvittää mitään sähkötupakasta.
Marihuanakin on huomattavasti haitattomampi nautintoaine kuin alkoholi, mutta verotussyistä sen laillistaminen vain ei ota onnistuakseen.
Ei kukaan tupakoitsematon tai valtio halua, että tupakointi lopetetaan. Kysymys on enemmistön sortotoimesta vähemmistöä kohtaan. On kerätty vuosikymmenet veroa valtiolle käyttäjiltä, jotka ovat tutkitusti lyhentäneet elinaikaansa ja keventäneet näin eläkeluormaa. Todellista vertailua siitä, kuka on maksumies, ei ole koskaan tehty. Eräs STM:n asiantuntija myönsi, että tupakoitsijat ovat maksumiehiä eli aikamme sankareita tässä asiassa, mutta sen osoittaminen tutkimuskohteeksi ei olisi eettisesti hyväksyttävää. Sähkötupakan vastustaminen tupakoimattomien ja valtion taholta on saman sortolinjan jatkamista. Se ei aiheuta haittaa ympäristölle, mutta verolle se pitäisi jollakin vippaskonstilla saada keventämään tupakoimattomien verokuormaa ja vahvistamaan heidän toisten ihmisten elämää arvioimaan pyrkivää moraaliaan.
Toki sähkötupakassa on nikotiiniä niin kuin pitääkin olla. Se on siitä kiinni minkälaista täyttönestettä käyttää ja jos on tupakkaa polttanut niin eihä sitä nikotiinittomaan siirrytä.
Sukkahuosut aiheuttaa suonikohjuja. tästä on vuosien kokemusperäinen tutkimus. suonikohjuja esiintyy enemmän sukkahousunkäyttäjillä (naisilla)

:-O
Sähkötupakasta ei ole kokemusta, joten en kiellä myöskään sen mahdollisia haittoja.

THL ei kuitenkaan ole luotettava lähde. Se on kaikkea muuta. THL edustaa lääkemafiaa ja kaikkiin sen juttuihin ja väitteisiin kannattaa suhtautua erittäin kriittisesti.
Sähkötupakka sisältää probyleeniglykolia, jota käytetään joissain suun desifionti suihkeissa esim. aftex aloclair suun haavaumien hoitoon ja lisäksi sanotaan ettei sen nieleminen ole terveydelle haitallista, tämän lisäksi e-neste voi sisältää tislattuavettä, nikotiinia ja mausteita. Vettä ja mausteita ihmiset käyttävät muutenkin ja nikotiini ei aiheuta sen kummempia juttuja pureksii sitä tai käyttää laastareina kun ei yliannostele sitä.

Toinen höyrynmuodostus aine on glyseroli, jota käytetään elintarvikkeissa lisäaineena kuten probyleeniglykoliakin. Glyserolia käytetään mm. bakteerien viljelyalustoina, joten siinä voi piillä pieni vaaranmahdollisuus, jos sattuu neste vuotamaan ja höyrystämättömänä sitä suuhun tietenkin sillä edellytyksellä, että bakteeri on päässyt saastuttamaan nesteen. Tämän voi eliminoida käyttämällä probyleeniglykolin ja glyseriinin seosta tai probyleeniglygolia pelkästään, koska probyleeniglykolilla on desinfioiva vaikutus.

Savukoneissa joita discoissa yleensä käytetään muodostetaan höyryä probyleeniglykolista ja tästä mainitaan yleensä höyrystysnesteen olevan terveydelle vaaratonta hengitettynä, eli sama neste voisi toimia sähkötupakankin nesteenä aivan mainiosti olematta sen vaarallisempi.

Tulee mieleen, että valvirassa on tavallisen maalaisjärjen käyttö kielletty tai sitten saavat tupakka ja lääketeollisuudelta sponsorointi rahaa niiden etuja ajaakseen, koska kansantaloudelle verotulojen pieneneminen ei tuo kuluja kun tupakan haittavaikutuksien korjaaminen vastaavasti pienenee ja vähentää yhteiskunnan terveysmenoja. Lisäksi tulee vielä tupakoitsijoiden työkyvyn paranemisesta saatavat tuotot.

Kukaan ei varmaan sähkötupakkaa terveelliseksi mainosta, mutta mistään ei ole tullut tietoa että se olisi aiheuttanut käyttäjilleen edes murto osaa tupakan haitoista, vaikka muualla se on ollut käytössä jo vuosia. Nykyisen sähkötupakan keksijänä pidetään kiinalaista Hon Lik nimistä farmaseuttia, jonka isä kuoli tupakan aiheuttamaan keuhkosyöpään. Vuonna 2003 keksitty sähkötupakka on nerokas keksintö, jonka toimesta tupakkatehtaat saattavat ajautua perikatoon yhden miehen alulle paneman keksinnön avulla. Hieno tapa kostaa tupakkatehtaille heidän aiheuttamansa kärsimykset tupakoitsijoille.
Tämän artikkelin: http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/sahkotupakka-ja-influenssa mukaan propyleeniglykolia on tutkittu jo vuonna 1942, ja nimenomaan huoneilmassa, hengitettynä. Oli ilmeisen hyväksi.
Suomi on naurettava pellevaltio, johdossa istuu idiootti-apinoita ja kansa on määkivä idioottilauma.
Tupakka ja viina ovat hengenvaarallisia ihmiselle, mutta niiden käyttäjät viis veisaavat omasta terveydestään, joten kaikki varoitukset ovat täysin turhia!

Antaa palaa vaan...meille muille tulee väljempää...
täältä löytyy vähän lisää tutkimuksia. yhdestäkään ei saa kuvaa että sähkötupakka olisi HIRVEÄ VAARA

http://www.e-savuke.com/sahkotupakka/haitat-tutkimuksia/
Että THL:n johtohenkilöt saavat ylipäätään olla edes VAPAALLA JALALLA kaiken harjoittamansa valehtelemisen, hämärien sidos-bisneksien, ja ihmiselämien pilaamisen jälkeen.

Monessa muussa maassa tuollaiset olisi jo aikoja sitten laitettu betonipyttyyn. Ja kansi kiinni.
Kyl tää ainaki mulla on toiminu, ku alotin sähkötupakin höyryttelyn. Ensin väheni normaalisavukkeet ja nyt oon jo 15 päivää ollu ilman normaalisavukkeita, 15-vuotiaasta 40 ikävuoteen asti poltin normisavukkeita ja kiitän et tää sähkötupakki on keksitty.
minä olen poltanut yli 40 vuotta 1,5 askia päivä kokeillut kaikkia mahdollisia konsteja lopettaa tupakointia enkä ole onnistunut sit kuulin sähkötupakista ja ajattelin kokeilla sitä eka päivästä asti eiole tehnyt mieli tavallista tupakkaa olen poltanut kaksi kuukautta vain sähkötupakkaa enkä aijo tavalliseen enää sortua en olisi uskonut miten helppoa on olut päästä eroon tavallisesta tupakista suosittelen kokeilemaan
Tupakoitsijoita ja juoppoja on aivan turha varoitella, jos he olisivat aidosti huolissaan terveydestään he lopettasivat tupakoinnin ja juopottelun tänään!

Tupakoitsija ja juopot ovat itsetuhoisia ihmisiä, he haluavat tahallaa nähdä sen viimeisen päivän mahdollisimman pian!
"Tupakoitsija ja juopot ovat itsetuhoisia ihmisiä, he haluavat tahallaa nähdä sen viimeisen päivän mahdollisimman pian!"

Miksikähän nuo ihmiset kiduttavat itseään, miksi he eivät ota tappavaa annosta jotain myrkkyä jo tänään?
Samaten Kannabistupakka, kaikille vain tiedoksi.
Siirryin sähkötupakkaan viime elokuussa poltettuani enimmäkseen itse käärittyjä sätkiä n. 40 vuoden ajan. Vieroitusoireita ei ole juuri ollut, vaikka muutaman nortin olen sen jälkeen polttanut, paluuta tuohon entiseen ei enää ole. Tupakkayskää ei ole ollut sen jälkeen ja 40 vuotta kestänyt jatkuva häkämyrkytys on päättynyt.. Haittapuolena voisi sanoa että hajuaistin palauduttua on tullut totuus esille siitä kuinka p*skanhajuisessa maassa eletään, tuo koskee myös THL:n puheita.

Aika moni tupakoinnin lopettanut häiriintyy tupakan hajusta ja savusta, minua ne eivät häiritse.

Sähkötupakka on vaarallista vain verokarhulle. Se on varmaan hyvin hyvin vihainen siitä että lopetin tupakkaveron maksun. Menettää vielä nekin vähäiset arvonlisäverot kieltämällä nikotiininesteiden myynti Suomessa, tilaan nesteet Iso-Britanniasta. Hintaa noille tulee alle 20€/kk ja lisäksi nuo sähkötupakkatarvikkeet ehkä muutaman euron kuukaudessa, niitä sentään saa myydä Suomessa. Ennen meni pelkkiin sätkiin jo 70-80 euroa kuukaudessa, valmiita tupakoita poltellessa olisi mennyt kaksinkertainen summa.

Tyhmiä ja typeriä on Suomen päättäjät ja tämä ei ole ainoa asia mistä se ilmenee. Julistetaan savuttomia alueita ja kuntia, kielletään tupakointi työpaikoilla ja sitten kielletään paremman vaihtoehdon eli nikotiinipitoisten sähkötupakkanesteiden myynti. Tuo sähkötupakka kun ei häiritse hajullaan ja tumpeillaan sivullisia eikä tulipalon vaaraakaaan ole. Kyllä siinä on joillakin järki jättänyt pahemman kerram, mutta eihän tuo ole edes uutinen.
Miksi sinun pitää sekoittaa pääsi ja vaarantaa terveytesi sähköavusteisesti?
Täälä nyt jauhetaan näistä verotuloista. Mutta ottakaapa selvää kuinka paljon tupakoinnin aiheuttavat sairaudet maksavat yhteikunnalle. Ja kuinka paljon maksaa työnantajille tupakoitsijoiden tupakkatauot.
heti mitä muita veroja te maksette?ette mitää kaikki on lyöty tupakkoisijoitten niskaan ja muitten niskaan!TYÖTÄ TEKEVÄ DUUNARI ON LOTTO VOITTO VALTIOL,VARSIKI KU KÄYTTÄÄ A JA T..
SomLIT KIELLEtTÄVÄ.
Itse 'vasta' 7kk sähkötupakkia poltellut, myös yli 30 v tupakkitaustaa, nyt viimeiset 1-2 v mennyt semmonen 1,5-2 askia /päivä. Tammikuussa kun sain sähkötupakin, loppui normaalitupakki kuin seinään, kesken päivän, mikä jo sinänsä tuntui mahtavalta, koska epäilin tätä. Enkä palaa vanhaan. Rahaa mennyt semmoinen 250-350€, vaihtoehtoisen 1900€ sijaan. Niitä aitoja tupakoita on jäänyt polttamatta tähän mennessä n 8500 kpl. Nesteiden vahvuus vähenee koko ajan ja näen itseni jo tulevaisuudessa savuttomana, heh, no nikotiinittomana sitten. ;)

Joo vielä viinan ja jääkiekon voi kieltää, niiden ympäristövaikutusten takia. Siitä THL:lle uusi mantra. Ja varsinkin, kun en itse käytä kumpaakaan, silloin ne on helppo lopettaa.
THL = Tosi Huono Lähde

THL:n juttuja ei kannata uskoa. Valheita, sairautta ja kuolemaa. Jokainen joutuu vastuuseen, natsitkin joutuivat.

Ja tähän sähkötupakkaan liittyen on selvää, että THL näkee sen uhkana, koska tavalliset savukkeet sisältävät kaiken muun lisäksi THL:n niin kovasti rakastamaa elohopeaa, joka mukavasti lisää sairaiden määrää ja lääketeollisuuden tuottoa.
Loisto juttu sillä minullekkin kävi niin, että normi röökit jäi pois kun siirryin sähköiseen versioon nikotiinin kera.
Vielä samalla illalla kun tuo sähkörööki tuli niin join olutta ja pössyttelin oluen keran niin eipä tehnyt mieli oikeaa tupakkaa lainkaan joten iso kiitos säkötupakalle ja nikotiininesteelle makuaineen kera.
Annan osoitteen missä voi Sähkötupakan puolesta laittaa adsessiin nimen ja laita jakoon osoitteen kaikille http://www.adressit.com/ hakusanaksi sähkötupakka niin siellä on adressia.
Samat myrkyt eri muodossa kuin tavallisessa tupakassa.

"Glyseroli
Aine hajoaa kuumentuessaan, jolloin muodostuu syövyttäviä höyryjä sisältäen akroleiinia."
http://fi.wikipedia.org/wiki/Glyseroli

"Akroleiini on yksi palokaasujen myrkyllisimmistä aineista, jota on myös tupakansavussa. Yli 2 ppm pitoisuus akroleiinia hengitysilmassa on hengenvaarallista. Sitä on käytetty ensimmäisessä maailmansodassa. Akroleiinia muodostuu glyserolin hajoamistuotteena kuumennettaessa yli 280 °C lämpötilaan"
http://fi.wikipedia.org/wiki/Akroleiini
Sarkasmi menee selkeesti ohi teistä.
Allergiselle propyleeniglykoli aiheuttaa allergisen reaktion kroonistuessa keuhkoihin ja keuhkoputkeen tulehduksen, yleiskunto romahtaa ja elämä on oikein kivaa.

Sähkörööki ei sovi kaikille.
"Tupakkalakia ON muutettava radikaalisti, sähkötupakan käyttö ja hallussapito ON kriminalisoitava ja rinnastettava HUUMAUSAINEEN käyttöön! Kuri ja järjestys! THL:n ON saatava suojella kansalaisten terveyttä! "

Nooo, samaa kyytiä se on kai kriminalisoitava terva-häkä-savutupakkakin, vai mitä??
Mitä enempi sähköhuumeiden käyttäjiä, sitä enempi töitä hautausurakoitsijoille ja sitä enempi elintilaa meille selväpäisille...
Modattu sähkötupakka on kuin viritetty monkey kolmepäällä ja kuudella keskarikassilla.
 /   /  / THL: Sähkötupakka on HIRVEÄ VAARA!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta