AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  / 045 alkuiset späm puhelut?

045 alkuiset späm puhelut?

59 Vastausta 59 781 Lukukertaa
Alkanut tulemaan pirusti puheluja monista eri 045 alkuisista numeroista, joiden tietoja ei saa tiedustelusta. Ei oo tullut vastattuakaan, ei tiedä kuka soittaa.

Mikähän firma alkanut kampanjoimaan (liittymällä tuskin merkitystä, mutta aina silti 045 ja ei tietoja saatavilla jos heittää kyselyn tiedusteluun)?

Jos soittaa takaisin ilmoittaakseen että markkinointi kielletty, varattu tai puhelu epäonnistuu.

Muilla samoja kokemuksia?

puheluita myös saanut

Todella inhottavaa,kun ei tiedä kuka on yrittänyt soittaa ja millä asialla.

Saan minäkin...

tällaisia puheluita, enkä reagoi niihin mitenkään. Koetan seuloa tärkeät viestit roskasta siten, että kehotan esimerkiksi työnantajia vastaamaan työhakemuksiini tekstiviestein soiton sijasta.
Koskahan mainospellet keksivät spammata tekstiviestein soittojen sijasta????

tänne tule myös

Kolme kertaa lyhyen ajan sisään tullut 045-1xx xxx numeroista puheluita. Yhteen vastasin ja eipä sieltä mitään kuulunut... Olisipa kiva tietää mistä näitä on alkanut pukkaamaan.

no jo totta per... 045

On kyllä taivahan totta että noita 045:a tulee melkein päivittäin enkä oo vielä saanu scannattuu että mistä *^¨#1! niitä tulee.Rupee risoon rumasti jollei mokoma lopu!Jos joku tietää tavan millä tavoittaa niin mä kyllä tuun pitelemään kiinni..

Mikä niissä rummutussoitoissa...

niin valtavasti riepoo, että pitää tällä palstalla kirota ja uhota? Puhelunhan voi ohittaa soittoon vastaamatta ja puhelutiedot poistaa kännykän sangen rajallista muistia rasittamasta. Niin ainakin itse teen.
Olemme mainossaastan laskiämpäreitä kaikki tyynni - halusimme tai emme. Erilaiset mainoskiellot purevat vain vaihtelevasti ja lisäksi reklaaminestopatoon saattaa pysähtyä toivottavaakin informaatiota.
Itse reagoin vain soittoihin, joiden lähettäjän tiedän - riippumatta siitä, olisiko minulla sopiva tilaisuus ja aikaa rupatella vai ei. Ehkä hukkaan näin jonkin asiapuhelun mutta koen tämän pienempänä pahana kuin juuttumisen sekunniksikin lätisemään vaikkapa verkostomarkkinointigurun kanssa.
MIKÄ RIEPOO? Kun odotat työkeikkaa tuntemattomista numeroista saat hypätä 3-4 kertaa päivässä puhelimeen vastaamaan vain kuullaksesi että sielä joku harppu myy alushousuja.

hyvä neuvo

vastaa puheluun, niin tiedät kuka sinua yrittää tavoitella.

lehtimyyjäthän ne siellä

Itse sain kanssa 045 alkuisesta soiton, mutta en ehtinyt vastata. Soitin takaisin ja puhelinvastaaja ilmoitti että kyseessä on lehtimyyntiasia. Ei sen kummosempaa. Ei ole soittanut toista kertaa...

Prepaid

Eikös ne oo niitä prepaid liittymiä tollaiset.?
Mulle kun tulee puhelu, ne on lehtimyyjiä. Tekevät tarjouksensa ja jos ie mulle käy niin sanon että "ei nyt tuu kauppoja, kiitos." ..Sillais

Lehtimyyntiä

Minun kohdalla asialla oli Forma Publishing Group, kun vastasin. Olen tilannut Trendiä aiemmin pari vuotta ja sanoin, että pistäkää vaan lehti tulemaan edelleen, kun tilaus oli loppunut. Ei ole edes lehteä kuulunut vaikka soitosta on aikaa yli 2 kk.
Tilasin poikaystävälleni Trendin Veli-näytenumeron, ja hänelle soitettiin myös 045 numerosta jonka tietoja ei saanut. Kun vastasi samalla asialla olivat, mies sanoi ei todellakaan kiinnosta&mielipiteensä miksei...

Alkanut

tulemaan soittoja 045-1213*** numerosta. Kukaan ei puhu mitään mutta kuulen että linja on auki eli ei pätki. Yritin soittaa takaisin mutta hakkaa varattua koko ajan. Ei muuta kun jättää linjan vain auki, eipä se soittajalle varmaan ilmaista ole ja eiköhän rikosilmoituksen avulla saa suljettua ko numeron, taikka tuskin siitä hyötyä on kun eiköhän nuo avaa uusia numeroita sitä mukaa. Voi olla et pare antaa soida vaan. Hyvä soittari puhelimeen niin on ainakin sit jotain mitä kuunnella. ;)

Sama ongelma!

Mulle on myös alkanut tulemaan tuollaisia 045-alkuisia puheluita. Parissa numerossa on tuo mainitsemasi 045-1213-alku. Kun vastaa, niin lyö kiinni sieltä päästä. Äsken juuri joku soitti, ja kuulin naisäänen "älähdyksen" ennen kuin pisti kiinni...myös sana "himas" kuului ennenkuin sanoin "haloo". Kun soittaa takaisin, niin kuuluu ettei numero ole käytössä. Jumavita, enää en kyllä noteeraa noita mitenkään! Mulle on ennenkin tullut 045-alkuisia lehtimyyjien soittoja, mutta ei niistä ennen ole kukaan kiinni heittänyt heti kun vastaa...

Ei kyllä pitäisi olla mitään vihamiehiäkään, jotka prepaid-liittymistä soittelisi. Hassua on myös se, että kaksi noista numeroista ovat ihan samanlaisia, paitsi viimeinen numero on eri.

045-alkuiset numerot

Noita 045-alkuisia numeroita on myös vanhusten palvelutaloissa asuvilla henkilöillä. Minun isovanhemmilla on ainakin. Niitä voi käyttää vain soittamisiin, ei esim. tekstareihin.

045 = Saunalahden liittymä

... siis ihan njormaali liittymä...

Saman kokenut

Todella ärsyttävää! Pitäs ilmottaa poliisille kun pommittavat tuolta 045 suunnasta joka päivä eikä saa kiellettyä markkinointia...

nih

Kertaalleen soitin takasi,kukkaan ei vastannut, ja koitin toisenkin kerran, ylläri oli laskulla viihdelinjalle soitosta useampi kynppi velotettiin, saakeli. Muuten ihan ookoo, mutta soittavat byroon kapulaan, ja kun kuvittelee potilaiden soittavan, ni tulee soitettua vaistolla takasin. Esitin asian wallesmanneille, eipä niitä tämmöset kiinnosta, mutta ynnääppä itte, suomessa on se pari miljoonaa työsuhdekännykkää, ja jokainen joka soittaa takasi, antaa sulle kynpin, ja jos vaikka päivässä takasin soittaa se kolmesataa ressukkaa nih, kyllä tolla jo kivitalon Tapanilaan rakentaa.

minä

045-alkuisiin numeroihin että "eipäkiinnostakiittihei"

045 279 alkuiset???

Mulle on viime aikoina soiteltu useista 045 279 alkuisista numeroista, joihin en ole yhteenkään vastannut.

Onko kenellekään muule soiteltu?

Nyt tänään soitti 272 alkuisesta.

045 279

On soiteltu, rasittavan paljon. Veikkaan nikolex-puhelinmyyjiä. Soitin yhteen sen alkuiseen numeroon takaisin 3 jälkeen. Vastaaja sanoi: tämä on nikolex oy:n tiedot...... Ottaa päähän kun odottaa tärkeitä puheluja.

hanki salainen nro

Hanki salainen numero niin ei tarvitse ihmetellä , niin minä tein ja ei vaivaa kaiken maailman lehtimyyjät sun muut soittelijat , osaan itse ostaa mitä tarvitsen , puhelinmyyjien soitot ei kiinnosta.
Silti ne löytää, vaikka olisi salainenkin numero. Ainakin minut ne löytää, ihme kyllä.

no jo on mainontaa ja myyjiä 045 numeroilla!

Mulla sama ongelma tullu tällä viikolla, ainakin 10, 045 alkuisia soittoja ja aina puh myyjä luurissa tästä lähin en vastaa!!!

045 3267...

Tosta pommitettu ja loppunumerot muuttuu...Mikä lie?
äijä20 mulle kävi sama kun sulle, ja tiedustelussa oli että salainen. En kyllä lähde soittelemaan takasin.

ne on

saunalahden/elisan liittymiä ittelläni on 045 alkuinen num

jep

itsellänihän on myös 045-alkuinen
Sama juttu. saatana kun ei saa markkinointikieltoakaan. Jos vastaat niin molottavat niin epäselvästi firman nimen ettei siitä saa pirukaan selvää. Pitäs ilmottaa poliisille.

Vastaa ihmeessä

ja pidä heidät linjalla niin kauan kuin pystyt. Puhelinlaskut ne on heilläkin...
Muunmuassa SAUNALAHDELLA on tapana soittaa joka SAATANAN päivä 1-2 kertaa päivässä. Toinen on TALENTUM. Jos kyseisistä firmoista tulee vielä yksikin soitto teen asiasta rikosilmoituksen. NYT LOPPUU!

häläri?

mullekki just soitti joku 045 alkune numero mutta ku aloin kaivaa luuria taskusta ni soitto loppu. eli hälärin vissii soittivat. joku ovela yritys että soitan takasi tietenki. soitelkoot minkä ehtii, en pidä koskaa ääniä päällä ni ei haittaa. toinen numero mistä jo muutaman kerran soitettu on joku norjalainen numero mikä koittaa saada ihmiset soittaan takasi. kaikenlaista kusetusta ja huijausta sitä löytyy.

045 numero?

Meikäläiselle tuli myös tuollainen soitto. Kun yritän soittaa takaisin tulee että numeroon ei saada yhteyttä, numerotiedustelun mukaan salainen numero tai prepaid -liittymä. Mikähän se sitten on? Joku huijaus tai markkinointijuttu?
Voi teitä... 045 on saunalahden liittymä ei siis meinaa että joka ikinen sillä alkava puhelin numero on lehtimyyjä. Itse en ole ja on 045 alkuinen numero ja myös ylläri pylläri salainen elikkä ei saa tiedustelusta selville kuka soitti. Joten ainoa tapa tietää kuka soittaa on VASTATA!!!!
minulla markkinointikielto ja silti joku lehtikulassi tms.soitti/soittaa ja ei kunnioita yhtään tekemääni markkinointikieltoa.Kait on niin ahne saamaan ulkomaanmatkan tai muita etuuksia ja toi numero on 045-3204408.Pitää salaisena tai prepaid.
Olen jo monta monta vuotta jättänyt vastaamasta kaikkiin 045-alkuisiin paskageneraattoreihin puhumattakaan, että soittaisin niihin takaisin. En myöskään ole vastannut ikinä yhteenkään puheluun, jonka soittajan numero on tuntematon. Kyllä ne siitä harvenevat pikkuhiljaa. Ei pirukaan viitsi kovin kauan paskaa puhua.
tullu helvetisti 045 200 -alkusista numeroista soittoja ja kyllähän ne harveni hetkeks, kun ei ikinä vastannu, mut sitte ne alotti uuestaan...
Kirjoita numero Googlen hakuriville,niin tulee listoja puhelinmyyjien käyttämistä numeroista,ja siinä on usein ollut 045 alkuisia numeroita,joista minulle on soitettu.
Kahden päivän sisään nä on soitellu tauotta:

045 6581***
045 3176***
045 3148***

Kun koittaa soittaa takaisin, "valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä" :S
Hankkisivat ihan oikean, rehellisen työn.
myös soiteltu
045 32676*** (kaks vikaa numeroa vaan vaihtelee)
minä taas vastaan kaikkiin 044 ja 045 alkusiin numeroihin,että suksippa vittuun ja punaista luuria perään.
Mulle tuli 045 1222*** numerosta, ilmeisesti samalla asialla.
Ovat taas nuo nolla-neljä-vitoset innostuneet ihan kuin raatokärpäset.
Onhan se filosofia niilläkin: paska on hyvää, miljoona kärpästä ei voi olla väärässä.
Annan piristä edelleen, mutta sitä soittavaa osapuolta laitteineen käy sääliksi.
0453176997 jos ei kerkiä vastaamaan ja yrittää soittaa takaisin ei saa yhteyttä
045-8886...
Mulle tuli soittoa numerosta 045 8560...
Mikäköhän mahtaa olla kun en sellasesta numerosta ennen ole soittoa saanut?
Mulle taas tuli 0458795.. piippaa, ja katkeaa. en ole soittanut perään enkä taidakaan.
ette kai te takaisin soita?

jos joku soittaa, enkä tunne numeroa niin ellei jätetä
viestiä, annan asian olla.

En koskaan ala selvittämään tai soittamaan takaisin
Kerrankin älyä hommaan.Tässä jatkoa halvalla 3 vuodeksi.
http://www.asml.fi/rajoituspalvelut/kuluttajille/puhelintarjonnan_rajoituspalvelu/

Puhelintarjonnan rajoituspalvelu
0600 13404
(numeroon ei voida yhdistää puheluita jotka soitetaan liittymästä jossa on palvelunumeroesto)

Yksityisillä henkilöillä on mahdollisuus rajoittaa kaupallista puhelintarjontaa soittamalla palvelunumeroon 0600 13404 ma-pe klo 8-18 (puhelun hinta 0,39 €/min +pvm, jonotus on maksuton). Ainoastaan palveluautomaattiin ilmoitetut rajoitukset kirjautuvat puhelintarjonnan rajoitusrekisteriin
Voi perkele nyt ahdistellut 04512- alkuisesta 3-6 kertaa päivässä! Aloittaa aamulla, painan luuria korvaan, soittaa heti perään. Hermot menee. Jatkunut nyt kolme päivää.
Jeps, minulle kans 045-12 -alkuiset soittelee, ei niin usein, mutta kuitenkin. Onneksi puhelimella saa estettyä numeroita, jos soittelevat uudelleen niin ei häiritse. Mutta muuten ottaa kyllä päähän.
Ensimmäistä kertaa on minuakin alettu pommittamaan. Nyt on tullu kahdesta eri numerosta puhelu, joihin ei saa yhteyttä ja yhdestä joka yhdistyy elisan asiakaspalveluun.

Epäilyttävät:

045-8555***
040-9312***

Pieni pakko kuitenkin yrittää vastata numeroihin, joita ei tunnista, sillä asuntoani on tulossa katsomaan liuta ihmisiä enkä nykyasukkaana voi vaikeuttaa heidän oikeuttaa päästä tutustumaan asuntoon olematta vastaamatta ja soittamatta takaisin. Piru.
Mulle on alkanut tulemaan yhden spiton häläreitä 040-alkuisista numerooista. Kolmena päivänä tullut yht neljä puhelua, kaikki eri numeroista. Todella ärsyttävää!
onkos kukaan vielä saanut kuulla että eläinlääkäriä kyseltäisi, 045xxx-xxx sattui soittelemaan ja alkoi valitta kun kissa oli ripulilla ja sitten väitti että numeroni löytyi netistä, niin siis kukahan sieltä ja soitti.
Mulle pukkaa 0456757501 numerosta kokoajan ja ei vastaa mulle. Outoo...
0456798218. Tällainen numero mulle soitti muttei ketään toisessa päässä kun vastasin.
Se on Enia.
En vastaa
Joku kauppasi persettä olisi tullut kotia jakamaan puhelin numero oli 04563837??
nuo kaksi viimeistä numeroa voitte arvailla tai soittaa sokkona.
Ihan kiva tietää miksi kukaan ei nykyään enää vastaa mun soittoihin:
mulla on ihan normaali 045-alkuinen DNA-liittymä.
 /   /  / 045 alkuiset späm puhelut?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta