Psykiatria on salaliitto

Skitsofreenikon näky

http://www.tiede.fi/keskustelut/psykologia-aivot-ja-aistit-f12/skitsofreenikon-paivakirja-ii-t52564-60.html

"Nykytieteen mukaanhan kaikki uskonnot ovat psyykkisesti sairaiden psykoosissa olevien skitsofreenikkojen luomia. Jeesus Nasaretilainen, Muhammad ym. suurten uskontojen ikonit ovat kaltaisiasi hallusinoijia.
Tai sitten psykiatria ja psyykenlääkkeet ovat vanhan vihtahousun paras keksintö sekularistisen tieteen rinnalla;) Uusia Messiaita ei enää tule, he hakeutuvat itse hoitoon tai heidät passitetaan hullujenhuoneille, koska korkeampilentoinen havainnointi on tieteellisesti todistettu psyykeen ongelmiksi ja kuvitteluksi.

Jokuhan kirjoitti toisaalla uskosta yliluonnolliseen: "Uskoisin vasta jos Jumala puhuisi minulle", veikkaan että siinä vaiheessa vasta epäilys heräisi, siis omasta mielenterveyden tilasta".

Yritetäänkö psykiatrilla tuhota uskonnollisuus, uskonnolliset kokemukset ja ihmeet sekä paranormaalit kokemukset? Yritetäänö ihmiset sekularisoida -maallistaa tieteellä, jotta he eivät uskaltaisi kokea?

6

361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei tai juu

      Siis ennen kuin suostut ottamaan ajatustasoasi laskevia neurolepteja, mieti olisiko Muhammad ottanut, tai mitä jos hän olisi ottanut.

      • ojfiojpwe

        Lääkkeet on pahasta! paitsi krapula päänsärkyyn joku 400mg burana :D lääkkeet tekee susta pelkästään zombin,siis kaikki mielenterveyteen vaikuttavat... mulla on mielenterveydellisiä ongelmia enkä ikinä oo ottanu lääkkeen lääkettä yhteenkään masennukseen tai ahdistukseen,ainut joka on auttanu on adhd ja sienet masennukseen.


      • Mahdih

        Nykyään hänet olisi huijattu ottamaan ja Jumalan sana olisi jäänyt kuulematta ja jakamatta.


    • Anonyymi

      Psyykkelääkkeet ovat erittäin hyödyllsiä, ne tappavat 20 vuotta ennen aikojaan
      -haima
      -maksa
      -munuistulehduksiin ja syöpiin, koska puolittavat valkosolutson AIDS potilaan tasolle.
      Ja niistä ei saa murha tuomiota kuten niiden edeltäjästä zyklon kaasusta.
      Niiden etu on nopea tapa eliminoida populaatiota ilmaston parantamiseksi, tosin pietarin tulisi vaatia suomelta korvausta suomen lahden myrkyttämisellä ihmiseritteillä jossa on zombi lääkettä, ettei pietarilaisetkaan pysty kantamaan sota reppua puhumattakaan finlanski en tilannetta, jotka ei pysty kriisin tullen edes nostamaan reppua maasta zombi lääkkeiden takia, joiden huojarit sanoo parantavan näkymätöntä sisintä, jotka kukaan koskaan ei ole nähnyt, mutta koululääketieteen huijareilla on aina absoluuttinen totuus olemassa näkymättömistä aisoista ainoana maailmassa ja ovat militantteja kuin kommunistit marxin teorioissa, eli todella vaarallisia ja vahnigoittavia ihmisen mielelle ja hyvin voinnille.

      Potilaan

    • Anonyymi

      "Yritetäänkö psykiatrilla tuhota uskonnollisuus, uskonnolliset kokemukset ja ihmeet sekä paranormaalit kokemukset? "

      Tietysti yritetään, sillä Freudin, Piaget:n, Steinerin ja Dunderfeltin teoriat perustuvat okkultismiin eli satanismiin. Kristinusko on kielletty psykiatriassa. Kuten Pietari toteaa (2 Piet. 2:1-3, 12-19): "Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon.
      Ja moni on seuraava heidän irstauksiaan, ja heidän tähtensä totuuden tie tulee häväistyksi;
      ja ahneudessaan he valheellisilla sanoilla kiskovat teistä hyötyä, mutta jo ammoisista ajoista heidän tuomionsa valvoo, eikä heidän perikatonsa torku.
      Mutta niinkuin järjettömät, luonnostaan pyydystettäviksi ja häviämään syntyneet eläimet, niin joutuvat myös nämä, kun herjaavat sitä, mitä eivät tunne, häviämään omaan turmelukseensa, saaden vääryyden palkan, he pitävät nautintonaan elää päivänsä hekumassa, he ovat tahra- ja häpeäpilkkuja; he herkuttelevat petoksissaan, kemuillessaan teidän kanssanne, heidän silmänsä ovat täynnä haureutta eivätkä saa kylläänsä synnistä, he viekoittelevat horjuvia sieluja, heillä on ahneuteen harjaantunut sydän, he ovat kirouksen lapsia. He ovat hyljänneet suoran tien, ovat eksyneet ja seuranneet Bileamin, Beorin pojan. tietä, hänen, joka rakasti vääryyden palkkaa, mutta sai rikkomuksestaan ojennuksen, mykkä juhta puhui ihmisen äänellä ja esti profeetan mielettömyyden, Sellaiset ovat vedettömiä lähteitä ja myrskytuulen ajamia hattaroita, ja pimeyden synkeys on heille varattu. Sillä he puhuvat pöyhkeitä turhuuden sanoja ja viekoittelevat lihan himoissa irstauksilla niitä, jotka tuskin ovat päässeet eksyksissä vaeltavia pakoon, ja lupaavat heille vapautta, vaikka itse ovat turmeluksen orjia, sillä kenen voittama joku on, sen orja hän on."

      Mikä sopisi paremmin nykyajan psykiatreihin?

    • Anonyymi

      Psykiatria on massakusetus ja murha-ase kaikkia sekä tavan ihmisiä että havahtuneita varten. Psyykelääkkeet tuhoavat normaalin aistiskaalan ja aiheuttavat hävitystä kehon normaalille hyvinvoinnille. Jota ei välttämättä ikinä saa takaisin.

      Kukin voi tutustua erinäisiin "modernin psykiatrian isiin", vaikkapa Benjamin Rushiin ja Sigmund Freudiin. Freud oli täystärähtänyt narkkari ja Rush oli rappari(vaikka niin olivat suurin osa muistakinn usan perustajaisistä), joka kait oli jossain maininnut että psykiatria on ainoastaan rappariuden kriitikoiden vaientamista varten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2122
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1674
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1501
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      32
      1486
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe