Miksi Estonia upotettiin?

TutkijaT2

Mielestäni nsin pitäisi selvittää, että mihin määränpäähän Estonian kuljettamat aseet ja plutonium Lähi-idässä kuljetettiin.

Jos määränpää oli Israel, syylliset voisivat olla Venäjän NL-mieliset tai arabit.

Jos määränpää oli arabimaa, syyllinen oli Israel, NATO, USA tms.

En vain keksi sitä, että miksi SWE ja FIN suojelisivat itämaita. Eli syyllinen lienee lännessä.

MM. NSA:n salaiset paperit puhuu täömän puolesta. Myös kadonneet miehistön jäsenet muilutettiin jonnekin länsivaltojen koneilla.

Veikkaus: USA on osallinen upotukseen ja etenkin peittelyyn.

Melko varma fakta: NL:n Estonialla kuljetettu avaruus- ja aseteknologia oli perusta sille, millä WTC-tornit romahdutettiin.

23

1947

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyttrty

      folio pois päästä..

      • F-pipo.

        Kyllä todellakin kannattaisi ottaa foliopipa pois päästä ja antaa päänupin hieman jäähtyä.Tähän on ihan pätevät syyt.Kuten se,että joillain päänuppi käy ilmeisesti ylikierroksilla kun tuollaisia teorioita kehittelee.Ja jos oikein huono tuuri käy,niin päänuppi voi kuumeta liikaa ja leikata kiinni.


      • 11+20

        Mitä helvettiä teet salaliittoteoriapalstalla?


      • vaarallinen-

        Säteilyn takia sitä ei nosteta !


      • Teoriasta totuus
        F-pipo. kirjoitti:

        Kyllä todellakin kannattaisi ottaa foliopipa pois päästä ja antaa päänupin hieman jäähtyä.Tähän on ihan pätevät syyt.Kuten se,että joillain päänuppi käy ilmeisesti ylikierroksilla kun tuollaisia teorioita kehittelee.Ja jos oikein huono tuuri käy,niin päänuppi voi kuumeta liikaa ja leikata kiinni.

        Hattu kuin hattu, kaikki keskustelu on asiaa johon tulisi suhtautua kriittisesti ei ennakkoasenteella.

        http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2011/09/ms-estonian-mysteeri.html


      • talvifoliopipamies
        F-pipo. kirjoitti:

        Kyllä todellakin kannattaisi ottaa foliopipa pois päästä ja antaa päänupin hieman jäähtyä.Tähän on ihan pätevät syyt.Kuten se,että joillain päänuppi käy ilmeisesti ylikierroksilla kun tuollaisia teorioita kehittelee.Ja jos oikein huono tuuri käy,niin päänuppi voi kuumeta liikaa ja leikata kiinni.

        Minulle tulee tällainen miellethtymä foliopipasta.

        Pariskunta Palmen ollessa elokuvissa ja sieltä poistuttuaan heitä lähti seuraamaan mies joka oli nähty teatterin edessä osottamassa heitä. Eräs taiteilija on tehnyt tuosta miehestä piirroksen. http://marcpennartz.nl/maak-kennis-met-de-moordenaar-van-olof-palme/

        Tuossa linkissä miestä verrataan Christer Anderssoniin joka on murhatutkimusten viimeinen villitys. Se kuva mikä on jäänyt melkein kaikkien mieliin Petterssonin lisäksi on se kuva missä tummahiuksinen mies on ilman pipaa. Ilman foliopipaa. https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435

        Murhatutkimusten johtoon astui vuosi sitten Krister Petersson https://www.svt.se/nyheter/inrikes/palmegruppens-nye-ledare-krister-petersson Pelkkää sattumaa tuo samanimisyys.
        Grandmannea on yritetty yhdistää ainakin Petterssoniin ja Anderssoniin. Vasemmalla Birgittan piirros Grandmannesta. Sillä on pipa. Muissa kuvissa 'murhaajalla" ei ole pipaa.
        http://marcpennartz.nl/maak-kennis-met-de-moordenaar-van-olof-palme/ Sama linkki toistamiseen.

        Nyt minä keksin, että tuo pipa onkin talvifoliopipa, jossa on siis villainen ulompi kuori.
        Grandmannen matka minun mielestäni päättyi siihen kun Palme pari lähtikin kävelemään kadut toista puolta ja Grandmanne jatkoi matkaansa samalla puolella katua, missä hän alkoi seuraamaan pariskuntaa. Tässä video Palmeiden matkasta ensin kotoa elokuviin ja sieltä sitten murhapaikalle, missä joku sitten lehtitietojen mukaan ampuu heitä. Tässä ei kai ole vielä mitään mystistä. On vain nähty pipapäisen miehen lähteneen seuraamaan pariskuntaa ja sitten häipyneen maailman tuuliin.
        Se siitä Grandmannesta joka on nykyään Grand Old Man jos elää, sillä murhasta on jo yli 31 vuotta.
        https://www.youtube.com/watch?v=IBT-dL7hu9o (kohdassa 2:58 Girgitte Wennerling näkee Grandmanin pistävän tuijotuksen ja muistaa sen vielä vuosien päästäkin ja tekee siitä kuvan. Hän ei tee kuvaa heti. Tuo talvifoliopipameis siis katoaa jonnekin eikä hänestä sen koomin olla kuultu. Seuraavassa jaksossa siirrymme tapahtumiin murhapaikalle. Hyvää illan jatkoa.


    • Massamedia

      No ainakin on 100% varmaa, että m/s Estonia upotettiin tarkoituksellisesti ilman sääliä ihmisistä. Sanoi kuka mitä tahansa. Hyvin vaitonaisia ovat olleet kaikkiin kysymyksiin, eli on paha ruveta vastailemaan, koska silloin puheista selviäisi monelle, että on puhuttu kansalla potaskaa. Eikä nuo uhrit rajoittuneet pelkästään laivalla hukkuneisiin. En ymmärrä sitä kuitenkaan, miksi niin moni hyväksyy nuo falskit selitykset ja vieläpä toistaa niitä muille kyseenalaistamatta näitä lausuntoja. Eihän vesi tullut silminnäkijöittenkään mukaan autokannelta vaan alapuolelta. Alakannen hyteistä lähdettiin pakoon alta tulevaa vettä, ei siis ylhäältä autokannelta tulevaa vettä!!

      • 100%

        Nyt ei muuta kuin satavarmat todisteet esille mikäli olet sitä mieltä,että Estonia upotettiin tahallaan.Ja todisteista pitää selvitä mm kuka,miksi,miten ja mistä syystä näin muka tehtiin.Ei pitäisi olla sinulle ylivoimaisen vaikeaa koska olet noin varma asiastasi.


    • mitä laivan lastina

      Osa epäilee että estonialla olisi kyseisenä yönä salakuljetettu jotakin? aseita?? huumeita??, niin ja huhut kertovat että kyseisenä yönä laivalle olisi tuotu sotilas-saattuessa 1-2kuorma-autoa. Myös huhut kertovat että valvontakameran nauha olisi takavarikoitu jossa näkyy estonian lastaus, onkohan estonia lasti ollut samanlainen?/samantyylinen? kuin mitä oli thor liberty:n lasti. Eikös NATO:lla ollut tuolloin joku harjoitus meneillään samana päivänä jolloin estonia upposi, myös on jotkut lähteet epäilleet sitäkin törmäsikö estonia sukellusveneeseen, mutta myös se ihmetyttää jos NATO:lla oli harjoitukset meneillään ja vesillä oli paljon sukellusveneitä ja muuta kalustoa niin mikseivät osallistuneet pelastusoperaatioon, kaikenlaista uutista on ollut tuolloin vuonna 1994 kun katselee tuota vuotta mitä kaikkea on maailmalla/euroopassa tapahtunut

      http://fi.wikipedia.org/wiki/1994

      • rotia

        Mistä löytyy faktaa NATO harjoituksista?


      • anon111

        Sitä ihmettelen että kyseisestä hylystä on vähän video ja kuva materiaalia. Lieneekö edes videota/kuvamateriaalia estonian autokannelta, vaikka hylyllä on sukeltajia käynyt niin eivät ole sitten autokannella käyneet vierailemassa ja kuvaamassa siellä olevia ajoneuvoja että pitääkö tuo väite paikkaansa 1-2kuorma-autosta jotka on sotilas-saattuessa tuotu ja mitä on näiden ajoneuvojen lastina ollut oikein? ydinaseita?? plutoniumia?? huumeita?? aseita?? väärennettyä rahaa?? rahanpainolaattoja?? kuka tietää mitä näissä ajoneuvoissa on lastina ollutkaan jos huhut pitävät paikkaansa. Vai törmäsikö estonia sukellusveneeseen huhut kertovat että tuolloin jolloin estonia upposi itä-merellä olisi ollut sukellusveneitä todella paljon liikenteessä, myös laivalla olijat ovat kertoneet että ihan kuin joku olisi raapinut laivan pohjaa


    • Fuula jatkuu..?

      Ja sama fuula sen kuin jatkuu ja jatkuu..Huoh sentään! Mistä näitä Estonian upottajia
      oikein sikiää?Ja mistä niitä Palmen "murhatutkijoita" oikein sikiää?Ja mistä niitä WTC-hemmojakin sikiää? Yksi kun lopettaa niin toinen aloittaa "tutkimukset",ja sama fuula vaan jatkuu....

      • virallinen fuula

        No minäpä kerron. Niitä sikiää siitä, kun viralliset sel(v)itykset ovat niin falskeja ja ontuvia, kuin lastenkamarisatuja, etenkin tapaus 9/11


      • Fenix.Ivan.
        virallinen fuula kirjoitti:

        No minäpä kerron. Niitä sikiää siitä, kun viralliset sel(v)itykset ovat niin falskeja ja ontuvia, kuin lastenkamarisatuja, etenkin tapaus 9/11

        Estonialta ajettiin kuorma-auto mereen ennen kriittistä kallistumista. Scania löytyy hylyn lähistöltä. Sitä ei hautarauha koske.


      • 22astetta
        Fenix.Ivan. kirjoitti:

        Estonialta ajettiin kuorma-auto mereen ennen kriittistä kallistumista. Scania löytyy hylyn lähistöltä. Sitä ei hautarauha koske.

        Sinne laivalle houkuteltiin kokonainen mafia perhe ja upotettiin.seilaa estoonia merta niin valkeaa enää riidelty ei oli päätetty häät.


    • kiesus...

      eli siis aiheen aloittajalta kysellään jotain faktaa pöytään, niin tämä vastaa että ``NO KUN MULLA ON SELLANEN KUTINA PÄÄSSÄNI ETTÄ JOKU SEN POTSKIN UPOTTI, NIIN JA MUISTAKAA 9/11!!! SEN ON PAKKO LIITTYÄ TÄHÄN TIETS NIINQ!!!´´... kristus vapahtaja ja sen kaveri perkele sentään sanompa vaan...

      • Odottakaa1994

        Wikileaks tulee todistamaan virallista tutkimusta vastaan.


    • vanha nakki

      CIA upotti Estonian. Viro oli perustamassa maahansa Ruotsin kanssa puolueetonta sotilaallisesti liittoutumatonta armeijaa.

    • Eikös se ollut miina

      Ankkuristaan irronnut, niitä on sodan jäljiltä itämeressä vieläkin kymmeniä.

    • Jos ajatellaan todennäköisyyksiä:

      Vanha laiva, jossa on aukeava keulavisiiri synkkä ja myrskyinen yö kovine merenkäynteineen. Merenkäynti aukaisee visiirin ja laiva uppoaa.

      Vanhaan laivaan lastataan plutoniumia ja muita aseita. Synkkä ja myrskyinen yö on täydellinen peite CIA:lle upottaa laiva matkustajineen. Onnettomuustutkintalautakunnan perusteellinenhämääminen tai siihen vaikuttaminen todellisen onnettomuuden salaamiseksi.

    • 90luvunseilori

      Jos ovat kuulleet pohjasta raapivaa ääntä, oisko ollut mahdollista, että irti revennyt keulavisiiri olisi matkalla syvyyksiin raapinut laivan pohjaa?
      Epäselvyyksien vuoksi mielenkiintoiset teoriat leviävät, osa voi hyvinkin pitää paikkansa. Missään lukemassani raportissa ei tosin mainita, että keulaportin takana ollut "ajoramppi" "väliseinä" olisi revennyt visiirin mukana pohjaan.. ainakaan sitä ei ole nostettu jos sitä laivassa koskaan olikaan.. muutamat vanhat kuvat tosin näyttävät sen olleen paikallaan ainakin siihen aikaan kun estonia seilasi viking linen väreissä... nopea uppoaminen herättää kysymyksiä.. samalla tavalla ihmetys herää kadonneista henkilökunnan jäsenistä ja mystisestä laivasta joka purjehti paikalta pois ilman valoja. Todellinen totuus on meressä 80metrin syvyydessä ja ne ketkä totuuden tietää ovat kuolleet, ketkä seilasivat lautan mukana pohjaan.

    • jan.heveliusz.1993

      Samanlainen uppoaminen tapahtui vuotta aikaisemmin puolalaiselle myöskin ruotsiin matkallaolleelle ro-ro alukselle. Aluksen reitiltä löytyi pitkä vana rekkoja ennen uppoamispaikkaa.

      Kaikki rekat on käyty mystisesti nostamassa pois laivan reitiltä. Nosto-operaatioista ei ole mitään tietoja. Näin muistan ainakin lukeneeni jostakin.

      Liittyvätkö tapaukset toisiinsa jollakin tavalla? Puola oli Eestin tavoin entinen neuvostomaa.

    • Estonia.keskusteluun

      Nosto

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Merikarvian nuoriso

      taitaa olla persukasvatuksen tuotosta kun jopa kirkkoherralla palaa käämit näihin paskahousuihin :D
      Yleistä Satakunnasta
      99
      5598
    2. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      72
      3736
    3. Antaisitko mies minulle jonkun vinkin

      Että tietäisin, että minun kannattaa uskoa vielä meihin. Nyt just heikko hetki ja usko meinaa loppua. Pelkään, että tila
      Ikävä
      105
      3342
    4. Aitolais-kirkkoherran rippileirille tyly loppu

      Merikarvian rippileiriä vetänyt kirkkoherra Tom Broberg ajautui törmäyskurssille rippileiriläisten kanssa ja ylempi taho
      Luterilaisuus
      195
      3051
    5. Naiselle, rakkaalle!

      Pitäiskö nyt vähän jutella, on se sitten mitä tahansa. Mä oon sun puolella, hiljaisuutes aion rikkoa. Tulen vaikka karmi
      Tunteet
      42
      2921
    6. Kuvaile kaivattusi ulkonäköä?

      Asiallista keskustelua kiitos! Itse vastaan, naisella on isot rinnat.
      Ikävä
      117
      2101
    7. Tästä tiedämme että raamattu ON muutettu

      https://rivalnations.org/censored-bible/ Raamattusi on sensuroitu Raamattu, joka sinulla on kotonasi tai taskussasi, on
      Hindulaisuus
      621
      1878
    8. Morning has broken

      Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
      Ikävä
      168
      1714
    9. Jos et kaipaakaan minua täällä

      Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
      Ikävä
      18
      1364
    10. Ihanaa Juhannusviikkoa kaikille

      Erityisesti eräälle erityiselle Pupuselle🥹😍🐇🌿🌼 Tämä varmaan taas poistetaan kuitenkin, mutta kokeilen onneani✌🏻
      Sinkut
      149
      1332
    Aihe