Päivää -lehti boikottiin 223 968 allekirjoitusta

:)))))

Päivää -lehti boikottiin, 223 968 allekirjoitusta

Ylivoimaisesti sivuston historian suosituin adressi.

Seiskan kieltäminen lailla voisi hyvinkin saada kannatusta eduskunnassa.

19

113

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samapa se kai nämä p

      jaa se 7-päivää onkin jäänyt pois

      samapa se kai nämä ppoistaa tämänkin tiedotteen

      Kun te ostatte 7 päivä niin tämä foorumi jakaa rahoillaan suomi-vihaa ympäri Suomea.

      • 4+6

        ja miksi tätä avausta ei pitäisi poistaa? sehän on täysin väärällä palstalla.

        ihme pellejä päästetään nettiin..


      • @fennis
        4+6 kirjoitti:

        ja miksi tätä avausta ei pitäisi poistaa? sehän on täysin väärällä palstalla.

        ihme pellejä päästetään nettiin..

        ihme pelljä päästetään nettiin... niinkuin tämä aller oy pitäsi laittaa vankilaan koko porukka.


    • Hei,
      tämä keskustelupalsta on käyttäjien tekemiä palstaehdotuksia varten. Viestisi siirretään Boikotit -palstalle, jossa voit keskustella kaikenlaisista boikoteista.

      Aurinkoisin terveisin,
      Piia
      Suomi24

      • @fennis

        Nythän tämä nimenomaan on väärällä paikalla.

        Nämä pahvit kun ei ymmärrä mitään, eikä se ole minun vikani!

        Kyse on allerin suomi24 sivuston miljoonista virheistä joita ei korjata vaan ylläpito syyttää heti käyttäjiä kun virheistä ilmoitetaan, niin tahdoin kommentoida ypille, ylläpidolle, että ihmiset laittaa boikottiin allerin p…. –lehdet, kun olette niin inhottavia. Nimenomaan tarkoitin kommentoida juurikin ypi.n välinpitämättömyyttä YPi.lle itselleen .

        Ja tässä se taas nähtiin, miten ne reagoi valituksiin. Yleensä ne poistetaan tai siirretään mutta miljoonista virheistä ei poisteta yhtäkään.

        Päinvastoin jokainen muka-parannus huonontaa kaikkea sivustolla esim noi pomppivat mainokset aiheuttaa mikreeniä ja liikkuvat kuvat aiheuttavat klikkauksen väärässä kohtaa ja aikaa palaa turhaa ja saa vihaa mainostajia vastaan. ..jne

        Itsekin olen kauniisti ja vähän rumemminkin kiroilujen kera yrittänyt saada niitä ymmärtämään miten raivostuttavia nämä sivuston virheet ovat. No ei niitä kiinnosta vaan poistavat valitukseni, joita olen kirjoittanut tuhansia.

        Vaikken itse olekaa oman ylivoimaisen viisauteni takia ikinä tarvinnutkaan moista 7-päivää- pellonlannoitetta, no hyi mitä mä puhun, en heittäisi pellollekaan moista myrkky-lehteä, no mutta kuiteskii löysin jostain tuollaisen ilmoituksen että 7-päivää on jo boikotissa = 223 968 allekirjoitusta katselin sitä itsekin ja onhan sekin tietty poistettu, ettei voi allekirjoittaa, vaikken osaakaan sitä boikottisivustoa käyttää.

        Mutta kaiken tämän tarkoitus oli vinkata allerin henkilökunnalle että jos te ette rupee kuuntelee ihmisten valituksia niin ne laittaa lehtenne boikottiin, mutta lehti onkin jo boikotissa, mikä lämmittää todellakin upeeta :)))))


    • @fennis

      On kammottavaa miten rasistinen ja sadistinen sivusto suomi24 on.

      Ajattelin luetella näitä vikoja, mutta en ehdi niitä miljoonia vikoja luetteloida kai nyt jokainen vaki-kirjoittaja on ne huomannut. Paitsi ypi joka vihaa kirjoittajia jotka ei usko jumalaan.

      Yksi on pakko ilmoittaa, kun ihminen muuttaa s-posti osoitetta profiilissa niin nimitiedot ja kaikki tulee julkiseksi.
      ne pitää piilottaa uudestaan.

      Joku ”itki” kun nimet oli julkaistu.
      Luulen että vika oli tuo, ko henkilöt ovat muuttaneet jotain tietoja profiilissa.
      Kannattaisi vetää aller-suomi24 ja sen johtaja Pauli Aalto-Setälä oikeuteen nimen laittomasta julkistamisesta.
      Onneksi minä katsoin viisaimmiksi etten julkaise omaa nimeä missään netissä. Taivaan vallat mä olin oikeesti oikeessa, vaikka aluksi vain varovainen.

      Mutta hei kaverit muuttakaa ihmeessä oma nimenne.

      Menette profiilin otatte ”Omat tiedot” sen missä on nimenne ja pyyhkäsette sen pois ja laitatte tilalle vaikka etunimi boikotoin ja sukunimi alleria niin menee viesti samalla perille.

      Mutta sitten se näkyy lähetetyssä postissa teidän nimenänne, mutta suosittelen lämpimästi että otatte viisaiden viestien lähettämiseen oikeesti toisen paljon luotettavamman firman vaikka gmail.com tai luukku.com

      Eihän tämä pelle sivuston kautta uskalla lähettää kuin leikkimieliset tappouhkaukset kansanedustajille.

    • @fennis

      Sitten toinen mistä valitin paljon kun tämä sivuston nimi on suomi24 niin siitä saa kuvan kuin olisi jotenkin virallinen Suomen valtion takaama juttu, mutta tämähän on ruotsalaisten, jotka selvästi vihaa suomalaisia sivusto.

      En minäkään täällä olisi jos olisi joku suomalainen media jossa voisi lukea teidän juttujanne, te olette niin söpöjä.

      Ja siksi olen vaatinut noita muuttamaan nimensä aller24 niin ihmiset saisi rehellisen kuvan mikä ja kenen firma tämä on.

      Pankaa joku alulle vaatimus että toi nimi piti muuttaa, koska toi nimi suomi24 nimi on huijausta.

      Sitte nää vielä kirjoittaa sen isolla ihankuin se olisi joku valtio.
      Tollasen huijari-firman nimeä ei kuulu kirjoittaa isolla.

      • @fennis

        Tässä taas yksi hyvä syy boikotoida allerin lehtiä ja jos ikinä sillä on muita tuotteita.


        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10606928

        Toinen vaihtoehto olisi laittaa töihin oikeita ihmisiä joilla on järkeä ja muitakin kirjoja luettuna kuin raamattu.
        Meinaan vaan että aika paljon kirjoittaneena huomaan että poistolinja täällä on : rakastan jeesusta jumalan poikaa, joka siltä tieltä poikkeaa joutuu roskakoriin.
        Noilla pahviaivoisilla jehovilla kun ei ole lupa työskennellä eikä opiskella yhteiskunnassa, ei käydä armeijaa eikä olla muutenkaan tekemisissä kuin jehovien kanssa, niin mitä ne täällä poistelee normaalien ihmisten kirjoituksia.
        Sain käsityksen ypillä lukiessa että siellä vinkuu paljon juurikin ja sheriffeinä olevat jehovat.
        Katsoinkin muutaman sheriffin jeesus-rakastan-sua-nuttura-päätä kuvankin.

        Minultakin poistettiin kun toivotin hyvää pyhäinpäivää ja se oli huuhaa palstalla, jonne en mene takasin koska hyvää tarkoittava viestini poistettiin. Myös musiikillinen aloitukseni poistettiin, jotain henkilökohtaista vihaa se on kun kävin vähän jehoville lukemassa raamattua, ( ne ei tainneet tykätä siitä :) hahhah ) Jehovien kostoa tämä on.

        Ja joka palstan sheriffiksi on änkennyt jehova kun ei niillä muuta tekemistä ole kuin 3-vuorossa poistaa jumalalattomien viestejä ja katsoa että palstat pysyy puhtaana ” jeesus rakastan sua” -ilmoituksille ja poistaa kaiken jumalaan uskomattomien jumalattomat viestit.


    • @fennis

      Ja minun kohdallani kosto johtuu juuri vihasta jehovia kohtaan.

      1. Kävin jehova-palstalla latelemassa totuuksia; sen mitä niistä tiedän, olen kullut ja kokenut, no oli siellä pikku purnausta, mutta aika vapaasti sai sanoa… poistoja nolla.
      2. helel ryhtyi puolustamaan jehovia ihan hullun lailla. Meni ihan älyttömän sairaaksi ne sen ”juttelut” ja poistuin.
      3. menin jonnekin ja kirjoitin ihan kivaa juttua niin sain heti perääni -25 - 28 - 38 peukkua (tietysti jehovilta)
      4. rasismi-palstalla ei sitten mitään òó (jehovat kuulemma vihaa islamia ja kun niin vihaan minäkin niin jättivät minut siellä rauhaan )
      5. rasismi-palstan kyllästymisen jälkeen luin ypin pulma palstaa niin siellähän helel itkee kuin jehovien plää plää jotain … johon Ellu (ypi) vastaisi että jokainen saa sanoa oman mielipiteensä, siis helel valitti ettei muiden kuulu saada mielipidettään kun vain suuren ja mahtavan helelin mielipiteet on oikeita.
      Ja jos joku on eri mieltä niin helel vaatii niitä poistettavaksi ypillä. Nyt se koko juttelu on poistettu, tietysti, niin aina.
      Joku siellä myös paljasti että jehova-palstalla poistetaan kaikki jehovia puolustelevat mielipiteet, joten asiat on siis näin ymmärretty ja todistettu oikeeksi, että jehovat valtaa muiden palstojen ”herruuden” ja alkaa veljeilee ypin kaa saadakseen poistajan oikeudet muilta palstoilta.


      Joo siellä ypillä huomasin paljon muutakin siellä safirellakin marisi, arvasin ateisti-palstalla jo sen ekasta käytöksestä että se on jehova vaikka väittää olevansa ateisti.
      Kuten helelkin raamattupalstalla väitti olevansa ateisti >`.´< pöh en usko mutta hullu-hellu se on.
      Myöhemmin hullu-hellu paljastui ateistipalstan ertertiksi jne… ertert suuttuti kun hoksasin sen ja poisti taas pitkän yli 100 mielipidettä sis. vitjan. , että hukkaan meni sekin vapaussota.

    • @fenn

      Mutta kun ihmiset kirjoittaa vaivalla tekstiä ja selittää niin poistamiset on todella raukkamaista, ja minun kohdallani ne perustuu puhtaasti nimeeni jota on pakko nyt vaihtaa kokoajan.

      Pelkän nimen perusteella tapahtuvat poistamiset on syrjintää eli rasismia.
      Siihen Ellukin väitti että kirjoitan sääntöjen vastaisesti, en kirjoita, vaan he itse tulkitsevat sääntöjä omien tarpeidensa
      mukaan. En ole kirjoittanut yhtään poistamisen arvoisat tekstiä silti n 80% kirjoituksistani ja selityksistäni rasismi-palstalla poistettiin, mikä sai minut pikkuhiljaa todellakin suuttumaan ja sitten haukuin perinpohjin sen poistajan mikä lie.
      Rasismipalstan poistojen syy: yleistäminen ”kreikkalaisethan on mukavia” on Palstan sheriffin @Mover mielestä rasismia. Toki sen se jätti koska oli positiivista ”rasismia” siis yleistäminen herranjumala mitä syrjintää se on?


      Nyt ollaan siinä pisteessä että 2 vuotta kirjoittaneena vastan tajuan että rasismi-palstan sheriffi-Moverilla ei ole mitään käsitystä mitä on rasismi ja syrjintä, vaan

      moverin mielestä
      yleistäminen,
      mustamaalaaminen ja
      islamin pelkääminen == on rasismia, syrjintää.

      Eikä se usko vaikka selitän ja se kaiken kukkuraksi sai minut islamin pelkääjän ja vihaajan perustelluin perusteluitteni kanssa ypin vihalistalle joten kaikki mitä kirjoitan poistetaan – varsinkin jos ypillä sattuu olemaan menkka-ränkkä-päivä.

      Siltikin marisen niin kauan/paljon kun ehdin.


      Kyllä vaan todellakin naurattaa että Pauli Aalto-Setälä antaa rasismi-palstan sheriffinä olla ystävänsä jolla ei mitään, ei sitten alkeellisintakaan käsitystä mitä on rasismi.

    • @fennis

      ………….. ellei sitten tarkoitus olekin ujuttaa Suomeen käsitystä että jokainen joka vastustaa islamia on rikollinen…

      Nääs asiat saattaakin olla niin että ”ne” aivopesee teitä eli pakottaa uskomaan satuja. Miettikää itse kuka on oikeassa. Kyllähän teillä järki on. Mihin me mamuja tarvitaan ? Sekin on iso vale. Ongelmia ne Suomeen toi.

      me olemme vain puolustaneet suomalaisuutta Suomessa ja sen nämä ja poliitikot ovat nyt leimanneet rikokseksi ja poistavat selitykseni. Täällä saa kirjoittaa vain islamia ihailevia asioita ja solvata suomalaisia rasisteiksi, vaikka me just sitä islamin kamalistakin kamalinta rasismia, sadismia ja fasismia yritämme estää leviämästä Suomeen.

      Eihän islamissa ole mitään järjellistä, tasa-arvosta tai ylipäätään ihmisen arvosta tai arvostuksesta kysymys.
      Kysyin kerran Moverilta mitä Ihmisoikeuksien yleismaailmallinen julistuksen http://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisoikeuksien_yleismaailmallinen_julistus
      artiklaa islam noudattaa?

      Arvatkaa mitä mover vastasi?

      joo se vastasi : ”mitä sinä niistä noudatat?”

      zaiai-zaiai- vaikea pala purtavaksi!!

    • @fennis

      pläääh kirjoitin tässä kerran ihan nopeesti tosi pika-pikaa oman mielipiteeni ihan vain pintaa hipaisten ”mitä on rasismi ?” Siihen meni 6 tuntia ja tuli 10 sivua tekstiä – niin minä en siis osaa tiivistää. anteeksi óò joten jätin sekin hautumaan jos se vaikka näin pikkuhiljaa ….

      Olkoon mutta tää on ihan pyllystä sivusto jehovat määrää täällä tyylin ja suunnan ja tahdin – mistä uusi sivusto normaaleille ihmisille että voitaisiin normaalit ihmiset jättää jehovat hihhuloimaan jeesustaan ?

      pliiiis perustakaa joku sellainen sivusto jossa saa kirjoittaa vapaasti. Tai laittakaa tänne linkki missä saaa.
      aller vihaa minua ja minä niitä - niin pääsisimme toisistamme kun löytäisin toisen normaalin sivuston.
      Täällä on vain jeesustelijoita ja jehovia, tollanen pönttö kirjoittaa
      Aurinkoisin terveisin, Piia Suomi24
      Ärsyttävää lässytystä. Taivas, luuleeko toi että minä luulen että se aamulla paskanataa mansikoita. Mitä ihmeen hienostelua tämä juttelu on tahdon normaalia juttelua, eikä mitä kuuluu kivaa entä sinulle kivaa. Mä tahdon mielipiteitä enkä jeesustelua!

      Jos tahdotte tietää enemmän minun todellisia mielipiteitä niin kirjoittelen niitä
      yksin täällä ja välillä paukkaan rassuun " puhumaan " Moverille totta.
      http://sinnef.blogspot.fi/
      sinnef on fennis väärinpäin. Saa niistä kuulemma hupia ainakin.
      Jeesustelijat ei niitä sivuja lue, onneksi.

    • boikotissa 7päivää

      Miksi ette boikotoi 7-päivää sehän tämän kaiken kusettamisen takana on!

      Nämä ovat tehneet tällaisen foorumin ja valehtelee ttä on tarkoitettu kaikille

      mutta selkeästi joitain tyyppejä kiustaan ja valehdellaan että ne kirjoittaa jotain laitonta sitten on pelkkää kiusaamista !

      Katsokaa nyt vaikka tätä
      http://keskustelu.suomi24.fi/debate/3650
      monta sivua pelkää kirjainat

      Tuo on allerin palkkaama tyyppi jonka tarkoitus on ajaa pois joku kirjoittaja.

      Täällä on suhteelisen vähän muita kuin allerin työntekijöitä kirjoittamassa Ne näkee IP kuka mikin on ja kiusaa vieraat pois

      Kuitenkin mainostajat maksaa tämän koska luulee tämän olevan trakoitettu kaikille.

      Silleen muutamat ovat saaneet työllistettyä itsensä! me ne mainostajien rahat maksamme ! Mutta emme saa krijoittaa !



      Olen ikäni boikotoinut 7-sontalehteä se valehtelee
      En tiennyt tämän foorumin olevan samaa valheen pesää

      noi inhottavat kijroittajat täällä on lehden omia "toimittajia"

    • f= ulkopuolinen

      Jokainen joka ostaa 7-päivä lehden kustantaa omilla rahoillaan allerin kusetusta.
      Jokainen tekee maailmasta pikkuisen paremman, boikotoimalla 7-päivä lehteä.


      Täällä ei pitäisi edes minunkaan kirjoitella.

      Ja kuten huomaatte : Ketään ei kiinnosta tämä asia, miksi? Silti kaikki haukkuu 7-päiväätä ja tätä foorumia, siltikään kukaan ei uskalla sanoa halaistua sanaa, miksi ?

      Koska täällä kirjoittaa vain allerin työntekijät siivoojista …. johtajiin ja Pauli Aalto-Setälään - eikä ne omaa työpaikkaansa kritisoi.

      Kaikki muut kirjoittajat on ajettu muualle.
      Silti foorumi antaa mainostajille kuvan että jokainen suomalainen saa ja kirjoittaa täällä.
      Ja että täällä olevat mielipiteet ovat kaikkien suomalaisten mielipiteitä.

      Se vaan on VALE!!

      Täällä saa kirjoittaa vain allerin mieleisiä mielipiteitä.
      huumeiden kannatusta
      ja islamia ja shariaa Suomeen
      muunlaiset mielipiteet poistetaan koska ne on rikos ties mitä vastaan.

      Säännötkin ovat olemassa jotta niihin voi vedota lukitsemalla erilaiset mielipiteet pois, silti toi henkilökunta rikkoo omia sääntöjään räikeästi, törkeästi, jopa pornoa levittämällä. Sain aikoinaan aina sheivatun tytön alapään kuvan kirjoitusalustan päälle kokoajan kun yritin kirjoittaa, niin että aina sitä vahingossa klikkasi ja hävitti omat kirjoituksensa.


      Missään ei oikeasti ole sellaista kirjoituspaikka kun saisi esittää vapaasti omia mielipiteitä.
      Paitsi ploki – ongelmana on ettei siellä ole mitään haastetta, pitää kirjoittaa uutisia vastaan.

      http://sinnef.blogspot.fi/

      http://sinnef.blogspot.fi/2014_03_01_archive.html

      http://sinnef.blogspot.fi/2014/03/suomi24-foorumin-huijaus.html


      Mutta oikeasti miettikää mikä on tämän homman nimi, täällä on niin monta kummallisuutta, ettei niihin ole muuta vastausta kuin että noista suurinosa on firman henkilökuntaa ja ip-numerosta näkee ulkopuoliset. Minuakin alkoivat ensimmäisestä kirjoituksesta alkaen ignooraamaan eli kukaan ei jutellut kanssani ja sitten alkoivat haukkumaan trolliksi, koska näki ip.stä että olen ulkopuolinen.

      • yht. ylläpitoon

        Kuten mainitset, Suomi24:n ylläpitokin rikkoo sääntöjä. Yksi ylläpidosta on nimim. Sinde (useampia käyttäjätunnuksia; googlaamalla Sinde Suomi24), joka tarkoituksellisesti kirjoittaa erisisältöisiä viestejä kuin palstan nimi sallii. Hänen viestejä ei silti poisteta, vaikka ne rikkovat Suomi24:n sääntöjä.

        Kannattaa huomauttaa ylläpitoa Palautteet ja kehittämisideat-palstalla, samoin palautelomakkeella. Myös "peukutus" toimii miten sattuu, ei todellisten näppäilyjen mukaan.


      • yks valittaja
        yht. ylläpitoon kirjoitti:

        Kuten mainitset, Suomi24:n ylläpitokin rikkoo sääntöjä. Yksi ylläpidosta on nimim. Sinde (useampia käyttäjätunnuksia; googlaamalla Sinde Suomi24), joka tarkoituksellisesti kirjoittaa erisisältöisiä viestejä kuin palstan nimi sallii. Hänen viestejä ei silti poisteta, vaikka ne rikkovat Suomi24:n sääntöjä.

        Kannattaa huomauttaa ylläpitoa Palautteet ja kehittämisideat-palstalla, samoin palautelomakkeella. Myös "peukutus" toimii miten sattuu, ei todellisten näppäilyjen mukaan.

        Hyvä Sinä "yht. ylläpitoon 3.4.2014 17:27" ,

        sehän tässä ongelma nimenomaan onkin kun ylläpito on tämän takana!!

        Toinen ongelma on se tietääkö yhtiön pää-pomo Pauli Aalto-Setälä mistä täällä on kyse.

        Mainoshan on että foorumi on avoin kaikille suomalaisille, silti YP näkee ulkopuolisten ip - joita nimenomaan YP häiritsee.

        YP on valehdellut kaiken, kun ne laittaa seinää vasten niin poistaa ja väittää rikolliseksi sitten bannii vastausta vaativan kirjoittajan.

        Siis kyse on just siitä mistä sinnef kirjoittaa tämä on allerin propagandan levittämiseen tarkoitettu Valehtelevat mainostajille että kaikki suomalaiset kirjoittaa täällä 2 miljoonaa profiilia = vale ym Mainostajat ( eli me tuotteiden ostajat ) maksamme kaikki allerin levittämät valheet!

        Pitäisi saada oikeaa tietoa mainostajille, mutta suuri firma levittää valetta perusteellisemmin kuin pieni totuutta janoava ihminen.

        t yksi bannittu valittaja


      • pois häiritty
        yht. ylläpitoon kirjoitti:

        Kuten mainitset, Suomi24:n ylläpitokin rikkoo sääntöjä. Yksi ylläpidosta on nimim. Sinde (useampia käyttäjätunnuksia; googlaamalla Sinde Suomi24), joka tarkoituksellisesti kirjoittaa erisisältöisiä viestejä kuin palstan nimi sallii. Hänen viestejä ei silti poisteta, vaikka ne rikkovat Suomi24:n sääntöjä.

        Kannattaa huomauttaa ylläpitoa Palautteet ja kehittämisideat-palstalla, samoin palautelomakkeella. Myös "peukutus" toimii miten sattuu, ei todellisten näppäilyjen mukaan.

        Itsekin häiriinnyin Sindestä, YP

        jokaisella palstalla kaikki häirikkö-kirjoittajat ovat samaa YP häirikkö henkilökuntaa.


    • toinen adressi
    • ent kirjoittaja

      Muistakaa hyvät ihmiset :

      kirjoittaminen ja valittaminen allerin ylläpidolle

      silleen ne saa teidän koneenne IP -osoitteen ja pystyy bannimaan helpommin kaikki valittajat!

      ÄLÄ valita siitä että allerin "toimittajat" varastaa juttusi ja kirjoittaa sen omissa nimissä!

      Tekivät sen minulle kaikista hyvistä uusista jutuistani - poistivat - väittivät sääntöjen vastaisiksi - tekivät omissa nimissä!

      Se on talion henki! varastaa !!

      tehkää blogi jos tahdotte omat juttunne omiin nimiinne!
      Täällä ei kannata kirjoittaa muuta kuin .... niin tiedättehän !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mopomiitissä vakava loukkaantuminen

      IMATRAN mopomiitistä lauantai-iltana sairaalaan joutuneet kuljettajat ovat loukkaantuneet vakavasti, Kaakkois-Suomen pol
      Imatra
      279
      4383
    2. Mulla on paikat märkinä

      Olen mies nyt vastaanottavaisessa tilassa.
      Ikävä
      31
      2593
    3. Taasko on ammuskeltu kaupungilla

      Mitä,mitä,mitä??? Tämä ei vetele!
      Kokkola
      48
      1734
    4. J-miehelle

      Miksi kaikki päättyi näin? Vain sinut olisin halunnut, on ikävä sua. Älä ajaudu väärille teille, olet mulle Rakas.
      Ikävä
      66
      1561
    5. Ihmettelen sinua... En koskaan päässyt

      Selvyyteen että minkälainen olet pohjimmiltasi, mitä haluat minusta. Nyt näyttää että olet myös tosi hyvä valehtelija. E
      Ikävä
      69
      1262
    6. Suden aamukahvi

      Huomenta tähänkin päivään. 🌻😊🌞☕❤️ Today is tomorrow's yesterday 🍁
      Ikävä
      40
      1138
    7. Viikonlopun päätteeksi löytäisin

      paikkani sinun kainalossasi. Telkkarissa joku leffa, sarja, ehkä ihan mielenkiintoinenkin tai sitten ei enää jaksaisi ke
      Ikävä
      10
      1091
    8. Rupesin oikeasti odottamaan

      Että toteutuuko se meidän pusu ensiviikolla. Olisin niin onnellinen se merkitsisi paljon.
      Ikävä
      57
      1075
    9. Koko maailma elää valhetta

      Lähestulkoon koko maailma elää valhetta. Tietomme on valhetta, luulomme arvailuja ja pahuus jokaisessa sydämessä, jos ei
      Uskonnot ja uskomukset
      410
      1071
    10. Pääministeri hillatorilla kun olis pitänyt olla...

      https://www.is.fi/politiikka/art-2000010638113.html Loppuiko puhti, osaaminen vai onko pääministerillä ylivoimainen e
      Maailman menoa
      123
      921
    Aihe