mitä vittua sivu myöntää valehtelevansa

persujen raamatun mitä vittua sivun ylläpitäjä Ilja Janitskin myöntää kirjoittelevansa sontaa ja keräävänsä rahaa idioottien kustannuksella jotka jakavat hänen vasemmalla kädellä kirjoittetua paskaa. vain persut ovat niin tyhmiä että ovat jakaneet ryssän levittämää fuulaa ja näin lisänneet Ilja Janitskin tuloja


http://sakutimonen.com/2015/03/kyynista-rahastusta/

47

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hehehehehe

      Hei homo, tiesitkö että MV-sivustoa lukee hyvin suuri joukko suomalaisia. Ja sitä paitsi sivusto paljastaa ansiokkaasti esim. näiden raiskaajien nimiä ja kuvia - eikä ole keksittyä.

      Eli revi siitä punikki.

      • nauru-ei-lopu

        esimerkki niistä paljastuksista. eivät nekään pidä paikkaansa muuta kun persun tyhjässä päässä.

        Hullut päivät
        Julkaistu 15. maaliskuu 2015

        Tapanilan joukkoraiskaus on hirvittävä teko, siitä olemme kaikki samaa mieltä. Onneksi tekijät saatiin kiinni tuoreeltaan, esitutkinta jatkuu ja he tulevat aikanaan saamaan lainmukaisen rangaistuksen. Minulta ei heru tekijöille myötätuntoa sen enempää kuin teiltäkään. Uhrin kärsimyksiä en osaa edes kuvitella, mutta toivon hänelle jaksamista ja toipumista.

        Toipumista tuskin edistävät ne murhanhimoiset joukot, jotka ovat jopa muutaman kansanedustajan innoittamina perustaneet sosiaaliseen mediaan kenttäoikeuksia ja lynkkausjoukkoja. Pari päivää he keskittyivät vain syyllisiksi epäiltyihin, mutta laajensivat nopeasti syytettyjen joukkoa koskemaan koko Suomen somaliväestöä ja jopa ihan kaikkia maahanmuuttajia.

        Jotain tällaista he ovat salaa ja joskus ihan avoimestikin toivoneet tapahtuvan. Kun se nyt tapahtui, niin heidän ilollaan ei ole mitään rajoja. Nyt he mässäilevät rikoksella avoimesti ja suorastaan yllyttävät väkivaltaisuuksiin. Tässä kiihotustyössä ei valehteleminen ole mitenkään uutta, vaan se sujuu vuosien rutiinilla.

        Yksi pahimpia netin julkaisuja on Mitä Vittua? Tämä täysin ala-arvoinen tuote valehtelee avoimesti ja saattaa syyllistyä kiihottamiseen kansanryhmää vastaan.

        Katsotaanpa esimerkki tästä kansankiihotustyöstä. Julkaisu ottaa yhden vangitsemisoikeudenkäynnistä otetun kuvan ja lisää siihen tekstiä:
        http://sakutimonen.com/uuninpankkopoika.byethost31.com/wp/wp-content/uploads/2015/03/mv.jpg

        Kukaan ei tiedä kuka kuvan nainen on, mutta hänen väitetään olevan yhden syylliseksi epäillyn äiti. Kuvaan on lisätty hatusta tempaistu laskelma hänen muka saamistaan yhteiskunnan etuuksista ja puoluetunnuksilla kerrotaan tukien maksuun syylliset puolueet. Keskisormen näyttämisen kerrotaan olevan suomalaisen yhteiskunnan ja oikeusjärjestelmän halveksuntaa.

        Ja tämähän menee medialukutaidottomiin täydestä.

        Katsotaanpa ensin missä tilanteessa tuo keskisormen näyttäminen tapahtui:

        https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZdJFhWElTPs

        Tässä siis kuvattiin oikeussaliin menevää yleisöä tai mahdollisesti epäiltyjen sukulaisia, ei ketään syylliseksi epäiltyä. Minun nähdäkseni nainen ei näytä keskisormea yhteiskunnalle tai oikeuslaitokselle, vaan kuvaajalle. Naisen henkilöllisyys ei mitenkään käy ilmi, mutta silti hänen väitetään olevan yhden syyteyn äiti. Vaikka olisikin, niin häntä ei epäillä syylliseksi tai osalliseksi rikokseen. Silti nämä lynkkausjoukot ovat tuominneet hänet.

        Entäpä sitten nuo hänen saamikseen väitetyt tuet? Tästä Kelan julkaisusta selviää nopeasti, että ne ovat tuulesta temmattuja.

        http://www.kela.fi/documents/10180/1454076/Kela_etuusmaarat.pdf/dcf060ba-ae77-4ae5-b454-8d5d8d6e3769

        Äitiyspäivärahaa maksetaan yhdestä lapsesta vähintään 24,02 euroa päivässä, joten se luku on suunnilleen kohdallaan. Kotihoidontuki on merkitty pikkuisen yläkanttiin, koska se on yhdestä alle 3-vuotiaasta lapsesta 342,53 euroa kuukaudessa. Näiden lukujen mukaan hänellä olisi siis yksi lapsi.

        Asumistueksi on saatu mitenkään perustelematta 888,32 euroa. Asumistukena maksetaan enintään 80 % hyväksyttyjen enimmäisasumismenojen ja perusomavastuun erotuksesta, joten summa ei vaikuta uskottavalta.

        Pahiten mennään metsään lapsilisien osalta. Jos naisella olisi viisi lasta ja hän olisi yksinhuoltaja, niin hän saisi lapsilisää yhteensä 909,22 euroa. Äitiyspäiväraha ja kotihoidontuki olivat suunnilleen yhden lapsen mukaan, mutta nyt lapsia olisikin jo enemmän kuin viisi.

        Näin helppoa olisi harjoittaa mediakritiikkiä, mutta se ei tämän julkaisun jakajia ja sillä hekumoivia kiinnosta. Nyt ollaan oikeutetun tuohtumuksen ja suorastaan pyhän vihan vallassa eikä silloin mikään järkipuhe paina vaakakupissa. Hyvänä esimerkkinä tästä voidaan mainta ne lukuisat uhoajat, joiden mielestä tämä kuvan nainen on syyllistynyt kiihottamiseen kansanryhmää eli kantaväestöä vastaan.

        Saahan sitä luulla ja uhota mitä tahansa, kun ei järki päätä pakota. Suomi on kuitenkin oikeusvaltio eikä mikään Intian peräkylä, jossa sekalainen joukko kyläläisiä langettaa rangaistukset ja panee ne välittömästi täytäntöön.


      • apukoulu-persu

        nimet ja kuvatkin on keksittyja


      • kkjhgfdsghjioöpiuy

      • sun-kaveriko

      • sori-vaan
        sun-kaveriko kirjoitti:

        Onko sillä kaverilla kaikki ruuvit paikallaan?

        Ennemmin persu kuin paskan jauhaja.


      • ei.löytynyt

      • Ilja-trolli

        MV-lehti on Venäjän rahoittama ja sen tarkoituksena on kylvää Suomeen sekasortoa. Neuvostoliiton aikana tehtävä oli kommunesteilla, nykyisin nettitrolleilla ja MV-lehdellä.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      Ei kannata valittaa Hesari - Yle sonnan maksullisen sonnan edessä. Mutta kuuntele Sampo Terhon haastattelu Suomen taloudesta, maanpuolustuksesta ja muista aiheista (Helsingin vaalipiiri, numero 176, https://vaalit.perussuomalaiset.fi/piirit/helsinki ) Terho on maanpuolustuskorkeakoulun entinen tutkija ja entinen puolustusasiain valiokunnan jäsen europarlamentissa ja nykyinen europarlamentaarikko

      Lämmittelyä: MIKSI SAMPO TERHO ON EHDOKKAANA? ONKO BAILOUT eli TUKIPAKETIT PERUSSUOMEN KYNNYSKYSYMYS? JOS SOINI ON HALLITUKSESSA, NIIN KETKÄ OVAT NS. VARMOJA MINISTEREITÄ PERUSSUOMESTA?

      Mihin pureudutaan: MIKÄ ON VALTION ROOLI YKSITYISEN IHMISEN MENOISSA, MITÄ OVAT MAAILMANPARANNUSMENOT? MIKÄ ON PAKKORUOTSIN TILANNE (toimittajan valinta keskusteluksi), miksi pakkoruotsi tahraa ruotsin kielen asemaa Suomessa? MIKÄ ON MAANPUOLUSTUKSEN TILANNE JA MITÄ PITÄISI TEHDÄ, Terho on maanpuolustuskorkeakoulun entinen tutkija ja entinen puolustusasiain valiokunnan jäsen europarlamentissa

      Ulkomaat: MITEN KÄY SUOMEN VAALIEN JÄLKEEN TOUKOKUUN ALUSSA PIDETTÄVISSÄ ENGLANNIN VAALEISSA, JOISSA RATKAISTAAN, IRTAUTUUKO ENGLANTI EU:STA?

      Talous ja yrittäminen: MITEN POISTETAAN TURHA SÄÄNTELY SEKÄ EU-PARLAMENTIN JA EDUSKUNNAN LAEISTA? Kun nousukaudella ei voi leikata poliittisista syistä ja laskukaudella taloudellisista syistä, niin miten tässä viidakossa on pujoteltava, jotta Suomi menestyy? MITEN PARANNETAAN PIENYRITYSTEN ASEMAA JA EDUNVALVONTAA, kun vain suuret pääsevät neuvottelupöytiin ja syntyy sääntelyä, jota pienyrittäjä ei pysty hoitamaan ja yritys jää jopa perustamatta? MITEN SAADAAN IHMISET TYÖLLISTÄMÄÄN ITSENSÄ, mitkä veroratkaisut ja mitkä sääntelyn purkamiset?

      Arvauspuoli: Jos on vain kaksi vaihtoehtoa, niin kumman valitset PERUSPUNAMULLAN VAI PERUSMULLAN?

      \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
      SUOMEN HISTORIAN MAISTERI (Tampereen yliopisto) SAMPO TERHO (Helsingin vaalipiiri nro 176) vastaa kysymyksiin, kuuntele, suoraa puhetta, jopa humoristinen http://pmd.nelonenmedia.fi/video/video_clip_2009462_free_360p_none.mp4
      \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

      KUN HELSINKILÄISET ÄÄNESTÄVÄT SAMPO TERHON EDUSKUNTAAN JA HÄN SITEN ON AINA SUOMESSA eikä poissa EU:ssa, NIIN TERHO TULEE OLEMAAN ERÄS HAASTATELLUIN HENKILÖ MEDIASSA, koska, kuten kuulette, hän on nopeaälyinen ja naama-naama-vastaan keskustelijatyyppi. Haastattelussa talousosaan viitattu blogi http://www.sampoterho.net/?p=3520 Muuta uutta http://www.sampoterho.net/?page_id=17

      Kommentoin pakkoruotsikeskustelua, toimittaja ottaa sen esille itse, jauhaa alkeellisuuksia pakkoruotsista valmistautumatta ja kertoo, että on se kumma, että pakkoruotsista puhutaan, vaikka itse ottaa esille avuttomasti tyyliin mun mielestä ... Lopuksi toimittaja vielä tarinoi, että joo joo Ruotsi ei auta sodassa Suomea se on selvä mutta samaan hengenvetoon tukee pakkoruotsia ja skandinaavisuutta eikä suinkaan esim. saksan kieltä, jota todella kannattaa opiskella tästä puolustuksellisestakin syystä, Itämeren sotilasyhteistyö suomalaisille suuntautuu tietenkin Saksaan ja Puolaan, JOITA ITÄMERI KIINNOSTAA AIVAN ERI TAVALLA KUIN ENGLANTIA TAI USA:TA TAI MUITA NATO-maita

      MAANPUOLUSTUS. Tohtori Jussi Niinistö (Uudenmaan vaalipiiri, numero 78, https://vaalit.perussuomalaiset.fi/piirit/uusimaa ) http://jussiniinisto.fi/index.php/2015/03/eu-armeija-eparealistinen/#comments

      Soini kertoo (Uudenmaan vaalipiiri, numero 86, https://vaalit.perussuomalaiset.fi/piirit/uusimaa ), miten demla Tuija Brax suosi venäläisten militaristien maa-aluehankintoja ja demla Tarja Halonen poisti niiden tieltä maamiinat

      Mikä on demla? http://hommaforum.org/index.php?topic=3379.0

      http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/timo-soini-tylyna-vaalitorilla/2009240 Kyllä strategisten tonttien pakkolunastukselle. Soini teki aikoinaan maan-ostoista kirjallisen kysymyksen eduskunnassa ennen siirtymistään EU-parlamenttiin. – Tämä oli ikävä kyllä nähtävissä jo viisi, kuusi vuotta sitten. Silloinen oikeusministeri Tuija Brax (vihr.) vastasi, ettei kysymys anna aihetta, Soini muistelee. Soini lopettaisi henkilömiinojen hävittämisen, koska ne ovat tehokkaita maahantunkeutujan joukkoja vastaan. – Jos minulla siihen valta olisi, pysäyttäisin niiden hävityksen tässä tilanteessa. Tuntuu hullulta, että Venäjällä, Kiinalla ja Yhdysvalloilla niitä on. Suomi liittyi Ottawan miinankieltosopimukseen 2011, kun eduskunta hyväksyi ehdotuksen äänin 110-47. Suomessa henkilömiinakieltoa ajoi muun muassa presidentti Tarja Halonen. Puolustusministeriö vastusti. Suomi oli ennen liittymistään ainoa EU:n jäsen, joka ei ollut allekirjoittanut Ottawan sopimusta. – Miinojen valmistuskyky voidaan ylläpitää. Ottawan sopimus ei menisi tässä maailmanajassa Suomessa läpi, Soini otaksuu.

    • Kertooasenteesta

      Heh!! Tuo youtube linkki oli jostakin virallisesta tapauksesta jossa oli poliisi, maahanmuuttajat sekä media. Oli tuo maahanmuuttaja kuka tahansa niin keskisormen näyttely kertoo aika paljon. Oliko se jonkun pojan äiti? Oliko sukulainen? Vai kerääntyykö tuntemattomia maahanmuuttajia oikeudenkäynteihin? Vai oliko joku mielenosoittaja jonka mielestä hänen täytyi tulla viralliseen tilaisuuteen näyttelemään keskisormea. MV sivusto on kärjistävä ja sitä täytyy lukea tietyllä varauksella. Mutta tiettyä todenperäisyyttä siellä kuitenkin on.

      • isänmaallinen-ei-persu

        sillä sivulla ei ole muuta tarkoitusta kun kasvattaa venäläisen tasetta


      • kysyjäpepetaas
        isänmaallinen-ei-persu kirjoitti:

        sillä sivulla ei ole muuta tarkoitusta kun kasvattaa venäläisen tasetta

        Taas paljastuu yksi lisänikki kun puhut taseesta.


      • apukoulu-persu

        osaako persu lukea
        Hullut päivät

        Julkaistu 15. maaliskuu 2015

        Tapanilan joukkoraiskaus on hirvittävä teko, siitä olemme kaikki samaa mieltä. Onneksi tekijät saatiin kiinni tuoreeltaan, esitutkinta jatkuu ja he tulevat aikanaan saamaan lainmukaisen rangaistuksen. Minulta ei heru tekijöille myötätuntoa sen enempää kuin teiltäkään. Uhrin kärsimyksiä en osaa edes kuvitella, mutta toivon hänelle jaksamista ja toipumista.

        Toipumista tuskin edistävät ne murhanhimoiset joukot, jotka ovat jopa muutaman kansanedustajan innoittamina perustaneet sosiaaliseen mediaan kenttäoikeuksia ja lynkkausjoukkoja. Pari päivää he keskittyivät vain syyllisiksi epäiltyihin, mutta laajensivat nopeasti syytettyjen joukkoa koskemaan koko Suomen somaliväestöä ja jopa ihan kaikkia maahanmuuttajia.

        Jotain tällaista he ovat salaa ja joskus ihan avoimestikin toivoneet tapahtuvan. Kun se nyt tapahtui, niin heidän ilollaan ei ole mitään rajoja. Nyt he mässäilevät rikoksella avoimesti ja suorastaan yllyttävät väkivaltaisuuksiin. Tässä kiihotustyössä ei valehteleminen ole mitenkään uutta, vaan se sujuu vuosien rutiinilla.

        Yksi pahimpia netin julkaisuja on Mitä Vittua? Tämä täysin ala-arvoinen tuote valehtelee avoimesti ja saattaa syyllistyä kiihottamiseen kansanryhmää vastaan.

        Katsotaanpa esimerkki tästä kansankiihotustyöstä. Julkaisu ottaa yhden vangitsemisoikeudenkäynnistä otetun kuvan ja lisää siihen tekstiä:

        http://sakutimonen.com/uuninpankkopoika.byethost31.com/wp/wp-content/uploads/2015/03/mv.jpg

        Kukaan ei tiedä kuka kuvan nainen on, mutta hänen väitetään olevan yhden syylliseksi epäillyn äiti. Kuvaan on lisätty hatusta tempaistu laskelma hänen muka saamistaan yhteiskunnan etuuksista ja puoluetunnuksilla kerrotaan tukien maksuun syylliset puolueet. Keskisormen näyttämisen kerrotaan olevan suomalaisen yhteiskunnan ja oikeusjärjestelmän halveksuntaa.

        Ja tämähän menee medialukutaidottomiin täydestä.

        Katsotaanpa ensin missä tilanteessa tuo keskisormen näyttäminen tapahtui:

        https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZdJFhWElTPs

        Tässä siis kuvattiin oikeussaliin menevää yleisöä tai mahdollisesti epäiltyjen sukulaisia, ei ketään syylliseksi epäiltyä. Minun nähdäkseni nainen ei näytä keskisormea yhteiskunnalle tai oikeuslaitokselle, vaan kuvaajalle. Naisen henkilöllisyys ei mitenkään käy ilmi, mutta silti hänen väitetään olevan yhden syyteyn äiti. Vaikka olisikin, niin häntä ei epäillä syylliseksi tai osalliseksi rikokseen. Silti nämä lynkkausjoukot ovat tuominneet hänet.

        Entäpä sitten nuo hänen saamikseen väitetyt tuet? Tästä Kelan julkaisusta selviää nopeasti, että ne ovat tuulesta temmattuja.

        http://www.kela.fi/documents/10180/1454076/Kela_etuusmaarat.pdf/dcf060ba-ae77-4ae5-b454-8d5d8d6e3769

        Äitiyspäivärahaa maksetaan yhdestä lapsesta vähintään 24,02 euroa päivässä, joten se luku on suunnilleen kohdallaan. Kotihoidontuki on merkitty pikkuisen yläkanttiin, koska se on yhdestä alle 3-vuotiaasta lapsesta 342,53 euroa kuukaudessa. Näiden lukujen mukaan hänellä olisi siis yksi lapsi.

        Asumistueksi on saatu mitenkään perustelematta 888,32 euroa. Asumistukena maksetaan enintään 80 % hyväksyttyjen enimmäisasumismenojen ja perusomavastuun erotuksesta, joten summa ei vaikuta uskottavalta.

        Pahiten mennään metsään lapsilisien osalta. Jos naisella olisi viisi lasta ja hän olisi yksinhuoltaja, niin hän saisi lapsilisää yhteensä 909,22 euroa. Äitiyspäiväraha ja kotihoidontuki olivat suunnilleen yhden lapsen mukaan, mutta nyt lapsia olisikin jo enemmän kuin viisi.

        Näin helppoa olisi harjoittaa mediakritiikkiä, mutta se ei tämän julkaisun jakajia ja sillä hekumoivia kiinnosta. Nyt ollaan oikeutetun tuohtumuksen ja suorastaan pyhän vihan vallassa eikä silloin mikään järkipuhe paina vaakakupissa. Hyvänä esimerkkinä tästä voidaan mainta ne lukuisat uhoajat, joiden mielestä tämä kuvan nainen on syyllistynyt kiihottamiseen kansanryhmää eli kantaväestöä vastaan.

        Saahan sitä luulla ja uhota mitä tahansa, kun ei järki päätä pakota. Suomi on kuitenkin oikeusvaltio eikä mikään Intian peräkylä, jossa sekalainen joukko kyläläisiä langettaa rangaistukset ja panee ne välittömästi täytäntöön.


      • kertooasenteesta
        apukoulu-persu kirjoitti:

        osaako persu lukea
        Hullut päivät

        Julkaistu 15. maaliskuu 2015

        Tapanilan joukkoraiskaus on hirvittävä teko, siitä olemme kaikki samaa mieltä. Onneksi tekijät saatiin kiinni tuoreeltaan, esitutkinta jatkuu ja he tulevat aikanaan saamaan lainmukaisen rangaistuksen. Minulta ei heru tekijöille myötätuntoa sen enempää kuin teiltäkään. Uhrin kärsimyksiä en osaa edes kuvitella, mutta toivon hänelle jaksamista ja toipumista.

        Toipumista tuskin edistävät ne murhanhimoiset joukot, jotka ovat jopa muutaman kansanedustajan innoittamina perustaneet sosiaaliseen mediaan kenttäoikeuksia ja lynkkausjoukkoja. Pari päivää he keskittyivät vain syyllisiksi epäiltyihin, mutta laajensivat nopeasti syytettyjen joukkoa koskemaan koko Suomen somaliväestöä ja jopa ihan kaikkia maahanmuuttajia.

        Jotain tällaista he ovat salaa ja joskus ihan avoimestikin toivoneet tapahtuvan. Kun se nyt tapahtui, niin heidän ilollaan ei ole mitään rajoja. Nyt he mässäilevät rikoksella avoimesti ja suorastaan yllyttävät väkivaltaisuuksiin. Tässä kiihotustyössä ei valehteleminen ole mitenkään uutta, vaan se sujuu vuosien rutiinilla.

        Yksi pahimpia netin julkaisuja on Mitä Vittua? Tämä täysin ala-arvoinen tuote valehtelee avoimesti ja saattaa syyllistyä kiihottamiseen kansanryhmää vastaan.

        Katsotaanpa esimerkki tästä kansankiihotustyöstä. Julkaisu ottaa yhden vangitsemisoikeudenkäynnistä otetun kuvan ja lisää siihen tekstiä:

        http://sakutimonen.com/uuninpankkopoika.byethost31.com/wp/wp-content/uploads/2015/03/mv.jpg

        Kukaan ei tiedä kuka kuvan nainen on, mutta hänen väitetään olevan yhden syylliseksi epäillyn äiti. Kuvaan on lisätty hatusta tempaistu laskelma hänen muka saamistaan yhteiskunnan etuuksista ja puoluetunnuksilla kerrotaan tukien maksuun syylliset puolueet. Keskisormen näyttämisen kerrotaan olevan suomalaisen yhteiskunnan ja oikeusjärjestelmän halveksuntaa.

        Ja tämähän menee medialukutaidottomiin täydestä.

        Katsotaanpa ensin missä tilanteessa tuo keskisormen näyttäminen tapahtui:

        https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZdJFhWElTPs

        Tässä siis kuvattiin oikeussaliin menevää yleisöä tai mahdollisesti epäiltyjen sukulaisia, ei ketään syylliseksi epäiltyä. Minun nähdäkseni nainen ei näytä keskisormea yhteiskunnalle tai oikeuslaitokselle, vaan kuvaajalle. Naisen henkilöllisyys ei mitenkään käy ilmi, mutta silti hänen väitetään olevan yhden syyteyn äiti. Vaikka olisikin, niin häntä ei epäillä syylliseksi tai osalliseksi rikokseen. Silti nämä lynkkausjoukot ovat tuominneet hänet.

        Entäpä sitten nuo hänen saamikseen väitetyt tuet? Tästä Kelan julkaisusta selviää nopeasti, että ne ovat tuulesta temmattuja.

        http://www.kela.fi/documents/10180/1454076/Kela_etuusmaarat.pdf/dcf060ba-ae77-4ae5-b454-8d5d8d6e3769

        Äitiyspäivärahaa maksetaan yhdestä lapsesta vähintään 24,02 euroa päivässä, joten se luku on suunnilleen kohdallaan. Kotihoidontuki on merkitty pikkuisen yläkanttiin, koska se on yhdestä alle 3-vuotiaasta lapsesta 342,53 euroa kuukaudessa. Näiden lukujen mukaan hänellä olisi siis yksi lapsi.

        Asumistueksi on saatu mitenkään perustelematta 888,32 euroa. Asumistukena maksetaan enintään 80 % hyväksyttyjen enimmäisasumismenojen ja perusomavastuun erotuksesta, joten summa ei vaikuta uskottavalta.

        Pahiten mennään metsään lapsilisien osalta. Jos naisella olisi viisi lasta ja hän olisi yksinhuoltaja, niin hän saisi lapsilisää yhteensä 909,22 euroa. Äitiyspäiväraha ja kotihoidontuki olivat suunnilleen yhden lapsen mukaan, mutta nyt lapsia olisikin jo enemmän kuin viisi.

        Näin helppoa olisi harjoittaa mediakritiikkiä, mutta se ei tämän julkaisun jakajia ja sillä hekumoivia kiinnosta. Nyt ollaan oikeutetun tuohtumuksen ja suorastaan pyhän vihan vallassa eikä silloin mikään järkipuhe paina vaakakupissa. Hyvänä esimerkkinä tästä voidaan mainta ne lukuisat uhoajat, joiden mielestä tämä kuvan nainen on syyllistynyt kiihottamiseen kansanryhmää eli kantaväestöä vastaan.

        Saahan sitä luulla ja uhota mitä tahansa, kun ei järki päätä pakota. Suomi on kuitenkin oikeusvaltio eikä mikään Intian peräkylä, jossa sekalainen joukko kyläläisiä langettaa rangaistukset ja panee ne välittömästi täytäntöön.

        Eli maahanmuuttaja saa julkisissa tiloissa näytellä keskisormea? Se on niinku hyväksyttävää kunhan ei ole raiskaajan äiti tai sisko? Tuo youtube video näyttää pätkän virallista filmiä virallisesta oikeuskäsittelystä jossa nähdään maahanmuuttajia sekä poliiseja. Joten oli kyse mistä tahansa niin tuollaisessa tilanteessa ei ole syytä näytellä keskisormea. Varmasti tukisummia on temmottu hatusta ja provosoitu myyntimielessä tekstejä. Mutta väitätkö ettei tuo maahanmuuttaja käyttäytynyt huonosti tuossa videolla? Vai oliko sekin venäläisten tekemä kuvitteellinen elokuvanpätkä? Tuo youtubelinkki kuvaa asennetta joka maahanmuuttajilla on. Sama kuin romaanit hyökkäsivät konalan fixus videon jälkeen huutaen rasismia. Vaikka itse tekivät rikoksen.
        Eikö antipersu osaa katsoa?


      • hommannimi

        Varsinainen sankari tuo "kuvaaja" tuolla oikeudenkäynnissä. Yksi pahoinpitelytuomio sillä on - tietysti naisen pahoinpitelystä. Muita tuomioita sitten sitäkin enemmän. Ehti jo kieltää olleensa koko oikeudenkäynnissä, muka samaan aikaan syömässä muualla. Ja sitten, että ei hän ole niitä kuvia linkittänyt nettiin. Ennenkuin seiskaan sitten ilmestyi sen kuva: http://lizthecat.blogspot.fi/2015/03/joukkoraiskausoikeudenkaynnin-kuvaaja.html


      • kertooasenteesta
        hommannimi kirjoitti:

        Varsinainen sankari tuo "kuvaaja" tuolla oikeudenkäynnissä. Yksi pahoinpitelytuomio sillä on - tietysti naisen pahoinpitelystä. Muita tuomioita sitten sitäkin enemmän. Ehti jo kieltää olleensa koko oikeudenkäynnissä, muka samaan aikaan syömässä muualla. Ja sitten, että ei hän ole niitä kuvia linkittänyt nettiin. Ennenkuin seiskaan sitten ilmestyi sen kuva: http://lizthecat.blogspot.fi/2015/03/joukkoraiskausoikeudenkaynnin-kuvaaja.html

        Se kuka kuvasi ja millä kuvasi tai oliko kuvaaja rikollinen vai ei ollut ei liity tähän mitenkään. Nyt kyse oli maahanmuuttajien asenteesta. Eli nyt ei kannata yrittää siirrellä niitä maalitolppia ja väistellä sitä aihetta mistä keskustellaan. Tuo väline joka tallensi tuon videon tuskin oli rikollinen ja todennäköisesti se on myös hyvin puolueeton.
        Vähentääkö se tuomion ja rokoksen vakavuutta jos esimerkiksi murhaoikeudenkäynnissä sattuu kuvaamaan videonpätkän joku jolla on rattijuopumustuomio tms.? Et kai ole tosissasi.


      • Kertookertoo
        kertooasenteesta kirjoitti:

        Se kuka kuvasi ja millä kuvasi tai oliko kuvaaja rikollinen vai ei ollut ei liity tähän mitenkään. Nyt kyse oli maahanmuuttajien asenteesta. Eli nyt ei kannata yrittää siirrellä niitä maalitolppia ja väistellä sitä aihetta mistä keskustellaan. Tuo väline joka tallensi tuon videon tuskin oli rikollinen ja todennäköisesti se on myös hyvin puolueeton.
        Vähentääkö se tuomion ja rokoksen vakavuutta jos esimerkiksi murhaoikeudenkäynnissä sattuu kuvaamaan videonpätkän joku jolla on rattijuopumustuomio tms.? Et kai ole tosissasi.

        Liittyy aika paljonkin juuri tähän, kun tuo rikollinen kuvaaja, joka on käyttänyt kuviaan - niin kuin nyt tätäkin - paskanjauhamiseen ja valheiden levittämiseen, yritti kuvata tulkkia väkisin ja julkaisi sitten hengentuotteensa MitäVittua-lehdessä. Oletko tosiaan sitä mieltä, että ulkomailla syntynyt ihminen joutuu olemaan lopun ikänsä nöyrä ja kumartelemaan kiusaajilleen, jos on tänne sattunut muuttamaan? Kuvan nainen elättää itsensä, toisin kuin monet suomalaiset. Ehkä sinunkin sossurahojasi on maksettu tämän naisen veroilla?

        Mitä maalitolppien siirtelyyn tulee, niin luitko lainkaan aloitusta? Nyt keskustellaan siitä, että MV on täysin epäluotettava huuhaa-julkaisu. Täytyy varmaan olla persu, jos sitä ei huomaa? Nyt ei keskustella tuosta naisesta, paitsi tietysti mainitun median uhrina.


    • BronWall

      Mielenkiintoista palstalla on lähinnä se, ettei antipersun ymmärrys riitä sellaiseen monimutkaiseen ajatteluun, kuin aikuisen ihmisen oma ymmärrys ja käsityskyky.

      Antipersu pukkaa palstalle toinen toistaan hullumpia juttujaan ja huutaa perään, että persu sitä persut tätä, ja se sitten pitäisi kumota, myösntää tai selittää - miksi ihmeessä.
      Eihän tuo typerä käytös kerro kuin antipersun ymmärryksestä ja käsityskyvystä, eikä se enää tämän palstalla riehumisensa jälkeen paljoa selittelyjä kaipaa.

      Eikä vaalejakaan ratkaise jokin marginaalijoukko, olivatpa persuja tai aintipersuja, vaan tavalliset ihmiset, mikäli enää edes viitsivät näiden viimehallitusten hölmöilyjen jälkeen uurnille lähteä. Toivottavasti jaksavat ja haluavat viellä viedä suomea suomena eteenpäin, ja pyrkiä eroon EU/Natotuksesta ja omien etujemme mukaista politiikkaa tekemään myös maailmalla. Viellä parikymmentävuotta sitten, suomi ja suomalaiset olivat maailmalla arvostettuja rakentavina pidettyjä tyyppejä . . . . no nyt me olemme tulleet vastointahtoamme luokitelluiksi . . .Stubbeikasi ja Kataisiksi, se ei ole kenellekään eduksi ja meidän on saatava suomi suomalaisille ajatuksille ja päästävä eroon tästä sairaasta kaiken markkinatalouden alttarille uhraavasta politiikasta.
      Mikä porukka sen sitten tekee . . . .mene ja tiedä, mutta yksi on varmaa, Kepu, Kokoomus ja SDP pikkupuolueiden tuella ovat saaneet osaamisensa asiassa osoittaa - epäonnistuen karkeasti, miksi siis antipersu pommittaa persuja syytöksillään "kaiken pilaamisesta ja tuhoamisesta" ?

      • voiPERSUA

        persun ajatus ei riitä siihen että joku voi valehdella ja rahastaa persujen kustannuksella


      • PyörryttävänKatkeraa
        voiPERSUA kirjoitti:

        persun ajatus ei riitä siihen että joku voi valehdella ja rahastaa persujen kustannuksella

        Sulla kuitenkin vain väitteitä, väitteitä ja kuvitelmia ;) Sellainen mahtaa nyppiä ;)

        Kyllä heikoinkin persu tuntuu olevan huomattavasti ajatuskykyisempi kuin palstan antipersu, jolla hiukan isopyörä on jäänyt hankamaan otsaluuhun ja jutut jumittaa.


      • voiPERSUA

      • PyörryttävänKatkeraa
        voiPERSUA kirjoitti:

        persulla näyttää olevan suuria vaikeuksia luetun ymmärtämisessä.

        http://sakutimonen.com/uuninpankkopoika.byethost31.com/wp/wp-content/uploads/2015/03/mv-janitski-6.png

        Ei ole kyse mistään yksittäisistä Janitskeista ja Timosista, vaan antipersun touhusta yleensä. Siitä sairalloisesta pyrkimyksestä paskantaa persun sombreeroon, vaikka siihen ei ole muuta kuin jonkun/joidenkin katkeroituneiden ajatukset ja luulot.
        Nuo linkittämäsi jutut ovat yleisesti todettu sen luoka jutuiksi, että en näe mitään aihetta sellaisia lueskella. Siinä yksi joutava tyyppi kirjoittaa mielipiteitään toisesta joutavasta tyypistä . . . hei, sehän on kuin tämän palstan päivittäisitoimia ;)


      • lkjhgfdsdfghjklölkjh
        PyörryttävänKatkeraa kirjoitti:

        Ei ole kyse mistään yksittäisistä Janitskeista ja Timosista, vaan antipersun touhusta yleensä. Siitä sairalloisesta pyrkimyksestä paskantaa persun sombreeroon, vaikka siihen ei ole muuta kuin jonkun/joidenkin katkeroituneiden ajatukset ja luulot.
        Nuo linkittämäsi jutut ovat yleisesti todettu sen luoka jutuiksi, että en näe mitään aihetta sellaisia lueskella. Siinä yksi joutava tyyppi kirjoittaa mielipiteitään toisesta joutavasta tyypistä . . . hei, sehän on kuin tämän palstan päivittäisitoimia ;)

        ymmärrän kyllä hyvin ettei persu halua lukea sillä teksteistä puuttuu tavuviivat


      • MitähänTämäkinTaas
        lkjhgfdsdfghjklölkjh kirjoitti:

        ymmärrän kyllä hyvin ettei persu halua lukea sillä teksteistä puuttuu tavuviivat

        ????


      • no-sinä-ilkeilet
        MitähänTämäkinTaas kirjoitti:

        ????

        Persun pilkkaaja taitaa siis kannattaa jotain muuta ja on pyydetty ilkeilemään persuista?


    • Halla-ahon_äänestäjä

      ONKO VAALEISSA MIKROTYÖLLÄ MERKITYSTÄ?
      Muistutan vielä marginaaliryhmistä. Jussi Halla-aho: Äänestäjän on hyvä huomata, että marginaalit voivat joskus olla todella pienet, ja omalla äänellä on merkitystä http://www.halla-aho.com/scripta/vaalivinkkeja_lukijoille.html/


      Espoon kunnallisvaaleissa Soini sai 10. paikan vasta tarkistuslaskennan jälkeen Keskustalta noin 20 äänen marginaalilla ja paikka on ÄÄRIMMÄISEN tärkeä koska PS on yhtä suuri kuin SDP ja SITEN PERUSSUOMEA EI MILLÄÄN HALLINNOLLISELLA KIKKAILULLA VOIDA SYRJÄYTTÄÄ SAAMASTA YHTÄ MONTA EDUSTAJAA MIHIN TAHANSA LAUTAKUNTAAN tms. KUIN SDP




      VAALIVINKIT 24.2. 2015 eduskuntavaaleihin huhtikuussa su 19.4.2015
      http://www.halla-aho.com/scripta/vaalivinkkeja_lukijoille.html/
      Ennakkoäänestys on Suomessa 8.-14.4.2015 Lisää perussuomalaisten ehdokkaita https://vaalit.perussuomalaiset.fi/

      HALLA-AHO ITSE ÄÄNESTÄÄ NUMEROA 160 HELSINGISSÄ ELI
      https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/nuutti-hyttinen

      Maisteri NUUTTI HYTTINEN, joka on piirin puheenjohtaja ja toiminut myös kaupunginvaltuustoryhmän sihteerinä http://www.nuuttihyttinen.fi/

      • EiRatkaisujaTarjolla

        On siis hyvä pohtia, kuinka suuren osan näillä typersyyksillä voit niitä "marginaaleja" ajaa äänestämään muita, tai jäämään sohvalle - kumpikaan noista ei todellakaan hyödytä persuja. Kannattaisi siis jättää hiukan pienemmälle huutoa ja ylistystä Halla-ahosta, valtaosaa itseajattelevista kansalaisia autistinen Halla-aho saa voimaan pahoin, eikä taatusti kannusta äänestämään yhdenasian rummutus. Varsinkin kun ongelmat ovat muualla, eikä niitä kykene Halla-ahosmaisilla höpötyksillä ratkaisemaan, kuten ei mitään muutakaan.
        On vain tarjolla häiriintyneelle kansanosalle, jotka univormuleikkejä aikuis-iässä haluavat leikkiä käsipystyssa riipuksia vaihdelleen, vanhentunutta SS-ajatusta hokien aikaansa viettää.


      • ketä.kyykytätte
        EiRatkaisujaTarjolla kirjoitti:

        On siis hyvä pohtia, kuinka suuren osan näillä typersyyksillä voit niitä "marginaaleja" ajaa äänestämään muita, tai jäämään sohvalle - kumpikaan noista ei todellakaan hyödytä persuja. Kannattaisi siis jättää hiukan pienemmälle huutoa ja ylistystä Halla-ahosta, valtaosaa itseajattelevista kansalaisia autistinen Halla-aho saa voimaan pahoin, eikä taatusti kannusta äänestämään yhdenasian rummutus. Varsinkin kun ongelmat ovat muualla, eikä niitä kykene Halla-ahosmaisilla höpötyksillä ratkaisemaan, kuten ei mitään muutakaan.
        On vain tarjolla häiriintyneelle kansanosalle, jotka univormuleikkejä aikuis-iässä haluavat leikkiä käsipystyssa riipuksia vaihdelleen, vanhentunutta SS-ajatusta hokien aikaansa viettää.

        Olettepas te kaverin paniikissa, kun tuolla tavalla raivona kirjaimia väännätte. Mutta totuus on se että suomi ei ole nyt kunnossa vaan sillä menee surkeammin kuin ennen, ja pitäisi muuttua eduskunnassa paljon että ei tule enempää köyhyyttä!


    • PunainenViiva

      Rapakon takana asustelleena ja Ruotsin tilannetta seuranneena en voi ymmärtää tätä myssyttelyä täällä. Aivan sama vaikka Janitski nettoaa sivustollaan. Kansaa kerrassaan vituttaa tämä maahanmuuttoasia. Se paska, mitä suunnaton siirtolaisuus ja pakolaisuus saa aikaan, on korkea aika pysäyttää. Se paska ei saa levitä tänne. Siirtolaisuus ok, mikäli on esittää, että pystyy hommaamaan elantonsa täällä itse tai tuo maahan rahaa. Kaikenlainen avustaminen pitää kohdistaa paikan päälle tai pakolaisten tapauksessa lähialueille. Sen vuoksi näyttää ainoalta äänestysvaihtoehdolta persut.

      • MoniVivahteista

        Tiivistettynä ja ajatusta noudattaen, itseasiassa irtiotto EU;n tossun alta, muutaisi myös toimintaa tuon maahanmuuton osalta. Kuitenkaan maahanmuutto ei ole meille VIELLÄ suuri, edes oikeastaan mainittava ongelma, ja tietysti on hyvä huolehtia siitäkin, ettei siistä sellaista tulekaan, mutta ensin on paljon muuta tärkeämpää ratkaistavana - ei siis voida ajaa vain tuollaista, aika olematonta asiaa pääasiana äänestää persuja - antaa kovin typerän kuvan puolueesta.


      • suomesta-on-välitettävä
        MoniVivahteista kirjoitti:

        Tiivistettynä ja ajatusta noudattaen, itseasiassa irtiotto EU;n tossun alta, muutaisi myös toimintaa tuon maahanmuuton osalta. Kuitenkaan maahanmuutto ei ole meille VIELLÄ suuri, edes oikeastaan mainittava ongelma, ja tietysti on hyvä huolehtia siitäkin, ettei siistä sellaista tulekaan, mutta ensin on paljon muuta tärkeämpää ratkaistavana - ei siis voida ajaa vain tuollaista, aika olematonta asiaa pääasiana äänestää persuja - antaa kovin typerän kuvan puolueesta.

        PItäisi tehdä jotakin köyhyydelle eikä vain puhua siitä.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      MV voi saada ennen pitkää tiedonjulkistamispalkinnon kun Hesari on konkassa ja Ylen verorahoilla ylläpidettävä häiriköinti ja propagointi on pantu kuriin ja kanavia vähennetty ja Hollywood-hömppä-HBO-ostot jäädytetty (tyypillisesti Formula HBO ja sen kaltaiset ohjelmat kuuluva maksumainostv-kanaville, minulla ei ole pahaa ohjelmista sanottavaa vaan että HBO eikä valtaisa urheilumäärä kuulu verorahoilla maksettavaksi)

      MV on tietysti ylläpidetty pienin resurssein ja on hyvä että harhaanjohtajat ja ammattivääristelijät Yle ja Hesari paljastetaan kansan toimesta
      SUOMI24 KANSANPALSTA ON PÄÄSSYT YLEN VIHAALEVITTÄVIEN SENSUURILISTALLE

      Hyvä (paha) Yle,

      Milloin Sann "Perse" Ukkola pyytää anteeksi käytöstään Halla-ahoa kohtaan? Hän vielä leuhkii käytöksellään, Poliitikoille tulvii vihaviestejä Ti 3.3.2015 klo 9.03 Yle TV1 ja vaatii päälle sensuuria http://yle.fi/uutiset/sanna_ukkola_suomi24__vihaa_kellon_ympari/7856685
      vaikka on itse vihapuhelevittäjä eli Ukkola päästi afgaanin nälvimään Halla-ahoa mukavihapuheista, vaikka Halla-aho ei lähetä kenelläkään vihaviestejä eikä Halla-aho kuulu ohjelmaan.

      Halla-ahoa itseä on kyllä uhkailtu ja asia on parhaillaan poliisilla. Korruptio-Ukkola on poliitikon tytär suojatyöpaikassa ja nälvii Perussuomea nimellä persu koska se muistuttaa sanaa perse, jonka käytön Heinäluoma kieltää eduskunnassa. Milloin panette Sanna "Perse" Ukkolan kuriin hitlerjuttuineen verorahoilla? http://yle.fi/uutiset/sanna_ukkola_persuista_paivaa/6843723 "Sanna Ukkola: Persuista päivää syntyy tahatonta komiikkaa. natsitervehdyksen Hitler-maskissa http://yle.fi/uutiset/sanna_ukkola_persulogiikkaa/6476762
      "Sanna Ukkola: Persulogiikkaa

      • tyhjiä-puheita-vaan

        Se on tärkeintä mitä on tapahtunut heidä ollessaan kansanedustajina, ja mtien paljon tyhjät puheet on tehty todeksi.


      • Kylmää_faktaa_pukkaa
        tyhjiä-puheita-vaan kirjoitti:

        Se on tärkeintä mitä on tapahtunut heidä ollessaan kansanedustajina, ja mtien paljon tyhjät puheet on tehty todeksi.

        Halla-ahon saavutukset Helsingin kaupunginvaltuustossa = 0
        Halla-ahon saavutukset Suomen eduskunnassa = 0
        Halla-ahon saavutukset europarlamentissa = 0


    • OsaattekoLukea

      Tässä vähän tietoa siitä, kuka tämä keskaria näyttänyt (työssäkäyvä ja itsensä elättävä) nainen on, ja miksi ja kenelle hän sitä keskaria näytti. Minä olisin varmaan laittanut kuvaajan syömään sen kameransa, tämä nainen käyttäytyi olosuhteisiin nähden korostetun sivistyneesti, vaikka näyttikin keskaria moneen kertaan tuomitulle rikolliselle, joka ei jättänyt häntä tilanteessa rauhaan useista pyynnöistä huolimatta.
      http://sakutimonen.com/2015/03/sormennayttajan-puheenvuoro/

      • Kiitos linkistä.


      • siitä-linkistä

        Entäpä sitten se kuuluisa keskisormi? Se oli osoitettu kuvaajalle, joka kiinnitti huomionsa tähän raskaana olevaan naiseen jo oikeussalin ulkopuolella. Kuvaaja käyttäytyi tungettelevasti eikä lopettanut kuvaamista pyynnöistä huolimatta. Paikalla ollut poliisikaan ei reagoinut kuvattavan pyyntöön tulla keskeyttämään kuvaaminen. Kuten tuon aiemman juttuni kuvanauhasta näkyy, niin kuvaajaan ilmeisen tympääntynyt nainen näyttää sormea saliin mentäessä kuvaajalle, joka yhä jatkaa toimintaansa.


      • kertooasenteesta
        siitä-linkistä kirjoitti:

        Entäpä sitten se kuuluisa keskisormi? Se oli osoitettu kuvaajalle, joka kiinnitti huomionsa tähän raskaana olevaan naiseen jo oikeussalin ulkopuolella. Kuvaaja käyttäytyi tungettelevasti eikä lopettanut kuvaamista pyynnöistä huolimatta. Paikalla ollut poliisikaan ei reagoinut kuvattavan pyyntöön tulla keskeyttämään kuvaaminen. Kuten tuon aiemman juttuni kuvanauhasta näkyy, niin kuvaajaan ilmeisen tympääntynyt nainen näyttää sormea saliin mentäessä kuvaajalle, joka yhä jatkaa toimintaansa.

        Oikeudenkäynneissä on tungettelevia kuvaajia. Ja tällä kuvaajalla taisi olla rikostausta. Mutta jos olet maahanmuuttajana maahanmuuttajien tekemien raiskausten oikeudenkäynnissä ja vielä tulkkina niin eipä kannattaisi silloin keskisormeä näytellä. Silloin kannattaisi osata kayttäytyä. Suomessa opiskellut ahkera sivistynyt maahanmuuttaja ei näyttele keskisormea raiskausoikeudenkäynneissä. Se kertoo asenteesta. Mitähän olisi käynyt Auerin asianajajalle jos murhaoikeudenkäynneissä olisi innokkaille median edustajille näytellyt keskisormea. Olisi ilkuttu että siinäpä temppu joka kertoo kyllä asenteesta. Ja mikä todstaa että tämä saku ei ole suvakkien mitävttua? Onko hänen kirjoituksensa totta joka sana? Oliko hänestä hyvää käytöstä näytellä keskisormea? Vähentääkö sellainen rasismia ja muukalaisvarautuneisuutta suomessa?


      • YYYYYYYYYYYYYYYY

        Ja mitä ihmeen tekemistä tällä naisella oli tuon rikoksen kanssa????? On sinulla vaikea elämä, voi hyvä tavaton sentään mitä tuubaa tännekin syötät!


    • faktaa.vassareille

      Varma faktahan on se että jos noita somaloisia ei olisi koskaan päästetty Suomen rajojen yli niin moisia ongelmia ei nykyisin olisi. Suomen pahinta loisijaporukkaa ja rikollisishenkisiä vielä kaupanpäälle. Siinä teille vähän faktaa vihervassarihyysärit!

      • raiskaaja-persu

        me persut tykätään raiskata


    • up-up-up

      up up up

      • säälittäväyritys

    • Halla-ahon_äänestäjä

      Kandeis lopettaa keskustelu keskikaljasta ja keskarista

      MUISTAKAA ETTÄ MAMUTUS ON PYSYVÄ niitä ei enää pois täältä saada vaikka äänestäisitte Soinin diktaattoriksi

      Nyt korot ovat miinuksella eli MAKSIMIMIINUS ON esim. Tanskassa yli MIINUS yksi prosentti

      voi syntyä tilanne jossa

      - pankki antaa tallettajalle korkoa miinus kaksi prosenttia eli tallettaja joutuu maksamaan jos pitää rahojaan pankissa

      - lainaa annetaan korolla miinus puoli prosenttia eli lainan ottaja saa paitsi lainan myös rahaa pankilta palkkioksi jotta suostuu ottamaan lainaa

      ja pankin saama voittokorko on siten silti plussaa eli PLUS 1,5 prosenttia tässä esimerkissä

      TOISAALTA ANTTI-RINNE-IHALAISEN -johtamat ulkoparlamentaariset SAK-laiset eivät suostu palkkojen laskemiseen globalisaatiossakaan, joten Suomi menee polvilleen, tilannetta kutsutaan DEFLAATIOTAANTUMAKSI, MIKÄ ON DEFLAATIOTAANTUMA?

      Syntyy tilanne, jossa palkat pysyvät NOLLILLA tai jopa nousevat plussaa vähän samaan aikaan kuin KAIKKI MUU LASKEE, hinnat, korot, pääomatuotteet jne. Toisaalta palkkoja ei voida laskea, koska vanhanajan puolue Antti Rinne sen estää, SDP:n valta perustuu SAK:n kiristykseen lakolla, joten siihen ei kosketa

      Tämän tyyppinen deflaatio on DEFLAATIOTAANTUMA

      Seurauksena on sisäinen delvalvaatio ja, koska ei voida laskea palkkoja, on työntekijöitä ajettava massiivisesti ulos ja työt siirrettävä, eli työt on teetettävä ensin Kiinassa ja Intiassa ja sitten Vietnamissa (halvempaa). Ja palkanlaskua saadaan tästäkin vielä tekemällä tietokoneet ja mikrouunit ja vaatteet Bangladeshista, vielä halvempaa, Bangladesh on iso maa suurempi kuin Venäjä asukasluvultaan

      Suomeen jää jonkin verran suuryritysten tytäryhtiöitä tarkkailemaan tilannetta sanotaan Google, pääkonttoreita siirretään pois tai ainakin yritysten päätoimintaa ulkomaille, ulkomaisten pankkien konttoreita jää (esim. ruotsalaispankin Nordean konttoreita jää)

      Ja kukkahatut tuovat paljon mamuja mukatöihin eli mamunpalvontahommiin, mikä vain pahentaa deflaatiolamaa, suomalaiset ovat sen jälkeen sosiaaliturvassa tappelemassa mamujen kanssa, töitä ei varsinaisesti enää ole, mutta koska rahat valtiolla ovat loppu on Antti Rinteenkin hyväksyttävä sosiaaliturvan leikkaukset

      SAK:n palkkaeliittiin ei kosketa SDP:n valta perustuu SAK:hon mutta myös SAK:n valtaa murentuu kun yhä useammat ovat sossussa eikä SAK:n jäseniä

      Helsinki jne. suuremmat kaupungit kaavoitetaan vähitellen asunnoiksi, teollisuustyöpaikkatontit häviävät, asuntopula koulupula terveydenhoitopula on valtava, mutta rahaa ei ole julkisen sektorin palkkoihin, ja kaupungit täyttyvät mamuista. Kun suomalainen ei ole töissä, hän ei pääse työterveydenhuoltoon vaan joutuu jonottamaan terveyskeskuksiin, mamujen, huumehörhöjen, juoppojen ja lapsiperheiden korvakipulasten kanssa. Mutta aikaa on runsaasti koska ei ole työpaikkaa.

      Asunnoista tehdään slummimenetelmällä massatuotantoa ja ulkomaisten rakennusyhtiöiden virolaiset ja brasilialaiset jne. työmiehet rakentavat ne nopeasti halvasta materiaalista Ikea, ja asukkaiksi valikoituu pääosin mamuja, joukossa työttömiä suomalaisia ja näille maksetaan vähäisistä verorahoista asumistukea ja sossua ja eletään hiljaiseloa

      Kaupat muuttuvat tiimareiksi, joihin haalitaan maailmalla kiertäviä jäännöseriä, puolalaista astianpesuainetta, viime kauden jäännöshupputakkeja ja tukankuivaimia ja muita jäännöserinä myytäviksi, 5 vuotta vanhoja malleja kannetaan hullujen mammmuttipäivien nettohintatavaroiksi Kanariansaarten basaarivarastoista tänne käyttötavaroiksi. Ja ruokaa haetaan ei useinkaan kaupoista vaan leipäjonosta

      Leinpäjonossa säästetyt rahat käytetään unelmaan eli pelataan Lottoa.

      MITÄ SIJOITTAJAN PITÄÄ TEHDÄ DEFLAATIOTAANTUMASSA

      paitsi muuttaa (Portugali, Nizza, Andalusia, pohjois-Norja, Skotlanti ... kielitaidosta ja harrasteista riippuen)

      myy osakkeet Suomesta , osta laskeneita joukkovelkakirjoja ja pidä käteinen neutraalilla tasolla

      pääosa sijoituksista amerikkalaistyyppisiin brandirahastoihin

      näillä pärjää parhaiten odottaessa deflaatiotaantuman loppua

    • työmies.toimistolta

      miksi persu raiskaa

    • lkjhgfdsfgjhukijkgfrd

      miksi persu raiskaa

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      375
      1860
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      49
      1577
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      208
      1270
    4. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      84
      1056
    5. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      918
    6. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      48
      712
    7. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      67
      711
    8. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      256
      707
    9. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      101
      678
    10. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      46
      640
    Aihe