Sipilä - itsenäisyyden ajan huonoin pääministeri

pol_tutkija

Juha Sipilä jää historiaan Suomen itsenäisyyden ajan huonoimpana pääministerinä. Hän on pääministerinä keskittynyt ajamaan vain omien ja sukulaistensa yrityksien etuja. Onneksi tämä loppuu jo noin parin kuukauden kuluttua.

64

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oletkooraakkeli

      Naurettava väite. Kuka tietää, millaisia pääministereitä Suomessa tulee vielä olemaan? Toisekseen Sipilällä ei ole tiettävästi omia yrityksiä tällä hetkellä.

      • irtisanomissuoja

        Lestaadiolaista pääministeriä ei aiemmin ole ollut myöskään. Pakkolakisipilä tulee jäämään historiaan eniten omia alotteitaan peruneena, viimeisimpänä perutaan aktiivimalli työttömien kyykyttäjänä


      • Nyrkkiä

        Sipilä heti ensitöikseen pääministerinä rupesi hommaamaan valtavia Valtion avustuksia kaikenmaailman epämääräisille BIO-hankkeille, ja kun tältä kysyttiin että onko HÄNEN yrityksillään osuutta hankkeisiin, niin tämä sanoo kirkkain silmin: Ei.Olen myynyt yritystoimintani sijoitusyhtiölle.No, sijoitus yhtiön omistaa SIPILÄN LAPSET!!!, eli tämä nilkki rupesi heti ensitöikseen ajamaan omia etujaan!!!


      • Se-on-hehhehhehhe

        Onneksi Sipilä 'kantaa vastuuta' ja sen on nyt mielestään tehnyt parilla helpolla eroamisella. Ensin ryttäsi hallituksen romukoppaan omalla päätöksellään ja sittemmin nurkkaan itsensä ahdistamana jätti puolueen puheenjohtajan homman. Näin lesta sovitti kaikki synnit.


    • kaikki.200.vaihtoon

      Sota-aikana on ollut presidenttiä ja pääministeriä, ja väkeä kuollut. Tosin tuo ajan päättäjät ovat tehneet selkeästi parhaimpansa, jotta kuolemia on pyritty välttämään ja vahingot minimoimaan.

      Nyt eletään aikaa, jolloin kuolemia on tullut määrällisesti vähän (kuten se pankkiautomaatin jälkeinen ryöstömurha). Muuten ainoat reaktiot ovat olleet käsienlevittely, pällistely hämmästynyt ilme kasvoilla ja uhrien sekä sivullisten muistuttelu epäolennaisuuksista.

      Myös vastuun ulkoistaminen: "poliisi tutkii". Oma rooli katalyyttinä tässä sopassa yritetään pitää verhon takana!

      Joten kyllä. Nykyinen, ei vain hallitus, vaan koko eduskunta, saa CV:hensä rivin yhtenä surkeimmista suorittajista itsenäisyyden aikana. Nuoret rikosaallon kohteina aikana, jolloin materiaalinen yltäkylläisyys vallitsee!

      Jonain päivänä nuo nyt nuoret uhrit tai heidän läheisensä voivat olla vallankäyttäjiä, kun nykyinen eduskunta vaeltaa vaipoissa. Voi siis tulla tilanne, jolloin nyt esitetty nollaempatia lyö vastapalloon.

    • HäpeäSuomelle

      Onhan se helvetin noloa, että pääministerinä on valehteleva painostaja.

      • suuret.siniset.silmät

        JUU, ihmettelee kilpailutuksen ja yksityistämisen jälkeen että yksityinen toimia haluaa voittoa toiminnastaan ! Sähköyhtiö myytiin yhtä sinisilmäisenä että ne tulee kaapeloimaan sähkölinjat eivätkä halua voittoa ! Siirtohinnat nousseet ainakin 30%.
        Ennen punasilmäset neuvotteli ja sinisilmäset hyväksy. Nyt vaan sinisilmäsenä tehdään "uudistuksia" ja "säästöjä". Säästöjä ei asiakkaille ainakaan tule soten myötä, matkustetaan entistä kauemmas lääkäriin ja asiakasmaksut taatusti nousee.


      • sipilääää

        Sipilä hehkutti talvivaaran raunioilla "nyt on tekemisen meininki". Tulihan sitä juu tehtyä.
        Lähistön järvet on saastutettu ja luonto louhittu, nimen vaihdon myötä kaivos ei enään saastuta !
        Montakohan aloitetta on täysin valmistelematta (ajattelematta) tuotu julkisuuteen ja niitä on ennätysmäärä vedetty takaisin. Aktiivimalli ja irtisanomissuojan muutos hölmöimmät ja kalleimmat kaiketi - lakot ja mielenilmaukset seurauksena.
        Työttömyyslukuja on siivottu päästämällä 60v eläkkeelle - minullekin soitettiin TE toimistosta ettei tarvitse välittää aktiivimallista, kun laitetaan eläke vireille ! Kahden kk päästä myönteinen eläkepäätös


    • Näin on. `

      • VeryBadPrimeMinister

        Tähän mennessä huonoin. Mutta kuka tietää tulevasta, kun puhutaan itsenäisen Suomen ajasta? Vai loppuuko itsenäisyys Sipilän kauteen?


    • pol_tutkija

      Minuakin uhkaillaan työpaikkalla. Tsät uhasta päästään, kun Rinteestä tulee pääministeri.

    • anonyymi_H8P

      Eikös Sipilä antanut keskustapuolueelle miljoonia rahaa? Veikkaan,että Sipilä ovelana osti itselleen paikan kepussa ja sitä tietä kohti päämisteriyttä. Sipilä yrittäjänä halusi tietysti valjastaa kaikki palvelemaan yrittäjien etua. Hän puuttui toimillaan palkkapolitiikkaan laatimalla kiky-sopimuksen ja keplotteli ammattiliitot siihen mukaan. Kaikki tuo jälleen yrittäjien hyväksi. Työläisiltä kertyneet varat saivat uuden lompsan rikkaiden yritystukina ja heidän veroalena.
      Hallituksen paljon kehuva työllisyyden parannus on osin noususuhdanteen ansiota ja osin täysi kupla. " Työllistetyt" työttömät tekevät muutaman tunnin tukitöitä eripaikoissa muutaman kuukauden ja ovat jälleen työttömiä, mutta tilastoissa näyttäisi työllisyys parantuneen.,
      Sipilä haluaa parempiosaisia palvelevia lakiesityksiä kiireellä toimittaa valiokuntiin, että ne saataisiin laeiksi, ennen kuin hänen hallituskautensa päättyy.
      Sipilä on ollut ökyrikkaille kultakimpale, varsinkin kun aisaparina on härskisti toimiva Orpo jonka kanssa heillä on yhteneväiset päämäärät köyhän alistamiseksi .
      Paradoksi onkin, kun rikkaita rikastuttanut ja köyhää köyhdyttänyt Sipilä pitää ilmeisesti äänestäjiä idiootteina,kun vaalien alla antaa itsestään kuvan köyhien olojen parantajana, jos hänet valitaan vielä päättäjäksi. Sipilä toimii prikulleen samoin, kun auervaara. Juuri kun hän on keplotellut uhrinsa varat , hän kuvittelee, että uhri lankeaa jälleen hänen pauloihinsa ja saa uhrinsa viimeisetkin siemenperunat. Tällä hallituksella ei ole koskaan ollut jakovaraa työväelle, pienellä työeläkkeellä oleville, eikä vanhus/kautta lasten hoivaan. Eipä tietenkään ole varaa, kun varat on jo jaettu kaikkein rikkaimmille. Jakovaraa rikkaille on ollut sama summa, jonka hallitus nyt ottaa velkaa. Jos rikkaille ei olisi jaettu, ei velkaakaan olisi tarvinnut ottaa yhtään. Sipilä kyllä muistaa mainita, että vihapuhe on rikos, mutta Sipilä tekee vihatekoja köyhille viemällä heiltä siitäkin vähästä jolla ei kustanneta kaikkea tarpeellista. Eipä tarvitse ihmetellä, että vanhusten huonoista oloista ei hoitajat ole uskaltaneet kertoa, kun sehän olisi voitu tulkita vihapuheeksi laitosten omistajia kohtaan, sillä hehän ovat rikkaita.

    • kepulien.varasliiga

      Ehdoton totuus avauksessa!!!

    • Menenukkumaan

      Viina ei vaan sovi kaikille.

    • KempeleenImaami

      Sipilä jää historiaan mustan syyskuun 2015 johdosta

    • Huippusotilaalra

      Kyllä Esko Ao, Anneli Jäätteenmäki, Matti Vanhanen ja Mari Kiviniemikin olivat huonoja. Sipilä on kuitenkin huonoin.

      • On.se.kummaa

        Ja kaikki nuo mainitemasi surkimukset ovat kepulaisia tottakai. Miten yksi puolue voikin suoltaa noin paljon paskoja politiikoja?. Hakeutuuko sinne jatkuvasti kaikki vähäjätöt ja kriminaalit ehdokkaiksi?


    • AlJazeera

      Hyväuskoinen hölmö tämä osakekeinottelulla rikastunut Sipilä

      https://www.youtube.com/watch?v=HFCyyfIrMcg


      Juha Sipilän kutsu on edelleen luettavana qatarilaisessa Al Jazeerassa
      Siellä se nököttää ja sana leviää edelleen, tervetuloa tänne vaan kaikki.

      https://www.aljazeera.com/news/2015/09/finnish-pm-offers-home-asylum-seekers-150905110149687.html

      Suomea markkinoidaan Irakissa unelmamaana : ”maksetaan kaikki kustannukset ja palvelut, annetaan asunto, rahaa ..”

      https://www.suomenuutiset.fi/suomea-markkinoidaan-irakilaisille-unelmien-kultamaana-maksetaan-kaikki-kustannukset-ja-palvelut-annetaan-asunto-rahaa/

    • Sipiläpahintietämistäni

      Toisaalta avaajankin täytynee myöntää, ettei hän tiedä kuin muutaman pääministerin ylipäätään itsenäisyyden ajalta. Vielä vähemmän heidän tekojaan enempää kuin minäkään.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Suomen_pääministereistä

    • ala-arvoisin

      Lukekaapas hyvät ihmiset tämän sunnuntain 10.2.19 Iltalehdestä kokonaan Juha Ristimäen artikkeli, miten meidän, Keskustapuolueen niin erinomaiseksi Suomen pelastajaksi kehuma, PÄÄMINISTERISTERIMME onkaan vastuuntuntoinen SOTEA läpiajaessaan :

      "Juha Sipilän (kesk) hallituksen vaihtoehdoksi on jäänyt siis rysäyttää koko paketti läpi ongelmineen. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että isoja ongelmia on edelleen niin paljon, että koko uudistus törmää omaan mahdottomuuteensa."

      Jos tälläista kansalaisia kurjistavaa valtion johtopaikalla kekkaloivaa miekkosta ei saisi arvostella, niin mitäs sitten saisi. Sipilän hallitus on mielestäni vastuuttomin, epäoikeudenmukaisin ja eriarvoistavin pääministeri, jonka toiminnasta olen lukenut.

      Voipihan mielipiteeni olla sipilöintiä ihannoivasta kepulista naurettavaa, mutta olen melkoisen varma, että onneksi suurinta osaa Suomen kansasta tälläinen moraaliton toiminta ei naurata yhtään. Katsotaanpas seulootuuko jyvät akanoista!?!

      • MuttaPianSiitäPäästään

        Tuollaista se teettää kun laitetaan lestalahkolainen vähäjättö pääministerin pestiin.


      • työväenvihaajahallitus
        MuttaPianSiitäPäästään kirjoitti:

        Tuollaista se teettää kun laitetaan lestalahkolainen vähäjättö pääministerin pestiin.

        Onko tämä Suomen poliittinen järjestelmä jotenkin erityisen vinoutunut, kun oikeusministeriksikin voidaan istuttaa paperitehtaan laborantti vailla työhön lähellekään sopivaa tutkintoa.
        Tämä puoluepolitiikka palkitsee ne, jotka eivät sano vastaan (lue: ajattele omilla aivoillaan).


    • työväenvihaajahallitus

      Sipilä oikeistohallituksineen on pahinta mitä Suomi on kokenut sitten maailmansodan!

    • vasemmisto.vaalivoittoon

      Vain viisi viikkoa enää Sipilismiä ... kansa iloitsee...

    • KallisMies

      Sipilä jää historiaan syyskuun 2015 toimensa johdosta

    • pol_tutkija

      Sipilä on ollut todellinen täystuho pääministerinä. Hänet pitäisi panna henkilökohtaiseen korvausvastuuseen tekemistään virheistä.

    • kyllästynyt

      Lähelle vetää toinen pääministeri kokoomuksesta,joka jakoi ystävälleen 800 000 e tutkimuksesta,jonka jopa 10 vuotias osaisi pakertaa kasaan.Kun häly nousi,painui Eurooppaan.
      Kyllä näitä riittää,eikä kuulkaa ole loppumassa.
      Se on vähän sama homma tuossa politiikassa kuin Helsingin kaupungilla esim. psykiatrian pomoissa ja esimiehissä. Piiri pieni pyörii,lapset siinä hyörii,toisiansa palkitsee,sitten paskat välittää.

    • KelpoSOTILAS_

      Esko Tuhoaho on huonompi. Kun Tuhoaho aloitti maassamme oli täystyöllisyys ja maa oli velaton. Kun Tuhoaho lopetti vuonna 1995 Suomessa oli ennötystyöttömyys ja velkaa enemmän kuin koskaan.

      • S24uomlaineN

        Kyllä minäkin äänestäisin Esko Tuhoahoa Suomen historian huonoimmaksi ja myös tyhmimmäksi pääministeriksi.


    • Yrityksiäkin.kaatuu

      Kun Sipilä on viimeisen viikon pääministerinä niin liput puolisalkoon, seuraavana päivänä siitä pitää alkaa viikon kestävä liputus koko Suomessa.

      Sipilä ollut melkoisessa suojeluksessa, mutta vaalien jälkeen tutkinnat päälle mihin kaikki rahat menneet. Sotet, aktiivimallit, kikyt, työaikojen pidennykset, avustusten piennenykset, lääkkeiden omavastuut ja monet muut asiat kun oli vielä nousukausi. Kaikki tuo säästettiin että Suomi nousee, mutta Sipilä otti silti valtionvelkaa surutta. Joku sai rahaa paljon, mutta kuka tai ketkä?

      • sipilismin.tulos

        Tällaista se on, kun itse asian (SOTE) ajamisen sijaan ajetaankin omaa etua, ollaan ahneita, itsekeskeisiä, narsistisia, ellei jopa psykopaattisia (keskustan maakuntahimmeli & kokoomuksen yksityistäminen).

        Kansan edusta viis, kun keskusta-kokoomus-sinisläisen sanavarastossa on vain kolme sanaa: ”minä, minä ja minä”.

        Tässä on niin maanpetoksen ainekset, ettei tosikaan. Valtakunnanoikeuteen!


      • Hilut.kinttuun.rosvoille
        sipilismin.tulos kirjoitti:

        Tällaista se on, kun itse asian (SOTE) ajamisen sijaan ajetaankin omaa etua, ollaan ahneita, itsekeskeisiä, narsistisia, ellei jopa psykopaattisia (keskustan maakuntahimmeli & kokoomuksen yksityistäminen).

        Kansan edusta viis, kun keskusta-kokoomus-sinisläisen sanavarastossa on vain kolme sanaa: ”minä, minä ja minä”.

        Tässä on niin maanpetoksen ainekset, ettei tosikaan. Valtakunnanoikeuteen!

        Sipilä, Orpo ja Terho on ihan kohta tiilenpäitä lukemassa.


    • TeinoKetterä

      Sipilä on syytä saattaa edesvastuuseen pääministerinä tekemistään rikoksista.

    • Pilasi.Suomen

      Lestaklaanin ylipäällikkö on aivan surkea pääministeri. Mutta ei ole enää kauaa.

    • karrihuhta

      Sipilän pääministeriajan arvosana on 4- (asteikolla 4-10).

    • xxxwwwmö

      Sipilä 9 Puoluekysely, vasemmistopuolueet lisäisivät julkisia menoja ja kiristäisivät veroja. Työtätekevät, varokaa, vasemmiston käsi on taas tulossa taskuihinne.

    • Myofascia

      Sipilällä on ainutlaatuinen kyky: Kaikki mihin hän koskee, muuttuu paskaksi!

      • Inwin

        Hän on siis käänteinen Mitäs...


    • 0999090

      Koirat haukkuu, karavaani kulkee. Talous saatu nousuun, työttömyys työvoimapulaksi. Kansainvälistä tunnustusta tullut runsaasti mm. velkaantumisen taittumisesta. Jatkakoon nykyinen hallitus. Tulokset puhuvat sen puolesta. Vasemmisto puuhailee julkisentalouden lisämenoja ja veronkorotuksia. Niihin viimeistään loppuu noususuhdanne.

    • Ei vie voittoa Lipposesta, joka vei suomen eurorahaliittoon. Tästä on seurannut kilpailukyvyn menetyksenä miljardien eurojen tappiot, vrt. esim. Ruotsiin, Tanskaan...... Ei olisi tarvittu mitään kikyjä...

    • ay-demari

      Vituttaa, kun on joutunut menemään töihin. Onneksi Rinne tulee ja työttömyys lisääntyy niin paljon, että pääsen sohvalle makoilemaan.

    • kempeleenkotieiunohdu

      Melkonen tulkku on maan johdossa

    • Kieromikäkiero

      Ei voi mitään, mutta päivä päivältä Juha Sipilän käytös ja ketkupolitiikka muistuttaa Trumpin runnomaa eriarvoistavaa ja epäinhimillistä politiikkaa!

      Juha Sipilä yrittää ketkukonstein sivuuttaa jopa Suomen perustuslakivaliokunnan ja siis Suomen perustuslain - onhan siinä meillä melkoinen pääministeri!
      Mutta vielä me hetki moista kansalaisia eriarvoistavaa ylimielistä öykkäriä kestetään!

      Huhtikuussa voisi vaikka tornado vetäistä Juha Sipilän mukaansa ja kiidättää hänet ainakin Boliviaan asti!!!

      • tuleesekasorto

        miksi sinne?


      • suti

        Perustuslakivaliokunnan varapuheenjohtaja Tölli, on myös lestadiolainen ja asuu Sipilän naapurikunnassa Tyrnävällä!


    • Suomi.voittaa

      Onneksi Antti Rinne kupsahtaa nuorena.

      • lestaSipilöinnin.tulos

        Ei sekään Sipilää pelasta. Raukka rintamakarkurihan Sipipilä on tästä maailman tappiin!


    • RitaU

      Sipilä valitsi Petos-Antin eduskuntaryhmän johtajaksi. Kepussa rikosrekisteri on meriitti.

    • Hiohihihhii

      Juha Sipilä on vienyt Suomen kuilun partaalle!

    • pol_tutkija

      Voi hyvällä syyllä jo nyt sanoa, että Sipilä ei pääministerinä saanut yhtään mitään myönteistä aikaan. Eilinen ero osoitti totaalista luuseriutta.

      • Oletkotyperä

        Vasuri itkee taas katkerana!!
        "Väärin erottu!!"


      • sipilismin.tulos
        Oletkotyperä kirjoitti:

        Vasuri itkee taas katkerana!!
        "Väärin erottu!!"

        Vasenkätinen Sipilä on itkunsa ansainnut.


    • lestaSipilöinnin.tulos

      Sipilä - itsenäisyyden ajan huonoin pääministeri valitsi luuserin tavan lopettaa, tottakai!

      • Luehistoriaa

        Miksi 4-vuotias vasuri kommentoi täällä?


      • älykäsVasuri
        Luehistoriaa kirjoitti:

        Miksi 4-vuotias vasuri kommentoi täällä?

        Mistä tiedät hänet vasenkätiseksi?
        Ja 4 vuotiaan, tänne kirjoittavan on oltava hyvin älykäs lapsi. Paljon sinua viisaampi.


    • Inwin

      Sipilä teki poliittisen itsemurhan.

    • surkeistaSURKEIN

      Sipilä on poliittisesti asioita hallitsematon ja pääministerinä oli järkyttävän puupäinen ja surkea - täysin kykenemätön poliittiseen yhteistyöhön rakentavasti.
      Hänelle on ominaista sanelupolitiikka ja LEHMÄNKAUPAT!

      • S24uomlaineN

        Nyt Sipilä on kertonut kuulevansa päänsä sisältä ääniä. Se vaikuttaa todella huolestuttavalta.


      • Sairaskommari
        S24uomlaineN kirjoitti:

        Nyt Sipilä on kertonut kuulevansa päänsä sisältä ääniä. Se vaikuttaa todella huolestuttavalta.

        Kommenttisi vaikuttaa todella huolestuttavalta. Uskot siis asuvasi Sipilän päässä.


    • pol_tutkija

      Suomen historian huonoimmat pääministerit: 1. Sipilä 2. Aho 3. Vanhanen 4. Jäätteenmäki 5. Virolainen

    • S24uomlaineN

      Sipilä oli eilisessä vaalikeskeskustelussa hätää kärsimässä. Asiaosaaminen loisti poissaolollaan.

      • vasemmisto.vaalivoittoon

        Aivan. Asiallisimmat puheenvuorot tuli Anderssonilta ja yllätys, yllätys ... Halla-aholta!


    • Ealburg

      Viimeisissä vaalikeskusteluissa on näkynyt Sipilän epätoivo. Kohta pääministeri työsuhde-edut ovat muisto vain ja käräjät ovat edessä...

    • BettyBoob

      Näinhän sen äänestäjätkin totesivat.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3239
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      234
      1753
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1295
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1263
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1159
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1158
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      48
      1056
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      964
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      906
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      64
      831
    Aihe