Miksi Suomessa ei julkaista euroopan tapahtumia?

LeckMich

Olen jo vuosia ihmetellyt että miksi Suomessa on aina erilaiset otsikot ja miksi Suomessa jätetään kertomatta se mitä tapahtuu euroopassa. Olemmehan nykyään osa EU:ta ja meidän tulisi tietää missäpäin eurooppaa on sisällissota käynnissä, missä on eniten terroristeja ja esim. se että mitä mieltä eri maiden kansalaiset ovat EU:sta.

Ranskassa esim. Keltaliviit ovat osoittaneet mieltään kohta 25 viikkoa ja vaatineen Macronin eroa. Suomessa alussa kerrottiin että muutama keltaliivi rikkoo paikkoja. Mutta kun ne eivät olekkaan vasemmistolaisai kulttuuri-marxismin ihannoijia, vaan ihan tavallisia perheenisiä, siskoja ja veljiä jotka haluavat jälleen Ranskasta turvallisen paikan asua:

https://www.dw.com/en/france-violence-flares-at-yellow-vest-protest-reboot/a-47945793

Aivan sama kuin se että viime syksynä Saksassa isät ja isoisät lähtivät kaduille osoittamaan mieltään mama-merkelin "avointen ovien politiikkaa vastaan" silloin kun nuori tyttö tuli raiskatuksi ja murhatuksi. Toimittajat koittivat saada asiaa käännettyä niin että muslimista olisi tullut uhri, mutta huolestunet veronmaksajat vaativat omia oikeuksiaan ja jauhottivat toimittajat niin perusteellisesti, ettei nauhoja uskaltanut julkaista kuin RT.

Miksi kansalaisten mielipiteillä ei ole enää mitään painoa journalistisessa lööppi-pornossa? Journalistien pitäisi nimenoaman tehdä työtä kansalaisia varten. Nehän heidän palkkansa maksaa tilauksilla. Ja siksipä meidänkään talouteen ei ole tullut yhtään julkaisia sitten... 25 vuoteen. Suomaalinen journalismi on vain niin luokatonta politikkojemme ja puolueidemme nuoleskelua.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yle on keksinyt tälle tavalle nimen uutisoida. Vastuullinen journalismia.Lue vain meidän aatemaailma on se ainut oikea maailama.

    • nnfgnfgn

      Syyriaa koskevissa uutisissa on/oli valtavaa pimitystä ja vääristelyä. Tutustuin aikoinaan asiaan seuraamalla Syyrian valtiollisia uutisia ja niistä sai aivan päinvastaisen käsityksen tapahtumista. Youtubessa on myös paljon Assadin haastatteluja joiden perusteella sain Syyrian sodasta tyystin toisenlaisen käsityksen, kuin Suomen roskamediaa seuraamalla.

      Suomen mediaan ei voi luottaa. YLE, HS, kalma, ym.

    • EnOleBotti

      Meidät yritetään vaan aivopestä ja kieltää haittamaahanmuuton tuomat suuret ongelmat eurooppaa kohtaan. Kun lukee muualta järkyttävät rikostilastot mitä muslimit tuovat tullessaan niin silmät avautuvat. Ei ole Suomen mediaan uskominen! Lue uutisesi internetistä!

    • No aloitaja osui just asian ytimeen. Kannattaa katsoa ulkomaalaisia TV uutiskanavia siellä on kerrotaan asioista ihan eritavalla. Että silleen.

    • ffnews

      Mediakenttämme ei ole uudistunut sitten Bresnevin.
      Olemme yhä yhden totuuden kekkonen.

    • tapahtuilaivalla

      Ruotsinlaivalla taas raiskaustapaus. Mutta tiedoksi annetaan vaan, että kiinniotettu epäilty on 50-vuotias mies. Siinä kaikki!

      Kansalaiset vetävät niukasta tiedoituksesta ilman muuta johtopäätöksen, ettei asialla ollut taaskaan suomalainen Kalevi, ruotsalainen Börje, vaan ehkä "suomalainen" Ibrahim tai "ruotsalainen" Abdi-Mohammed! Tai sitten vielä kansalaisuutta vailla oleva kulttuurinrikastaja, näitähän riittää.

      • No tulkkia taas odotellaan, että päästään kuulustelemaan. Että silleen.


    • tuuppaa_tuubaa

      Suomalainen valtamedia potee pahinta laatua olevaa alennustilaa. Heidän touhuilunsa on mennyt mielipiteenmuokkauksen ja sensuurin harjoittamiseksi. Tuossa liitossa ei ole tilaa objektiiviselle journalismille.

    • ylenpaskaa

      Yle=valhemedia.

    • pimeitäaikoja

      Kai se on sitä valtion harjoittamaa sensuuria se. Toimittajat haluaa kai vaan palkkansa ja julkaistaan vaan päätoimittajan etukäteis linjatut jutut. Mitäs nyt sananvapaudesta niin tärkeänä enää pidetään sitä kun on jonkun pienen piirin itselleen ajamien taloudellisten etujen aikakausi.. huoh hyvinvointi valtio ja kaikkien yhteinen etu on haudattu keskusta- ja lokoomuspuolueen hautausmaan syvimpään ja pimeimpään kohtaan ja sille on laitettu paksu graniittinen kansi päälle ettei sitä/niitä enää sieltä esiin kaivettais.

    • Vnmjgdx

      YLEn ja muun median vaalivaikuttamiseen ei kannata uskoa, esim. Ylen vaaliohjelmat todella tylsää luennointia.Parasta on vaan muistaa tarkkaan, mitä hallituspuolueet tekivät 4 vuoden aikana. Antaa tekojen puhua puolestaan. Vaalipuheilla ja - lupauksilla sekä puolueiden vaaliohjelmilla voi pyyhkiä peetä, koska aina puolueet toimivat juuri päinvastoin kuin lupaavat, se tuli karvaasti nähtyä kuluneiden 4 vuoden aikana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Laaja sähkökatko Sallilan verkossa!

      Mä heräsin yhden maissa UPS:n piipittkseen, koska sähköt poikki ja on edelleen. Odottelin jonkun aikaa ja soitin vikanum
      Loimaa
      35
      1250
    2. KJ Konetimber OY

      Haettu konkurssiin Eläke yhtiö Ilmarisen toimesta.
      Kuhmo
      37
      1085
    3. Millä kirjaimella nimeni alkaa

      Ja montako kirjainta sukunimestäni voi laskea? N to M
      Ikävä
      60
      970
    4. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      175
      944
    5. Ampumisvälikohtauksen syynä kahden eri romanisuvun erimielisyydet

      Ikaalislainen romaniseurue joutui tahtomattaan tulitaisteluun etelä-pohjalaisen romanisuvun kanssa. Tilanne ei ratkennu
      Seinäjoki
      42
      800
    6. Hyviä tehokkaira vinkkejä erittäin pinttuneen wc pytyn puhdistukseen

      Eli semmonen vuokra-asunnon pytty jossa hyvin sitkeään pi ttyny se vesiosa. Kloriittia olen liottanu yön yli ja yleispuh
      Ikävä
      122
      745
    7. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      57
      718
    8. Voiko "miehisen kunnian" käsitteen ohittaa?

      Palstalla kovasti pidetään minua jollain tavoin sairaana, kun puhun miehisestä kunniasta. Voidaanko me siis täysin ohi
      Sinkut
      144
      693
    9. Et uskaltaisi kuitenkaan nähdä enää

      Niin mitäpä sitä enää vatkaamaan.
      Ikävä
      52
      661
    10. Voi että, kaikki on nyt ohi

      Aijon nyt unohtaa kaiken. Morjes. Mieheltä
      Ikävä
      59
      647
    Aihe