Juha S.pisti Jussin pussiin - pakolaisten säilöönotto

Otsalaastari

maksaisi moninkertaisesti niiden kustannnusten verran, mitä Halla-aho moitti (150 meuroa budjetissa), totesi Sipilä.
Jussi yritti vääntää tämän "investoinniksi" , jonka Sipilä korjasi KUSTANNUKSIKSI - ihan oikein.

38

<50

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VeiVei

      Kun säilöönotto aloitetaan niiden kustannuksen on 0 euroa sillä kukaan ei tule.

    • HölmölässäOllaan

      Paitsi, että Jussi on täysin oikeassa. Luuletko tosissasi, että nuo kotimaan palautuksista kieltäytyvät jäisivät hyvällä mielellä säilöön makaamaan vuosiksi? Ei todellakaan! Kyllä se kotimatka siinä vaiheessa kelpais hyvin.

      Sipilän hörhö kuvittelee, että nämä ihmiset jäisivät sinne säilöön ja laskee sen mukaan nuo kulut. Sipilä unohtaa myös täysin sen, että myös maahan loisimaan pyrkivien määrä droppais dramaattisesti, jos tiedossa ois säilöönotto kielteisen päätöksen jälkeen.

      Eli jos nyt investoimme sen muutaman sata miljoonaa, niin lähivuosina säästämme miljardeja. Kyse on siis todella järkevästä investoinnista! Vain kaltaisesi putkiaivo ei tuota käsitä!

    • Rahallako

      Millä lasketaan ne kustannukset, joita nuoret alaikäiset tytön kantavat koko elämänsä ajan mukanaan ?

    • rentunruusu33

      Persut voittaa vaalit ja saa nenmistön edustajista jopa 65 kpl .Niin nähdään miten ääni kellossa muuttuu kun hallitus neuvvottelut alkaa.

    • päivänselvää

      On totta , kun laitetaan säilöön , niin ei montakaan karvakättä jää , vaan kotimatka alkaa maittamaan.

    • reget424

      Säilöönotto voi maksaa aluksi mutta pitemmällä tähtäimellä kulut laskevat kun tänne ei tule maahanmuuttajia kun tietävät että heidät otetaan säilöön. Ettekö ymmärrä mitä Halla-Aho tarkoittaa. Kun talteenotto otetaan käyttöön Suomi ei enää ole pakolaisturisteille ykköspaikka koska talteenotto pistää miettimään kannattaako Suomeen tulla.

      • sisäsiittoinenporukka

        Persujen touhut ei ole ihmisoikeus sopimusten mukaisia ja Suomella ei ole varaa eristäytyä, joka persujen toiminnasta seuraisi, loppuisi Suomesta vienti lähes täysin ja oltaisiin talouspakotteiden listalla.


      • MissäJärkiLuuhaa
        sisäsiittoinenporukka kirjoitti:

        Persujen touhut ei ole ihmisoikeus sopimusten mukaisia ja Suomella ei ole varaa eristäytyä, joka persujen toiminnasta seuraisi, loppuisi Suomesta vienti lähes täysin ja oltaisiin talouspakotteiden listalla.

        No voi voi sentään.

        Siis miten ne kielteisen päätöksen saaneet olisivat edistämässä Suomen vientiä.

        Pitää ymmärtää edes sen verran, että tässä puhutaan ihmisistä, joilla EI ole oikeutta jäädä Suomeen, ja että heidän asiansa on koeteltu kalliisti ylimpiä oikeusasteita myöten.

        Oikeat maahanmuuttajat ovat asia erikseen, ja juuri sen asian Halla-aho on toistuvasti tuonut esille.

        Tuonut esille myös sen, että KUKAAN - siis ei edes perussuomalaiset - vastusta sellaisten ihmisten maahanmuuttoa, jotka elättävät itsensä ja mahdollisen perheensä ja ovat siten mukana hyvinvointiyhteiskunnan ylläpidossa maksamalla veroja.

        Mutta kun luen näitä outoja älynväläyksiä täällä palstoilla, en enää jaksa edes ihmetellä, ettei hänen sanomansa saavuta joidenkin kirjoittelijoiden aivonystyröitä.

        Sama asia oli havaittavissa eilisessä vaalitentissä: muutama henkilö, yksi heistä Sari Essayah, ymmärsi mihin Jussi Halla-aho puheillaan pyrkii.

        Kun taas toiset huusivat kuorossa ei-ei-ei, koska heidänkään aivonystyränsä eivät ilmeisesti pysty prosessoimaan asiaa tarpeeksi pitkälle. Ovat kuitenkin jostain kumman syystä päässeet ihan päättäjien paikalle - ja palkalle...


    • MOTHommaHoidossa

      Järki hoi Ahned Sipilä,

      Mikä siinä muka maksaisi?
      Tyhjät teollisuushallit ja vettä ja leipää kerran viikossa!

      Ei ne siellä montaa päivää olisi.....kyllä lähtöhalut kasvaisi rajusti ........
      .

      • TuntematonSotilas2

        Pitäisikö se kattokin poistaa...... ulkotarhaus käyttöön.
        Irakissakin isisispashahousut ovat aavikolla ilman suojaa.


    • Taitaa_olla

      niin että joku jessuli_Sipilän lähipiirissä tekee isoa tiliä perusteettomilla turviksilla veronmaksajien maksaessa koko lystin ja siksi Sipilä niiden poistamista ei halua.

    • Siinä vaiheessa 700milj.€ tuntuisi hyvältä investoinnilta, jos joku jonka kuuluisi olla säilössä tekee esim. terroriteon missä kuolee ja loukautuu/vammautuu useita ihmisiä.Pari bussiturmaa ja muutama terroriteko on onneksi saatu estettyä.

    • Penna-Tervo

      Sinänsä kiinnostava asia että Halla-aho käveli leipälajissaan omaan miinakenttäänsä. Sipilä oli kaikilla osa-alueilla Halla-ahoa paremmin perillä asioissa.

      • jkjkjkjk

        Sipilä on näyttönsä antanut ja oli eilen elämänsä viimeisessä puheenjohtajatentissä. Halla-aho oli elämänsä ensimmäisessä, jossa näytti tuon paikan myös Sipilälle.


    • YlösJaUlos
      • rehellisyyttä

        Hyvä huomio, toivottavasti rakennuksia ei pureta.

        Tarvittaisiin paljon tiloja myös hyväveli-systeemin avulla korruptoituneille poliitikoille, virkamiehille ja muille asianosaisille. Miten paljon ylimääräistä rahaa on veronmaksajilta kulunutkin, kun esim. kunnilla teetetään pääosin valtion tukirahoilla ylihintaisena kuntien töitä.

        Tätä on hieman tutkittukin. TV:ssä oli joskus ohjelma siitä, miten Helsingissä kilpailutus oikeasti toimi. Eräs huoltomies oli laskenut oikein tiukan hinnan vuosia sitten palveluilleen, joka vaati mm. pakettiauton käyttöä. Hän teki muistaakseni tarjouksen 30€/tunti joka on todella alakanttissa, kun siitä vähennetään auton kulut ja noin 25% kulut yrittänä omina eläkemaksuistaan. Kilpailun kuitenki voitti joku, jolla oli 18€/tunti. Tämä oli täysin mahdoton summa. Miten tällä voittaja pärjäsi? Vastaus oli siinä, että ilmeisesti voittaja tunsi tarjousten vastaanottajan Helsingin kaupungilla. He sopivat suullisesti kierosta tempusta, joka selvisi, kun tarkisteltiin yrittäjän veloituksia kaupungilta. Tuntihinta oli tosiaan virallisesti 18€, mutta töihin kuluneet ajat olivat järkyttävän pitkiä. Oikeasti tunnin tai kahden työ olikin merkitty 6 tunnin työksi. Varmasti oli muita laskuja niin paljon, että yrittäjä laskutti päivässä vähintään 20 tuntia. En tiedä, raportoiko hän kaupungin puolen teettäjälle minkä niminen huoltomies oli homman tehnyt. Jos on vain yksi mies, niin eihän tuo lasku ole ajankäytöllisesti muuta kuin silkkaa valetta.

        En tiedä, miten paljon tuollaista tehdään nykyään. Tuollaisten keinojen avulla estetään rehellinen tarjouskilpailu. Jos tuohon ei puututa, voidaan koko kaupungin toimintaa pitää rikollisena.


    • pertza.hki

      Uusien rakennusten rakentaminen on erilainen menoerä, joka jakantuu useammalle vuodelle.
      Jotta pakolaiskustannuksia, niiden erilaisia osuuksia, voidaan verrata keskenään, pitää jotenkin saattaa vertailukelpoisiksi keskenään. Jos tunnette kiinteistöverotusta, niin siellähän lasketaan vuosittainen arvon alenema. Rakennuksille voitaisiin laskea kulut, jotka tulevat rakentamislainan takaisinmaksusta, nykyään voisi käyttää 20 vuotta tässä. Lisäksi huomioitaisiin myöhemmin, onko rakennuksella jokin arvo, esim. myytäessä se 20 vuoden jälkeen.

      Eihän vastaanottokeskustenkaan rakennuksen arvoa lasketa joka vuosi täysimääräisenä kuluihin.
      Halla-aho oli mielestäni oikeassa, investointiin menevää rahaa pitää käsitellä eri tavalla.

      • Ei_mitään_uusia

        rakennuksia joissa saisivat elellä loistoelämää kun vanhoihin vankiloihin niin alkaisi kotimatka kiinnostamaan aika nopeesti.


    • Ihmisroskat

      Jos siirtyy vankipalkalle, eikö siinä säästy kolme eri sosiaalitukea lärviä kohti, tietysti vartiointi maksaa. Jalkapannassa vain 54 e/vrk, eli vuotuiset kustannukset 10 000 kpl illegaaleja on 200 me.

    • sipiläsi se onkin oikea ketku puhuman pakolaista ja niiden kustannuksista, mitä maksavat meille ne 320 000 pakolaista jotka ryntäsivät tänne sipilän mainoksen johdosta, jossa ketku lupasi pakolaisille OK talot aunnoiksi!

      Late Lapista.

    • realismi______

      Kaikki puheet on turhia ennenko maahanmuuton todelliset kustannukset julkaistaan siihen asti on turha puhua mitään kun totuutta pimitetään kansalta?

    • Ratkaisu

      Parakkikylä Tornionjoen rantaan ja suuaukko Ruotsiin päin. Saa poistua vapaaehtoisesti milloin .haluaa

    • P.almroos

      Persut saavat olla kiitollisia siitä että riittävä osa kansasta on vedätettävissä kun hyödynnetään halpahintaisesti heidän muukalaiskammoaan ja paisutellaan maahanmuuton ongelmia oikein kovasti. Suvussani on pari persua ja nämä persoonat ovat ilmiselvästi alttiita hysterialle sekä muukalaiskammolle.

      • 56546546546

        Et ole ilmeisesti käynyt illalla rautatieasemalla, kampin torilla itiksessä jne, käyppä joskus kurkkaa niin näet sen ihanuuden...............


      • KäsitteetSelviksi

        Muukalaiskammo on syntynyt ihan muukalaisten omista toimista Suomessa ja muualla Euroopassa. Ei siihen persuja tarvita pönkittämään.

        Sinäkin, kuten niin monet muut, kirjoitat maahanmuutosta.

        Maahanmuutolla tarkoitetaan ihan muuta kuin mitä tapahtui syksyn 2015 invaasiossa.

        Tahallista vaiko tahatonta harhauttamista?


      • Realismia.peliin

        Ouluunkin on pesiytynyt muukalaiskammoisia. MIKSIKÖHÄN??


      • Terveydenhoito

        ja hammashoito ovat näille paperittomille laittomasti maassa oleskeleville myös järjestetty veronmaksajien kustannuksella.


    • Sopi-tillo

      Kun kaikki kulut huomioidaan , mamut väliaikaiseen varastoon ja mahd. pian takasin. Näin 100% halvin tapa poistaa ongelmat maasta.

      Mamuja tuottaa sodat, joita vain johtajat sotii. Miksi suomalaisten pitäisi maksaa muiden mokat ja BISNES SODAT?

    • Piikkilanka on halpaa ja suviseurojen telttakoko kertaa 3 riittäisi soppatykejä muutama.

    • gps-pantaJalkaan

      Eihän niille tarvi laittaa kuin gps-panta jalkaan? Onko joku laki joka kieltää tämän?

      • PakoVaiPaholainen2

        Ei muuta kuin kyltti rajalle....
        Tunkeutumalla tai tulemalla maahan hyväksyn ehdot.
        Kaikki ehdot.

        Joita ovat.....
        Pysyn pakolaisena siinä paikassa "turvassa" joka minulle osoitetaan!
        Panta jalkaan,
        sormenjäljet rekisteriin , valokuvat myös.


    • faktaakehiin

      Niin, antakoot Sipilä nyt talojaan asuttavaksi ei tule kustannuksia. Toinen seikka josta olen varma, kun vaalit on ohi alkaa purkaantua todella vasta nämä Oulun tapaukset läpi Suomen. Näitä on viranomaiset tietoisesti hidastelleet julki tuloa.

    • Investointi

      Säilöön otettavien aktivointi palaamaan kotimaahansa vapaaehtoisesti tuo säästöjä.
      Jatkossa elintasopakolaisia saapuisi Suomeen vähemmän, tuo säästöjä.
      Poliisin , terveydenhuollon, oikeuslaitoksen yms muut säästöt ovat jatkossa huomattavat ja vähät resurssit voidaan kohdentaa oikeisiin paikkoihin.

    • lillukanvarsia

      Mihinkäs ne raukat hukkais sitten ne rahat kun ei olis pakolaisia, ei kai vaan suomalaisten hyödyksi. Sehän olis vallan sopimatonta, että veronsa maksanut porukka pääsis hyötymään.......

    • Tatjana.33

      Sipilän leväperäinen malli on tullut maksamaan 3,2miljardia euroa vuodessa ja lukuisa määrä raiskauksia.

    • Janne.L

      EU tarvitsee yhteisen säilön. Voisi sijaita Afrikassa ja moni säästäisi henkessä, kun ei tarvitsisi enää hukkua.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      381
      1963
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      49
      1647
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      208
      1330
    4. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      84
      1086
    5. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      69
      975
    6. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      948
    7. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      48
      812
    8. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      107
      785
    9. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      257
      746
    10. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      46
      680
    Aihe