Maahanmuuttajasadisti raiskasi 17-vuotiaan Vantaalla

Anonyymi

Yksittäistapaus tämäkin

https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/774840-mies-raiskasi-17-vuotiaan-tyton-sadomasokistisesti-vantaalla-tuomioon-vaikutti-myos

Mies raiskasi 17-vuotiaan tytön sadomasokistisesti Vantaalla – tuomioon vaikutti myös aktin kuvaaminen, vaikka materiaalia ei levitetty
17-vuotiaan tytön sadomasokistisesti raiskannut mies sai 3 vuoden ja 6 kuukauden vankeustuomion Helsingin hovioikeudessa perjantaina.

Oikeus katsoi Aleksandr Zemenjunasin, 27, syyllistyneen muun muassa törkeään raiskaukseen ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämiseen.

Oikeuden mukaan Zemenjunas pakotti alaikäikäisen tytön kanssaan sukupuoliyhteyteen asunnossaan Vantaalla keväällä 2018. Mies muun muassa laittoi tytölle käsiraudat ja suupallon ja oli tämän kanssa sekä emätin- että anaaliyhdynnässä. Yhdyntöjä oli useita, ja mies aiheutti lyönneillään tytölle kymmeniä mustelmia eri puolille kehoa.

30

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näitä Matti Putkosia on muuallakin kuin persuissa.

      • Anonyymi

        Toivottavasti joku ilmiantaa sinut törkimyksen poliisin vihapuhe-tutkijalle.

        Sinun juttusi täyttää törkeän herjaamisen(Putkonen) ja vihapuheen( PS-kannattajat) vaatimukset.


      • Anonyymi

        Mihinkäs mamu nyt yhtäkkiä reagoi ! Sanottiinko alatyylinen ruma sana. Vaikka kaikki raiskaukset on törkeä tosiasia ja uhri tässä kärsii eikä mikään hienohelmamamu !


    • Anonyymi

      Mitähän Kuopion mummeli sanoo asiasta?
      Olisi hauska kuulla hänen mielipiteensä.

      • Anonyymi

        Kuka on Kuopion mummeli? Joku vanha palstainhokki?


    • Anonyymi

      Suomalainen suvakki on aivopestyt lapset ja nuoret luottamaan sokeasti muualta tulleisiin aikuisiin miehiin! On viety matuja päiväkoteihin ja kouluihin ,on sylitelty ja pelattu pingistä, leivottu pullia ja tanssittu! On menty rohkeasti tekemään lähempääkin tuttavuutta! Kukaan ei ole kyseenalaistanut toimintaa vaikka vähänkin lukenut ihminen tietää islamin suhtautumisen lastennaimiseen ja naisiin yleensä. Unohdettu on vuosikymmeniä varsinkin tytöille opetettu varovaisuus kaikenlaisten vieraiden miesten tuttavuuden teolle ja namusedille! Vai koskeeko sekin varoittelu vain suomalais miehiä! Suurin syyllinen lasten raiskauksiin on suomalainen tyhmääkin tyhmempi, vierasta ja vaarallista kulttuuria palvova suvakkitantta. Oksettavaa liehakointia!

    • Anonyymi

      Miten niin sadoMASOKISTISESTI!? Siis nauttiko muka tyttö siitä seksistä??? Kyllä kyse on silkasta sadismista!

    • Anonyymi

      Tapaus oli tosiaan järkyttävä ja kertoo edelleen siitä pahuudesta, mikä on tunkeutunut Eurooppaan. Tätä aihetta ei juurikaan käsitelty , uskallettu näyttää edes , Seinäjoen arabikevät-ohjelmassa !

    • Anonyymi

      Mitäköhän tapahtuis jos muslimityttö raiskattais, tosin ei kukaan kantis varmaan koskiskaan sellaiseen. Syytteenä olis varmasti rasistinen seksuaalirikos tuomiona useita vuosia linnaa, mitä tapahtuu maturaiskaajille, vapautetaan lähes aina. Tässä faktaa menneiltä vuosilta ja yksi esimerrkki. Tumma ja kantis päätyi "kättelemään" yön tunteina, suomi mies sai syytteen rasistisesta väkivallanteosta, musta mies vain väkivallasta, tässä sitä demokratiaa suomessa, tapahtuneesta noin 3-4 vuotta nyt. En tienytkään että väri vaikuttaa ratkasisevasti siis myös tuomioistuimessa, olisin itse syyttänyt tuomaria rasistisesta käytöksestä ja tumma mies oli todistuksen mukaan vielä aloittanut hanskomisen et silleen.

      • Anonyymi

        Niinpä. Ottaisivat omiaan. Mutta kuulema nämä naisetkin kehottavat ukkojaan iskemään länsimaisia "huoria" että saavat itse olla rauhassa !


    • Anonyymi

      Ei alkuunkaan ole yksittäistapaus vaan menee tasan samaa kaavaa pitkin kuin lähes kaikki muutkin kymmenet vastaavat muhinoinnit.

      Olivat etsineet panokaveria treffi-sovelluksessa ja jatkaneet sitten keskustelua Whatsappissa. Mimmi/linnaviehe meni kundin asunnolle ja: Siellä juotiin, siellä nussittiin, kunnes tyhjät oli pussit niin.

      Tämmöinenkin lain"soveltaminen" on mahdollinen, peräti hovi"oikeudessa": Kundi sai tuomion (myös) sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä koska kundi oli kuvannut aktia, mutta EI LEVITTÄNYT materiaalia kenellekään. Hovi"oikeuden" juomareiden käsitys ienee siis että kuvaaja oli"levittänyt" kuvaa itselleen.

    • Anonyymi

      Totuus on ettei mitään "linnavieheitä" ole.

      On olemassa raiskaajia vain näissä tapauksissa.

      • Anonyymi

        Tuo linnavieheheppu on moktaarin omia projekteja.
        Kun on moneen sataan eri persoonaan jakautunut pervosuvakki.


    • Anonyymi

      Turhaan ei sanota joitain kultuureja raiskauskulttuureiksi. Tervehenkistä miestä sylettäisi kajota toiseen joka ei sitä halua. Kulttuurin omat vahingoitetut naiset ainakaan, joten käytännössä se on aina raiskaus. Siihen on totuttu.

      • Anonyymi

        Nimenomaan. "Siihen on totuttu". Mikä taas ei saa olla lupa harrastaa samaa shittiä ja tehdä entisestään lisää uhreja ! Pahuuden ketjuun täytyy puuttua. Mutta ko.paikalliset naisetkaan ei puutu vaan on kuulemma lähinnä usuttaneet ukkojaan "länsimaisiin huoriin" saadakseen itse olla rauhassa. Jotakin vikaa koko kulttuurissa .


      • Anonyymi

        En ole vuosiin lukenut yhtä sairaalloista tekstiä. Lieneekö uhrien syyllistäminen viisasta pitää esillä turakaisen iloksi?
        Ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole vuosiin lukenut yhtä sairaalloista tekstiä. Lieneekö uhrien syyllistäminen viisasta pitää esillä turakaisen iloksi?
        Ei.

        Laitoskirjoittelijako on?


    • Uusi sisäministeri pitää ainakin siitä huolen, ettei raiskaajaraukkaa vaan palauteta on se verran kova mamuttaja täti tämä Ohisalo.

    • Anonyymi

      Näitä Matti Putkosia riittää

      • Anonyymi

        Isäsikö?


    • Anonyymi

      Hallitus vastuuseen.

    • Anonyymi

      Mitä tekee matu patja pariskunta esimerkiksi siinä tapauksessa kun matua aletaan karkottamaan? Hankkivatko orgasminkärsimyskorvaukset joka samalla viivästyttää karkotusta (ja usein tarkoittaa ettei enää vankilan jälkeen voi karkottaa koska on ollut maassa jo niin pitkään).

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      95
      2610
    2. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      190
      1700
    3. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      83
      1645
    4. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      93
      1360
    5. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      77
      1047
    6. Mitä mielestäsi on aito

      rakkaus? Miten sen kuvailisit?
      Ikävä
      82
      847
    7. Hitsi että olet tyylikäs!

      Sinulla on upea näkemys ja oikeaa värisilmää. Hyvä etten melkein pudonnut polvilleni eteesi kun hämmästytit minut jällee
      Ikävä
      36
      834
    8. Poliisi etsii Leif Lindemannia

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisi-etsii-leif-lindemania-julkaisi-kuvan/8982310#gs.cec6zf Onko nähty jo tarhar
      Kokkola
      19
      785
    9. Ensi kerralla aion ottaa sinun kanssa

      Tuijotus kisan ja mitäs sitten tapahtuu jää nähtäväksi 🤩😃 Voi olla vähän hankalaa jos muita ihmisiä mutta odotelkoot s
      Ikävä
      42
      700
    10. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      35
      696
    Aihe