Mikä vaivaa näitä rokotevastaisiaihmisiä.

Anonyymi

Yhteiskunta saisi ottaa viimeistään syksyllä rokotepassinkäytöön niin että ilman passia ei pääsisi yleisötapahtumiin, ravintoloihin sekä elokuvateattereihin. Tai jos jokuhaluaa järjestää folihatuille omat tapahtumat. Ja jos sattuvat sairastumaan hoito omallakustannuksella ei yhteikunnanvaroilla.

28

80

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   saisi ja saisi....kun sinä et sitä tajua, että rokote ei suojaa tartunnalta, pitäisikö asia vääntää rautalangasta. Mutta rautalankakin on liian monimutkainen asia rokoteuskonnossa elävälle.

  • Anonyymi

   Senta Depuydt, freelance-toimittaja, edustaa Euroopan lasten terveyttä Robert F Kennedy jr: n kanssa:
   "Haluamme varoittaa, että nykyiset Covid-rokotteet ovat kokeellisia tuotteita, jotka perustuvat geneettisen materiaalin ruiskuttamiseen soluihimme. Näiden uusien tekniikoiden riskit ihmisille ja ympäristölle ovat tuntemattomia, mutta niillä voi olla peruuttamattomia seurauksia. Covid-torjuntatuotteiden saatavuutta koskeva eurooppalainen kehys vapauttaa rokotevalmistajat vastuusta, ja Euroopan parlamentti poisti 15. heinäkuuta 2020 GMO-asetusten riskinarviointivaatimuksen. Se päätettiin 10 päivässä ilman tutkimusta, keskusteluja, tarkistuksia tai äänestyksiä. Lasten terveyden suojelu Euroopassa on vaatinut tämän päätöksen kumoamista Luxemburgissa sijaitsevassa Euroopan yhteisöjen tuomioistuimessa. Ole hyvä ja jaa tämä, on erittäin tärkeää ymmärtää, että Covid-rokotteet eivät ole turvallisia. Lainsäätäjät ovat luopuneet ennalta varautumisen periaatteesta uskoen sokeasti vaaralliseen kokeiluun. "

  • Anonyymi

   Voi hyvänen aika kun olet todella todella pihalla näistä asioista.
   Et taida ymmärtää ettei tämä ole edes "rokote" vaan mRna koe-injektio vapaaehtoisille, jotka haluavat ottaa osaa kokeiluun.
   Eläinkokeista luovuttiin, eläimet kuolivat kaikki kokeissa.
   Näillä ei ole tähän mennessä tehty mitään hyvää eikä autettu tai pelastettu ainuttakaan ihmistä todisteellisesti - tämä on vain uskoa ja olettamuksia.
   Sen sijaan haittoja on jumalattoman paljon. Meidän media ei halua niitä julkaista, se on valjastettu vain markkinoimaan tätä injektiota ja kannustamaan sen ottamista valtaisalla aivopesu- ja mainoskamppanjalla kertomatta totuutta asiasta.
   Ihmisille on saatu syvä uskon hegemonia ja psykoosi. Heille on vaikea puhua asiasta kun eivät halua tai eivät todella ymmärrä, että heitä on viety harhaan tahallaan.

  • Anonyymi

   Heiko Santelmann, saksalainen lääkäri:

   "Olen työskennellyt yleislääkärinä 40 vuotta, tekemällä 20 vuotta tutkimusta, 10 vuotta pääasiassa rokotteista. Minun on sanottava, että tämä ei ole todellinen lääketieteellinen pandemia eikä rokote ole turvallinen eikä tehokas. Olen samaa mieltä brittiläisen lääkärilehden kanssa siitä, että testejä ei tehdä rehellisesti. Väitetty 90 prosentin hyötysuhde on tutkimusten mukaan vain 0,2%. Ihmettelen, miksi Gates ja hänen salaliittoterroristinsa käyttivät miljardeja kehittäessään rokotteita, jotka voisivat steriloida miehiä, naisia ​​ja jopa syntymättömiä lapsia. Yhtenäiset, vankat toimenpiteet, lääketieteelliset toimenpiteet ovat epäeettisiä, eikä niitä saa soveltaa haavoittuvassa väestössä testeinä tai rokotteina.

   Kaikki lääketieteelliset toimet: testejä, hoitoja tai rokotteita voidaan antaa eettisellä ja laillisella tavalla, yksilöllisen lääketieteellisen harkinnan perusteella, potilaan tietoisen suostumuksen ja kiistattoman kliinisen turvallisuustodistuksen perusteella. "

  • Anonyymi

   Mulle riitti et omalta äidiltä meinas henki lähtee kun otti ensi satsin rokotetta. Eipä näistä vaan puhuta mitään missään!

  • Anonyymi

   WHO korjaa, terveyslautakunta jättää huomiotta

   WHO totesi 20. tammikuuta, että pelkkä PCR-testi ei riitä ihmisen infektion havaitsemiseen, mutta taudin diagnosointiin tarvitaan myös lääkärin diagnoosi. Jostain syystä terveyslautakunta, valtavirran media, SYNLAB ja tutkimusneuvoston johtaja Irja Lutsar jättävät tämän huomiotta.

   Muistutettakoon, että koronakriisin alusta lähtien olemme toistuvasti huomauttaneet sähkeessä, että PCR-testi ei riitä tartunnan havaitsemiseen, varsinkaan pandemian todistamiseen. Tämän vahvistavat kymmenet tuhannet lääkärit ja erilaiset lääkäriyhdistykset ympäri maailmaa. Tämän vahvistaa PCR-testin luoja, tämä teksti on myös PCR-testituotesivulla, ja WHO toteaa saman. Mutta mitä virolaiset korona-asiantuntijat tekevät?

  • Anonyymi

   Kate Shemirani, naturopaatti:

   "Uskonko, että on pandemia? Ehdottomasti ei! Tästä ei ole todisteita. Uskonko, että Covid-19 on olemassa? Hei! Tätä ei ole koskaan todistettu. Uskonko, että ihmiset tarvitsevat uuden, vaarallisen Covid-19-rokotteen, jolla ei ole turvallisuustutkimuksia? Tätä ei ole koskaan aiemmin tehty. Hei! Kukaan ei tarvitse sitä. Uskonko, että hallituksemme olisi pidätettävä mahdollisen kansanmurhan takia? Ehdottomasti!

  • Anonyymi

   Sandy Luna, eläkkeellä oleva apteekkari Norjasta:

   "Covid-19-rokotteiden ei ole osoitettu olevan turvallisia tai tehokkaita. Keskity kahteen turvallisuuskysymykseen. Rokotteilla on riski heikentyneestä immuniteetista. Infektion suojaamisen sijaan rokote voi pahentaa tautia, jos rokotettava tarttuu virukseen. Toiseksi Yhdistyneen kuningaskunnan lääke- ja terveyshallinto pyysi kiireesti: MHRA etsii tekoälyohjelmistoa Covid-19-rokotteen odotettujen suurten sivuvaikutusten hoitamiseksi. "

  • Anonyymi

   Rokotus on valtion hyökkäys kehoosi, mieleesi ja henkesi.
   Covid-19 ei ole turvallinen tai tehokas. Tämä ei ole todellinen lääketieteellinen pandemia.

  • Anonyymi

   Konstantin Pavlidis, kognitiivisen tieteen professori, biolääketieteellinen tutkija ja integroitu terveysalan lääkäri Lontoosta:

   "Covid-19-virus ei ole lääketieteellinen pandemia, ja tästä syystä rokotteen ei ole osoitettu olevan turvallinen tai tehokas. On neljä vaihetta, oireeton vaihe, vaihe, jossa oireet ilmaantuvat - virus vakuuttaa T-solut, että se ei ole hyökkääjä, ja hyökkää sitten immuunijärjestelmään, ja lopuksi neljäs vaihe, virus kutistuu, jos se ei ole havaittavissa mitään testiä eikä ole kehon nesteissä. Viruksen DNA: sta tulee osa DNA: n immuunisoluja. Tästä syystä testit eivät ole tarkkoja eikä mikään rokote voi olla tarkka, koska se saa immuunijärjestelmän reagoimaan ikään kuin se olisi virushyökkäys. Tämä laukaisee pääsyn monosyyttien immuunimuistisoluihin. Se ilmenee viruksen oireina. Esimerkiksi krooninen väsymys, lihaskrampit tai mielenterveysongelmat masennuksesta itsemurha-ajatuksiin. Kaikki nämä ovat itse asiassa rokotteiden sivuvaikutuksia.

  • Anonyymi

   Elke de Klerk, hollantilainen lääkäri:

   "Olen tutkinut rokotteita ja haluan puhua kolmesta asiasta. Ensinnäkin tämä rokote voi steriloida naisia ​​ja tyttöjä.
   Toiseksi se voi aiheuttaa virushäiriöitä ja sytokiinien kyllästymistä, mikä on vaarallista terveydelle. Sitä on raportoitu ihmisillä ja eläinkokeissa muilla korona-rokotteilla. Kolmanneksi tämä rokote voi muuttaa geneettistä suunnitelmaasi, DNA-koodiasi ikuisesti, emmekä tiedä, mitä se tarkoittaa. Paljon kiitoksia, pysy ajan tasalla, suojele itseäsi ja lapsiasi ja tutki asiaa. Kiitos

  • Anonyymi

   Tohtori Barre Lando:
   "Olen hoitanut monia lapsia rokotevaurioilla. Ilman asianmukaista testausta ja väitetyn pandemian ympärillä olevia vaikeita olosuhteita varoitan kaikkia, jotka harkitsevat Covid-19: tä. "

  • Anonyymi

   Oris Dragin, sertifioitu akupunktuurikko Göteborgista:
   "Olen johtanut vaihtoehtoisen terapian klinikkaa 40 vuoden ajan. koronatauti ei ole todellinen pandemia. Tämä on hyökkäys ihmisoikeuksia, vapautta ja yhteiskuntaa vastaan. Sinun pitäisi olla hullu ottaaksesi kokeellisen rokotteen rikolliselta valmistajalta, joka kiirehti turvallisuusvaatimuksia välttäen ja pakottaa ihmisiä tekemään tämän heidän hyväkseen. Luuletko, että on olemassa vakuutuksia, jotka uskaltavat vakuuttaa tällaisen rokotteen? Anna johtajiemme ja muiden tämän myrkyn kannattajien tehdä se. "

   • Anonyymi

    Mikhail Nordforce, MD, Ruotsista:
    ”Työskentelen integroivan lääketieteen kanssa. Pandemiaa ei ole eikä rokote ole turvallinen tai tehokas. On täysin hulluutta pistää testaamaton rokote koko ihmiskunnalle ja käyttää ihmisiä marsuina. Meidän on lopetettava se nyt. On vielä hullumpi tehdä tämä lapsille, jos lapset eivät kärsi Covid-19: stä eikä kukaan alle 15-vuotias ole kuollut maassani toistaiseksi. Sitten on vain sivuvaikutuksia, riskejä ja kustannuksia. Rahan, ihmisten ja turvallisuuden tuhlaaminen. On lopetettava nyt!

    Lyön vetoa, ettei koskaan tule olemaan yhtä turvallista ja tehokasta rokotetta kuin D-vitamiini, mikä voi vähentää kuolleisuutta 50-95% veresi D-vitamiinitasosta riippuen. Kiitos paljon!


  • Anonyymi

   Tohtori Vernon Coleman, Ison-Britannian yleislääkäri:

   "Lääkärit eivät saa julkisesti arvostella Covid-19: tä. Materiaali, joka sisältää totuuden väitetystä sairaudesta ja rokote on kielletty viimeisen vuoden aikana, minua vihattiin ja valehdeltiin. 50-vuotisen uran ja maineen tuhosivat ne, jotka edistivät pandemiaa, jota ei ole olemassa, ja rokotetta, jota ei tarvita. Covid-19 on petos, sanoin jo maaliskuussa 2020, historian suurin petos. Tietoon perustuvan suostumuksen periaate on välttämätön lääketieteessä, mutta rokotetut potilaat eivät voi antaa tietoista suostumusta, koska heille ei ole tietoa. Kiitos taivaalle Brand Newtuben kaltaisista verkkosivustoista, jotka lähettävät sensuroimattomia videoita lääkäreiltä, ​​jotka sensuroidaan tai kielletään muualla. "

  • Anonyymi

   Dr Vernon kertoo, kiinnostaako lääkärin sanoma?

   https://brandnewtube.com/watch/these-ten-things-will-happen-next-as-the-conspirators-tighten-the-screw_SndqXuBMoP2F8Gl.html

  • Anonyymi

   Kun sinä sairastut injektiosta, olet vastuuton tautien levittäjäkin ja saisit jäädä itse itseäsi parantelemaan kotisi lämpöön.
   Niin parempi, koska injektoituna olet erittäin tehokas levittämään tautejasi.
   Tästä meillä on omakohtaisia kokemuksia tutuistamme.
   Injektoituna pitäisi olla 30 vrk kotona ja jos pakko liikkua niin tarra hihaan vaan, että tiedämme varoa.
   Verenluovutukseenkaan eivät injektoidut kelpaa, koska veri on saastunutta.
   Meitä houkuteltiin jo verenluovutukseenkin, mutta se oli selkeä EI !
   Meitä ei ole kuunneltu aiemminkaan ja halveksittu alusta lähtien linjaamme, joka on osoittautunut täydelleen paikkansa pitäväksi...eli voi olla pulaa verestäkin jos injektoidut joutuvat sen suhteen ongelmiin. Oma on valinta.

  • Anonyymi

   Koronarokotteen ottamattomuus ei ole välttämättä rokotevastaisuutta. Moni ottaa esim. jäykkäkouristusrokotteen säännöllisesti, vaikkei otakaan koronarokotetta. Moni ei ota myöskään vuotuisia influenssarokotteita.

   Koronatokotetta tuskin tarvitsee perusterve, normaalipainoinen ihminen, joka ei ole sairastunut koskaan influenssaa, vaikkei ole koskaan ottanut edes influenssarokotusta.

   Ottakoon koronarokotteen ne, jotka kokevat sitä tarvitsevansa. Tai jotka muuten sairastelevat usein hengitystieinfektioita.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tohtori Vernon Coleman, Ison-Britannian yleislääkäri kertoo asiaa:
   "Lääkärit eivät saa avoimesti epäillä Covid-19: tä. Materiaali, joka sisältää totuuden väitetystä sairaudesta ja rokote on kielletty viimeisen vuoden aikana, minua vihattiin ja valehdeltiin. 50-vuotisen uran ja maineen tuhosivat ne, jotka kannattivat pandemiaa, jota ei ole olemassa, ja rokotetta, jota ei tarvita. Covid-19 on petos, sanoin jo maaliskuussa 2020, historian suurin petos. Tietoon perustuvan suostumuksen periaate on välttämätön lääketieteessä, mutta rokotetut potilaat eivät voi antaa tietoista suostumusta, koska heille ei ole tietoa. Kiitos taivaalle Brand Newtuben kaltaisista verkkosivustoista, jotka lähettävät sensuroimattomia videoita lääkäreiltä, ​​jotka sensuroidaan tai kielletään muualla. "

  • Anonyymi

   Oris Dragin, sertifioitu akupunktuurikko Göteborgista:

   "Olen johtanut vaihtoehtoisen terapian klinikkaa 40 vuoden ajan. Tauti ei ole todellinen pandemia. Tämä on hyökkäys ihmisoikeuksia, vapautta ja yhteiskuntaa vastaan. Sinun pitäisi olla hullu tehdä kokeilematon kokeellinen rokote rikolliselta valmistajalta, joka kiirehtii turvallisuusvaatimuksia ja pakottaa ihmiset tekemään niin hyödyksi. Luuletko, että on olemassa vakuutuksia, jotka uskaltavat vakuuttaa tällaisen rokotteen? Anna johtajiemme ja muiden tämän myrkyn kannattajien tehdä se. "

  • Anonyymi

   Kukahan se foliohattu on kun on ottanut uuden uskonnon.
   Sinun pitää tutustua muuhunkin kuin television uutisiin.
   Näet, että on tuhansia lääkäreitä joita kannattaa kuunnella ettei sairastu näistä myrkyistä tai käy vielä huonommin.

  • Anonyymi

   Konstantin Pavlidis, kognitiivisen tieteen professori, biolääketieteellinen tutkija ja integroitu terveysalan lääkäri Lontoosta:

   "Covid-19-virus ei ole lääketieteellinen pandemia, ja tästä syystä rokotteen ei ole osoitettu olevan turvallinen tai tehokas. On neljä vaihetta, oireeton vaihe, vaihe, jossa oireet ilmaantuvat - virus vakuuttaa T-solut, että se ei ole hyökkääjä, ja hyökkää sitten immuunijärjestelmään, ja lopuksi neljäs vaihe, virus kutistuu, jos se ei ole havaittavissa mitään testiä eikä ole kehon nesteissä. Viruksen DNA: sta tulee osa DNA: n immuunisoluja. Tästä syystä testit eivät ole tarkkoja eikä mikään rokote voi olla tarkka, koska se saa immuunijärjestelmän reagoimaan ikään kuin se olisi virushyökkäys. Tämä laukaisee pääsyn monosyyttien immuunimuistisoluihin. Se ilmenee viruksen oireina. Esimerkiksi krooninen väsymys, lihaskrampit tai mielenterveysongelmat masennuksesta itsemurha-ajatuksiin. Kaikki nämä ovat itse asiassa rokotteiden sivuvaikutuksia.
   Kehitettynä heillä on täysi vastuuvakuutus vuoden 2005 lain nojalla. Niitä vastaan ei voida nostaa kannetta, etkä saa apua, jos tämä rokote vahingoittaa sinua. Koronavirusrokotetta on yritetty kehittää vuodesta 2002, jolloin meillä oli SARS. Freteillä, kaneilla ja rotilla tehdyt tutkimukset ... Fretin immuunijärjestelmä muistuttaa aikuisen immuunijärjestelmää. Kaikki eläimet lopettivat paradoksaalisen immuunivasteen, jossa erittäin korkeat vasta-ainetasot kiihdyttivät infektiota ja antoivat viruksen osien päästä soluihin ja sekoittua rokotteen vastaanottaja-DNA: n kanssa transduktioprosessin aikana. Se ohjaa tämän viruksen peruuttamattomasti DNA: siisi ja muuttaa solusi. "

  • Anonyymi

   Senta Depuydt, freelance-toimittaja, edustaa Euroopan lasten terveyttä Robert F Kennedy jr: n kanssa:

   "Haluamme varoittaa, että nykyiset Covid-rokotteet ovat kokeellisia tuotteita, jotka perustuvat geneettisen materiaalin ruiskuttamiseen soluihimme. Näiden uusien tekniikoiden riskit ihmisille ja ympäristölle ovat tuntemattomia, mutta niillä voi olla peruuttamattomia seurauksia. Covid-torjuntatuotteiden saatavuutta koskeva eurooppalainen kehys vapauttaa rokotevalmistajat vastuusta, ja Euroopan parlamentti poisti 15. heinäkuuta 2020 GMO-asetusten riskinarviointivaatimuksen. Se päätettiin 10 päivässä ilman tutkimusta, keskusteluja, tarkistuksia tai äänestyksiä. Lasten terveyden suojelu Euroopassa on vaatinut tämän päätöksen kumoamista Luxemburgissa sijaitsevassa Euroopan yhteisöjen tuomioistuimessa. Ole hyvä ja jaa tämä, on erittäin tärkeää ymmärtää, että Covid-rokotteet eivät ole turvallisia. Lainsäätäjät ovat luopuneet ennalta varautumisen periaatteesta uskoen sokeasti vaaralliseen kokeiluun. "

  • Anonyymi

   Heiko Santelmann, saksalainen lääkäri:

   "Olen työskennellyt yleislääkärinä 40 vuotta, tekemällä 20 vuotta tutkimusta, 10 vuotta pääasiassa rokotteista. Minun on sanottava, että tämä ei ole todellinen lääketieteellinen pandemia eikä rokote ole turvallinen eikä tehokas. Olen samaa mieltä brittiläisen lääkärilehden kanssa siitä, että testejä ei tehdä rehellisesti. Väitetty 90 prosentin hyötysuhde on tutkimusten mukaan vain 0,2%. Ihmettelen, miksi Gates ja hänen salaliittoterroristinsa käyttivät miljardeja kehittäessään rokotteita, jotka voisivat steriloida miehiä, naisia ​​ja jopa syntymättömiä lapsia. Yhtenäiset, vankat toimenpiteet, lääketieteelliset toimenpiteet ovat epäeettisiä, eikä niitä saa soveltaa haavoittuvassa väestössä testeinä tai rokotteina.

  • Anonyymi

   Mikhail Nordforce, MD, Ruotsista:

   ”Työskentelen integroivan lääketieteen kanssa. Pandemiaa ei ole, eikä rokote ole turvallinen eikä tehokas. On täysin hulluutta pistää testaamaton rokote koko ihmiskunnalle ja käyttää ihmistä marsuina. Meidän on lopetettava se nyt. On vielä hullumpi tehdä tämä lapsille, jos lapset eivät kärsi Covid-19: stä eikä kukaan alle 15-vuotias ole kuollut maassani toistaiseksi. Sitten on vain sivuvaikutuksia, riskejä ja kustannuksia. Rahan, ihmisten ja turvallisuuden tuhlaaminen. Lopeta nyt!

   Lyön vetoa, ettei koskaan tule olemaan niin turvallista ja tehokasta rokotetta kuin D-vitamiini, joka voi vähentää kuolleisuutta 50-95% veresi D-vitamiinitasosta riippuen. Kiitos paljon!

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Aika usein tämän saman aloittajan kirjoituksia, huomaa heti jo aloituksista, kun suomenkieli on aina mitä sattuu ja noin lyhyt otsikkokin on väärin kirjoitettu.

   Mikä lie "fuckchecker" olet, mutta ihmetyttää mitä lammas saa, rahaa vai itsetyydytystä näistä kirjoitteluistaan?

   Peruskysymys tällaiselle on: Oletko ottanut selvää mitä injektio sisältää?

   Sen tiedämme, että käytät ahkerasti, alistuvasti maskia ja otat myrkkypiikin kun sitä on mainostettu tv:ssä ja olet liittynyt uskovaisiin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   224
   9985
  2. 55
   2571
  3. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   1411
  4. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1095
  5. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   1057
  6. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   1027
  7. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   45
   1011
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   957
  Aihe