Jos Suomi olisi valloitettu

Selvinnäkijä

Minkälainen Suomi olisi tänään jos vihollinen olisi onnistunut valloittamaan Suomen 1944?

Ainakin suomalaisia olisi huomattavasti vähemmän, koska Stalin suunnitteli että suomalaiset viedään Siperiaan marssimalla. Pelkästään marssin aikana olisi kuollut jo kymmeniä tuhansia. paikan päällä sitten lisää.

Maassamme asuisi varmaan satoja tuhansia venäläisiä, kun taas ruotsalaiset olisivat hävinneet.

Elintasomme olisi matalampi, rikollisuutta enemmän. Ympäristö saastunut.

Koko pitkä rannikkomme olisi varmaan ollut neukkulan aika ollut sotilasaluetta ja koko rannikkoasutus olisi hävitetty ja luonto pilattu.

Ja niin edelleen. Täytyy sanoa että kun näitä miettii niin kyllä olemme veteraaneille paljon velkaa.

54

170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näkyisi päälle

      Kulkisimme kyräillen, hartiat lysyssä. Koulutus- ja sivistystaso matala. Sama näkymä olisi meillä täällä kuin noissa muissa itäblokin valtioissa. Saksassakin "perusossin" erottaa jo kaukaa läntisestä siskostaan tai veljestään, vaikka vaatteet olisivat samat.

    • Suomessa olisi noin 4 miljoonaa asukasta, joista noin 2 miljoonaa suomalaisia, runsas miljoona venäläistä, loput jostakin Kaukaasiasta ja Uralin tienoilta. Venäläiset asuisivat etelä- ja lounaisosissa maata, Helsingin alueella, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Runsas miljoona suomalaista olisi tuhottu puhdistuksissa ja nääntynyt orjatyössä vankileireillä Kuolassa ja Siperiassa. Vajaa miljoona, kaikki ruotsinkieliset etunenässä, olisi paennut Ruotsiin, Norjaan ja siirtynyt Amerikkaan. Suurin osa suomalaisista asuisi maan itä-, keski- ja pohjoisosissa jonne heidät olisi siirretty etelä- ja länsiosista.

      Suomi olisi itsenäistynyt samaan aikaan Baltian maiden kanssa; Ahvenanmaa ja Hankoniemi olisivat jääneet venäläisiksi laivastotukikohdiksi ja kuuluisivat Venäjään. Maan pääkaupunki olisi K´helsinski; parhaillaan käytäisiin keskustelua kieliasun muuttamisesta Helsingiksi. Maan energiantuotanto olisi täysin riippuvainen Venäjältä tuotavasta maakaasusta, öljystä ja sähköstä.

      Suomessa olisi vajaa miljoona luterilaista, runsas miljoona ortodoksia, puolisen miljoonaa muslimia ja runsas miljoona luonnonuskontolaisia tai uskonnottomia.

      Maa olisi peruuttamattomasti ja ikuisiksi ajoiksi saastutettu kymmenientuhansien neliökilometrien alueelta, syöpä olisi tärkeimpiä kuolinsyitä. Alkoholin kulutus olisi noin 20 litraa henkeä kohti ja alkoholismi tärkein kuolinsyy. Miesten elinajanodote olisi 2010-luvulla noussut 59 vuoteen aikaisemmasta 58:sta. Luku- ja kirjoitustaito olisi noussut suomalaisten keskuudessa lähelle 80 % itsenäistymisen jälkeisinä vuosina.

      Suomi olisi liittynyt Natoon heti itsenäistymisen jälkeen ja suhtautuisi äärimmäisen kriittisesti kaikkiin venäläisten yrityksiin puuttua maan sisäisiin asioihin. Valtaa pitäisi Suomalaiskansallinen puolue, jonka tunnuslause olisi "Ei koskaan enää!" Se vaatisi Ahvenanmaata ja Hankoa demilitarisoiduiksi vyöhykkeiksi YK:n valvontaan.

    • Hehtaaritukea olis

      Jos NL olisi miehittänyt suomen, niin varmaan nyt 2013 olisi suomessa Leipäjonot jokaisessa kaupungissa ja massa-työttömyys päällä' !
      Vain politrukit ajaisi hienoilla audeilla ja niillä olisi maata ja isot asunnot ja kovat tulot.

      Mutta suuri kansa olisi Leipäjonoissa ja työttömänä. Näin se olisi mennyt.....

    • Alternative History

      NL kommunistinen puoluen keskuskomitean pääsihteri Sauli Väinovich Niinistö ei ole samaa mieltä teidät porvaripropagandasta. Suomen ja Karjalan tasavaltojen vapaaehtoinen yhdistyminen v. 1944 oli vahvan kansallisen yhteenkuluvuuden tunnustus.

    • ## Miten??

      Olisi käynyt Suomen " punikille ??

      • Wastaa

        Suomalaiset kommarit olisivat varmaan saaneet töitä leirien vartijoina.


      • Tuskinpa-kuitenkaan

        Niin oma-aloitteisesti ajattelevat eivät neuvostosysteemissä olisi kauaa päätään aukoneet. Moskova olisi ollut kuitenkin näiden provinssiseparatistien kanssa eri mieltä.


    • Anni Huttila

      Olisi kerrankin laitettu lahtarit oikeuden eteen.

      • Vasen laita

        Annista olisi tullut minio keskitysleirin kapo:-)


      • Anni Huttila on väärässä oletaessa että "lahtarit" olisi laitettu "oikeuden eteen". Kyllä ne olisivat olleet huttilalaiset itse, jotka olisi laitettu "oikeuden eteen" ja tuomittu ammuttavaksi.

        Suomalaiset kommunistit pelkäsivät neuvostomiehitystä enemmän kuin porvarit 1940- ja 50-luvun Suomessa, eikä syytä. Entisessä Neuvostoliitossa suomalaisia kommunisteja halveksittiin juuri siksi, koska ne olivat valmiita myymään isänmaansa vallan saamiseksi, eikä niihin olisi luotettu.

        Puolassa II maailman sodan ajan vastarintamiehet ammuttiin, koska niihin ei luotettu ja sama olisi ollut suomalaisten kommunistienkin kohtalo.

        Todetakoon vielä, että kun Venäjän kansalaisuuden saanut ranskalainen kehui tämän päivän Venäjän demokratiaa, niin muut venäläiset lievästi sonotuna kummastelivat asiaa.


      • Ei vaan, innokas
        Vasen laita kirjoitti:

        Annista olisi tullut minio keskitysleirin kapo:-)

        pääteloittaja. Sellaisestahan hän unelmoi koko ajan. Saisi panna toimeen haaveilemansa kansanmurhan.


    • Vasen laita

      Jos lähdetään siitä, että rintama olisi kesällä 1944 murtunut ja meidät olisi miehitetty niin olisi tapahtunut seuraavaa:

      - useita kymmeniä tuhansia suomalaisia naisia ikävälillä 10 - 90 olisi tullut miehittäjän toimesta raiskatuksi. Näin kävi Saksassa 1944.

      - vuoden sisällä n. 350.000 suomalaista olisi vangittu ja kuskattu vankivaunuissa Siperian leireille kuten kävi Virossa 1940 (10 % väestöstä)

      Seuraavat 45 vuotta olisi asuttu köyhyydessä ja kurjuudessa ja jonotettu kaupoissa. Maahan olisi muuttanut yli miljoona venäläostä ja Helsingissä olisi puolet väestöstä ollut venäläisiä. Kaupan myyjän ei olisi Helsingissä ollut tarpeellista osata suomea vaan pelkkä venäjänkielen taito riitti.

      Olisimme itsenäistyneet uudelleen 1990, mutta niskassamme olisi ollut köyhyys ja ne yli miljoona venäläistä, jotka eivät olisi pois muuttaneet kirveelläkään.

      Näin olisi käynyt ilman Tali-Ihantalaa!

    • Anni Huttila

      O.W.K olisi ryöminyt koskemattomasta korpimaasta huutaen; Riehu, punalippu liehu. Siinä pikkufasistinkin leikit olisivat loppuneet. Ja se huuto olisi tullut suoraan sydämestä.

      • Ruskipoika

        Sitten OVK olisi alkanut järjestää muutamalle sadalle tuhannelle suomalaiselle niskalaukauksilla nopean lopun. Epävarmemmille tapauksille olisi avattu kuolemanleirit, sillä ei kaikki nyt sentään Vorkutaan olisi mahtuneet. Siellä Huttilan Anni olisi kävellyt apellissa leirin keskikäytävää ratsupiiskalla jatsareita napsutellen. Uppiniskainen vanki olisi saanut tuta Annin naganin voiman ja taas olisi ollut yksi porvari vähemmän!


      • nyt.ahistaa
        Ruskipoika kirjoitti:

        Sitten OVK olisi alkanut järjestää muutamalle sadalle tuhannelle suomalaiselle niskalaukauksilla nopean lopun. Epävarmemmille tapauksille olisi avattu kuolemanleirit, sillä ei kaikki nyt sentään Vorkutaan olisi mahtuneet. Siellä Huttilan Anni olisi kävellyt apellissa leirin keskikäytävää ratsupiiskalla jatsareita napsutellen. Uppiniskainen vanki olisi saanut tuta Annin naganin voiman ja taas olisi ollut yksi porvari vähemmän!

        Huttilan Annin pitäisi käydä opintomatkalla Vilnassa. Siellä on osoitteessa Auku 2 entinen KGB:n Balttian päämaja. Iso monikerroksinen talo. Kellarikerroksessa on museoitu vankila, missä omin silmin voi todeta, kuinka pahaa-aavistamattomille vangeille annettiin vielä 1960 luvulla niskalaukaus. Teloitettujen nimet ja vuosiluvut on kaiverrettu talon kivijalkaan.
        Myös vesiselli on näkemisen arvoinen. Sellin lattia on ammeen muotoinen, mihin laskettiin 30-40 cm jääkylmää vettä. Vanki sai kippuroida vedessä, kunnes kuoli hypotermiaan, tai tunnusti.


    • ihme porukkaa täällä

      Kylläpäs porukka maalailee synkkyyksiä täällä. Ihan kuin kyseessä olisi muka ollut joku maailmanloppu Suomelle. Ehei, ei sinne päinkään!

      - väkeä olisi saman verran kuin nyt, toki venäläisvähemmistöä enemmän
      - maahanmuuttajia ja pakolaisia ei käytännössä juuri olisi
      - elintaso kasvaisi tasaisesti ja kohisten
      - turisteja kaikkialta länsimaista juoksisi täällä pilvin pimein (vrt. Viro, Latvia ja Liettua). Suomi olisi erittäin suosittu matkailumaa.
      - naiset olisi kauniimpia
      - miehet olisi miehekkäämpiä
      - yhteiskunta olisi paljon sosiaalisempi ja yhteisöllisempi
      - urheilukulttuuri kukoistaisi
      - autokanta olisi uudempaa
      - ylenmääräinen hyysääminen loistaisi poissaolollaan
      - asevelvollisuus olisi kuopattu ja Suomi olisi NATOn jäsen

      • Jo vain

        Lisäksi suomalainen työ olisi halvempaa. Ulkomaiset firmat investoisivat mielellään tänne, koska täällä tuotteiden valmistuskustannukset olisivat pienemmät.


      • Miksei tuo ihanuus
        Jo vain kirjoitti:

        Lisäksi suomalainen työ olisi halvempaa. Ulkomaiset firmat investoisivat mielellään tänne, koska täällä tuotteiden valmistuskustannukset olisivat pienemmät.

        sitten toteudu Venäjällä tai entisissä neuvostotasavalloissa?

        Menkää vaikka Karjalaan katsomaan.


      • Ruskipoika
        Miksei tuo ihanuus kirjoitti:

        sitten toteudu Venäjällä tai entisissä neuvostotasavalloissa?

        Menkää vaikka Karjalaan katsomaan.

        "sitten toteudu Venäjällä tai entisissä neuvostotasavalloissa? Menkää vaikka Karjalaan katsomaan."

        Olen käynyt esim. Petroskoissa useasti. Viimeksi viime kesänä. Mitä siellä olisi pitänyt toteutua? Toteutuneita asioita ovat ne, että paikka on köyhä ja ankea. Ja lisäksi suomen kieli on lähes kokonaan kadonnut. Ne kai olisiva´t molemmat saattaneet toteutua myös Neuvosto-Suomessa?


      • kehittymätön
        Ruskipoika kirjoitti:

        "sitten toteudu Venäjällä tai entisissä neuvostotasavalloissa? Menkää vaikka Karjalaan katsomaan."

        Olen käynyt esim. Petroskoissa useasti. Viimeksi viime kesänä. Mitä siellä olisi pitänyt toteutua? Toteutuneita asioita ovat ne, että paikka on köyhä ja ankea. Ja lisäksi suomen kieli on lähes kokonaan kadonnut. Ne kai olisiva´t molemmat saattaneet toteutua myös Neuvosto-Suomessa?

        Petroskoi on ollut köyhä ja ankea ennestäänkin. Miljoonien kieli ei katoa noin vain, eiväthän kadonneet Baltian pienemmätkään kielet, eivät edes pienet suomalaisugrilaiset kielet, ei karjalakaan kokonaan.
        Paras esikuva Neuvosto-Suomelle köytyy epäilemättä Suomenlahden eteläpuolelta. Eli ei meilläkään olisi kaikkea menetetty.


      • TodellisuusJaHarhat

        ”- väkeä olisi saman verran kuin nyt, toki venäläisvähemmistöä enemmän”

        Neukuissa oli yksilapsisuus perheessä sääntö eli väkeä olisi vähemmän!

        ”- maahanmuuttajia ja pakolaisia ei käytännössä juuri olisi”

        Luonnollinen seuraus matalasta elintasosta

        ”- elintaso kasvaisi tasaisesti ja kohisten”

        Ei kai se enää pohjalta voi alaspäin mennä?

        ”- turisteja kaikkialta länsimaista juoksisi täällä pilvin pimein (vrt. Viro, Latvia ja Liettua). Suomi olisi erittäin suosittu matkailumaa.”

        Halvan viinan perässä?

        ”- väkeä olisi saman verran kuin nyt, toki venäläisvähemmistöä enemmän”

        Vähemmän, koska yksilapsisuus oli neukussa sääntö

        ”- maahanmuuttajia ja pakolaisia ei käytännössä juuri olisi”

        Ei kukaan pyri matalan elintason maahan

        ”- elintaso kasvaisi tasaisesti ja kohisten”

        Ei kai se enää alemmaksi voi mennä?

        ”- turisteja kaikkialta länsimaista juoksisi täällä pilvin pimein (vrt. Viro, Latvia ja Liettua). Suomi olisi erittäin suosittu matkailumaa.”

        - tulevat halvan viinan perässä

        ”- naiset olisi kauniimpia ”

        Pieni palkka vaatii sivubisnestä

        ”- miehet olisi miehekkäämpiä”

        Sutenöörin elo on kovaa

        ”- yhteiskunta olisi paljon sosiaalisempi ja yhteisöllisempi”

        Pakko, että jotenkin selviäisi

        ”- urheilukulttuuri kukoistaisi”

        Doping kukoistaisi

        ”- autokanta olisi uudempaa”

        Länsimaat dumppaa romunsa tänne

        ”- ylenmääräinen hyysääminen loistaisi poissaolollaan”

        Vallitsee viidakon laki

        ”- asevelvollisuus olisi kuopattu ja Suomi olisi NATOn jäsen”

        tuskin... Nato edellyttää omaa armeijaa

        Ulkomailta haetaan elantoa kun sinne viimeinkin pääsee!


    • Hyi saasta vie!

      Kauankohan olisi mennyt, jos Stalinin NL olisi miehittänyt Suomen Talvi- tai Jatkosodassa ja liittänyt maamme osaksi "onnellista Neuvostokansojen perhettä", että joku tuollainen mielistelijä (esim. Imelä - Eino Uusitalo 2. itsenäisyyspäivänsä kanssa) olisi kutsunut Stalinia "hyväntekijäksi"?

      Häväisty keisari

      Aleksanteri I:n patsas on Helsingissä työnnetty pihan perälle, vaikka sen oikea, alkuperäinen paikka olisi Turussa.
      5.1.2013

      http://www.hs.fi/kuukausiliite/Häväisty keisari/a1305633173900

      lausunto professori Matti Klingeltä:

      "Kaikkia on vaivannut ties mikä saamattomuus tai ryssänviha omaa hallitsijaamme, erillisen Suomen perustajaa ja hyväntekijää kohtaan."


      Onkohan Klingoni KePulainen? Hyi saasta milläinen hyypiö...
      ---

      Kekkoseen liitetään sanonta "Lenin antoi meille itsenäisyyden ja Stalin rauhan..."

      Kuinka Kekkonen puhuikaan Stalinin kuoltua? Puhui kuin hyväntekijälle.

      "Meillä suomalaisilla on se käsitys, ja monien tosiasioiden perusteella uskomme olevamme oikeassa, että generalissimus Stalinilla oli erityistä henkilökohtaista kiintymystä ja ystävyyttä Suomea kohtaan. On luonnollista, että kun generalissimus Stalin nyt on poissa, me suomalaiset tunnemme vilpitöntä surua sen johdosta. Hänen ansiokseen me luemme, että Neuvostoliiton suhtautuminen Suomea kohtaan meille ratkaisevina vuosina sodan jälkeen on ollut suopea ja jalomielinen."
      -
      "Suomen kansa ja Suomen hallitus tekevät kunniaa generalissimus Stalinin paarien ääressä."

      Urho Kekkosen radiopuhe 6.3.1953

      • Leniniä ja Stalinia

        piti aina kehua sen varalta, että uusilla vallanpitäjillä olisi jotain metkuja mielessään.

        Urkin puheet olivat puhdasta itsepuolustusta.


      • uukookoo
        Leniniä ja Stalinia kirjoitti:

        piti aina kehua sen varalta, että uusilla vallanpitäjillä olisi jotain metkuja mielessään.

        Urkin puheet olivat puhdasta itsepuolustusta.

        Paljon mahdollista, että Urkilla oli vaikeuksia pitää naama peruslukemilla kun tuollaista höpötystä joutui lukemaan.


      • Vasen laita

        "Kuinka Kekkonen puhuikaan Stalinin kuoltua? Puhui kuin hyväntekijälle."

        Tuota kutsutaan pragmaattisuudeksi. Samaan sartjaan kuuluu se, että aikoinaan Aadolf Hitler oli Saksan nerokas johtaja. Tai pystyynkuolleesta Bteznevistä pidettiin mahdoton volina puheissa sitten kun hän oikeasti kuoli. Nyt sama henkilö esiintyy vain vitsien aiheena.


    • idiootti-olet

      ....Stalin suunnitteli että suomalaiset viedään Siperiaan marssimalla.....

      Kerro luotettava dokumentti missä tuollaisen suunnitelman olemassaolo on todistettu. Paskaa taas puhut, aitoa rasistin sitä ihteään. Keskustelusi on vain pelkkä pitkä lista sairaan pääsi tuotoksia, valeita.

      • TiltunTyhmyysKukkii

        "Kerro luotettava dokumentti missä tuollaisen suunnitelman olemassaolo on todistettu. Paskaa taas puhut, aitoa rasistin sitä ihteään. Keskustelusi on vain pelkkä pitkä lista sairaan pääsi tuotoksia, valeita. "

        Saamasi pitää:

        "Lähde: Antero Raevuori: Hyvästi, Viipuri

        Ennen Talvisodan alkua Stalin oli marsalkka Ivan Konevin muistelmien mukaan sanonut: ”Suomalaiset on asutettava muualle, heitä on vähän, heidät on helppo siirtää.” Stalinin ajatukset tiedosti myöhemmin myös kirjailija Alexandr Solzenitsyn teoksessaan Vankileirien saaristo: ”Stalin tunsi vastustamatonta himoa karkottaa koko Suomi Kiinan rajan tuntumaan.” Historioitsija Edvard Radzinskin teksti Stalinin elämänkerrassa on jopa ironista: ”Isäntä oli mestari toteuttamaan suurimittaisia hankkeita. Jos Jumala oli asuttanut suomalaisia väärään paikkaan, hän kyllä korjaisi Jumalan tekemät virheet.”


    • kerro-nimiä

      Samainen idiootti tuolla ylempänä kirjailee, että: "- useita kymmeniä tuhansia suomalaisia naisia ikävälillä 10 - 90 olisi tullut miehittäjän toimesta raiskatuksi."

      Venäjän joukot olivat täällä 1808-1917, montako kymmentä tuhatta raiskattiin tai tapettiin tuona aikana heidän toimestaan ? Tälläkin hetkellä venäläisiä joukkoja on pienempien kansojen alueilla pitkin Venäjää. Mikä tietolähde sinulle kertoo koko ajan meneillään olevista raiskausorgioista ? Kerro nimi niin mekin aletaan lukemaan niitä juttuja.

      • yleistä.tietoa

        Ryssän muna-armeija ei päässyt Suomeen, meni sitten Berliiniin raiskaamaan, kuten hyvin tiedämme. Jälki oli karmeaa !


      • ihan-kamalaa
        yleistä.tietoa kirjoitti:

        Ryssän muna-armeija ei päässyt Suomeen, meni sitten Berliiniin raiskaamaan, kuten hyvin tiedämme. Jälki oli karmeaa !

        Suomen munaton armeija meni Itä-Karjalaan, pystytti tuhoamisleirit ja jälki oli karmeaa, kuten tiedämme !


      • ketaleen_ikiliikkuja
        ihan-kamalaa kirjoitti:

        Suomen munaton armeija meni Itä-Karjalaan, pystytti tuhoamisleirit ja jälki oli karmeaa, kuten tiedämme !

        Ketaleen mielestä se toki oli munaton. Estihän Suomen armeija pariinkiin kertaan muna-armeijan pääsyn tänne. Samalla varmisti, että Ketaleesta ja vätyssuvustaan mitään tullut. Tuollaiset selkärangattomat käärmeet kun olisivat olleet mainioita ilmiantajia ja tehneet mitä vain uusien isäntien liehittelemiseksi. Nyt tuo hampaaton stallaripuudeli joutuu vain räksyttämään täällä kiukkuaan veteraaneille.


      • tarton-rauha-

        "Venäjän joukot olivat täällä 1808-1917, montako kymmentä tuhatta raiskattiin tai tapettiin tuona aikana heidän toimestaan ? "

        Eri asia. Jos et ymmärrä miksi, olet vielä tyhmempi kuin saa käsityksen.


      • älä-sure
        ketaleen_ikiliikkuja kirjoitti:

        Ketaleen mielestä se toki oli munaton. Estihän Suomen armeija pariinkiin kertaan muna-armeijan pääsyn tänne. Samalla varmisti, että Ketaleesta ja vätyssuvustaan mitään tullut. Tuollaiset selkärangattomat käärmeet kun olisivat olleet mainioita ilmiantajia ja tehneet mitä vain uusien isäntien liehittelemiseksi. Nyt tuo hampaaton stallaripuudeli joutuu vain räksyttämään täällä kiukkuaan veteraaneille.

        Mutta et kumonnut sitä mitä ihan-kamalaa väitti. Hän oli siis oikeassa sinunkin mielestäsi sanoessaan: "armeija .... pystytti tuhoamisleirit ja jälki oli karmeaa" ja sen iloisena nyt sinäkin tunnustat Alat tulla järkiisi mutta paljon sinun opettamiseksi on tarvinnut työtä tehdä. Jotkut kun ovat luonnostaan niin kovakalloisia.


      • hee-haaa
        tarton-rauha- kirjoitti:

        "Venäjän joukot olivat täällä 1808-1917, montako kymmentä tuhatta raiskattiin tai tapettiin tuona aikana heidän toimestaan ? "

        Eri asia. Jos et ymmärrä miksi, olet vielä tyhmempi kuin saa käsityksen.

        En minäkään eroa ymmärrä. Voisitko vääntää rautalangasta meille tyhmille jos sinä sen ymmärrät.


      • ketaleen_ikiliikkuja
        älä-sure kirjoitti:

        Mutta et kumonnut sitä mitä ihan-kamalaa väitti. Hän oli siis oikeassa sinunkin mielestäsi sanoessaan: "armeija .... pystytti tuhoamisleirit ja jälki oli karmeaa" ja sen iloisena nyt sinäkin tunnustat Alat tulla järkiisi mutta paljon sinun opettamiseksi on tarvinnut työtä tehdä. Jotkut kun ovat luonnostaan niin kovakalloisia.

        "Mutta et kumonnut sitä mitä ihan-kamalaa väitti. Hän oli siis oikeassa sinunkin mielestäsi sanoessaan:"
        En jaksa kumota iskulauseitasi. Muilla riittää virtaa siihen. En pelkää, että alkaisit ymmärtämään mitään, mutta en ota riskiä. Viihdearvosi romahtaisi jos alkaisit ajatella kuten ihmiset.
        Yksi riemastuttava piirre sinussa (monien joukossa) on tapasi kehua omia tekstejäsi, ihan kuin joku muu olisi ne kirjoittanut. Tykkään :)


      • älä-selitä

        "En jaksa kumota iskulauseitasi. "

        = et osaa.

        Kyllä se on selväksi jo tullut.


      • ketaleen_ikiliikkuja
        älä-selitä kirjoitti:

        "En jaksa kumota iskulauseitasi. "

        = et osaa.

        Kyllä se on selväksi jo tullut.

        Huono muisti vai? Näissä mm olen sinua opastanut.
        "----Ja tätä varten siis ylläpidettiin työkenttää Tiiksjärvellä?----
        Buaaaah, noita sinun uudissanojasi. Mitähän kenttiä ne muut kentät sitten olivat, jotain laiskottelu- ja lomanviettokenttiäkö."

        jenkkien 50 cal kk:sta:
        "Tiikeristä tuli tunnettu juuri laadun perusteella mutta jostain lännen ikivanhasta kk-sohlosta ei kukaan ole kuullutkaan."

        "sturmovikit eivät olleet jenkin tekemiä kuten eivät neukkujen pommaritkaan."----"
        Lisäksi pitkät litaniat vaikkapa brittien suorittamista yöpommituksista. Lista on loputon, ainakin muistiisi verrattuna :)


      • TiltuKäyKuumana

        ”Venäjän joukot olivat täällä 1808-1917, montako kymmentä tuhatta raiskattiin tai tapettiin tuona aikana heidän toimestaan ? ”

        Vasta kommunistit ottivat massaraiskauksen sodankäyntivälineeksi!

        ”Tälläkin hetkellä venäläisiä joukkoja on pienempien kansojen alueilla pitkin Venäjää. Mikä tietolähde sinulle kertoo koko ajan meneillään olevista raiskausorgioista ?”

        Sotaväen simputus tekee impotentteja.

        ” Kerro nimi niin mekin aletaan lukemaan niitä juttuja.”

        Lue teos ”Kuinka teräs karastui”! Se on täynnä kunnon seksiä!


      • älä-valehtele-hei
        TiltuKäyKuumana kirjoitti:

        ”Venäjän joukot olivat täällä 1808-1917, montako kymmentä tuhatta raiskattiin tai tapettiin tuona aikana heidän toimestaan ? ”

        Vasta kommunistit ottivat massaraiskauksen sodankäyntivälineeksi!

        ”Tälläkin hetkellä venäläisiä joukkoja on pienempien kansojen alueilla pitkin Venäjää. Mikä tietolähde sinulle kertoo koko ajan meneillään olevista raiskausorgioista ?”

        Sotaväen simputus tekee impotentteja.

        ” Kerro nimi niin mekin aletaan lukemaan niitä juttuja.”

        Lue teos ”Kuinka teräs karastui”! Se on täynnä kunnon seksiä!

        #Vasta kommunistit ottivat massaraiskauksen sodankäyntivälineeksi!#

        Älä nyt poika ala katumaan, perumaan ja muuttelemaan puheitasi. Ainahan sinä olet huutanut miten raiskaaminen on venäläisten sodankäyntitapa. Nyt se onkin muka kommunistien. Kerro sitten missä suomalaiset kommunistit 1918 panivat toimeen massaraiskauksia. Onhan niitä täytynyt olla tai muuten taas valehtelet.


    • Helppovastata

      Työläisten ja vähävaraisten paratiisi jossa kansallistettu kansallisomaisuus olisi vaurautta koko kansalle takova sampo eivätkä yksityiset "verosuunnittelijat" uittaisi varallisuuttamme ulkomaille.

      • ei.naurata

        "Työläisten ja vähävaraisten paratiisi..."

        Kai tuo oli vitsi ! - olihan ?


      • ei-huonokaan-vitsi
        ei.naurata kirjoitti:

        "Työläisten ja vähävaraisten paratiisi..."

        Kai tuo oli vitsi ! - olihan ?

        Onko sinusta vain vitsi se kun ulkolaiset ns. hoivayritykset kohtelevat suomalaisvanhuksia kuin koiria ja käärivät sillä tavoin miljoonittain yhteiskunnan verovaroja omiin liiveihinsä. Minä en koe sitä vitsinä, en edes huonoja puujalkavitsinä.


      • Helppovastata
        ei.naurata kirjoitti:

        "Työläisten ja vähävaraisten paratiisi..."

        Kai tuo oli vitsi ! - olihan ?

        Ei ollut, voi kun olisikin. Sammon ryöstöä: Nyt ja etenkin tulevaisuudessa kullan arvoisten fosfaattivarojen myynti, tai käytännössä ilmaiseksi luovuttaminen, ulkomaille (ref: HS artikkeli Nauru-saarten vauraudesta ja romahduksesta), kultakaivosvaltausten luovuttaminen, terveydenhuollon yksityistäminen voittoa tavoitteleville Suomeen veroa maksamattomille konserneille (ref: Esperi), sähkön siirtoverkon ulosluovutus (ref: Caruna), kova kiima myydä tie- ja rataverkosto pilkkahintaan ulkomaille... Näitä riittää.


      • KurjaLoppu

        ”Työläisten ja vähävaraisten paratiisi jossa kansallistettu kansallisomaisuus olisi vaurautta koko kansalle takova sampo”

        Valitettavasti nämä sampo-kokeilut ovat tähän saakka tuottaneet vain kitkeriä hedelmiä maailmalla! Tavaramerkkinä ovat olleet eriarvoinen yhteiskunta, nälkäpalkat, matala elintaso, vankileirit, matkustuskiellot, sensuuri ja urkinta!

        Kaikki yritykset ovat päättyneet katastrofiin?


    • RaiskausMaaSuomi

      Jos Suomi olisi valloitettu,
      Niin hallinto olisi rappiolla. Ja Niin Suomessa olisi roskaväki päässyt terrorisoimaan maata, 2015 - 2019.
      Olisi ollut turussa toreilla joukko puukotuksia, joukkomurha, lapsia olisi joukko raiskattu , paritettu Oulussa. Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä!!! Tuhansia raiskauksia vuosittain!!
      Linja autoja kaapattaisiin, huumeita kaupattaisiin, roskaväen katukäytös olisi terroria kantaväestöä kohtaan.. jne jne..
      Vero Rahaa menisi pakolaisturismiin miljardeja hukkaan!!!
      Ja omat vanhukset uhrattaisiin ahneiden keinottelu yritysten uhreiksi!!
      Tälläinen olisi se visio, jota mätä hallinto toteuttaisi, jos ne pääsee valtaan!!

      Onneksi torjuttiin 44 punaarmeijan hyökkäys, niin Suomi säästyi raiskaavat punaarmeija terrorilta!!

      • sososososo

        Onko tämä vakiovastauksesi kaikkiin Suomi24 palstan keskusteluihin.
        (jätä jatkossa tuo linja-autojen kaappaus pois)


      • MätähallintoVastuussa
        sososososo kirjoitti:

        Onko tämä vakiovastauksesi kaikkiin Suomi24 palstan keskusteluihin.
        (jätä jatkossa tuo linja-autojen kaappaus pois)

        Linja autojen kaappaukset tapahtui, 2 kpl. Matu terroristi yritti suistaa linja auton tarttumalla ohjauspyörän väkivalloin. Selviä terrori hyökkäyksiä siis 2kpl!!!
        Onneksi kuljettaja ja matkustajat saivat törkeän terroristin torjuttua. Väkivalloin.
        - ja valta media yritti vaieta näistäkin, kuten Helsingin ja Oulun lasten raiskauksistakinn aluksi.

        Olivat varmaankin imaamien kiihottamia terroristeja.
        Siis turvattomuus on täällä, pommi tikittää!!!


    • Jcr69

      Niin huonoa olisi että varmaan olisi monen sadan metrin pituisia leipäjonojakin kadulla. No mutta, deja vu, sellaisenhan näin viimeksi tänä aamuna Helsinginkadulla.

    • 1945vasta

      ,,,,Minkälainen Suomi olisi tänään jos vihollinen olisi onnistunut valloittamaan Suomen 1944?,,,

      Olisiko väitöskirjasi mukaan tilanne ihan eri jos olisi vallannut vasta 1945 ?

    • näin.naapurissa

      Nythän Suomi on osa pohjoismaista hyvinvointivaltioiden ryhmää.

      Miehityksen mahdollisia seurauksia voimme nähdä lähinnä Venezuelan tilanteessa.

      • kaukokatse

        Parempi onkin ummistaa silmänsä Suomen tilanteelta ja katsella jonnekin mahd. kauas.


      • SokeaPiste
        kaukokatse kirjoitti:

        Parempi onkin ummistaa silmänsä Suomen tilanteelta ja katsella jonnekin mahd. kauas.

        Niinhän stallarit juuri tekee! Suomen menestys katkeroittaa...


    • huonoon-mennään

      Suomihan valloitettiin jo 1995 eikä seurauksia tarvitse arvailla, ne näkee. Vanhukset ovat häpeällisesti huutokaupassa, leipäjonot kasvaa, nuoret syrjäytyvät elämästä, rikkain väestönosa rikastuu, köyhin köyhtyy.

      Luetteloa piisaa ja sitä voi jatkaa.

      • StallarinJoikua

        "Suomihan valloitettiin jo 1995 eikä seurauksia tarvitse arvailla, ne näkee. "

        Ei valloitettu vaan liityimme ITSE neuvoa-antavan kansanäänestyksen jälkeen EU:n jäsenmaaksi muiden länsimaiden joukkoon!

        "Vanhukset ovat häpeällisesti huutokaupassa"

        Todellisuudessa on tapahtunut laiminlyöntejä ja rikkomuksia, jotka nyt korjataan ja oikaistaan!

        " leipäjonot kasvaa"

        Ei erityisesti kasva, mutta ovat esimerkki yhteisvastuusta ja keskinäisestä avusta!


        "nuoret syrjäytyvät elämästä"

        Ei suinkaan, mutta jotkut harvat kyllä joutuvat toteamaan, että koulutus takaa nyky-yhteiskunnassa paremman toimeentulon!

        "rikkain väestönosa rikastuu, köyhin köyhtyy"

        Todellisuudessa Suomessa on varsin pienet tuloerot verrattuna vaikkapa naapurimaa Venäjään!

        "Luetteloa piisaa ja sitä voi jatkaa. "

        Varmasti keksit luisää hatusta! Todellisuudessa sinua jurppii se, että Suomi on länsimaiden joukossa ja riippumaton Venäjästä! Vanhaa YYA-stallaria SE kyrsii!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      132
      1744
    2. Jos sinua kiinnostaa nainen

      tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
      Ikävä
      57
      1411
    3. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      49
      1149
    4. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      79
      1010
    5. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      371
      861
    6. Miksi toisille löytyy kumppani, mutta joillekin ei?

      Usein ihmettelee, miten helppoa joillekin on löytää seuraa. Jo nuoresta asti on kumppani vierellä ja jos tulee ero, vaih
      Sinkut
      124
      739
    7. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      38
      694
    8. aa eli nyt tajuan..

      eli siis pitkä-aikainen vaikeus parisuhteen saamisesta johtuu omalta kohdaltani alhaisesta yhteiskunnallisesta asemasta.
      Sinkut
      117
      685
    9. Mikähän auttaisi kun kuIIi

      Seisoo kun lipputanko. PaIIien sitominen antaa voimakkaan orkun mikä jeesaa himoja hetkeksi, mutta se panetus tulee pian
      Ikävä
      69
      656
    10. Mitä siellä tapahtuu?

      Mitä ihmettä? Joku hyökkäys?
      Savonlinna
      17
      651
    Aihe