tyhmät amerikkalaiset

mielipide

Mitä mieltä olette ”tavallisista” amerikkalaisista ja heidän maailmankuvastaan? Vietin puoli vuotta keskellä syvintä amerikkalaista kulttuuria eli keskilännessä. Kokemani perusteella voin sanoa, että useimmat tavalliset ihmiset olivat hyvin pinnallisia ja heidän ajatusmaailma pyöri lähinnä heissä itsessään ja heidän lähipiirissä. Tietysti oli joitakin poikkeuksia niin kuin aina.
Olen kuullut myös muilta, että amerikkalaiset ovat ensin erittäin ystävällisiä, mutta jonkin ajan kuluttua saa huomata ettei ystävyys ollutkaan kovin lujaa. Pintapuolisuuden huomasin myös silloin kun Irakin sota syttyi. Ihmiset katsoivat pommituksia viihteenä ja heidän ainoa huolensa tuntui olevan se, että terroristit nyt tulevat ja hyökkäävät juuri heidän kotikaupunkiin. Ihmisiä ei kiinnostanut juurikaan oman paikkakunnan ulkopuolella tapahtuvat asiat. Suomessa jopa lapset tietävät enemmän maailman tapahtumista, lukevathan he lehtiä ja katsovat uutisia. Minusta tavalliset USA:n kansalaiset ovat tietämättömiä ja yksinkertaisia eivätkä he edes halua tietää. Ei ihme, että he äänestävät Bushia, koska hän antaa yksinkertaiselle kansalle yksinkertaisia lupauksia.

Onko muilla vastaavanlaisia tai muita kokemuksia ”tavallisista” amerikkalaisista?

98

9951

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiks vaan

      Itse olen pitänyt amerikkalaisia jo vuosikymmeniä näinä kloonattuina ihmishylkiö-koe-otuksina. Kyllähän ne tiedemogulit ovat keksimänsä jutun aikanaan kokeilleet ja innostuneet sitten rajattomasti siihen jumalan-luomisrooliin. Joten niitä pirulauta tulikin luotua liikaa. Mogulit olivat itse niin viisaita, että he ohjelmoimat ne lopunajan uutta maailmanjärjestystä varten tekemään sen paskatyön. Niks naks, suorita ohjelmoitu työ.
      Muulla tapaa en voi ymmärtää usalaista älyä ja ennen kaikkea ihmisyyttä. Mieli ja ajatustoiminta on tefnolilla päällystettyä. Mutta kun on vihdoin tajunnut että ne ovat vain kloonattuja koneaivoja, asiat lutviintuu oikeille uomilleen.

      • kukaaloittaa

        Laajennettu Pearl Harbour tekisi terää amerikkalaisille.


      • Anonyymi

        Mitä aineita sä oot vetäny!?🤭


    • mielipide

      Tosta keski-lännestä en tiedä, mutta muuten vähän tuosta amerikkalaisten mailmankuvasta. Mikä asia täällä Suomessa helposti unohdetaan on se, että USA on todella iso maa. Me kuvitellaan tietävämme paljonkin ulkomailman asioista, kun uutisissa on jotain Ruotsista tai vaikkapa Saksasta. USAn mittakaavassa noi olisivat lähinnä naapuri osavaltioita. Lisäksi kun muistetaan vielä, että he pärjäävät omalla kielellään käytännössä kaikkialla mailmassa, niin siinä ollaan hieman eri tilanteessa kuin täällä Suomessa. Sun ei tarvi USAlaisena opetella mitään kieltä, kaikki muut opettelavat sun kielesi.
      Tosta ystävällisyydestä kanssa vielä verran, että ton kohdalla kyse on lähinnä ulkomaalaisten tyhmyydestä. Amerikkalaiset ovat kohteliaita. Voihan sitä joku sanoa pintapuoliseksikin, mutta mukavampaa tuo on kuin se, että sanotaa tai näytetään rehellisesti mitä ajatellaan toisesta.

    • Against the freemasonry

      Yhdenmukaistaminen on heidän kohdallaan onnistunut ongelmitta. Lampaanpäitä. Tässä muuan vertailu:

      Ihanne-eurooppalainen: kansainväliseksi kasvatettu lammas
      keskivertoamerikkalainen: yltiöpatrioottiseksi kasvatettu lammas

      • jep jep

        keskiverto amerikkalainen kovin paljon poikkeaa pohjoiskorealaisesta. Molemmat ovat erittäin aivopestyjä ja ehdollistettuja "kuolaavia koiria", kuten Pavlov sanoisi. Amerikkalaiset ehdollistetaan silkkihansikkain ja suurella rahalla, mainonnalla ja televisio-ohjelmilla. Pohjoiskorealaisiin käytetään myös raakoja keinoja.

        Esimerkkinä amarikkalaisten ajattelutavasta nyt meneillään oleva sairausvakuutusuudistus. Köyhinkin ihminen, jolla ei ole mitään terveydenhuoltoa, vastustaa Obaman ajamaa uudistusta. Suuret vakuutusyhtiöt, yksityiset sairaalat sekä yksityiset sairaanhoito-organisaatiot ovat panostaneet satoja miljoonia dollareita vatustuskampanjoihin. Näiden tahojen miljoonatulot putoavat uudistuksen myötä.
        Paras keino, millä amerikkalaisen saa takajaloilleen, on väittää jonkun olevan sosialismia. Mitään ajattelematta hän alkaa vastustaa omia etujaankin. Siinä on oiva esimerkki, mitä aivopesulla saa aikaan.


      • Järjenkäyttösallittua

        Vaikutat itsekin kovin aivopestyltä kuulemasi propagandan kautta.


    • xxx

      En ole asunut USA:ssa, mutta Suomessa kylläkin ja mielestäni nuo samat asiat voidaan havaita myös täällä.

      Suomalaisten tietämys muun maailman asioista tuntuu olevan useasti todella heikkoa ja nykyään kouluikäiset eivät tunnu tietävän edes Suomen lähihistoriasta mitään (=ei kiinnostusta). Ulkomaat ovat oman kokemukseni perusteella suurelle osalle yhtä kuin Viron halvat ostospaikat ja Ruotsinlaivat. Veikkaisin että suuri osa suomalaisista ei tämän pidemmällä ole käynyt tai tule käymään. Kielitaito on useasti vähän niin ja näin (odotetaan että Mallorcalla pärjää suomella jne) ja samalla katsotaan että voidaan hyvin huonontaa osaamista ennestään poistamalla pakkoruotsi kouluista... Tähän kun vielä lisää sen tosiasian että pelottavan monelle suomalaiselle suurin uhka tuntuu olevan EU niin ei hyvältä näytä.

      Sotahullumpaa kansaa kuin Suomi ei taida hevin maailmalta löytyä: suurimmat kansalliset saavutukset kun tuntuvat täällä olevan talvisota, jatkosota, hakkapeliitat, sotilaspresidentti sekä sotamuistojaan viimeiseen asti jauhanut jääkärikenu (R.I.P). Suosittua viihdettä ovat sota-aiheiset jutut: TV ja media suoltaa kaikenlaista sotaan liittyvää materiaalia suorastaan sarjatulella. Lisäksi kun vielä jauhetaan tästä menetetystä itsenäisyydestä (se paha EU) sekä kadonneesta kansallisen arvon tunnosta eli markasta niin ei voi kuin sanoa että maailma muuttuu - mikseivät suomalaisetkin?

      Menneisyydestäkin tulee puhua vain sopivasti valikoiden, sillä emmehän halua tiedostaa sitä seikkaa että olimme natsien liittolaisia ja Neuvostoliiton kätyreitä. Kaikki muut sen tuntuvat kuitenkin jo tietävän...

      Suvaitsevaisuuskin on täällä kirosana: homot, lesbot, ulkomaalaiset, naispapit jne eivät saa täällä armoa sen enempää kuin muuallakaan, pikemminkin päinvastoin. Suomihan taitaa olla rasististen maiden kärkipäässä.

      Yksi jo mainitsikin, että tämä amerikkalainen pinnallisuus on nimenomaan kohteliaisuutta joka ei mielestäni ole huono juttu. Kaikkea ei tarvitse sanoa suoraan, tämä vain on suomalaisille monesti tuntematon juttu mikä selittääkin epäsosiaalisen luonteemme.

      Eli kyllä vikoja löytyy ihan joka maasta, roskasakki kun on aina samanlaista. Ja tottakai voidaan sanoa että USA:ssa on paljon tyhmiä, onhan se perhanan iso maa ja 300 miljoonaan ihmiseen mahtuu jos jonkinlaista... Itse olen tavannut amerikkalaisia vain vaihtareina ja ovat olleet oikein mukavaa väkeä.

      • Dude

        kasvatettu lapsesta asti ystävällisiksi. Ystävällisyys on heille tapa, kuten suomalaisille kiroileminen ja töykeys.
        Toinen asia minkä olen huomannut, että jenkit unohtaa menneet ja keskittyvät tulevaisuuteen. Suomessa puolestaan keskitytään menneeseen, eikä ymmärretä tulevasta mitään.


      • vunteeraa

        Muute ihan hyvää kritiikkiä, mut eu on osa tätä propagandaa. Talouskriisin tarkoituksena on johdattaa eu liittovaltioksi yhteisten vakautusmekanismien kautta.


      • ROBOT USA
        Dude kirjoitti:

        kasvatettu lapsesta asti ystävällisiksi. Ystävällisyys on heille tapa, kuten suomalaisille kiroileminen ja töykeys.
        Toinen asia minkä olen huomannut, että jenkit unohtaa menneet ja keskittyvät tulevaisuuteen. Suomessa puolestaan keskitytään menneeseen, eikä ymmärretä tulevasta mitään.

        "Mogulit olivat itse niin viisaita, että he ohjelmoimat ne lopunajan uutta maailmanjärjestystä varten tekemään sen paskatyön."

        Näin on. 9/11 -teatteriesitys ja jenkit unohtivat Vietnamin ja lähtivät taas uuteen sotaan. Siinä sitä on tulevasta ymmärtämistä ja ystävällisyyttä kerrakseen. Mihinkään viisauteen mogulien toiminta ei perustu, vaan viimekädessä USAn suojaisaan maantieteelliseen sijaintiin merten takana sekä kansalaisia vakoilevan poliisivaltion väkivaltakoneistoon.

        Tuo amerikkalaisen mielenmaiseman vakava tutkimus olisi varmasti hedelmällistä. Tällä hetkellä tuota mielenmaisemaa monistetaan myös Euroopassa. USAn kansalaisen mielenmaiseman tutkimus paljastaisi siis myös sen millaisia eurooppalaisista halutaan tuottaa.


      • Kaikenlaistasitäkuulee

        Minkalainen ihminen kutsuu brutaalia massamurhaa teatteriesitykseksi? Peiliin katsomisen paikka sinulla.


    • Miero

      Onneksi amerikkalaisia on parisataa miljoonaa (vai oliko enemmänkin), joten siihen sakkiin mahtuu jos jonkinlaista rotua, kulttuuriperintöä, mielipidettä, niin tyhmiä kuin viisaitakin ihmisiä.

      Tapojen erilaisuus sitä paitsi ymmärretään liian usein "tyhmyydeksi". Suomalainen tuppisuu saattaa vaikuttaa amerikkalaisen silmissä harvinaisen vajaalta. Tuo jurottaminen näyttää aika vajaalta jo minunkin silmissäni.

      • Kaikki.mukaan

        Tuo Asema-aukion telttaryhmä väittää että heidät tapetaan heti jos jalallaan astuvat Irakiin. Asian tutkinut Suomen Migri on toista mieltä, samoin Irakin pääministeri.

        Kumpaako tässä nyt tosiaan pitäisi uskoa:

        a) Sotilaspalvelusta karkuun lähtenyttä velvollisuuksiensa pakoilijaa, joka piiloutuu Rautatientorilla suomalaisten suvakkien hameenhelmoihin.

        b) Irakin pääministeriä, joka avoimesti kutsuu kaikkia Irakista pakolaiseksi lähteneitä tulemaan takaisin, omaa kotimaataan jälleenrakentamaan.

        Kyseinen b-vaihtoehto, eli Irakissa asuminen, se kelpaa mainiosti niille 34 miljoonalle muulle maassa asuvalle irakilaiselle. Ei niitäkään kukaan siellä tapa. Miksi nämä meille tulleet muka tapettaisiin?


    • ameerikan

      to america!näit ja koit todellisen amerikanmaan et siis leffojen,mainosten tai mielikuvansi jenkkilään.
      Amerikka koostuu eri kansoista -sulastusuuni joten se on täynnä erinlaista elämään,erivoluumilla,eritavoin ja moninaisesti joka on opittava,jos haluaa elää siellä eli se on oma tapa ja tyyli jonka voi valita haluaako vai ei
      Take it or leave it.

    • made in usa

      aika järkkyä...

      "Kuinka hyvä koulusysteemi on Vapaassa Maailmassa? Lyhyt vastaus: Täysin hanurista. Jengin koulutaidot ovat täysin olemattomia – matematiikka lähellä nollaa, kielitaidot lähellä nollaa, yleissivistys lähellä nollaa, historia lähellä nollaa, maantiede lähellä nollaa, terve järki lähellä nollaa ja silleen. Mutta jotain jengi oppii koulussakin – omanarvontunne on huippuluokkaa, itsevarmuus huippuluokkaa, jannujen esiintymisvarmuus on huippuluokkaa ja he ovat oppineet enemmän dinosaurusten nimiä kuin mitä Suomessa osataan. Itsevarmuus ja omanarvontunne on kivoja juttuja koska niiden siivittämänä on jännää lähteä valloittamaan vapauttamaan vaikkapa Irakia mutta muitakin eväitä tarvittaisiin elämässä – ja ne puuttuvat tyystin. PISA tutkimuksissa Vapaa Maailma oli sijalla 21 -mikä ei ole ihan mitalisija- kun kyseessä oli kakaroiden tiedot “science competency” aiheesta eli miten kakarat osaavat muodostaa oikeata tieteeseen perustuvaa maailmankuvaa (esim “maapallo pyörii auringon ympäri”, tai “maapallo on pyöreä eikä lettu”, tai “kuinka paljon on 25% alennus 155 eurosta?”). (lähde 3)

      Jos ensi yönä tapahtuisi ihme ja huomisaamusta lähtien täällä olisi “hyvä” koulusysteemi, niin se alkaisi näkyä taloudessa vasta 20 vuoden kuluttua. Jengi puhuu koulutuksesta paljon, ja on jo puhunut pitkään ja hartaasti koulutuksesta, mutta systeemi on edelleen täysin rappiolla. Kakarat eivät osaa numeroita eivätkä kirjaimia. Minusta Vapaan Maailman talous ei voi pysyä pystyssä yhä huonommin ja huonommin koulutetun kansan käsissä – systeemin on pakko romahtaa…."

      http://heka.wordpress.com/2008/10/28/keisarin-rasyinen-koulureppu/

      • amerikka-fani

        Jenkit kasvatettu lapsesta asti ystävällisiksi. Ystävällisyys on heille tapa, kuten suomalaisille kiroileminen ja töykeys.
        Toinen asia minkä olen huomannut, että jenkit unohtaa menneet ja keskittyvät tulevaisuuteen. Suomessa puolestaan keskitytään menneeseen, eikä ymmärretä tulevasta mitään.


    • u . s . a ...

      ihmisiä, vaan omaa napaa. Eivät kunnolla tiedä mitä ympäröivässä maailmassa tapahtuu. He ovat siis yksinkertaisia, ja aika tyhmiä. Ei viisaat niin toimi. Länkkäreillä olisi aika paljon opittavaa tästä maailman kuvasta.

      Sinne he menevät mistä saavat isoimman hyödyn : eli rikastuvat. Mutta onhan jenkit menneet sinne minne moni ei uskalla mennä. On he jotain hyödyllistä tehneet, mutta se on todella vähäistä.

      Jos ei olisi supervaltaa niin en tiedä miten maailman asiat olisi, paremmin vai huonommin. Niin monimutkaista se onkin.

      Jenkki ihmiset kyllä on aika sisäsiittosita kansaa, mutta on siellä varmaan hyviäkin ihmisiä kuten muissakin maissa!

    • Aristoteles II

      Suomen "fiksu" nuoriso on aivoistaan läpimätää yleistäessään maapallon toisella puolella elävän kansakunnan ihmiset noin vähäisin kokemuksin. Amerikkalaisia on kohta lähemmäs 300 miljoonaa, sinä et mitenkään voi tuntea heidän sielunelämäänsä ollessasi lyhyen aikaa tekemisissä joidenkin heikäläisten kanssa. Suosittelen että sivistäisit itseäsi laaja-alaisesti sekä lopettaisit bb- jöötin ja muiden vastaavien hömppä-ohjelmien katsomisen telkasta, niin lakkaisit pohtimasta joutavia.

      • Amerikka-

        Noam Chomskyn (amerikkalainen yliopiston professori) kirjoja, niin saat parhaan käsityksen amerikkalaisesta yhteiskunnasta, sen sisäpolitiikasta, ulkopolitiikasta, suurvaltapolitiikasta sekä ennenkaikkea myös siitä miten tavallista punaniskaa ohjaillaan psykologisesti toimimaan oikealla tavalla.


      • American Dream2
        Amerikka- kirjoitti:

        Noam Chomskyn (amerikkalainen yliopiston professori) kirjoja, niin saat parhaan käsityksen amerikkalaisesta yhteiskunnasta, sen sisäpolitiikasta, ulkopolitiikasta, suurvaltapolitiikasta sekä ennenkaikkea myös siitä miten tavallista punaniskaa ohjaillaan psykologisesti toimimaan oikealla tavalla.

        Kuten todettua, USA on TODELLA iso maa, jonne mahtuu paljon mielipiteitä. On todella ikävää että inhottavan suuri osa suomalaisista luulee Michael Mooren ja Naomi Kleinin ym. vasemmistohörhöjen edustavan tosiaan sitä absoluuttista totuutta. :D

        Nobel-palkituista merkittävä osa on USA:sta. Ihan hyvin noinkin "tyhmäksi" maaksi...


      • M.Sahtisaavi
        American Dream2 kirjoitti:

        Kuten todettua, USA on TODELLA iso maa, jonne mahtuu paljon mielipiteitä. On todella ikävää että inhottavan suuri osa suomalaisista luulee Michael Mooren ja Naomi Kleinin ym. vasemmistohörhöjen edustavan tosiaan sitä absoluuttista totuutta. :D

        Nobel-palkituista merkittävä osa on USA:sta. Ihan hyvin noinkin "tyhmäksi" maaksi...

        Että oikein Nobel-palkittuja!
        Et ole sattunut huomaamaan että sen palkinnon saaneet ovat olleet ehdottoman USA-myönteisiä ellei ollet USA-kansalainen.
        USA-hegemoniaa suosivan Nobel-palkinnon jakoperuste ei suinkaan ole todiste jonkun aatemailman edustajien älykkyydestä tai muiden tyhmyydestä.


      • vastenmielinen totuu
        American Dream2 kirjoitti:

        Kuten todettua, USA on TODELLA iso maa, jonne mahtuu paljon mielipiteitä. On todella ikävää että inhottavan suuri osa suomalaisista luulee Michael Mooren ja Naomi Kleinin ym. vasemmistohörhöjen edustavan tosiaan sitä absoluuttista totuutta. :D

        Nobel-palkituista merkittävä osa on USA:sta. Ihan hyvin noinkin "tyhmäksi" maaksi...

        Pikkuporvarit eivät kykene tai halua nähdä todellisuutta Amerikkalaisen yhteiskunnan tilasta. Aivan niin kuin ne keskiluokkaiset amerikkalaiset jotka ovat äänestäneet republikaanien uusliberalistista politiikkaa ajavia ehdokkaita. Ihan niin kuin Kokoomusta äänestävät sairaanhoitajat. Mutta hurskaita ovat ne jotka uskovat vaikka eivät näkisikään.

        Siitä Amerikan jälkiteollisesta palvelutaloudesta vielä. Kuten yleisesti tiedetään niin Amerikassa on joidenkin kauppojen kassoilla pakkaajat ja kaikenlaisia tampuusimajureita yllin kyllin ovilla ym.. Minulle tuli mieleen olenko johtavassa teollisuusmaassa vai jossakin kehitysmaassa. Olisi puuttunut vain perseenpyyhkeiden myyjät käymälöistä.


      • Snowden
        American Dream2 kirjoitti:

        Kuten todettua, USA on TODELLA iso maa, jonne mahtuu paljon mielipiteitä. On todella ikävää että inhottavan suuri osa suomalaisista luulee Michael Mooren ja Naomi Kleinin ym. vasemmistohörhöjen edustavan tosiaan sitä absoluuttista totuutta. :D

        Nobel-palkituista merkittävä osa on USA:sta. Ihan hyvin noinkin "tyhmäksi" maaksi...

        Edward Snowdenille on myönnettävä Nobel-palkinto vai mitä - opportunistit?


      • Anonyymi
        M.Sahtisaavi kirjoitti:

        Että oikein Nobel-palkittuja!
        Et ole sattunut huomaamaan että sen palkinnon saaneet ovat olleet ehdottoman USA-myönteisiä ellei ollet USA-kansalainen.
        USA-hegemoniaa suosivan Nobel-palkinnon jakoperuste ei suinkaan ole todiste jonkun aatemailman edustajien älykkyydestä tai muiden tyhmyydestä.

        Typerää valetta.
        Nobel-palkinnot jaetaan täysin vain tieteellisistä ansioista. Jakajina ovat erilaiset instituutiot.
        Mitään USA-hegemoniaa ei ole.


    • Pyyniäinen

      Maailman suurin ihmiskoe menossa, yli 200miljoonaa osallistujaa.
      Syötetään outoa ruokaa, rokotetaan ja aivopestään medialla.

    • gjs98<gs
    • Tapio A. Kärnä

      Amerikkalaisten perusluonne perustuu lähinnä vain rahaan.

      • Näkiä

        Tietämätön ihmisen vastaus mitä Tapio sanoi tuossa. Ja aina sanotaan luita ja ytimiä myöten.
        On ollut semmoisen ihmisen sanomiset joka katsoo maailmaa puutynnyrin tulpan aukosta.
        Tätä vois sanoa kateudeksi.


    • natural born killers

      He vievät ns. demokratiaa ja vapautta väkivalloin milloin minnekin, vaikka se ei toimi edes heidän omassa maassaan.

    • 182

      Kummasti vaan nailta "tyhmilta ja tietamattomilta" tulee jatkuvasti uusia keksintoja ja niiden sovellutuksia.
      Maailman parhaat yliopistot sijaitsevat USAssa, yksikaan suomalainen ei ylla edes lahelle. Minulla on kokemusta seka Suomen etta USAn koululaitoksesta ja halusin kouluttaa lapseni USAssa.

      • ROBOT USA

        Kummasti vaan USAlla on myös valtava volyymi vaihto-opiskelijoita sekä valtava koneisto maahanmuuton edistämiseksi. Näissä muiden maiden nuoriso ja työväki jakaa tietonsa jenkkien kanssa, samoin ulkomailla toimivissa yhtiöissä.

        Näiden yliopistojen erinomaisuus perustuu suurelta osin siihen, että niitä arvioidaan juuri USAn itse tuottamaa mittatikkua vasten. Todellisuudessa USA ei ole koskaan saavuttanut sitä modernisaation astetta jonka Eurooppa 1980-luvulle tultaessa saavutti.


    • F.A. Hayek

      Haha, sosialistit ja muut kateelliset täällä kitisee. Get a life! :-D
      Itse Amerikassa asuneena voin sanoa, että ihan tavallisia ihmisiä ovat.

      • ROBOT USA

        Haha, Hayek tuli Itävallasta.


    • makeon1

      Amerikkalaiset elävät syvässä ajatus tottumus unessa ja eivätkä pysty ajattelemaan asioita yhtään laajemmin ja tämä on tuhoamassa elämän maapallolta jos ihmiset eivät herää .
      Lainaan tässä Bertrand Russelia: "Näyttää todennäköisimmältä että tämä planeetta tulee kiertämään auringon ympäri lukemattomat vuosisadat täysin autioituneena , ihminen on sammuttanut elämän tältä planeetalta

    • gasgas

      eipä ne ihmiset täälläkään ole paljoakaan sen fiksumpia, sen voin sanoa.

      • -o-

        Pitää täysin paikkansa.
        Taitaa joka maassa suurin osa ihmisistä olla tyhmää ja itsekästä paskasakkia.


      • kokemusta on
        -o- kirjoitti:

        Pitää täysin paikkansa.
        Taitaa joka maassa suurin osa ihmisistä olla tyhmää ja itsekästä paskasakkia.

        --- amerikan poliisilaitoksella ainaki on ohje " nyrkkiä suuhun " ja perheonni on täydellinen.


    • Nariseva Juntti

      Mä oon yx suomalainen juntti vaan, joka on ajatellut ruveta haukkumaan Amerikkalaisia sen jälkeen kun olen haukkunut vaimoni ja naapurin poikamiehen !!!

    • ghfukh

      läpimätä maa, jonka kansaa pidetään pimennossa. muutamat rikkaat perheet vetelee kaikkia naruja. obama on pelkkä naurettava marionetti. lukekaa hyvät ihmiset ja ottakaa selvää ennenkuin on lian myöhaistä. ovat lahjoneet tiensä jo suomen eduskuntaankin.

    • kahtiajakautunut1

      Amerikka on kahtiajakautunut maa, jossa puolet kansasta vihaa omaa armeijaa ja puolet kansasta vihaa diktaattoreja.

      Poliittiset vaihtoehdot puuttuu. Ei siitä ihmisiä voi syyttää.... Ne äänestää sen mukaan kun on mahdollista äänestää...

    • se siitä

      tätini perheineen muuttivat jenkkeihin n.30 vuotta sitten. kun heiltä kysyy aroista aiheista ( snowden, obama ) eivät edes vastaa, muuttavat puheenaihetta!
      kaiken lisäksi harkitsevat muuttoa takaisin ruotsiin.

    • yurki1000
    • siellä laki toimii

      Ameriikassa laki on kohdallaan. Siellä saa yleensä toisen murhasta sähkötuolin ihan iki omaksi.

      Meillä taas ei saa omaa sähkötuolia vaikka nirhaisi 2-3-4-5-6 henkilöä?

      Ameriikka veti jälleen pitemmän korren!

    • Rooseveltto

      Olen sitä mieltä, että hyi h.l..tti Sen verran älyvapaa porukka. Toki poikkeuksiakin löytyy, mutta vain poikkeuksena. Suomessahan kovasti ihaillaan kaikkea amerikkailaisuutta ja kulutuskeskeisyyttä jolla arvot mitataan.

      • Pönöttäjät

        Mihin mielipiteesi perustuu? Oletko asunut kauankin USAssa, eri osavaltioissa ja liikkunut erilaisissa piireissä. Ymmärräthän että USA on suuri maa, jossa on erilaisia osavaltioista, joiden elämänmeno poikkeaa toisistaan monessa asiassa monella tavalla? Ymmärrätkö että USAn johto ei ole sama kuin tämän laajan maan kaikki ihmiset? Ymmärrätkö myös sen, että itsekin käytät päivittäin "älyvapaan porukan" täyttämän maan keksimiä ja kehittämiä laitteita? Auto, puhelin, tietokone, satelliitit....... kannattaisiko sinunkin miettiä miksi olet niin tuomitseva ja yksioikoinen mielipiteistäsi?


      • Niinpäniinjuu
        Pönöttäjät kirjoitti:

        Mihin mielipiteesi perustuu? Oletko asunut kauankin USAssa, eri osavaltioissa ja liikkunut erilaisissa piireissä. Ymmärräthän että USA on suuri maa, jossa on erilaisia osavaltioista, joiden elämänmeno poikkeaa toisistaan monessa asiassa monella tavalla? Ymmärrätkö että USAn johto ei ole sama kuin tämän laajan maan kaikki ihmiset? Ymmärrätkö myös sen, että itsekin käytät päivittäin "älyvapaan porukan" täyttämän maan keksimiä ja kehittämiä laitteita? Auto, puhelin, tietokone, satelliitit....... kannattaisiko sinunkin miettiä miksi olet niin tuomitseva ja yksioikoinen mielipiteistäsi?

        Auto- Saksalainen keksijä
        Puhelin-Italialainen keksijä
        Tietokone-Saksalainen keksijä
        Satelliitti-Venäläinen keksijä...

        Mutta Kukas ne mukavat ja tarpeelliset ydinaseet kehitti?


    • satusetä.

      Tuskin aloittaja on viettänyt USA sa puolta vuottaan..
      Taitaa olla vain vilkkaan mielikuvituksensa tuotteita?

      • JaaKKO52

        Taidat olla sama satusetä, joka toisessa kirjoituksessa on ylistänyt Yhdysvaltoja. Ja totta on Usan kansalaisten tietämättömyys - se on tullut todistettua jo niin monta vuotta ulkomailla ja muualla. Pohjois-amerikassa en ole käynyt, mutta se ei käsitykseni mukaan estä arvioimasta kulttuuria. Jokainen eurooppalainen tietää, että USA:n kansalaiset ovat valtaosaltaan todellisia yksinkertaisia juntteja, joille ei voi kuin nauraa :)

        Yhtä asiaa ihmettelen, että miten olen 16-17v jaksanut edes ihailla USA:ta - olen varmaan ollut todella tietämätön.


    • Kanadalaiset ovat ma

      Kanadalaiset ovat mahtavia

    • mahtava henkilö

      hyvin ne vain ovat tyhmiä he cant tehdä mitään

    • ite

      Onneksi on Hiski Salomaa, joka suo unelmia olla luona.

    • ite

      Aavasaksa, amerikanpekoni hampurilaisen kanssa - nälän syöminen kuntoisuutta?

    • moii2

      tiiätkö että toi on vitun rasistosta PASKAA

      • Näkiä

        Tälläinen kielenkäyttö sopimatonta uskovaisten net sivuilla tää ei ole ensimäinen kerta. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena tai sopimattoman. Tämä kai on sopivaa kielen käyttöä???????


    • medelsvensson

      ....kaikesta huomaa, että suomalaiset ovat juoppoja....

    • lotta15

      Joo oon samaa mkeltä,en oo itse käyny Amerikassa mutta oon tavannu pari Amerikkalaista. Joo he vaan ajattelevat ulkonäköään eikä mistään ole minkäälaista tietoa tai varmuutta. Olen aina pitänyt heitä vähän "tyhminä" en tietenkään tarkoita olla rasisti,enkä ajattele että KAIKKI he olisivat tyhmiä. Mutta valitettavasti valtaosa on.

      • Kerroppamulle

        Olet sitten tehnyt koko Amerikan kattavan äo- testin kun voit sanoa että valtaosa amerikkalaisista on tyhmiä. Hieno homma. Kerroppa miksi suomalaiset tunkee silikonilaaksoon tai miksi amerikkalaiset yliopistot ovat maailman parhaita, mutta suomalaiset ei yllä pisteytyksissä lähimaillekaan?


      • Sakraa
        Kerroppamulle kirjoitti:

        Olet sitten tehnyt koko Amerikan kattavan äo- testin kun voit sanoa että valtaosa amerikkalaisista on tyhmiä. Hieno homma. Kerroppa miksi suomalaiset tunkee silikonilaaksoon tai miksi amerikkalaiset yliopistot ovat maailman parhaita, mutta suomalaiset ei yllä pisteytyksissä lähimaillekaan?

        Älykkyyttä on monenlaista. Se että joku on matemaattisesti esimerkiksi lahjakas ei tarkoita että hän olisi nuuten järin fiksu. Kuuden vuoden kokemuksella amerikasta, kyllä, ihmiset ovat tyhmiä. Nimenomaan älyttömän lyhyt näköisiä ja kuvittelevat olevansa tämän pallon ainoa kansa. Perus käytöstavat chek mutta ei poista sitä faktaa että he ovat tärkeäpiä ja parempia kuin muut, äärettömän tietämättömiä maailman menosta. Kaiken lisäksi älyttömän kahtia jakautunut kansa jolle kukaan ei mitään tietenkään tee koska valta on sillä jolla raha.


      • Anonyymi
        Kerroppamulle kirjoitti:

        Olet sitten tehnyt koko Amerikan kattavan äo- testin kun voit sanoa että valtaosa amerikkalaisista on tyhmiä. Hieno homma. Kerroppa miksi suomalaiset tunkee silikonilaaksoon tai miksi amerikkalaiset yliopistot ovat maailman parhaita, mutta suomalaiset ei yllä pisteytyksissä lähimaillekaan?

        Mä voin kertoa. Koulutuksen tasolla ei tee mitään jos suurin osa oppii muttai ei opi. Suurin osa heidän opettajistaan on intialaisia ja eurooppalaisia koska jenkeistä ei löydy hyviä opettajia. Olen ollut jenkkien kanssa aivan liikaa tekemisissä ja heistän suurin osa on aivopestyjä tomaatteja joilla ei ole omia aivoja. He jotka omaavat omat aivot lukitaan linnaan tai ammutaan. Se on totuus. He eivät pysty maksamaan jääätäviä velkojaan ja kehtaavat sanoa että heidän taloutensa on paras. Isoin talous ei tarkoita hyvää taloutta. Lause "mahdollisuuksien maa" kuvastsa jenkkien aivoja. Se small talking määrä on järkyttävää ja turhaa. He tappoivat alkuperäiset asukkaat ja levittivät läskinsä pisin upeaa maata pisin joka nyttemmin on pilattu rumalla teollisuudella ja modernilla jalostamisella ja firmoilla jotka toimivat surkean poliittisen kannanoton voimalla. Se maa on sairas. Sairain pohjois korean lisäksi


    • Putkinäköä

      Olet muodostanut mielipiteesi viettämällä puoli vuotta USAn yhdessä osavaltiossa, yhdellä alueella. Kuulostaako nyt itse älykkäältä?

    • trsjujgbn6457

      Amerikkalaiset antaa itsestään kuvan läskeinä idiootteina, jotka kuvittelee olevansa maailmannapa.

      • ert34

      • Näkiä

        Minusta se kuvaa ruoan yltäkylläisyydeltä ja he ovat tyytyväisiä omaan itseensä ja on hyvä itsetunto. Huono itsetunto haluaa, että kaikki ovat saman näköisiä kukaan ei saa pajoa pois poiketa toisistaan.


      • Anonyymi

        Jenkit ovat parhaita. Rakastan heitä. He näyttävät maailmalle oikeaa suuntaa. TAI SITTEN EI


    • volymix

      olen parempana ,,,,ei uskonnonsyysta,,,tai puolue,kuuluvud,,tai muista syista vain koska olen amerikalainen,,- näin ovat jenkit,,,aikoina neuvostoliitolla oli
      amerikan kansa jonkunlainen kauppakäynninkin,,,jenkit katsoi kuitenkin venäläsija niin,kuin indiania us-ssa,
      vain totuuden,tunnustamisen pohjalla voi saavutta myös kunnon itsetunnon
      omatunnon seuraksi,,,muuten ollaan harhassa ja lopputuloksen ,arvosana on
      heyvin,heikon.

    • inforkut

      onhan euroopan,kansat ja ihan kaikki,,,ovat median vaikutuksesta täys desinformoituja monesta asioista,,,,nyt on media toistuvasti haukkunut ja syypääksi ilmoittanut venäjan,,,,trumpin vastustajat jatkuvasti ilmoittavat ,,,uudesta ja vaarallisesta venäjan toiminnasta ,,,joka vaikutta amerikan
      asiohin,,,jopa kohtalokkaasti(hakerointi,,vakoilu,,,y,m
      yksikään normaali,ihminen ei usko siihen,,,lähelläkään,,,,kun venäja
      omat ongelmat ei pystyy hoitaaman kunnolla ,puhumatta muiden,semmoisisista,,elämme täys,valhellisessa,maailmassa,,

    • seriosless

      ei,,ei,,he olivat tähän asti,,,,naivija kun uskoivat median totaalisista valheista..,,mut nyt 73 % valkoisista äänesti mahtavan muutoksen puolesta...mut viisasta ja vahvasta ei tykätä missään ja milloinkaan,,,
      kaikki häiriintynyttä,porukka,,lähtii ,,,punaisilla pipoilla,,,(himot pakotta jopa
      uhkailuun,,,)englannissa kävi protestoimassa muutaman tuhanen hörhö,joukon (53 miljon maassa,,,se on jotain 0.05 % mut media tiedotuksen toistamisen kesti melkein viikon,aikana,,ja nyt viimeisena
      super,uutisena on ,,et,,saattaa tulla kallis toi breksin briteille,,,ai,,ai
      no, rahat loppuvat,,,,se tarkoittaa,,,ison lainan hakemista,,,IMF antaa ,,,,,
      ja EU viimeisenä elenä vähän makaronia antais,,,nälän ,hädän välttämiseksi,,,

    • Melko harva jenkeistä tietää/välittää asioista mitä tapahtuu heidän oman osavaltionsa ulkopuolella.

      • Anonyymi

        He asuvat jo ""'parhaassa""' maassa ni miksi tarvis tietää mitä muualla tapahtuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        He asuvat jo ""'parhaassa""' maassa ni miksi tarvis tietää mitä muualla tapahtuu

        well
        http://www.example.com/space here.html


    • IdioottejaPiisaa

      Jotkut näistä vanhoista avauksista ovat kyllä mielenkiintoisia. Tämäkin on saanut alkunsa jo vuonna 2004. Ja hienosti se on nostettu välillä esiin uudelleen ja uudelleen.

      Ja aloituksessa käsitellään nimenomaan sitä tärkeintä asiaa, eli ihmisen kykyä käyttää älykkyyttään. Oli sitä sitten käytettävissä tai ei. Tatu Vanhasen kirja kertoi juuri aikoinan siitä, että kuinka elintaso vaikuttaa älykkyyteen. Ja väärässä tuo teos tietenkin suurelta osin on. Pelkkä elintason, eikä varsinkaan varakkuuden nosto, ei nosta älykkyyttä, vaan pikemminkin alkaa laskea sitä. Ja näinhän on oikeasti havaittu tapahtuneen jo 1990-luvun lopulta.

      Tuon vuonna 2002 julkaistun Vanhasen ja kummppaneiden teoksen mukaan amerikkalaiset ovat meitä älykkäämpiä, koska he ovat meitä varakkaampia. No, ilmankos heillä onkin nyt vuonna 2017 presidenttinään D. Trump, joka ei ole oikeasti mikään älyn jättiläinen. Mutta amerikkalaisen pinnallinen punaniska hän kyllä on.

    • Näkiä

      HA HAAAA!
      En tiedä millä viisaus mitataan. Mies jolla rahaa kuin roskaa, ei voi olla tyhmä mies. Ja president ja suora, kovapää joka on hyväksi, ettei ole joka tuulen riepoteltavana. Ja kunnioitta uskovia ja Raamarun linjaa ja haluaa saada maan takaisin oikeaan linjaan. Kyllä teknikka on paljon alkuisin Isralista ja Juutalaisista. Muuten suomen tehtaiden koneet ova lähtöisin USA:ta. Pitää ajatella mitä kirjoittaa ja ketä kuuntelee.

      • VaiNäkiä

        Pelkkä varakkuus ei korreloi mitenkään älykkyyden kanssa. Trump on ollut myös hiton onnekas, ja siksi hän on myös varakas. Itse asiassa ihmettelen kuinka hölmöille ne rahat aina ajautuvatkin. Hän on ehkä yksi räikeimmistä esimerkeistä tässä asiassa.

        Mitkään merkit eivät viittaa siihen, että hän tulee onnistumaan maan ns. oikeille raiteille saamisessa. Ensimmäiset merkittävät epäonnistumiset ovat jo tulleet. Ja lisää tulee, koska ei niitä messeviä veronkevennyksiä pystytä mitenkään rahoittamaan. Tai sitten USA ottaa vielä nykyistäkin enemmän velkaa. Ja se ei ole kenenkään mielestä mikään parannus, se on varmaa.


      • Anonyymi

        Mun puolesta venäjä vois vallata yhdysvallat loppuis se poliisin leikkiminen


    • Näkiä

      Jos ajattelet että on laki kun on saanut rahaa aikaan. Ja on paljosta miljoinista kyse. Se tarvitsee terävää ja kylmää päätä. Mitä sinä ottaisit presidentin palkka. Trump ei ota muutakuin sen mikä on pakka ymmätääkseni 1 dolladin. Ja siinä on paljon salaisuutta mitä hän on tehnyt Jumalan kansan Israilin hyväksi. Joka siunaa Jumalan kansaa Isralia niin myös, Jumala siunaa tätä. MUTTA joka kiroaa niin myös Jumala.

      • J.O.N

        Aika tyhmältä vaikutat sinäkin. Mitään jumalaa ei ole. Se on vain mielikuvituksen tuotetta ja valllanpitäjien keino hallita hölmöä kansaa.


      • Anonyymi

        Mitä vittua jesse liittyy jenkkeihin ? koko perkeleen jenkki kansa on hevon vitusta tekopyhiä idiootteja täynnä koko paskalaitos


    • itkisikö_vai_nauraisiko

      Eräs vanhempi Amerikkalaismies telkkarissa väitti, että Vietnamin sodassa oli kyseessä Amerikan itsenäisyyden puolustamisesta. Voi voi sentään.

      • Anonyymi

        Jenkit eivät ikinä ole hävinneet sotaa vaikka vietnamissa ottivatkin takiin 100-0 nii silti eivät myönnä hävinneensä. Eivät saanet sissejä kivääreillä yms hengiltä niin piti pumpata kaikki paikat täyteen myrkkyä.


    • MH3

      Osuvasti todettu.

    • huvakusumus

      Joskus on vain pakko pohtia, että jos nyt näitä amerikkalaisia miettii ja kuinka aivopestyjä, sivistymättömiä ja typeriä he ovatkaan meidän ulkopuolisten nähden, niin kuinka varmaa on, että me itse olemme sen fiksumpia. Entä jos olemmekin vain hiukan eri tyylisesti aivopestyjä?
      Tilanteessa missä emme yksinkertaisesti kykene ajattelemaan mitenkään toisin vaikka tilanteen terve ratkaisu vaatisi nimenomaan myös toisen osapuolen ymmärtämistä. Vaikka se tuntuisi kuinka järjettömältä tai pahalta.
      Useimpien suomalaisten mielestä ollaan erittäin ikävässä tilanteessa: Puolet suomalaisista ajattelee pahasti, puolet järjettömästi.
      Tässä pitäisi nyt saada joku järki tähän väliin. Liian nopea muutos aiheuttaa vain sodan lähiaikoina. Eikä sota ole yhtään liioiteltu ilmaisu.
      Ymmärrän täysin jos sota syttyy, jos ei älytä, että suomi on suomi, eikä kukaan täällä halua islamilaisuutta valtauskonnoksi. Miksi me ehdon tahdoin haluamme tuhota sivistyksemme barbaariuskonnon jalkoihin?

      • Anonyymi

        Ihminen on homo sapien eli viisas ihminen mutta homoksi ollaan menossa eli tyhmiksi ihmisiksi. Jenkit ovat vain ottaneet varaslähdön


    • Mediaguru

      Tolloja löytyy valitettavasti kaikkialta. Suomen toiminnassa yksi iso virhe on USA:n matkiminen kaikessa. USA:n koko toiminta perustuu valtavaan armeijaan ja loput on valehtelevaa, teeskentelevää, olemattomia "kiinalaisia" henkseleitä paukuttelevaa markkinointia. Sielläpäin perus katutervehdys on "how're you doing?", jolla teeskennellään kiinnostusta toisen voinnista, johon on tarkoitusta vastata samalla mitalla. Sieltä päin tuli surkeat Tosi-TV -ohjelmat. Silicon Valley:ssa keksittiin joskus hienouksia, mutta sitten suuret keksijät palasivat kotimaihinsa ja jäljelle jäi mitä jäi.

      Joku puolijauhoinen saattaa olettaa, että kannatan toki Venäjää kun kerran amerikkalaisista en välitä. No en todellakaan... Kaikkialta löytyy kaikenlaista sakkia.

      Enpäs sitten tiedä... Ehkäpä Japani olisi lähimpänä samaa kulttuuria Suomen kanssa. Kielikin on jopa samalla tapaa: puhutaan tasan niinkuin kirjoitetaan, siis ilman mitään yllättäviä vonkumisia.

    • jenkitpoisUSAsta

      Mitä noilta Englannista karkoitettujen rikollisten ja paikallisen väestön sekoitukselta voi vaatiakaan ? Ei ole ollut rodun edustajat niitä penaalin terävämpiä kyniä. Jenkit ovat tilastojen mukaan maailman ylipainoisin kansakunta-itse kerran paikanpäällä käyneenä voin vain todeta että kyllä oli valtavavia perseitä joka puolella.Lukutaidon ja köyhyyden suhteen tilastot kertovat karua kieltään.Lukutaidossa ja koulutusmahdollisuuksissa taitaa vanha kilpakumppani neuvostojen liiton perillinen ajaa ohi.Jenkit kuvittelevat että he ovat maailmalla kaikkien kunnioittamia maailmanpoliisin kansalaisia.Kerran aikoinaan sattui jenkkien laivastovierailu Pattayalle samaan aikaan kun itse olin siellä.Jätkät oli kuin maailmanomistajia kulkiessaan porukoissa.Paikalliset hinnat pyyhittiin ilmotuksista ja muutettiin 3x ennen jenkkiruuhien tuloa.Ja voi sitä herjan määrää mitä nämä "vierailijat" saivat paikallisilta kun olivat selkänsä kääntäneet.Tämä tapahtui vuonna 2000.Mitähän jenkkien älykkyysosamäärälle on sen jälkeen tapahtunut-onko noussut vai laskenut kun valitsivat Suuren Oranssin presidentikseen?

      • Anonyymi

        Kunnioitan venäläisiä enemmän kuin jenkkejä


    • Anonyymi

      Suomalaisella niin huono itsetunto että sitä pitää pönkittää solvaamalla amerikkalaisia.

      • Anonyymi

        Ei kyllä suomalaisilla on niin hyvä itsetunto että solvataan pääsääntöisesti muita suomalaisia. Ja sit vaan mietitään mitä muut ajattelee meistä... Kyllä amerikkalaisetkin hoitaa omiensa solvaukset pääsääntöisesti itse. Suureen maahan mahtuu monta mielipidettä.


      • Anonyymi

        Jenkit ovat suurimmaksi osaksi idiootteja ja ylimielisiä paskiaisia jotka luulevat asuvansa maailman parhaassa maassa. Vielä suurin surkeus on että monet suomalaisetkin uskovat niin. "Mahdollisuuksien" maa ja vitut.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jenkit ovat suurimmaksi osaksi idiootteja ja ylimielisiä paskiaisia jotka luulevat asuvansa maailman parhaassa maassa. Vielä suurin surkeus on että monet suomalaisetkin uskovat niin. "Mahdollisuuksien" maa ja vitut.

        Suomalaiset ovat suurimmaksi osaksi idiootteja ja ylimielisiä paskiaisia jotka luulevat asuvansa maailman parhaassa maassa.


    • Anonyymi

      Amerikkalaiset esim. Ovat 90 % ainoat jotka lähettävät minulle ja muille tutuille haukkuma viestejä pelien välityksillä. Mikä saa ihmisen lähettämään tällaisia viestejä tuntemattomille. Ja jos vastaat heille samalla tavalla takaisin saat kiukkuisen viestin takaisin.
      Jenkit ovat myös helvetin ylimielisiä sekä tekopyhiä. Jos kirjoitat englantia väärin mutta ymmärrettävästi saat haukut ja tyhmän maineen. He eivät kunnioita ihmisiä jotka eivät puhu englantia.
      He suurimmaksi osaksi haukkuvat ja sirsivay maahanmuuttajia vaikka itsekkin ovat maahanmuuttajia.
      Ärsyttävimpiä ihmisiä ei ole. He ovat ihmisiä jotka sanovat päivässä 500 kertaa how are you ...... VOI VITTU

    • Anonyymi

      Kyllähän tämän päivän totuus jenkeistä on että samanlaisia kusi/paskapäitä kuin presidenttinsä nälviivät pilluileevat esim. muiden maiden prseditenteiillä.Älyllinen taso yhtä alhaalla kuin ryssillä paska maita ja totuutta ei muuksi voi muuttaa.

    • Yhdysvallat on hieno maa.

    • Anonyymi

      Täällähän on pikkumunaiset vihreet ja demarit kokoontuneet nyt aivan selvästi purkamaan pahaa oloaan, pistän popparit tulille.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aito ja oikea amerikkalainen on alkuperäiskansalaiset. Valkoinen amerikkalainen itse ryösti alkuperäiskansalaisten maat ja murhasi heimot. He himoitsee rahaa ja pinnalliset asiat kaiken edellä. Tyhmiä he ovat suurin osa. Amerikkalainen elämä tulee valitettavasti tännekin pikku hiljaan. Ei siis ihme että moni suomalaisetkin ovat tyhmiä ihmisiä. Suomalainen on pohjoismaalainen joten hiljaisuus ja pieni kyynisyys on ihan hyvästä

    • Anonyymi

      20 vuotta myöhemmin.... Amerikkalaiset ovat edelleen idiootteja. Geriatrikot kisaavat presidenttiydestä ja Kennedy kuoli edelleenkin Lee Harveyn taikaluodista. Myötähäpeäääääää

    • Anonyymi

      Tavalliset amerikkalaiset kuten Al Bundy ja Homer Simpson.

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe