Eksytys kohdistuu valittuihin.Maailma on jo eksyny

0978462

Ei saatana saa valittuja eksymään tarjoamalla meille okkultismia, ahdistusta, vaivaa, pimeyttä ym. Ei. Se tarjoaa nimenomaan "valkeuden" asioita. Se esiintyy "valkeuden enkelinä" (2 Kr 11:14). Se esiintyy Pyhänä Henkenä. Tuohon "lammasten vaatteeseen" (Mt 7:15) se kääriytyy. Se mitä se tarjoaa on hyvin Pyhän Hengen toiminnan kaltaista. Se jäljittelee nimenomaan Pyhän Hengen toimintaa. Eiväthän valitut muutoin sitä ja sen toimintaa ottaisi vastaan.

Eksytys kohdistuu valittuihin. Maailma on jo eksyksissä.

Mutta Henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi, se on Jumalan Pyhä Henki. Sen Hengen puhetta usko epäröimättä ja tee niinkuin Henki kehoittaa.

"Ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa."

Todella selkeää, yksinkertaista, mutta myös ankaraa. Meidän tulee kalveta tämän raamatunkohdan edessä.

Mitä se merkitsee? Se merkitsee sitä, että olemme ottaneet tuhottomasti vastaan profetioita ja sanomia antikristuksen hengeltä.

Tämä merkitsee sitä, että ne jotka ovat hengen puhetta vastaanottaneet ja viestittäneet sen profetian sanana eteenpäin ja me, jotka olemme noita profetioita kuunnelleet, olemme suurelta osin ottaneet vastaan ja kuunnelleet antikristuksen puhetta. Olemme lumoutuneet uskomaan kaiken hengen puheen olevan Jumalasta lähtöisin.

Saatana varmasti riemuitsee tästä tilanteesta. Se on saanut huijattua Jumalan lapsia kuuntelemaan itseään suurella hartaudella. Monet ovat uskoneet ja totelleet sitä.

Olemme ottaneet runsaasti vastaan väärältä hengeltä valhetta, mutta myöskin tosia asioita. Tämähän se siinä hämääkin, kun se vääräkin henki tietää tosiakin asioita, menneitä ja tuleviakin. Vaikka väärä henki puhuisi tottakin, sitä ei saa uskoa, eikä totella. Muista mitä tietäjähenki puhui Paavalille; täysin tosia asioita.

Muista siis:

väärä henki tietää menneitä asioita
se tietää myöskin tulevia asioita
se jakaa armolahjojen kaltaisesti toimivia "lahjoja" ja voimia
se parantaa sairaita, ainakin siltä näyttää
se tekee monenlaisia ihmeitä ja tunnustekoja uskotellen itsensä Pyhäksi Hengeksi, ja tuota Pyhää Henkeä se jäljittelee taitavasti, näyttäen todella valkeuden enkeliltä.
se saa aikaan tunnetta ja elämyksiä, ihania kokemuksia ja nautintoa
se saattaa saada jopa ihmisen leijumaan ilmassa kuten Amerikassa on jo tapahtunut
ihmisten kaataminen on sille pikku juttu
Mikään ylläolevistakaan ei kuitenkaan ole merkki, tai todiste siitä, että kyse olisi Pyhästä Hengestä. Mikään noista ei ole myöskään Hengen hedelmä (Gl 5:22).

Väärät henget tekevät siis ihmeellisiä asioita. Mutta yhtä ne eivät tee; Ne eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, lihaan tulleeksi. Mutta huomaa ero, ne saattavat itse sanoa olevansa Jeesus tai olevansa Kristus (Matt. 24:5). Esim: "minä Jeesus Kristus sanon" jne. Huomaa siis; Raamattu ei sano, että "jokainen henki, joka sanoo olevansa Jeesus Kristus, on Jumalasta ", vaan "jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi". Huomaa ero ja ole tässä todella tarkkana. Muutoin eksyt kuuntelemaan vääriä henkiä.

Vain tuo Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi, tunnustava Henki on Jumalasta. Ei kukaan muu. Kaikki muut henget ovat Raamatun mukaan antikristuksen henkiä.

Muista tämä. Muista tämä aina. älä koskaan usko muuta henkeä. Vaikka kuulisit hengen puhetta satoja kertoja, älä usko sitä ilman tuota tunnustusta. Tuo tunnustus on Hengen annettava joka kerta, ollakseen Pyhä Henki.

Ole rohkea ja vaadi hengeltä aina tuo tunnustus. Silloin olet turvallisella tiellä. Olitpa miten korkeassa asemassa, miten pyhitetty ihminen tahansa, miten arvostettu profeetta tahansa. Sinulla on vain yksi tapa tunnistaa Jumalan Henki. Käytä tuota tulkkia aina. Silläkin uhalla, että et enää koskaan kuulisi hengen puhetta sinulle. Sillä niin tulee useissa tapauksissa käymään. Näin on minunkin tieteni käynyt muutamille. Henki on väistynyt eikä ole enää puhunut. Ota tuo vastuu Kristuksen tähden ja oman pelastuksesi tähden. (Lue ja muista Matt. 7:22-23). Ota vastuu niiden ihmisten tähden jotka sinua kuuntelevat. Juuri sinun tuo koetteleminen on tehtävä. Sinun, joka välität hengen puhetta, on vastuu. Vastuu on ennenkaikkea myös sinun, joka olet johtajana hengellisessä kokouksessa. Johtaja, paimen, olet vastuussa laumastasi kerran Pyhän Jumalan edessä. Lauma on sinulle uskottu, mutta mihin oletkaan laumaasi viemässä?
http://www.netikka.net/mpeltonen/trust.htm#miten

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lutteria

      Saatana esiintyy monena. Nk. Valkoisena Perkeleenä, mutta myös Mustana Perkeleenä.

      • Totuuson

        Jos mahdollista, se ehsyttää uskovatkin...


      • Kovakiireon

        Totisesti. Nyt on eksyttäjällä kiire.


      • SeHäpäisty
        Totuuson kirjoitti:

        Jos mahdollista, se ehsyttää uskovatkin...

        Aivan: "jos mahdollista". Mutta ei välttämättä aina.

        Ammattihuijareilla on sanonta: "rehellistä ihmistä ei voi huijata." Miksi? Koska rehellinen ihminen on rehellinen, ymmärtää oikean ja väärän. Koska hän itse on rehellinen, hän tunnistaa rehelliset aikeet, mutta myös väärät. Tämä ei tietenkään ole yksiselitteistä, sillä ihminen on erehtyväinen.

        Jeesus sanoo: "Te eksytte koska ette tunne kirjoituksia." Kirjoituksilla Hän tarkoittaa Jumalan sanaa. Sana tulee Jumalalta sekä kirjoitettuna, että Hengen ilmoittamana. Nämä kaksi eivät koskaan voi olla ristiriidassa toisiinsa nähden. Pyhä Henki ei puhu muuta kuin "mitä kirjoitettu on." Hän ei muuta sanaakaan Jumalan sanasta, kirjoituksista. Hän ei selitä niitä muutoin kuin siten, kuinka kirjoitettu on.


    • Piksu

      Kannattaa olla tarkkana, mitä henkiä kuuntelee? Niitä on kuitenkin kuin hirvikärpäsiä rankametsässä! Sinisilmäisiä ei tarvitse olla? Nyt tuntuu että ne on oikein aktivoitunut jostain syystä? Syytä en tiedä!

      • Viimeiset.taistot

        Se on se lopunaika ja sota taivaassakin.
        Nyt valitaan uskovista ne, jotka valvovat ja lopulta pelastuvat.


      • h384ä

        Mutta eksyttäjä maijaliisalla on pakkomielle esittää syyttäjää ja raamatunopettajaa, vaikka Jumala ei ole häntä lähettänyt.


      • Huomaamme
        h384ä kirjoitti:

        Mutta eksyttäjä maijaliisalla on pakkomielle esittää syyttäjää ja raamatunopettajaa, vaikka Jumala ei ole häntä lähettänyt.

        Ei osaa ''normaalisti'' toimiakaan enää.


    • Seurannut

      Kannattaa pitää yhteyttä suoraan Luojaan. Jeesus saattaa olla eksytystä, koska puhutaan neitseellisestä raskaudesta. Jeesus ymmärtänee tämän jos meni vikaan...

    • Olkaa iloisia, sillä Jeesus tulee!

    • goawayobama

      " se saattaa saada jopa ihmisen leijumaan ilmassa kuten Amerikassa on jo tapahtunut "

      Linkkiä?

      • KysyPaavolta

        Enpä viitsi kaivella, mutta...
        Paavo Järvinen puhui jossakin ohjelmassa tapauksesta jossakin Afrikanmaassa käydessään. Siellä on vaikka mitä henkiä, että hänen edessään nousi nainen ilmaan. Hän otti jalasta ja sanoi, että täällä ei leijailla.


    • Edustaja1

      Jollakin valheen puhujalla on jälleen ollut agendansa, vihamissiota Maijaliisaa vastaan. Näin hän valheitaan kirjoittaa, tässä ketjussa.
      h384ä
      31.3.2015 19:48
      Mutta eksyttäjä maijaliisalla on pakkomielle esittää syyttäjää ja raamatunopettajaa, vaikka Jumala ei ole häntä lähettänyt.
      _______________________________________

      Oikaisua valheisiin:
      * Maijaliisa ei ole eksyttäjä, kukaan eikä missään voi lausua, että häntä olisi eksytetty!
      * Maijaliisalla ei olet todettu mitään pakkomielteitä... (paitsi täällä olevien muutamien paranoidisissa luuloissa, ja oamtekoisissa puoskaridiagnooseissa, kuten em. nimmarin..)

      * Maijaliisa ei esitä syyttäjää, vaan tuo sellaista Jumalan sanaa, jossa syyllisyyden tunteet nousevat pintaan, huomio omatunto: sydän syyttää!

      * Maijaliisa ei esitä raamatunopettajaa, Hän kirjoittaa laillisin oikeuksin Ramatun sanaa, Jumalan luvalla ja laillisen yhteiskunnan luvalla: Sanan-mielipiteen ja ilmaisun vapaus? Ettekö tunne lakeja?

      * Jumala on Maijaliisan lähettänyt, tännekin, ja juuri siitä syystä jotkut VIHAAVAT häntä, murhahimoisesti. Pimeys vihaa valkeutta, synnin siteissä olevat (uskovat) vihaavat kun joku tuo Totuuden sanaa... JUmala ei kysy lupaa minne Hän kutakin lähettää!

      Eli, turha ja tulokseton on Vihamission & Palstakeisarin agenda maijaliisaa vastaan. Ruutia ei kannattaisi tuhlata tyhjään?

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13493034

      http://findiastory.vuodatus.net/

      http://findiastory.vuodatus.net/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      138
      1688
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      113
      1295
    3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1202
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      87
      1120
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      188
      912
    6. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      83
      855
    7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      829
    8. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      93
      820
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      76
      758
    10. Naantalissa kohahtaa

      Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
      Naantali
      137
      692
    Aihe