Arvoisat Antiperssut!

mitätilaasaa

No kävikö Perussuomalaisille kuten SMP:lle kuten uhositte? Kerrlitte Perussuomalaisten olevan tähdenlento joka putoaa takiaispuolueiden joukkoon? Minun mielestä kakkostila ja vain yhden paikan menetys oli hyvä tulos. Sdp:lle ja vasemmistoliittolle kävi niin kuin ansaisivatkin äänestäjilleen 2011 takkinsa kääntäneinä että molempien kannatus putosi reimusti. Sitä saa mitä tilaa..

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • soinionok

      No ei käynyt kuin Vennamolle

    • Halla-ahon_äänestäjä

      En seurannut vaalilaskentaa vaan luin Pientalonpoikien historiaa eli Vennamon muistelmia
      Kulissien takana

      Aivan lopussa Vennamo kirjoittaa

      Aikoinaan keskustelin votkalasin ääressä itäisen naapurmaamme erään johtohenkilön kanssa. Hän tuli kertoneeksi minulle näkemyksensä Suomen tulevaista yhteiskunnallisesta kehityksestä. Hän antoi ymmärtää, että ensiksi aloitetaan kokoomuksen vasenta laitaa edustavalla presidentillä. Sitten siirrytään maalaisliiton vasempaan laitaan ja tämän jälkeen sosialidemokraattien vasemman laidan presidenttiin. SITTEN SUOMESSA ALKAAKIN TODELLINEN YHTEISKUNNALLINEN MUUTOS.

      Vennamo toteaa lopuksi että asiantuntija on taas kerran väärässä ja Suomen elintason nousu löi kommunisteilta jalat alta

    • onnnea

      Persuille ei ole käynyt oikeastaan vielä kuinkaan, koska vasta hallitusneuvottelut ja -ohjelma ennakoivat, mitä tuleman pitää. Se, että on kakkossijalla tässä vaiheessa ei vielä kerro mitään persujen menestyksestä. Tämä on asia, jonka harva täällä huuteleva persu tajuaa. Parhaassakin tapauksessa persu-ohjelman teemoista joudutaan tinkimään rankasti, mikäli hallitusvastuussa ylipäänsä ollaan. Toiveena on mahdollisimman hyvä Suomi meille kaikki, mutta se ei suinkaan tarkoita täällä huutelevien junttiperujen "suomea" (homot, mamut ja "surut" pois). Mutta onnittelut teille kuitenkin tässä vaiheessa, ei siinä mitään.

      • Odotellaan

        Samoilla askelmerkeillä menevät edelleen kuin SMP aikoinaan: hallitukseen sekin meni oman "jytkynsä" jälkeen, näytti äänestäjilleen, että tosipaikan tullen ei osaakaan mitään, siitä seurasi sitten se romahdus ja konkurssi, jonka saattohoitajana toimi puoluesihteeri Timo Soini. Siksi Soini ei uskaltanut viime vaalien jälkeen hallitukseen. Kiima sinne on nyt kuitenkin niin kova, että Soini suostuu myymään mitä tahansa päästäkseen ministeriksi, kuten Financial Times kertoo.

        Minne ne SMP:n rahat muuten katosivat? Mistä Soini on luonut miljoonaomaisuutensa? Täysin toisiinsa liittymättömiä kysymyksiä tietysti, kunhan nyt ne tässä esitin muuten vain peräkkäin...


    • UkkoMunkki

      Arvoisa Aktipersus !
      Vennamo teki " jytkyn" 1970 ja 1973, oliko näin nuo vuosiluvut ja sitten koitti hallitusvastuu ja tyhjät housut tuulessa heilu.
      Ja mitäs sitten tapahtui? Anteeksi, missä on SMP ?
      Teen saman kysymyksen perussuomalaisista 2020.
      Pieni on eduskuntaryhmä tuon jälkeen.
      Mutta toivon menestystä hallitustyössä ja muistakaa, että niin vasemmalla kuin oikealla vastuunkato tekee sen, että kannatus pienenee.

      • näähmitäsääny

        SMP konkurssi 1995? Joten vuodesta 1973 vuoteen 1995 oli 22 vuotta? Persutko häviävät viiden vuoden kuluttua? Mitä on vastuunkato?


      • HuomioVierestä
        näähmitäsääny kirjoitti:

        SMP konkurssi 1995? Joten vuodesta 1973 vuoteen 1995 oli 22 vuotta? Persutko häviävät viiden vuoden kuluttua? Mitä on vastuunkato?

        Montako oli edustajaa eduskunnassa SMPllä tuossa 1973- 1995 välissä ?
        Vastuunkato on sitä, että se mitä on luvattu ei toteudu ja tyhjät housut tuulessa lepattaa. Vastuu lupauksista on kadonnut.
        No kohtapa poijat opitte.


      • Voi ollakkin, mutta itse epäilen, että aina on EU:n vastustajia (EU:ta ei ollut Vennamon aikaan) ja rasisteja, jotka pitävät Perussuomalaiset takiaisena mukana, jos Soini saa pakan edes välttävästi pidettyä kasassa.


    • sampojerver

      Eihän siinä ole mitään ihmeellistä jos pakolaispolitiikkaa kiristetään. Tai voi se viherkommarista olla ja hän jäädä ikävöimään joukkoraiskauksia. Samaan hengenvetoon muutetaan suhdetta EU:n, joka juuri luo noita pakolaisongelmia sekä tekee onnelan noille ihmisille, joille myydään salakuljetuksia Silja Linen mainoksia mukaillen ja todellisuudessa tarkoituksella hukutetaan heidät matkalla koska niin jää maksetusta matkasta suurempi voitto.

      Kauppaliitto voidaan pitää EU:ssa , se aivan järkevää, mutta maiden rajat palautetaan sellaiseksi että niiden liikennettä voidaan valvoa eikä saadaan asiaton liikenne hallintaan eikä Eurooppa ole enää niin vetovoimainen paikka tulla kun yhden salmen ylitettyä aukeaa ovi koko Eurooppaan.

      Ja nyt jos milloin persujen ajamat asiat voivat toteutua kun viherkommarit ovat oppositiossa. Ei ole kovin vaikea edes saada tavoitteitaan läpi. Joskin siitä alkaa kova määkiminen viherjunttien keskuudessa, mutta mitä siitä, nyt tehdään sitä mitä vaalivoitto edellyttää ja minkä mahdollistaa. Itkekööt juntit aivan vapaasti itupöydissään.

      • VirsutPettuun

        Ja mikään tuossa kirjoituksessasi ei toteudu. Kepu ja Kokoomus vastustavat ja persut voivat joko totella tai lähteä hallituksesta. Ota tämä parlamentarismin lyhyenä oppimääränä.


      • VirsutPettuun kirjoitti:

        Ja mikään tuossa kirjoituksessasi ei toteudu. Kepu ja Kokoomus vastustavat ja persut voivat joko totella tai lähteä hallituksesta. Ota tämä parlamentarismin lyhyenä oppimääränä.

        Tästä syystä Persujen on lähdettävä jossain vaiheessa hallituksesta, jos haluavat säilyttää edes rippeet kannatuksestansa. Tosin kiihkopersut äänestävät hamaan loppuun saakka, mutta suuri massa jättänee Perussuomalaiset hallituskauden jälkeen, kun takki on kääntynyt niin monta kertaa, että se on jälleen oikeinpäin.


      • VirsutPettuun
        pepep kirjoitti:

        Tästä syystä Persujen on lähdettävä jossain vaiheessa hallituksesta, jos haluavat säilyttää edes rippeet kannatuksestansa. Tosin kiihkopersut äänestävät hamaan loppuun saakka, mutta suuri massa jättänee Perussuomalaiset hallituskauden jälkeen, kun takki on kääntynyt niin monta kertaa, että se on jälleen oikeinpäin.

        Näinhän se tuppaa olemaan.


    • sauliniinistösisi

      Miksi persut eivät saisi porvarihallituksessa tahtoaan läpi? Jos viherkommarit tiukensivat EU:n rahoja niin että rajoilla syynätään miten paljon kukin kansalainen tuo tuliaisia Virosta ja pitää tehdä selvityksiä että juoko heti juomansa, niin miksi ei voitaisi samalla tavalla kiristää rajavartiointia siten että joukkoraiskaajia ei tulvi tänne viherkommarien iloksi. Hyvin nopeasti ja helposti saadaan aikaan sellaisia päätöksiä sekä samalla tehdään palvelus Suomelle sillä että tasoitetaan alkoholivero Viron kanssa. Loppuu kansalaisten väijyminen rajoilla sekä valtio saa verotuloja hyvin.

      Onhan viherkommarien hallitustaival tosi naurettavaa kun eivät itsekään ymmärtäneet sitä että pitääkö niitä ydinvoimaloita rakentaa vai ei. Porvarihallitus tietää sen sekä monen muun asian ja sillä selvät sävelet toisin kuin oli viherkommareilla, jotka olivat vallan kammioissa aivan päästään pyörällä.

    • JytkySairas

      Pöpilistinen puolue tarvitsee karismaattisen (Niikko :) johtajan. Sairaalloisen lihava (painoindeksi) ja rapakuntoinen johtaja ei stressaavissa hommissa enää pitkälle pötki. Mies on sairastunut aina vaalien aikaan eikä helpotusta ole näkyvissä. Sairaalloisen lihavien ikä lyhenee tutkimusten mukaan 3-12 vuotta. Soini ei tule toimeen ihan pienellä lääkekaapilla...

    • TimokkionNenä

      Aikansa persut heiluvat kunnes äänestäjät huomaavat sen olevan pahin takinkääntäjäpuolue ja valehtelijoiden klubi. Sitten käy kuin SMP:lle.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      196
      3776
    2. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      61
      1428
    3. Ajattelen sinua

      aamuin, päivin, illoin. Toisinaan en yölläkään saa nukutuksi, kun pyörit mielessäni. Olemme molemmat aikuisia, etkä tiet
      Ikävä
      46
      1187
    4. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      51
      1015
    5. Pariisin olympialaisissa miesnyrkkeilijä löi naisnyrkkeilijän 46 sekunnissa keskeytyskuntoon

      Algerian kohunyrkkeilijä nousi kehään – vastustaja luovutti hetkessä ja murtui itkuun https://www.is.fi/urheilu/art-2000
      Maailman menoa
      100
      994
    6. Onko sulla mitään todisteita

      Että olisin ihastunut sinuun?
      Ikävä
      62
      960
    7. Olisikin se meidän tapaaminen jo liian jännää

      Näin pitkän ajan jälkeen.
      Ikävä
      69
      903
    8. Pim pom, Ovikello soi. :D

      Mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse?
      Ikävä
      67
      885
    9. Tänään (1.8) on maailman ylikulutuspäivä

      Vuonna 1970 maailman ylikulutuspäivä oli joulukuun 23. päivä. Vuosituhannen alussa vuonna 2000 se osui lokakuun 4. päivä
      Maailman menoa
      83
      842
    10. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      69
      837
    Aihe