Missä on Turun puukotuksen suomalaiset uhrit?

missämediaa

Turun puukotusiskussa kuoli kaksi ja loukkaantuneista kuusi oli naisia ja kaksi miehiä. Poliisi on arvioinut, että uhreiksi oli valikoitu nimenoman naisia.. Kahta miestä puukotettiin heidän auttaessaan aiempia uhreja.

Loukkaantuneet eivät olleet kaikki suomalaisia. Heidän joukossaan oli yksi Italian, yksi Iso-Britannian ja yksi Ruotsin kansalainen.

https://yle.fi/uutiset/3-9788448

Kysyä voidaan, että miksi Suomessa media ei oe lainkaan kiinostunut suomalaisista uhreista? Suuria otsikoita on ollut vain Ruotsissa asuvasta Iso-Britanian kansalaisesta..

https://yle.fi/uutiset/3-9984651

... ja italialaisesta naisesta..

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005509922.html

Missä on suomalaiset uhrit? MIksi media ei ole kiinnostunut näistä suomalaisista, viattomista naisista, jotka joutuivat puukottajan uhreiksi? Eikä se ole mediaseksikästä puhua suomalaisista uhreista...nyt, kun oleskellaan ja asutaan monikultuurisessa Suomessa?

27

432

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sairasvaatimus

      Täytyy ottaa huomioon omaiset.
      Heillä on oikeus valita ,haluavatko julkisuutta.

    • kansantuhoa

      tarkoituksenmukaista, jos uhri julkisuudessa olisi suomalainen, niin maahanmuuttovastaisuus kasvaisi. kun julkisuuteen tuoda musta ruotsalainen tai italialainen nainen niin se tekee asiasta etäisemmän. italialainen taas on tyypillinen suvakki, normaali ihminen oppii mutta suvakkius on siellä samassa aivolohkossa missä rokotevastaisuuskin.

    • Media on rasisteja jotka voisi laittaa vastuuseen vihasta suomalaisia kohtaan !!

    • pilkankohteeksi

      Media, lukuunottamatta jotain mv-lehteä, kertoo nimellä vain niistä ihmisistä tälläisissä tapauksissa, jotka itse antavat suostumuksensa ja haastattelun. Italialainen oli pahiten haavoittunut. Ja eniten hähätelty, siitäs sait, refugee-nainen. Ihmiset ovat ilkeitä ja ymmärtämättömiä.
      Ja kun näkee, miten ihmiset pilkkaavat tätä selkään puukotettua ruotsalaista, iäkseen ehkä pyörätuolissa, kukapa nimeään minnekään antaa. Vasta luin, kun joku pilkkasi, että teeskentelee pyörätuolissa istuvansa, miten se nyt teeskentelee, kun vieressä seisoi ja katseli, kun muut auttoivat.

      • entässitteen

        Entäs sitten nämä kuolleet...media ei ole voinut kertoa mitään siitä suomalaisesta kristitystä Jehovan todistajanaisesta, jonka tappoi Turun keskustassa terroristi, joka huusi "allahu akbar" eli Allah on suuri. Niin...eihän tuosta voi saadakaan mitään otsikon aihetta, kun islamistista ISIS-järjestöä symbatisoinut mies tappaa sellaisen kristityn naisen, joka jakoi Jeesus-esitteitä Turun kauppatorilla.


      • kunnioitetaanvainajia

        Omaiset voivat pyytää, ettei nimeä julkaista. Katsopa Imatran uhreja, kahden nimi on mainittu hyvin lyhyesti, vain sen politiikassa mukana olleen omaiset ovat antaneet haastatteluja.
        On sinulla hyvä, entässitten, oikeen sosiaalipornon harrastus.-


      • enemmänääntäkuinjärkeä

        Eikö se ollut tämä pyörätuoliin puukotettu ruotsalainen mies, jota mv-lehti ym. hörhöjen palstat ovat pilkanneet. Teeskentelee, käsivarteen pieni naarmu. Osa väittää, että seisoi vain katsomassa.


      • tosivalehtelija
        enemmänääntäkuinjärkeä kirjoitti:

        Eikö se ollut tämä pyörätuoliin puukotettu ruotsalainen mies, jota mv-lehti ym. hörhöjen palstat ovat pilkanneet. Teeskentelee, käsivarteen pieni naarmu. Osa väittää, että seisoi vain katsomassa.

        Ne on kaksi eri henkilöä. Ihmettelen teitä asian vääristelijöitä. Eikö teillä ole mitään kotona?


      • OikaisuTarkennusKorjaus

        Siis oli kaksi eri henkilöä,
        Alla taas hyy särien "valhe-vastuu...HAHHAH-valta" median aivopesemä uhri.
        Kaikissa valokuvissa seisoo tumput suorina kahden eri uhrin (suomalaisten auttaessa) vieressä punaruutupaitainen ma tutöllistelijä, jota Ylenannon se Jeees si ka A ro valheellisesti jopa lehtisepustuksissaan !!! väitti auttajaksi.
        Joku vaan täälläkin sen suroi oikaisut.

        enemmänääntäkuinjärkeä
        2.1.2018 9:41
        Eikö se ollut tämä pyörätuoliin puukotettu ruotsalainen mies, jota m v -lehti ym. hörhöjen palstat ovat pilkanneet. ..... Osa väittää, että seisoi vain katsomassa.


    • eiulkomaalaistenmaa

      Mikä se oli se lasten vaunuja työntävä nainen, joka oli ennen puolustanut turvapaikan hakijoita.
      Ja uutisen mukaan puolustaa vieläkin, vaikka hengenlähtö oli lähellä.
      Onko se nainen ihan järjissään. Kuinka voi enää puolustaa, Sitä en ymmärrä.

      Miksi puukotuksessa oli niin paljon ulkomaalaisia uhreja, eiks Turussa asu ensinkään suomalaisia.
      Pakkopalautukset välittömästi käytäntöön ilman mitään neuvotteluja.
      Suomi kuuluu suomalaisille, tämä maa on meidän kotimaa, jos me ei haluta tänne vieraita, niitten on samantien täältä poistuttava.

      • näinonnärehet

        Turussa asuva tuttavani ei ikinä käy torilla, ei missään missä tietää muukalaisten parveilevan. Näin se menee. En itsekkään ikinä, en sitten ikinä mene Helsingin Itikseen, en paikkoihin joihin kokoontuu suuret määrät tuijottavia arabeja, afrikkalaisia, ties keitä vetelehtijöitä.


      • Neidonauttaja

        Niin, että kukahan se auttoi kadulla tätä neitoa.
        Olipa vaarallinen kysely,kun ylläpito poisti aiemmin sen .


    • eijulkisuutta

      Tuskin tapauksen suomalaiset uhrit kaipaavat sanomalehtijulkisuutta ja toiseksi Suomessa on laki jonka nojalla omaiset voivat pyytää, että nimiä ei julkaista ja uhrit jätetään rauhaan.

    • Heh_heh_hee

      Jos natsirasistit tulee julkisesti esiin, niin ne voi servata. Siksi ne istuu pienissä kivenkoloissa kuin ötökät joita ne on, ja viuhtoo sitä jäykkää käsivarttaan MV-lehteä lukien.

    • pikkuyksityiskohta

      Se yksi puukotetuista oli nuori kurdityttö, tämä puukottaja oli ollut samassa koulussa tytön kanssa.

    • aikatylyä

      Mä taas en ymmärrä jos hammaslääkäri huomaa, että hammaskalusto on vanhempaa, kuin nuoren miehen hampaat, niin miksi hammaslääkäri saa lopputilin totuuden kertomisesta, eikö silloin ole kyse irtisanojan epärehellisyydestä ja sen pitäisi olla vakava asia valehteleminen suomenkin kansalaisille. Tekikö luottamusmies jotain vai maksettiinko hiljaiseksi? Minkälaisia valehtelijoita ja rikollisia nyt suojellaan ja miksi se saa edelleenkin jatkua.

    • asiallisesti.uutisoitu

      Eikö ole ihan OK ettei media tuo esiin niitä jotka eivät halua sitä. Suomalaiset puukotuksesta selvinneet naisuhrit eivät halunneet oikeudessa todistaessaankaan näkyä, vaan todistivat sermin takaa. Se on heidän oikeutensa, jota kunnioitetaan.
      Ulkomaalaistaustaiset puukotuksessa vammautuneet miehet varmaan suostuivat tulemaan julkisuuteen, että tulisi selväksi, kenen puolella he tapahtumassa olivat. Nytkin rasisteilla tuntuu olevan tarve vääntää asiaa omaan suuntaansa ja väheksyä näiden miesten rohkeutta yrittää pysäyttää puukottajaa oman terveytensä kustannuksella. Hatunnoston arvoisia miehiä.

    • MarKoK

      Suomalainen valtamedia ei ole kiinnstunut suomalaisista uhreista, koska koko isku on valetta ja lavastusta. Se noudattelee täysin samaa kaavaa kuin muut lavastetut iskut Usa:ssa ja ympäri Eurooppaa. Lavastuksia tehdään, jotta ihmiset saadaan pelkäämään ja sen jälkeen saadaan aikaiseksi erilaisia ihmisten oikeuksia rajoittavia lakeja "turvallisuuden nimissä". Menemme kohti Big Brotheria yhä enemmän. Maailmaa hallitsee muutama rikas pankkiirisuku, joka pystyy määräämään kaikesta, koska se omistaa yli 90 % maailman asioista. Näiden sukujen tarkoituksena on aina ollut "uusi maailma". He palvovat LuciferiA eli saatanaa ja heidän salaiset rituaalinsa sisältävät myös oikeita ihmisuhreja esim. WTC-iskut, jotka olivat heidän tekemiään ja suunnittelemiaan. Vapaamuurarit ovat osa Illuminatia, mutta vain korkeimman asteen satanistimuurarit.

      Koska ihmiset alkavat ajattelemaan OMILLA aivoillaan? Lakatkaa uskomasta valtamediaa ja poliitikkoja. Ne tekevät, mitä pankkiirisuvut käskevät, koska nämä satanistisuvut voivat milloin tahansa laittaa sodan pystyyn maailmassa rahoittamalla sitä.

      Jos Turun "iskua" yhtään ajattelee loogisesti, kaikki kerrottu on täysin mahdotonta. Se pieni pätkä, joka on näytetty "iskun tekijästä" kertoi myös paljon. Salissa istui hintelä nuorimies, joka oli jotenkin täysin pihalla (oli varmaan hypnoosin alaisena, kuten muutkin "syylliset" näissä lavastuksissa) ja ei tietenkään ymmärtänyt sanaakaan, mitä suomalaiset puhuvat. Hänelle oli kerrottu ihan eri tarina, miksi hän istuu siinä. Eräs "todistaja" noudattelu tuttua lavastuksiin liittyvää kaavaa. Käsi täynnnä tatuointeja, jotka viittaavat kuulumisesta kulttiin (all seeing eye ja satanistiristi), tuskin sattumaa!

      Koko tapahtumasta ei ole muuta kuin samat kännykkävideot, jotka ovat epätarkkoja (näinä puhelinten ihmeaikoina ei muka saa parempaa otosta, LOL!) ja ihmiset juoksevat videoissa (tyypillistä). Kukaan ei ole muka saanut kuvattua tapahtumia Turussa ja uhreina on yllätyyyys ulkomaalaisia (näyttelijöitä!). Yllättäen joku (Iltalehti!!) on juuri sopivasti kuvaamassa kerrostalon ikkunasta tapahtumia, mutta video on yllättäeeeen heikkolaatuinen. Sama kuvio joka lavastuksissa!

      Herätkää! Meitä kusetetaan! Maailman rikkaat eivät välitä taviskansasta. Heillä on vain yksi päämäärä ja he menevät sitä kohti, palvoen heidän jumalaansa...saatanaa (jota kutsuvat valon tuoja luciferiksi). Suurin osa ihmisistä menee tähän lankaan ja kulkevat pian mikrosirut kehossaan ja antaen ilmaiseksi DNA:sa "tutkimuksen käyttöön". SIlloin he ovat myös myyneet sielunsa saatanalle (jonka olemassaoloon eivät edes usko, toisin kuin maailman eliitti).

      Onneksi nuo satanistivapaamuurari-illuminaattihenkilöt saavat kostonsa julmuuksista kuolemansa jälkeen. Meidän maan johto ja valtamedia on täynnä pelkureita, jotka valehtelevat ihmisille, koska ovat suostuneet siihen, mitä eliitti heille sanoo. Journalismi on kyseenalaistamista, mutta sitä ei valtamedian pelkurit eivät osaa. Päinvastoin hyvällä omallatunnolla kirjoittavat joka päivä valheita muille ihmisille. Säälittäviä pelkureita!

    • mamutan.kaikki

      Jopa mamut vihaavat mamuja......ja tietenkin suvakkeja, kuinkas muuten :)

    • monäzgeq

      Videolla teurastaja hymyilee oikeussalissa samalla tavalla kuin joku joka näkee läheisen tutun ihmisen. Kuka siis istuu yleisössä valvomassa että teurastaja vastaa oikein tuomarille, lieneekö terroriteon maksaja vai osallinen??

      • syyttäjäntodisteet

        Hänhän on sairas mies. Joku henkisesti sairas hymyilee koko ajan, toinen irvistelee. (tuli mieleen Huhtasaaren hymy, vaikka puhuisi miten ilkeitä tahansa)

        Syytetty puhuu, mitä puhuu, ei mikään pakoita syytettyä puhumaan totta. Tuomitseminen perustuu siihen, että syyttäjä pystyy esittämään vahvat ja aukottomat syyteet. Vertaa Auer, todisteita ei ollut , nainen kävelee vapaana, samoin bodom.


      • reppanaIsisassshholee

        Älä sotke asioita.
        Vain ulkomainen (a rabi, marok ko) maahan tun keutunut isis-pas kahousu-"soturi" pystyy Suomen Turussa, torilla puukottamaan avuttomia naisia.


    • verdukter

      on vielä maailmsssa maita jossa puukotukset on hyvin vähän ,,kiina,,,japani,,,ja muitakin
      inhimillisyyden on hslitseva käsiten rikoslaissa,,,rikos ja rangaistus ovat olleet aina ihmiskunnan historiassa,,,,nyt ---niinsanottu demokratia,,,,on ottanut itselle tehtävän---tuhoa kaikki moraaliarvot ja inhimillisyyden suojat,,,,onneaksi kellot alkoivat soiman vslkoisessa falossa ja pikku,hilja muissa maissa,,,,koirat haukku ,,,karavaani kul,,,,,,
      ja karavaanin pomo pn SUURI DONU

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe