Miten ihmeessä jokainen ohjus läpi torjunnan

Uskomatontakerrassaan

Venäläisille maksimaalinen imagotappio. Tuli kerralla todistettua ettei venäjän ohjuksentorjunnasta ole tasan mihinkään. Edes pari pudotusta...mitta kun ei ainoatakaan.

58

1530

2Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Notiesihäntuon

      Kehitysmaan varusteet on kehitysmaan varusteita.

      • Komppaan

        Komppaan.

        Ottamatta kantaa siihen pudotettiinko tosiaan siis nolla, 13 vai 70 ohjusta voi sanoa Syyrian ilmatorjunnan epäonnistuneen täydellisesti.

        Syyrian ilmatorjunnalla oli ennakkotieto tulevasta hyökkäyksestä, samoin ohjuksien tulosuunta oli suunnilleen tiedossa. Samoin torjuttavien kohteiden tiedot olivat ennalta tiedossa. Siis pöytä oli täydellisesti katettu puolustajalle, mutta mitä vielä; täydellinen epäonnistuminen.

        Ei ihme etä Puttin ja Venäjä kihisevät häpeästä.


    • Nythän on niin että Venäjä oli sivussa koko operaatiosta, Syyrian asevoimat ampuivat alas suurimman osan ohjuksista.
      Tuhottuja kohteita oli kaiketi ne kolme rakennusta, kukaan ei tiedä mitä niissä oli.....selityksiin ei voi luottaa....olihan väitetty kaasuiskukin vailla todisteita?
      Niistäkään kuvista ei voi mennä takuuseen...iltapaskan levittämää mediaa.

      • OtaBostikkia

        Älä valehtele, kyllä siellä ryssätkin yritti niitä leluohjuksiaan ampua mutta eivät osuneet lähellekään ja siksi selittävät huuli pyöreänä ettei me, mutta noi muut kyllä.
        Eli siis ihan samaa patologista paskanjauhamista kuin sinunkin juttusi, kukaan ei ota tosissaan ja kaikki nauravat.
        Mutta jatka vaan, nauraminen on mukavaa.


      • Pure.Jenkki

        Nythän on niin että venäjän ohjustorjunta on samaa tasoa kuin pulun pudottama sotakone joten.......


    • Tyhjä-yritys

      Ilmeisesti tuhosivat ainakin jonkun ohjuksen, tai sitten noissa "ohjuksissa" ei paljoakaan ollut räjähdettä.
      Ei nimittäin kummoiset montut jos ammuttiin yli sata ohjusta. Kolme rakennusta tuhoutui, ei kummoinen saavutus!
      Ja mitä se auttoi??? Ei sitten yhtään mitään. Usan hörhöä pressaa peesasi Ranska ja Englanti.
      Ja nytkö saatiin "kostettua" jotain.......itse asiassa siis mitä?
      Aivan puupäiden nato hörhöjen toimintaa.

      • GHB

        Sillä tuhottiin kolme kemiallisiin aseisiin liittyvää rakennusta ja lähetettiin Assadille ja Venäläisille viesti että suojaisaa paikkaa ei ole ja he ovat liittouman aseiden ja iskukyvyn kantaman päässä jatkuvasti jos lisätoimiin tarvitsee ryhtyä


    • aattelia

      Jos kerran hävittäjistäkin tehdään tutkassavaikeasti havaittavia , on toden-näköistä että myös risteilyohjukset kehitetään vaikeasti havaittaviksi . Venäjä on Putinin johdolla keskittynyt ryöstämään valtion omaisuutta ja onneksi kaikki rahat valuvat Putinin ja lähipiirin taskuun . Rahat ei riitä asekehitykseen . Venäjä on 30-50 vuotta USA:ta jäljessä asetekniikassa . Venäjä on vain raaka-aineita tuottava kehitysmaa . YouTubeltakin kun katsoo Venäjän ilmavoimien koneita , jopa Su-27 jne. ovat analogisilla mittareilla varustettu . Kaikki on mekaanisesti ohjattavaa historiajätettä.

      • Kupinkääntäjä

        Se onaisuuden hasliminen omaan pussiin kuuluu sipilän ja sukunsa toimenkuvaan


    • blackhawk_down

      Venäjä ei osallistunut varsinaiseen ohjusten torjuntaan, muuten kuin häiritsemällä ja ohjaamalla jenkkien massatuhoaseet harhaan. Ja siinnehän ne menivät kuin mopen persiisiin.

      Se kävi hyvästä harjoituksesta. Ensi kerralla on sitten torjuntaohjusten testausvuoro.

      • Kerrohan neropatti aasintuntija, kuinka risteilyohjuksen INS-järjestelmää voikaan häiritä???????????.


    • 3xturpaan_venäjälle

      Venäjä otti turpaansa kolmasti tämän iskun aikana. 1. Itse hyökkäys oli menestys liittoumalle. venäjä ei kyennyt tekemään mitään hyökkäykselle, vaikka Putin ilmoitti venäjän tuhoavan lähes kaiken kaluston, mikä osallistuu liittouman hyökkäykseen. 2. Myöhemmin illalla tuli turpaan YKssa, eli venäjä jäi vaille tukea. YK ei tuominnut USA, Enlanti, Ranska liittoumaa. 3. Tänään USA uutisoi uusista venäjän vastaisita pakotteista, joista ilmoitetaan huomenna.

    • PaskaKalinka

      Ryssä on paskaa jauhava PAPERITIIKERI.

      V..ttu mitä luusereita ja mikä häpeä Venäjän armeijalle ja täysin paskoille asejärjestelmille joilla kyetään ampumaan alas ainoastaan MATKUSTAJAKONEITA.

      Kyllä häpeäisin ryssänä itseni hengiltä 😀

    • Malli1942

      Muistetaan, että Syyrialla on venäläinen torjuntakalusto.

    • näinmeni

      79 pudotettua ohjusta ja Venäjä ei ottanut osaa vaan Syyria

    • On aika saavutus, siis Syyria ampui 70-luvun kalustolla 77 ohjusta alas....ikimaailmassa tällaista uutista länsi ei kerro.
      Mitä olisikaan ollut lopputulema jos olisi käytetty s-400 kalustoa?

      • Pure.Jenkki

        Valtamedia valehtelee niinkuin minäkin,Usan ohjuksille ei todellisuudessa ollut lainkaan vastusta ei edes venäjän s-400 kalustolla venäjän ohjuspuolustus on nöyryytetty jo kolme kertaa joten se siitä


      • Yhtään koalition risteilyohjusta EI AMMUTTU ALAS, syyrian toimesta Al-Shayratin iskussa. 0-torjuntaa siis. Eikä niitä ole pudotettu myöhemminkään. Kaikki osuivat niille määriteltyihin pistemaalehin, jäätävän tarkasti.

        VATNIK: "Ohjuspuolustusta ei otettu käyttöön".

        BUAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA. Ei otettu käyttöön!. Voi stana!. Miksi ne pyccän kissanpieruraketitshkit oli sitten raahattu paikalle?. Oliko ne vanerimaketteja ... HÄH?.

        Nyt äkkiä kriisipalikseen sen peilikuvas kanssa ... että mistä ja kuinka paljon VALEHDELLAAN seuraavaksi.

        TIRSK!.


    • liittouman-ylivoimaa

      Syyria-Venäjä akselin torjunta oli kyllä pahasti hakusessa. Edes Venäjän propagandageneraattorit eivät kykene selittämään mustaa valkoiseksi. Turpaan tuli lahjakkaasti, eikä liittouma kärsinyt ensimmäistäkään miestappiota. Kaikki aiotut kohteet tuhottiin ja todella suurella ja ihailtavalla menestyksellä, sekä tarkkuudella. Todella täyden kympin arvoista työtä liittoumalta.

      Aivan kuin viimeiseksi varoitukseksi Putinille ja muille nilkeille, USA:n valtava, äärimmäisen tehokas lentotukialus USS Harry S Truman saapuu laivasto-osastonsa kanssa Välimeren itäosaan, ennen alkaneen viikon loppua. Venäjän peli lienee pelattu Lähi-idässä, joten se joutuu vetäytymään asteittain Syyriasta, ja Venäläisten häntä koipien välissä kotiin juokseminen yritetään tehdä niin ettei Putinin, - verellä rakennettu henkilökultti, - vain kärsisi kolhuja, eikä totuus nöyryyttävästä selkäsaunasta lännestä päin annettuna tulisi julki.

    • bors_barusski

      Venäjän tulisi keskittyä teollisuudessaan, johonkin hieman alkeellisempaan teollisuuden haaraan, kuten vaikkapa, Vodkan valmistukseen ja borskeiton tölkittämiseen. Nämä vastaisivat paremmin heidän lahjakkuuttaan, maailmantasolla tarkasteltuna. Ensimmäisen kyllä hallitsevat maininnan arvoisesti, jälkimmäisestä en ole aivan varma. Tölkitys saattaa tuottaa venäläiselle heikkotasoiselle teollisuudelle ylitsepääsemättömiä teknisiä ongelmia.

      • ryskiiryskii

        Vielä 2000-luvun puolivälissä oli vähän toivoa siitä, että Venäjästä voisi kehittyä taloudellisesti merkittävä valtio, mutta nyt nuo ajatukset saa haudata syvälle Siperian routamaahan.

        Venäjä on taloudellisesti heikko ja entistä riippuvaisempi energianviennistä. Ulkomaisia investointeja on vaikea saada Venäjän arvaamattomuuden vuoksi ja lännen pakotteet purevat todella syvään. Sisäinen talouskasvu on olematonta ja sekin seuraa suoraan öljyn hintaa.

        Venäjä taantuu kehitysmaatasolle ja elää sotataloudessa.

        Nythän Venäjä puuhaa jotain vastapakotteita lännelle, mikä kuulostaa lähinnä huonolta vitsiltä. mm aikoo kieltää ulkomaisten lääkkeiden tuonnin Venäjälle :D voi voi, että r*ssä osaa ampua aina omaan jalkaansa.

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005643172.html


    • Usstrump

      Trumpin jo uhkasi lyödä uudelleen venäläisiä Syyriassa aseellisiesti jos eivät ala noudattamaan kansainvälisiä lakeja, sitä varten se lentotukialus saapuu Välimerelle.
      Venäläiset lehdetkin siitä jo kirjoittelivat että kuinka meille nyt käy Syyriassa...no huonosti tietenkin..

    • Aivanpelkkääpaskaa

      Ainahan venäjällä on ollut superaseita joista ei ole mitään näyttöä ja sama lopputulos jokaikinen kerta kun niitä on ollut pakko käyttää. Savuavia aaltopeltitötteröitä joista ei ole kerrassaan mihinkään.

    • Surkeistasurkein

      Oli kaiketi nolointa mitä venäjän pilailuohjuksilee olisi voinut käydä. Totaalinen häpeän paikka.

    • Pelkkääpaperia

      Nythän on niin että venäläinen ns.huipputeknologia aseissa perustuu paperi valheeseen eli kaikki näyttää paperilla upealta ja aseet pystyy mihin vaan mutta kun tulee tosipaikka kuinka käykään mikään ei toimi tai niitä ei todellisuudessa ole olemassakaan,aivan kuten neuvostoliiton aikana 80% oli valhetta kun asioita tutkittiin hajoamisen jälkeen,sama pätee venäjään

      • Buuuaaahahaaaaa

        Venäjän armeijan uusin ase luottaa hämäykseen, kertoo BBC. ”Ase” on nimittäin puhallettava tankki, joka saa vastustajan uskomaan venäläisjoukkojen olevan paljon todellisuutta suurempia.
        Tutkat eivät erota puhallettua tankkia oikeasta. BBC:n mukaan feikkikalusto on tehty erityisestä materiaalista, joka huijaa tutkia.

        BBC:n mukaan Venäjällä puhallellaan muutakin armeijan varustoa: hävittäjiä ja jopa kokonaisia tutka-asemia.


      • OllakoVaiPuhaltaa
        Buuuaaahahaaaaa kirjoitti:

        Venäjän armeijan uusin ase luottaa hämäykseen, kertoo BBC. ”Ase” on nimittäin puhallettava tankki, joka saa vastustajan uskomaan venäläisjoukkojen olevan paljon todellisuutta suurempia.
        Tutkat eivät erota puhallettua tankkia oikeasta. BBC:n mukaan feikkikalusto on tehty erityisestä materiaalista, joka huijaa tutkia.

        BBC:n mukaan Venäjällä puhallellaan muutakin armeijan varustoa: hävittäjiä ja jopa kokonaisia tutka-asemia.

        Putin puhalsi valtion varat, mutta se taitaa tarkoittaa eri asiaa.


    • luulot.ja.tiedot

      Trolleille taas paha imagotappio:

      105-0

    • AjoissaOnPuututtava

      Venäjä testaa Syyriassa aseitaan ja myrkkykaasujaan. Kaasuilla saatiin viattomia nukkuvia siviilejä hengiltä, mutta ohjuksentorjunta toimi kuin venäläinen per*eenpäristin.

      Oikeastaan länsi voisi pistää venäläisen lopullisesti ruotuun. Aloitetaan siitä, että ruotsalaiset vievät turvallisuusneuvoston vakiojäseniltä veto-oikeuden. Siitä se lähtee.

    • Kessellissu

      Eipä kai se kellekään yllätys ollut ettei venäjän aseet toimi kuin paperilla.

    • Einiinmikään

      Kertoisko joku että mikä niiden superase on oikeasti toiminit, poislukien kasnikovi.

      • 222

        En tiedä mitä tarkoitat superaseella mutta tietääkseni esim. kaikki ydinkokeet (atomi- ja vetypommien koeräjäytykset) ovat onnistuneet. Sitähän ei kukaan tietysti tiedä että jos nyt Venäjä ampuisi mannertenvälisen ohjuksen jonnekin niin päätyisikö kaikki ydinkärjet maaleihinsa.
        Ja Venäjän laivasto on ampunut useamman kerran (ens. kerran lokakuussa 2015) 3M-14 Kalibr-risteilyohjuksia Syyriaan Kaspianmereltä ja Välimereltä, tosin USA sanoo että lokakuussa 2015 Kaspianmereltä ammutuista 18 ohjuksesta neljä olisi pudonnut Iraniin.
        Hyvin nuo ainakin lähtevät, osumatarkkuudesta vaikea mennä sanomaan.

        https://www.youtube.com/watch?v=vPu_RL7Ncao
        https://www.youtube.com/watch?v=fJEAdR1orqU


    • Jahnukaitseva

      Sisäpoliittisesti arka paikka. Kremlin pullistelu rakettitieteestä osoittautui kerralla taas saduksi. Venäjän aseet syväkyykyssä sivistyneen maailman edessä.

    • Tuhoontuomittu

      Niinno, voiko venäjän imago syvemmälle enää vaipua.

      • ERommel

        Ei voi kaikki on ryssitty


      • EnYmmärrä

    • Kovatpuheetmutta

      Tuota tilannetta Venäjä erityisesti pelkäsi. Tiesivät aivan hyvin ettei niiden ilmapuolustuksesta ole mihinkään😂

    • onko.niitä.oikeasti

      Miksi ei Putin käyttänyt superaseita ohjusiskun torjuntaan ?

      Onko ne samanlaista mielikuvitusta kuin Superhessu Aku Ankassa.

    • Ohjuksia ei ollut suunnattu kohti sotilaskohteita - koko maailman onneksi.
      Vajaat 30 ohjusta 105:sta osui maahan, eli Lännen valitsemiin tyhjiin kohteisiin.
      (Loput ammuttiin alas).
      Ei Länsikään niin hullu onneksi ole, että se olisi lähtenyt tulittamaan Syyrian tai Venäjän
      sotilaita.

      • jään.odottamaan

        Hei hienoa !

        Sinulla on varmaankin näyttöä ja "paljastuksia" alas ammutuista ohjuksista.
        PureJenkki ja Itä-Ghouta ovat luvanneet paljastuksia mutta ei ole mitään kuulunut, ovat pelkkiä paskan jauhajia. Sinä olet varmaan eri maata, laita sinä ne paljastukset nyt esille. Olen jo monta viikkoa mielenkiinnolla odotellut.


      • ERommel
        jään.odottamaan kirjoitti:

        Hei hienoa !

        Sinulla on varmaankin näyttöä ja "paljastuksia" alas ammutuista ohjuksista.
        PureJenkki ja Itä-Ghouta ovat luvanneet paljastuksia mutta ei ole mitään kuulunut, ovat pelkkiä paskan jauhajia. Sinä olet varmaan eri maata, laita sinä ne paljastukset nyt esille. Olen jo monta viikkoa mielenkiinnolla odotellut.

        Traktori Suomen kuningas,perintöprinssit PureJenkki ja Itä-Ghouta komppaavat...kihihii....voi tzeesus mikä tiltu kolmikko ....puheet täyttä pa..kaa vailla mitään tolkkua mutta ilmaista hupisirkusta palstalle... Mutta se oli pulu mikä pudotti maailman parhaimman sotakoneen👍


      • ERommel kirjoitti:

        Traktori Suomen kuningas,perintöprinssit PureJenkki ja Itä-Ghouta komppaavat...kihihii....voi tzeesus mikä tiltu kolmikko ....puheet täyttä pa..kaa vailla mitään tolkkua mutta ilmaista hupisirkusta palstalle... Mutta se oli pulu mikä pudotti maailman parhaimman sotakoneen👍

        Juuh ... palstan k*sipäinen pikku peukkuvahti, Itä-Ghouta(juusto) ja kökkötractor ... siinäpä oikea TILTUJEN "voimakolmikko", oikein Tres Molos. ;-)

        IMHO.


    • saadaan.taas.nauraa

      Hei tractor, kerro lisää alas ammutuista ohjuksista.

      Kuvia ja videoita !

    • Hieman miettii, oliko nekään kolme rakennusta sieltä, missä ne sanottiin olevan?
      Elikkä, oliko isku täydellinen huti....100%, onhan länsiliittouman toimet perustuneet valheille, miksi tämä olisi poikkeus?
      Venäjä ja Syyria ovat olleet kovin fiksusti liikkeellä, ottaen huomioon kuinka täydellisen ylivoimainen oli puolustus...eivät kuitenkaan ole rehvastelleet ja siten nolanneet täysin hyökkääjiä.

      • älä.edes.kehtaa

        Tietysti ne olivat siellä. Voit katsoa vaikka itse kartoista ja satelliittikuvista. Syyriakaan ei ole muuta väittänyt. Eikä ilmapuolustus voinut yhtään mitään.


      • siinäpä.kysymys

        Onko PureJenkki trolli, koomikko vai idiootti ?


      • Maaninen sarjavalehtelija on noita kaikkia kolmea. Lähimmäksi osuu IDIOOTTI, mietti asiaa sitten miltä kantilta tahansa.

        IMHO.


      • Et viitsisi miettiä....ja millä sen tekisit?


    • Opintojen-Äiti

      Ei näytä menevän oppi perille. Onneksi sanotaan että krtaus on opintojen äiti:

      "Hyvänä todisteena siitä että ohjusisku osui ja todella kipeään paikkaan Putinalla on tännekin masinoitu onnettomien selittelijöiden trolliarmeija.

      Kiistattomia faktoja asian tiimoilta, De Facto, jotka kuka hyvänsä silmät päässään omaava on kyennyt toteamaan:

      -Savuavat rauniot. Isku onnistui täydellisesti.

      -Savuavat rauniot. Venäläiskalustolla operoinut Syyrian llmatorjunta epäonnistui täydellisesti.

      -Puuttuvat videot alasammutuista Tomahawkeista. Venäläiskalustolla operoinut Syyrian llmatorjunta epäonnistui täydellisesti.

      -Puuttuvat kuvat alasammuttujen Tomahawkkien romuista. Venäläiskalustolla operoinut Syyrian llmatorjunta epäonnistui täydellisesti.

      - - - - - - - -


      Yksinkertaistettuna:

      -Torjunta onnistuu, ja kohde säästyy tuholta. (= Syyrian ilmatorjunnalla täydellinen epäonnistuminen tässä)

      -Torjunta epäonnistuu, ja hyökkääjä tuhoaa haluamansa kohteet. (=100% onnistuminen tässä)

      Hohhoijaa trollipolot. Siinä onkin teille aika savotta puhua musta valkoiseksi !!

    • nauruun.tukehtuva

      Kun näitä juttuja lukee niin aina vaan enemmän naurattaa kuinka idiootteja jenkit&vasallit voivatkaan olla satsatessaan älyttömiä summia jotain venäläisiä toimintakyvyttömii peltipurkkeja vastaan. Röhönauruuu...

      • säästöbudjetti

        Joo, meillekkin riittäisi kun polkastas taas vinkan valmistus jaloilleen. Niihin joku haulikko ja koiranpommit aseistukseksi, niin voitas taas yrittää. Aivan turhaa hifistelyä jotkut f-35:t.


      • Trollipoloille-penaltia

        "...kuinka idiootteja jenkit&vasallit "

        Miten teillä siellä Pietarissa kevät etenee, joko on päästy yli 20C asteen?

        Ps. Ihan mielenkiinnosta, saitteko edellisviikkoisen johdosta pahat haukkumiset??


    • todellisuus.ja.harhat

      PureJenkki:
      "Hieman miettii, oliko nekään kolme rakennusta sieltä, missä ne sanottiin olevan?"

      Onko nämä uudet ideat vääristellä totuutta aivan PureJenkin omia keksintöjä vai saako niitä jostain trollitehtaan toimistosta.

    • erinomainen.suoritus

      Ohjusisku Syyriaan kolmeen eri kohteeseen pienille alueille kolmen eri valtion yhteisenä operaationa taisi olla lajissaan kaikkien aikojen menestynein sotatoimi. Yhtään ainutta ihmisuhria ei tullut, kuten toivottiinkin, sen sijaan kohteet tuhottiin täydellisesti. Pari ohjusta lipsahti hieman kohteesta ja muutama kai jäi laukaisematta häirinnästä johtuen.

      • Jaksat naurettavaa selitystä asiasta joka meni pieleen miltei 100%:sesti.
        Tiedä, mitä oli sovittu ennen ns. iskua mutta ohjukset meni harakoille.....olisiko ollut pelkkää teatteria koko juttu?
        Ellei, niin länsi on todella kuseessa asejärjestelmineen?


      • 105-0
        PureJenkki kirjoitti:

        Jaksat naurettavaa selitystä asiasta joka meni pieleen miltei 100%:sesti.
        Tiedä, mitä oli sovittu ennen ns. iskua mutta ohjukset meni harakoille.....olisiko ollut pelkkää teatteria koko juttu?
        Ellei, niin länsi on todella kuseessa asejärjestelmineen?

        Sulla ei kai vieläkään ole niitä lupaamiasi paljastuksia ohjustorjunnasta. Mitenpä niitä voisi olla, kun ei yhtäkään ohjusta saatu torjuttua.


    • Pelekkääpasaa

      Venäjän aseet ovat neuvostoliittolaisia. Ei mitään kehitystä. Vain uutisointi on kehittynyt. Tositilanteessa niistä ei ole m i h i n k ä ä n. Tämä on jo nähty.

    • Pläkkiplootupaskaa

      Kremlissä pieritään verta. Missään tapauksessa ei olisi saanut tullla tilannetta jossa noita ”super😂aseita” jouduttaisiin käyttämään.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe