Tämä palsta on täynnään TYPEREHTIJÖITÄ!

yuuytyutyty

Miksi kaiken maailman typerehtijät kerääntyvät juuri tälle palstalle? Täällä typerehditään mm. siten, että

-vastustetaan EU:ta joka on hyödyttänyt maamme talouselämää,
-vastustetaan Suomen Nato-jäsenyyttä joka lisäisi maamme turvallisuutta,
-vastustetaan porvarihallitusta joka on nostanut maan talouden kasvuun,
-vastustetaan kiky-sopimusta joka lisäsi maamme kilpailukykyä,
-vastustetaan sotea joka on välttämätön palveluiden turvaamiseksi jatkossakin,
-vastustetaan, vastustetaan ja vastustetaan pelkästä vastustamisen ilosta.

Yksi ilmainen neuvo palstan tyhmimmille: LOPETTAKAA TYPEREHTIMINEN!

26

372

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Julli-Petteri

      Heheheheeeeeeeeee

      • Jos aloittaja haluaa nähdä typerehtivien äidin, niin se kyllä näkyy kun vilkaiset peiliin!
        Vai päästitkös typerän provon baanalle ?

        Late Lapista.


      • tunnistin

        Aloittaja on persuja kannattava keskustalais-kokoomus-trolli!


      • TYPEREHTIJÄALOITUS

        Kokpanssitrolli iski taas aloituksessa=))

        Työläisiltä edut pois ja eliitille lisäetuja. Anti-Robin Hood -toimintaa eli tulonsiirtoja taviksilta rahamafialle.

        Porvarihallituksen aloittaessa 2015 Suomessa oli työttömiä noin 300 000. Tämän kuun alussa Petteri Orpo kertoi Suomen työttömyyden olevan 270 000 henkeä. Stubbidolaisella porvarimatikalla, jossa 10% ja 90% muuttavat aina tarvittaessa paikkaansa, kuten hallintarekisteriasiassa esim. 300 000 – 270 000 = 120 000. Sipilän ja Orpon porvarihallitus taikonut 90 000 työläistä tyhjästä (vai kokoomustaa magiaako?), kun todellinen työttömien määrä vähentynyt Suomessa kevään 2015 ja marraskuun 2018 välillä korkeintaan 30 000, joka sekin johtunut suhdannetaantuman ohittumisesta. Kokoomuksella ja Kepulla vaihtoehtoisten faktojen lisäksi myös vaihtoehtomatikka käytössä.

        Leikkuriksi suunniteltu myös leikkaa. Mitään muuta tarkoitusta sillä ei olekaan. Suomessa ei ole työvoimasta pulaa, mutta orja pula on huutava. Wanhassa agraari-Suomessa orjat olivat nimeltään loisia. Loiset sentään saivat isäntäväeltä työn lisäksi ruoan, asumisen ja vaatteet. Myös pikkuisen taskurahaakin. Nykyään orjat eivät saa mitään työtä vastaan. Silti pitäisi maksaa ruoka, kallis asuminen, kulkeminen töihin jne. Siinäpä selität soskussa että on työtä mutta ei palkkaa, eikä sitä uskota todeksi.
        Tämän kaiken hulluuden on mahdollistanut perisynti kateus. Kansamme valtaosa kadehtii työttömiä ja jopa sitä jos joku kuolee eikä itse saa kuolla. Niinpä ne joilla vielä toistaiseksi on palkkatyö hypähtelevät riemuissaan, kun valtio ruoskii työttömiä. Pieneen mieleen ei mahdu että työttömyyden kurimus voi napsahtaa omalle kohdalle milloin tahansa. Kateus ylittää kiiman ja järjen.

        Kokoomuksen ja Kepun käyttämän Nairu-konseptin takia Suomessa on pidettävä korkea rakennetyöttömyys. Siksi porvarien toimien ”onnistumiseksi” työttömiä halutaan piilottaa tilastoista, jotta työllisyysaste saadaan näyttämään todellista korkeammalta. EK-Kokoomuspolitiikan mukaan liian matala työttömyys näet lisää työläisten valtaa, nostaa palkkoja sekä lisää työpaikan vaihtoja. Kokoomus ja Kepu ajaessaan elinkeinoelämän, yrittäjien ja pääoman sekä omistajien asiaa ovat ”pakotettuja” työläisten lumetyöpaikkoihin, tukityöttöllisyyteen sekä ilmaistyöhön, jotta em. tahot ovat tyytyväisiä.

        Valtamedia julkaisi valeuutisen jonka mukaan pienituloisia verotetaan kevyesti Suomessa
        https://mvlehti.net/2018/12/02/valtamedia-julkaisi-valeuutisen-jonka-mukaan-pienituloisia-verotetaan-kevyesti-suomessa/


    • PorvarilleLisää

      Unohdit kehitysmaalaisten joukkoroudaamisen kuluttamaan tänne ja samalla huolen ilmastonmuutoksesta ja ylikulutuksesta!

      • qweqweqweqweqw

      • PassittaKävelevät

      • wqeqwqweqwe
        PassittaKävelevät kirjoitti:

        Ei niitä tarvitse päästää sisään ollenkaan!

        Suomen laki ei salli turvapaikanhakijoiden pikakäännytyksiä rajalla, vaan ne on kyllä lain mukaan pakko ottaa sisään vähintään sen ajaksi, että turvapaikkahakemukset on käsitelty asianmukaisesti.


      • Xyxy
        wqeqwqweqwe kirjoitti:

        Suomen laki ei salli turvapaikanhakijoiden pikakäännytyksiä rajalla, vaan ne on kyllä lain mukaan pakko ottaa sisään vähintään sen ajaksi, että turvapaikkahakemukset on käsitelty asianmukaisesti.

        Miksei Venäjän pieniä vihreitä miehiä oteta sisään, jos he sanovat asylum? Samanlainen sotajoukko sekin on kuin nämä yksittäis- ja monittaisraiskaajat ja terroristit.


      • UrpojenPolitiikkaa
        PassittaKävelevät kirjoitti:

        Ei niitä tarvitse päästää sisään ollenkaan!

        Sosialismi tulee nyt EK-Kokoomuksesta:sta: Suomalainen työntekijä maksamaan veroistaan 70% ulkomaalaisen palkasta
        http://www.extrauutiset.com/?p=4477
        "Elinkeinoelämän Keskusliitto EK-Kokoomus julkisti eilen hätkähdyttävän suunnitelman: Ulkomailta tuodun työntekijän t. turvapaikan saaneen palkkatuki nostetaan jopa 70%:iin. Miksei samantien sataan? Tarkastelemme ehdotuksen takana olevaa tajuntaa.

        EK kertoi myös haluavansa maahanmuuton reipasta lisäämistä

        EK haluaa helpottaa työperäistä maahanmuuttoa monin keinoin ja kasvattaa turvapaikan saaneiden maksimipalkkatukea. … EK:n mukaan Suomi tarvitsee myös lisää osaajia ulkomailta, joten vuosittaisen nettomaahanmuuton lisäksi Suomeen pitäisi houkutella VÄHINTÄÄN 20 000–35 000 kansainvälistä osaajaa vuoteen 2023 mennessä. Työntekoon oikeuttavien oleskelulupien käsittelyaika pitäisi saada rajattua korkeintaan kuukauteen. – Osaajapula on kasvun este. Tekijöitä tarvitaan nyt kaikkiin tehtäviin, kaikille toimialoille ja kaiken kokoisiin yrityksiin, (Jyri) Häkämies (kok.) sanoo."

        Kukaan ei EK-Kokoomuksessa kerro miksi ulkomailta tulleille OSAAJILLE pitäisi maksaa veronmaksajien laskuun 70%:n palkkatuki! Ajatelkaa vaikka 10 €/tunti tienaavaa siivoojamaahanmuuttajaosaajaa, jonka palkasta yritys maksaa 3 €/tunnilta rankkaa alipalkkaa ja veronmaksajat tukevat yritystä sossutukena 7 €/tunnissa siivoojan palkkakuluissa. Sossutuettu yritys ja sen osinkoja saava omistaja voi sanoa, VOITOT MULLE PALKKAKULUT SULLE! Missä tässä on se hyöty Suomelle ja suomalaisille, hommahan tuo veronmaksajille siis pääosin töissä käyville suomalaisille duunareille massiiviset lisäkulut ja lisää Suomen velkaantumista.


      • KiimaSumentaa
        wqeqwqweqwe kirjoitti:

        Suomen laki ei salli turvapaikanhakijoiden pikakäännytyksiä rajalla, vaan ne on kyllä lain mukaan pakko ottaa sisään vähintään sen ajaksi, että turvapaikkahakemukset on käsitelty asianmukaisesti.

        "Suomen laki ei salli turvapaikanhakijoiden pikakäännytyksiä rajalla, vaan ne on kyllä lain mukaan pakko ottaa sisään vähintään sen ajaksi, että turvapaikkahakemukset on käsitelty asianmukaisesti."

        Olet väärässä ja tästä on jopa EU-päätös. Turvallisesta Dublin-maasta esim. Ruotsista rajan yli pyrkiviä asylum-vonkaajia ei tarvitse ottaa rajan yli, saati hakea heitä Ruotsin puolelta suuria määriä bussikyydeillä kuten 2015 silloinen porvarihallituksen sisäministeri Petteri Orpo ja pääministeri Juha Sipilä tekivät, vaan rajan yli pyrkiviä voi rajavartija ohjeistaa hakeutumaan turvallisen Dublin oleskelumaansa viranomaisten pakeille, hakemaan turvapaikkaa sieltä. Henkilöthän ovat jo turvallisessa Dublin-maassa, jossa hakemukset voi käsitellä. Mikäli turvapaikanhakijat päästetään turvallisesta Dublin-maasta rajan yli, tai heitä jopa haetaan bussikuljetuksilla Ruotsin puolelta Suomeen, vastuu siirtyy tietenkin Suomelle, kuten kävi 2015 noin 33.000 iponenuorukaisen kohdalla. Mm. Jussi Halla-aho ja Seppo Kääriäinen ovat tästä käytännöstä kirjoittaneet, joten miksi se ei ole Petteri Orvon, Juha Sipilän, Kai Mykkäsen, rajavalvonnan komentajan ym. rajavalvonnasta ja maahantulosta vastaavien tahojen ymmärrettävissä? https://uutisiahauskastijakiinnostavasti.wordpress.com/2018/12/02/jos-rajoja-ei-voi-vartioida-niin-mita-sitten-voi/
        Lieneekö veronmaksajien rahoilla pyörivän miljardien eurojen pakolaisbisneksen ja halpatyön sekä 70% tuettavien maahanmuuttajien rantauttamisen kiima vienyt ymmärryksen, vai onko porvarihallinnon johto vain täysin epäpätevää työhönsä?


    • näsäepäviisas

      Niinpä, yks ilmainen neuvo ja loppu konsultointi on sitäkin kalliimpaa kokkare tyyliin. Kai siihen joku syy on, että kerääntyvät, mutta eikö se riitä, jos kerran pakko on herjata, että pelkästään ihan kotimaisia typeryyksiä arvostelee (eikä siis kaiken maailman -ellei tuo nyt ollut sellainen sanonta vain).

    • Xyxy

      EU kehittyy liittovaltioksi ja on hukuttanut meidät matuihin.
      NATO saisi aikaan tuhon; Venäjä tuhoaisi Suomen ennaltaehkäisevästi.
      Porvarihallitus on sairaalloisesti riistänyt köyhiä.
      Kilpailukyky on sitä, kun pienet lapset tekevät ilman palkkaa töitä vaarallisissa oloissa.

      Että kyllä vastustan.

    • KaiTyperin

      Jos jättäisin vastustamatta, niin tuntisin itseni hyvin typeräksi.

    • ohitsekulkija

      TYPEREHTIJÖITÄKÖ? No tervetuloa joukon jatkoksi.

    • OleHyvä

      Maailman onnellisin kansa tarvitsee henkireiän.

      Jos et jaksa lukea palstaa, niin voithan sunnuntaisin kuunnella radiosta Kansanradiota. Jos lähetys pääsi menemään ohi, niin ei hätää. Yle Areenasta se löytyy linkistä
      https://areena.yle.fi/1-4581125#autoplay=true

    • NytTuokinTuliHälleSelväk

      Tällä palstalla syvien kotimaiden rintamien ääni tulee esiin. Aloittaja on vaan kateellinen kun kansan syvät rivit antavat tältä palstalta sanallisesti sille itselleen selkään.

    • Järkevä-vastustaminen

      >> -vastustetaan EU:ta joka on hyödyttänyt maamme talouselämää,

      Tulliton EU-vakaapauppa-alue on hyödyttänyt Suomea. Se että tänne aletaan kärrätä EU:n pakottamina satoja tuhansia lukutaidottomia afrikkalaisia ja ääri-islamilaisia, se ei auta meitä.

      >> -vastustetaan Suomen Nato-jäsenyyttä joka lisäisi maamme turvallisuutta,

      Ainakaan toistaiseksi ei ole taannut Nato meidän rajojamme millään lailla. Omien asevoimien pelotteen varassa on oltu myös 1944 jälkeenkin.

      >> -vastustetaan porvarihallitusta joka on nostanut maan talouden kasvuun,
      >>-vastustetaan kiky-sopimusta joka lisäsi maamme kilpailukykyä,
      >>-vastustetaan sotea joka on välttämätön palveluiden turvaamiseksi jatkossakin,

      Heeh-heh heh hee, Petteri Orpo on Suomen talouden selkäranka, joopata joo.

      >> -vastustetaan, vastustetaan ja vastustetaan pelkästä vastustamisen ilosta.

      Suomalaisen, oman kotimaan puolustaminen valloittajia vastaan, se on iloinen asia. Mielellään tsempataan itsenäisen Suomen puolesta, ja vastustetaan maahan tunkeutujia.

    • Suomi on siitä hienomaa, ettei täällä tarvitse väkipakolla olla. Useat hyvinkoulutetut kielitaitoiset suomalaiset ovat jo poistuneet suomesta, ja todennäköisesti se tulee lisääntymään, kun tänne saadaan punavassarihallitus.

      • KiitosIsoD

        Ja duunarit pääsevät TAAS keskittymään työhönsä, eli lisäarvon, tuloksen, voittojen ja osinkojen tuottamiseen järkeville omistajille, eli maan rakentamiseen, kuten he ovat tehneet tähänkin asti. Kun kalasaalista jaetaan hieman tasaisemmin, myös suomalaisten ostovoima lisääntyy ja kotimaan kysyntä. Lisäksi hyvinvointioikeusvaltiota/sopimusyhteiskuntaa voidaan korjata taas riistoporvarien tuhojen jäljiltä. Toivottavasti tuo porukka lähtee mahdollisimman pian, jotta Suomen jälleenrakennustyö saadaan mahdollisimman nopeasti käyntiin.


      • Niin ja tulee lisää näitä Seinäjoen ja Oulun kaltaisia sosiaalipiraatteja opettamaan sukupuoliyhdynnän salaisuuksia väkipakolla "tyttölapsille"ja vähän vanhemmille naisille.


      • KiitosIsoD kirjoitti:

        Ja duunarit pääsevät TAAS keskittymään työhönsä, eli lisäarvon, tuloksen, voittojen ja osinkojen tuottamiseen järkeville omistajille, eli maan rakentamiseen, kuten he ovat tehneet tähänkin asti. Kun kalasaalista jaetaan hieman tasaisemmin, myös suomalaisten ostovoima lisääntyy ja kotimaan kysyntä. Lisäksi hyvinvointioikeusvaltiota/sopimusyhteiskuntaa voidaan korjata taas riistoporvarien tuhojen jäljiltä. Toivottavasti tuo porukka lähtee mahdollisimman pian, jotta Suomen jälleenrakennustyö saadaan mahdollisimman nopeasti käyntiin.

        Minnehän Ay-liikkeet ovat piilottaneet Hs.n tietoihin perustuen noin 330 milj.euroa.Ei ne kaikki ole voinut mennä taskukalentereihin 1/per vuosi/jäsen tai noin kerran kuukaudessa ilmestyviin lehtiin.Edellä mainittu summa koostuu 5 vuoden osinkotuotoista osakkeiden myynnistä.Tässä ei ole lainkaan huomioitu jäsenmaksuista saatavia tuloja. Tässäkin olisi MOT-ohjelmalla tutkinnan paikka.


    • Kannattaisi nämä kehitysapurahat suunnata kriisiapuun esim. raiskatuille, kun näyttää siltä osa näistä rikoksentekijöistä tulee avustusta saavista maista.

      • Naurunappo

        Haluan poiss täältä. Missä on se TOFFOLANDIA , jossa syödään TOFFOja..? Haluan sinne.


    • turhaa.typerehdintää

      Todellakin typerehtijöitä, samasta aiheesta kymmenenkin aloitusta joissa sata kommenttia, miksikään ei tilanne kuitenkaan muutu.

    • kahdet-markkinat

      Aloittaja varmaan ajattelee niin, että hänen kantiltaan katsoen kaikki on mennyt juuri niin kuin pitääkin. On vain todettava, että asioilla on aina toinenkin puoli. Luetelluista asioista jotkut hyötyvät, ja jotkut kärsivät ne nahoissaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      312
      10339
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      73
      2321
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      43
      2139
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      35
      1924
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1868
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      161
      1806
    7. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      40
      1388
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      16
      1312
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      57
      1306
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      53
      1276
    Aihe