Persut vallassa - hell on earth

Anonyymi

Jos persut olisivat nyt vallassa. Maassamme olisi täysi kaaos ja rikollisuus rehottaisi. Tämä tiedetään varmaksi siitä, että persuissa on eniten rikoksesta tuomittuja edustajia, joten kaikki rikolliset saisivat mellastaa ja riehua miten vain persujen siunauksella.

32

<50

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Öljylämmitys kielletään, tonttimaan verotus voi nousta – näin uusi hallitusohjelma vaikuttaa asumisen kustannuksiin.

      - että se siitä.... kuis hiilivoimalat?

    • Anonyymi

      Tuo varmaankin edellyyttäisi että rikollinen on myös persupuolueen jäsen? Kaikki lakia rikkoneet vihervassarit ja suvakit tuomittaisiinkin sitten kovennetuilla tuomioilla.

      • Anonyymi

        Omille kaikki on sallittua?


    • Anonyymi

      "Jos persut olisivat pääministeripuolue, niin Halla-aho söisi jo grillattuja pikkulapsia".

      -Hämeenlinnalainen demarijohtaja

    • Anonyymi

      Kauheesti on rikollisia persuissa just näitä vihapuhujia hui kauheeta.Onneksi vihervassareitten vihapuhe on valtion suojelussa muutenhan heillä ei olisi kansanedustajia ollenkaan kaikki olisi posessa.

    • Anonyymi

      Demareille on laitettava jalkapannan lisäksi kaulaan susipanta jonka jäljintinlaite ilmoittaa aina hätäkeskukseen reaaliajassa missä rosvot liikkuu.

    • Anonyymi

      Ei tänne ainakaan Obaman Isistä päästettäisi.

    • Anonyymi

      Samoin persut vastustavat Isis-sotilaiden ja islam-fanaatikkojen ja yleensäkin muslimien maahantuontia. Kuten myös vastustavat maakauppojen tekemistä strategisesti herkillä alueilla venäläisten kanssa ja kansoiskansalaisuutta.

    • Persuissa ei ole mitään Suomea rakentavaa. Ainoastaan vihapuhetta, kiihotusta kansanryhmää vastaan ja menneeseen jämähtämistä. Taaksepäin katsomista. Persut ei ikinä jatkoon Suomessa! Kiitos!

      • Anonyymi

        Ps:n kannatus on hyvin voimakkaassa nousussa. Mitä enemmän paljastuu Antti Arvopohjan hallituksen katalia aikeita kyykyttää Suomen työtätekevää kansaa, eläkeläisiä ja köyhiä, stä rivakammin ps-kannatus nousee. Ensi vaaleissa ps tulee saamaan 32-37% annetuista äänistä.


      • Anonyymi

        Mitä Suomea rakentavaa muissa puolueissa on jotka haalivat rikollisuutta maahamme? Jopa terroristinaisia haluavat tänne, vihervasurit ylen säestyksellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä Suomea rakentavaa muissa puolueissa on jotka haalivat rikollisuutta maahamme? Jopa terroristinaisia haluavat tänne, vihervasurit ylen säestyksellä.

        Aika pimeetä sakkia te suvakit vai mitä.


      • Anonyymi

        Mitä näkyykään sen sijaan demareiden, vassarien, vihreiden, ruotsalaisten, kepujen ja kokkareiden tulevaisuudessa? Islamilainen, puoliksi kehitysmaa-arvojen taannuttama suomi, jossa kansainvälinen rikollisuus rehottaa ja kansakunta on epäluottamuksen hajauttama. Ei kiitos!


    • Anonyymi

      Aloittaja on täysi valehtelija. Mitkähän puolueet ne sitä rikollisuutta ulkomailta tänne haalivat?

      • Anonyymi

        Mitä sinä siinä kyselet ja syyttelet aiheetta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä sinä siinä kyselet ja syyttelet aiheetta?

        Ne puolueet jotka kannattaa haittamaahanmuuttoa, ei suinkaan edusta persuja. Lähinnä vihervasemmisto ja rkp, kokkarit sekä kepulit ovat niitä.


    • Anonyymi

      Sikäli vaan että, PS ovat päinvastaisella kannalla kuin Rinne mihin leikkaukset olisi pitänyt kohdentaa. Nyt Rinne jatkaa sitä linjaa, jossa vain suomalaisilta otetaan ja heikennetään siinä esimerkiksi missä maahantulijoiden rahat ja etuudet säilyy leikkausten ulkopuolella. PS ei myöskään kannattanut ns. paskalakia eikä taksiuudistusta, eikä tälläisiä autoilijoille tulossa olevia korotuksia.

      Mutta nauttikaa nyt sipilä-rinne fanit olette yhtälailla syyllisiä tilanteeseen äänestämisen kautta kuin teidän johtajanne sdp:n antti rinne ja hänen hallituskumppaninsa..

    • Anonyymi

      Mutta kun eivät ole ja sitä on nyt myöhäistä itkeä. Täyspopulistit heidän sijaan ovat nyt johdossa ja näillä mennään. Rahaa palaa ja yllättäen sitä löytyykin kaikkialta vastoin talousasiantuntijoita. Talousasiantuntijat luettaneen perussuomalaisten varoittajien joukkoon.

      • Anonyymi

        Persut on sittenkös vain pulipopulisteja???????


    • Persujen hallitusnäytöt on jo annettu. Mm. maahanmuuttoryntäys ja työttömien kyykytys. Persut on pilipalipienpoikia vaikka voissa paistais. Persut on kyvyttömiä yhteiskunnan vastuunkantoon. Piste.

      • Anonyymi

        Ainoa vain että, Soinin johtamat perussuomalaiset olivat hallituksessa. Nykyiset Halla-ahon johtamat ei ole olleet hallituksessa. Ne on kaksi ihan eri puoluetta käytännössä. Soinin johdossa persut olivat lähinnä sellaisia kuin sininen tulevaisuus. Aina voi jossitella mutta sanompa vain että, jos Halla-aho olisi silloin ollut johdossa olisi toimittu tyystin toisella tavalla vaikka arvioni on että, Sipilä ei olisi hyväksynyt heitä silloin hallitukseen....Soini teki jotain lehmänkauppoja erilaista vilunkia jonka vuoksi olivat. Mutta Soini tuhosi siinä oman maineensa, uransa. Nykyisin Soini on pelkkä mitättömyys.


      • Autismin yksi piirre on pakonomainen asioiden toistaminen, hyvin yleistä vihervasemmiston kannattajilla.Esim. persut määräsivät Sipilän ja Orpon sekä apupoika Mykkäsen päästämään matulauman tänne.Tätä kuvioa ne toistaa erimuodoissa ja monien nimimerkkien voimalla.Hassua tässä on se, että ne itsekin alkavat uskoa omiin valheisiin


      • Anonyymi
        ciccero kirjoitti:

        Autismin yksi piirre on pakonomainen asioiden toistaminen, hyvin yleistä vihervasemmiston kannattajilla.Esim. persut määräsivät Sipilän ja Orpon sekä apupoika Mykkäsen päästämään matulauman tänne.Tätä kuvioa ne toistaa erimuodoissa ja monien nimimerkkien voimalla.Hassua tässä on se, että ne itsekin alkavat uskoa omiin valheisiin

        Saatana että voit olla tyhmä ja vastuuton. Kierosti ulkoistat omien johtohahmojesi virheet vähemmistö puolueille joilla ei ollut siihen aikaan lainkaan valtaa hallituksessa.


    • Anonyymi

      Onneksi se rattijuoppoylioppilas menee sinne Brysseliin autoileen.

    • Anonyymi

      Kirjoitan nyt sitten uudestaan sen suuntaisen viestin joka todennäköisesti poistettiin sen asiallisuudesta huolimatta. Asia näet ratkaisee, ei se miten puhe on kirjoitettu.

      Aloittaja hei, puhun nyt sinut suohon.

      Te suvakit toimillanne aiheutatte Eurooppaan kulttuurien sekä uskontojen yhteentörmäyksen. Tämä ei tiedä mitään muuta kuin kaaosta ja väkivaltaa. Luuleeko aloittaja että kun maanosaan tuodaan satojakin miljoonia ihmisiä, ja joiden joukossa on rikollisia, kantikset katsovat tätä loputtomiin hyvällä? Ei, vaan tulee väistämättä kahnauksia ja väkivaltaa. Teidän suuresta syystänne tämä tapahtuu, ei persujen syystä.

      Kun otatte maanosaan miljoonittain juutalaisten vihollisia lähi-idästä, teette tavallaan samoin kuin natsit tekivät aikoinaan juutalaisille. Aiheutatte heille suuren vaaran ja he joutuvat pakenemaan Israeliin turvaan. Vaikutatte näin antisemitismin nousua Euroopassa. Tämä teidän suuresta syystänne, ei persujen. Persut tekevät juutalaisille sekä seksuaalivähemmistöille palveluksen, kun eivät halua näiden vihollisia maanosaan.

      Kun rahat loppuvat valtioiden kassoista haittamaahanmuuton seurauksena, tämä aiheuttaa kaaosta väkivaltaa kahnauksia jopa sotia valtioiden sisällä. Tämä teidän suuresta syystänne, ei persujen.

      Olisiko aloittaja sinunkin suvakkiudessasi jo aika mennä sinne kuuluisan peilin eteen miettimään syntyjä syviä?


      Kertokaa nyt ihmiset miksi tämä ylläoleva teksti on niin pahaa, että se poistetaan? Olen laittanut sen jo pari kertaa ja aina se lähtee. Onko tässä maassa sananvapaus? Ei todellakaan.

      • Anonyymi

        Mää en ymmärrä tuota juutalaisten pelkoa. Eihän sitä ole pakko kuulua mihinkään uskontoon.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe