Olof Palme, vielä kerran...

Anonyymi

Meillä on täällä foorumilla mies, joka sanoi olleensa epäiltynä Olof Palmeen murhasta ja juttelin parin viestin verran hänen kanssaan toisessa ketjussa, joten päätin nyt sitten hiukan kaivaa tätäkin juttua, vaikka aluksi asia ei kiinnostanut.

Minä oletan, että Olof Palme kuoli oikeasti murhattuna, mutta se että kuka hänet ampui, saattaa olla tarkoituksellisesti piilotettu asia, tai sitten ei.

Olof Palme edusti SDP-puoleutta (ruotsissa se kulkee nimellä SAP) ja oli luotsimassa Ruotsia paljon nopeammin siihen suuntaan missä Ruotsi on nyt tällä hetkellä, eli maaksi, joka halaa kaikkia maailman maita ja erityisesti esimerkiksi palestiinan kaltaisia paikkoja. Hän oli esimerkiksi Jasser Arafatin ystävä. Itse näkisin Arafatin olleen terroristi, niinkuin hänen johtamansa PLO-organisaatiokin oli terroristiorganisaatio.

"PLO:n peruskirjassa otettiin tavoitteeksi maallinen ja demokraattinen Palestiinan valtio ja Israelin tuhoaminen." - Wikipedia.

Ruotsin sosiaalidemokraattisella puolueella on myös tavoitteenaan muuttaa Ruotsi monarkiasta tasavallaksi. Eli nyt meillä on itse kuningaskin epäiltyjen listalla. Eli Palme luultavasti suututti Ruotsin konservatiiviset ihmiset, samalla hän suututti Ruotsin rikkaat todennäköisesti, sillä apurahat eri maihin käytännössä vie rahaa niiltä jotka maksavat eniten veroja.
Murhaaja todennäköisesti on joku hiukan oikealle päin kallistunut tyyppi. Tai joku jonka palkkasi joku oikealle päin kallistunut tyyppi. Motiivina toimisi raha, valta ja patrioottinen ajattelu. Murhaaja saattoi ajatella olevansa pelastamassa Eurooppaa. Ehkä sitä pelättiin, että mihin Ruotsi on menossa ja veisikö se muut maat mukanaan. Nyt näyttää siltä, että Olof Palmesta tuli marttyyri ja Ruotsi on mennyt kokoajan nopeammin siihen suuntaan mihin Olof sen halusi jo 80-luvulla menevän.

Kuulostaa omituiselta, että murhan selvittelyssä on mennyt näin kauan, jonka takia luulen että tyyppi on saattanut olla vaikutusvaltainen ja tapaus saatettiin koittaa taputella tekaistulla "syyllisellä". Joku taho saattoi myös asiaa selvittelevien joukoissa ajatella, että "kansallisen turvallisuuden nimissä tämä ei saa selvitä". Tämä on nyt hyvin pitkälle vietyä päättelyä ja saattaa mennä pahasti metsään. Käytännössä tämä kuitenkin tarjoaisi jollekin "tutkintakomitealle" loppumattoman suojatyöpaikan, jossa voidaan puuhastella ja vuoden välein julkaista joku raportti jostain, mutta ei koskaan saada mitään selville.

Wikipedian mukaan murhasta on ollut epäiltynä yli 100 ihmistä, joten kaipa tuo foorumin anonyymikin mahtuu listalle. Ihmeellisen hutiloivaa toimintaa ruotsin viranomaisilta. Anonyymi sanoi syntyneensä vuonna 1950. Murhasta oli vankilassakin Christer Pettersson niminen mies, mutta hän ei voi olla foorumin anonyymi, sillä Pettersson on syntynyt 47 ja hänellä on aiempia väkivaltarikostuomioita takanaan ja hän kuoli 2004.

Anonyymi tuskin on myöskään Hans Rausing, erään ruotsalaisen miljardöörin isä. Poikansa vaimo väitti häntä murhaajaksi. Nykyään Eva Rausing esiintyy yhdysvaltalaisena hyväntekijänä. Tuo murhaväite varmaan johtuu silloisesta huumeiden käytöstä tms.

Stig Engström. Sopisi hyvin murhaajaksi vihamielisyytensä takia. Jos tässä on salaliitto, niin hänet voisi nimetä helposti murhaajaksi myös senkin takia, kun mies on kuollut jo 2000. Näin asia saataisiin "unohdettua", eikä mitään selviäisi koskaan.

Jugoslavian turvallisuuspalvelua väitetään murhan toteuttajaksi. Mielestäni tämä on myös mahdollista ja antaa selityksen miksi asiaa ei ole julkistettu. Se vaikuttaisi vähän liian moniin asioihin ja "tilauksen" tekijä voi silti olla Ruotsin sisältä.

Tätä asiaa tuskin saadaan selvitettyä paljoakaan tämän enempää lähiaikoina, mutta tämän verran jaksoin perehtyä kunnioituksesta hra anonyymiä kohtaan, jota oli myös epäilty turhaan.

31

780

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En haluaisi mitenkään luokata, mutta jos sanon että mitään murhaa ei ole tapahtunut niin sinä vaan jatkat samaa linjaa ja haet jotain motiiveja murhalle mitä ei tapahtunut niinkuin sanoin ja Hans Liljeson ja Claes Hedberg ovat samaa mieltä.

      https://www.youtube.com/watch?v=NmuiApBVklU

      Wikipedian mukaan murhasta on ollut epäiltynä yli 100 ihmistä, joten kaipa tuo foorumin anonyymikin mahtuu listalle. Ihmeellisen hutiloivaa toimintaa ruotsin viranomaisilta. Anonyymi sanoi syntyneensä vuonna 1950. Murhasta oli vankilassakin Christer Pettersson niminen mies, mutta hän ei voi olla foorumin anonyymi, sillä Pettersson on syntynyt 47 ja hänellä on aiempia väkivaltarikostuomioita takanaan ja hän kuoli 2004.

      On minulla nimikin etten ole pelkkä anonyymi. Minä vaihdoin sukunimeä ennen murhaa ja murhan kanssa sukunimeni vaihdon kanssa ei ole mitään tekemistä. Eikä minulla ole oikeastaan minkään kanssa mitään tekemistä mutta kun minua seuraillaan ja tarkkaillaan koko ajan niin olenhan minä sitten jotenkin sekaantunut siihenkin juttuun. Kuuhuijaukseen en ainakaan ole sekaantunut.

      Sanoin murhaa vaikka pitäisi sanoa bluffia. Mysteerihän tämä bluffi on. Siitä ei päästä mihinkään. Ei kukaan silmäätekevä tuosta vaan lavasta omaa murhaansa, jollei siihen ole pätvää syytä. Sinä vois spekuloida lopun ikäsi motiiveista miksi Palme oltaisiin tapettu, mutta loppu ikäsi ei riittäisi pohtimaan syytä siihen miksi hän lavasti oman poislähtönsä julkisuudesta.

      Se ei todellakaan ollut hänen oma keksintönsä. Claes Hedberg veikkaa syyksi häpeän. Palme oli saanut aidsin nussiessaan puoluetovereitaan persereikään.

      Niinkö uskot sinä joka et ole demari puheista päätellen. Sehän sopisi sinulle joka tekee johtopäätöksiä tähän malliin kuten, jos Olof Palme oli homo niin kaikki ruotsalaiset ovat homoja ja varsinkin kaikki demarit kansalaisuuteen katsomatta ovat homoja.

      Sinulla on vieläkin halveeraava asenne minua kohtaan mikä näkyy näissä sanoissa.

      "murhasta on ollut epäiltynä yli 100 ihmistä, joten kaipa tuo foorumin anonyymikin mahtuu listalle. Ihmeellisen hutiloivaa toimintaa ruotsin viranomaisilta."

      Tuo foorumin anonyymi ja vielä että kaipa tuo. En minä haluaisi olla mikään anonyymi, mutta en katso että Haamumiehenä olo olisi joku kehumisen aihe. Et oikein tajua mikä mies se Haamumies oikein oli. Tai on jos se olen minä niinkuin väitän. Olenko maailman kuulu. Varmaankin jos tulisin kaapista ulos. Aioin tehdä sen jokin aika sitten mutta kaikki viestit siitä aiheesta poistettiin. Noh! Mites suu nyt pannaan?

      • Anonyymi

        En nimeäsi tiedä, enkä jaksa sitä selvitellä, sillä minusta jokaisella on oikeus olla halutessaan netissä anonyymi, joten minulle sinä olet foorumin anonyymi niin kauan kun nimesi itse kerrot, jos kerrot. Siitä ei kannata loukkaantua.
        Täältä poistellaan viestejäsi varmaan vaan sen takia, kun teet näitä Olof Palme keskusteluja niin paljon. Liika on liikaa, eikä asiat keskustelujen määrää lisäämällä parane. Ja nyt minäkin tein sitten yhden...

        Mielestäni kuitenkin se, että Olof murhattiin, oli loogisin vaihtoehto minun tiedoillani, valokuvien perusteella jne, enkä lähde mitään ruotsinkielisiä salaliittofoorumeita kyllä lukemaan kun en ruotsia puhu.

        Tässä yhdessä foorumissa on jo ihan tarpeeksi suomeksikin. Eikö hänellä ole hautapaikkakin Tukholmassa? Siellähän se Olofin ruumis lepää. Hommaa DNA-testit. Vai kuka siellä haudassa mielestäsi lepää?

        Häpeä ei kuulosta haluamaltasi pätevältä syyltä. Uskotko että jollain, vaikka Sauli Niinistöllä, tai Ruotsin nykyisellä pääministerillä olisi valtaa esittää julkinen oma teloituksensa ja sitten aiheuttaa viattomien syyttelyä vuosikymmenien ajaksi "kuolemastaan" lähtien? Tuskinpa vaan. Ja mihin Olof muka olisi mennyt ja jättänyt vaimonsa tänne? Huijasiko vaimoaankin, miten lie se onnistui sitten?

        Arvoisi on selkeästi puolueellinen, koska itsekin olit epäilty ja vaikutat olevan hakoteilla monista asioista, kuten apollosta. Kyllä siellä kuussakin käytiin...

        Joka tapauksessa, turha minun on tähän sekaantua. Et ilmeisesti minun kommenttejani edes kaipaakkaan, joten voin lopettaa näihin sekaantumisen. tästä lähtien. En usko selvittäväni asiasta mitään, mitä ei jo tiedetä.


      • Anonyymi

        Ei näitä viestejä sen takia poisteta että niitä olisi liikaa. Niissä on jotain sääntöjenvastaista niin kuin tuossa sanotaan. Turha meidän on keskustella Palmen murhasta jollet tule samalle aaltopituudelle kanssani ja tarkastelet asiaa siten ettei häntä tosiaankaan murhattu tuohon kadun kulmaukseen.

        Arvoisi on selkeästi puolueellinen, koska itsekin olit epäilty ja vaikutat olevan hakoteilla monista asioista, kuten apollosta. Kyllä siellä kuussakin käytiin...

        No jos myönnän että Kuussa käytiin niin myönnätkö sinä ettei Palmea tapettu.

        Vaikka kai se on minulle yks hailee uskotko sinä mihinkin kun sulla ei ole mitään kriteeriä asjoiden todellisuudelle. Et ymmärrä kaikkia asioita. Ei millään pahalla.

        62 Vastausta
        Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

        Anonyymi 14.7.2019 22:03 Uusi
        Pahoittelut loukkaavasta lausahduksestani. Se oli vaan vastaus kommenttiisi, kun haukuit minua "kaikkiin virallisiin selityksiin uskojaksi". Tjsp.

        Anonyymi 14.7.2019 21:23
        Minäkin pyydän anteeksi jos näin lausuin. Järkevältä tyypiltä tunnut. Se miksi jauhan Palmesta on aika jännä juttu, sillä minä olen tuo Haamumies josta tehtiin murhaajaa, vaikka en silloin ollut edes Ruotsissa. Ymmärrätkö nyt miksi asia on minulle tärkeä ja luulisi sen kiinnostavan ihmisiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei näitä viestejä sen takia poisteta että niitä olisi liikaa. Niissä on jotain sääntöjenvastaista niin kuin tuossa sanotaan. Turha meidän on keskustella Palmen murhasta jollet tule samalle aaltopituudelle kanssani ja tarkastelet asiaa siten ettei häntä tosiaankaan murhattu tuohon kadun kulmaukseen.

        Arvoisi on selkeästi puolueellinen, koska itsekin olit epäilty ja vaikutat olevan hakoteilla monista asioista, kuten apollosta. Kyllä siellä kuussakin käytiin...

        No jos myönnän että Kuussa käytiin niin myönnätkö sinä ettei Palmea tapettu.

        Vaikka kai se on minulle yks hailee uskotko sinä mihinkin kun sulla ei ole mitään kriteeriä asjoiden todellisuudelle. Et ymmärrä kaikkia asioita. Ei millään pahalla.

        62 Vastausta
        Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

        Anonyymi 14.7.2019 22:03 Uusi
        Pahoittelut loukkaavasta lausahduksestani. Se oli vaan vastaus kommenttiisi, kun haukuit minua "kaikkiin virallisiin selityksiin uskojaksi". Tjsp.

        Anonyymi 14.7.2019 21:23
        Minäkin pyydän anteeksi jos näin lausuin. Järkevältä tyypiltä tunnut. Se miksi jauhan Palmesta on aika jännä juttu, sillä minä olen tuo Haamumies josta tehtiin murhaajaa, vaikka en silloin ollut edes Ruotsissa. Ymmärrätkö nyt miksi asia on minulle tärkeä ja luulisi sen kiinnostavan ihmisiä.

        "No jos myönnän että Kuussa käytiin niin myönnätkö sinä ettei Palmea tapettu. "

        Ei nää mitään mielipidejuttuja ole. Lempiväristäsi voit sanoa noin, mutta faktapohjaisista asioista et voi lähteä käymään kauppaa tuolla tavalla. Jos mainitsemasi "ymmärtäminen" on sitä, että on kaikesta samaa mieltä kanssasi ja muiden näkökulmien mainitsemisesta rupet heti syyttelemään ymmärtämättömäksi, niin on kyllä parempi on että keskustelet siinä tapauksessa yksiksesi.

        Suomi24 säännöissä kielletään massapostittaminen. Massapostitusta on sellainen, että tekee useita keskusteluja koko ajan samasta aiheesta ja spämmää muitakin keskusteluja sillä samalla aiheella. Joka kerta kun teet keskustelun samasta aiheesta, otat palstatilaa pois joltain muulta aiheelta. Säännöt pyrkivät estämään tuollaisen.

        Nyt jos sinä menet jokaiseen, sanotaan nyt vaikka apollokeskusteluun kirjoittelemaan olof palmesta, niin eikö yhtään tule mieleen, että apollosta keskustelua haluavien mielestä se voisi olla häiritsevää, tai jopa ärsyttävää?


      • Anonyymi

        Minä olen tuo Anonyymi ja sinä olet tämän ketjun aloittaja. Kyllästyt aina välillä pohdinnoissasi mutta täytyy myöntää vaikket ajantasalla aina olekaan niin olet kuitenkin jotain lukenut asiasta, ennen kuin aloit siitä tänne kirjoittamaan. Eva Rausig hukkui muistaakseni kylpyammeeseen.

        Anonyymi tuskin on myöskään Hans Rausing, erään ruotsalaisen miljardöörin isä. Poikansa vaimo väitti häntä murhaajaksi. Nykyään Eva Rausing esiintyy yhdysvaltalaisena hyväntekijänä. Tuo murhaväite varmaan johtuu silloisesta huumeiden käytöstä tms.

        Eva Rausing omistautui hyväntekeväisyydelle, etenkin huumeidenkäytöstä johtuvien ongelmien hoitamiselle.

        Rausing löydettiin kuolleena 10. heinäkuuta 2012 kotoaan Belgraviasta Lontoosta.

        Rausing on sähköposteissan väittänyt, että Olof Palmen kuoleman takana olisi hänen appensa Hans Rausing. Hän lähetti viestejä tapausta tutkineelle kirjailija Gunnar Wallille, joka ei kuitenkaan uskonut Rausingia. Sittemmin ruotsalaisviranomaiset ovat ryhtyneet tutkimaan viestejä.

        Kuulostaa omituiselta, että murhan selvittelyssä on mennyt näin kauan, jonka takia luulen että tyyppi on saattanut olla vaikutusvaltainen ja tapaus saatettiin koittaa taputella tekaistulla "syyllisellä". Joku taho saattoi myös asiaa selvittelevien joukoissa ajatella, että "kansallisen turvallisuuden nimissä tämä ei saa selvitä". Tämä on nyt hyvin pitkälle vietyä päättelyä ja saattaa mennä pahasti metsään. (luulen että osut aika lähelle totuutta tuossa päättelyssäsi)

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Gunnar_Wall

        Gunnar Wallille lähetin myös kerran sähköposti viestin, jossa kerroin eräästä filmistä jonka olin nähnyt juuri vähän ennen murhaa, Se oli viimeinen ohjelma tai filmi minkä olin nähnyt vieraillessani sukulaisissa Suomen Tutussa. Se tuli Yle 1 tai 2. Olen kirjoittanut tännekin siitä filmistä. Minun 'haamumiehen' alibi on siis motiivi tuon murhan lavastamiselle. Kerron filmin nimen jos kiinnostaa. Mutta kun ei kiinnosta niin ei kiinnosta. Gunnar Wall kertoi lukeneensa viestini, mutta ei asiasta ole sen koomin mitään kuulunut. Onko liian atka asia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "No jos myönnän että Kuussa käytiin niin myönnätkö sinä ettei Palmea tapettu. "

        Ei nää mitään mielipidejuttuja ole. Lempiväristäsi voit sanoa noin, mutta faktapohjaisista asioista et voi lähteä käymään kauppaa tuolla tavalla. Jos mainitsemasi "ymmärtäminen" on sitä, että on kaikesta samaa mieltä kanssasi ja muiden näkökulmien mainitsemisesta rupet heti syyttelemään ymmärtämättömäksi, niin on kyllä parempi on että keskustelet siinä tapauksessa yksiksesi.

        Suomi24 säännöissä kielletään massapostittaminen. Massapostitusta on sellainen, että tekee useita keskusteluja koko ajan samasta aiheesta ja spämmää muitakin keskusteluja sillä samalla aiheella. Joka kerta kun teet keskustelun samasta aiheesta, otat palstatilaa pois joltain muulta aiheelta. Säännöt pyrkivät estämään tuollaisen.

        Nyt jos sinä menet jokaiseen, sanotaan nyt vaikka apollokeskusteluun kirjoittelemaan olof palmesta, niin eikö yhtään tule mieleen, että apollosta keskustelua haluavien mielestä se voisi olla häiritsevää, tai jopa ärsyttävää?

        kuussa ei o käyty,,,äsken juhlitin 50 v,kuun eka käymisessä....
        vain NASAn sisäpiirissä....
        huijarit tykkä toisista,,,
        saksan sanonta---
        SIND ÄHNLICH----SIE SIND ANGEZOGEN---------siis
        OVAT SAMAANLAISET----HE OVAT HOUKUTELLEET
        historian mahtavin tapahtuma,,,pitäis juhli kokomaailma sitä,,
        mut kun se on suurinta huijausta,,,,tosi oksennuksen hajun jutun


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ote nimimerkki nazin tekstistä.

      Täällä eräs herrasmies on yrittänyt avata pitkillä pohdinnoillaan asiallista keskustelua Kuu- matkoista ja Palmen murhista. Viestit on poistettu mikä on vääryys. Ne oli niitä "Kaapista ulos"- ketjun viestejä.

      nazi
      8.7.2019 19:19

      Minähän en totuuksia näistä tiedä; tuskin kukaan muukaan. Eihän aiheista muuten enää keskusteltaisi.

      Paljastuneet salaliitot eivät ole koskaan olleet teoriaa paljastuttuaan. Väitän että kaikki nykyiset salaliittoteoriat tulevat paljastumaan ja osoittatumaan tosiksi.
      Palmen murhasta en tiedä.

      Niin hyomenta vaan. Samoin vahingossa hyomenta mutta eikö se ole yks ja sama jos kuitenkin ymmärsit asian. Kehuin että "nazi" tuli apuun. Noh, ei hänkään kovin paljon siinä mielessä apuun tullut kun sanoo ettei tiedä Palmen murhasta oikeastaan mitään. Sinä aloitit uuden ketjun pelkästään Palmesta. Eli tässä ketjussa saa Palmesta puhua. Jos sanon että kirjoitin tuon kauppajutun leikilläni niin meisikö läpi vai luulitko että tosissani kirjoitin. Varo ettet puhu itseäsi pussiin.

      "No jos myönnän että Kuussa käytiin niin myönnätkö sinä ettei Palmea tapettu"

      "Ei nää mitään mielipidejuttuja ole (this isn't a game). Lempiväristäsi voit sanoa noin, mutta faktapohjaisista asioista et voi lähteä käymään kauppaa tuolla tavalla. Jos mainitsemasi "ymmärtäminen" on sitä, että on kaikesta samaa mieltä kanssasi ja muiden näkökulmien mainitsemisesta rupet heti syyttelemään ymmärtämättömäksi, niin on kyllä parempi on että keskustelet siinä tapauksessa yksiksesi."

      Kiitos sanoistasi. Kukapa sitä ei omaa aloittamaa ketjua puolustaisi. Se vaan että et ymmärrä että minä väitän niinkuin moni muu nykyään Ruotsissa ettei Palmea koskaan tapettu. Eikö se ole oiva väite näin salaliitto palstalle. Sinä toistit melkein kaiken mitä olit lukenut netistä tai (mistä nyt sitten lukenut olitkaan mutta toisten mielipiteitä toistelit).

      Minä luin tämän tässä alla sen jälkeen kun olin jo oman mielipiteeni sanonut ettei Palmea koskaan ammuttu tuohon kadunkulmaukseen. Olen käynyt myös paikan päällä osoittamassa mieltäni (kunnioitusta) kyseisen miehen muistolaatan juurella. Muistaakseni kusin sen päälle (en paskonut vaikka mieli tekikin mutta ei ollut hätä) Tuo tapahtui yöllä. En kai päiväsaikaan olisi alkonut paskomaan keskellä katua.

      Tulin silloin Brysselistä, josta olin ostanut auton ja myöhästyin Suomen lautalta ja jouduin viettämään yön Tukholmassa ulkona kun en viitsinyt ottaa hotellia muutamaksi tunniksi. Lautta lähti näet aamupäivällä. Kysyt varmaan miksei kukaan pidättänyt sinua Ruotsissa kun olit tai olet tuo Haamumies. Se johtuu siitä kun ihmiset ei muista minkä näköinen hän on ja niistä kuvista ei näe suoraan samannäköisyyttä.

      Mikäs hätä tässä meillä. Seurassa tutuujen miesten. Tai eihän me toisiamme tunneta. Sitäkään et ymmärtänyt (anteeksi vaan) kun sanon olevani tuo Haamumies (tulin kaapista) niin alat puhumaan että olen ollut syytettynä Palmen murhasta. Sitä en ole ollut ja ei sitä ole ollut Haamumieskään kun eivät ole saaneet kiinni häntä. Mutta mikä on Haamumiehen rikos. Ei ainakaan murha. Yksin näitä joutuu selvittämään kun ette yksinketaisesti ymmärrä mitä sanotaan.

      Ote tuosta artikkelista josta suomennan pätkän.
      http://jagvillvarafarlig.blogspot.com/2010/07/hans-liljeson-palmemordets-hemliga.html
      Vastatakseen kaikkiin näihin kysymyksiin Liljeson lanseeraa kokonaan uuden teorian ilmoille: mitään murhaa ei edes tapahtunut. Olof Palme järjesti yhteistyössä johtavien sosiaalidemokraattien kanssa katoamisen keinona jäädä eläkkeelle. Hän ja Lisbeth menivät elokuvateatteriin illalla, mutta matkalla elokuvateatterista heidät korvattiin kahdella näyttelijällä, jotka jatkoivat kohti Dekorimaa, jossa kolmas näyttelijä odotti starttipistoolin kanssa. Jälkeenpäin tuli paikalle muka sattumalta järjestetty ambulanssi hakemaan "Olofia" ja ajamaan hänet sairaalaan, jossa sairaalan juonessa mikana ollut henkilökunta julisti hänet kuolleeksi. Christer Petterssonille olitiin myös maksattu roolistaan (hän oli saanut jopa näyttelijän koulutusta teini-ijässä ollessaan teatterikoulussa, josta sai lemput huumeiden käytön takia, lisäys minun) potentiaalisena murhaajana ja useat asiaan vihkiytyneet korkea-arvoiset poliisit varmistivat, että poliisi ohjaa ja pitää tutkiimukset pois totuudesta.

      SANON VIELÄ OIKEIN ISOILLA KIRJAIMILLA ETTÄ MINÄ VAIN KÄÄNSIN TUON TEKSTIN. Olen samaa mieltä vain siltä osin ettei Palmea tapettu. Kaikki muu spekulaatio on Liljesonin omia. Ei niitä mosia ole jotka spekuloivat aiheella. Spekuloikaa tekin vai oletteko "murha-uskovaisia" vähän niikö (ei millään pahalla) noo kuu-uskovaiset.

      Voin laittaa tuon tekstin tänne ruotsiksikin ettette luule että puhun omiani.

      För att besvara alla dessa frågor lanserar Liljeson en helt ny teori: det finns inget mord. Olof Palme organiserade själv, i samarbete med ledande socialdemokrater, sitt försvinnande som ett sätt att gå i pension. Han och Lisbeth gick på bio på kvällen men på väg från biografen byttes (kirjoitustila?)

    • Anonyymi

      Olen käynyt myös paikan päällä osoittamassa mieltäni (kunnioitusta) kyseisen miehen muistolaatan juurella. Muistaakseni kusin sen päälle (en paskonut vaikka mieli tekikin mutta ei ollut p-hätää) Tuo tapahtui yöllä. En kai päiväsaikaan olisi alkonut paskomaan keskellä katua.

      Tulin silloin Brysselistä, josta olin ostanut auton ja myöhästyin Suomen lautalta ja jouduin viettämään yön Tukholmassa ulkona kun en viitsinyt ottaa hotellia muutamaksi tunniksi. Lautta lähti näet aamupäivällä. Kysyt varmaan miksei kukaan pidättänyt sinua Ruotsissa kun olit tai olet tuo Haamumies. Se johtuu siitä kun ihmiset ei muista minkä näköinen hän on ja niistä kuvista ei näe suoraan samannäköisyyttä.

      SANON VIELÄ OIKEIN ISOILLA KIRJAIMILLA ETTÄ MINÄ VAIN KÄÄNSIN TUON TEKSTIN. Olen samaa mieltä vain siltä osin ettei Palmea tapettu. Kaikki muu spekulaatio on Liljesonin omia. Ei niitä monia ole jotka spekuloivat aiheella.

      130 henkilöä on tunnustanut murhanneensa Palmen. Ketään heistä ei oteta vakavasti. Sanoin tuolla käyneeni kusella hänen muistolaattansa päälle. Minua ei voida syyttää mistään (rikos vanhentunut) sillä en myönnä mitään. Onko tapauksesta vaikka videotallennetta. Valvontakamera kuulema oli tuossakin kadunkulmauksessa, mutta se oli ainakin Palmen "murhan" aikaan pimeänä.

      Eihän täällä kukaan ole kiinnostunut mistään Palmen murhasta eikä oikeastaan mistään muustakaan. Ellei jotakuta, joka kirjoittaa asiallisesti jostain aiheesta, niin kuin Fat Earth Kuuhun menosta, pystytä pistämään naurunalaiseksi niin jutustelu loppuu aika lyhyeen. Tuosta ylemmästä viestistä loppui tila kun yhdelle sivulle saa niin ja niin monta merkkiä tai kirjainta mahduttaa.

      Lyhyestä virsi kaunis. Lopetan tämän sivun tähän ja sanon vielä ettei Anna Lindhiäkään kukaan murhannut tai puukottanut. Siitä ei ollakaan Ruotsissa vielä puhuttu mitään. Eikä se rekalla seinään ajokaan ole aito vaikka kuvia ja vidoita on asian tiimoilta esitetty ja M/S Estonia ei makaa meren pohjassa niin kuin moni luulee.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Tukholman_isku_2017

      Mutta pysytään ketjun aloittaneen aiheessa ja keskustellaan siitä murhattiinko Palme vai ei. Nyt vielä kun saan suunvuoron sadoilta kannanotoiltanne ja viesteiltä joita tänne virtaa solkenaan. Hyömentä vään.

    • Anonyymi

      Kuuhuijaus tai oikea Kuuhun meno ei liity Palmen murhaan. Liittyykö siihen tämä vuosien päästä tapahtunut terroriteko. https://www.youtube.com/watch?v=4XMI-mlpM38
      Jos ei liity niin liittyykö Turun torilla tapahtunut puukotus tähän vaikka autolla ei ajettukaan ihmisten päälle. Näitä asioita pitäisi tutkia Qui bono-periaatteella. Eli kuka hyötyy tällaisista (lavastettu tai ei) tempauksista, jotka ovat nyt loppu. Me saimme Suomeen siviilitiedustelulain perustuslain vastaisesti, mutta saatiin kumminkin. Nyt meitä voidaan tarkkailla ilman oikeuden päätöstä. Onko kivaa.

      Epäonnistuneen käännytyksen paljastuttua Ruotsissa nousi keskustelu kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden palautusten tehostamisesta. Ruotsidemokraattien johtaja Jimmie Åkesson kutsui tapahtunutta isoksi skandaaliksi. Åkesson vaati poliisille lisää resursseja ja tiukempaa rajavalvontaa.

    • Anonyymi

      Valehtelet että olisi "vielä kerran" eikös niin?

      • Anonyymi

        "Ruotsin sosiaalidemokraattisella puolueella on myös tavoitteenaan muuttaa Ruotsi monarkiasta tasavallaksi. Eli nyt meillä on itse kuningaskin epäiltyjen listalla."

        Valehtelet että olisi "vielä kerran" eikös niin?

        En tiedä kenelle tuo sutkautus on tarkoitettu, mutta "vielä kerran"-mies pistää myös omiaan. En ole aiemmin lukenut mistään, että itse kuningaskin olisi epäiltyjen listalla. Miten kuningas nyt olisi lähtenyt Sveavägenille ampumaan pääministeriä, sillä sehän olisi ollut aika riskaabelia jos olisi jäänyt kiinni. Se, että hän olisi sitten palkannut siihen jonkun ammattitappajan on eri asia. Mutta mistä "murhaaja" tiesi odottaa pariskuntaa murhapaikalla. Tämä tietetnkin jos murha on totta.

        Kukaan muu ei nähnyt miehen kasvoja kuin rva Palme joka sekoitti näkemänsä miehen heitä seuranneeseen tai perässä tulleeseen mieheen. Tämä tietenkin siinä tapauksessa että murha on totta. Muussa tapauksessa kaikki valehtelevat. http://www.itdemokrati.nu/page36e.html

        Voisiko olla että Anders Björkman olisi ns. kriisinäyttelijä joka oli palkattu kertomaan kaikenlaista soopaa, mikä voidaan laittaa myös sen tiliin että mies oli kännissä.

        Kyllä Palmen "murhaan" kuuluu paljon muuta kuin mitä meille kerrotaan. Kuka uskaltaa kertoa mitä. Minä kerron vain oman osuuteni, mikä on jossain mielessä vain päätelmiä siitä mitä minulle tapahtui "murhan" aikoihin ja kuinka se on liitettäväksi murhan lavastamiseen. Huom! minun tarinani liittyy vain murhan lavastamiseen; ei itse murhaan jos sellainen tehtiin oikesti. Tai voihan se siihenkin liittyä mutta minä en vain usko että se olisi mahdollista. Ei mikään puhu sen puolesta että hänet oltaisiin tapettu siihen paikkaan.


    • Anonyymi

      "Eli kuka hyötyy tällaisista (lavastettu tai ei) tempauksista, jotka ovat nyt loppu. Me saimme Suomeen siviilitiedustelulain perustuslain vastaisesti, mutta saatiin kumminkin. Nyt meitä voidaan tarkkailla ilman oikeuden päätöstä. Onko kivaa."

      Voisiko ihminen olla noin julma, että tappaisi ihmisiä ja viattomia ihmisiä sen takia että saisi laillisesti kyttäillä ihmisten yksityiselämää uudenaikaisilla vakoilulaitteilla. Monikossa elämiä. Yksi elämä. Kaksi elämää, satoja elämiä.

      Tuo uzbekki toimi sen takia että saisi oleskella Ruotsissa, sillä kansan mielipide on nyt turvapaikkan hakijoiden puolella, kun joku tekee tuollaisen iskun, jotta näkisimme sen tuskan, minkä parissa kielteisen turvapaikan hakijat elävät. Täällkin lähes jokainen on uzbekin puolella ja hyväksy hänen tekonsa, sillä se oli oikeutettu. Oppivat antamaan kielteisiä päätöksiä. Hän ei kai antanut mitään julistusta tekonsa tueksi niin kuin Suomessa puukotuksen tehnyt muslimi. Hän oli tosi viisas sillä näin hän auttoi kansan mielipiteen kääntymisen nyt islamille myönteisempään suuntaan. Todella nerokasta. Mutta eikö teitäkin ihmetytä mihin loppui terrorismi, kun Trump tuli valtaan. Hän on niin tosikko ettei ymmärrä huumoria. Nuo teothan on pelkkiä lavastuksia. Sitä en tiedä oliko aikoinaan Stay Behind ja Glaudion tekemät iskut lavastettuja. https://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Gladio

      Suomen poliisihallitus lähetti kaikille poliisiasemille kehotuksen lisätä näkyvyyttä paikoissa, joissa on paljon ihmisiä. Suomen rajavartiolaitos tehosti valvontaansa Helsingin satamissa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Myös Norjassa turvatoimia kiristettiin; suurimmissa kaupungeissa ja Oslon lentokentällä poliisit kantoivat Reutersin mukaan asetta.

      Suomen valtionjohto tuomitsi iskun. Presidentti Sauli Niinistö ilmoitti olevansa järkyttynyt iskusta ja esitti surunvalittelunsa.

    • Anonyymi

      Anonyymi
      15.7.2019 11:36

      Anonyymi kirjoitti:
      Minäkin pyydän anteeksi jos näin lausuin. Järkevältä tyypiltä tunnut. Se miksi jauhan Palmesta on aika jännä juttu, sillä minä olen tuo Haamumies josta tehtiin murhaajaa, vaikka en silloin ollut edes Ruotsissa. Ymmärrätkö nyt miksi asia on minulle tärkeä ja luulisi sen kiinnostavan ihmisiä.

      Ei ehkä sinun ikäluokkaasi, mutta vanhempia kylläkin. Kuu huijauksesta tulee nyt 50 vee ja olin silloin 19 vee vuonna 1969 ja se ei silloin täytyy myöntää oikein kiinnostanut oikein mitenkään. Otti ehkä päähän kun jenkit pääsi petoksella Neuvostoliiton edelle avaruuden tutkimuksessa. Se oli petos. Ei reilu peli.

      Eipä nuo historian jutskat muutenkaan sillälailla ole kiinnostanut mutta minusta on tullut nyt tällainen hihhuli kun minun täytyy todistaa ettei Palmea kukaan tappanut ja siksi en saa siitä rauhaa ennen kuin muutkin ovat samaa mieltä.

      Hans Holmer joka tutki murhaa sanoi: :”Om sanningen om mordet på Olof Palme kommer fram, såkommer den att skaka Sverige i sina grundvalar.”

      Jos totuus Olof Palmen murhasta tulee julki, niin se tulee ravistamaan Ruotsia sen perustuksia myöten.
      Näytä lisää

      Totuus Palmen murhasta ei ravista mitään, koska näin pitkän ajan jälkeen ketään ei kiinnosta enää onko se kuollut vai elossa.

      Tai sekään olitko sinä haamumies vai teräsmies.

      Ymmärrätkö? Ei ole mitään vitun väliä miten asia on. Kiinnostuneita on sinun lisäksi nolla. Hokemalla asiasta jokaisessa ketjussa VÄHENTÄÄ kiinnostusta jokaisella kerralla seuraavaksi 10 vuodeksi.

      Laskujen mukaan saatan harkita asiasta kiinnostumista noin tuhannen vuoden päästä. Tai kahden tuhannen, lopetin laskemisen koska sekään ei kiinnosta.

      Minäkin pyydän anteeksi jos näin lausuin. Järkevältä tyypiltä tunnut. Tai emmä oikeen tiijä ookko sää mikään jätkevä tyyppi. Vähennetääs taas kinnostustasi 10 vuotta. Etkö todellakaan ole kiinnostunut maailman menosta. Sinä uskot vaan että Kuuhun ollaan menty viiskyt vuotta sitten jolloin et ollut edes syntynyt. Uskotko sen takia kun osa amerikkalaisista sanoo niin. Osa taas sanoo ettei siellä olla käyty.

      Sanoit uskovasi vain faktoihin. Et ole varmaan perehtynyt ilmiöön nimeltä valemedia. Valtamesiasta onkin nykyään tullut valemedia. Kohta ei voi uskoa enää mihinkään mitä valtamedia sanoo.

      Se mitä sinä sanot on tosi painavaa sanaa. Onko sinulla täällä oma kannattaja joukko? Palme ei kiinnosta ketään on kyllä kova kannanotto. Moni ei vaan kehtaa sanoa mitä ajattelevat peläten munaavansa itsensä. Kysymys ei ole siinä elääkö Palme vai ei, vaan tapettiinko hänet niin kuin valtamedia väittää. Onko Kuussa käyty niin kuin valtamedia väittää.

      Sitten kuin valtamedia sanoo ettei Palmea murhattu ja Kuussa ei käyty niin sitten alat uskomaan vai alatko salaliittoteoriitikoksi ja alat väittelemään valtamediaa vastaan. Sinulle virallinen on totuus. En minä pyydä sua alkamaan perehtymään tosiasioihin missään asiassa, vaikka faktojen mies oletkin.

      Sinä kirjoitit: "Totuus Palmen murhasta ei ravista mitään, koska näin pitkän ajan jälkeen ketään ei kiinnosta enää onko se kuollut vai elossa. Tai sekään olitko sinä haamumies vai teräsmies."

      Ei haamumies isolla tai pienellä alkukirjaimella ole tai ollut mikään teräsmies. Kauan minulta meni ennenkuin tulin niinsanotusti "kaapista" ulos. Vain homot ja alkoholistit tulevat kaapeista ulos. Ei haamumiehet, mutta en sen takia piileskellyt kaikkia näitä vuosia vaan syyt ovat muualla. Ensiksikin ei muinusta ole mikään kunnia (kyseenlalainen kunnia) olla joku haamumies. Ruotsissa on tuhansia ihmisiä pidätetty vain sen takia että muistuttavat haamumiestä. Aika mitäänsanomaton hahmo jos on noin tavanomaisen näköinen. Tumma tukka silmät antavat sille kuvalle etelämaalaisen ulkonäön. Tuo saksalaisten tekemä kuva ei todellakaan muistuttanut sitä alkuperäistä kuvaa jonka silminnäkijä näki. Meillä ei montaa kertaa tuollaisia etsitäkuulutus kuvia ole mediassa levitelty. Tampereella julkaistiin yhdestä tuhopolttajasta yksi kuva ja kuuluisiksi nousivat Pasilan poliisitalon räjäyttäjien kuvat. He saivat koodinimet "Ohukainen ja Paksukainen". Jos sanon että minä tunnen nuo miehet, niin mitäs siihen sanot, kun sinua ei kiinnosta mikään. Älkää peljätkö vaan kuunnelkaa. Minä tunnen nämä miehet. Ote matkasaarnaaja Lempisen puheesta kirjasta Aapelin siunattu hulluus. https://www.youtube.com/watch?v=16hdjyP4Zjc

    • Heh heh, hieman raskasta pohdintaa, tuskin kukaan jaksaa kaikkea lukea.

      Olen opetellut pikalukutaidon jo varhain joka tarkoittaa sitä esim. että en määrättyjä kirjoja edes nokkani eteen hanki.

      Ei minulla edellisiin oikestaan mitään uutta sanottavaa ole mutta Palme oli globaalikommunistisen eliitin sätkynukke jonka myötävaikutuksesta Ruotsi ajautuu nyt totaalituhoon.

      Ruotsalainen eliitti pakenee maasta ja loput asuvat vahvasti linnoitetuilla merenranta- alueillaan mihin ei maahanmuuttajarahvaalla ole mitään asiaa.

      • Anonyymi

        Aina sama tarina: se on globalisti eliitti. Etkö muuta keksi enää? Ei maailma ole niin mustavalkoinen.


    • Anonyymi

      Pähkäilijä ja nazi ovat hengissä. Fat Earth on varmaan jo tapettu kun on Palmen murhasta minun kanssani samaa mieltä. Tuolla ylhäällä on yksi viesti mikä saattaa jäädä muiden viestien alla joten tuon osan siitä tähän.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Gunnar_Wall

      Gunnar Wallille lähetin myös kerran sähköposti viestin, jossa kerroin eräästä filmistä jonka olin nähnyt juuri vähän ennen murhaa, Se oli viimeinen ohjelma tai filmi minkä olin nähnyt vieraillessani sukulaisissa Suomen Turussa. Se tuli Yle 1 tai 2 tai jopa mainosteeveestä MTV tai Tv 3.

      Olen kirjoittanut tännekin siitä filmistä. Minun 'haamumiehen' alibi on siis motiivi tuon murhan lavastamiselle. Kerron filmin nimen jos kiinnostaa. Mutta kun ei kiinnosta niin ei kiinnosta. Gunnar Wall kertoi lukeneensa viestini, mutta ei asiasta ole sen koomin mitään kuulunut. Onko liian arka asia. (ei ainakaan ketjun aloittajaa kiinnosta)


      pähkäilijä
      15.7.2019 10:33
      Uusi
      Teorioita on ainakin kahta lajia, tieteellisiä tai epätieteellisiä.

      nazi
      15.7.2019 14:14
      Uusi
      Muistakaamme toki veljet että tiede korjaa itseään koko ajan ja jatkuvasti.
      Siten ei nykyisin faktoina pitämämme olekaan enää tulevaisuudessa sitä.

      Ei minulla edellisiin oikestaan mitään uutta sanottavaa ole mutta Palme oli globaalikommunistisen eliitin sätkynukke jonka myötävaikutuksesta Ruotsi ajautuu nyt totaalituhoon. (tuo ei ollut lavastuksen syy)

      Te kaikki haette vain motiiveja vain murhaan. Se ei vaan mene perille ettei murhaa koskaan tehty.

    • Anonyymi

      Anonyymi 16.7.2019 19:23
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15749210/klonkku-se-on-mutta-miksi#comment-98295269

      7 Vastausta Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

      Vasemmistolaisia halutaan pitää pimennossa mitä maailmalla tapahtuu. Olen laittanut nyt tuon linkin tuonne salaliittopalstalle jo 3x (kolme kertaa). Sitten puhutaan sananvapaudesta. Määrättyjä ihmisiä pidetään pimennossa Suomessa. Luuleeko ylläpito että nyt tulee vallankumous kun vasemmistoliitto saa tietää toruuden Palmen murhasta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15753498/klonks-klonx

    • Anonyymi

      Miten vielä lisäisi pökköä pesään että tajuaisitte että murha oli lavastettu huijaus. Vaikeahan se on mieltää sellaista, kun kyseessä on vielä henkilöt joista ei millään sellaista uskoisi, että lähtevät mukaan sellaiseen.

      Minä sanoin olevani tuo haamukuvan mies. En muista sanoinko sen tässä ketjussa (en jaksa lukea tätä alusta) mutta jossain niin sanoin. Nyt on ollut vähän taukoa kun viimeksi tänne kirjoitin, niin ei kaikkea aina muista, missä ketjussa on mitäkin sanonut ja mitä ei.

      Tuossa linkissä tässä alla kuvaa verrataan Petterssoniin. Mikä järki siinäkin oli. Noh, kumpikaan ei ole tappanut Palmea. Se on heillä yhteistä. Kun tuo haamukuva tuli julkisuuteen niin ruova Palme alkoi puhumaan miehen tuijottavasta katseesta. Ei toi nyt niin kauhean tuikottava ole. Sitten hän mainitsi pitkästä nenästa ja vaaleasta ylähuulestä. Kyllähäb se on helppo sanoa kun on kuva mistä katsoo yksityiskohtia. Pettersson pidätettiin kolmen vuoden päästä kun tuo kuva julkastiin. Mikä oli se syy miksi hänet pidätettiin ei ole kerrottu virallisesti. Rouvan kuvailemisen takia ei ainakaan ja hänet vapautettiinkin siksi kun rouva sai tietää etukäteen, että kyseessä on joku "puliukko" mikä erottui tunnistustivistöstä helposti.

      Haamukuvalla on ihan oma historiansa, joten sitä ei voi/saa liittää Petterssoniin. Samannäköisyydellä ei ole asian kanssa mitään tekemistä ja jos katsotte niin he eivät ole oikeastaan yhtään smannäköisiä. Niin kuin en minäkään. Mutta tiedän että tuolla kuvalla haluttiin viitata minuun. Mistä sen tiedän, niin voittehan sitä kysellä minulta. Mutta kun asia ei kiinnosta niin minkäs teen. Kunhan puhelen täs vaan itekseni. Trallalallalaa! Eihän Suomessa ketään kiinnosta maailman menot ja tapahtumat.

      http://josephzohn.blogspot.com/2018/04/dagens-fantombild.html

      http://www.youtube.com/watch?v=0Y2PVXybp6Y&feature=player_detailpage#t=1621s

      Hans Holmér sanoi, että ruotsalaiset lentävät perseelleen kun saavat kuulla totuuden Palmen murhasta. Silti hän oli mukana johtamassa tutkimuksia harahaan tietäen totuuden. Tai ei hän noilla sanoilla sitä sanonut, mutta idea on sama. Eli Palmea ei kukaan tappanut. Onko Stay Behind lavastuksen takana on eri asia. Stig Engström taisi olla mukana siinä järjestössä ja Skandia-talo liittyy siihen myös. Kun kyseessä on vakoilu niin sopisi hyvin moinen yhdistelmä, mutta luulen että saia täytyy vielä kerran kääntää päälaelleen. Palme olikin Stay Behindiä vastaan ja siksi lähti mukaan moiseen pelleilyyn kertoakseen maailmalle että poliitikkoja kytätään ja vakoillaan uudenaikaisilla laitteilla joilla tunkeudutaan vaikka minne.

      Sitä en tiedä oliko aikoinaan Stay Behind ja Glaudion tekemät iskut lavastettuja. Hehän panivat kommareiden syyksi kaikenlaisia räjäytyksiä, jotta kommarien maine kärsisi kansan silmissä.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Gladio

    • Anonyymi

      Lupaatko että on viimeinen kerta?

    • Anonyymi

      Pelottavaa seurantatekniikkaa käytetään jo: Televisio lähettää ultraääniä. Lähettikö ultraääniä jo silloin 1986 kun Palme murhattiin.

      Lähde: Tuomas Linnake

      Lisäksi ultraääniä kuuntelevat sovellukset voivat käyttää puhelimen mikrofonia kaiken äänen kuuntelemiseen, vaikka sovellus ei olisi auki. Hyökkääjä voi muuttaa sovellusta harjoittamaan salakuuntelua tai hän voi muokata laitteen sisältämää dataa.

      Missähän ketjussa meikäläinen kerto Haamumiehen (siis minun) nähneen (tv:stä) televisiosta erään filmin joka on kuin käsikirjoitus Palmen murhaan. Tuo elokuva on Elia Kazanin The Boomerang (Suomessa se tunnetaan Saarroksissa nimellä)

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15542139/haamumies-alias-spokman

      https://www.elokuvauutiset.fi/site/dvd-arvostelut/ulkomaiset/5040-saarroksissa-1947

      Elia Kazanin kolmas ohjaustyö on yhä tänä päivänä melko poikkeuksellinen oikeussalidraama, jossa syyttäjäkään (Dana Andrews) ei ole lainkaan varma syytetyn syyllisyydestä. Syyttäjä kun sattuu olemaan poliittisesta toiminnastaan huolimatta harvinaisen rehellinen mies, jota ei painosteta tekemään poliittisesti suotuisia, mutta oikeudellisesti ja moraalisesti vääriä ratkaisuja. Miehen usko joutuu koetukselle, kun tämän koko pikkukaupungin rakastama pastori murhataan teloitustyyliin keskellä katua, eikä syyllisestä ole tietoakaan.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Harold_Israel

      Elokuva perustuu tositapahtumiin. Miksi minä jouduin pilailun kohteeksi on oma tarinansa, mutta olkoon kun ketään ei kiinnosta.

      Koomisuus on pitkälti virkamiesten suhteissa lehdistön edustajiin, mutta parhaimmat naurut irtoaa lyhyestä kohtauksesta, joka liittyy murhaajasta annettuihin hyvin vähäisiin ja erittäin yleisiin tuntomerkkeihin. Kaksi tuntomerkit täyttävää miestä kun kohtaavat kadulla, pysähtyvät tuijottamaan toisiaan ja lähtevät sen jälkeen juoksemaan kohti puhelinkoppia ilmoittaakseen näkemästään poliisille. (ei ne mitään puhelinkoppia hakenu) Nuo kuvat täs alla on tosi koomisia. Niilläkö pitäis joku löytää. Joko te uskotte että koko homma on yks vitsi. Mutta aika outo vitsi. Naurattaa niin pirusti. ehe eh heh hahaha haaa.

      https://www.google.com/search?hl=fi&tbm=isch&source=hp&biw=1540&bih=827&ei=f9o2Xc2JI-yyrgTKhKGQDg&q=fantombild palme&oq=fantombild palme&gs_l=img.3..0i30l3j0i8i30.5729.15726..16560...0.0..0.102.1316.15j1......0....1..gws-wiz-img.....0..0j0i19j0i30i19j0i5i30i19j0i5i30j0i24.E_1rSb6Pp7w&ved=0ahUKEwiNxZT848rjAhVsmYsKHUpCCOIQ4dUDCAU&uact=5#imgrc=peeO2Bxov3qJLM:

      https://www.google.com/search?hl=fi&tbm=isch&source=hp&biw=1540&bih=827&ei=f9o2Xc2JI-yyrgTKhKGQDg&q=fantombild palme&oq=fantombild palme&gs_l=img.3..0i30l3j0i8i30.5729.15726..16560...0.0..0.102.1316.15j1......0....1..gws-wiz-img.....0..0j0i19j0i30i19j0i5i30i19j0i5i30j0i24.E_1rSb6Pp7w&ved=0ahUKEwiNxZT848rjAhVsmYsKHUpCCOIQ4dUDCAU&uact=5#imgdii=He5x1-zRX3rekM:&imgrc=peeO2Bxov3qJLM:

      https://www.google.com/search?hl=fi&tbm=isch&source=hp&biw=1540&bih=827&ei=f9o2Xc2JI-yyrgTKhKGQDg&q=fantombild palme&oq=fantombild palme&gs_l=img.3..0i30l3j0i8i30.5729.15726..16560...0.0..0.102.1316.15j1......0....1..gws-wiz-img.....0..0j0i19j0i30i19j0i5i30i19j0i5i30j0i24.E_1rSb6Pp7w&ved=0ahUKEwiNxZT848rjAhVsmYsKHUpCCOIQ4dUDCAU&uact=5#imgdii=DW0ivIlmp5wAKM:&imgrc=peeO2Bxov3qJLM:

      Mutta mitäs tassä yksikseni höpisten mutta jos vaikka joku saattaisi innostuakin. Jos vaikka poliisi sattuisi salaa lukemaan näitä viestejäni (miksi salaa - en ymmärrä)

      • Anonyymi

        Sori, kukaan ei kiinnostu. Puhut yksinäsi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sori, kukaan ei kiinnostu. Puhut yksinäsi.

        Niin, edes Poliisi ei kiinnostu.


    • Anonyymi

      Eikö tämä ole jo eriskummallista kun ei edes Ruotsin poliisi kiinnostu. Siis pitäisi kiinnostua siitä, ettei Palmea koskaan tapettu, eikä jostain että minä tiedän jonkun joka voisi olla murhaaja. Menkää ja kuulustelkaa häntä. Tollasia vihjeitä poliisilla on tuhansia. Siihen niiden aika menikin sen sijaan että olisivat alkaneet tutkia asiaa siltä kannalta että koko murha on bluffia.

      Toi taidettiin poistaa kun sanoin että menen toiseen ketjuun höpisemään "yksikseni".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15764729/klonk-klonk-klonk

      Kuka semmoisenkin viestin käski poistaa. Tämä poistopolitiikka toimii hieman oudosti. Tästä ketjusta on poistettu vain kaksi viestiä. Molemmat varmaan minun ja niissä ei ole ollut mitään sääntöjenvastaista.

      Kyllä tämä ketjun aloittajakin aika yksikseen on joutunut puhumaan ainakin Palmen suhteen. Eihän tähän ketjuun ole kukaan muu kuin minä kommentoinut joten ei hänen ihan yksin ole täytynyt höpistä. Hän aloittaa ketjun ihan asiallisesti epäillessään (hetkinen katsotaan mitä hän sanoi) Kas tässä tämä tässä alla. Minä sanon että "kuinka paremmin voisi sanoa". Hän sanoo: "kansallisen turvallisuuden nimissä tämä ei saa selvitä". Holmér ja pari muutakin silmäätekevää on sanonut että jos murha selviää, niin kansalle tulee kakat pöksyyn.

      "Kuulostaa omituiselta, että murhan selvittelyssä on mennyt näin kauan, jonka takia luulen että tyyppi on saattanut olla vaikutusvaltainen ja tapaus saatettiin koittaa taputella tekaistulla "syyllisellä". Joku taho saattoi myös asiaa selvittelevien joukoissa ajatella, että "kansallisen turvallisuuden nimissä tämä ei saa selvitä". Tämä on nyt hyvin pitkälle vietyä päättelyä ja saattaa mennä pahasti metsään. Käytännössä tämä kuitenkin tarjoaisi jollekin "tutkintakomitealle" loppumattoman suojatyöpaikan, jossa voidaan puuhastella ja vuoden välein julkaista joku raportti jostain, mutta ei koskaan saada mitään selville."

      Tuo loppukin on arveltu ihan oikein. Tuntuu että Palme tutkijat ovat jotain "suoja-työläisiä". Vaikka kyllä he tietävät paljonkin, mutta mitään ei kerrota ainakaan heti. Sitten kun se ei enää ehkä skaakkaa Ruotsia perustuksissaan, niin jotain voidaan kertoa. Toisaalta tollanen piilottelu (mjörklägning) on fasistista ja jopa rikollista ja rikkoo ihmisten oikeutta tietoon.

    • Anonyymi

      Kerran vielä ja sitten lasku. JABADABA DAIJJAI DABADABADUU!

      • Anonyymi

        Eikö tos nyt oo epäilty ketä milloinki


      • nazi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö tos nyt oo epäilty ketä milloinki

        Eiks tos ny epäilty sit suaki mikäs ny millonki?


    • Anonyymi

      Palme murha on sama kuin Kennedy murha.
      Murhan teko tehtiin valtion sisältä.

      Kennydy tapettiin valtion sisältä ja tappajat olivat CIA.
      Palme tapettiin valtion sisältä ja tappaja oli Säpo.

      • Anonyymi

        Luultavasti noin asia on. Kennedyn murhan motiiveista ei vallitse yksmielisyyttä, mutta veljensä(oikeusministerii tuolloin) murha oli ainakin erään tietokirjan mukaan Marilyn Monroen murhaan liittyvä.

        Palmen murhajutussa myöhemmin on jäänyt vähemmälle huomiolle aiemmin näyttävästikin uutisoitu kahden suomalaistaustaisen naisen kokemus. Hehän kohtasivat pinnallisesti tuntemansa miehen aseen ja radiopuhelinen kanssa murhapaikan lähellä ja pian tuon jälkeen kuuluivat laukaukset.


    • Anonyymi

      Koko juttu kuopattiin kesalla 2020 ja taitaa olla nain

      • Anonyymi

        Greer. Ei siitä pakoon pääse.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      333
      2909
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      106
      2194
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1630
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1042
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      934
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      852
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      41
      763
    Aihe