BURKINIEN KÄYTTÖ KIELLETTÄVÄ SUOMESSA.

Anonyymi

83

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rumille voisi kyllä sallia.

    • Anonyymi

      Eikö tämän pitäisi olla itsestään selvää? Suomessahan on laki joka kieltää julkisilla paikoilla naamioituneena esiintymisen.

      Miksei se nyt yks kaks koskekkaan muslimeja?

      Suomen matutushallinnot toimivat lakia vastaan!

      • Anonyymi

        Muslimit eli maahamme tunkeutuneet elintasopakolaiset heille on myönnetty täällä hölmölässämme aivan omat lakinsa eikä meillä ole siihen asiaan mitään sanomista.
        Tyttöjen sukuelimien silpominen on esimerkki mitä brutaalisemmasta toiminnasta, mutta mitä täällä hölmölässäme sekin on hyväksyttävää, kun kyse on muslimeista ?
        Tämä myöntyminen näille tänne tunkeutuneille ei ole sivistyneen valtion toiminta muoto vaan täällä kuuluisi toimia niillä säännöillä mitkä on perustuslaissamme säädetty.
        Täällä palstoilla toimitaan jo maahamme tunkeutujien määräämillä ehdoilla ja ne kirjoitukset menee poistoihin mitkä ovat totuuksia ja koskettavat näitä sivistymättömiä maahamme tunkeutujien brutaalisia toimia.
        Täällä palstoilla on eräs suomalaisia ivaava täikurppis Moktar joka nauraa vain vaikka hänen pitäisi olla surullinen miten lapsia silvotaan vain heidän uskonlahkonsa määräämillä ehdoilla.
        Meitä ei naurata yhtään tuo huvi


      • Anonyymi

        Maassa sorretaan omaan kansaamme. Siksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maassa sorretaan omaan kansaamme. Siksi.

        Normaalisti sekä kaiken järjen mukaan kukin maa puolustaa omaa kansaansa kaikessa. Nyt nämä Euroopan nykypäättäjät tekevät päinvastoin, poislukien Puola, Unkari ja vastaavat maat. Niissä länsimainen kulttuuri tulee säilymään, muualla se tuhoutuu.


    • No jopa nyt taas. Tavio ja Purra katsovat voivansa päättää naisten uimapuvuista ohi ja yli niiden käyttäjien oman mielipiteen.

      Uimahalli määrittelee hygienianäkökohdista lähtien sen, millaiset asut ja materiaalit ovat sallittuja kyseisessä uimahallissa. Uimari sitten valitsee sallituista uima-asuista sen, minkä hän eniten miellyttää ja asia on sillä valmis. Mihin tässä tarvitaan Purran tai Tavion mielipidettä?

      Minun mielestäni uimaan tuleva nainen päättää uimahallin asettamissa rajoissa sen, missä asussa hän uimahallissa esiintyy. Sivullisten asia ei myöskään ole kyseenalaistaa uimarin päätöstä.

      Tolkku pitäisi olla kansanedustajillakin. Tuskin tällainen uimapukukysymys vaatii eduskunnan kannanottoa.

      Pöljä aloite. ;)

      • Anonyymi

        Satun tuntemaan näitä ihmisiä ja useilla heistä ei ole mitään mahdollisuuksia päästä uimaan, kun siellä on vieraita miehiä. Miten naiset sallii näin mustasukkaisten miesten toiminnan uskon varjolla Suomessa?


      • Anonyymi

        No, jopas nyt taas.....Suomen perusoikeuksia ja ihmisoikeuksia kunnioittava ja ihmisarvoista ja tasa-vertaista kohtelua aina niin ylenpalttisesti persuille antava.... nyt Taviolle ja Purralle.

        Kansanedustajat, jep, jep, kansan demokraattisilla vaaleilla valitut kansanedustajat Tavio ja Purra, eivät todellakaan katso "voivansa päättää naisten uimapuvuista..."
        Vaan ovat tehneet kirjallisen aloitteen hallitukselle, kuinka Rinteen länsimaiseen arvomaailmaan sopii edistää Suomessa naista alistavaa pukeutumista uimahalleissa.

        Suomessa pyritään yhtenäisiin sääntöihin. Samat lait ja säännöt kaikille kansalaisille. Ketään korottamatta tai alentamatta.

        Eiköhän se ole jokaisen edun mukaista, että kaikissa uimahalleissa on samat säännöt.
        Sen pikku muslimitytönkään/naisen ei tarvitse pettyä, kun olettaa pääsevänsä burkinilla uimaan jokapuolella Suomea. Eikä sitten saisikaan. Joutuisi itkuisena ja loukattuna kääntymään pois.

        Todella hyvä aloitekysymys ja mielenkiinnolla odotan vastausta!!


      • Anonyymi

        Moktar haluaa itse uida burkinissa. ;)
        Hyvin pukee kääpää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Satun tuntemaan näitä ihmisiä ja useilla heistä ei ole mitään mahdollisuuksia päästä uimaan, kun siellä on vieraita miehiä. Miten naiset sallii näin mustasukkaisten miesten toiminnan uskon varjolla Suomessa?

        Haluaisitko tulla hakatuksi uiti reisun jälkeen tästähän on kysymys


      • Anonyymi

        Tiedät hyvin että islamissa mies päättää naisen esiintymisestä missä milloin miksi ja miten, joten naiset eivät suinkaan päätä itsenäisesti edes uima-asuistaan niin kauan kun ovat vähimmässäkään määrin riippuvaisia miehestä ja sukulaisista. Naisen vartalo ja tahto on aina jonkun miehen omistuksessa. Burkhakielto on kädenojennus vapaampaan ja itsenäisempään, ihmisarvoisempaan elämään. Dominoitko itse naisläheisiäsi vai kunnioitatko heidän erillisyyttään? Haluavatko he uida kaavuissa? No miksi sitten meuhkaat burkineista.


      • Anonyymi

        Jos kyseessä olisi vain uimarin oma muotiajatus, asia olisi juuri, kuten kuvaat.

        Taustalla vaikuttaa muunlaisiakin ajatuksia. Ilman niitä pieni tyttö ei koskaan edes vartu sellaiseen tietouteen, että hänen olisi muka soveliainta uida jättivaatteissa.

        Suomessa on vuosikymmenten toimivat perinteet. En ole sinun kirjoituksista vielä kertaakaan huomannut mitään asiallista luonnontieteellistä syytä, miksi nuo perinteet eivät toimisi edelleen. Sen sijaan muistan kyllä kirjoituksesi, jossa ilmoittelit tuijottavasi miesten peppuja.


      • Anonyymi

        Kuuluuko islam muka sivistysvaltioihin?


    • Anonyymi

      Tässä maassa on oltava ilman rättejä, kasvotusten hoidetaan asiat ei rätti naamalla. Pitäiskö suomalaistenkin vetää lakana päälleen, tehdä silmille aukot ja suulle, siinä vois kyllä naiset suuttuu, menee lakanat piloille ja saa vielä poliisit perään ja syytteet päälle.

      • Moktar.Gubta

        Olet varmaankin itse sitä mieltä, että perustelit kantasi hyvin.

        Nauretaan yhdessä. ;)


    • Anonyymi

      Kuinkahan kävis jos virittelis KuKux-klaanin asusteet ja lähtisi kartsalle..

      • Anonyymi

        Ruotsissahan naiset vaativat, että heidän pitää saada uida uimahalleissa yläosattomissa.
        Espanjassa tämä muoti on edelleen käytössä rannoilla, kuten oli -80 -luvun lopulla


      • Anonyymi

        Tässähän uhkaillaan kasvoihin lyönnillä jos nainen on yläosattomissa kerrassaan. Saatiin suora todiste tästä Kupan valheellisesta "musunaisen valinnanvapaudesta". Rehellisesti sanoen, en ole parempi ihminen, ainakin teoriassa olisi kiva saada Kupan nenä punoittamaan ja turvoksiin em. syistä. Ja saisi sitten itkeä täällä.


    • Anonyymi

      Minä olen sitä mieltä, että sen käyttö pitäisi olla pakollista.
      Sen käyttäjät ovat sellainen kosmeettinen haitta, mutta se ainakin peittäisi niitä naamoja.

    • Anonyymi

      Sinun pitää kokeilla. Älä tule sitten tänne itkemään, jos nenäsi punoittaa ja on turvoksissa.
      Tässä syy miksi burkinia pitää käyttää uidessa kerrottuna Moktarin suulla

    • Riikka Purra esiintyi tv-uutisissa ja heilutteli saamaansa kirjettä. Oli tullut kuulemma vihapuhetta torven täydeltä ja vielä uhkauksia.

      Kyllä keski-ikäisen naisenkin pitää rohjeta näyttää sulojaa uimahallissa, kun miehet tiiraavat, Riikka sanoi itkua tursuten. Ei siitä pidä heti alkaa uhkailla.

      Nauretaan taas. ;)

      • Anonyymi

        Myös Riikalle sopii enemmän peittävä uima-asu.


    • Anonyymi

      Ai miten upeita naisia on persuissa jotka puolustavat naisen asemaa, toisin kuin niinsanotut feministit. Näille nykyajan femakoille koko elämäntarkoitus on vihata suunnattomasti lihaa syövää valkoista heteromiestä.

    • Anonyymi

      Ongelmallista on myös rajoittaa naisen vapautta pukeutua. Joku voi ihan hyvin haluta vapaaehtoisesti rätin päähänsä, lakanan niskaansa jne. On ihan yhtä väärin sanoa, että et saa pukea lakanaa kuin että et saa pukea paljastavaa toppia. Molemmissa rajoitus on sama, mutta kohdistuu erilaiseen rättiin.

      • Anonyymi

        Käsittämätöntä on musumiesten viha naisen ulkonäköä kohtaan. Mitä virkaa on kauneudella, jota ei ole olemassakaan kuin piilossa yksinäisyydessä. Julminta mitä naiselle voi tehdä seksuaalisen nautinnon tuhoamisen lisäksi. Luuhailla kuoleman kaavussa, on siinäkin elämä.


    • Anonyymi

      Oliskohan tässä peruskysymyksenä se että mitä me tarkoitamme ja mihin me pyrimme kun haluamme että pakolaisina tänne tulevat ihmiset kotoutuisivat tähän meidän yhteiskuntaan mahdollisimman hyvin?

      Tarkoittaako se sitä että he jatkavat omaan elämäänsä vanhojen tapojen ja oman kulttuurinsa mukaisesti?

      Vai tarkoitetaanko tällä sitä että "maassa maan tavalla"?

      Jos meillä on tästä selvä käsitys niin tämänkaltaiset aloituksessa mainitut asiathan eivät aiheuttaisi mitään epäselvää!

      • Anonyymi

        Suvakkien ja muslimien äänitorvi M Guban mukaan "maassa maan tavalla, mutta joka maassa muslimien tavalla"!


    • Anonyymi

      Kannatan maassa maan tavalla tai maasta pois.Ei turistitkaan kulje muslimimaassa sortseissa ja topissa

      • Anonyymi

        Kuten myös!

        Ongelmana on meidän Suomalaisten HUONO ITSETUNTO kun emme uskalla vaatia että meidän kotimaassamme tulee käyttäytyä MEIDÄN sääntöjemme mukaan!

        Mitä ihmeen kotouttamista se on jos sinut voidaan "leimata" ja tunnistaa pakolaiseksi ihan joka paikassa?

        Eikös se olisi pakolaisena tänne tulleelle ihmisellekin parempi että hän sulautuisi mahdollisimman nopeasti kantasuomalisten joukkoon ja saisi kulkea ja olla täällä "yksi meistä" ilman että hänet heti tunnistetaan maahanmuuttajaksi?


    • Kummallista, miksi Purra ja Tavio kyselevät naisten uima-asuista.

      Jo kyysmys itsessään on lapsellinen: " ...mitä pääministeri Rinteen hallitus aikoo tehdä huolehtiakseen siitä, että Suomen uimahalleissa ei edistetä naisten alistamista burkineilla."

      Ajatuksena on, että nainen ei ole itse vapaaehtoisesti valinnut uima-asuaan vaan joku on sen hänelle määrännyt. Niinpä ratkaisu - toivottavasti myös Rinteen vastaus- on ilmeinen. Uimahallin uimavalvoja kysykööt burkinia käyttävältä naiselta, että oletko itse ja vapaaehtoisesti pukenut yllesi uima-asun. Jos vastaus on myönteinen, asia on kunnossa.

      Nyt kuitenkin perustuslakimme asettaa muutaman rajoituksen. Tällaisia toimia ei saa kohdistaa vain yhteen uskontokuntaan ja siten syrjiä heitä. Niinpä uimahallin valvojan on tiedusteltava ns. "mummouimapukua" käyttäviltä mammoilta, että onkos ukkosi määrännyt sinun pukemaan tollaisen hameen. Myös uimashortseja käyttäviltä pojilta on syytä kysellä, että mitä sinä nyt peittelet itseäsi ja kenen määräyksestä.

      Nauretaan taas.;)

      • Anonyymi

        Maassa maan tavalla tai maasta pois vai mitä moktar. Ei näitä säkkejä ole Suomessa ole takavuosina nähty .Nämä kirppusäkit ovat ne tänne tuoneet



      • Anonyymi

        "perustuslakimme asettaa muutaman rajoituksen" ...näitä "yhteen uskontokuntaan" kuuluvia on asunut Suomessa jo vuosikymmeniä. Eivätkä ole vaatineet Suomen arvomaailman ja lakien muuttamista, vaan ovat kunnioittaneet "maassa maan tavalla, maan lakien mukaan".

        Suomalaisilta naisilta/työiltä, ei niiltä "mummouimapukua" käyttäviltä mammoiltakaan tarvitse kysyä "onkos ukkosi määrännyt"...Miksiköhän :DDDDD
        eikä musliminaisiltakaan tulisi vaatia/antaa pukeutua länsimaissa islam uskonnon/-maiden vaatimusten sääntöjen mukaisesti julkisilla paikoilla.

        Lait ja säännöt pitää olla kaikille sama.


    • Anonyymi

      tämä on minulle yksi hyvä syy äänestää Perussuomalaisia. On järkyttävää huomata, miten nämä maahantunkeutuneet saavat ohituskaistoja ja erivapauksia verrattuna verojamaksaviin kantasuomlaisiin. En tule koskaan hyväksymään tällaista epätasa-arvoa!

      Minun lapseni on käännyttetty pois uimahallista, kun hänellä oli uimahousuissa vähän lahjetta, eli shortsimalliset, mutta siis uikkarit, ei shortsit, kangaslaadultaan. Perusteluna oli hygienia.

      Miksi minun pitäisi hyväksyä nyt tänne meidän elätiksi tulleilta naisilta, tai ylipäätään keneltäkään, koko vartalouimapukua?

      Olen niin kurkkuani myöten täynnä näiden, röyhkeiden muslimien vaatimuksista, että maassa maan tavalla tai maasta ulos, ovat ne vaihtoehdot, jotka heille pitää tarjota. Näin on jo monessa Euroopan maassa tehty.

      Eivät vaivaude edes kieltämme optettelemaan vaikka me veronmaksajat tarjoamme heille senkin mahdollisuuden ilmaiseksi. Onneksi Perussuomalaisten kannatus kasvaa ja saadaan Suomeen taas tolkun säännöt tulevaisuudessa.

    • Anonyymi

      Ruotsissahan on jouduttu sulkemaan uimahalleja epähygieenisyyden takia. Kun on tarpeeksi usein altaiden vedet vaihdettu, niin kyllästytään ja suljetaan koko paikka. Maahanmuuttajat ei välitä mistään säännöistä eikä hygieniastaan. Vesissä on liikaa bakteereja. Lisäksi vielä lukuisat tyttöjen lähentely/nimittelyt ja jopa raiskauksiakin on ollut. Eihän näillä joillain ole mitään tapoja, tuovat sen surkeen elämänsä mukanaan ja elävät sen mukaan. Siitä kärsii sitten myös ne maanmiehet jotka ovat kotoutuneet Ruotsiin ja haluavat elää rauhassa. Samaa rataa mennään täällä, meidän politikot seuraa Ruotsia ja ihailee eli tekevät samat virheet täällä hölmölässä.

    • Uskon kuitenkin edelleenkin vakaasti, että uimahalleilla on parempi ymmärtämys hygieniasta ja uimaveden laaduista kuin raappahousupersulla. Kun uimahalli on luokitellut sallitut uima-asut ja laatinut uimahallissa vaadittavat käyttäytymissäännöt, siinä tuskin tarvitaan enempä persuneuvoston apua tai hyväksyntää.

      Enkä edellenkään ymmärrä, miten se on persulta pois, jos muslimityttökin pääsee uimaan yhdessä koululuokkansa kanssa.

      • Anonyymi

        Moktar pakkopalautettavaksi


      • Anonyymi

        "Uskon kuitenkin edelleenkin vakaasti, että uimahalleilla on parempi ymmärtämys hygieniasta ja uimaveden laaduista kuin raappahousupersulla."

        Toveri politrukki Moktar uskoo ettei vaatteissa uiminen pilaa vedenlaatua eikä ole epähygienista. Mehän ymmärrämme ettei uimahalli ole mikään pesukone eikä vaatteita pestä siinä missä ihmiset uivat ja itse en mene samoihin uimaloihin missä pestään vain vaatteita.
        Muslimeille pitäisi rakentaa omat uimahallit ja onhan heitä täällä jo niin paljon, että he pystyvät itse kustantamaan omat uimalansa.


        "Enkä edellenkään ymmärrä, miten se on persulta pois, jos muslimityttökin pääsee uimaan yhdessä koululuokkansa kanssa."

        Miksei pääsisi kun pukeutuu samoin mitä muutkin ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Uskon kuitenkin edelleenkin vakaasti, että uimahalleilla on parempi ymmärtämys hygieniasta ja uimaveden laaduista kuin raappahousupersulla."

        Toveri politrukki Moktar uskoo ettei vaatteissa uiminen pilaa vedenlaatua eikä ole epähygienista. Mehän ymmärrämme ettei uimahalli ole mikään pesukone eikä vaatteita pestä siinä missä ihmiset uivat ja itse en mene samoihin uimaloihin missä pestään vain vaatteita.
        Muslimeille pitäisi rakentaa omat uimahallit ja onhan heitä täällä jo niin paljon, että he pystyvät itse kustantamaan omat uimalansa.


        "Enkä edellenkään ymmärrä, miten se on persulta pois, jos muslimityttökin pääsee uimaan yhdessä koululuokkansa kanssa."

        Miksei pääsisi kun pukeutuu samoin mitä muutkin ?

        Saahan sitä vedestä uimakelpoista kun lisätään kemikaaleja. Kiitos matujen, joudumme uimaan pahemmissa kemikaalimyrkyissä. Kyllä, se on minulta pois.


      • Anonyymi

        Onko uimahalleilla parempi ymmärrys, kuin kansan valtaisella (raappahousuisilla suomalaisilla) eduskunnalla lakien ja säädösten laatimisessa? Jep, jep, uimahallit laatimaan lait :DDD
        Seuraavaksiko rukoushuoneet? ;DDDD

        Persut=kansalaisia eli mitä se on kansalaislta pois jos, aletaan sääntöjä ja lakeja muuttamaan Suomessa kansan tahdon vastaisesti? Muiden kansojen lakien ja sääntöjen mukaiseksi, jotka ovat vieraita ja käsittämättömiä suomalaisessa yhteiskunnassa. Suomen arvomaailmaan kuulumattomia.


      • Anonyymi

        Kysehän ei ole burkineista omalla kohdallasi.
        Kyse on siitä että tahdot vain valittaa persuista.
        Aiheyhteydellä ei väliä, kunhan pääset kiekumaan
        rakastamastasi puolueesta pää punaisena.
        Tämän voi jokainen helposti todeta lukemalla juttujasi. Hae apua pakkomielteeseesi.


      • Anonyymi

        "Enkä edellenkään ymmärrä, miten se on persulta pois, jos muslimityttökin pääsee uimaan yhdessä koululuokkansa kanssa".

        Eihän tämä ole mikään perustelu. Tällä tavallahan voidaan perustella ihan mitä vaan pontikan keitosta bordelleihin - Kasva jo aikuiseksi!

        Tosin ethän sinä oikeasti näitä Burkineita puolustelekaan vaan käännät asiat persut vastaan muut asetelmaksi joten eihän sun höpötyksiä oikeastaan kannattaisi edes noteerata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Enkä edellenkään ymmärrä, miten se on persulta pois, jos muslimityttökin pääsee uimaan yhdessä koululuokkansa kanssa".

        Eihän tämä ole mikään perustelu. Tällä tavallahan voidaan perustella ihan mitä vaan pontikan keitosta bordelleihin - Kasva jo aikuiseksi!

        Tosin ethän sinä oikeasti näitä Burkineita puolustelekaan vaan käännät asiat persut vastaan muut asetelmaksi joten eihän sun höpötyksiä oikeastaan kannattaisi edes noteerata.

        Erinomaisesti kirjoitettu.


      • Anonyymi

        Ootko varma että muslimitytöt pääsee uimaan luokkansa kanssa jos luokka on sekaluokka. Saavatko uida samassa altaassa poikien kanssa. Islamaissahan sitä alapäätä kytätään sairaasti eli muslimiäijät vartioi, se vaan on niin sairasta. Että tommonen uskonto/kulttuuri päästetään levittäytymään tänne tasa-arvoiseen maahan. Uskonto/kulttuuri jossa ei nainen voi edes hiuksiaan näyttää, sairasta on sairasta...Miehet ja pojat luulee olevansa jotain suurta kun on tappi haaroissa ...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Erinomaisesti kirjoitettu.

        Aivan! Ei tarvita kuin sen tytön kotona vanhempien rohkaisu "mene vain luokkasi mukaan, katsotaan Intersportista samantyyppinen asukin".

        Mitään turhaa kynnystä uimaan lähdössä ei ole, jos sitä ei lähdetä luomaan esimerkiksi fiktiiviseen kirjallisuuteen perustuen.

        Omassa lapsuudessa ainoa jännite koski itse vettä, ja oli silloin, kun ei vielä osannut uida. Muualtakin tänne tulleet ihmiset, kuten meidän kotiseudulla latinalaisamerikkalaiset, uivat sujuvasti muiden mukana. Miksi nyt pitäisi luoda väkisin jotain ongelmia?


      • Anonyymi

        Burkinit, burkhat ja nigabit ovat patriarkaalisen islamin keinoja alistaa naista! Tämä ei kerta kaikkiaan ole soveliasta Suomessa, jossa naiset ja miehet ovat tasa-arvoisia. Tällainen ei millään muotoa edistä musliminaisten kotoutumista Suomeen. Vain jotkut punavihreät äärifeministit, kuten Mugga Kubba, voivat puhua tästä naista voimaannuttavana pukeutumisena.

        Tuohan burkinien vaatiminenkin todistaa vain sen, että nainen on miesten alapuolella suomalaisessa uimahallissakin. Vai onko muslimimiehillä jotain rajoitteita OMAN uimapukunsa suhteen? Vaatiiko koraani tai islam ylipäätään mitään pukukoodia miehiltä? Naisille näitä vaatimuksia piisaa! Onko Muggis Juggis raappahousu-salafisti? Hyvää salatyötä tekee kuitenkin persujen kannatuksen lisäämiseksi idioottimaisilla esiintuloillaan. Kiitetään häntä tästä ja nauretaan yhdessä! ;)))


    • Anonyymi

      Ehdottomasti esim. kansanedustajien tulisi pukeutua burkaan ja burkinihin, että seksuaalinen ahdistelu loppuisi ja toiseksi vaikeata olisi saada vihamielisiä kannanottoja, kun ei pystyttäisi yksilöimään.
      Jeeeee, burka ja burkini pakko Suomen väestöä koskemaan....tietysti miehiinkin tasa-veroisesti.
      Säästäisi luontoakin :DDD

      Mutta voi, voi, kun sitten taas olisi vähemmistö, mikä haluaa pukeutua omaan kansallisasuunsa....

      Pitäisikö perustuslaki muuttaa, viitteitä antavaksi, ei koskisi; rotuun, ikään, kansallisuuteen, kulttuuriin, uskontoon vetoavilla. Näillä olisi oikeus tehdä omia lakeja.
      Mutta, voi, voi, kun sitten taas olisi vähemmistö, joka vaatisi noudattamaan juuri heidän oikeita lakeja.
      Jep, jep, olisi "heimo"sodat täälläkin, Kurjuus ja nälkä.

      • Anonyymi

        Kun pahalle antaa pikkusormen se vie koko käden.


      • Anonyymi

        Mielenkiintoinen kirjoitus.

        Huumeet on kriminalisoitu, nuuskan myynti on kielletty, ja viinan ja tupakan haitoista varotetaan ja niiden saanti on K-18.

        Olisiko aika kypsä ruveta pohtimaan, mikä osa (kaikkia eri) uskontoja tai elämänkatsomusaatteita olisi syytä säätää K-15, K-16 tai K-18:sta eri katsomusten haittailmiöiltä suojaamiseen?

        Säädettäisiinkö parlamentaarisesti valtiollinen vuorovaikutuskoodi, jota vanhemmat ovat lapsen huostaanoton ja itseä koskevan vankeusrangaistuksen uhalla velvoitettuja noudattamaan? Se sisältäisi pukeutumisen rajat, kotiituloajat, ruokailun, rokotukset, sallitut poikkeukset koulun opetussuunnitelman luonnontieteestä yms.

        Sitten lapsi oman kehityksen mukaisesti päättäisi, minkä osan mitäkin uskontoa tai elämänkatosmusaatetta ottaa omakseen.

        Mitäköhän eri vaikutteita mahtaisi tulla? Syrjintä varmaankin vähenisi. Vapaus kasvaisi niillä, joilla on autoritääriset vanhemmat, mutta kutistuisi niillä, joilla on nyt täysi vapaus luovuuteen. Uskonnollisten tai aatteellisten johtajien, jotka elävät tuolla työllään, pitäisi ehkä hakea muita töitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielenkiintoinen kirjoitus.

        Huumeet on kriminalisoitu, nuuskan myynti on kielletty, ja viinan ja tupakan haitoista varotetaan ja niiden saanti on K-18.

        Olisiko aika kypsä ruveta pohtimaan, mikä osa (kaikkia eri) uskontoja tai elämänkatsomusaatteita olisi syytä säätää K-15, K-16 tai K-18:sta eri katsomusten haittailmiöiltä suojaamiseen?

        Säädettäisiinkö parlamentaarisesti valtiollinen vuorovaikutuskoodi, jota vanhemmat ovat lapsen huostaanoton ja itseä koskevan vankeusrangaistuksen uhalla velvoitettuja noudattamaan? Se sisältäisi pukeutumisen rajat, kotiituloajat, ruokailun, rokotukset, sallitut poikkeukset koulun opetussuunnitelman luonnontieteestä yms.

        Sitten lapsi oman kehityksen mukaisesti päättäisi, minkä osan mitäkin uskontoa tai elämänkatosmusaatetta ottaa omakseen.

        Mitäköhän eri vaikutteita mahtaisi tulla? Syrjintä varmaankin vähenisi. Vapaus kasvaisi niillä, joilla on autoritääriset vanhemmat, mutta kutistuisi niillä, joilla on nyt täysi vapaus luovuuteen. Uskonnollisten tai aatteellisten johtajien, jotka elävät tuolla työllään, pitäisi ehkä hakea muita töitä.

        mennä takas pyramidin juureen


    • Anonyymi

      Ei mielenterveyskuntoutujagubtalle kannata vastata.
      Hokee samaa nillitystään aina, eikä ymmärrä mistään mitään.
      Sivistymätön trolli on.

    • Anonyymi

      Palstatrollin 12-tuntinen parkumisurakka menossa, vain karvahattu tärisee.

    • Anonyymi

      En kijoita enkä liiemmin lue Moktar.Gubta levittää islam propakantaansa ja polkee naisten oikeuksia.Jos hänestä kirjoitaa totuuksia ne poistetaan

    • Anonyymi

      Ei suomi tarvitse näitä sairaan ahdasmielisen Islamin ulkoisia merkkejä mihinkään.

      • Anonyymi

        Toveri Moktar on uskonnollisien ryhmiensä kiihkopolitrukki joten hän saa ivata suomalaisia eikä hän opi vaikka me yritämme selittää hänelle oikeustajua ja ihmisyyttä.


    • Anonyymi

      Vähän sama juttu kun olin menossa bussilla töihin niin pysäkiltä tuli nuori somalityttö ja näytti kuljettajalle kännykkää ja sanoi, että on akku loppu ei pysty näyttämään mobiililippua.
      No sattuikin olemaan vähän rasistisempi raappahousukuski ja pyysi tyttöä poistumaan bussista heti. Tyttö alkoi kovaan ääneen haukkumaan kuskia rasistiksi, mutta tajusi kuitenkin hypätä bussista ulos.
      Tuota samaa kikkaa ovat yrittäneet ennenkin, mutta ei mene enää onneksi niin helposti läpi,
      Hyvä niin.

    • Anonyymi

      Tämän pitäisi olla itsessään selvä.

      Mikä voi olla syynä päättäjien haluun alistaa omaa kansaa ottamalla haittatekijöitä maahamme.

      En keksi yhtäkään järjellistä selitystä.

      Ainoa olisi, että päättäjät on noiduttu, ja sekin on kaukaa haettu.

      • Anonyymi

        Tai toteuttavat Raamatun ennustuksia


    • Palstapölvästit eivät millään raaski päästää irti naisten uima-asuista. Aiheuttavatko nämä jutut teissä väristyksiä?

      Nauretaan taas. ;)

      • Anonyymi

        BURKINIEN KÄYTTÖ KIELLETTÄVÄ SUOMESSA


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        BURKINIEN KÄYTTÖ KIELLETTÄVÄ SUOMESSA

        Burkina eivät kuulu Suomeen.
        Maassa maan tavalla.
        Suomi ei ole mikään keskiaikainen kehitysmaa.
        Burkinat kuuluu kehitysmaa maihin.
        Paikukoot mamut burkinoineen missä pippuri kasvaa.


      • Anonyymi

        Eli sinä itse.


      • Anonyymi

        Niin ketkä ei halua päästää naisia irti burkineista. Tuleeko liikaa väristyksiä? Millaisia pölvästejä mahtavat olla? Kaikenlaisia erityisjärjestelyjä ja erityishuomiota.


    • Voi yhden kerran. Nämä pöljäkkeet ovat lopullisesti juuttuneet kiinni burkineihin. Riikka Purra kyselee suu vinossa, että onko hallitus tietoinen, että burkinit voivat lepattaa uidessa.

      On teillä taas murheet.

      • Anonyymi

        Moktar gubta on sotkeutunut pahoin naisten hameisiin ei enää osaa muusta kirjoittaakaan. Mahtaako päästä irti enää ollenkaan .Mikähän olisi latinaksi tällainen sairaus???


    • Anonyymi

      Burkni on yksi näistä sairaan ahdasmielisen keskiaikaa elävän naisia sortavan poliittisen Islamin ulkoinen tunnusmerkki joita ei suomeen kaivata.....

      • Sovitaan vaan niin, että burkni on tämmöinen värkki. ;)

        PS. Hei hoi - Tröllykkä. Taasko olet lyönyt hommasi ihan läskiksi?


    Ketjusta on poistettu 29 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe