miksi 92v Tellu hoidettiin heti

Anonyymi

ja tavis kansalaiset jätetään tapaturman jälkeen vuosien ajaksi ilman hoitoa?
Tavan kansalainen joutuu vuosien terveyskeskus ralliin, jossa puoskarit syyttää asiakasta valehtelijaksi ja lääkäri peittelee vamman
vakuutusyhtiön edun vuoksi. Ei hoideta - jos ei löydy maksajia.

oo...ja sitten MRI kuvaan ilman lähetettä, jossa kuvauspaikan siivoja ja opiskelija kirjoittaa ”lausunnon” ...ehkä jotain sinnepäin. Jos kyselet lausunnon sisällöstä, vastaus: ota yhteys kuluttaja- asiamieheen, tai lisäselvitys ainoastaan lääkärille. Eli joku maksaa tuplasti.
Tervari ei ota vastaan muualla kuvattuja - koska lausunnot ovat siansaksaa.
Eikä tervarin lääkäri osaa katsoa kuvaa. Eikä osaa erikoissairaanhoidon lääkäritkään. Ollaan aika vakavan äärellä.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007705578.html

onko tää joku HUSn mainos?
tellu kiidätettiin kantotuolilla heti sairaalaan
ja ”virkeänä” lenkille.

36

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja käyyttihän Maunokin sotaveteraanien kuntoutuspalveluja vaikka olisi ehkö ollut rahaa maksaa.....

      • Anonyymi

        julkisen varallisuus menee rikkaiden perseisiin


      • Anonyymi

        "Ja käyyttihän Maunokin sotaveteraanien kuntoutuspalveluja vaikka olisi ehkö ollut rahaa maksaa."

        Jos on jonkin etuuden ansainnut, ei sen käyttämine katso varallisuutta. Mauno Koivisto on veteraanistatuksensa ja sen suomat naurettavan niukat etuudet todella ansainnut:

        Mauno Koiviston sota

        KESÄKUU 1941: Vapaaehtoisena asepalveluun Kaarinan vapaapalokuntaan.

        ELOKUU 1941: Ilmasuojelukomppanian mukana Turusta Malmille.

        SYYSKUU 1941: Komppania toimii palokuntana Aunuksella.

        HELMIKUU 1942: Aloittaa asepalveluksen Hyrylässä.

        SYYSKUU 1942: Tulee täydennysmiehenä JR 35:een Poventsassa.

        HELMIKUU 1944: Vapaaehtoisena 1. divisioonan jääkärikomppaniaan.

        MARRASKUU 1944: Kotiutetaan.


    • Anonyymi

      Oma häpeäsi olla julkisen puolen asiakas.

      • Anonyymi

        kysy siltä ylpeältä terkkalääkäriltä
        miksi se aiheuttaa häpeää
        tekemisillään siellä?

        Onko se asiakkaan vika, jos lääkäri on huono?


    • Anonyymi

      olikohan liikaa terästettyä glögiä

      • Anonyymi

        jos haluat dokata, niin se on sinun asia.


    • Anonyymi

      Köyhät laitetaan pyörimään hupuukiterveysbisneksen
      rattaisiin ja julkisen lääkärit istuu viroissaan
      eikä niiden ammattitaidottomuutta eikä tekemisiä
      voi edes kyseenalaistaa.

      Lääkärikunta on asetettu diplomaattien asemaan.
      Käytökseltään muistuttavat enemmän rikollisliigaa.

      Rikkaat saa ilmasen hoidon, kun köyhät ovat
      ensin maksaneet sen.

    • Anonyymi

      Kuka lonkkamurtuman kanssa on joutunut vuosia odottelemaan?

      • Anonyymi

        Tuo aloittajan kirjoitus on sekava.Suomessa on julkinen terveyspalvelu,kaikki murtuneet lonkat ja raajat ym.hoidetaan,ei tarvitse taistella vakuutusyhtiön kanssa,ei kaikilla ole edes mitään vakuutuksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo aloittajan kirjoitus on sekava.Suomessa on julkinen terveyspalvelu,kaikki murtuneet lonkat ja raajat ym.hoidetaan,ei tarvitse taistella vakuutusyhtiön kanssa,ei kaikilla ole edes mitään vakuutuksia.

        Miten niin "ei kaikilla"..useimmillako on?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo aloittajan kirjoitus on sekava.Suomessa on julkinen terveyspalvelu,kaikki murtuneet lonkat ja raajat ym.hoidetaan,ei tarvitse taistella vakuutusyhtiön kanssa,ei kaikilla ole edes mitään vakuutuksia.

        ei ole julkista,
        ei ole hoidettu tapaturmia enää vuosiin
        ja yksityiset kuvauspaikat huijaa
        kallista asiakkaalle, omistajat rikastuu


    • Anonyymi

      Pasketta. Olen ns. taviskansalainen ja minut leikattiin alle viikon kuluttua siitä kun mursin lonkkani. Lopettakaa tuo lapsellinen persuilu.

      • Anonyymi

        et siis ole kenellekkään uhka
        tai olet jonkun merkittävän ...kaiffari
        Sairaala sai sinusta rahaa, kotikunnastasi.

        ja muistakaa ny kommunistit, että
        SINUN KOKEMA - EI OLE KOKO TOTUUS ASIASTA


    • Anonyymi

      Valtio antaa leikkauksia ja erikoisen sairaan hoitoa ei sairauden vakavuuteen perustuen vaan seuraavassa järjestyksessä.

      1. Julkisen oma henkilökunta ja sukulaiset
      2 .virkamiehet, jotka ovat oma kuningas mehiläis sääty, jota työmehiläiset, syöttää ja lihottaa, kuningas sääty saa suoraan takaovelta hoito lähteet kuin soviet kaupan sisäfileet.
      3. Kuten myös Ay jäsenet, sosialisti puolue aktivistit, jotka poliittisesti kannattaa nokkimisjärjestys julkista.

      4. Yksityiselle töitä tekevät (työmehiläislaji) johtajat voivat saada julkiselta lähetteitä jos ovat SDP puolueessa.

      5. ne, jotka ei kuulu edellä mainittuihin suosio ryhmiinn, heitä kierrätetään ⭕kiä, että heiltä saadaan omavastuu € osuus, mutta heitä ei ole aikomustakaan hoitaa.

      6. kriitikot ja antisosialistit saa valmiin kyydin vankilamaisiin oloihin, valtion akitoimat valkotakit (ilkeästä ilmeestä näkee viffuilu) ovat varustettu äärimmäisen sadistisiin operaatioihin ja hyökkää kuin leegio lauma psykiatrisoimaan, eli tekemään poliittisia hullun papruja jo odotus huoneeseen kriitikon tutkimattomista kivuista tuntemattomat valtion tohtorit ovat pazxanneet potilaan maineen, tehneet hänestä naurettavan - ei uskottavan - hullun, tämä potilas on 5 min. sisällä poliittisena vankina mielisairaalassa virkamiesten käskystä (toki hän näkee maan systeemin jäätävästä ilmapiiristä, jossa on turha puolustautua valtiota vastaan ja ei puhu psykiatreille, koska hänen osalla he ovat valtion poliittisia kiduttajia)

      Häntä, nöyryytetään, simputetaan, nujerretaan ihan eritavalla kuin muita, hän ei saa puoleen vuoteen puhua omaisilleen, lapsilleen, ei saa käsilaukussaan olevia valokuvia, kampoja, henk. Koht kirjeitä ei puhelinta tai puhelin muistiota, ei mitään koska käsilaukku otetaan kuten juutalais leirille mennessä pois. Hän kauhistuu suomalaisten sadistisuutta ja traumatisoituu hyvin pahoin ja se on valtion tavoite.

      Pian hän tajuaa että jos hän olisi mennyt yksitysielle tai hänellä olisi vakuutus terveyden hoito, häneltä jäisi kokematta nämä traumat, pian hän tajuaa että hän on vanki siksi että meillä on kilpailuton julkinen ja jokainen joka ei kehu sitä paratiisiksi on vaarassa joutua pakkohoitoon. Joita suomi johtaa 360 per 10 000 asukasta järjestelmänsä takia.

      vakuutus terveys ei koskaan kisko odotus huoneesta päänsärky potilaita vankilamaisiin oloihin kidutettavaksi, potilas tajuaa kirkkaasti että vika ei ole hänen, vaan julkis järjestelmä on sairas ja muistaa että oli hiljakkoin valittanut ja seuraavalla kerralla vangittiin. Tämä tehdään joka kerran kun kriitikko tulee (kokemusta on 26 v ajalta)
      Odotus huoneeseen hyökkää tuntematon valkotakki ja sivaltaa sadistisesti oireenne mielisairautta, lähdet itkien yksityiselle ja sieltä eka kerran löytyy aivokalvon tulehdus, toisen kerran aivokasvain, sappikivet, kilpirauhas surkastuma, rintapatit. Mutta julkinen ei sinua hoida koskaan, maksat veroja että etuoikeutetut hoidetaan, mutta sinä tulet näkemään kuinka kommunistinen kilpailuton julkksterveys on kuin tarkka kopio Stalinin sovietista.

      Jos olet viimeiseen ryhmään kuuluva älä ikinä ei edes kuoleman edessä mene julkiselle, sillä suomalainen on sisukas ainoastaan sadismissa ja traumasi ja Suomi inhosi kasvaa joka kerran jos olet sadismin tikkataulu ja tohtori leegion tikun nokassa, saat samat traumat pidätyksistä kuin Stalinin pidättämät, kysyt miksi tehtiin näin, etkä ymmärrä, koska Stalinin aurinkoinen kuva peittää Stalinin sadismsmin,
      Kuten hyvinvointilaitos kyltti peittää kaikki sadismin mitä kilpailuton valtion palkkaa saava julkinen on pakotettu tekemään poliittisia hullun papruja ja kidutuksia kilpailuttomuuden takia,

      Tää on ainoa tapa jolla avi ja julkis järjestelmä vastaa korjaus pyyntöihin kuten Stalin, psykiatrien kidutettavaksi ne jotka ei kehu kauhu julkista paratiisiksi... Post trauamtic stressi muistuttaa sinua, älä koskaan jalallasi astu valtion terveyksiin ellet halua lisää traumoja, valtio ei neuvottele, eikä valitä kuinka moni suomea rakastava muuttuu suomea pelkääväksi ja vihaavaksi tämän rautakoura julkisen kidutuksilla.

      Ei suomalaisten julkis järjestelmät ole sen kummempia kuin Stalinin,
      Ellei ole korkea arvoista virkamiestä tuttava piirissä joka arvovallallaan ajaa sulle oikeuden. Älä tee valitusta, se on energian hukkaa,
      Avi, ssa on sosialistit jotka sanoo paratiista valittavat ja lukematta laittavat kirjeen :"asiaasi ei käsitellä" ja onhan sinusta tehty: naurettava, ei uskottava, hullu.

      Tähän kaikki kilapiluttomat järjestelmät päätyvät psykiatrian väärinkäyttäjiksi. Jos nyt kidutusta varten tehdyllä teorialla oikein käyttöä on olemassakaan.
      Sinua he ei tunne koska tajuat olevasi poliittinen kidutettva, etkä puhu kiduttajillesi sanaakaan ja se on luonnollisesti paras, sillä jos sanot päivää, saat putkaselli rangaistuksen ja syvemmät traumat ja sieltä päästyäsi inhoat suomea enemmän, koska näet systeemin läpi kristallin kirkkaasti, pelkäät suomi nimistä valtiota ja se on juuri tallaisen julkisterveyden sivutehtäviä.

      • Anonyymi

        Vaikka kärsivän ihmisen purkaus olisi ylimitoitettu niin siinä on paljon perääkin.

        Vaatteet viedään varastoon jotta åotilas ei voisi vapaasti poistua sairaalasta halutessaan eli hän on VANKI.

        Jos ei tajua että kaikki omaisuus jää siihen varastoon vietävään käsilaukkuun niin ei voi soittaa edes läheisille.

        Koska lääkäri tutkii pään vasta sadannella käynnillä niin aivokalvontulehduskin on helppo teoretisoida mielenmasennukseksi. Eihän nykylääkäri edes tiedä mikä on aivokalvontulehdus.

        Jos ei halua varautua sataan käyntikertaan niin avunpyyntöä on turha edes aloittaa.


      • Anonyymi

        "Valtio antaa leikkauksia ja erikoisen sairaan hoitoa ei sairauden vakavuuteen perustuen vaan seuraavassa järjestyksessä."

        Kaikki, mitä sinä tuon jälkeen suollat, on niin paksua paskaa, että olet jo varmaan piipaa-autolla matkalla päivystykseen jonottamaan ja itkemään, että joku harsisi aukkoasi pienemmäksi.


    • Anonyymi

      Tellu on jo rasite veronmaksajille...

      • Anonyymi

        mut se on koiviston exä
        ja jos sitä ei olis hoidettu, se olis ollut HUSlle
        huonoa mainetta

        taas jää 200 tavista hoitamatta, kun hillot uppos Telluun.

        Tellu mainostaa ” hyvin hoituu” ja
        ne joita ei hoideta, eivät tule kuulluksi.


      • Anonyymi

        Voisiko tilanteen kenties hoitaa jotenkin? Jos, niin miten?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisiko tilanteen kenties hoitaa jotenkin? Jos, niin miten?

        miten voi, kun ne samat paskalelurit
        häärää julkisella ja ykistyisellä.

        sanonko nimen?
        Se sama äijä häärää julkisella ja ykistyisellä.
        Jos SE MOKAS JULKISELLA
        KUVITTELETKO ETTÄ KUKAAN
        KORJAA SEN VIRHETTÄ?


        ja näitä häärääjiä on jo 80-85% siitä porukasta


    • Anonyymi

      Kyllä suomessa perusterveydenhoidon saa ja akuuttihoidon.
      Tellulla voi olla vakuutuskin millä hän pääsee nopeammin hoitoon.
      Mutta kun tuo nyt oli tapaturma niin eiköhän asia ole hoidettu samantien, ambulanssilla päivystykseen, kuvat ja sitten hoidot.

      • Anonyymi

        miksi te väitätte, että Suomessa on julkinen
        en ole päässyt viimeiseen 10 vuoteen julkiselle
        missään asiassa


        JOS SINÄ SAAT SIELTÄ KAIKEN
        SE EI OLE KAIKILLE SAMA

        MIEHET JA TYÖIKÄISET MIEHET, JULKKIKSET HOIDETAAN ENSIN

        SIELLÄ HARRASTETAAN RANKKAA SEULOMISTA
        JA HOITOVIRHEITÄ


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        miksi te väitätte, että Suomessa on julkinen
        en ole päässyt viimeiseen 10 vuoteen julkiselle
        missään asiassa


        JOS SINÄ SAAT SIELTÄ KAIKEN
        SE EI OLE KAIKILLE SAMA

        MIEHET JA TYÖIKÄISET MIEHET, JULKKIKSET HOIDETAAN ENSIN

        SIELLÄ HARRASTETAAN RANKKAA SEULOMISTA
        JA HOITOVIRHEITÄ

        "miksi te väitätte, että Suomessa on julkinen
        en ole päässyt viimeiseen 10 vuoteen julkiselle
        missään asiassa"

        Tuota nyt ei usko kukaan täysjärkinen eikä edes lievästi heiheikään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "miksi te väitätte, että Suomessa on julkinen
        en ole päässyt viimeiseen 10 vuoteen julkiselle
        missään asiassa"

        Tuota nyt ei usko kukaan täysjärkinen eikä edes lievästi heiheikään.

        olet suomen typerintä osaa tai jopa
        lääkäri, eli suomen typerintä osaa

        miten ne selviää edes koronasta? Ei ne selviäkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "miksi te väitätte, että Suomessa on julkinen
        en ole päässyt viimeiseen 10 vuoteen julkiselle
        missään asiassa"

        Tuota nyt ei usko kukaan täysjärkinen eikä edes lievästi heiheikään.

        Eipä tuo ole uskon asia. Itselläni meni yli 10 vuotta ennen kuin pääsin tutkimuksiin vakavan sairauden tiimoilta.


    • Anonyymi

      Oma Äitini pääsi heti lonkkaleikkaukseen, kun kaatui.
      Siitä alkoi ura ensin terveyskeskuksen vuodeosastolla ja sitten hoitokodissa. kunnes nukkui pois 94 vuotiaana

      • Anonyymi

        Tämä todistaa sen, että julkisella puolella tehdään lonkkaleikkausia muillekin kuin entisten presidenttien puolisoille.


      • Anonyymi

        miksi ne leikkaa eläkeläisiä
        mutta eivät hoida työikäisiä?

        Eikö olekin ihmeellistä?


    • Anonyymi

      Suomi on puoskarien luvattu maa. Kannattaa toivoa että ei varsinkaan päässä ole vikaa, neurologista tai mitään muutakaan. Saat ravata loputtomiin itseäsi tyhmempien, juuri valmistuneiden pikkutyttöjen vastaanotolla joka on täysin toivotonta.

      • Anonyymi

        Suomessa ei liene ainuttakaan neurologia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa ei liene ainuttakaan neurologia.

        Mitä ihmeen persuilua tuo nyt oli? Totta kai Suomessa on neurologeja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä ihmeen persuilua tuo nyt oli? Totta kai Suomessa on neurologeja.

        Todista. Laita linkki
        neurologi, joka ymmärtää edes jotain lihaksista ja niiden hermoista.

        EI OLE AINUTTAKAAN.

        TÄÄ ON FAKTA

        suomalainen neurologi mainosta erikoistuneensa pään asioihin
        ei lihaksiin.

        JA NYT FAKTAA EIKÄ MITÄÄN PUOSKARIA


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä ihmeen persuilua tuo nyt oli? Totta kai Suomessa on neurologeja.

        HUSn kuuluisa fys lääkäri
        sanoi itse, ettei heidän organisaatiossa ole neurologeja

        eikä neurologit tiedä mitään käsistä eikä jaloista.

        VOIN TODISTAA
        KAKSI HUSn fysiatrian lääkäriä
        sanoi ”on turha mennä neurologille, ne ei hoida käsiä, selkää, jalkoja vaan ...ne on enempi pään asioita, eli kuten dementia ym. asiohin erikoistuneita”

        Laitanko nimet?

        Nämä kaksi, eivät itse osanneet sitä aluetta, miksi tilasin ajan.
        Ja se aika, minkä vietin vastaanotolla käyettiin
        aika ...erikoiseen näytelmään.
        Mutta eivät sanoneet ” en osaa”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        HUSn kuuluisa fys lääkäri
        sanoi itse, ettei heidän organisaatiossa ole neurologeja

        eikä neurologit tiedä mitään käsistä eikä jaloista.

        VOIN TODISTAA
        KAKSI HUSn fysiatrian lääkäriä
        sanoi ”on turha mennä neurologille, ne ei hoida käsiä, selkää, jalkoja vaan ...ne on enempi pään asioita, eli kuten dementia ym. asiohin erikoistuneita”

        Laitanko nimet?

        Nämä kaksi, eivät itse osanneet sitä aluetta, miksi tilasin ajan.
        Ja se aika, minkä vietin vastaanotolla käyettiin
        aika ...erikoiseen näytelmään.
        Mutta eivät sanoneet ” en osaa”

        Tuttu juttu.


    • Anonyymi

      Suomeen perustetaan lääkäreiden osaamista tarkastava ryhmä,
      joka on sen täysin ulkopuolinen
      eikä lahjottavissa.

      Jokainen tällä hetkellä virassaan toimivan lääkärin osaaminen ja
      todellinen pätevyys pitäisi käydä läpi.
      Syy, hoitovirheiden määrä ja laatu,

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1475
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe