Aihe

miksi 92v Tellu hoidettiin heti

Anonyymi

ja tavis kansalaiset jätetään tapaturman jälkeen vuosien ajaksi ilman hoitoa?
Tavan kansalainen joutuu vuosien terveyskeskus ralliin, jossa puoskarit syyttää asiakasta valehtelijaksi ja lääkäri peittelee vamman
vakuutusyhtiön edun vuoksi. Ei hoideta - jos ei löydy maksajia.

oo...ja sitten MRI kuvaan ilman lähetettä, jossa kuvauspaikan siivoja ja opiskelija kirjoittaa ”lausunnon” ...ehkä jotain sinnepäin. Jos kyselet lausunnon sisällöstä, vastaus: ota yhteys kuluttaja- asiamieheen, tai lisäselvitys ainoastaan lääkärille. Eli joku maksaa tuplasti.
Tervari ei ota vastaan muualla kuvattuja - koska lausunnot ovat siansaksaa.
Eikä tervarin lääkäri osaa katsoa kuvaa. Eikä osaa erikoissairaanhoidon lääkäritkään. Ollaan aika vakavan äärellä.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007705578.html

onko tää joku HUSn mainos?
tellu kiidätettiin kantotuolilla heti sairaalaan
ja ”virkeänä” lenkille.

36

96

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja käyyttihän Maunokin sotaveteraanien kuntoutuspalveluja vaikka olisi ehkö ollut rahaa maksaa.....

   • Anonyymi

    julkisen varallisuus menee rikkaiden perseisiin


   • Anonyymi

    "Ja käyyttihän Maunokin sotaveteraanien kuntoutuspalveluja vaikka olisi ehkö ollut rahaa maksaa."

    Jos on jonkin etuuden ansainnut, ei sen käyttämine katso varallisuutta. Mauno Koivisto on veteraanistatuksensa ja sen suomat naurettavan niukat etuudet todella ansainnut:

    Mauno Koiviston sota

    KESÄKUU 1941: Vapaaehtoisena asepalveluun Kaarinan vapaapalokuntaan.

    ELOKUU 1941: Ilmasuojelukomppanian mukana Turusta Malmille.

    SYYSKUU 1941: Komppania toimii palokuntana Aunuksella.

    HELMIKUU 1942: Aloittaa asepalveluksen Hyrylässä.

    SYYSKUU 1942: Tulee täydennysmiehenä JR 35:een Poventsassa.

    HELMIKUU 1944: Vapaaehtoisena 1. divisioonan jääkärikomppaniaan.

    MARRASKUU 1944: Kotiutetaan.


  • Anonyymi

   Oma häpeäsi olla julkisen puolen asiakas.

   • Anonyymi

    kysy siltä ylpeältä terkkalääkäriltä
    miksi se aiheuttaa häpeää
    tekemisillään siellä?

    Onko se asiakkaan vika, jos lääkäri on huono?


  • Anonyymi

   olikohan liikaa terästettyä glögiä

   • Anonyymi

    jos haluat dokata, niin se on sinun asia.


  • Anonyymi

   Köyhät laitetaan pyörimään hupuukiterveysbisneksen
   rattaisiin ja julkisen lääkärit istuu viroissaan
   eikä niiden ammattitaidottomuutta eikä tekemisiä
   voi edes kyseenalaistaa.

   Lääkärikunta on asetettu diplomaattien asemaan.
   Käytökseltään muistuttavat enemmän rikollisliigaa.

   Rikkaat saa ilmasen hoidon, kun köyhät ovat
   ensin maksaneet sen.

  • Anonyymi

   Kuka lonkkamurtuman kanssa on joutunut vuosia odottelemaan?

   • Anonyymi

    Tuo aloittajan kirjoitus on sekava.Suomessa on julkinen terveyspalvelu,kaikki murtuneet lonkat ja raajat ym.hoidetaan,ei tarvitse taistella vakuutusyhtiön kanssa,ei kaikilla ole edes mitään vakuutuksia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuo aloittajan kirjoitus on sekava.Suomessa on julkinen terveyspalvelu,kaikki murtuneet lonkat ja raajat ym.hoidetaan,ei tarvitse taistella vakuutusyhtiön kanssa,ei kaikilla ole edes mitään vakuutuksia.

    Miten niin "ei kaikilla"..useimmillako on?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuo aloittajan kirjoitus on sekava.Suomessa on julkinen terveyspalvelu,kaikki murtuneet lonkat ja raajat ym.hoidetaan,ei tarvitse taistella vakuutusyhtiön kanssa,ei kaikilla ole edes mitään vakuutuksia.

    ei ole julkista,
    ei ole hoidettu tapaturmia enää vuosiin
    ja yksityiset kuvauspaikat huijaa
    kallista asiakkaalle, omistajat rikastuu


  • Anonyymi

   Pasketta. Olen ns. taviskansalainen ja minut leikattiin alle viikon kuluttua siitä kun mursin lonkkani. Lopettakaa tuo lapsellinen persuilu.

   • Anonyymi

    et siis ole kenellekkään uhka
    tai olet jonkun merkittävän ...kaiffari
    Sairaala sai sinusta rahaa, kotikunnastasi.

    ja muistakaa ny kommunistit, että
    SINUN KOKEMA - EI OLE KOKO TOTUUS ASIASTA


  • Anonyymi

   Valtio antaa leikkauksia ja erikoisen sairaan hoitoa ei sairauden vakavuuteen perustuen vaan seuraavassa järjestyksessä.

   1. Julkisen oma henkilökunta ja sukulaiset
   2 .virkamiehet, jotka ovat oma kuningas mehiläis sääty, jota työmehiläiset, syöttää ja lihottaa, kuningas sääty saa suoraan takaovelta hoito lähteet kuin soviet kaupan sisäfileet.
   3. Kuten myös Ay jäsenet, sosialisti puolue aktivistit, jotka poliittisesti kannattaa nokkimisjärjestys julkista.

   4. Yksityiselle töitä tekevät (työmehiläislaji) johtajat voivat saada julkiselta lähetteitä jos ovat SDP puolueessa.

   5. ne, jotka ei kuulu edellä mainittuihin suosio ryhmiinn, heitä kierrätetään ⭕kiä, että heiltä saadaan omavastuu € osuus, mutta heitä ei ole aikomustakaan hoitaa.

   6. kriitikot ja antisosialistit saa valmiin kyydin vankilamaisiin oloihin, valtion akitoimat valkotakit (ilkeästä ilmeestä näkee viffuilu) ovat varustettu äärimmäisen sadistisiin operaatioihin ja hyökkää kuin leegio lauma psykiatrisoimaan, eli tekemään poliittisia hullun papruja jo odotus huoneeseen kriitikon tutkimattomista kivuista tuntemattomat valtion tohtorit ovat pazxanneet potilaan maineen, tehneet hänestä naurettavan - ei uskottavan - hullun, tämä potilas on 5 min. sisällä poliittisena vankina mielisairaalassa virkamiesten käskystä (toki hän näkee maan systeemin jäätävästä ilmapiiristä, jossa on turha puolustautua valtiota vastaan ja ei puhu psykiatreille, koska hänen osalla he ovat valtion poliittisia kiduttajia)

   Häntä, nöyryytetään, simputetaan, nujerretaan ihan eritavalla kuin muita, hän ei saa puoleen vuoteen puhua omaisilleen, lapsilleen, ei saa käsilaukussaan olevia valokuvia, kampoja, henk. Koht kirjeitä ei puhelinta tai puhelin muistiota, ei mitään koska käsilaukku otetaan kuten juutalais leirille mennessä pois. Hän kauhistuu suomalaisten sadistisuutta ja traumatisoituu hyvin pahoin ja se on valtion tavoite.

   Pian hän tajuaa että jos hän olisi mennyt yksitysielle tai hänellä olisi vakuutus terveyden hoito, häneltä jäisi kokematta nämä traumat, pian hän tajuaa että hän on vanki siksi että meillä on kilpailuton julkinen ja jokainen joka ei kehu sitä paratiisiksi on vaarassa joutua pakkohoitoon. Joita suomi johtaa 360 per 10 000 asukasta järjestelmänsä takia.

   vakuutus terveys ei koskaan kisko odotus huoneesta päänsärky potilaita vankilamaisiin oloihin kidutettavaksi, potilas tajuaa kirkkaasti että vika ei ole hänen, vaan julkis järjestelmä on sairas ja muistaa että oli hiljakkoin valittanut ja seuraavalla kerralla vangittiin. Tämä tehdään joka kerran kun kriitikko tulee (kokemusta on 26 v ajalta)
   Odotus huoneeseen hyökkää tuntematon valkotakki ja sivaltaa sadistisesti oireenne mielisairautta, lähdet itkien yksityiselle ja sieltä eka kerran löytyy aivokalvon tulehdus, toisen kerran aivokasvain, sappikivet, kilpirauhas surkastuma, rintapatit. Mutta julkinen ei sinua hoida koskaan, maksat veroja että etuoikeutetut hoidetaan, mutta sinä tulet näkemään kuinka kommunistinen kilpailuton julkksterveys on kuin tarkka kopio Stalinin sovietista.

   Jos olet viimeiseen ryhmään kuuluva älä ikinä ei edes kuoleman edessä mene julkiselle, sillä suomalainen on sisukas ainoastaan sadismissa ja traumasi ja Suomi inhosi kasvaa joka kerran jos olet sadismin tikkataulu ja tohtori leegion tikun nokassa, saat samat traumat pidätyksistä kuin Stalinin pidättämät, kysyt miksi tehtiin näin, etkä ymmärrä, koska Stalinin aurinkoinen kuva peittää Stalinin sadismsmin,
   Kuten hyvinvointilaitos kyltti peittää kaikki sadismin mitä kilpailuton valtion palkkaa saava julkinen on pakotettu tekemään poliittisia hullun papruja ja kidutuksia kilpailuttomuuden takia,

   Tää on ainoa tapa jolla avi ja julkis järjestelmä vastaa korjaus pyyntöihin kuten Stalin, psykiatrien kidutettavaksi ne jotka ei kehu kauhu julkista paratiisiksi... Post trauamtic stressi muistuttaa sinua, älä koskaan jalallasi astu valtion terveyksiin ellet halua lisää traumoja, valtio ei neuvottele, eikä valitä kuinka moni suomea rakastava muuttuu suomea pelkääväksi ja vihaavaksi tämän rautakoura julkisen kidutuksilla.

   Ei suomalaisten julkis järjestelmät ole sen kummempia kuin Stalinin,
   Ellei ole korkea arvoista virkamiestä tuttava piirissä joka arvovallallaan ajaa sulle oikeuden. Älä tee valitusta, se on energian hukkaa,
   Avi, ssa on sosialistit jotka sanoo paratiista valittavat ja lukematta laittavat kirjeen :"asiaasi ei käsitellä" ja onhan sinusta tehty: naurettava, ei uskottava, hullu.

   Tähän kaikki kilapiluttomat järjestelmät päätyvät psykiatrian väärinkäyttäjiksi. Jos nyt kidutusta varten tehdyllä teorialla oikein käyttöä on olemassakaan.
   Sinua he ei tunne koska tajuat olevasi poliittinen kidutettva, etkä puhu kiduttajillesi sanaakaan ja se on luonnollisesti paras, sillä jos sanot päivää, saat putkaselli rangaistuksen ja syvemmät traumat ja sieltä päästyäsi inhoat suomea enemmän, koska näet systeemin läpi kristallin kirkkaasti, pelkäät suomi nimistä valtiota ja se on juuri tallaisen julkisterveyden sivutehtäviä.

   • Anonyymi

    Vaikka kärsivän ihmisen purkaus olisi ylimitoitettu niin siinä on paljon perääkin.

    Vaatteet viedään varastoon jotta åotilas ei voisi vapaasti poistua sairaalasta halutessaan eli hän on VANKI.

    Jos ei tajua että kaikki omaisuus jää siihen varastoon vietävään käsilaukkuun niin ei voi soittaa edes läheisille.

    Koska lääkäri tutkii pään vasta sadannella käynnillä niin aivokalvontulehduskin on helppo teoretisoida mielenmasennukseksi. Eihän nykylääkäri edes tiedä mikä on aivokalvontulehdus.

    Jos ei halua varautua sataan käyntikertaan niin avunpyyntöä on turha edes aloittaa.


   • Anonyymi

    "Valtio antaa leikkauksia ja erikoisen sairaan hoitoa ei sairauden vakavuuteen perustuen vaan seuraavassa järjestyksessä."

    Kaikki, mitä sinä tuon jälkeen suollat, on niin paksua paskaa, että olet jo varmaan piipaa-autolla matkalla päivystykseen jonottamaan ja itkemään, että joku harsisi aukkoasi pienemmäksi.


  • Anonyymi

   Tellu on jo rasite veronmaksajille...

   • Anonyymi

    mut se on koiviston exä
    ja jos sitä ei olis hoidettu, se olis ollut HUSlle
    huonoa mainetta

    taas jää 200 tavista hoitamatta, kun hillot uppos Telluun.

    Tellu mainostaa ” hyvin hoituu” ja
    ne joita ei hoideta, eivät tule kuulluksi.


   • Anonyymi

    Voisiko tilanteen kenties hoitaa jotenkin? Jos, niin miten?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voisiko tilanteen kenties hoitaa jotenkin? Jos, niin miten?

    miten voi, kun ne samat paskalelurit
    häärää julkisella ja ykistyisellä.

    sanonko nimen?
    Se sama äijä häärää julkisella ja ykistyisellä.
    Jos SE MOKAS JULKISELLA
    KUVITTELETKO ETTÄ KUKAAN
    KORJAA SEN VIRHETTÄ?

    ja näitä häärääjiä on jo 80-85% siitä porukasta


  • Anonyymi

   Kyllä suomessa perusterveydenhoidon saa ja akuuttihoidon.
   Tellulla voi olla vakuutuskin millä hän pääsee nopeammin hoitoon.
   Mutta kun tuo nyt oli tapaturma niin eiköhän asia ole hoidettu samantien, ambulanssilla päivystykseen, kuvat ja sitten hoidot.

   • Anonyymi

    miksi te väitätte, että Suomessa on julkinen
    en ole päässyt viimeiseen 10 vuoteen julkiselle
    missään asiassa

    JOS SINÄ SAAT SIELTÄ KAIKEN
    SE EI OLE KAIKILLE SAMA

    MIEHET JA TYÖIKÄISET MIEHET, JULKKIKSET HOIDETAAN ENSIN

    SIELLÄ HARRASTETAAN RANKKAA SEULOMISTA
    JA HOITOVIRHEITÄ


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    miksi te väitätte, että Suomessa on julkinen
    en ole päässyt viimeiseen 10 vuoteen julkiselle
    missään asiassa

    JOS SINÄ SAAT SIELTÄ KAIKEN
    SE EI OLE KAIKILLE SAMA

    MIEHET JA TYÖIKÄISET MIEHET, JULKKIKSET HOIDETAAN ENSIN

    SIELLÄ HARRASTETAAN RANKKAA SEULOMISTA
    JA HOITOVIRHEITÄ

    "miksi te väitätte, että Suomessa on julkinen
    en ole päässyt viimeiseen 10 vuoteen julkiselle
    missään asiassa"

    Tuota nyt ei usko kukaan täysjärkinen eikä edes lievästi heiheikään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "miksi te väitätte, että Suomessa on julkinen
    en ole päässyt viimeiseen 10 vuoteen julkiselle
    missään asiassa"

    Tuota nyt ei usko kukaan täysjärkinen eikä edes lievästi heiheikään.

    olet suomen typerintä osaa tai jopa
    lääkäri, eli suomen typerintä osaa

    miten ne selviää edes koronasta? Ei ne selviäkään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "miksi te väitätte, että Suomessa on julkinen
    en ole päässyt viimeiseen 10 vuoteen julkiselle
    missään asiassa"

    Tuota nyt ei usko kukaan täysjärkinen eikä edes lievästi heiheikään.

    Eipä tuo ole uskon asia. Itselläni meni yli 10 vuotta ennen kuin pääsin tutkimuksiin vakavan sairauden tiimoilta.


  • Anonyymi

   Oma Äitini pääsi heti lonkkaleikkaukseen, kun kaatui.
   Siitä alkoi ura ensin terveyskeskuksen vuodeosastolla ja sitten hoitokodissa. kunnes nukkui pois 94 vuotiaana

   • Anonyymi

    Tämä todistaa sen, että julkisella puolella tehdään lonkkaleikkausia muillekin kuin entisten presidenttien puolisoille.


   • Anonyymi

    miksi ne leikkaa eläkeläisiä
    mutta eivät hoida työikäisiä?

    Eikö olekin ihmeellistä?


  • Anonyymi

   Suomi on puoskarien luvattu maa. Kannattaa toivoa että ei varsinkaan päässä ole vikaa, neurologista tai mitään muutakaan. Saat ravata loputtomiin itseäsi tyhmempien, juuri valmistuneiden pikkutyttöjen vastaanotolla joka on täysin toivotonta.

   • Anonyymi

    Suomessa ei liene ainuttakaan neurologia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomessa ei liene ainuttakaan neurologia.

    Mitä ihmeen persuilua tuo nyt oli? Totta kai Suomessa on neurologeja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä ihmeen persuilua tuo nyt oli? Totta kai Suomessa on neurologeja.

    Todista. Laita linkki
    neurologi, joka ymmärtää edes jotain lihaksista ja niiden hermoista.

    EI OLE AINUTTAKAAN.

    TÄÄ ON FAKTA

    suomalainen neurologi mainosta erikoistuneensa pään asioihin
    ei lihaksiin.

    JA NYT FAKTAA EIKÄ MITÄÄN PUOSKARIA


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä ihmeen persuilua tuo nyt oli? Totta kai Suomessa on neurologeja.

    HUSn kuuluisa fys lääkäri
    sanoi itse, ettei heidän organisaatiossa ole neurologeja

    eikä neurologit tiedä mitään käsistä eikä jaloista.

    VOIN TODISTAA
    KAKSI HUSn fysiatrian lääkäriä
    sanoi ”on turha mennä neurologille, ne ei hoida käsiä, selkää, jalkoja vaan ...ne on enempi pään asioita, eli kuten dementia ym. asiohin erikoistuneita”

    Laitanko nimet?

    Nämä kaksi, eivät itse osanneet sitä aluetta, miksi tilasin ajan.
    Ja se aika, minkä vietin vastaanotolla käyettiin
    aika ...erikoiseen näytelmään.
    Mutta eivät sanoneet ” en osaa”


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    HUSn kuuluisa fys lääkäri
    sanoi itse, ettei heidän organisaatiossa ole neurologeja

    eikä neurologit tiedä mitään käsistä eikä jaloista.

    VOIN TODISTAA
    KAKSI HUSn fysiatrian lääkäriä
    sanoi ”on turha mennä neurologille, ne ei hoida käsiä, selkää, jalkoja vaan ...ne on enempi pään asioita, eli kuten dementia ym. asiohin erikoistuneita”

    Laitanko nimet?

    Nämä kaksi, eivät itse osanneet sitä aluetta, miksi tilasin ajan.
    Ja se aika, minkä vietin vastaanotolla käyettiin
    aika ...erikoiseen näytelmään.
    Mutta eivät sanoneet ” en osaa”

    Tuttu juttu.


  • Anonyymi

   Suomeen perustetaan lääkäreiden osaamista tarkastava ryhmä,
   joka on sen täysin ulkopuolinen
   eikä lahjottavissa.

   Jokainen tällä hetkellä virassaan toimivan lääkärin osaaminen ja
   todellinen pätevyys pitäisi käydä läpi.
   Syy, hoitovirheiden määrä ja laatu,

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viime vuonna syntyi vain 46 425 lasta Suomessa

   Eläkkeelle siirtyy nyt vuosittain vähintään 74 000 ihmistä. Koska kuolleet (yli 52 000) lähes kaikki kantasuomalaisia mutta syntyneistä tuskin enempää
   Maailman menoa
   190
   2179