Aihe

Ruotsin radio: Suomi aikoo kotiuttaa lisää ISIS-terroristeja

Anonyymi

21

65

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vuosi sitten kerrottiin, että vain ja ainoastaan lapset tuodaan, ei heidän terroristi äitiään.

  • Anonyymi

   30 jesidien kiduttajaa olisi tarjolla.

  • Anonyymi

   Veikkaan että ylen uutisissa aiheesta ei mainita.

  • Anonyymi

   Haaviston on taas laitettava tietovuotajat vaihtoon.

  • Anonyymi

   Ruotsalaisten vastaava minister on todennut, että isisakat laitetaan syytteeseen kurdihallituksen toimesta Syyriassa. Jussi Ilovepekka Tanner taas toteaa ettei esim koillis.Syyriassa ole kunnollista rikoslakia. Tosin ei ole Suomessakaan.

  • Anonyymi

   Kaikilla Suomeen pakolaisena tulevilla on oikeus perheenyhdistämiseen. Näilläkin tulijoilla on perheet , jotka ovat oikeutettuja maahantuloon perheenyhdistämisen kautta.

   • Anonyymi

    Niinpä.Vihreät luovat Suomesta sisäisesti hyvin turvattoman paikan. Outoa ettei sisäministeri Ohisalo ymmärrä tehtäväänsä. Aivan kuin hän tietoisesti pelaisi islamistien pussiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niinpä.Vihreät luovat Suomesta sisäisesti hyvin turvattoman paikan. Outoa ettei sisäministeri Ohisalo ymmärrä tehtäväänsä. Aivan kuin hän tietoisesti pelaisi islamistien pussiin.

    Miksi sinä pelkäät näitä naisia ja lapsia?


   • Nimenomaan. Ei taida mennä kauaakaan ennen kuin kuolleet isit kolkuttelevat täällä Kelan ovia. Ihmelöytymisiä alkaa tapahtumaan kun mummot ja vaarit alkavat tinkaamaan lentolippuja ja sedät ja enot ilmottautuvat migrin ja kelan luukuilla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi sinä pelkäät näitä naisia ja lapsia?

    En minä pelkääkkään. Toivon vaan ettei esim sulle käy huonosti.


  • Anonyymi

   Mikään ei ole mustavalkoista. Eikä myöskään tämä asia ratkaistavaksi. Ihmetellä vain täytyy tätä salailua asian ympärillä.

  • Anonyymi

   Miten on edennyt tutkinta näiden naisten osallisuudesta murhiin ja kidutuksiin. Eikös Suomeen tulo edellyttänyt tällaista tutkintaa.

   • Anonyymi

    Koska kansalaisten rahoja on käytetty operaatioon, on kohtuullista, että myös saamme tietää, missä vaiheessa tutkinta on tällä hetkellä. Tutkimatta ei voi jättää.


  • Anonyymi

   Kuolema vastuussa oleville.

  • Anonyymi

   Nämä naiset HYLKÄSIVÄT kotimaansa liittyäkseen raakuuksiin erikoistuneeseen järjestöön. Me tarjoamme tästä heille tunnustuksena hyvätasoisen täysihoidon ja huolettoman huomisen. Lainsäädäntömme mahdollistaa, jopa velvoittaa tähän. Tätä kohtaa koskevaan lakiin ei tule muutosta, mutta se tulee hiertämään monen tavallisen tallaajan oikeudentuntoa ja polarisoi mielipideilmastoa entisestään.

   Terroristijärjestö on aina terroristijärjestö ja suhtautuminen tulisi olla sen mukaisesta. Vaihtoehtona on yleisen mielipiteen muokkautuminen suuntaan, ettei millään ole mitään väliä.

   • Anonyymi

    Eiköhän tule sisällis sota ?


  • Anonyymi

   Vahinko, kun ei ole lakia rangaistuksesta terroristiseen järjestöön kuulumisesta.

  • Anonyymi

   MITÄ ?
   Onko Itku-Antti Kuronen taas lähtenyt "haastattelumatkalle"...?

  • Anonyymi

   Pystyvätkö terroristit rakentamaan valtioita paremmaksi, vihreät? Työllistyvätkö he helposti ja tuleeko heistä yhteiskunnan varoja kuluttavista veronmaksajista peräti yhteiskuntaa rakentavia nettoveronmaksajia, siis he eivät jäisi vain kuluttamaan valtion ja kuntien varoja olemalla esimerkiksi terrorismin kokemusasiantuntijoita. Tosin tämä kaikki edellyttää, että he hylkäävät terrori-ideologiansa. Todennäköisin vaihtoehto näyttää tällä hetkellä siltä, että he eivät hylkää ääri-ideologiaansa vaan he tulevat myös tulevaisuudessa olemaan uhka yhteiskunnalle ja näin he työllistävät valtavasti valvovia viranomaisia ja tätä kautta he kuluttavat yhteisiä verovaroja. Lisäksi he eivät tulle koskaan työllistymään, sillä työllistyminen edellyttäisi yhteiskunnan arvojen hyvöksymistä edes joltain osin vaan he tullevat nauttimaan yhteiskunnan eli käytännössä muiden veronmaksajien tarjoamia Kela-korvauksia ja muita tukia lopun ikäänsä.

  • Anonyymi

   On ymmärrettävää, että kyseisenlaista isoa leiriä on hankala pitää yllä ja kuten uskoa voi, niin isisläinen radikalisoituminen saattaa siellä vain lisääntyä. On ymmärrettävää, että kurdit haluavat jokaisen maan ottavan sieltä kansalaisensa pois, sillä tuskin heillä on minkäänlaisia mahdollisuuksia tutkia leiriläisten osallisuutta rikoksiin. Jokaisen maan, joka sieltä kansalaisensa pois ottaa, tulee selvittää tulijoiden rikollisuus. Ihmetellä täytyy, miksi näistäkään asioista ei puhuta niiden oikeilla nimillä, vaan toimitaan ikäänkuin piilossa. Suomessakin on rahkeet riitettävä siihen, että rikollisuudet todella tutkitaan, miksi tutkintaa ei ole vielä aloitettu.

  • Anonyymi

   Nuo on raakalaismaisia ja sadistisia tappajia ja kiduttajia. Ei suomeen.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   270
   3276
  2. Henkirikos Tohmajärvellä

   En ole paikkakuntalainen joten jääköön arvailut tekijöistä sikseen, vaikka tiettyyn suuntaan ne on syytä yhdistääkin.. Poliisi sai lauantaina aamuyöl
   Tohmajärvi
   49
   3232
  3. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   41
   2136