Aihe

Sanna Marin on todellakin aloittanut pressvaalit 2024-kampanjan?

Anonyymi

Sanna Marin on näköjään aloittanut todenteolla presidentin vaalikampanjansa. Ensin Marin kilpaili Sauli Niinistön kassa siitä että kuka ensin ehtii kommentoimaan Navalnyn vangitsemista ja julkaisemaan Venäjän kritiikin.
Nyt sitten Marin hyökkäsi Kiinan kimppuun kun hän twiittasi uiguurinaisten tilanteesta Kiinassa.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/paaministeri-marin-kommentoi-uiguurinaisten-jarkyttavia-kertomuksia-kauppa-tai-talous-eivat-ole-syita-kaantaa-katsetta-pois-naista-julmuuksista/8054428#gs.rzq537

Onkohan Marinilla pääministerin vai pressan tauti?

15

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Marin, kuin taikurina, haluaa johdatella kannattajansa katsomaan ikäänkuin väärää kättä.

   Hän puuttuu ulkovaltojen sisäisiin asioihin, vaikka hänen pitäisi puuttua Suomen sisäisiin ongelmiin. Hän heiluttelee tätä muka-humaania pelikorttiaan ilmassa, jotta kannattajansa eivät huomaisi kuinka epäpätevästi hän hallituksineen on hoitanut Suomen asiat.

   Myös Niinistö, poliittisine ulostuloineen on osoittautumassa epäpäteväksi. Hän on Suomen, ei Venäjän presidentti, mutta sekaantuu heidän sisäisiin asioihinsa. Ettekös te eräät suureen ääneen ole tuominneet, Kekkosen aikakauden, päinvastaisen tilanteen?

   Nyt meitä käskyttää EU, USA ja ikiriistäjämme, Ruotsi, käyttää bulvaanina Venäjää vastaan, joka omalta puoleltaan on suuresti kunnioittanut meidän itsemääräämisoikeuttamme.

   Eikö Niinistöllä ole sisua potkaista EU:ta nivusiin ja toimia itsenäisesti, aitona Suomen presidenttinä?

   Tämän kaiken, vieraiden kansojen omien ongelmien kannon saimme kun te eräät, sosdem. pres. Halosen ja Rkp:n villitseminä äänestitte Suomen menettämään itsenäisyytensä, veitte meidät mukaan riidanhaluisen EU:n jäsenyyteen. Britit kaukonäköisesti loivat EU:n, siirtääkseen näin miljardiongelmansa muiden eurooppalaisten niskoille ja sitten itse erosivat EU:sta.

   • Anonyymi

    Mutta vaalitentteihin ei riitä aika. Muuhun turhaan kyllä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mutta vaalitentteihin ei riitä aika. Muuhun turhaan kyllä.

    Marin on lapsellinen ja huonokäytöksinen. Hän kai kuvittelee esiintyvänsä muka kovanakin mimminä, hyökäten ensin Venäjän hallitusta vastaan ja nyt Kiinan!

    Mitään konkreettista hän ei tietenkään saa aikaan, huuteluhan ei muutoin paljonkaan maksa, paitsi Suomen tasavallan pääministerinä, vahingoittaen näin entisestäänkin Suomen asemaa ja mainetta.

    Eihän muut maat, etenkään suurvallat ota meitä kohta ollenkaan todesta. Niitä johtavat korkeat sotilashenkilöt, niillä on pitkät historiansa, korkeat, muinaiset valtakuntansa ja kulttuurinsa, kansanheimonsa ja uiguurinsa. Ja meillä typerä ja sivistymätön naishallitus, ministeri paskasissa lenkkareissaan ja tätä kööriä näennäisesti johtamassa ent. Alepan kassa.

    Seuraavaksi Marin kai Suomea hyvin edustavasti käy P-Korean kimppuun? "Hei, mä vastustan...!"

    Assosioituu suoraan myös demari Halonen, joka korjasi Bushin kravatin asentoa: "Annas kun minä näytän, kuinka asioita hoidellaan". Tietääkö Marin edes missä Kiina sijaitsee? (Eikös sinne pääse junallakin?...)

    Ja presidenttinämme huokailee vanha vaari. "Niiiin..."


  • Anonyymi

   Suuruudenhullu. Tällaisten hallitsijoiden myötä on aina veri virrannut, ja johan Marinin polkuja reunustaa ruumiskasat jo muutenkin.

   • Anonyymi

    Erkki Tuomioja (demari) voisi hiukan yrittää rauhoittaa tuota stalinia leikkivää typerystä, että vaikka hän nyt Alepan kassalta, vastoin Suomen oman kansan tahtoa ja valintaa, hetkellisesti ylenikin pienen maamme pääministeriksi, maailmanjohtaja tuo keisari Neron hengenheimolainen, nyt suomalaisen äärisosialistisen harvaindiktatuurin pääjohtajattareksi ylennyt ei sentään ole. Pääministeriltä odotettaisiin tyhjän tuijotuksen sijasta jo vaihteeksi ihan vaan omaa Suomenkansaansa suosivia tekoja.

    Luojankiitos pääministerimme kansliassa ei ole Isoa Punaista Nappia, muutoin tuo hullu, Ruotsin etäispääte, "jihaata!" ja "kansanvaltaa!" huutaen olisi jo sytyttänyt sodan. "Uiguurien oikeuksien puolesta!!!"

    Mutta sivistynyt Tuomioja luultavasti on jo väsynyt, näkemään omiensa typeryydet. Mahdollisesti kaipailee jo lepoon mullan alle, rauhaan punikkiensa aina lietsomista ongelmista.

    Tuomioja lienee ainoa vassaripoliitikko, jota edes vähän kunnioitan. Aiemmin myös Heinäluoma, kunnes osoitti hyväksyntänsä islamilaiselle epädemokratialle.


   • Anonyymi

    Hulluutta on tämä toiminta.

    Ensin hukataan Suomen rahat ideologialla ja jakamalla Eurooppaan koronan varjolla.

    Ei mitään suunnitelmia, kuinka velat maksetaan takaisin. Lupauksia lupauksien perään ja lisää velkaa.

    Haukutaan Venäjää, Kiinaa ja suomen yrityksiä.

    Kun pitäisi ottaa vastuu ja keskustella taloudesta mennään lomalle, korona karanteeniin tai lehtien kuvauksiin.

    Viimeisimpän Time lehden kanteen. Tämän Lehden kannessa on myös olleet Trump ja Adolf Hitler.


  • Anonyymi

   Ei helevati tuota kakaraa presidentiksi! Eikä tarviis olla edes pääministerinä, takaisin koulun penkille.

  • Anonyymi

   Marin ei ehdi katsomaan Suomen rikostilastoa, jossa seksuaalirikosiin syyllistyneet ulkomaalaistaustaiset ovat yliedustettuna.

   • Anonyymi

    Marin tekee pahaansa suunnatakseen pois huomion siitä ettei hänestä ole keskustelemaan Tuomas Malisen kanssa Suomen talouden ongelmista.


  • Anonyymi

   Marin on täydellinen typerys joka joutunut läntisen propagandan vedättämäksi. Xinjiangissa nämä "keskitysleirit" ovat koululaitoksia jossa uiguurit saavat kiinankielistä opetusta. Alueen köyhien osuus on pudonnut dramaattisesti 2010-luvulla 19%:sta alle 2%:iin. Alueen teollisuus on kasvanut Kiinassa nopeinta tahtia ja siitä on tullut tekstiiliteollisuuskeskus jonne siirtynyt tuotantoa myös muualta Kiinasta. Viime vuonna Xinjiang vei esim USA:aan tekstiilituotteita yli 2 miljardin euron arvosta.

   Sanna Marin ei tiedä mitään tosiasioista. Hän on muodostumassa typeräksi pääministeriksi juuri naiviutensa vuoksi.

  • Anonyymi

   Milloinka idiootit huomaavat sen että Bidenin porukka on aloittanut massiivisen Kiinan ja Venäjän vastaisen kampanjan joka johtuu siitä että USA:n oma tilanne nimeonmaan dollarin osalta alkaa kiristyä. Ja tässä välillä Kiina ja Aasian maat loivat talousvyöhykkeen. Samoin EU ja Kiina tekivät investointisopimuksen. Ei siis ihme että USA:n propagandamylly maksettuine "todistajineen" on pantu alulle.

   Kyllä on kansa tyhmää jos tämän kusetuksen taas nielevät.

  • Anonyymi

   Kerrankin voi sanoa että nätti ja viisas voi olla sama henkilö Hyvä Sanna

  • Anonyymi

   Miksi länsimaissa ulistaan uiguurien tilanteesta???

   Tiibetiläisiä on sorrettu paljon pidempään ja julmemmin kuin uiguureita.

   Lisäksi tiibetiläisten kohtalon tietäen, on ihan oma vika, jos ei suostu elämään Kiinassa Kiinan tavoilla. Uiguurit voi vaan syyttää itseään siitä, etteivät suostu elämään maassa maan tavalla.

  • Anonyymi

   Toisaalta tuon kyvyttömän tamperelaisen tasankovosun voisi hyvinkin torpata ja pysäyttää pressan jakkaralle. Sateenkaaritaustan avulla koko kansan johtajaksi. Siihen siwan kassatytön palikat juuri riittäisivät. Kukkapuskia kitkemään Kultarantaan. Kykyjään vastaavassa työssä... Samaan aikaan pääministeriksi joku todellinen suomalaisuuden tekijä, eli oikea radikaali uudistaja. Sanna voisi kaikessa rauhassa paistaa pipareita linnan juhlia varten, eikä suomen kansan tarvitsisi kärsiä saman naisen poliittisten pipareiden pohjaan palamisesta kerta toisensa jälkeen.

   • Anonyymi

    Eivät suomalaiset voi ottaa Marinia varteenotettavaa ehdokkaana presidenttiä valittaessa, tuolla laskisi ihan varmasti Suomen arvovalta. Muutenkin kyllä presidentti ja hänen puheet ovat sitä luokkaa joihin pitää luottaa että ne pitävät paikkansa ja pysyvät totuudessa, itsekkyyttä ei voi olla sekä kuuliaisuus kuuluu perus olemukseen.
    Tämänkin, PAKKOTESTAUKSEN minkä hallitus...siis hänen oma johtamansa hallituksen jo kuukausia sitten tuoman esityksen kaatumisen Marin laittoi TV:sekä netissä opposition syyksi eduskunnassa VAIKKA SE OLI PERUSTUSLAKIVALIOKUNTA joka esti läpimenon koska lakiesitys oli täysin puutteellinen ja SUSI.
    EI VOI KUN IHMETELLÄ KUINKA TUON TYTÖN MUUT ANTAVAT TOIMIA NOIN LAPSENOMAISESTI JA ITSEKKÄÄSTI HÄPEILEMÄTTÄ MITÄÄ.....TÄSSÄ OLISI OPPOSITIOLLE PUUTTUMISEN AIHETTA.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   288
   15995
  2. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   310
   6904