Aihe

Nato miekkaan tarttuu ja miekkaan hukkuu...

Anonyymi

Kolmatta maailmansotaa vauhtiin lietsova Nato on se suurin uhka maailmalle.

16

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jos nyt yhtään olet seurannut maailman tapahtumia, niin sehän on Venäjä, joka on taas lietsomassa sotaa ja NATO on puolustamassa rauhaa.

   • Anonyymi

    Eläin uhraajat vastaan kristityt .


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eläin uhraajat vastaan kristityt .

    Sanaotaan mieluummin, että sorto, laittomuus ja diktatuuri vastaan vapaus, demokratia ja oikeus.


  • Anonyymi

   Ukraina on syyttänyt Venäjää viime päivinä lisäjoukkojen tuomisesta Itä-Ukrainaan. Ukrainan presidentti Petro Poroshenko väitti eilen, että maassa on tällä hetkellä yli 9000 venäläissotilasta sekä noin 500 tankkia, raskasta tykistöä ja miehistönkuljetusajoneuvoja.

   Myös Naton pääsihteeri komppasi Ukrainaa keskiviikkona toteamalla, että Venäjä on lisännyt raskaan sotilaskaluston määrää Ukrainassa.

   Viimeisimmät väitteet Venäjän kasvavasta aktiivisuudesta Itä-Ukrainan taistelukentillä ovat saaneet asiantuntijat pohtimaan, miksi presidentti Vladimir Putin on valinnut juuri tämän ajoituksen ja kertovatko Venäjän viimeaikaiset toimet jotain Putinin pitkän tähtäimen suunnitelmista.

   Washingtonissa asuva Ukraina-analyytikko Nikolai Vorobiev arvioi The Interpreter -lehdelle kuusi syytä Putinin viimeisimmille toimille Ukrainassa.

   1. Venäjän talous

   Putin ja hänen lähipiirinsä ovat alkaneet Vorobievin mukaan ymmärtää, että Venäjän tämänhetkinen talouskurimus on paljon pahempaa luokkaa kuin vuonna 2008 koettu taantuma. Kreml haluaa nyt suunnata venäläisten huomion ulkomaalaisia vihollisia kohtaan estääkseen maan sisäiset levottomuudet.

   2. Euroopan Unioni

   Euroopan Unionin sisältä on tullut ristiriitaisia viestejä Venäjä-pakotteisiin liittyen. Tämän seurauksena analyytikko uskoo, että Putin on päättänyt aloittaa sotilaallisen voimannäytön ”näyttääkseen hampaansa koko lännelle”.

   • Anonyymi

    No voi voi siellä on 40 000 sotilasta ja tuhannet koneet odottamassa .


  • Anonyymi

   Ilman Natoa koko Euroopassa riehuisi Venäjä sotimassa parhaillaan. Nato on rauhaa turvaava puolustusliittouma, joka on onnistunut perustehtävässään erinomaisesti.

   Yksikään natomaa ei koskaan ole joutunut Venäjän/Neuvostoliiton hyökkäyksen tai miehityksen tai vakavan sotilaallisen painostuksen kohteeksi.
   Toisin on hyvin monen ei-natomaan kanssa. Nytkin parhaillaan Ukraina puolustautuu Venäjän johtamaa hyökkäystä vastaan ja osaa Ukrainaa Venäjä miehittää jo seitsemän vuotta.

   • Anonyymi

    Nyt vain arvaillaan tuleeko naton ja Ukrainan kaavailemat yhteisharjoitukset. Vai otaako Ukraina lusikan kauniisti käteensä. Ja aloittaa vuoropuhelun Venäjän kanssa.


   • Anonyymi

    Aivan. Yksikään natomaa ei koskaan ole joutunut Venäjän/Neuvostoliiton hyökkäyksen tai miehityksen tai vakavan sotilaallisen painostuksen kohteeksi.

    Sen sijaan Natomaat Kreikka ja Turkki ovat aina silloin tällöin ottaneet matsia keskenään ja Turkissa pukkasi sisällissotaakin kun kansa yritti kaataa Naton hallintoa.

    Espanjassa on myös ollut oman Natoa vastustavan kansan vastaisia väkivalta toimia.


  • Anonyymi

   putinin pitäisi järjestää jakkarankantaja, joka seuraa putinia kaikkialle ja laittaa jakkaran tarvittaessa maahan ja putin nousee jakkaralle aina jos pysähtyy keskustelemaan jonkun kanssa!! Tällä tavalla putin näyttää samanpituiselta kun muutkin henkilöt!!

  • Anonyymi

   Nato-Britannia vetäytyi saarelleen kuolemaan.

   • Anonyymi

    Voi miten suuri rakkaus lähimmäiseen.


  • Anonyymi

   Naton kannattajien on syytä pysytellä kyyryssä suojakilven alla jottei taivas putoa niskaan. :)

  • Anonyymi

   Kosovossa musliminainen johtaa. Miten mahtaa kristittyjen puolustus toimia Kosovossa ???

   • Ainakaan siellä ei nyt enää ole menossa kristittyinä esiintyvien tekemää kansanmurhaa.


   • Anonyymi

    NATOmusuterot on murhanneet kaikki kristityt Kosovossa ja kristittyjä sitten syytettiin NATOmusuterojen murhista


   • Anonyymi kirjoitti:

    NATOmusuterot on murhanneet kaikki kristityt Kosovossa ja kristittyjä sitten syytettiin NATOmusuterojen murhista

    Tyypillinen Suomen NATO-jäsenyyden vastustajan kommentti: ei hitustakaan totta.


  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. HS: Stora Enso sulkee Kemin Veitsiluodon tehtaan

   Siinä se tuli. Odotettu uutinen. Ei yllättävä enää. Työpaikkansa menettää 600 ihmistä. Eipä tuohon ole enää paljon lisättävää..
   Kemi
   574
   6490
  2. Tekis mieli muuttaa korpeen

   Pentuna asuin korvessa, ei ollut katuvaloja, oli vain kyläkauppa ja kyläkoulu suht lähellä :) Nyt kun työt muuttui vakiosti etätöiksi, olen miettinyt
   Maailman menoa
   272
   4891
  3. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   145
   2145