Monen osalta epidemia on jo ohi.

Anonyymi

Jo sairastaneiden perusterveiden ja osan riskiryhmiinkin kuuluvien osalta epidemia on ohi. Siis todellakin näin on. Tautiin voi sairastua uudestaan, aivan kuten flunssaankin, mutta lievin oirein, tai oireetta. Heidän kohdallaan voimme lopettaa puheet koronasta tai Covid19:stä ja käyttää tuttua termiä "flunssa", sillä sen tasoista tautia aiheuttaa moni muukin koronavirusperheeseen kuuluva virus, johon myös SARS-nCov-2 kuuluu. https://www.cdc.gov/coronavirus/types.html

Koronatauti ei ole pelkästään virustauti, vaan se on myös massiivinen mediatapahtuma, joka on osoittaunut jopa hyvinkin raskaaksi psyykkiseksi rasitteeksi. Näin koronatautia voi pahentaa vakavat pelot, ja myös syyllisyys ja häpeä, joka yhdessä taudin oireiden kanssa voi tehdä sairastamisesta yhtä helvettiä.

Voimakkaasta mielen kuormittumisesta johtuvuta psykosomaattiset oireet voivat olla hyvinkin häiritseviä ja vakavia:
- säryt ja kivut
- rytmihäiriöt
- verenpaineen nousu
- vapina
- hikoilu
- jopa jatkuva alitajuinen hyperventilointi ja sen monet oireet
- derealisitaatio
- aivosumu
- unihäiriöt ja sen seuraukset
- huimaus, pyörtyily
- neuropaattiset iho-oireilut
- jne jne jne... lista on pitkä.

Ja kaikki nämä oireet voidaan luulla johtuvan virustaudista. Sitten kirjoitellaan näitä kauhukokemuksia someen, miten kamalia oireita korona aiheuttaa ja samalla tietämättäänkin annetaan disinformaatiota taudista, joka edelleen lähtee leviämään somessa ja valtamediassakin.

Puhkaiskaa covid-kuplanne ja tulkaa tänne maan pinnalle, nuivaan ja kuivaan realismiin, jossa ei vouhoteta, eikä hysterisoida, vaan suhtaudutaan asioihin normaalilla ja terveellä tavalla.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lopetin koronatoimet jo vuosi sitten, kun tajusin salaliitoksi koko jutun.

    • Anonyymi

      Kyllä, olet aivan oikeassa. Se on n.1700 koronaan kuolleelta kokonaan ohi.

      • Anonyymi

        Siis pelkästään Suomessa, Ruotsissa luku ainakin kymmenkertainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis pelkästään Suomessa, Ruotsissa luku ainakin kymmenkertainen.

        Niin, tämä tauti on ihan vaaraton vaikka on tappanut esimerkiksi USA:ssa enemmän väkeä kuin kaikki sodat yhteensä. Turhaa hälinää mokomasta.


      • Anonyymi

        No jokuhan se aina kuolinsyy on


      • Anonyymi kirjoitti:

        Siis pelkästään Suomessa, Ruotsissa luku ainakin kymmenkertainen.

        Maailmassa 5,5 miljoonaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis pelkästään Suomessa, Ruotsissa luku ainakin kymmenkertainen.

        Meilläkin olisi kymmenkertainen jos olisimme seuranneet Ruotsia.


    • Anonyymi

      Siinä aloittaja sekopää esiintyy asiantuntijana apukoulupohjalla. Varttukoon kun korona purasee, alkaa munat tutista!

      • Anonyymi

        Sairastin koronan jo viime vuonna. Sinua takuulla vltuttaa kuulla oireet: alkoi lievällä päänsäryllä (oletus, että liityi siihen). Sitä seurasi vilunväristykset ja lämpö nousi 37,8 asteeseen. Noin 6 tunnin kuluttua lämpö laski 37,2 ja oli kolmisen vuorokautta 36,8-37,4 välillä. Sitten huomasin ensin hajuaistissa häikkää ja tämän jälkeen alkoi vesi ja ruoka maistumaan oudolle. Muut oireet hävisi n. kolmessa vuorokaudessa ja haju ja makuaisti normalisoitui reilussa viikossa. Mitään muita oireita ei tullut. Ja varmasti sekin lisää vltutustasi, etten ole ottanut ensimmäistäkään rokotetta.

        Kerrotko nyt ihan omin sanoin, miksi tällainen lievä tauti saisi mun puntit tutisemaan? Taidat olla melkoinen sekopää, kun et osaa omin aivoin ajatella asioita, vaan poimit netistä itsellesi sopivia asioita ja vouhotat niitä ympäriinsä "totuutena".

        Paranemisia sulle. Kokeile vaikka kamomillateetä ja joku kiva iltasatu siihen päälle ;)


    • Olipa kerran valtioita, joissa oltiin sitä mieltä, että korona on vain flunssa, josta ei kannata välittää. Eipä ole enää. Korona räjähti ko valtioissa silmille, tukki sairaalat ja täytti ruumishuoneet. Jopa Trump joutui tunnustamaan, että on se paha tauti. Trump kuten tiedämme, ei hevillä muuta mieltään jos on jotain saanut päähansä.

      • Anonyymi

        Ennen rokotuksia maailmanlaajuisesti tautiin kuoli 3% tartunnan saaneista. Eli n. 97%:lle tartunnan saaneista korona oli kuin flunssa. Monet sairasti taudin jopa tietämättään, sillä se ei kaikille aiheuta oireita. Alkuvaiheissa vasta-aineettomat ymmärrettiin vielä tautia sairastamattomiksi, mutta myöhemmin tehtiin havainto, että monilla aiemmin sairastettujen virustautien jättämät vasta-aineet hävitti koronavirukset, jolloin koronavasta-aineita ei edes ehtinyt muodostumaan. Tällaisille tapauksille korona ei ole edes flunssa.

        Tautia sairastetaan oireettomasta tappavana, ja tämä voidaan kategorioida vaikka lievä, kohtalainen, kriittinen, tappava, joten fiksuna miesoletettuna varmasti osaat päätellä, että jokaiseen kategoriaan liittyy prosentti ja lisäksi se, millaisia tapauksia mihinkin kategoriaan kuuluu ja sitten tämän perusteella voidaan tehdä päätelmiä taudin vakavuustasosta eri kategorioiden kohdalla. On siis epärehellistä määritellä taudinkuvaksi se, mitä löytyy kategorioista kriittinen ja tappava ja unohtaa samalla muut kategoriat.


    • Anonyymi

      Jos tilanne olisi todella se, että kaikkien immuunipuolustus toimisi yhtä huonosti kuin tehohoitoon joutuneilla ja kuolleilla, eli kaikki ovat yhtäläisessä vaarassa ja kaikki voivat sairastua uudestaan tautiin ja mahdollisesti vaikka kuolla, niin tältä osin olisi perusteltua kritisoida aloitusta, koska se olisi silloin valhetta.

      Koska totuus on kuitenkin se, että koronavirus on vain pienelle osalle tartunnan saaneista vaarallinen, ja koska tautiin saa sairastamalla hyvän suojan mahdollisesti koko loppuiäksi, ja koska riskiryhmiin kuuluvat ovat niitä, jotka ovat alttiita saamaan kovaoirein taudin, näiden kieltäminen tekee covid-uskovaisista denialisteja ja väitteet taudin olevan jotain muuta, useimmiten isorokon kaltainen, tekee covid-uskovaisista valehtelijoita.

      Suomi 2020, aika ennen rokotuksia:
      - vakavia tapauksia 0,008-0,04% tartunnan saaneista
      - kuolleisuusaste n. 1%

      Suomi 2021, rokotuksia annettu kolmatta kierrosta:
      - vakavia tapauksia 0,02-0,05% tartunnan saaneista
      - kuolleisuusaste 0,76%

      Suomi tällä hetkellä:
      - aktiivisia tapauksia 323 411
      - vakavia tapauksia 0,02% tartunnan saaneista

      Tanskasta tuli virallista tietoa omikronista, että kuolleisuus oli siihen mittaushetkellä 0,08%. Vertailuna influenssa A-virukseen, johon kuolleisuus oli samana hetkenä 0,1%

      Tajuaako covid-uskovaiset tällaista dataa, mitä se kertoo taudin vakavuudesta? Kertooko se esim. isorokon kaltaisesta taudista, joka on kaikille uhka? Aivan, ei niin. Mutta teidän uskontonne on niin rautakangen jäykkä, että te ette hyväksy mitään sellaisia tietoja, joka uhkaa murskata omat uskonnolliset "totuutenne". Kun tutkijat sanoo: "tauti on uhka pääasiassa riskiryhmiin kuuluville", tai "rokotteen todellinen teho on 29%", teidän uskonnossanne nämä tutkijat muuttuvat useimmiten "salkkareiksi" tai "foliohatuiksi" ja tällaisia tietoja levittävä someväki "pietarin trolleiksi" tms. Mitä tällaisesta voi päätellä? Covid-uskonto on sairaus itsessään.

      • Anonyymi

        Omikron läpäisee todennäköisesti koko yhteiskunnan talven aikana. Myös suuri osa rokotetuista sairastuu. Keväällä aalto tasoittuu ja sars-cov-2 muuttuu endeemisaeksi paikallisia usein lieviä epidemioita aiheuttaksi virusmuunnokseksi. Luultavasti aletaan olla jo voiton puolella.

        Me emme saa laumasuojaa tälle virukselle mitenkään. Meillä ei ole laumasuojaaa myöskään neljälle koronavirukselle, jotka aiheuttavat 20-30 % jokatalvisista vilustumisista. Tällä hetkellä me adaptoidumme virukseen - kehomme alkaa sietää sitä, vaikka ei pysty virusta torjumaan.

        Vuosien 1918-1920 suuren influenssapandemian (espanjantaudin) aiheutti H1N1-lintuinfluenssaviruksen alatyyppi, joka kulki koko maailman läpi neljässä aallossa kolmen vuoden aikana. Tuolloin eläneistä 1,5 miljardista ihmisestä kolmannes, eli noin 500 miljoonaa sai tartunnan ja 50-100 miljoonaa (sairastuneista 10-20 %) menehtyi.

        Yleisesti hyväksytään, että taudin varhaisimmat tapaukset havaittiin tammikuussa 1918 Haskell Countyssä Kansasissa. Ensimmäinen uhri oli Camp Funstonin varuskunnan kokki Albert Gitchell. Camp Funstonista tauti eteni sotilaiden mukana muihin varuskuntiin ja valtameren yli Eurooppaan ja muualle maailmaa. Tämä osa espanjantaudista on varsin tunnettu ja hyvin vahvistettu.

        Espanjantaudin ensimmäinen aalto oli lievä; se tappoi USA:ssa hieman yli 70 tuhatta ihmistä, kun esimerkiksi vuoden 1915 kausi-influenssa oli tappanut reilut 60 tuhatta. Ero ei ollut suuren suuri. Loppuvuodesta 1918 alkanut toinen aalto oli sitä vastoin helvetin tappava; USA:ssa kuoli muutaman kuukauden aikana melkein 300 000 ihmistä. Kolmas aalto oli lievempi kuin toinen, mutta selvästi tappavampi kuin ensimmäinen aalto. Neljäs aalto osoitti jo taudin lieventyneen; se iski viiteen maahan Euroopassa (mm. Suomeen) ja tappoi Inarissa joka kymmenennen sairastuneen. Sen jälkeen tauti katosi - tai tarkemmin - se muuttui endeemisiä epidemioita aiheuttavaksi lieväksi tautikannaksi, jota ei enää rekisteröity. Ihmiset eivät kehittäneet sille laumasuojaa, mutta lopulta ihmiset adaptoituivat virukseen ja oppivat sietämään sitä.

        Omikron on tämä viimeinen aalto ennen taudin hiipumista. Koitetaan siis jaksaa vielä hetki.

        Nykyään uskotaan, että espanjantauti kehittyi brittijoukkojen kokoontumis- ja sairaala-alueella Ranskan Etaplesissa niinkin aikaisin kuin 1915, mutta ensimmäiset tautikannat eivät levinneet erityisen tehokkaasti. Etaplesin läpi kulki päivittäin yli 100 000 sotilasta, alueella oli paljon haavoittuneita ja sairaita, siellä oli sikaloita ja siipikarjaa ruokkimaan valtavat sotajoukot; tämä loi oivat puitteet lintuinfluenssaviruksen siirtymiseen sikoihin ja edelleen immuniteetiltaan heikentyneisiin, joiden elimistössä viruksesta kehittyin ihmisten välillä leviävä kanta.

        Oleellista on, että vaikka melkein kaikki virukset ovat isäntäorganismeille harmittomia, lajien välillä siirtyvät virukset (zoonoosit) voivat olla äärimmäisen vaarallisia. Tämän vuoksi lintu- ja sikainfluenssoihin suhtaudutaan aina vakavasti - voidaan sanoa, että "espanjantauti opetti".

        Lintuinfluenssavirukset elävät lintujen suolistossa, eikä useimmat niistä voi tarttua ihmisiin tai edelleen ihmiseltä toiselle. Yleensä lintuinfluenssat leviävät sikojen välityksellä ihmisiin, sillä sikojen suolistossa nämä virukset pystyvät muuttumaan ihmisen hengitysteiden soluja infektoiviksi. Nämä eivät automaattisesti leviä ihmisten välillä; usein virus mutatoituu jonkun sairastuneen immuniteetiltaan alentuneen ihmisen elimistössä niin, että siitä tulee ihmisten välillä leviävä tautikanta.

        SARS-CoV-2 on Economist-lehden arvion mukaan tappanut kahden vuoden aikana neljä kertaa virallisia lukuja enemmän ihmisiä, eli yli 20 miljoonaa, joista Intiassa jopa 3 miljoonaa. Luku perustuu siihen, että useimmista maailman maista ei ole saatavilla luotettavia tilastoja. Esimerkiksi Venäjällä ylikuolleisuus on yli puoli miljoonaa, mikä viittaa siihen, että koronaan on kuollut selvästi ilmoitettua enemmän väkeä. Afrikan, Etelä-Amerikan ja Aasian maissa monet sairastuneet ja kuolleet ovat jääneet tilastojen ulkopuolelle.

        Suomessa tilanne on hyvä, koska meillä on erinomainen terveydenhuoltojärjestelmä, koronanvastaiset toimet ovat onnistuneet. 80 % kansalaisista suhtautuu vakavasti pandemiaan ja noudattaa ohjeita, mikä on pitänyt Suomen tautitilanteen maailman parhaimpien joukossa.

        Ottaen huomioon 100 vuoden lääketieteellisen, sosiaalisen ja taloudellisen kehityksen, koronakuolleisuus on suhteettoman korkea. Espanjantautia vastaan ei ollut rokotteita ja lääkkeiksi annettiin kamferitippoja ja konjakkia; sairaalat olivat mitä olivat.

        Ihmiset suhtautuvat koronaan pääsääntöisesti rationaalisesti. Sen sijaan hysteriaa esiintyy piikkikammoisilla, minkä huomaa somessa ja tälläkin keskustelualustalla. Älykkyyttä voidaan mitata monin tavoin, mutta älykkyys ei poissulje tyhmyyttä. Tyhmyys on usein eettinen tai ideologinen valinta kieltäytyä uskomasta vahvan tieteellisen evidenssin tukemia tosiasioita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Omikron läpäisee todennäköisesti koko yhteiskunnan talven aikana. Myös suuri osa rokotetuista sairastuu. Keväällä aalto tasoittuu ja sars-cov-2 muuttuu endeemisaeksi paikallisia usein lieviä epidemioita aiheuttaksi virusmuunnokseksi. Luultavasti aletaan olla jo voiton puolella.

        Me emme saa laumasuojaa tälle virukselle mitenkään. Meillä ei ole laumasuojaaa myöskään neljälle koronavirukselle, jotka aiheuttavat 20-30 % jokatalvisista vilustumisista. Tällä hetkellä me adaptoidumme virukseen - kehomme alkaa sietää sitä, vaikka ei pysty virusta torjumaan.

        Vuosien 1918-1920 suuren influenssapandemian (espanjantaudin) aiheutti H1N1-lintuinfluenssaviruksen alatyyppi, joka kulki koko maailman läpi neljässä aallossa kolmen vuoden aikana. Tuolloin eläneistä 1,5 miljardista ihmisestä kolmannes, eli noin 500 miljoonaa sai tartunnan ja 50-100 miljoonaa (sairastuneista 10-20 %) menehtyi.

        Yleisesti hyväksytään, että taudin varhaisimmat tapaukset havaittiin tammikuussa 1918 Haskell Countyssä Kansasissa. Ensimmäinen uhri oli Camp Funstonin varuskunnan kokki Albert Gitchell. Camp Funstonista tauti eteni sotilaiden mukana muihin varuskuntiin ja valtameren yli Eurooppaan ja muualle maailmaa. Tämä osa espanjantaudista on varsin tunnettu ja hyvin vahvistettu.

        Espanjantaudin ensimmäinen aalto oli lievä; se tappoi USA:ssa hieman yli 70 tuhatta ihmistä, kun esimerkiksi vuoden 1915 kausi-influenssa oli tappanut reilut 60 tuhatta. Ero ei ollut suuren suuri. Loppuvuodesta 1918 alkanut toinen aalto oli sitä vastoin helvetin tappava; USA:ssa kuoli muutaman kuukauden aikana melkein 300 000 ihmistä. Kolmas aalto oli lievempi kuin toinen, mutta selvästi tappavampi kuin ensimmäinen aalto. Neljäs aalto osoitti jo taudin lieventyneen; se iski viiteen maahan Euroopassa (mm. Suomeen) ja tappoi Inarissa joka kymmenennen sairastuneen. Sen jälkeen tauti katosi - tai tarkemmin - se muuttui endeemisiä epidemioita aiheuttavaksi lieväksi tautikannaksi, jota ei enää rekisteröity. Ihmiset eivät kehittäneet sille laumasuojaa, mutta lopulta ihmiset adaptoituivat virukseen ja oppivat sietämään sitä.

        Omikron on tämä viimeinen aalto ennen taudin hiipumista. Koitetaan siis jaksaa vielä hetki.

        Nykyään uskotaan, että espanjantauti kehittyi brittijoukkojen kokoontumis- ja sairaala-alueella Ranskan Etaplesissa niinkin aikaisin kuin 1915, mutta ensimmäiset tautikannat eivät levinneet erityisen tehokkaasti. Etaplesin läpi kulki päivittäin yli 100 000 sotilasta, alueella oli paljon haavoittuneita ja sairaita, siellä oli sikaloita ja siipikarjaa ruokkimaan valtavat sotajoukot; tämä loi oivat puitteet lintuinfluenssaviruksen siirtymiseen sikoihin ja edelleen immuniteetiltaan heikentyneisiin, joiden elimistössä viruksesta kehittyin ihmisten välillä leviävä kanta.

        Oleellista on, että vaikka melkein kaikki virukset ovat isäntäorganismeille harmittomia, lajien välillä siirtyvät virukset (zoonoosit) voivat olla äärimmäisen vaarallisia. Tämän vuoksi lintu- ja sikainfluenssoihin suhtaudutaan aina vakavasti - voidaan sanoa, että "espanjantauti opetti".

        Lintuinfluenssavirukset elävät lintujen suolistossa, eikä useimmat niistä voi tarttua ihmisiin tai edelleen ihmiseltä toiselle. Yleensä lintuinfluenssat leviävät sikojen välityksellä ihmisiin, sillä sikojen suolistossa nämä virukset pystyvät muuttumaan ihmisen hengitysteiden soluja infektoiviksi. Nämä eivät automaattisesti leviä ihmisten välillä; usein virus mutatoituu jonkun sairastuneen immuniteetiltaan alentuneen ihmisen elimistössä niin, että siitä tulee ihmisten välillä leviävä tautikanta.

        SARS-CoV-2 on Economist-lehden arvion mukaan tappanut kahden vuoden aikana neljä kertaa virallisia lukuja enemmän ihmisiä, eli yli 20 miljoonaa, joista Intiassa jopa 3 miljoonaa. Luku perustuu siihen, että useimmista maailman maista ei ole saatavilla luotettavia tilastoja. Esimerkiksi Venäjällä ylikuolleisuus on yli puoli miljoonaa, mikä viittaa siihen, että koronaan on kuollut selvästi ilmoitettua enemmän väkeä. Afrikan, Etelä-Amerikan ja Aasian maissa monet sairastuneet ja kuolleet ovat jääneet tilastojen ulkopuolelle.

        Suomessa tilanne on hyvä, koska meillä on erinomainen terveydenhuoltojärjestelmä, koronanvastaiset toimet ovat onnistuneet. 80 % kansalaisista suhtautuu vakavasti pandemiaan ja noudattaa ohjeita, mikä on pitänyt Suomen tautitilanteen maailman parhaimpien joukossa.

        Ottaen huomioon 100 vuoden lääketieteellisen, sosiaalisen ja taloudellisen kehityksen, koronakuolleisuus on suhteettoman korkea. Espanjantautia vastaan ei ollut rokotteita ja lääkkeiksi annettiin kamferitippoja ja konjakkia; sairaalat olivat mitä olivat.

        Ihmiset suhtautuvat koronaan pääsääntöisesti rationaalisesti. Sen sijaan hysteriaa esiintyy piikkikammoisilla, minkä huomaa somessa ja tälläkin keskustelualustalla. Älykkyyttä voidaan mitata monin tavoin, mutta älykkyys ei poissulje tyhmyyttä. Tyhmyys on usein eettinen tai ideologinen valinta kieltäytyä uskomasta vahvan tieteellisen evidenssin tukemia tosiasioita.

        Luuletko itse olevasi fiksu ja älykäs?


    • Anonyymi

      Kertoo mulle sen, että noista aiemmista pandemioista poiketen hoito on kehittynyt huimasti ja koronatehon potilaista vain 18% kuolee. Kolmen kuukauden jälkeen kukaan ei tosin ole työkuntoinen.
      Kertoo myös sen, että rokotetuista koronaan on kuollut 8%, rokottamattomista 92%, siis Euroopassa.

      Toivottavasti virus on heikentynyt ja päästään tästä eteenpäin.

    • Anonyymi

      Joulukuun raportti kertoi että tehoidetuista 18% kuolee. Eivät sairastu uudestaan.

      • Anonyymi

        Mutta 82% toipuu, valmiina uuteen 350 tonnia maksavaan tehohoitoon.


    • Anonyymi

      Miksi hakea rokote, jos on jo taudin sairastanut?

      Todistusta ei ole.

      Pakko mennä piikille 💉, jotta säilyttää yhteiskuntakelpoisuuden!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      31
      5925
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      257
      3500
    3. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      273
      3021
    4. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      128
      2644
    5. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      21
      2300
    6. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      112
      1983
    7. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      208
      1885
    8. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      199
      1761
    9. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      58
      1432
    10. Seiska: Suhdekohussa rypenyt Anssi Heikkilä paljastaa - Pernilla Böckermanin kanssa tällaiset välit

      Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman tanssivat yhdessä TTK:ssa ja heidän ympärillään spekuloitiin suhteesta. Nyt Heikkil
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1336
    Aihe