Suomi yksin murskaisi venäläiset joukot.

Anonyymi-ap

Tätä mieltä saksalaiset sotilasasiantuntijat siitä, jos venäjä hyökkäisi suomeen.

43

70

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ainut keino ehkäistä Venäjän provokaatiot on kunnon Ydinase Ukraina antoi ne pois ja kuinka kävi

    • Anonyymi

      Saksalaiset pitävät suomalaisia yhtä tyhminä kun Marin ja tuppurainen. Ja onhan täällä tyhmiäkin jotka heitä ovat kannustaneet.

      • Anonyymi

        Valtiojohto käyttää petoksellisesti pelkoa vallankäytön työkaluna, mikä ei ole Suomen valtiosäännön mukaista.

        Suomen kansa on valtiojohdon ja median harhauttama.

        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        "Valtaa pitävä eliitti haluaa varmistaa, etteivät suomalaiset ehdi tointua Ukrainan sodan aiheuttamasta tyrmistyksestä ja Nato-hurmasta ennen kuin jäsenyys on varmistunut.

        Vasta jälkeenpäin kansa voi vapaasti ajatella – ja katua väärää valintaa.

        Nato-jäsenyyden merkityksestä maan tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.

        Valtamedian harhautustaktiikkaa.".

        "Suomen Nato-jäsenyyden hyödyt murenevat, yksi kerrallaan. Samanaikaisesti tietämys jäsenyyden haitoista lisääntyy. Kuitenkaan oikea tieto ei vielä ole tavoittanut kansalaisia.".

        "Vanha sotilas joutuu toteamaan, että Ukrainan sodan Suomessa aiheuttama tunteiden vyöry on vastustamaton. Suomen tulevaisuudelle vahingolliseksi kansalaisten tunnekuohu muodostui, kun Nato-jäsenyyttä ajanut vähemmistö sai pelottelupolitiikalla suuren osan kansalaisista uskomaan, että ”nyt se Venäjä hyökkää Suomeen”.

        Ei hyökkää. Eikä ole hyökännyt koko Venäjän Federaation 30-vuotisen olemassaolon aikana.".

        "Suomi on sotilaallisesti Pohjolan vahvin valtio. Meillä on osattu järkevästi huolehtia sekä maanpuolustuksen että yhteiskunnan hyvinvoinnin perusteista.".

        "Suomi on sotilaallisesti Pohjolan vahvin valtio. Meillä on osattu järkevästi huolehtia sekä maanpuolustuksen että yhteiskunnan hyvinvoinnin perusteista.".

        "Ihmisiin iski Ukrainan sodan kauhukuvien aiheuttama paniikki, joka purkautui Nato-kannatuksen nousuna. Nato-intoiset ”hosupetterit” (suurlähettiläs Mikko Hautalan / Washington DC käyttämä ilmaus) huomasivat tilaisuutensa tulleen ja alkoivat lietsomaan paniikkia. Suomalaisia peloteltiin ihmeellisillä ”Nato-ovilla ja aikaikkunoilla”, jotka saattavat sulkeutua milloin tahansa. Vastuutonta hämäystä vailla todellisuuspohjaa.".

        "Suomi on rauhallinen sivusuunta Venäjän strategisessa ajattelussa. Näin tilanne on ollut Venäjän Federaation koko olemassaolon ajan. Asian vahvistavat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat.".

        "Venäjä ei lähde ilman syytä rauhalliseen Pohjolaan, saati sotilaallisesti vahvaan Suomeen, hyökkäilemään, ellei Kremlin johtoa tahallaan ärsytetä ja haasteta kamppailuun.".

        ”Tunne vihollisesi” on sotilasstrategian perusoppeja.

        "Naton itärajan siirtäminen liian lähelle Venäjän strategisia kohteita (Pietari, Muurmansk) on nykyisessä asetelmassa katala teko ja kova loukkaus. Vaikutukset Suomen turvallisuudelle ja maan talouden ja yhteiskunnan kehitykselle ovat kielteisiä.".

        ”Mahdollista voi olla iso kyberhyökkäys, jolla on taloudellisia tai jopa ihmishenkiä vieviä vaikutuksia", tutkimusjohtaja Hanna Smith.

        "Vihaa ei koskaan kannattaisi tietoisesti kasvattaa, vaan sitä tulisi pyrkiä hallitsemaan ja ohjaamaan rakentavan kehityksen suuntaan. Valitettavasti Ukrainan sodan aiheuttamien tunnekuohujen ja hetkellisen Nato-hurman vallassa elävät suomalaiset eivät ole ehtineet tai edes halunneet selvittää itselleen, miltä maailma näyttää venäläisten silmin? Mihin Putinin taitavasti manipuloiman Venäjän ajattelu ja Putinin valitsema ”hullun miehen strategia” perustuvat?".

        "Harhautuksen ja petoksen maku kasvaa viikko viikolta, kun yhä selkeämmin nähdään, ettei suuren ja pitkäaikaisesti Suomea sitovan päätöksen valmisteluun olekaan sellaista kiirettä ja hätää, jolla valtiojohto on perustellut nopeutettua aikataulua.".

        "Herääkin kysymys, ovatko Nato-päätöksen pikainen valmistelu ja syyksi ilmoitettu kuviteltu uhka, olleet suomalaisten ”hosupettereiden” (suurlähettiläs Mikko Hautalan / Washington DC ilmaus) ideoima keino saada Suomi Naton jäseneksi, ennen kuin Ukrainan sodan järkyttämä kansa havaitsee jäsenyyden vahvasti kielteiset seuraukset?

        "Tiedoksi Nato-päätöstä valmisteleville kansanedustajille ja muulle valtiojohdolle: – Naton ja Venäjän välisen rajan tärkeimmän vartijan kohtalo tulee olemaan kova? – On suorastaan hölmöä ryhtyä siihen hommaan.".

        Kenraalimajuri evp. Vehviläinen


    • Anonyymi

      Saksalaiset pikkuisen hehkuttaa kun Suomalaiset sentään maksavat Saksalaisten kaasulaskut

    • Anonyymi

      Varmaan hanskaisivat ne vangit ja lapset, joita venäjä käyttää sotilainaan.

    • Anonyymi

      Sairas Valhe!
      Päättäjät uskoo, ja kohta ne provosoi Venäjän hyökkäämään🙈

      Älköön yksikään sotilas vaarantako itseään muiden vuoksi. Ne jotka sotaa tahtoo, ja sen aikaansaa,menköön itse rajalle tyrkylle. Heidän sotansa, ei muiden.

      Sotilaita, EI pidä uhrata siksi, ettei Päättäjillä ole neuvotteluhaluja, tai taitoa!

    • Anonyymi

      Englannin ja Ruotsin avulla.

    • Anonyymi

      Suomen panssareista ja miehistövaunuista puuttuu kaikki omasuojajärjestelmät,venäläiset tuhoaa ne heti,Saksalla ne on miltei kaikessa kalustossaan, ja Venäjällä uudemmissa, miten siis Suomi vois nyt pärjätä Venäjää vastaan ja jopa yksinään?

      Jollain tempputaktiikallako? Että vaunut vain näyttäytyisi jossain metsänreunassa tai kukkulan takaa ,ampuisi pari laukausta ja sitten äkkiä karkuun,vai kaivettaisiinko vaunut puolustukseen maan sisään kuten venäläisillä paljon oli ww2sessa?
      Avomaastossa tulisi takkiin että kolisee ja vaunut vain tuhoutuisi.

      • Anonyymi

        Mitä venäläisillä panssarimiehillä on kortsuja omana suojana heidän raiskatessa siviilejä?

        Vai mitä yrität sanoa.

        Ps. Suomen panssarit ovat parempia kuin venäläisten.


      • Anonyymi

        Ukrainan sota näytti ettei niillä " omasuojilla" ole mitään merkitystä. Kaluston kestävyys osumiin ratkaisee .


      • Anonyymi

        Venäläisten panssarivaunujen tehokkuus on tullut varsin hyvin esille Ukrainan erikoisoperaatiossa. Linkousohjelma ampaisee tykkitornin taivaan tuuliin.

        T-62:sillako yrittäisivät tulla, kun uudemmat ovat jo NLAW:eilla aukaistu kuin sardiinirasiat? T-62:sen aukaisuun riittää helposti kevyt kertasinko.


      • Anonyymi

        Hyvin näyttää Venäjän panssarien omasuoja toimivan Ukrainassa ha ha haaaaa


    • Anonyymi

      parempi olis lopettaa nämä hyökkäyspuheet ja sotapuheet rauhan maissa nyt. ei hyvä.

    • Anonyymi

      Venäjähän toteuttaa vain käsikirjoitusta, eli sodan tarkoituksena on ennenkaikkea tuhota taloutta, Venäjä tuhoaisi Ukrainan hetkessä, jos käyttäisi koko voimaansa. Suomella ei ole paljon sanomista, jos Venäjä hyökkää Suomeen.

      • Anonyymi

        "Suomella ei ole paljon sanomista, jos Venäjä hyökkää Suomeen."

        Kyllä Suomella taitaa olla sanomista, ja se tässä pahinta onkin. Unohtaneet "älä aliarvioi vihollista".
        Toveri ei voi olla kentsu. Se meni sanomaan, että Venäjä häviäis samantien jos Suomeen hyökkäisivät. Kukaan kentsu ei voi olla niin tyhmä, ja jos on, niin liikaa natsoja.

        Kuka kentsu Suomessa tietää mitä kortteja Venäjällä on vielä käytettävissään? Ja minkä vallan eteen Suomi on valmis uhraamaan ihmishenkiä - sen, että poika voi tehdä vihjailuja kuultuaan itsestään tytön tai päinvastoin? Että kuka hyvänsä nai kenet vain, ja avioerot pysyvät korkeina ja ÄO laskee?


      • Anonyymi

        On se venäläinen ovela. Hyökkää ja perääntyy monta kertaa jättäen kalustoa ja kaatuneita jälkeensä ja nyt se voittaa sodan tuhoamalla omaa talouttaan.

        Venäjänmieliset ovat parasta viihdettä sitten Benny Hill show, tai tämän

        https://www.youtube.com/watch?v=rblfKREj50o


    • Anonyymi

      sehä venäjä pienellä osalla ydinaseista tekisi suomesta "muurin", eli semmosta radioaktiivista joutomaata, lappi - hki välin tykittelevät?

    • Anonyymi

      70v kun suomen viimeinen sotakorvaus vaunu ,laivalastit lähti Neuvostoliittoon.
      Tuo korvauksien määrä kokonaisuutena oli kansaan suhteutettuna maailman suurin.
      Eipä tuosta puhuta eikä kirjoitella.1952 oli Armi Kuusela valittiin miss universumiksi.
      Suomen kansa sai alkaa omaksi elämäkseen elämistä ja tulevaisuutta rakentamaan.
      On vielä muistettava millaisia ehtoja Nevostoliitolta tuli näiden rankkojen korvauksien lisäksi.
      Millaista olisi nykypäivän tietoyhteiskunta toiminnoiltaan jos joutuisi luovuttamaan kaikkea mikä toimii tietojärjestelmien kautta.
      Olisimme täysin kädettömiä.Kuten nykyhakkerit pienemmissäkin yhteyksissä saavat vahingoitettua .

      • Anonyymi

        Eipä uutisoinneissa ole haluttu kertoa tuosta kansaa raskaasti koetelleesta ajasta.Ei edes viimeisestä korvaus vaunusta.
        Siitä että tekemisiä vartioi myös valvontakommissio.Se,että suomalaisten kimppuun isovalta hyökkäsi vielä maksoimme sinne valtavia summia kaikenlaisen tarvikkeiden ja rakennusten muodossa.Vaikka itsellämme oli asutettavana pakkoluovutetuilta alueilta siirretyt perhekunnat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä uutisoinneissa ole haluttu kertoa tuosta kansaa raskaasti koetelleesta ajasta.Ei edes viimeisestä korvaus vaunusta.
        Siitä että tekemisiä vartioi myös valvontakommissio.Se,että suomalaisten kimppuun isovalta hyökkäsi vielä maksoimme sinne valtavia summia kaikenlaisen tarvikkeiden ja rakennusten muodossa.Vaikka itsellämme oli asutettavana pakkoluovutetuilta alueilta siirretyt perhekunnat.

        Se oli sikamaisen järjetön vääryys ! Vaikka suomi nousikin hurjasti teollisuuden kehittyessä. Kyllä stalinkin tuli tietämään, millaisia sotilaita suomen miehet ovat, niin sisukkaasti koivuhaloilla pätkittiin neuvostoliiton panssareita hyökkäyskelvottomaan kuntoon, ja vaikka tykistön kranaatteja piti säästää. Toivottavasti nykyisin ei tartte säästellä, jos vielä yrittävät.


    • Anonyymi

      Pitää olla kyllä pahasti harhainen, jos tuohon uskoo. Suomella ei olisi enää mitään jakoja. Sotien ajan esivanhemmat oli aivan eri kovuusluokan porukkaa, kuin nykyiset monikulttuuriset tasa-arvo sohvaperuna-wokesakki.

      Jostain syystä meille halutaan luoda harha, että Venäjä on surkea ja Suomesta löytyy vielä se sama porukka joka säilytti itsenäisyyden kaikkia todennäköisyyksiä vastaan.

      • Anonyymi

        Sinä saatat ollakkin heikkohermoinen ja huono ampumaan, mutta meitä on paljon, satoja tuhansia, joilla ei hermot petä, eikä luotien vongunta pelota.
        Tykistön ja heittimien tulenjohtokin hoidetaan droneilla kilometrien päästä.
        Siinä tulee hyökkääjälle aikamoinen takkala tossuihin.


      • Anonyymi

        Jos Venäjä olisi kykenevä sotatoimissaan, kun puhutaan konventionaalisista aseista, Ukraina olisi jo miehitetty. Vaan eipä ole. Onnistuisiko liikekannallepanokaan? Väestöstä vain murto-osa on saanut sotilaskoulutuksen, joten tykinruokaa olisi kyllä historiallisen paljon. Miten tilanne olisi toisin, jos Venäjä hyökkäisi Suomeen? Suomella kun on vieläpä ehkä Euroopan tehokkain puolustusjärjestelmä.


      • Anonyymi

        "Sotien ajan esivanhemmat oli aivan eri kovuusluokan porukkaa, kuin nykyiset monikulttuuriset tasa-arvo sohvaperuna-wokesakki"

        Tuosta unohtui nyt avainsanat cuck ja soija.

        Vaan toista ne näkyy olevan Venäjän pojat, itkuissaan yrittävät soittaa kotiin rintamalta. Sekin on tehtävä venäläiseen tapaan varastetulla kännykällä, kun omat on takavarikoitu.


    • Anonyymi

      Muu maailma usein puhuu Suomesta Venäjän voittajana. Ei mitään Suomen armeijaa vastaan mutta kaikki riippuu siitäkin kuinka hulluksi juttu menisi Venäjän puolelta. Jos Venäjä esim. käyttäisi jotain taktista ydinasetta Suomen lännempiä kaupunkeja vastaan sen radioaktiiviset päästöt vaikuttaisivat ensin Suomen itäisimpiin alueisiin.

    • Anonyymi

      Venäjän nykyinen tilanne kertoo paljon. Tai oikeastaan tilanne Venäjällä mikä kaikille paljastunut. Jos nyt Suomi haluasi pitää sellaiset parin viikon sotaharjoitukset että menisi Moskovan rajalle, niin se ei olisi ongelma. No juu, ei ehkä olisi vuoden alussa ihan parissa viikossa onnistunut, mutta nyt jos halua niin onnistuisi vaikka Kiinaan asti.

      • Anonyymi

        Parasta pitää moraali ja kurinalaisuus kunniassa, niin sekin on jo iso voitto henkisesti, ja kun sotaa ei aloiteta, niin hyökkääjä on valmis litomaan karkuun. Suomen on pidettävä vain siitä huoli, ettei kukaan tule rajavyöhykkeen yli, ainakaan lakki ehjänä, vaikka vihreät linttapäät yrittääkin pitää rajat auki, vissiin siksi, että kerkiävät karkuun ilman rajaselvityksiä.


    • Anonyymi

      Nauroin ääneen kun luin uutisen. Eihän kukaan järkevä tuollaista päästä suustaan. Jos Venäjä hyökkäisi Suomeen, vain täysi idiootti uskoo, että rajan yli lähtee rynnimään jalkaväkeä ja ajoneuvoja, kuten Ukrainassa. Ukrainassa lähti käyntiin erikoisoperaatio pienellä joukolla, jonka tarkoitus oli kaataa Ukrainan korruptoituneet vallan anastajat. Sodan siitä teki USA vasalleineen, jotka toimittivat aseita ja tarvikkeita Ukrainalle. Tämän vuoksi sota on pitkittynyt. Noloa rupusakkia kaikki, jotka on uskonut Ukrainan konfliktin näyttäneen Venäjän sotavoimat.

      Jos Venäjä hyökkää Suomeen, kyse ei ole erikoisoperaatiosta, vaan sodasta. Ensin tulee massiiviset ohjuskeskitykset strategisiin kohteisiin, kuten varuskunnat, voimalaitokset, vedenjakelu ja huoltoreitit. Kun maa on rampautettu, alkaa varsinainen miehitys. Venäjä kyykyttää Suomen jopa muutamassa päivässä. Näin se vain on nasut, eikä auta vaikka kuinka kiukkuatte ja kimitätte vastaan. Teette vain itsestänne narreja.

      • Anonyymi

        Vain pölöhöt nauraa maailmansodan syttymisen alla, jossa nousee savupatsaita, niinkuin Raamatussa sanotaan. Ne tarkoittavat ydinpommeja, koska alkuaineetkin sulavat.


      • Anonyymi

        Alkaa olla Venäjällä aika vähissä ohjukset, joilla tehdä massiivinen keskitys. Sikäli kun osuvat niillä edes muualle kuin päiväkoteihin ja sairaaloihin.


    • Anonyymi

      Aloittajan vitsi...anteeksi viesti on jotenkin huvittava. Siitähän puuttuu linkkikin.

      Saksa ei ole paska vaan hieno maa kaikin tavoin, Seppoa korjatakseni, :) mutta nykyisessä Puolustus- ja Energiapolitiikassaan se on taantunut "Paperitiikeriksi".
      Kaikki mikä alkaa sanalla Ydin tuntuu olevan niille myrkkyä, ja siitä se joutuu ihan itse kärsimään, ja me muut Euroopassa.

      Ei Suomen yksin tarvitsisi murskata, kun ei ole tarvinnut ennenkään. Saksahan meitä viime sodassakin auttoi. Ei tosin Lapin sodassa. ;) Mehän olemme jo kohta Natossa, joten emme olisi yksin, emmekä enää "pettävällä jäällä" ja naskalit hukassa.

      • Anonyymi

        Ei Venäjä tänne tule me emme tapa siviilejä.
        New York Timesin kirjeenvaihtaja Jeffrey Gettleman kirjoittaa, että Soledarin asukkaat kieltäytyvät evakuoimasta kaupunkia Ukrainaan, koska he "eivät luota AFU:hun".

        Mikä pehmeä tapa ilmaista asia! Olisi oikeampaa kirjoittaa, että nämä ihmiset yksinkertaisesti vihaavat AFU:ta sen kahdeksan vuotta kestäneen fasistisen painajaisen vuoksi, jossa heidän oli pakko elää.


    • Anonyymi

      Joo varmaan, myös Viro voittaisi Venäläiset käpyjä heittämällä :D Ukraina nyt on vähän isompi väkimäärältään.

    • Anonyymi

      Venäjä voisi antautua ehdoitta Ukrainassa jo tänään, kun joutuu sen kuitenkin vielä tekemään.

    • Anonyymi

      Naurettavaa vääntöä olemme saaneet todistaa jo puolivuotta miten Ukraina vanhoilla venäläisillä aseilla löi venäjän luokattoman armeijan Kiovan porteilla ja ajoi venäjän armeijan kuin jänikset alueiltaan valkovenäjälle pysäytti sen jälkeen koko venäjän luokattoman armeijan hyökkäyksen ja nyt saatuaan länsiaseita valloittanut valtavat määrät alueitaan takaisin muutamassa päivässä.

      Venäjä on näyttänyt sotilaallisen voimansa Ukrainassa tappaen siviilejä silmittömästi mutta taisteluissa Ukrainan asevoimia vastaan se on näyttänyt täydellisen luokattomuutensa ja kalustonsa surkeuden sen tietää jokainen joka on edes vähän seurannut venäjän amatöörimäistä räpellystä Ukrainassa.

    • Anonyymi

      Työ taiatte tosissaa rakastaa omaa uskontoanne.

    • Anonyymi

      Eipä taida olla Venäjästä nyt enää hyökkäilemään yhteenkään länsimaahan. Siellä se on "erikoisoperaatiossa " menetetty se hyökkäyskärki , jolla esimerkiksi tänne Suomeen olisi voinut jopa hyökätä.

      Varsinaisen sodan aloittaminen ja etenkin sen valmistelut erilaisine keskityksineen vaativat aikaa, vaivaa , materiaali sekä kalustoa hurjat määrät ja kaikki se työn touhu ja innokas valmistelu kuuluu ja näkyy nykyaikaisella sotilastiedustelulla heti ja kauaksi. Suomella on nyt pääsy NATO n tarkkoihin tiedustelutietoihin venäläisten liikkeistä ja Suomen rajalle asti eivät venäläiset pääse keskittämään minkäänlaista hyökkäysvoimaa salassa , ilman ettei sitä tiedetä täällä jo kauan ennen kuin putinisti olisi valmis höökimään.

      Suomi saa runsaasti aikaa valmistautua ottamaan vastaan mahdollisen rosvojoukkojen invaasion ja Suomella on tukena jo nyt Britannia sekä USA erilaisten lupauksien kautta.

      JOS putinisti olisi niin HULLU JA SEKAISIN ,että oikeasti höökisi, tekisi ilmaiskuja tai ampuis Suomen alueelle ohjuksia , niin tuo löylytys mitä putinisti nyt ottaa vastaan Ukrainassa on vasta lastenleikkiä.

      Suomi tulisi saamaan sekä materiaalista , taloudellista että suoraa sotilaallista apua potenssiin KYMMENEN vs mitä Ukraina on tähän saakka saanut ja putinistien rosvojoukko tultaisiin lyömään sillä hetkellä kun se edes lähestyisi Suomen valtioaluetta.

      ... ja sen tietävät myös putinistit.

    • Anonyymi

      Heillä ei ole mitään mahdollisuuksia, kun meidän neljännen valtakunnan pataljoonamme lähtevät liikkeelle. Murskaavalla ylivoimalla vastustaja tuhotaan täysin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Venäjä on ikävä kyllä näyttänyt kaiken ja on täydellisesti alakynnessä Ukrainassa.

      Putin teki tyhmimmän liikkeensä siinä että hajotti rakennetun illuusion venäjän armeijan mahdista ja näytti maailmalle todellisen tilanteen missä kunnossa korruptioituneen kehitysmaan asevoimat ovat ja sen johto.

      Säälittävä viritys .

    • Anonyymi

      Suomelta puuttuvat ilmasta maahan ammuttavat ohjukset lentokoneista ja ohjuksia on muutenkin liian vähän, eikä rakettejakaan ole riittävästi. NATO kuitenkin pian korjannee tilanteen ja onhan Suomella Britannian turvatakuutkin. Orpo väitti median mukaan, että Suomella olisi USA: nkin turvatakuut, mutta mitenköhän tuo asia on?

    • Anonyymi

      Ehkä, mutta onneksi ei tarvitse.

    • Anonyymi

      Suomi ei voita Venäjää kuin ainoastaan lätkässä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5208
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3387
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1522
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1373
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      749
    Aihe