Olen onnellinen...

Anonyymi-ap

Niistä persuista jotka kärsivät äänestämisestään, pudotessaan tai ollessa jo sosiaatuilla.
KELA tuet jne.
Työttömyystilanne vaikeutuu, myyköön asuntonsa ja autonsa pois.
Ei lomamatkoja.
😂

23

152

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Enemmistö persuista elää kaikenlaisilla tukiaisilla, eiväthän he muuten pystyisi olemaan.

      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        🍑 ­­­N­y­­­m­f­o­­­m­­a­a­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Jakomäessä eniten kannatusta eduskuntavaaleissa sai persut.
      Ja Jakomäki ei ole mikään West End.

    • Anonyymi

      Edelleen epäillen vaalien rehellisyyttä kuka hullu äänestää kokoomusta...

      • Anonyymi

        Koska persujohtoisessa hallituksessa ei köyhiä kyykytettäisi...


    • Anonyymi

      Tyhmä kansa sai juuri sen mitä se ansaitsi.

      Kaulusköyhälistö eli osa kokoomuksen akateemisista, mutta pienituloisista kannattajista saa tuta kapitalismin ruoskan ja todella moni vähäisillä kyvyillä varustetttu persuja äänestänyt varsinkin.

      Mutta vaalit on käyty, syökööt sitä soppaa, jonka tilasivat ;-)

      ps itse eläkeläisenä en hyödy, enkä kärsi, mutta onhan tämä mielenkiintoista ja huvittavaa

    • Anonyymi

      PS on järkipuolue ja toimii Suomen edun puolesta.

      Vihrepunavasemmistopuolueet ovat vailla järkeä mutu- tuntumalta toimivia, utopiaan ja uskomuksiinsa perustavia vihreän aatteen ohjaamia sokkopuolueita, joille oma maa ja kansa ei merkitse mitään, se pitää olla viherpunavasemmistolaisten mielestä kaatopaikka, jonne voi kaataa kaikki huono ja törky, sitä voi kusettaa kaikilta tahoilta ja sen kansallisuutta voi tarjota kaikille kuin halpaa makkaraa ja omaa kansaa voi uhrauttaa ja alistaa EU:ssa mielin määrin.

      Konkreettisesti näkyi kuinka Marinin vihreä hallitus tyhmistytti ja sairastutti suomalaisia, oppimistulokset laskivat kaikessa, koululaiset eivät oppineet enää perustaitoja, lukemaan ja laskemaan, mielenterveyssairaudet ja huumekuolemat kasvoivat, Marinin hallitus halusi vapaaksi huumeet, lääkitä huumeaddikteja ja nuorten ahdistusta huumeilla. Jokainen asioista perillä tietävä tietää, kuinka paha aine huumeet on, sen käytöstä on vain haittaa ja paljon onkin.

      Tollo viherpunavassuri luulee, että vihreän aatteen kansan tyhmistyttäminen ja sairastuttaminen on viisasta.

      Marinin vihreä hallitus uhkasi energiapulalla ja sähkökatkoilla suomalaisia, halusi lisää päästömaksuja eikä halunnut EU- jäsenmaksualea suomalaisille ja teki Suomelle epäedullisia päätöksiä kaikessa, kun ei saa puolustaa Suomen etua missään, sanoi demari ja koko Marinin vihreä hallitus. Se on oikein viisasta, sanoo viherpunavassari ja huutaa: hurraa, hurra!

      Viherpunavassuri haukkuu PS:ja tyhmiksi ilman mitään perusteita.

      Tässä tuli ihan oikeita perusteita viherpunavassurikansan tolloudesta, lisääkin voisin kertoa.

      Ja presidentinkin viherpunavassarit valitsevat pelkän erilaisen sp-suuntauksen perusteella. Pitkä poliittinen työkokemus hänellä on, mutta ei siinä mitään omia ansioita, pelkkää politiikkaa, eikä muuta kuin huonoja näyttöjä.

      Ei edes akateemista tutkintoa, pelkkä ylioppilas. Kaikilla aiemmilla Suomen presidenteillä on ollut akateeminen tutkinto yhtä lukuunottamatta aikana, jolloin akateeminen tutkinto ei ollut yleinen.

      Tollo viherpunavassari ei välitä presidenttiehdokkaan hämärähommista, vastuunpakoilusta, feikki-professioriudesta, sen hyväksiläytöstä ym. Mielestäni on viisasta ottaa huomioon nuo seikat. Tyhmä ei yleensä huomaa mitään. viherpunavassuri on sitä ja vankoin perustein. Naiivi ja yksinkertainen.

      • Anonyymi

        Jos Suomen parasta haluaa kaikessa, ei äänestä tolloja viherpunavassupuolueita, he aaatekylvävät vain tuhoa Suomeen. Sen näytti Marinin hallitus ja Orpon hallitus nyt Marinin halltuksen tuhon jälkiä korjaa ja se sattuu moneen, mutta asialla on hyvä puolensa niinkuin kaikessa.


    • Anonyymi

      Näemmä on niitä sossutukiloisia jotka mieluummin äänestävät persuja kuin vassuja.

      Se kertoo luottamuksesta persuihin enemmän kuin mikään muu. Persut ovat ne jotka nostavat hyvinvointia, myös tukiloisten hyvinvointia.

      • Anonyymi

        Kun PS Suomen puolta pitää ja sen parhaaksi toimii mahdollisuuksien rajoissa Kokoomuksen käsikynkässä, kyllä Suomi ja suomalaiset siitä hyötyvät monellakin lailla.

        Viherpunavassurit tähtäävät kaiken hyvän muualle kuin suomalaisille, joskus ohari voi tavoittaa jonkun suomalaisen, muuten kaikki viherpunavassujen ampuma hyvä menee muualle kuin Suomeen. Se nähtiin Marinin vihreässä hallituksessa.


    • Anonyymi

      Eihän ne persut mitään tajua. Ne vaan hokee että mamu mamu mamu, se ainoa asia mikä niiden muuten täysin tyhjään päähän mahtuu. Mamu mamu mamu. Ei ne edes tajua sitä että niitä on vedätetty oikein kunnolla ja että samaan aikaan kun hallitus leikkaa niiltä etuudet, suunittelee hallitus tuovansa tänne ennätysmäärän työperäisiä maahanmuuttajia.

      • Anonyymi

        Ja kohta persuja äänestänyt työntekijä onkin työtön, koska hallitus purkaa irtisanomissuojan ja pois potkittujen persujen tilalle palkataan niitä työperäisiä maahanmuuttajia, jotka tekevät saman työn puolella palkalla, eivätkä vaadi mitään oikeuksia.


      • Anonyymi

        PS vastustaa ulkomaista halpatyövoimaa, viherpunavassut ja työnantajat haluavat sitä ja viherpunavassut haluavat myös Suomeen humanitaarista maahanmuuttoa, jakamaan viherpunavassu tuella elävien kanssa pientä jakovaraa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        PS vastustaa ulkomaista halpatyövoimaa, viherpunavassut ja työnantajat haluavat sitä ja viherpunavassut haluavat myös Suomeen humanitaarista maahanmuuttoa, jakamaan viherpunavassu tuella elävien kanssa pientä jakovaraa.

        Viherpunavassu-kannattajat haluavat Suomeen sossun tuella eläviä ulkomailta, eivät tajua. että se tarkoittaa kapeampaa tukea heille, kun Suomi vieraskoreana maana pihistää vain suomalaisille maksettavista tuista, ei maahanmuuttajille maksettavista tuista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kohta persuja äänestänyt työntekijä onkin työtön, koska hallitus purkaa irtisanomissuojan ja pois potkittujen persujen tilalle palkataan niitä työperäisiä maahanmuuttajia, jotka tekevät saman työn puolella palkalla, eivätkä vaadi mitään oikeuksia.

        Työnantaja uskaltaa työllistää työntekijän, kun tietää, että voi myös tarvittaessa hönet irtisanoa, jos ei esimerkiksi tarvitse enää työntekijän palveluita tai jos työntekijä ei tee työtään ja pitää pitkiä sairaslomia vain. Jos yhteispeli sujuu ja töitä on, tottakai työntekijä saa työnsä pitää, vastakkainasettelu Suomessa on ikävä joka paikassa. Epäluottamus on kurja asenne puolin ja toisin.


    • Anonyymi

      Häh? Vasemmistolainen on onnellinen? Just :D Eiköhän kaikille ole selvää, että krooninen henkinen pahoinvointi on vasemmistolaisen vakiomielentila. Onko joku nähnyt joskus hyvinvoivan ja posiitivisen vasemmistolaisen? Aivan, en minäkään :D

      • Anonyymi

        Ethän sinä edes tunne yhtään ainoaa vasemmistolaista. Monenmoista sakkia olen pitkän elämäni aikana tuntenut, mutta yhden asian voin sanoa: Ei missään ole ollut niin hauskaa kuin vasemmistolaisten bileissä aikoinaan. Muusikoita, taiteilijoita, näyttelijöitä, kirjailijoita - se porukka osasi bailata!


      • Anonyymi

        Viherpunavassuri on avuton onnellinen parkuja, uskoo ja luottaa viherpunavassupäättäjiin kuin pikkulapsi joulu-ukkoon. Viiherpunavassupäättäjät saavat tehdä mitä kelmuja temppuja hänelle ja kusettaa silmät päästä, viherpunavassuri katsoo kusettajaansa naiivin silmin ja kiittää selkäsaunsasta, se oli ansaittua ja tuntuu hyvältä, sanoo viherpunavassuri ja hymyillee kuin olisi lottopotin voittanut.


    • Kansanedustuslaitos ei ole äänestäjien välittömien tulojen maksimoimislaitos, eikä myöskään taloudellisen edun lahjoittamislaitos. Kansanedustajat toteuttavat puolueidensa ajamaa taikka omaa politiikkaansa, johon ovat saaneet kannatuksen äänestäjiltään.

      Viherasemmistolainen käsitys politiikasta on yleensä, että luvataan äänestäjille satanen ja he lähtevät tonnilla mukaan, olipa puolueen ajama politiikka muutoin millään tavalla järkevää valtion taikka siinä asuvan kansan kannalta.

      On totta, että vihervasemmistolaisten puolueiden ollessa päättämässä varojen jakamisesta, olisi niistä varoista saattanut joku vähätuloinen saada hieman enemmän kuin nykyisen hallituksen aikana.

      On kuitenkin pään työntämistä pensaaseen, jos kuvittelee ilmaista rahaa olevan olemassa. Jos valtion taloutta ei korjata määrätietoisin päätöksin, loppuvat jossain vaiheessa kaikki avustukset.

      Monet äänestäjät ymmärtävät tosiasiat, eivätkä tee ratkaisuja saamiensa almujen määrän perusteella.

      • Anonyymi

        Tarkoitat pallejasi hävytön.


      • Anonyymi

        Nykyviherpunavassemmistolaiset eivät anna suomalaisille mitään hyvää, lupaavat kyllä, mutta eivät pidä lupaustaan.


    • Anonyymi

      Maseudulla on suurempi pakko tehdä maanviljelijöille pimeänä tulevaisuudessa. 👍

      • Anonyymi

        Töitä.
        Lannan luomista ja kasvimaiden kitkemistä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      198
      4666
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      274
      2750
    3. 134
      1707
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1401
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      203
      1357
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1124
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1077
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1057
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1051
    Aihe