AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / YLE valehtelee johdonmukaisesti Syyriaa koskevista asioista

YLE valehtelee johdonmukaisesti Syyriaa koskevista asioista

51 Vastausta 186 Lukukertaa
1. "Venäjä toimittaa Syyrian hallitukselle aseita käytettäväksi sisällissodassa."

Kaikista kansainvälisistä lähteistä, siis myös länsimaista medioista saatavista tiedoista käy ilmi, että ainoat Venäjän Syyrialle toimittamat aseet ovat ilmatorjuntaohjuksia, joilla ei ole mitään tekemistä maassa meneillään olevan konfliktin kanssa. Syyrian helikoptereita on ollut Venäjällä huollossa. Mutta eivät nekään Syyriassa ole.

Sen sijaan - niinikään läntistenkin lähteiden mukaan - Qatar ja Saudi-Arabia toimittavat Syyrian kapinallisille aseita Turkin ja Libanonin kautta. Aseet rahoittaa Yhdysvallat, joka on itsekin asian hallitustasolla myöntänyt. Tästä YLE ei ole sanonut sanaakaan.

2. "Venäjä tukee presidentti Bashar al-Assadia."

Ei Venäjä tue al-Assadia vaan Syyrian kansan oikeutta päättää itse omista asioistaan, kuten Venäjän ulkopolitiikan johto on toistuvasti korostanut viime kuukausina.

3. Ylen pääuutisissa 16.7. 20:30 näytettiin harhaanjohtava kuva savuavasta suuresta kaupungista, vaikka asia koski al-Tremsehin kylää, jossa on vain 7 000 - 11 000 asukasta (Wikipedia).

Kylässä ei voi olla sellaista näkymää, jota YLE tässä yhteydessä näytti.--- Miksi, YLE?

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=4415
Oletko lopettanut omin päin lääkkeesi. Vieläkö ne antaa sinun kirjoittaa sitä karmeaa blogiasi
On tavallaan hienoa, että Suomessa saa olla tällaisia barbaarisia Venäjää ylistäviä blogeja. Venäjähän tukee Syyrian kansaa säälimättömän julmasti terrorisoivaa Assadia.

Kertoo Suomen sivistystasosta. Sivistystason eräs mittari on sananvapauden taso.
kerro koskaan muuta kuin valheita, kaikki sen tietää,

Jiiiiihaaa!

http://www.hs.fi/msn/ulkomaat/Useita+upseereita+loikkasi+Syyriasta+kapinalliset+rajuun+hy%C3%B6kk%C3%A4ykseen/a1305584002872

Pian lentää JÄLLEEN YHDEN DIKTAATTORIN tohvelit nurkkaan.

Oi näitä hienoja aikoja!
Diktatuurikin on hyvästä jos kansa voi hyvin. Se on sitten aivan sama kuka päättää jos kansa voi huonosti esim. Suomessa(700000mielialalääkettä/pv. itsemurhat maailman kärkipäätä, perheet tapetaan, kun menee huonosti yms.) Kovin olet kapea katseinen.
Itse en juuri laita painoarvoa Reutersilta tuleviin ulkomaan uutisiin(rotschild omisteinen jo 1800 luvulta. Eli siis meidän media on heidän sanansaattajia.
"Diktatuurikin on hyvästä jos kansa voi hyvin"

Naurettava idiootti. Helppo huudella demokraattisessa maassa...
Emmä sanois Suomea nyt kovin demokraatiseksi maaksi.
ettet ole koskaan käynyt diktatuurissa (edes entisessä) eikä sinulla nassikka-parka ole MITÄÄN käsitystä, mikä kohtalosi olisi sellaisessa.
Siksi koska yle ja kaikki Suomen suuret mediat ovat sionistien omistuksessa. Propagandaa ne kaikki sotasuurvallat käyttää.
Saa nähdä onnistuuko USA muslimisoimaan Syyrian, kuten on tehnyt Libyalle ja Irakille. Tuollaisissa maissa joissa ei varsinainen demokratia onnistu, on hyvä olla kuninkaan tapainen hallitsija, joka pitää ääriainekset kurissa. Demokratiaa hehkutetaan myös muslimien toimesta niin kauan että päästään valtaan, mutta sitten alkaa kovat puhdistukset.
Ei pitäisi ulkovaltojen puuttua Arabimaiden asioihin, sillä huononpaan suuntaan mennään sen jälkeen, kun ääriainekset pääsevät valtaan.
Hehe...
Entä jos se on tarkoitus? Luuletko että USA-NATO on niin tyhmä ettei ymmäärrä, eikä näe mitä on tekemässä?
Ikävä kyllä demokratia ei onnistu maissa jotka koostuvat eri heimoista ja/tai uskonnoista ja uskonlahkoista. Heimokultuuriin kuuluu se että omalle heimolle olaan hyvin uskollisia mutta muut eivät ole ihmisiä lainkaan. Sama pätee uskontoihin.

Tuollaiset maat kuten esim. Syyria, Irak, Iran, Israel, ent. Jugoslaviai ja Libya ovat tarvinneet kovan hallinnon tai diktatuurin joka pitää ankarasti kurissa joko kaikki osapuolet tai sitten on niin vahvasti yhden kansanosan puolella että pystyy sortovallalla pitämään vähemmistön alistettuna ja siten valtion väkivalloin koossa.

USA-Nato on käyttänyt hyväkseen tätä tosiseikkaa ja luomalla al-Qaidan se on onnistunut syöksemään hajaannukseen valtiot jotka ovat tuottaneet joko harmia tai sitten yksinkertaisesti joilta se on halunnut luonnonvarat tai strategisen aseman omaan hallintaansa.

Demokratia on kovin idealistinen käsite tässä USA-Naton asevoimin hallitsemassa maailmassa
verkkomedia on ainakin erittäin Venäjä myönteinen uutissivusto, enkä suoraan sen sivun uutisiin luottaisi.

Muutenkin sivusto ptää yllä kuvaa , jotta sota on tulossa justiin nyt, ja tätä kuvaa pidetään kokoajan yllä, täytyyhän se silloin olla väärä
Now hätä. Sivistys voittaa aina!!
Luin erään britti agentin lausunnon Syyrian tilanteesta. Syy, miksi Kiina ja ennenkaikkea Venäjä vastustavat länsivaltojen puuttumista Syyrian tilanteeseen on se, että Syyria on Kiinan ja Venäjän satelliittivaltio ja siellä on Näiden kahden maan toimesta niin arkaluonteista sotamateriaalia ja sotatekniikkaa, että niiden ei haluta paljastuvan länsivaltojen sotakoneistolle. Tästä syystä Venäjä ja Kiina eivät salli missään tapauksessa länsivaltojen maahantunkeutumista. Seuraukset salaisen asearsenaalin ja sotatekniikan paljastumisesta oli katastrofaaliset. Tämän takia myös Syyrian armeija tappaa vaikka oman kansansa suojellakseen tätä salaisuutta. Juttu oli tosi mielenkiintoinen.
Kuten USA/Israel tappoi syyskuun 11 päivä 2001. Jotta sota Afganistanissa ja Irakissa sai syyn alkaa. :/
Taasen näitä salaliitto-ihmisiä. Miksi hyökätä Afganistaniin?, ei siellä ole edes öljyä?

Miksi järjestää tuollainen omien tornien tuhoaminen, eikö esim lavastus että Irak valmistaisi ydinasetta olisi ollut parempi syy?

Teikäläisten päätä ei käännä järkipuheet, se ollaan huomattu..
Se on totta. Liekö näillä salaiittohörhöillä ylikehittynyt uskontogeeni vai mikä lie. No,,sairaus mikä sairaus.
Miksikö kaasuputki kaspianmereltä, 3TRILJOONALLA raskametalleja. Opa-pellot(huom. Kaikista suurimmat sadot silloin, kun jekit ovat olleet maassa.) Tukikohdat Afganistaniin.
Irakin öljyt hallinta, jälleenrakentaminen. Tukikohdat Irakiin. Silmät kiinni vaan. Hail USA! Mene sinne riviin vetään kättä suoraan, kun Obama pitää puhetta!
http://www.hs.fi/msn/ulkomaat/Syyrian+kapinalliset+Haluamme+Damaskoksen/a1305584037495

Ja ei aikaakaan, kun on jälleen yksi diktaattori vähemmän!

Seuraavana vuorossa Khamenei!

Colat ja sipsit esiin ja tekniikka kuntoon!

Vihdoinkin Iran. VOI VITTTU ETTÄ SITÄ ONKIN SAANUT ODOTTAA!
Olet aivopesty länkkärilammas! Oksettava ajattelutapa.
Assadin odotetaan pakenevan lähipäivinä.
vuodet ovat olleet loistavia: Ben Ali, Mubarak, aavikkorotta-Gaddafi ja nyt paska-Assad...seuraavaksi Khamenei...ja ehkä sitten jo Lukashenko, Kim, Putin ja Kiinan kommunistimiljardöörien politbyroo.

GREAT FUCKING STUFF!
Viimeisimpien tietojen mukaan Assad on alkanut panikoimaan. Vetelt alkaneet lentää kun demokratia-aktivistien rintama lähestuu parlamenttia ja pressanpalatsia...
Assadin heittää ulos Mossad
130 000 Damaskoksen pakolaisleireillä ollutta liittynyt käsiaseistettuna Damaskoksen Suureen Taisteluun. Juuri tämän mieslisän vuoksi kapinallisten johto on rauhallisella päällä.
http://www.debka.com/article/22183/

Kapinallisten vahvuus Damaskoksen alueella on epävirallisesti nyt n. 200 000 käsiaseistettua taistelijaa. Jonkin verran mukana kehittyneitä panssarintorjuntaohjuksia.

Ehkä pitkä pureutuminen Damaskokseen tiedossa, jos Assad ei antaudu.
Vai 200 000 äjää rynkyt ja rpg kainalossa? Siis Suomen armejan verraan kapinalisia?

Jos on malttia odottaa viikon verran, niin nähdään oliko siellä Damaskoksessa edes JOTAIN tapahtumassa. Jos Assad on edelleen vallassa ja uutisissa näytetään hänen "veritekoja" edelleen, niin koko tämän päivän uutisointi on valetta.
eikö niin?
" eikö niin? "

Kommarien kanssa ei ole tapana sopia mitään.
Eipä todella kannattanut sopia. Jatka valehtelua niille kenellä on lyhyt muisti.
Rambo kutsuttu hätiin. Kommarit maakuopassa uikuttamassa. Khamenei matkalla maakuoppaan.
Ääliö komukka. Ainoastaan vanhat kommarit lukevat verkkomediaa. Aika outoa tuo venäjän fanitttaminen kun ajatellaan, että kyseessä on äärikapitalistinen imperialismiin pyrkivä roistovaltio, valtio jossa vanhalla kommarilla ilman mitään tukia menisi todella kehnosti.
Venäjä on itse myöntänyt vieneensä aseita Syyriaan ja paljon, lupasi tosin että nyt juuri kaksi päivää sitten lähti viimeinen kuorma.
Katso tarkkaan jos aseita tunnet millä Syyrian kansaa murhataan.
Venäjähän on aina ollut sotarikolliste ja kansanmurhaajien puolella, sillähä on itsellään tästävankka kokemus.
Totta kai aseita myydää. Mieti, että USA on kirkkaasti jo vuosien ajan ollut eniten maailmalle aseita myyvä maa. Eli siis sinun kannattamasi rauhanlähettiläs. Olet tyhmä!
Verkkomedia pitäisi kieltää lailla, tai ainakin sen julkaisemaan journalismiin pitäisi puuttua. Sehän ei kirjoita totta juuri koskaan ja lähteinä taitavat olla "vapaan" Venäjän tietolähteet.
Mistä näitä naiiveja teinejä löytyy jokaiselle foorumille puhumaan tuubaa.
Lukekaa ja katsokaa tietoa useammasta lähteestä, älkääkä keskittykö siihen mitä vapaamuurari opettaja/rehtori tai sionisti media teille sanoo.

Gaddaf oli suuri johtaja jota kansa rakasti, samoin on Bashar al-Assad, hänet valittiin presidentiksi 97% kannatuksella ja vain 3% äänestäjistä äänesti häntä vastaan, tämähän kertoo selvästi, että Assad on johtaja josta kansa välittää ja jonka kansa haluaa.

Eräässä ulkomaisessa keskustelussa joku sanoi: Assad ja hänen isänsä ovat olleet vallassa aina. Miksi Syyria nyt? Missä te kaikki olitte ennen?

Tiesittekö että despoottinen Saudi-Arabia on Usan liittolainen?
Usa ei ole demokraattinen valtio, eikä sitä ole Suomikaan, piilo Tyrannia meillä hallitsee, toistaiseksi.

Jope - Atteleppa ite
Komukoidn äänestyksissä on prosentteja kuin entisellä jätkällä joka sekotti pirtua ja kossua ja sai "toista sattoo rosenttista".
Eilen uutisissa:
Taistelut Damaskoksessa:
http://areena.yle.fi/tv/1582225
Tämän päivän uutisissa
http://areena.yle.fi/tv/1584863
Damaskoksen valtauksesta ei puhuttu enää mitään.
Uskokaa vaan mitä YLE teille syöttää.
Tiesittekö että Amerikkalaiset aseistaa kapinallisia, joiden tavoitteena on murskata Syyrian hallinto ja heidän varsin länsimainen elämäntapa ja ottaa tilalle islamilaiset lait ja elämäntapa jossa naisilta kiellettäisiin esim. banaanin syönti. Tätä kaikkea jenkit siis tukevat

Toinen mahdollinen syy miksi amerikkalaiset ovat sekaantuneet kriisiin on tavoite kaapata Syyrian pankkijärjestelmä maassa tomivan pankkiirimafian haltuun ja hankkia maasta korkotuloja. Nythän EU:n pankit ja asukkaat ovat jo näiden pankkiirisukujen korkovelkaorjuudessa ja sen vaikutukset olemme nähneet velkakriisin syntymisessä, jota edesauttoi muuan Goldman Sacs pankki sekaantumalla kreikan tilanteeseen kun se vehkeilyllään pimitti maan todellisen tilanteen.. Nyt tämä pankki hämmentää sotkua EU:n ytimessä. Mekin olemme sen talutusnuorassa kun Eduskunta hyväksyi EVM-sopimuksen.

Näistä asioista valtamediat ei puhu.
näinhän se etenee.....http://www.yle.fi/tekstitv/html/P138_01.html
Lukekaa tämä keskustelu:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/10789090
Totuus Libyasta ja Syyriasta käy ilmi tuosta keskustelusta.
Huvittava nähdä, kuinka Yk joukot ja al-Qaida kulkevat yhdessä Syyriassa.
on jo useasti havaittu russonatseiksi propagandisteiksi. Heidän valheitaan jos uskoo, on syyttäminen vain omaa järjen köyhyyttä. Kysymyksessä on rikollinen vihamieliseksi katsottava agentuuri, joka ajaa venäjän ääripiirien asiaa selkein valhein joita toistetaan tauotta. Tuon joukon propagandaan ei terve mieli usko.
Suomesta saa erinomaisia mielenterveyspalveluita.

Suosittelen.
Etkö ole avannut vielä silmiäs?

Foorumilla poistetaan kovaa vauhtia arkaluontoisia kekusteluita ja kommentteja.
Seuraavana kommentti joka poistettiin tästä keskustelusta.

Al-Qaida lennätetty Libyasta tukemaan Syyrian oppositiota

Samoja al-Qaidan terroristeja, jotka taistelevat Yhdysvaltain joukkoja vastaan Irakissa ja auttoivat NATO:a syrjäyttämään Libyan hallituksen, on kuljetettu Syyriaan tukemaan paikallisia kapinallisia näiden taistelussa Syyrian hallitusta vastaan.

Nämä terroristit ovat tehneet iskuja Syyrian armeijaa vastaan, mutta länsimainen media yrittää kuvata heidät rauhanomaisiksi protestoijiksi. Samoin ne kuvailivat Libyan "kapinallisia", kun nämä osoittivat mieltään hävittäjin, raketein ja kranaatein.

Lue lisää: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=2096

Syyrian "kapinallisten" kannattajat heiluttavat ylpeänä al-qaedan lippua:
http://www.breitbart.com/mediaserver/Breitbart/Big-Peace/2012/05/10/Al-Qaeda-Ladies.png

Kuvassa al-qaeda (lippu hihassa) taistelija YK tarkkailijoiden kanssa Syyriassa.
http://cache.daylife.com/imageserve/0cDu0hp62Ja9R/610x.jpg

Syyria - YK tarkkailijat salakuljettavat terroristeja autoissaan vakoilemaan Syyrian armeijaa.
Niin, ei suinkaan länsi tee yhteistyötä terroristejen kanssa, ei.
Tee yhteistyötä terroristejen kanssa ei.Vaan luo itse terroristinsa ja taistelee niiden kanssa. Mitä tuosta jos menee muutama miljoona sivullinen ihmistä taivaan tuuliin siinä sivussa.
Usa ja al-qaeda ne yhteen soppii, huomenna mennään pussauskoppiin...
Israel ja al-qaeda ne yhteen soppii, huomenna mennään pussauskoppiin...
Nato ja al-qaeda ne yhteen soppii, huomenna mennään pussauskoppiin...
Yk ja al-qaeda ne yhteen soppii, huomenna mennään pussauskoppiin...
Cia, mossad, MI6 ja al-qaeda ne yhteen soppii, huomenna mennään pussauskoppiin...
Se on tämä maailman politiikka yhtäkuin, pata kattilaa soimaa, musta kylki kummallakin.
Kun Venäjä pikkasen napautti Suomen Natokiimailijoita, panee Naton pääsihteeri vielä paremmaksi antamalla Venäjälle vakavan varotuksen, ettei se saa puuttua Suomen mahdolliseen Natoon liittymiseen. On se porukkaa.
yle on globalistien propagandakanava, varmaan ensimmäisenä mainostamassa sitten uuden maailmanjärjestyksen ihanuutta
Tässä kirjassa kerrotaan Yhdysvaltain suunnitelmasta ottaa haltuunsa Euraasia.

Suunnitelma etenee johdonmukaisesti maa kerrallaan. Viime talvena Libya, nyt Syyria. Seuraavaksi Iran.

Samaa geopoliittista strategiaa noudatti Iso-Britannia 1800-luvulla.

Teos on kirjoitettu vuonna 1998.

http://www.amazon.com/The-Grand-Chessboard-Geostrategic-Imperatives/dp/0465027261
 /   /  / YLE valehtelee johdonmukaisesti Syyriaa koskevista asioista

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta