Maapallo sitttenkin litteä

LittanaOn

47

706

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PasiToivonen

      Onko Tietopisteen Pete kuulolla?

    • sivusta_

      Maapallo ei ainakaan ole hurjasti pyörivä pallo. NASA:n epäaidot videot ja kuvat ovat tulleet julki jo aikoja sitten.

    • näin.on

      Vesi ei kaarru vaan hakee aina tasaisen pinnan. Horisontti on litteä. Joillain NASA:n videoilla näkyy kuinka astronautit leijuvat vaijereiden varassa.

    • PasiToivonen
    • Tässä suuren ajattelijan Tipaleen juuri keksimä todiste, ettei maa voi mitenkään voi olla litteä ja muodoltaan sellainen, että Pohjoisnapa on keskellä ja Etelänapa ympäröi "kiekkoa" sen reunolla. (Tämä on takuulla keksitty jo satoja vuosia sitten, mutta kiva joskus keksiä pyörä uudelleen)

      Eteläisellä pallonpuoliskolla, on nyt kesä ja kovaa vauhtia lähestyy talvipäivänseisaus (tai siis siellä kesäpäivänseisaus). Aurinko paistaa silloin ympäri vuorokauden eteläisen napapiirin alueella. Miten litteän maan fani selittää sen, että vaikka hän huristelisi miten kauan ympäri ämpäri tätä "maapallon reunaa", niin jatkuvasti aurinko on näkyvissä? Miten se voisi heidän teoriansa mukaan näkyä koko ajan ympäri "kiekon" reunaa. Silloinhan sen pitäisi kaiken järjen mukaan paistaa 24/7 ympäri maailmaa.

      • Koska maailmassa on samanaikaisesti sekä yö että päivä (oletan lättyfanien myöntävän sentään sen), niin heidän teoriansahan täytyy perustua siihen, että aurinko on niin pieni, että se valaisee vain osan "lättyä" kerralla. :)


    • Maa.on.pallo

      Trololoo vaan sullekin!!

    • Lauranpannukakku

      Kyllä se Huhtasaari on sitten fiksu. Sehän on tätä litteää toimittanut jo pitkään. Onnea suomalaiset. Saatte sellaisen pressan jonka ansaitsette!

      • "Sehän on tätä litteää toimittanut jo pitkään"

        No ei kai ny sentään


      • Jos Huhtasaaresta tulee pressa niin Suomesta muuttaa mun lisäkseni moni muukin!


    • vähäjärkiset

      Eipä uskoisi suomalaisten, kouluja käyneiden, käyvän näin alkeellisia väittelyitä! Jos jossain Afrikan savanneilla ja viidakoissa heimomustat uskovatkin maan litteäksi ja tähdet lampuiksi, niin mistä kertoo tuollaisten juttujen uskominen todeksi meillä?

      Varmaan takana mielenterveyden häiriöt, kannabiksen käytön luuleminen vaarattomaksi tai sitten vaan paskanjauhamisen sietämätön ihanuus.

    • Jotkut.uskoo

      Näin luulivat aatamin aikaiset luomiskertomuskin on sen aikalaisten sepityksiä..

    • LittanaOn

      Itse uskon täysin tuohon maapallon litteyteen. Miksikö, no koska raamattu sanoo niin ja se puhuu aina totta.

      • LitteäMaa

        Tosiaan Raamatun mukaan maa on litteä, ei hurjasti pyörivä pallo. NASA on jäänyt kiinni valehtelusta ja valheellisesta toiminnasta jo moneen kertaan. Pienellä tutkimisella selviää heidän petoksensa.


    • PasiTovonen

      Litteä on koska näyttää litteältä. Ja aurinko laskee iltaisin taivaanrannan taakse. Ei jää pyörimään taivaalle.

      • hamajo

        Onko aurinkokin litteä? Ihmeellinen maa ilma. !


    • jotaintotuudesta

      Litteältä näyttää. Maailma on pahuudessa. Kuinka moni uskoo Jumalan Sanan?

    • PasiToivonen
      • littana

        Pasi Toivosen kirjoituksista ei saa selvää mitä hän edes yrittää selittää.

        Pasi kirjoitti että Nuorgamissa ollaan pahuudessa. Mitä hittoa? Miten se Nuorgamin pahuus liittyy kelikameroiden kuviin tai litteään Maahan? Eiköhän sitä pahuuttaa ole muuallakin kuin vain Nuorgamissa. Tuollaisessa kirjoituksessa ei ole minkänlaista loogista ajattelutapaa.

        Kirjoitit Pasi, että "Norjassa on vieläkin pimeämpää" kuin Nuorgamissa. Eihän tuollainen vertailu ole mistään kotoisin, etenkin kun vertailupäivät eivät ole edes samat. Et osaa edes omin sanoin selittää, mikä on noiden kahden paikan vertailun tarkoitus, tai mitä ne kuvat sinulle todistavat. Tuollaisen jonninjoutavan tekstin syytämiseen ei tarvita paljoakaan järkeä. Kuka tahansa osaa hakea ja linkittää tänne kelikameroiden kuvia. Jopa teinit.

        Linkittämäsi Norjan webbikameran tilannehetki oli 2.10.2018 ja kello oli paikallista aikaa 09:21 (Longyearbyenissä). Aurinko oli silloin 4 astetta horisontin yläpuolella ja kaamosaika alkoi melkein kuukautta myöhemmin. Joten se siitä "Väittävät että siellä on kaamosta", kun ei kukaan ole edes väittänytkään että siellä olisi ollut kaamosta 2.10.2018, paitsi sinä (mikäli asian lukee rivien välistä).

        Nuorgamin kelikamera näyttää että päivä oli 22.11.2018, ja kellonaika näyttää 09:55. Norjan webbikameran kuvaan se ei käy vertailuksi koska tämähän on melkein kaksi kuukautta myöhemmin, ja Nurgam oli silloin vain 3 päivän päästä kaamosajasta. Aurinko nousi tuonna päivänä Nuorgamissa 10:55, eli tuntia myöhemmin.

        Palataan asiaan kun sinulla on jotain henkeyttävämpää tekstiä. Uskoakseen että Maa on pallo riittää että on aivopesty ja uskoo kaiken mitä itselleen on kerrottu. Mutta uskoakseen että Maa on litteä, täytyy tehdä valtavan paljon taustatukimuksia ja pitää osaa ajatella loogisesti.


    • JooLiiteäOn

      Myös astronautit kertoivat maan olevankin litteä pannukakku. Siihen saakka harhauskoiset olivat luulleet sitä pyöreäksi.
      Maa näyttää siltä, kuin ruislimppu olisi heitetty taivaalle. Eräs astronautti kertoi että näyttää lentävältä kenkälaatikolta

    • toisinpäin

      Maa on pyöreä, mutta kuu on littana.

    • Notta oikee puolenklometrin korkeuteen? No jopas on.. Kaippa tämä menee niille läpi jotka uskovat kaikenmaailman satuihin ja mytologioihin ja tyystin mielipuolisiin oppikyhäelmiin, kuten luominen ja nooa myytti tulvasta yms..

    • pohdintaa

      Maapallo on pyöreä, mutta ei kyllä pyöri. Liikaa sattumia, pohjantähti on aina samassa paikassa maasta katsoen, vaikka maapallo kiertää aurinkoa. Ja sattumalta tämä on juuri tähti, joka osoittaa pohjoiseen. Ja kuu on maasta katsoen aina samanlainen vaikka se pyörii akselinsa ympäri, sattumalta tämä johtuu siitä, että kuun pyörimisnopeus ja kiertämisnopeus on sama. Ja sattumalta tämä tapahtuu juuri planeetalla missä on ainoa tunnettu elämä. Eiköhän maa ole liikkumaton keskipiste ja kaikki kiertää maata. Sen takia kuukaan ei näytä maasta katsoen pyörivän, koska kuu ei pyöri, kuten ei maakaan.

      • pohdintaa

        Ja kaikki tämä on syntynyt sattumalta ilman Jumalaa alkurähähdyksessä ja elämä on syntynyt evoluution myötä sattumalta.


    • KiitosHumalan

      Jotkut astronautit kertoivat vielä, että maapallo saattaa olla riukujen ja seipäiden päässä rösöttävä lodju...täsmälleen miten Raamattu tiesi kertoa.

      Kiitos Humalan

    • PasiToivonen

      >>Pasi kirjoitti että Nuorgamissa ollaan pahuudessa. Mitä hittoa? Miten se Nuorgamin pahuus liittyy kelikameroiden kuviin tai litteään Maahan? Eiköhän sitä pahuuttaa ole muuallakin kuin vain Nuorgamissa. Tuollaisessa kirjoituksessa ei ole minkänlaista loogista ajattelutapaa.>>

      Aurinko on päivällä Maan päällä ja yöllä teltassaan Maan alla. Joten jos joku väittää että Nuorgamissa on kaamos tai aurinko paistaa keskiyöllä hän silloin valehtelee.

      Kelikamerat valehtelee.

    • www69

      Tähdet on kuulemma taivaalla valoja, jotka voitaisiin halutessa käydä sammuttamassa.

    • Otsikossa on virhe. "Maapallo" ei ole litteä, vaan maa on litteä. Siis Litteämaa, ei Pallomaa. Siten tuo sana pallo tuossa on aivan turha.

      Mitä tulee tuon höyrypään testeihin, niin kuumailmapallollakin pääsee korkeammalle kuin höyryraketilla, ja sieltä voi todeta maan olevan litteä. Itse asiassa maan litteän horisontin voi todeta jo lentokoneen korkeudesta, viivoitin vaan siihen ikkunaan niin horisontti on viivasuora, vaikka optisille illuusioille altis silmämme kääntää horisonttia mielessämme kaareutuvaksi.

      • TippuakoVaiEi

        No sano nyt kaiken tietävänä missä se lituskan reuna on. Ja miten käy, jos vahingossa kävelee sen reunan yli?


      • TippuakoVaiEi kirjoitti:

        No sano nyt kaiken tietävänä missä se lituskan reuna on. Ja miten käy, jos vahingossa kävelee sen reunan yli?

        Antarktista vartioidaan. Tavallisia kansalaisia ei päästetä Antarktikselle tutkimaan litteänmaamme reunaa. Ehkä siellä tulee kuvun reuna vastaan, tai sitten antarktiksen takana saattaa olla uusia tutkimattomia mantereita.

        Esimerkiksi litteänmaan eteläisten osien yötön yö todistaa antarktiksen takana kiertävästä toisesta auringosta joka valaisee sieltä silloin kun oma aurinkomme on toisaalla litteänmaan yläpuolella.

        Tässä kartassa Antarkiksen takana epäsymmetrisesti huojuen kiertävä toinen aurinko on nimetty "Bol". Epäsymmetrinen ja huojuva kiertäminen selittää sen, miksi eteläosissa litteäämaatamme ei ole aina yötön yö.

        http://kuvanjako.fi/oeys2.jpg


      • ApuaKylläLöytyy
        Delphin kirjoitti:

        Antarktista vartioidaan. Tavallisia kansalaisia ei päästetä Antarktikselle tutkimaan litteänmaamme reunaa. Ehkä siellä tulee kuvun reuna vastaan, tai sitten antarktiksen takana saattaa olla uusia tutkimattomia mantereita.

        Esimerkiksi litteänmaan eteläisten osien yötön yö todistaa antarktiksen takana kiertävästä toisesta auringosta joka valaisee sieltä silloin kun oma aurinkomme on toisaalla litteänmaan yläpuolella.

        Tässä kartassa Antarkiksen takana epäsymmetrisesti huojuen kiertävä toinen aurinko on nimetty "Bol". Epäsymmetrinen ja huojuva kiertäminen selittää sen, miksi eteläosissa litteäämaatamme ei ole aina yötön yö.

        http://kuvanjako.fi/oeys2.jpg

        Jos kaikki näyttää littanalta niin ehkäpäs yy löytyy silmistä. Jospa kävisit Specsaversilla, sieltä varmaan löytyy apu jonka jälkeen näet taas oikein ja kas kummaa, maa on kuin onkin pyöreä pallo.


    • PasiToivonen
    • PasiToivonen

      >>Mitä tulee tuon höyrypään testeihin, niin kuumailmapallollakin pääsee korkeammalle kuin höyryraketilla...>>

      Höyryraketilla ei pääse kovin korkealle. Täytyy olla vahvemmat polttoaineet.

      • TotuusSattuuQC

        Vahvempaa lääkitystä tuo rakettejaan väsäilevä kaveri tarvitsisi kaikkein eniten...


    • PasiToivonen
    • Maapallon.nähnyt

      Voi typeriä parkoja.

    • Litteän Maan lentäjät todistavat uskostaan.

      Ajan myötä maailma saa yhä enemmän sellaisia lentäjiä jotka uskaltavat kertoa uskostaan litteään Maahan. Sellaisia lentäjiä onkin tätä nykyä yllättävän paljon.

      Se ei ole mikään helppo asia tulla ulos vaikenemisen suojabunkkerista, koska valtaosalla on se vaara olemassa, että lentokapteeneina he saattavat menettää työnsä mikäli he puhuvat asioista liikaa tai vääristä asioista.

      Linkki 20 videota joissa lentokapteenit todistavat litteänmaan todellisuudesta:

      https://www.tietopiste.com/littean-maan-lentajat-todistavat-uskostaan/

      • kysymyksiä

        Onko tietoa, onko kukaan koskaan tippunut litteän maan reunalta? Mistä vuodenaikojen vaihtelut johtuvat litteässä maassa?


    • Tellus.on.pyörivä

      Mitähän nuo yrittävät saada aikaan? Kyllähän jokainen lentäjä toietää, että maapallo on pyöreä. Samoin tietävät maata kiertävällä radalla työtä tehneet astronautit.
      Että mikä siis on tarkoitusenne?

    • Uskossaan_vahva

      Tietysti on!
      Totisesti on sanottu niin!
      Halleluja!

    • tutkitaanhutkitaan

      Asia pitäisi tietenkin jotenkin konkreettisesti mitata ja tutkia. Maanpäällä suoritettava subjektiivinen maan pyöreyden tai tasaisuuden havainnointi ei ole tiedettä vaan empiiristä hölynpölyä. On otettava tieteellisteologinen lähestymistapa käyttöön. Ehdotan seuraavanlaista tukimusmetodia. Korostan tässä vaiheessa että ajatelmani on vasta konttaava ideanpoikanen ja lapsi. Ehdotelmani kuuluu siis. Avaruudesta voitaisiin lähestyä maapalloa erisuunnista avaruuslaivoilla. Vaikkapa kohtisuoraan toisiansa olevien x, y ja z -akseleiden suuntaisesti. Lähestytään erisuunnista (xyz) maata. Avaruuslaivat varustetaan tehokkailla nykyaikasilla dokumentoivilla suurnopeuskameroilla. Kun avaruuslaivat ovat laskeutuneet maapinnalle niin kameroiden datat kerätään hallitusti talteen. Datat toimitetaan analysoitavaksi luotettaviin tutkimuskeskuksiin ja yliopistoihin. Tutkittaisiin ja analysoitaisiin samaan tapaan kuin doping näytteet.
      Hypoteesi #1) Mikäli xyz suunnista otetut valokuvat ovat symmetrisesti pyöreitä ja päälekkäin asetettuina lähestulkoon identtiset niin silloin maa on pyöreä. Maata voidaan kutsua maapalloksi. Hypoteesi #2) Mikäli xyz suunnista otetut valokuvat eivät olekaan kaikki pyöreitä eivätkä päällekäin asetettuna ole lainkaan identtiset niin silloin maa on jotain muuta kuin pyöreä. Maata ei voitaisikaan kutsua maapalloksi. Jouduttaisiin palaamaan totuuden lähtöruutuun. Aikaan ennen Aristotelesta ja Pythagorasta. Korostettakoon vielä kerran että tämä on vasta alustava hahmotelma maan todellisen muodon tutkimukseen. Tietenkään ilman suuria taloudellisia uhrauksia näin suuri ja ihmiskunnalle välttämätön hanke ei etene. Seuraavan eduskunnan ja hallituksen on priorisoitava maan pyöreyden/litteyden selvitystyö kansakunnan tärkeimmäksi kärkihankeeksi,

      • 447

        Satelliittien lentoradat:
        http://stuffin.space/


    • Jenkkihörhöt "todistavat" kristinuskolla eli eivät todista todellisuudessa mitään.

    • plattana.on
    • Samaatietä

      Maailmankaikkeshan om joienki teorijoieje mukkaa ennemmmi litteä. Kapenee molemmista päistä.Vennyy ja paukkuu sitä myötä ku laajennee.

    • MotiiviPuuttuu

      Minkätakia on valehdeltu, että maa on pallo, jos se on litteä? Mikä on motiivi tämmöiselle toiminnalle, kuka siitä hyötyy ja mitä?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      34
      3316
    2. Kotipizza Hyllykallio

      Meniköhän jotain pieleen? Arveletteko, että lisää arvostusta teitä kohtaan?Arveletteko, että ei vaikuta myyntiä vähentäv
      Seinäjoki
      118
      2663
    3. Ville Mykkänen, sankari vai typerys?

      Tietenkin typerys. Lähteä nyt toisten sotaan ottamaan vapaaehtoisesti luotia päähänsä. Kuvitteli raukka, että saa hyvän
      Maailman menoa
      211
      2235
    4. Mopomiitissä vakava loukkaantuminen

      IMATRAN mopomiitistä lauantai-iltana sairaalaan joutuneet kuljettajat ovat loukkaantuneet vakavasti, Kaakkois-Suomen pol
      Imatra
      144
      1613
    5. Mitä nainen ajattelet?

      Miten viettäisimme iltaa juuri nyt jos olisimme yhdessä?
      Ikävä
      135
      1004
    6. Viikonlopun päätteeksi löytäisin

      paikkani sinun kainalossasi. Telkkarissa joku leffa, sarja, ehkä ihan mielenkiintoinenkin tai sitten ei enää jaksaisi ke
      Ikävä
      7
      878
    7. Rupesin oikeasti odottamaan

      Että toteutuuko se meidän pusu ensiviikolla. Olisin niin onnellinen se merkitsisi paljon.
      Ikävä
      52
      764
    8. J-miehelle

      Miksi kaikki päättyi näin? Vain sinut olisin halunnut, on ikävä sua. Älä ajaudu väärille teille, olet mulle Rakas.
      Ikävä
      44
      753
    9. Palauta kaivinkone varastamasi Kari Mannelin.

      Milloin aiot palauttaa sen lainaan ottamasi kaivinkoneen ,josta et ole maksanut mitään , myöskään , siten kuinka kävit s
      Kajaani
      22
      748
    10. Minulla on poikaystävä!!!

      Uskokaa nyt jo! En halua vanhaa kääkkää!!!
      Ikävä
      130
      721
    Aihe