Tätä aihetta eivät päättäjät vain yksinkertaisesti voi ohittaa

huom.oululaiset.ja.muut

Sebastian Tynkkynen organisoi maanantaiksi Ouluun mielenosoitusta alaikäisiin kohdistuvien seksuaalirikosten vuoksi – ”Tätä aihetta eivät päättäjät vain yksinkertaisesti voi ohittaa”
https://www.suomenuutiset.fi/sebastian-tynkkynen-organisoi-maanantaiksi-ouluun-mielenosoitusta-alaikaisiin-kohdistuvien-seksuaalirikosten-vuoksi-tata-aihetta-eivat-paattajat-yksinkertaisesti-ohittaa/

Oulun Perussuomalaiset järjestää mielenosoituksen valtuuston maanantaisen 10.12.2018 kokouksen alle. Ulkomaalaistaustaiset ovat raiskanneet nuorimmillaan jopa kymmenvuotiaan tytön useamman miehen toimesta. KRP kertoo, että lähiaikojen raiskaustapaukset ovat vain jäävuoren huippu. Perussuomalaisten oululainen valtuutettu Sebastian Tynkkynen on yksi hankkeen puuhamiehistä.

29

352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • brorpå

      Tynkkynen voi toki järjestää vaikka persujen arpajaiset toripolliisin vieressä mutta itse asian tutkintaan se ei vaikuta millään tavalla. Ja on perin persunomaista populismia ratsastaa täl-
      laisilla aiheilla omaksi hyödyksi kuten Tynkkynen tekee varmistaakseen paikkaansa tyhmeleit-
      ten äänillä vaalien jälkeen Eduskunnan lihapatojen äärellä. -Eiks jeh?

      • tavataan_maanantaina

        No, emmä nyt tiiä.

        Kyllähän Junes Lokkakin on jo mainostanut tätä mielenilmausta streameissaan.


      • qåaäzm

        Sulla nasevaa tekstiä.


      • Mitälapsiraiskaaja

        Harrastatko usein lasten raiskauksia? Riittääkö pari kertaa viikossa? Ei ihme että vastustat mielenilmauksia toimintaa vastaan.


    • kjhv

      Osallistuvatko Oulun SKEläiset tähän tärkeään mielenilmaukseen?

      • Sken-kanta

        Persut on mätäpätä!


    • Aretta

      Miksi ette osoittaneet mieltänne silloin, kun lestadiolaiset jäivät suurella joukolla kiinni pedofiliasta?
      Ja nuorin tyttö ei ollut 10-vuotias, hän oli yläasteikäinen.

      • mitenvoiauttaa

        suomalaiset lestat nauttii jotain ihmeellistä pyhää koskemattomuutta, elävät vakuumissa. Se lisääntymisen vauhti uskon varjolla. Mitä kaikkea voidaan tehdä vakuumissa - uskon varjolla.

        Mitä suomalainen oikeuslaitos ja media kohteli tilannetta?
        Oletko ollut töissä lestan firmassa? Tai tekemisissä niiden kanssa?

        Onhan niistä tehty dokkareita eikä niiden pahuus ole yhtään sen parempaa. Vaikka ne väittää että aikuisen äijän teot mitätöityy kun uhri sanoo "anteeksi".
        Miten niiden uhreja voi auttaa yhteisön ulkoapäin?

        PM on itse sen lahkon kasvatti.
        EI saa minulta luottamusta....ei sen taustan vuoksi, ei sen käytöksen vuoksi, eikä sen viha- ja ylimielisyys anna aihetta luottamukseen. Mutta se vetoaa toiseen samanlaiseen. Niin se menee. Paha toisen tunnistaa.

        Eikö sinusta lestojen ja muiden vastaavien uhrit hyödy tästä jupakasta?

        Lesta PM on yksi niistä syistä miksi EU pitää kaataa ja koko hallintomalli pitää uudistaa.


      • Maantierosvo

        Sipilä kontrolloi uutisia eikä asiasta saanut puhua. Tytöiltä oli seuroissa pyydetty anteeksi ja sillä hyvä. Asiasta ei sen jälkeen saa puhua. Se on lestan laki.


      • valheetesille
        Maantierosvo kirjoitti:

        Sipilä kontrolloi uutisia eikä asiasta saanut puhua. Tytöiltä oli seuroissa pyydetty anteeksi ja sillä hyvä. Asiasta ei sen jälkeen saa puhua. Se on lestan laki.

        Arvaa kuka voi auttaa lestaa parhaiten?

        LESTA ITSE

        Odotan, että sen liikkeen muut aikuiset puuttuvat siihen ja todella karsivat sen kokonaan pois sieltä. Tuovat tapaukset ITSE SUOMEN LAIN ULOTTUVILLE ja LOPETTAVAT TEKIJÖIDEN SUOJELUN.

        ALKOHOLISTI TEKEE SAMAA
        LUPAA ETTEI JUO JA TAAS JATKAA

        Miksi LESTA AIKUINEN EI PUOLUSTA OMIA LAPSIAAN?
        Miten vääristynyt aikuisen mieli on, että se mielestään mitätöi oman hirvittävän tekonsa, kun uhri pyytää anteeksi?!!?!??!?! Aikuiset joiden pitäisi suojella lapsiaan!

        Missä on uhrin oikeudet?

        LESTAN LAKI? NE SEURAT PITÄISI AJAA MATALAKSI JA KIELTÄÄ LAILLA.
        NE ELÄÄ SUOMESSA - SUOMEN LAIT PÄTEE SIELLÄKIN.

        ODOTAN, ETTÄ LESTAT ITSE TUO SEN ESILLE !

        Odotan! Lestat vois oikeastaan ottaa koko äijän alas korokkeelta - palvelus kaikille. jos ne oli nostamassa sitä kuvatusta ylös - ottakoot myös alas.


    • Suomalainenhellästi

      Ja Tynkkysen viitepiiri on sitä mieltä ettei suomalaisten raiskaamaan lapset kärsi eivätkä saa traumoja. Eikä humalaiset naiset jos suomalainen raiskaa. Hauskoja tyyppejä.

    • qåaäzm

      Nyt on näinä päivinä kyse siitä että ehdointahdoin lisätään raiskauksia hyväksymällä tuhonsopimus nimeltä GCM. Pitääkö niitä tällä tavoin lisätä suomalaisten raiskausten lisäksi vielä? Jokainen ihminen joka hyväksyy mielessäänkin tuon sopimuksen, tulee samalla hyväksyneeksi sen, että raiskaukset sekä terrorismi vain yltyy maanosassa sekä Suomessa. Jussi H. sanoi Sannikka-Ukkolassa mikä olisi lääke näiden ehkäisemiseen. Se ainoa lääke ei kuitenkaan teille suvakeille kelpaa. Älkää hurskastelo sitten tulevaisuudessa kun tapaukset ovat arkipäiväisiä sekä jatkuvia. Teitä on varoitettu matutuksen vaaroista, mutta ette kuunnelleet. Sitä saa mitä tilaa.

      • qåaäzm

        Suhteessa tulijat tekevät 17 kertaisesti rikoksia suomalaisiin verrattuna. Miettikää mikä on tilanne sitten kun heitä on vaikka kaksi miljoonaa täällä. Tämä tuhonsopimus joka tällä viikolla tulee, se mahdollistaa tämän väkimäärän, sekä rajattoman määrän tulon. Miettikääs tuota ihan ajatuksen kanssa. Katastrofia pukkaa.


      • qåaäzm kirjoitti:

        Suhteessa tulijat tekevät 17 kertaisesti rikoksia suomalaisiin verrattuna. Miettikää mikä on tilanne sitten kun heitä on vaikka kaksi miljoonaa täällä. Tämä tuhonsopimus joka tällä viikolla tulee, se mahdollistaa tämän väkimäärän, sekä rajattoman määrän tulon. Miettikääs tuota ihan ajatuksen kanssa. Katastrofia pukkaa.

        Missä on nyt tämä huolestuneiden jengi/porukka "mitähän ne maailmalla meistä ajattelee".


    • fghyjguk

      Sannikka ja Ukkola ohjelmassa erikoinen debaatti Halla-ahon ja Heinäluoman välillä.
      Halla-aho puhui tästä ulkomaalaisten raiskaustapauksesta Oulussa ja aina kun Halla-aho mainitsi siitä Heinäluoma sanoi, no mutta kun suomalaisetkin sitä tekevät.
      ""Oulussa raiskattiin lapsia monen kuukauden ajan, no mutta kyllä suomalaisetkin, Oulun tapaus on ainutlaatuinen törkeydessään, no mutta onhan suomalaistenkin keskuudessa, maahanmuuttajat ovat tilastojen mukaa yliedustettuina raiskaustapauksissa, no mutta kyllä pitää muista että kantasuomalaistenkin kohdalla tätä tapahtuu"" jne.

      Logiikka, jos jäisin kiinni ylinopeudesta, voinhan aina sanoa, että naapurikin ajaa ylinopeutta. Mitähän poliisi siihen, sanoisi varmasti, että nyt puhutaan sinusta, ei naapurista.

      • Heinäluomaraiskaa

        Heinäluoma ja kaikki suvakit ovat ihan oikeasti mielisairaita lasten tahallisia raiskauttajia. Kun totuutta muslimien tekmistä raiskausksista ja niiden motiiveista ei voi sanoa, ei ongelmaa voi poistaa, vaan raiskaukset samoilla metodeilla saavat jatkua.


      • Heinäluomaraiskaa kirjoitti:

        Heinäluoma ja kaikki suvakit ovat ihan oikeasti mielisairaita lasten tahallisia raiskauttajia. Kun totuutta muslimien tekmistä raiskausksista ja niiden motiiveista ei voi sanoa, ei ongelmaa voi poistaa, vaan raiskaukset samoilla metodeilla saavat jatkua.

        Olen täysin samaamieltä, että suomalaisetkin on syyllistyneet raiskauksiin.Käsittääkseni kukaan ei ole niitä kiistänytkään.Varsinaisen asian "pointti" on, miksi tänne pitää tuoda maamme ulkopuolelta potenttiaalisia raiskaajia, jotka on lisäksi yhteiskunnan elätettäviä kuolemaansa asti?


    • jhgr

      Oulu herättää Suomen 10.12.2018.
      MONOKULTTUURI FM (You Tube)

      Oulun kaupungintalo klo 14.55.


      Tervetuloa kaikki huolestuneet kansalaiset läheltä ja kauempaa! Oulu on ollut viime päivät valtakunnan pääuutisissa jatkuvien raiskaustapausten vuoksi. Nyt ei ole aika vaieta, vaan meidän tulee tehdä kaikkemme, että viesti vastuullisemmasta politiikasta, varhaisemmasta puuttumisesta ja avoimemmasta tiedonvälityksestä toteutuu. Mielenosoitus järjestetään Oulun kaupungintalon edessä maanantaina 10.12. klo 15-17. Voit askarrella tapahtumaan kyltin ja tulla sen kanssa paikalle. Millaiset terveiset sinä haluat lähettää turvallisuudestasi vastaaville ihmisille? Facebook-tapahtuma: https://web.facebook.com/events/79658...

      • Vaalithanneontulossa

        Haluan että huolta kannetaan myös suomalaisten miesten raiskaamista, juottavat, hyväksikäyttö mistä lapsista ja nuorista. Nettipedofiilien puututaan rankasti.


    • ihanhienoo

      HIENOO!!tynkkynen "edes"tekee.mut kukaan muu "Mies" tai nainen ei muuta ku PÄÄTÄSÄ aukoo .kuten mä.se on juuri sitä tynkkynen nuorta energiaa!sitä SUOMI tarvitsee.puuttua PAHAAN kuin myös HYVÄÄN.nyt KAIKKI mitä tämmöseen KUVOTUKSEEN liittyy ON HYVÄTEKO tuoda se JULKI jokapäivä.kunnes PAHA loppuu.poistuu!

      • Vaippahousunvaalityö

        Tynkkynen ei ole kaikista lapsista huolissaan. Vain mamujen raiskaamista. Ei korppi korpin nokkaa puhki eli hän ei välitä suomalaisten tekemistä eikä heidän uhreistaan.


    • Suomessa on omastakin takaa seksuaalirikollisia, emme tarvitse tuontitavaraa.

    • nmcq

      About kahden tunnin kuluttua alkaa.

    • se-32

      Keltaliivit päälle ja raiskaajamusut ulos Suomesta. Siitä se lähtee.

    • asiaa

      https://www.suomenuutiset.fi/lapsiin-kohdistuneet-seksuaalirikokset-liikaa-oulun-ps-kutsuu-mielenosoitukseen-tanaan-aika-kokoontua-kertomaan-etta-riittaa/

      "Sipilä, Orpo ja Soini – te ette ole ryhtyneet tarvittaviin toimenpiteisiin turvallisuutemme takaamiseksi. Isät, siskot, veljet ja isovanhemmat. On aika kokoontua Oulun kaupungintalon eteen kertomaan, että meille riittää”, moittii Oulun PS:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

      Kyse on alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista, joiden johdosta Oulun PS vaatii tänään maanantaina valtuustokeskustelua. Mielenosoituksella herätellään niitä päättäjiä, jotka lakaisisivat tapahtumat maton alle.

      SUOMEN UUTISET

    • plk
    • 124-q

      SKE 2 striimaa myös.

      • assz

        Vihapuhe fm (tulee striimi).


    • Ikävästi_on_niin

      että jos lattialla on roskia, niin sen saa siistiksi poimimalla roskat pois.

      Sipilät ja Saulit ovat sitä mieltä että lattialle jossa on roskia, sopii kusta ja paskoa aivan vapaasti. Siksi koska onhan siellä roskia.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      317
      10696
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      73
      2361
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      43
      2189
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      35
      1944
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1868
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      162
      1838
    7. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      40
      1398
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      18
      1335
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      58
      1334
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1329
    Aihe